Covid-19 cirkusz józan paraszti ésszel

Fórumok

Miután a tudományos konteo nem akar működni, legyen ilyen topik is (illetve lehetne egy humoros is, mert már vicc az egész). Ez egész oltási cirkuszról Fekete Pákó imája jut eszembe: "Múkodj má!!!"

Kiindulásnak Dórika összefoglalója.

Kiegészítve Dopeman az "OLTÁS KOMMUNIKÁCIÓ EVOLÚCIÓ" című szösszenetével:

 1. Az oltás a megoldás: Megvéd, nem kapod el, nem fertőzöl.
 2. Az oltás a megoldás: Megvéd, de elkaphatod, picit fertőzöl, tünetmentes maradsz.
 3. Az oltás a megoldás: Megvéd, de elkapod és fertőzöl is, maximum enyhe vagy középsúlyos tünetekkel átvészeled.
 4. Az oltás a megoldás: Megvéd, de elkapod és fertőzöl, enyhe vagy középsúlyos tünetekkel átvészeled, a legrosszabb esetben kórházba kerülhetsz, de megúszod az intenzívet.
 5. Az oltás a megoldás: Megvéd, de elkapod és továbbadod, enyhe és középsúlyos tünetekkel megúszhatod, viszont akár intenzívre is kerülhetsz, de legalább elkerülöd a lélegeztetőgépet.
 • Nem én mondtam. A mutánsokra nem hat, de ha ismételjük igen. Na, ehelyett kéne a szakmának és az adminisztrációnak valami fogyaszthatóbbat és valósághoz közel állóbbat összefésülni, mert így csak a félelemkeltés üzemel. Az meg nem jól működik. Ha meg ez a valóság, hááát…

Amit most csinál a világ azt úgy hívják, hogy probléma fenntartó problémamegoldás. Alig van (szak)ember aki az immunrendszerről beszélne, pedig az a kulcsa az egésznek. Egyetlen egy oltás sem pusztított még el egy koronavírust sem. Az oltásnak csak opcióként kellene léteznie. Az oly sokat hangoztatott költséghatékony "megelőzés" most szóba sem kerül. Pedig lenne minta, 100-ból 95 emberen tünetmentesem megy át a koronavírus.

Csak egy kérdés: Miért nincs a ráknak operatív törzse? Évente több mint háromszor annyian halnak bele mint a koronavírusba. 

Nem tudom mi a célja az egésznek, de úgy látom az emberek lassan válasz út elé érkeznek: piros pirula vagy kék pirula?

Hozzászólások

Szerintem egyszerűen felelőtlenség az egészséges emberekbe is belenyomni ezt a szart, évente kétszer. A gyerekekről már ne is beszéljünk.

Ha lenne két olyan gyereked, akit súlyosan érintett a covid, ha ismernél még jópárat, lehet másképp gondolnád.

Ha nem a kormány idióta, romboló kommunikációjával foglalkoznál, nem csinálnál te is politikát belőle mint az ellenzék is, hanem az igazi szakemberekre figyelnél, megértenél mindent.

Gondolkozni és tájékozódni aztán újra gondolkozni nem szégyen, még ha manapság nem is divat :).

Nem. Ha lenne két ilyen gyerekem, akkor azt keresném, hogy hol csesztem ki az immunrendszerével. A ember természetes állapota az egészség, aztán gondoskodunk róla - főleg "szakemberek" javaslatára - , hogy ez megváltozzon. Látsz olyan kutatást immunrendszerre vonatkozóan, hogy az az 5% miért érintett a covidban és a 95% miért nem? Pedig ez lenne a megoldás, nem pedig az 5%-ért beoltjuk a 95%-ot is. Persze aki igényli opciónak ott lehet az oltás (és mellé korrekt tájékoztatás), de a kikényszerítése és az oltatlanok hibáztatása (ugye oltott, oltatlan egyaránt fertőz) emberiség elleni bűn. Arról nem is beszélve, hogy az eszetlen oltakozással csak mutálódást gyorsítjuk. Főleg az mRNS és DNS alapú vakcinákkal. 

Szakemberek nincsenek csak nagy arcos jósok. Mindenkinek az a kedves "szakember" akinek a véleménye éppen egyezik a saját nézőpontjával.

Gondolkodtam. A "szakembereknek" köszönhetjük ezt az elfajzott beteg világot.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Tele vagyunk ilyen kutatással. Megtalálták a génszekvenciát, ami súlyosbító körülmény, a cukros, szíves állapotok szintén. Van egy "csodálatos topik" a "Covid vakcinák tud...antivaxxer szemmel" sokadik kiadása egyébként. Nem biztos, hogy szükség van mégegy ilyen topikra, pláne ilyen a vakcinákkal gyorsítjuk a mutálódást, pláne az mRNS és DNS alapúakkal. DNS alapú jelenleg még forgalomban sincs. Pont azzal gátolod a szaporodását, hogy a felkészült immunrendszernél, és a magas ellenanyag szintnél hamar vége lesz a virnyáknak. Az omikronnál azt gyanítják (mert jelenleg csak ezt lehet), hogy egy immunhiányos illetőben alakulhatott ki, ahol hónapokig tobzódhatott kisebb-nagyobb formában. Ezzel egybevág az, hogy ahonnan elvileg jött, ott sok az immunhiányos.

A tudománnyal a helyzet az, hogy van valami, akkor nekiáll vizsgálni. Egyáltalán nem biztos, hogy 2 perc alatt tudja a választ, ezért születnek tanulmányok, vizsgálatok, elemzések, hogy valahova jussunk. 100 éve egy ibuprofen vagy inzulin gyógyszer elképesztő lett volna, ugyanúgy be lehetett volna vadítani a népet, hogy mondjuk zombivá alakítja őket egy ilyen. A mindennapos járványainkat egy csomó oltással, a gyerekkori kötelezőekkel, sikerült visszaszorítani, és ahol esetleg beindul az antivaxxerkedés meg is kapják a nyakukba.

Szakemberek nélkül se a kezed nem lenne begipszelve ha kellene, egy röntgen nem lenne (pedig az mekkroa ördögi technika, hogy átlát rajtad), de a busszal sem jutnál sehova, vagy autóba se ülhetnél, persze akkor, ha az elég vad gyermekhalandóságot és utána a kamaszkort megélnéd (lásd még tüdőgyuszi vs. antibiotikumok).

Javaslom elsősorban a lentieket, és a lenti csatornán lévő többi kapcsolódót.

A tudomány terén válasszuk szét a természettudományokat a bohóckodástól.

Az Ázsiba szakadt dokit régebben néztem, akkor még kritikusan és pártatlanul állt a dolgokhoz. Aztán történt valami (lé állt a házhoz?) és vaxer hívő lett. Aztán elkezdtem kérdezni tőle, a válasza a kérdések törlése lett. Szóval inkább nem érdekel a véleménye, számomra hiteltelen az ilyen ember. Elfogadtam volna azt a választ is, hogy "Hülye vagy fiam!". Na az ilyen fajtáknak kell az arcából lejjebb venni.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Az egyik videója végén elmondta, hogy az antivaxxer témák törli, meg megunta az állandó veszekedést. Az nem merült fel benned, hogy nincs pálfordulás a részéről, hanem egyszerűen a tudományos ismeretek, és mint orvos így látja jónak a dolgokat? Az nem nyerő, hogy ha valaki ellentmond (vagy olyat mond ami nem szimpatikus), akkor rögtön kizárod a véleményét, és már hiteltelen lesz.

Azt a roppant bonyolult kérdést tettem fel neki - még abban az időben, amikor azt kommunikálta mindenki hogy "két oltás, aztán happy" -, hogy nem mond ennek ellent az EU által beszerzett 6 milliárd vakcina. Ebben semmi antivaxerkedés nem volt, csak nálam megmaradt a kritikus szemlélet, Ő meg elvesztette. Ez nem szimpátia kérdése, ha valaki egy kényes kérdést csak törléssel tud megoldani az más aljasságokra is képes.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Ezt a 6 milliárd vakcinát honnan vetted? Az első kör kb. 700-800 millió adag volt szumma, és amikor már látszott, hogy a 3. oltások, és a variánsokra átállítottak kelhetnek, akkor 1,8 milliárdos, de 2 éves (900-900 millió adagos) szerződés ment a pfizernek, és egy kisebb a modernának.

"It reserves an additional 1.8 billion doses on behalf of all EU Member States, between end 2021 to 2023. It will allow for the purchase of 900 million doses of the current vaccine and of a vaccine adapted to variants, with the option to purchase an additional 900 million doses."

A kérdésedben szerintem ott bújkálhat a titkon már tudtak róla (sőt...), és már jó előre bevásároltak c. dolog, valszin erre elég hamar ugrott a doki. Valszin keményebb formában kapta az ívet hasonlóakkal, és elege lett. Amint látod, relatív gyors guglizással, mert nem magamtól vagyok ilyen okos, utána lehet nézni a számoknak, sőt maguk a szerződések olvasgathatóak.

Az hogy finoman szólva rongyosra keresi magát néhány gyógyszergyártó ezeken, az egy külön történet:

Úgy érzem, hogy a héten még nem kell gyűjtést szervezni nekik.

Ezt a 6 milliárd vakcinát honnan vetted? 

Itt indul a szál, de rosszul emlékeztem, "csak" 4.3 milliárdról volt szó, most már 4.6 milliárdnál tartunk.

De tök mindegy, ha csak két oltásra terveztek volna, akkor kevesebb mint 1 milliárd oltóanyag elég lett volna. Már akkor tudták, hogy ez egy neverending sztori lesz, csak nem ezt kommunikálták.

Idézet tőlem 4 hónappal korábbról:

"Ide a bökőt, hogy egy éven belül kötelező lesz a 3. oltás. Aztán meg a többi."

Igaz nem lett kötelező, csak kikényszerített. Épp a mai napon.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Tehát akkor újból. Amikor a legelső szettet vették, akkor eleve túlvásároltak, abból pl. egy csomót le sem szállították, és felmondták a szerződést. Ez volt 2020 késő őszén. Amikor jött a 3. hullámos brit variánsos móka, akkor látszott, hogy hát ez mégsem egy túl stabil vájrusz, meg az is, hogy a védettség azért csökkenhet. Ezért 2021 májusban kötöttek egy ÚJ 900+900 milliós (ebből a második 900 millió egy opciós mennyiség ha jól értem) további szerződést, hogy az új variánsok és ismétlő oltásokhoz időben legyen cucc. Ez a 900 millió 2021 végétől 2023 középéig lévő időszakra szól.

Szóval itt nem egy bazinagy raktáras tételről van szó, és ha jól számolom még opciósan is kb. 2,5-3mrd körüli adagról van szó, és kb. 3 év alatti szállítással.

Nézzük az idézett hírből, hogy mi valósult meg (https://infostart.hu/kulfold/2021/07/27/az-eb-elnok-oltasi-merfoldkorol…):

Az Európai Unió továbbra is mindenki számára elegendő mennyiségű oltóanyagot biztosít. Az Európai Bizottság eddig

 • a Pfizer/BioNTech (600 millió + 1,8 milliárd adag),
 • az AstraZeneca (400 millió adag),
 • a Johnson & Johnson (400 millió adag),
 • a Moderna (460 millió adag),
 • a CureVac (405 millió adag) és
 • a Sanofi-GSK (300 millió adag)

vállalatokkal írt alá szerződést vakcinabeszerzésről.

AZ oltás: https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/ip_21_4561 , azaz végülis 2022 májusig szállítanak le összesen 300 milliót.

Ha jól tudom, akkor a Sanofi és a CureVac nincs még, vagy talán nem is lesznek. Sanofi dobta a projektet: https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/frances-san…

J&J: https://euobserver.com/coronavirus/152162

In total, the EU has ordered 200 million vaccines from Johnson & Johnson - of which 55 million were to be delivered by the end of June.

So far, the company has only delivered 12 million doses to EU member states. Only half of them those been administrated so far, according to EU figures.

Itt megint a fele a valós megállapodás, mint a fentebbi szám, sőt eléggé le vannak lassulva.

Pfizerből 200+100 milliós rendelés volt az első, nem 600 millió.

Modernából 80+80 milliós rendelés volt, nem 460 millió. A második kör 150+150 milliós, de szintén két évre elosztva. (Ezek a fentebbi linkjeimen ott vannak.) Így ennél tényleg kijön a 460 millió szumma.

A legelső kör e szerin, szerződés szerint, ami konkrétan megvalósulóban van, de van aki még mindíg szállít.

 • Pfizer: 300M (150M ember oltására)
 • AZ: 300M (150M ember oltására)
 • J&J: 200M (200M ember oltására, gondolom megörültek, hogy 1 dózisos)
 • Moderna: 80+80M (80M ember oltására)

Összesen: 960M adag, ami 580M ember oltására elég. Ez azért nem sokkal több, mint az EU népessége.

Ez után a májusi booster+igazított beszerzési szerződés bő 2 mrd adag Pfizer + Moderna, úgy, hogy 2023 közepéig kell majd szállítani. Két külön szerződés. A második utánrendelés, amikor kiderült, hogy nem olyan szép a sztori, hogy majd 1 oltási sorral akkor 12-18 hónapig jók vagyunk, és ez az eredeti változatra tippelt 70-75%-os oltottsággal kialakuló nyájimmunitással pláne jó lesz, mert nem lesz hova terjednie ennek a cuccnak, és majd szépen elhal.

Én nem ezzel nem vitatkozom. A bajom azzal van ha valakinek szüksége van közel 2x 500 millió oltóanyagra, akkor nem több mint négy milliárdot köt le előre. Ebben az időben még azt kommunikálták, hogy két oltás után lepattan a vírus az emberről. Hazugság volt, tudták előre, hogy ez nem igaz.

A lekötött tételek rendelési és szállítási ütem olyan amilyen, de a több mint 4 milliárd előbb-utóbb le lesz szállítva, vagy még több.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Node kezdetben nem kötöttek le ennyit, kezdetben direkt overbookoltak, mert nem tudták, hogy ki mennyit és hogyan tud szállítani. Május óta volt sejthető, hogy hát igen, ilyen booster és társai előfordulhatnak, pláne, hogy az újabb variánsok ellen csökkent védettség nem olyan acélos már. Ez nem hazugság, hanem egyszerűen így haladtunk előre, hogy megismerjük a kis rohadékot.

Nem lesz leszállítva annyi, mert ahogy írtam több gyártó feladta, visszalépett. 2,5-3mrd szummáról lehet beszélni, ami gyakorlatilag 3 év alatt ér majd ide. Ebben olyan 6 havonkénti emlékeztető vagy utánállított oltással számolhatnak. Az EU teljes lakosság kb. 445M, az első pakkot azért erősen ráhagyták, de ez ilyen. A kb. bő 2mrd-os második csomag az elég pontosan 2 év alatt 4-4 oltásra elég, és még egy kis apró. Node ezt akkor rendelték, illetve szerződtek, mert nem raktárról jön a matéria, amikor már látszott, hogy az eredeti "óhát túlleszünk rajta" történet nem jött be, hiszen a vírnyák máshogy gondolta.

Azért itt a fejlett nyugaton nagyon-nagyon elkényelmesedett nép. A kötelező oltásokkal gyakorlatilag nullázták a régi szokásos járványokat, az influenza se vert oda, mert az idősek között azért volt oltottság. Az utolsó érdemi járvány az 50-es évekbeli gyermekbénulásos volt. Erre kaptunk a nyakunkba egy olyat, amire az alapjárati egészségügy, és amúgy semmi sincs kiépítve. Nyilván ez a korona nem egy középkori pestis szintű őrület, de erre mondta Jakab Ferenc, hogy óriási szerencsénk van, hogy "csak" egy ilyet adott a gép most.

"A ember természetes állapota az egészség"

HAHAHAHHAHAHAHAHAHA. Nincs ilyen.

Mit jelent az, hogy természetes állapot? És miért lenne az? Azért, mert te azt mondod? És főleg, kinek, minek az egészsége? Mert egy vírus "egészsége" szempontjából egész jól elvan az emberben, ha nem pusztítja el azonnal...

Akkor szerinted az emberek miért betegednek meg? Vagy szerinted az ősember, amikor még nem voltak "szakemberek" nem betegedett meg? Meg az állatok sem? Csak a modern ember betegszik meg? Régen az emberek mindg végelgyengülésben vagy erőszakkal haltak meg? Vazzee, még egy növény is meg tud betegedni, mert ellepik a kórokozók... Vagy régen kórokozók meg vírusok sem voltak??? Csak tiszta, természetes állapotú egészséges, növények, állatok meg emberek?

 

Ez az "ember természetes állapota az egészség" mondat tipikus biorezonancia iparban hívők érve, akik a panellakás 7. emeletére vízérhatás ellenes matricát ragasztanak (láttam ilyet személyesen), de semmi nem támasztjka alá, szimpla butaság.

 

Vagy azt feltételezzük, hogy az emberi test valami hibátlan és tökéletes rendszer, amelyet csak a szakértők tudnak elrontani, mert ha nem nyúl hozzá senki, akkor hibátlanul működik? Mert ez szintén butaság.

 

Hívjátok gyuri23-at, ő a biorezonancia szakértője, majd ő igazságot tesz :)

most erről beszélsz? "A ember természetes állapota az egészség, aztán gondoskodunk róla - főleg "szakemberek" javaslatára - , hogy ez megváltozzon"

 

Ha igen, definiáld, hogy ez mit jelent pontosan. Pl, ha nem éri külső hatás az ember, akkor mindig egészséges marad? Mert ez már ott megdől, hogy akkor gondolom, enni sem lehet, illetve már a fogantatásnál is lehet egy csomó esemény, ami az egészségre hatással van.

Tessék kedvesem itt megtalálod a választ, ha már hívtál  :)

Igen az ember természetes állapot az egészség. Ebből téríti ki valami.

Csak saját magamról tudok nyilatkozni, soha nem jártam kórházban betegként, 20 éve (50 vagyok) vettem be utoljára 3 szem antibiotikumot, előtte egy antibiotikum kúrám volt 14 darabbal, azóta egy szem gyógyszer sem kellet. Orvoshoz csak a jogsi miatt járok és most kapaszkodj meg, a rendszeres (5 év) agyhártya gyulladás elleni oltás miatt, mert terep-futok. Ezek az irányelvek amiket betartok:

https://hup.hu/node/171138

...

Nem csak a táplálkozás az egészség kulcsa. Hiba, ha azt hiszed, hogy egy étrend megvált, egy csoda diéta megszüntet minden rosszat. Ez nem így működik. Ez egészséged olyan mit egy szék, amin ülsz, és aminek ha valamelyik lábát kirúgod, akkor felborulsz. Ezek a lábak a következőek:

 • Első láb: A tested fizikai szükségletei, vagy ártalmai. Ez az amit megeszel, vagy ami bejut a testedbe de nem kéne, és ami nem jut be, pedig kéne. Valami olyat eszel amit nem kéne, vagy valamilyen külső hatás ér, mondjuk sugárzás ami nem oda való. A puskagolyó és kés sem való a testedbe, az is ártalmas. De ha valami kéne és nem jut be az is baj, például kevés C-vitamin, vagy napsugárzás. Ennek a lábnak a java része a táplálkozás, de csak ennek.

 • Második láb: Lélek. Az, ahogyan érzed magad alapvetően befolyásolja a tested. Az épp testben épp lélek fordítva is működik, csak épp léleknek lesz épp teste. Biztos hallottál a placebo hatásról, szerintem az sok mindent elárul a lélek-test kapcsolatról.

 • Harmadik láb: Mozgás. A tested abban hasonlít egy gépre, hogy megadott paraméterek között kell üzemelnie. Ha egy autó évekig áll, akkor tönkremegy, egyszerűen mozognia kell, mint neked is. Se túl kevés, se túl sok, mondjuk inkább sok mint kevés, de mozogni muszáj. Ha ülő munkád van és nem sportolsz, meglesz a böjtje. A tömeg túlterhelés (dagadtság) is ezeken a paramétereken kívül helyezkedik el.

 • Negyedik láb: Külső játékosok. Vírusok, baktériumok, paraziták, és még ki tudja milyen, most divatos szóval, bevándorlók akarjak megszerezni a tested. Lehetsz bármilyen csodadiétán, 10 köbcenti ebola intravénásan biztosan ártani fog. Lehet vitatkozni, hogy ez külön láb-e, mert ha az első három rendbe van, akkor nincs esélye a külsősöknek, de magyarázd ezt egy tűzkígyónak (ha nem tudod mi az keress rá, nem vicces).

 • Támla: Van egy háttámlája is a széknek, az is eltörhet és akkor hanyatt-vágódsz. Nevezzük, genetikának, sorsnak, Isten akaratának, akárminek, de vannak rajtad kívülálló erők, amikre nincs hatásod. Megteszel mindet, és mégis jöhet a baj, akkor egyszerűen ezt dobta gép, de ez nem jelenti azt, hogy fatalista legyél! Tegyél meg mindent, amit tudsz, ha baj van legalább nem fogod magad hibáztatni, de a baj esélye radikálisan csökkenni fog ha van eszed.

Az, hogy mik az arányok a széklábak között, melyik fontosabb a másiknál nem meghatározható. Kinek mi, ez egyén függő, viszont amivel baj van azzal foglalkozni kell. Ne higgy idiótáknak, hogy a vitamin mindent meggyógyít, vagy egy csodadiétát követve soha nem lehet semmi bajod. Szóval a táplálkozás fontos, nagyon is fontos, meg persze a vitamin is, ahogyan sok minden más is!

És egy igen elgondolkodtató tanulmány:

https://hup.hu/node/171219

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Nem definiálom. Ez a topik a józan paraszti észről szól, az azzal rendelkezőknek világos ez az állítás. A tudományos magyarázatot máshol kell keresned.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

"Ha lenne két ilyen gyerekem, akkor azt keresném, hogy hol csesztem ki az immunrendszerével."
Sehol nem csesztél ki vele, nem vagyunk egyformák, az immunrendszerünk sem teljesen egyforma. 

"A ember természetes állapota az egészség.."
Eressz rá a természetes egészséges állapotodra és immunrendszeredre egy ebolát, aztán térjünk vissza erre. Az hogy egészséges vagy és egészséges az immunrendszered nem jelenti, hogy meg is tud védeni mindentől. (btw az évi 4 oltást túlzónak tartom, nem mehet ez így örökké, de alapvetően az oltások jó, sok betegséget sikerült már így visszaszorítani)

Izrael 9,2 millió és 8556 COVID halálozás történt, Magyarország 9,7 millió és 41151 haláleset történt.

Az izraeli halálozás a magyar 22%-a lakosságarányosan. De a német halálozás is sokkal alacsonyabb.

 

Ha szétzabálod az agyad és cukorbeteg leszel, szarsz az egészséges életmódra, tespedsz, magas vérnyomásod lesz, bagózol, csipszet kajálsz, akkor könnyebben meghalsz.

Makk egészséges emberek közül 1000 halt meg idehaza.

 

Elsősorban a halálozás nem a beoltottság függvénye, hanem hogy a lakosság mekkora arányban van leépülve. Márpedig a kelet-európai országok lakossága nem jár élen az egészségtudatos életmódban.

Az egészséges életmód 75%-kal csökkenti a halál kockázatát kimutathatóan. A vakcinát a seggedbe is dughatod, ha már leépítetted az egészséged.

Csak ugye a gyógyszer iparnak a vakcina a biznisz, nem az egészséges emberek, ezért oltakozni, oltakozni, oltakozni kell, nem pedig mozogni, egészségesen táplálkozni, sportolni,...

Csak ugye a gyógyszer iparnak a vakcina a biznisz, nem az egészséges emberek, ezért oltakozni, oltakozni, oltakozni kell, nem pedig mozogni, egészségesen táplálkozni, sportolni,...

Ahogy a mondás tartja: úgy kell a gyógyszergyárnak az egészséges ember, mint fegyvergyárnak a béke.

igen, pl az osztrakoknal is, tavaly 80k aktiv fertozesre jutott 130 napi halott, most meg 280k esetre van 50. egy ev alatt kikupaltak magukat! nem is az oltastol, hanem a friss alpesi levegotol!!444 :D

nemeteknel is 400k mellett volt 900 halott, most meg 1M-re jut 400. ott is tavaly ota nagyon egeszsegesek lettek! egy ev alatt!! 

a szlovakoknal is van egy 2x esetszam szorzo, ok is nagyon egeszegesek lettek! hat itt csoda tortent emberek! az egesz vilagon 1 ev alatt bitang egeszseges lett mindenki!! az oltasnak ehhez semmi koze!! semmi!! :DD

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Akkor mivel magyarázod az ország kimondottan gyatra teljesítményét járványkezelés tekintetében? Az átoltottság hasonló mindegyik országban, csak nálunk volt sok halott...

 

Megsúgom, hogy a delta és az omikron, meg a wuhani nem ugyanaz a variáns. Az oltások leginkább szart sem értek.

A vírus nem akar téged megölni, sem a lábadról ledönteni. Azt szereti, ha jössz-mész, osztod a kórt és fertőzöl. A legjobb, ha tünetmentesen csinálod ugyanezt, vagy kissé taknyos vagy.

 

Rohadtul nem üzlet egy vírusnak kiütni és kinyiffantani az embert, amikor belőle él, szipolyozza, benne élősködik. Természetes, hogy idővel szelídül a laborban előállított mesterséges vírus is.

A vírusnak a sok fertőzés a célja, nem a sok halál. Ez a delta, omikron esetében tisztán megmutatkozott.

/o\ Atyaúristen... Ember... Nem tűnik fel, hogy korábban még az eredeti vuhani, meg a brit variánssal szívtak, most meg a delta, meg az omikron van műsoron?! A delta, amivel folyton riogattak, de végül nálunk pl. feleannyian haltak bele, mint a britbe, pedig az alatt lezárások is voltak, a delta alatt meg nem. Meg az omikron, amibe szinte senki nem hal bele. Persze, biztos az oltások miatt, amikor a brit variáns ott is tarolt, ahol 100%+ volt az átoltottság (Gibraltár), az omikron meg ott se öl meg szinte senkit, ahol oltás se nagyon van (Afrika)... Bazmeg...

Az ebolára akkor térjünk vissza, ha ismert lesz az eredete.

Semmi bajom az oltásokkal, de azok kikényszerítésével vagy kötelezővé tételével annál nagyobb. Önkéntesen saját döntés alapján tőlem bárki bármennyit.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

> alapvetően az oltások jó, sok betegséget sikerült már így visszaszorítani

a világ általános és folyamatos leromlásának egy megfigyelhető komponense, h minden olyan entitást amihez valamiféle közbizalom fűződik arra használ fel, hogy a közbizalmat elárulva, aprópénzre váltva ócskábbat és hitványabbat, bizalomra nem méltót  tegyen az elvárt helyébe. Így fordulhat elő pl. h az elhíresült mogyorókrémnek titokban kelet-európai változatát forgalmazzák az eredetivel azonos brand alatt, ugyan azon gyártótól. A beetetés megtörtént, megszeretik az emberek a terméket és akkor ezzel a bizalommal visszaélve a továbbikban szemetet adnak már nekik az eredeti helyett, de közben úgy mosolyognak mintha az eredetit adnák. Így váltják aprópénzre a bizalmat. 

Ugyan ez a bizalomelárulás történik a Covid vakcinák esetében, visszaélve az oltásokkal általában meglévő közbizalommal. Értsük már meg végre egyszer és mindenkorra: ezek az oltások nem ugyanolyan oltások mint amiket megszoktunk! Ezek kísérleti vakcinák, amik nem rendelkeznek olyan engedélyekkel sem mint a megszokott oltások, csak un.vészhelyzeti engedélyt kaptak. 

Fel kell venni a tempót, drágásagom! A fehérköpenyes bácsik/nénik nem jóságos doktorok többé akik a mi érdekükben tesznek bármit, hanem gonosztevők akik ebben a csalásban aktív szerepet vállalnak!  A normális (értsd: nem átlagos, hanem ideális) ember képes felismerni a gonosz arcát! Az elhalt csecsemők rákos sejtjeiből titkos főzetet készítőt, pontosan annak látja ami és nem piedesztára, hanem máglyára emeli a normális viszonyok között!  Fel kell ismerni a manipulációt, h elárulják a közbizalmat! A helyzet megváltozását annak változásával egy ütemben kell érzékelni! Sajnálatosan erre a tömeg, és mint mellékelt ábra mutatja te sem vagy képes. Pontosan ezzel élnek vissza, ezt használják ki. Mire kapcsolnál már késő lesz..

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

A ember természetes állapota az egészség, aztán gondoskodunk róla - főleg "szakemberek" javaslatára - , hogy ez megváltozzon.

Nem szeretném félreérteni, amit állítani próbálsz. Valóban tény, hogy bizonyos betegségek és nem kívánatos egészségügyi állapotok megelőzhetőek megfelelő életvitellel (egészséges táplálkozás, sportolás). Ezt tudtommal az orvosok sem vitatják, sőt.

Azonban ez a fenti állításod szerintem helytelen. (Nem vagyok se orvos, se orvostudományi kutató, sőt, még testépítő-gyógyszerész sem :) )
A saját józan paraszti eszem alapján ellenpéldának azt hoznám fel, hogy léteznek örökletes betegségek, amik ellen bármit is teszel szülőként a gyermeked első x évében, azok akkor is elő fognak jönni nála, és egészségügyileg rosszabbul lesz miatta. Tehát gyógyszerek/gyógykészítmények/műtétek/vakcinák nélkül csak rontani tudsz az állapotán, de javítani nem. Az orvosok viszont nagy valószínűséggel fogják tudni kezelni az adott betegséget az imént felsorolt módszerekkel.

de a kikényszerítése és az oltatlanok hibáztatása (ugye oltott, oltatlan egyaránt fertőz) emberiség elleni bűn

Arról nem is beszélve, hogy az eszetlen oltakozással csak mutálódást gyorsítjuk. Főleg az mRNS és DNS alapú vakcinákkal. 

A "szakembereknek" köszönhetjük ezt az elfajzott beteg világot.

Én úgy tudom, nem azért volt kvázi kötelező az oltás, mert az oltott nem fertőz, hanem mert nem lett volna kórházi kapacitás (hely, eszközök, orvos, ápoló), ha tömegével kerültek volna az emberek intenzívre.

Részemről vita tárgyát képezheti persze, hogy
  jó döntés volt-e az oltási igazolvány bevezetése és annak hiányához korlátozások rendelése,
  az idősek vásárlási sávja,
  az éjszakai kijárási tilalom,
  a zárt térben való kötelező maszkhasználat, vagy éppen
  a nyitott térben való kötelező maszkhasználat, de
azt kifejezetten veszélyesnek tartom, hogy bizonyos tudományos álláspontokat vitatunk, miszerint
  a COVID átlagban károsabb-e az emberi egészségre, mint egy nátha/influenza, 
  a COVID átlagosan jobban fertőzik-e az embereket, mint egy nátha/influenza,
  a COVID oltások (mRNS vagy egyéb) károsak-e egy átlagos ember egészségére,
  sebészi maszk viselése okoz-e oxigénhiányt a viselőjének,
  a helyes maszkhasználat csökkenti-e a COVID terjedését emberek között
anélkül, hogy itt bármelyikünk rendelkezne magas szintű orvostudományi végzettséggel, tudással, tapasztalattal.

Az orvosok és orvostudományi kutatók pedig egy értelmes ember szemében nem lesznek kevésbé orvostudományi szakemberek, mert itt bárki idézőjelekkel hivatkozik rájuk :)

Én úgy tudom, nem azért volt kvázi kötelező az oltás, mert az oltott nem fertőz, hanem mert nem lett volna kórházi kapacitás (hely, eszközök, orvos, ápoló), ha tömegével kerültek volna az emberek intenzívre.

Hetente cserélgették a magyarázatot.

azt kifejezetten veszélyesnek tartom, hogy bizonyos tudományos álláspontokat vitatunk

Én meg azt tartom kifejezetten veszélyesnek, hogy bizonyos érdekek mentén kialakított és erőltetett álláspontokat tudományosnak titulálva vitathatatlan tabuként próbálunk meg nem csak beállítani, de az elfogadásukat kikényszeríteni.

itt bármelyikünk rendelkezne magas szintű orvostudományi végzettséggel, tudással, tapasztalattal

Tévedés, többen is vannak köztünk, pl. csortu és a párja. Epic fail.

Az orvosok és orvostudományi kutatók pedig egy értelmes ember szemében nem lesznek kevésbé orvostudományi szakemberek, mert itt bárki idézőjelekkel hivatkozik rájuk :)

Kettős mérce FTW. Bezzeg, amikor az oltásfasiszta egy Nobel-díjas virológust leostobaállatoz, mert nem tetszik neki, hogy ellent mer mondani az oltásfasizmusnak, az rendben van, igaz?

Azért én maradok az idézőjeleknél. Tény, hogy a sebészet terültén tud hasznos eredményt felmutatni az "orvostudomány" és a diagnosztika is lehetne hasznos terület, ha jól alkalmaznák, de a többi területen az arcoskodás helyett a 'kérek engedélyt megszólalni' lenne a kívánatos.

Érzelemmentesen hozzáállva a dolgokhoz, kizárólag az emberi faj szempontjait nézve: Örökletes betegség nincs (kitől örökölte betegségét az első?), csak életképtelen irányú mutáció, ami - ha mesterségesen életben tartják - generációról generációra tovább adódik.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Ezzel kapcsolatban igen érdekes következtetéseket lehet levonni Pottenger macskáiból. Örökletes betegség van, de megszüntethető, mert a genetika nem ok, hanem okozat. Ez igen érdekes téma és a tudomány itt is fordítva ül lovon. Szóval az örökletes betegség nem feltétlenül probléma és az "életben tartása" egy komolyan kivesézendő terület.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Azért a kettő nem ugyanaz, én a fogantatás utáni új genom létrejöttéről beszéltem, Te pedig környezeti hatás miatti genom módosulásról. Ezt a természetes reakciót végképp nem hívnám betegségnek.

Nem tudom, hogy jó lenne ha a "tudomány" rájönne arra, hogy hogyan lehet írni úgy a DNS-t mintha pendrive-ot írnánk. Szerintem ez a degenerált civilizáció nem áll készen erre. Maradjanak csak meg a génsebészetnél, ami -  a pendrive-os hasonlatnál maradva - olyan mintha fűrésszel rendeznék azon a biteket. És erre nagyon büszkék.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Nem csak a társadalom, hanem a tudomány sem áll készen és a mostani alapokkal nem is fog. Szerencsére. Amíg nem tudják definiálni az életet addig esélyük sincs. Olyan dolgokat nem értenek, hogy fogságban a rókák 1-2 generáció alatt elvesztik a vörös színűk. Ez nem mutáció, hanem a reakció, tehát itt a DNS okozat. Akkor ez hogy is van? Szerintem speciel kivétel nélkül minden DNS "történés" okozat, reakció és nem ok, de ettől még lehet babrálni, mint ahogy az ember kezét is le lehet vágni.
Czeizel papa jóslata sem jött be, hogy megfejtük a DNS-t és minden betegséget meggyógyítunk, nemesítjük az embereket és eljön a Kánaán. Az is ciki, hogy először azt mondták az okosok, hogy a 3% hordoz információt, a többi ballaszt. Tipikus tudományos arrogancia és nagyképűség.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

:)

A tudományban a "nem tudom" ismeretlen fogalom. Hogy nézne ki egy komoly kutatás, ha tele lenne, ezt nem értjük, erről fingunk sincs, meg ezt sem értjük, de az eredmény biztos, hogy ez.

Amivel sokakat ki tudok akasztani, az, mégis hogyan ünneplünk orvosi eredményeket (pl, mrns oltás) amik az életre hatnak, úgy, hogy magát az életet nem tudjuk definiálni. Olyat piszkálunk, amiről azt sem tudjuk, hogy micsoda, de nagy mellénnyel kijelentjük a tutit.
Az egész orvostudomány tudomány ötletelésék sorozata, amik ha véletlenül bejönnek mi vagyunk a királyok, ha meg nem, hát puff neki, meghalt pár ember a "fejlődés" oltárán. Az igazi, valódi okot sosem tudjuk! Ott van a viagra például. Király egy szívgyógyszer lett :)

Amiről lentebb szó van, a kisköcsög írása, na ez egy biostatisztikus. Érted biostatisztikus! 100 emberbe belenyomunk valami kemikáliát, ha csak 3 hal meg király a szer. Hogy az oka mi? Kit érdekel, a statisztika szerint működik. És ez tudomány. Szánalmas. 

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

 > biostatisztikus

Vannak értelmesebb biostatisztikusok is: https://igorchudov.substack.com/p/hungary-most-vaccinated-counties "Hungary: Highest Vaccinated Counties Have Worst Birth Rate Drops!"

"You can see that the five least vaccinated counties experienced only a 4.66% drop in birth rates between Q1 of 2021 and Q1 of 2022. At the same time, five most vaccinated counties experienced a 15.2% drop in birth rates!"

"I ran a linear regression of the 20 county data pairs (vaccination rate on Jul 13 2021 vs birth rate drop in 2022). Here’s the result:"

"What is important is that statistical analysis shows the slope to be “statistically significantly different from zero”, in other words, the effect of vaccination on birth rate is highly likely NOT a fluke."

"For more interesting news regarding drops in birth rates this year, see my series:

Azóta megjelent egy újabb cikke is, Taiwan júniusi száma még rosszabbak lettek: https://igorchudov.substack.com/p/taiwan-birth-rate-cratered-2766-in

"I explained that in terms of statistics, the change in Taiwan is an unthinkable 26-sigma event of enormous magnitude."

Értitek, 26 szigma esemény az ilyen szintű születés csökkenés. Nem arról van szó, hogy valami minimális izét keresünk nagyítóval, hanem ez egy elefánt a porcelánboltban és alig beszélnek róla.

Aki mégis a parlamentben beszél a problémáról, az természetesen a Mi Hazánk képviselője, Dúró Dóra: https://rtl.hu/belfold/2022/06/27/duro-dora-szerint-minden-magyar-nonek… "Dúró Dóra rámutatott, hogy a születésszám visszaesése éppen 9 hónappal azután történt, hogy a covid elleni oltások tömegessé váltak Magyarországon. Szerinte állami feladat lenne kivizsgálni, hogy ez a „brutális visszaesés” összefüggésben van-e ezzel a tényezővel."

 

Szerk.: Keressétek vissza, hogy _előre megmondtuk_, hogy akár a bezárkózás okozta demoralizáció miatt, akár a vakcinák miatt (pontosan nem lehet tudni az okokat), de súlyos visszaesés lesz a születésszámban. És lám, úgy is lett. Ez az egyetlen szám ami számít, amikor arról beszélünk, hogy a magyarság - és szélesebben nézve az európai ember - megmarad-e a Földön. 1-2 éve még összeesküvés elméletes hülye voltam amikor megmondtam, hogy az egész őrületnek csak ez lehet a vége. Az volt a válasz, hogy majd a lezárásba gumi nélkül fog kufircolni unalmában boldog-boldogtalan és micsoda bébibumm lesz.

Ha összehasonlítjuk a számokat, a meg nem született babák száma összemérhető azzal, amennyi beteg vagy idős embert _állítólag_ meg lehetett menteni a Covidtól. Megérte? Akik a halál kultúrájában élnek, azok szerint nyilván igen. Ahogy szintén évekkel ezelőtt megírtam, a halál kultúrájában élünk, a nem reproduktív létformákat ünnepeljük úgy mint az élet győzelmét.

Van ott még ahonnan az előző jött: https://igorchudov.substack.com/p/pfizer-study-subject-c4591001-1162

"New Pfizer clinical trial documents came out. Here’s just one case: Subject C4591001 1162 11621327. "

Az alap sztori ha jól értem az, hogy ez az illető az első klinikai tesztek önkéntese volt, és a vakcinálása után kivették a mintából mert váratlanul meghalt. Nem motorbalesetben, hanem az otthonában magától. Nem pont azért csinálnak klinikai teszteket, hogy az ilyen eseteket megtalálják? A kérdés költői.

"He was found dead BY POLICE, because of a welfare check requested by someone. He was found on Day 4 after the shot."

"Did the examiner, who received a routine dead body to examine, have any idea that the dead subject had an experimental Pfizer shot? Obviously, not. So he ruled the death to be due to “arteriosclerosis”, not thinking that this is any type of a special case deserving a closer look."

"What did Pfizer do? Did they request a closer look? Did they ask another examiner for a second opinion? Did they re-examine the deceased? Wouldn’t they want to look closely, if they wanted future recipients of Covid vaccines to be safe?

They did not look closely. The patient was found dead on Sep 13, 2020. The Pfizer report about him was released on Nov 22, 2020. They had plenty of time to at least ask for an examiner’s report. They did not bother to get the report.

They just took the police report’s word that he died of “arteriosclerosis”, stated that Covid Vax cannot cause “arteriosclerosis”, and ruled it “unrelated”. The patient was buried and forgotten."

 

Emlékeztek még mit harsogott a TV annó? "Minden vakcina hatékony és biztonságos."

Nem mondom, hogy nincs értelmesebb biostatisztikus, csak azt, hogy amikor a tudomány statisztikával igazol valamit, akkor de facto beismeri, hogy nem érti az okokat.

Milyen király lenne ez a fizikában. A társadalmi érdek miatt elfogadható, hogy az autók 98%-a a fékre lépéskor lassulni kezd. Akinek a kocsija meg gyorsulni fog, az így járt, és a társadalom érdeke miatt leszállt egy szakadékba... Ez elfogadható veszteség. De miért nem lassult? Fuck knows.

:)

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Semmelweis konkrétan diliházban végezte, csak mert volt pofája statisztikailag bizonyítani, hogy a gyermekágyi lázat orvosok okozzák. Kézmosással a 13%-os halálozást 1%-ra vitte le.

Senkit sem érdekelt az igazság, sem akkor, sem most. A lényeg az orvosbárók személyes véleménye. Ők tudják, a paraszt meg hülye.

Az a jó, hogy a virológiában van annyi paradoxnak tűnő dolog, hogy a józan paraszti ésszel elég vicces dolgokat elő lehet majd hozni :)

(sub)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Folyamatosan fejlődik a virológia.

Eddig elég volt ha volt antitested a COVID ellen, 4 hónapra védettségit is kaptál.

Most már kirúghatnak az állásodból, ha nem veszed fel az oltást, hiába vagy védett és van antitested. Egyébként az oltás hivatalosan 6 hónapig véd, de gyakorlatilag 4 hónapig.

Szóval úgy tűnik, hogy a virológusok már rájöttek, hogy az antitest sem lényeges. A lényeg a szuri.

 

Szerintem tűszúrás sem kell, elég lenne fizetni a Pfizernek és mindenki jól járna. Ők megkapják a zsetont, minket meg békénhagynak.

Szerintem tűszúrás sem kell, elég lenne fizetni a Pfizernek és mindenki jól járna. Ők megkapják a zsetont, minket meg békénhagynak.

Már amennyiben ez csak arról szól, hogy a Big Pharma véresre keresse magát. Csakhogy egyáltalán nem kizárható, hogy a nemzetállamokat és a jogállamiságot akarják szétrombolni a nagy cégek, az emberektől pedig elvenni az emberi méltósághoz, az önrendelkezéshez és az egészséghez való jogokat; tkp. a tulajdonai leszünk a bolygó szupergazdagjainak. És ez még az optimistább forgatókönyv.

"Már amennyiben ez csak arról szól, hogy a Big Pharma véresre keresse magát."

Akkor a pékek is csak azért sütnek kenyeret, hogy véresre keressék magukat, ugye? Nekem mondjuk mindig gyanús volt, hogy a kenyér evés után pár órával megint éhes leszek, szerintem ez is azt igazolja!!!!444!!! Remélem, ezek után nem fogsz enni semmilyen kenyeret vagy bármi mást, hiszen a Big Pékek csak véresre akarják magukat keresni!!!444!!!

Fel is húztam magam rajta, hogy a péklobbi miatt kötelező kenyeret enni, vagy kirúgnak. Legalább lehet választani a zsíros kenyér és lekváros között, de enni muszáj, különben nem kapsz pékségi igazolást.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

phúúú, ez mind semmi!!!

 

A tejlobbin gondolkoztál már? Véresre akarják keresni magukat, ezért van az, hogy már kiskorban az anyatejjel rá akarnak szoktatni a tejre és aztán egész életedben mehetsz a boltba tejet venni. Szerinted ez kinek az érdeke? Hát a tejlobbié!!!!!444!!!!

Kenyeret enni nem kötelező. Nem tiltanak ki mindenhonnan, nem veszik el a munkádat, nem zárnak a házadba, vagy koncentrációs táborba, nem fosztanak meg a jogaidtól, ha nem eszel kenyeret és pláne nem tömik akaratod ellenére beléd. Gratulálok ehhez a retardált "érveléshez".

Update: Azt lehagytam, hogy egy szelet kenyér megevésébe vajmi kevés eséllyel pusztulsz bele (még akkor is, ha cöliákiás, vagy cukorbeteg vagy).

Lehet, viszont ez paradox senkit nem jogosít fel az arcoskodásra, hazudozásra és Isten játszására. Mennyivel tisztább lett volna azt mondani, hogy biztosat nem tudunk, csak sejtjük, hogy ez lesz a jó irány. Igaz akkor már becsődölt volna Pfizer.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Ha valaki a józan paraszti eszéről le akarja dobatni az ékszíjat, az menjen vissza bő 40 évet, amikor egy afrikai majomra fogták az egyik ilyen cirkuszt:

Ugyanazok. (5:40-ig a mostani "cirkusz" megy benne, aztán jön csak a régi.)

De még ez se a legeleje a cirkusztörténelemnek. :D

A kétszer oltott az új oltatlan? Mégsem golyóálló mellény az oltás? Komolyan mondom, bohózat, ami itt folyik, az embernek mégsincs kedve nevetni, hiszen ez a szürreális világ a valóságban köszöntött be, és nem egy fantáziaregényben. Orbán Viktor azt mondta, hogy ha mindenkit beoltunk, akkor nem lesz kit megfertőzzön a vírus, most meg már ott tartunk, hogy a kétszer oltottak is fenntartják a járványt. Ész megáll. A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely véget vetne a covid-diktatúrának.

Dúró Dóra  

https://fb.watch/9F6DRlcfMC/

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Megvan a legújabb retorikai csúcsteljesítménye a propagandának? Karikó figyelmetlen volt és elszólta  magát, hogy ellenanyag nélkül is van védettség, erre a "hivatalos" magyarázat:

Ez elszólás egy beszélgetésben:

Lenke, védve vagy, nyugodjál meg. 6 hónap alatt kb. 90 százalákkal csökken majd az ellenanyag szint, de még akkor is védve leszel, sőt, akkor is, ha már nem mérhető, mert ha már egyszer kimutatható volt az ellenanyag, akkor az azt termelő B sejtek memória verziója benned kering és ha jön a vírus, akkor újra termel ellenanyagot.

Erre a jött a magyarázat:

...
Karikó Katalin tehát valószínűleg nem oltásellenességre biztat posztjában, egyszerűen csak az egyén szintjén értelmezi a védettség fogalmát, nem pedig társadalmi vetületben.
...(24.hu)

Ezt már be is tanulták itt is néhányan, pl ilyen hozzászólásokkal:

"egy oltás nem az egyéneket véd hanem egy társadalmat"

Ezen már tényleg csak sírni lehet...

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ha a Fidesz marad, akkor a választás után fog igazán elszabadulni az oltásterror. Az egyetlen menekülési esély a fenyegetettségből a Mi Hazánk győzelme lenne!  
Amúgy a héten voltam iratbetekintésen a kormányhivatalban egy covid járvánnyal kapcsolatos ügyben, elképesztő fejetlenség van! Minden hivatalnok be van tojva és a saját hátsóját védi. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Müller Cecília kiadta hogy hány oltott van az új fertőzöttek között. Ránézésre fehér zajnak tűnik, amit 49% oltottra kalibráltak be.

Annyi IQ-ja nem volt Müller Cecíliának, hogy az intervallum alatt 1,2 millió harmadik oltást beadtak, tehát nem lehet fehér zaj a végeredmény. Mind az angol, mind az izraeli adatokon látszik a harmadik oltás, kivéve nálunk.

Pedig azt gondolnád, hogy lekérik az új fertőzötteket az adatbázisból és az oltottakat is, kész is van a statisztika. Nos, nem.

Hát, ha erre az ábrára ránézel, az oltottak fertőződési aránya semmitől sem függ:

- nem függ a 3. oltásoktól

- nem függ az időtől (milyen rég vették fel a második oltásokat)

- szép lineáris az egész

 

Csak annyi látszik, hogy minél több az új fertőzött, annál laposabb a görbe.

 

https://raw.githubusercontent.com/kamutelapo/covid/master/magyar/Fert%C…

 

Azóta sem tudok ezen napirendre térni. Szerintem kizárt dolog, hogy bármiféle köze legyen a valósághoz. Hitelesebben kellene hazudozni.

És ezért kell az oltatlan pedagógusokat kirugdosni? Mert ugyanúgy megfertőzhetik a diákokat, mint az oltottak?

 

Orbán Viktor szerint jogos elvárás a gyerekek egészsége érdekében, hogy a tanárok felvegyék az oltást. "A pedagógushiány nem kellemes dolog, de ha gyerekeink nagy számban betegszenek meg, az még nagyobb baj" - mondta el a miniszterelnök.

 

Úgy tűnik, Viktor még mindig a propagandát tolja a tények helyett, amivel persze rajta kívül mindenki tisztában van. Viszont B listának ideális a reakciósok eltávolítása az oktatásból.

https://www.penzcentrum.hu/egeszseg/20211203/orban-viktor-fontosak-a-pe…

Nem... Nem az oltatlanok veszik el az erőforrásokat, erről a végtelenül undorító hazug uszításról nagyon le kéne már szokni. A fertőzöttek veszik el az erőforrásokat, nem az oltatlanok. Egy oltatlan, aki el sem kapta a KV-t, az hol vette el az erőforrást?

Az, hogy valaki fertőzőtt, az nem számít semmit (ezért volt valamennyire jó döntés, hogy Orbánék nem igazán foglalkoztak a fertőzöttek számával az előző hullámokban sem). Az a kérdés, hogy a fertőzött ember tünetei indokolnak-e kórházi kezelést és milyet. A fertőzött oltatlanok jóval nagyobb része igényel kórházi kezelést, tehát több EÜ erőforrás megy rájuk és elveszik az erőforrást az egyéb betegek elől, akik emiatt többen halnak meg. Szóval az oltatlanok nem csak a saját életükkel játszanak, mert az EÜ erőforrásai limitáltak.

 

Ha az EÜ erőforrásai unlimitedek lennének (nem csak pénzben és gépben, kórházi ágyban, hanem emberi erőforrásban (pl szaknővérem számában) is), akkor csak pénzt vesztenénk az oltatlanokkal, de így embereket is, akik miattuk halnak meg.

 

Pl (hogy legyen egy demagóg példa) a bagósokra már beállt az EÜ rendszer, az ő "plusz" terhelésüket tudja kezelni, rajtuk csak pénzt veszítünk (amit a társadalom már ráadásul elfogadott, ráadásul hamarabb is halnak meg, szóval még az is lehet, hogy pluszban jön ki a TB/nyugdíjpénztár azzal, hogy bagóznak).

 

A koronavírus a hirtelen nagy erőforrásigényével eléri az EÜ rendszer teljesítőképességét, ez a probléma. Ami meg a görbében a teljesítőképesség fölött van, azokat kevésbé jó minőséggel fogják kezelni (ez lehet halasztás, de lehet bush fix is, ami miatt a szimpla lábtörésedet nem megfelelően kezelik), esetleg meg is halnak (pl mert elmaradt a műtétje, kezelése vagy csak egy észkombájn tiktokozott a kocsijában és átment a szembesávba, lecsókolta a te autódat, de sajnos már nem volt annyi intenzíves ágy, hogy te is beférj, emiatt meghalsz).

 

Az, hogy a koronavírus az EÜ erőforrásairól szól, kb 1.5-2 éve tudott, én is megírtam itt akkoriban a hupon. Azóta azért ezt illett volna már megérteni :-)

Az, hogy valaki fertőzőtt, az nem számít semmit

Aha, szóval a vírust nem a fertőzöttek terjesztik, hanem az oltatlanok...

A fertőzött oltatlanok jóval nagyobb része igényel kórházi kezelést

Ez az, amire eddig semmiféle kézzelfogható és perdöntő bizonyítékot nem kaptunk, csak higgyük el Káslernek, meg a többinek, hogy úgy van és punktum. Miközben pl. az angliai adatok épp azt mutatták, hogy a delta az oltottakat küldte kórházba.

Azóta azért ezt illett volna már megérteni :-)

Azokat kellett volna már megérteni, amit most ebben a posztban leírtam.

"Ez az, amire eddig semmiféle kézzelfogható és perdöntő bizonyítékot nem kaptunk, "

És próbáltál már rákeresni vagy csak a mannát várod? :-) Ha beírod a gugliba, hogy "covid hospitalizations vs vaccination" vagy "covid mortality by vaccination status", akkor mit ír ki? Vagy neked biorezonanciás linkeket ad ki? Nekem egész használható adatokat is. Próbáld privát módban (vagy VPN-nel), hátha az a baj, hogy gugli már betanulta a kereséseid alapján, hogy téged csak a biorezonancia érdekel :-)

És próbáltál már rákeresni vagy csak a mannát várod? :-) Ha beírod a gugliba, hogy "covid hospitalizations vs vaccination" vagy "covid mortality by vaccination status", akkor mit ír ki?

Vegyes eredményeket. Képzeld el. Az egyik azt mondja, hogy hatásos, a másik azt, hogy talán hatásos, a harmadik azt, hogy nem hatásos. Ki gondolta volna.

Vagy neked biorezonanciás linkeket ad ki? Nekem egész használható adatokat is. Próbáld privát módban (vagy VPN-nel), hátha az a baj, hogy gugli már betanulta a kereséseid alapján, hogy téged csak a biorezonancia érdekel :-)

Hol beszéltem én bárhol biorezonanciáról? Hazudsz? Mi lenne, ha nem adnád valaki más szavait az én számba?

"Vegyes eredményeket. Képzeld el. Az egyik azt mondja, hogy hatásos, a másik azt, hogy talán hatásos, a harmadik azt, hogy nem hatásos."

esetleg tudsz idézni tudományos igényességű kutatásokat?

 

"Hol beszéltem én bárhol biorezonanciáról?"

a biorezonancia nálam egy gyűjtőfogalom, nem kell szigorúan a biorezonanciát emlegetni hozzá, elegendő csak a biorezonátorokhoz hasonló érveket használni :-)

 

pl Kóbor János gondolkozása ilyesmi volt:

Koronavírus okozta betegségében a kórházban meghalt Kóbor János, a magyar könnyűzenei élet legendás alakja, az Omega együttes énekese

[...]

A zenész november elején került kórházba. Egy korábbi interjúban azt mondta, nem akarja beadatni magának az oltást, mert közel nyolcvanévesen még soha nem volt komolyan beteg, és bízott az immunrendszerében

https://444.hu/2021/12/06/elhunyt-kobor-janos

Az egyik szomszédunk meg az oltásban bízott, azt elvitte.

 

Sajnos a tüskefehérje toxikus, ha 3 oltást vett volna fel, akkor sem biztos, hogy túlélte volna. Az mRNS vakcina kicsit olyan, mintha elkapnád a vírust, pont a tüskefehérje miatt.

Tudni kellene összehasonlítani a betegség áldozatait a mellékhatások áldozatairól, de erről nincs adat.

 

Oltás pont a legveszélyesebb részéről készült a vírusnak.

A védettség kialakításához valamilyen nevezetes pontja kell a vájrusznak, bármelyiknek (az eltölt vírusos oltásban ott az egész cucc, namost akkor?). Az önmagukban keletkező tüskefehérjék tényleg kiváltják az immunválaszt (lásd hőemelkedés, fejfájás stb., amik elég sűrűn előfordulnak), viszont ezek nem szántják fel az érfalat, nem lesz belőlük grafénbomba, meg ilyen marhaságok. Ezek meg a többi cucc lebomlanak és távoznak a szervezetből.

Az roppant fontos, hogy maga a tüskefehérje nincs benne az mRNS oltásban, csak a "kódja", ami alapján létrehozza a szervezet a tüskefehérjét. Majd erre kialakul az immunválasz, hiszen ez a lényeg, hogy a jólbevált immunrendszernek egyrészt bemutatásra kerüljön a kis rohadék, másrészt az instant védekezéshez legyen ellenanyag a vérben. Az újabb koronavariánsok jóval gyorsabbak lehetnek, mire beindul a sejtes immunválasz érdemi antitest termelése, ezért nyomatják ennyire az antitest cuccot, és a booster oltást. Igen, ezekről mind van rendes tudományos igényű leírás, de már belefáradtam a kutatásba és linkelésbe, guglival egyszerűen megtalálhatóak, de az Ázsiába Szakadt doki remekül össze szokta foglalni. Őt biztosan linkeltem korábban.

(Ha a tüskefehérje ki tudná szúrni az érfalat, akkor a vörösvértestek micsinálhatnak vele... tiszta körfürész formájúak, durva lehet...)

https://scitechdaily.com/sars-cov-2-spike-protein-alone-may-cause-covid…

Csakhogy, ez a kutatás azt célozza, hogy magát a vírus lefolyást és a tüdőben okozott károkat vizsgálja. Gondolom az oltások által generált tüskefehérje máshogy viselkedik. Máshogy kell neki, mert minden oltottnál instant problémát okozna.

Gondolom az oltások által generált tüskefehérje máshogy viselkedik.

Mitől viselkedne máshogy? Csak akkor viselkedhet máshogy, ha más, mint a vírusé, de akkor meg szart se érne, hiszen nem annak a fehérjének a felismerésére okítaná ki az immunrendszert, ami ellen védekezni akarunk.

Máshogy kell neki, mert minden oltottnál instant problémát okozna.

Miért, a KV maga minden fertőzöttnél instant problémát okoz? Nem hordja el az emberek kb. 90+%-a lábon?

Az segít rajtad valamit, ha a saját sejtjeid bombáznak tüskefehérjékkel és nem a vírusé?

 

Megkaptad a kódot, az szerencsésen bekerül a véráramban, a hajszálerekben, ahol lassul a véráram bekerül az mRNS-kód a sejtekbe és az érfalaid elkezdik tolni a tüskefehérjét.

Ugye nem az oltástól van vérrög, meg trombózis, meg embólia, ezek egyébként is megtörténtek volna,... Meg napkitörés is van és az elektomágneses sugárzás is erősebb manapság. :)

 

Igazából rohadt egészséges, ha az érfalaid olyan tüskefehérjével bombáznak, amitől az egerek felfordulnak.

Hja, foggal szoktam őket kiszedni az elérhető helyekről, és azóta a sajreszelés is egyszerűbb.

Vérrögöt az AZ és Jansen okozhat néhány nagyon ritka esetben. Na ott már van tanulmány, sőt konkrét elektronmikroszkópos felvétel, hogy az adenovírus vonzza (vonzhatja) a vérsejteket.

Eközben: https://telex.hu/koronavirus/2021/12/06/csollany-szilveszter-koronaviru… (a hír szerint: Facebook-oldalán többször is Covid-szkeptikus tartalmakat osztott meg.) Nagyon remélem, hogy túléli, hiszen még csak 51 éves.

Egyébként arra még nem gondoltál, hogy az összeesküvés elméletek épp fordítva vannak kitalálva? Azaz az oltások tényleg jók (legalábbis általában, a már ismert mellékhatásokon kívül), a vírus tényleg gázos, és arra kiváncsiak esetleg, hogy ki az aki nem hajlandó a tudomány tényleges állását elfogadni? Ezeknél az összeesküvöknél sosem lehet tudni, hogy merre van az előre.

esetleg tudsz idézni tudományos igényességű kutatásokat?

Itt egy kutatás eredménye. Eszerint a vakcinák hatásfoka baromi gyorsan csökken a beadás után. Most erre is mondhatnék valami konteót, hogy direkt, hogy be kelljen adni a "boostert", de mindegy.

a biorezonancia nálam egy gyűjtőfogalom, nem kell szigorúan a biorezonanciát emlegetni hozzá, elegendő csak a biorezonátorokhoz hasonló érveket használni :-)

Akkor te meg fasiszta vagy, mert az érvrendszered a fasisztákéhoz hasonló. Miért? Mert én azt mondtam. Látod, én is tudok ilyen primitív módon vitatkozni, hogy a másikat valami szarhoz hasonlítom, mintha az lenne, indoklást meg nem teszek hozzá, arra hasonlít és kész.

pl Kóbor János gondolkozása ilyesmi volt:

Nem akarod esetleg név szerint felsorolni mindazokat, akik belehaltak a kovidba? És azokat, akik felgyógyultak belőle? Csak mert utóbbiak kb. 49x annyian vannak, mint akik belehaltak...

Szerkesztve: 2021. 12. 03., p – 05:16

Én ezen vagyok kiakadva éppen:

"A jogszabaly altai biztositott felhatalmazas alapjan - figyelemmel az elvegzett erdekmerlegelesre, a felmeres eredmenyere es egyes megbizoi elvarasokra is - XY felsovezetese meghozta azt a munkaltatoi dontest, hogy munkavegzesi feltetelkent KOTELEZI a vedooltas felvetelet azon munkavallaloit erintoen, akik a Kormanyrendelet hatalyba lepese elott, illetve ielen intezkedes kiadasaig a vedooltast meq nem vettek fel.
Azon Munkavallalok, akik a vedooltast meg nem vettek fel, KOTELESEK azt a Munkaltato jelen intezkedese alapjan
a) egydozisú oltoanyag eseten a vedooltast,
b) ketdozisu oltoanyag eseten a vedooltas elso dozisat
2022. januar 15-ig felvenni."

Reménykedtem valami kiskapuban, hogy védettségit várnak majd el vagy valami (mivel biztosan átestem már ezen az influenzán párszor), de egyértelműen "csakazoltás" narrativa jott be hozzánk is. Hosszas telefonálgatás alapján azonban elmentem és kaptam sinopharmot, mert ahogy hallom ismerősöktől, mindenhol ez a helyzet.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Kapott róla értesítőt, felvette. Mi ezzel a gond? Az ő felelőssége nulla a témában, mert kötelezték rá.

 

Mondjuk választáskor megfontolhatja, hogy támogatja-e a jelenlegi kormányt, de szerintem felesleges elmennie csövesnek, csak azért hogy megússzon egy hatástalan vakcinát.

Úgyis beléd fogják verni, vagy táborokba zárnak. Ausztria már a börtönnel fenyegetőzik.

 

Szeretett honfitársaink teljhatalmat adtak a gyógyszercégeknek a halálfélelmük miatt, a gyógyszercégek meg élnek vele. Tudnád hányan tapsolnak az antivaxerek jövőbeli bebörtönzéséhez!

Szerintem felesleges mártírnak lenni. Előbb-utóbb csak rájönnek az oltottak is, hogy mire megy ki a játék. Lehet, hogy késő lesz, de ha elmegy csövesnek, attól sem fog megváltozni semmi.

Hát nézd én körbetelefonáltam és minden ismerősöm munkáltatója él ezzel a lehetőséggel, ráadásul egyébként sem vagyok valami erős munkaerőpiaci helyzetben. Ha esetleg te biztosan tudsz nekem más munkahelyet biztositani, akkor szólj.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Szépen ki fog épülni egy beléptető rendszer az antivaxerek ellen, utána rájönnek, hogy egy ilyen rendszer érték és másra is használható.

Ha nem mosolyogsz és üvöltöd teli torokból majd, hogy "Éljen Orbán Viktor, éljen a párt", akkor eltakarítanak.

 

Kezdetben 1 vakcináért kaptál védettségit, utána már 2-ért végül 3-ért. Végig csicskáztatni fognak, a hosszútávú érdeked lehet, hogy az, hogy kikerülj a rendszerből és más állást keress.

Arra ne számíts, hogy nem fognak félévente írogatni neked felszólításokat...

Nincsenek illuzioim, hogy ez benne van a pakliban, csak ott nem értek egyet az itt hangoskodókkal, hogy mégis gyakorlatban hogy nézne ki ez a "kikerülök a rendszerből" dolog? Láthatod, hogy merre tart ez az egész, úgy sem fognak békén hagyni. Kisközösségeket fogtok alakitani a somogyvámosi krisna-völgy mintájára, vagy mi az elképzelés?

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Úgyis beléd fogják verni, vagy táborokba zárnak. Ausztria már a börtönnel fenyegetőzik.

Kérdés, hogy meg tudják-e tenni, ha több millió oltatlan lesz, mert annyit nem tudnak lesittelni, vagy koncentrációs táborba csukni.
Kérdés, hogy meg tudják-e tenni, ha csak párszáz oltatlan lesz és mégis jönnek az újabb hullámok, mert akkor csak leesik már az oltottaknak is.

Szeretett honfitársaink teljhatalmat adtak a gyógyszercégeknek a halálfélelmük miatt, a gyógyszercégek meg élnek vele.

Azért nem egészen. Nálunk 61% mond nemet a kötelező vakcinálásra.

Lehet, hogy késő lesz, de ha elmegy csövesnek, attól sem fog megváltozni semmi.

Kivéve, hogy beadatott magának valamit, amit lehet nem kellett volna. Jó, egy darab Sinopharm, vagy Szputnyik valószínűleg nem csinál vele semmit, de minden évben négy darab? És az omikront elnézve mire nálunk lesz kötelező, a Pfizer2 lesz a kötelezően választott...

Szerkesztve: 2021. 12. 03., p – 05:42

Én meg azt nem értem, minek cirkuszolni. Már rég felvettem a harmadikat, biztos-ami biztos, buszon FFP2-es maszk, és reggelente D vitamin. Már nem zúgolódok annyit a buszon a sok szakállvédős pöcssipka miatt, az adatokat se nézegetem ötpercenként, megyek dolgozni oszt csókolom.

Na, még egy vírustagadó antivakszer. :(

Még kimaradt az, hogy nincs is vírus, illetve van, de nincsenek variánsok, illetve vannak, de azokat is az Összeesküvők csinálják, de azt is azért, mert az oltásban van a chip, de ha nem a chip, akkor a deutérium, vagy ha az sem, akkor meddőséget okoz, illetve lúdtalpat, mindezt azért, mert az Összeesküvők szerint túlnépesedett a Föld, erre bizonyíték a kínai egykepolitika is. Ja és Indiában olyan fejlett az Ivermectin-gyártás, hogy a teljes népesség folyamatosan szedi, fertőzés előtt, után és helyett, így ott nincs is covid.

khmmm, állítólag ez az:

“Sarcasm is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence.”

 

plusz infó:

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Wilde idézetének van egy második fele is, amelyben elismeri, hogy bár humornak alantas a szarkazmus, az intelligenciának viszont a legnemesebb formája.

https://index.hu/tudomany/til/2017/05/25/a_szarkazmustol_okosabbak_lesz…

Szerkesztve: 2021. 12. 03., p – 10:43

Azt hiszem, ez az idézet jól kifejezi ennek a topicnak a lényegét:

 

(ez már Darwin díj gyanús)

Belehalt a koronavírus-fertőzésbe egy osztrák férfi, aki a Kleine Zeitung szerint szándékosan betegítette meg magát. A férfi azt remélte, hogy a gyógyulti státusszal majd ő is hozzájuthat azokhoz a szolgáltatásokhoz, amiket például az oltottak kapnak. Erre azonban már nem kerül sor.

https://hvg.hu/tudomany/20211119_covid_19_koronavirus_fertozes_ausztria…

A másik meg felvette az oltást, mert oltott státusszal hozzá akart jutni bizonyos szolgáltatásokhoz, azután abba halt bele, csak nincs róla cikk.

Vannak más Darwin díjasok is.

:)

 

Szóval a szomszéd városban van is balhé, mert egy anyuka meghalt a harmadik oltás után. Van ilyen is, csak nem beszélnek róla.

Amúgy azt is meg lehetne nézni, ki az aki azt állítja, hogy a koronavírus veszélyes, és ki az, aki azt, hogy nem is, és nyugodtan fertőzd meg magad, szerintem ha már valaki felelős a hülyén kívül azért, hogy meghalt, az inkább a második csoport... (jellemzően pont nem azok, akik a korlátozásokat hozzák)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

> Azért mennyire lehet hülye valaki, hogy jobban fél egy oltástól, mint magától a fertőzéstől

Így van, csak meg kell nézni a statisztikát, hogy az oltás után mindenféle halálokból mennyien halnak meg, és az oltatlanok mennyien halnak meg. Mindezt kor és meglévő betegségek szerinti osztásban, hogy ne legyen félrevezető. Szerencsére ezek az adatok mind benne vannak az EESZT-ben, úgyhogy csak le kellene kérdezni és publikálni.

Oh wait! Ezt a statisztikát eddig senki nem csinálta meg, és nem csak Magyarországon, de máshol sem. Egyedül a gyártó számai állnak rendelkezésre.

És ha ezek az adatok rendelkezésre állnának, akkor sem ismernénk a hosszú távú hatásokat. Tehát teljesen egyelőre nem összehasonlítható a kétféle döntés hatása.

Azért ha annyian meghaltak volna az oltástól, mint a vírustól, arról csak hallanánk. Vagy ez egy ilyen nemzetközi méretű összeesküvés, hogy senki nem beszélhet róla.

Én mondjuk még élek 5 hónappal a második dózis után, 70 éves anyám is, húgom is, meg még pár ismerős aki beoltatta magát.

Felelőtlenül győzködjük egymást pro és kontra. Sajnos van az ismerettségi körömben több áldozata is a járványnak, az ő immunrendszerük gyengének bizonyult. Az egyik különösen fájó volt a fiatal kora miatt és mert családot szeretett volna de úgy értesült, hogy az oltás komoly kockázatot jelent a születendő baba egészségére. Leendő anyaként inkább nem oltotta be magát. Oltott elhunytakat nem ismerek, oltatlan és oltott betegeket akik átvészelték a vírust sokat. Én nem bízok az immunrendszeremben ezért beoltottam magam de senkit nem beszélnék rá mint ahogy le sem. Három lehetőség tisztán látszik: 1. elkapod és könnyen átvészeled 2. elkapod és megszenveded 3. elkapod és meghalsz. Szabad a választás döntse el mindenki magának mi jelent nagyobb kockázatot. 

Szerkesztve: 2021. 12. 05., v – 16:53

Egy újabb probléma összefoglaló a Mi Hazánktól.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Azért érdekes volt végignézni Toroczkai és Boldogkői Zsolt vitáját.

 

Amikor a koronavírus mutálódásáról volt szó, Toroczkai feltette a kérdést Boldogkőinek, hogy ismere-e olyan koronavírus fajtát, amelyik nem mutálódik?

Igazából Merkely kijelentése, hogy a vírus nem mutálódik alapjaiban volt baromság, mert az összes koronavírus ezt csinálja, miért pont a Sars-Cov2 lenne más?

Pont annyit lehetett tanulni belőle mint bármelyik általad elfogadott 'szakember' véleményéből. Nincs már olyan 'szaki', akit ne lehetne szembesíteni korábbi állításokkal. Ami nem is lenne baj, ha lejjebb engednék az agarakat és úgy kommunikálnának és nem játszanák továbbra is az Istent.

Így semmiben sem különböznek egy sikátoros jósnőnél.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

En virusszakertok velemenyet veszem csak figyelembe, ha a virusrol szeretnek infot. El is varom, hogy ha kell valtoztassanak elozo allitasaikon, ha uj infokat szereznek. Az biztos, hogy hitelesebb egy olyan ember, aki egy eleten at tanulta a temat, mint Lagzilajcsi, Godeny, Torockai, Gyozike stb. Csak ugye ezek/utobbiak lehet pont kimondjak, amit szeretnel hallani ezert nekik hiszel inkabb.

Amit te keresel es valszeg megtalaltad mar Godenyben/Torockaiban az tenyleg Isten es a Biblia meg a vallasok. Ott ritkan valtoztatnak. Nagyon ritkan vagy sehogy veszik figyelembe a megszerzett tudast (mar) igy mindig ugyan azt tudjak kommunikalni. Ezert ok hitelesek nagyon :)

Azért jó, hogy mindig jobban tudod, hogy mit keresek és mit gondolok az egészről. :-)

Akkor egy kérdés, ha már ennyire tájékozott vagy a 'szakik' irányából: Ha mindenki beoltatja mert kötelező lesz az oltás magát akkor megáll a vírus terjedése és kihal?

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Látszik hogy bele se néztál a vitába. A  lényeg, hogy Toroczkai meg se próbált szakértőként viselkedni, csak kérdésekkel hozza teljesen zavarba BZS-t, más orvosok nyilatkozatait idézi, illetve a saját párja által létrehozott "Intézet" vezetőjétől Dr Páli Jenőtől idéz, aki orvosbiológiai agykutató, a biológiai tudományok doktora.Boldogkői erre csak annyit mond, hogy nem ismeri LOL. Akkor csak az a szakember, akit ő ismer? Közben ő csak növénytani biológus. Egyébként le fel veszi a maszkot úgy 58-szor, a maszkot, csak a testbeszédét és a zavart viselkedését kell megfigyelni.

https://www.youtube.com/watch?v=8O51WnNgufw

Egyik gyöngyszem a beszélgetésből:

melyik koronavírus az amelyik nem mutálódik?

- nincs ilyen - jó, hát akkor köszönjük szépen! LOL

Ez vágott verzió, a teljes verzióban a momentum "szakértőjét" érdemes megnézni, mint egy horrorfilmben, a szeme alatt karikák vagy ki van festve.

Kezdik visszahozni Toroczkayt és a Mi Hazánkat a közéletbe. Úgy néz ki, hogy az ellenzéki média már rájött, hogy kontra produktív volt a teljes elhallgatás. At Öt című műsorban már arról keseregtek, hogy az oltáskritikus hozzáállásával biztos befutó lett a Mi Hazánk. Na ja, kb. az emberek 50%-nak a véleményét képviselik. Ráadásul az oltás és annak kikényszerítése, már 'vérre' megy ami űbereli az ideológiát.

('harlequin'-nek nem ajánlott poszt)

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

"('harlequin'-nek nem ajánlott poszt)"

Miért, ez is valami hazugsággal indít? (leginkább a gond az, hogy kevés az időm, hiába érdekel, most épp mire van rákattanva, annyit nem ér...)

Amúgy Gödény pártját itt nem favorizálja senki, hogy csak a Mi Hazánkat toljátok? Már nem menő? (remélem sok szavazatot kap majd a köv. választáson ő is)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Hogy mi az igazság vagy hazugság az nézőpont kérdése. Feltételezem, hogy a Te nézőpontodból számtalan hazugságot találsz a Toroczkay interjúban. Nincs ezzel gond, Te így látod, más nem. Hogy az előző posztod példaként felhozzam... Van tájékoztatás a Covid mellékhatásairól? Van. Igazad van. Olyan szintű mint a Algopiriné? Nem. Igaza van Apátinak.

Én személy szerint nem favorizálom Gödény kamu pártját, de Te még ráhajthatsz. :-)

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Hát az előző videóban amit linkeltél, és rögtön azzal indít, hogy nincsenek leírva az oltásoknak a mellékhatások, megnézed, és ott van a lista a mellékhatásokról, akkor lehet azon filozofálni, hogy mi az igazság, meg csavargathatod, de sok értelme nincs.

Pont ez a hazugságok lényege :)

 

“Any book worth banning is a book worth reading.”

A fickó azon visongott, hogy az oltások mellékhatáslistája üres. (ha nem hiszed, nézd meg a videót)

Közben a valóság az, hogy nem üres. (ha nem hiszed, olvasd el)

Hazug, manipulatív fasz.

update: ez így kicsit kétértelmű lett, a hazug, manipulatív fasz a fickóra vonatkozott a videón.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Nem élsz buborékban, de az oltottak aránya nem egyezik a oltáskritikusok arányával. Ha oltottakból levonod a munkahelyvédelmi és kikényszerített oltással rendelkezőket, a csak papíron oltottakat és a most ébredező átvert kétszer beoltott új oltatlanokat, akkor kb. 50%-ra jön ki arány. És mindegy milyen ideológiát képviselsz. Ha rühelled is a Mi Hazánkat, de a kötelező oltásokat is rühelled, akkor Téged is képviselnek.   

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

"Nem élsz buborékban, de az oltottak aránya nem egyezik a oltáskritikusok arányával. "

És lehet valaki bőven szkeptikus az otlásokkal, ugyanakkor tarthatja ezt a bandát (MH) politikailag (vagy emberileg) teljesen vállalhatlannak. Egy párt nem akkor képvisel téged ha egy random dologban véletlenül megegyezik a véleményetek. (azt úgy az összesre rá lehetne fogni)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Azért az oltáshoz való hozzáállás most nem egy random dolog. Sikerült a politikának az oltatlanok hibáztatásával lövészárkot csinálni belőle.

Lehet ilyen is, olyan is, de mint korábban írtam, sokan az ideológia elé helyezték az oltáskényszer kérdését.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Valahol meg kellene érteni, hogy egy oltás kötelező, vagy választható.

 

Ha megkérdezed a kalauzt, hogy akar-e oltakozni, ő nem szakértője a témának, hogy a pitypallatba várod el, hogy értelmes választ adjon rá?

Ha meg kötelezed, bizony felelősséget kell vállalni az oltásokért.

 

És ekkor jött az országos Mónika show ötlete: oltottak és oltatlanok kiszavazhatják egymást. Elég aljas dolog, de a kormány a felelősséget nem akarja vállalni, hagyja hogy a lakosság egymással háborúzzon, vagy hogy a munkáltató kényszerítse ki helyettük. Semmi gerinc nincs bennük. Patkányok.

Valahol meg kellene érteni, hogy egy oltás kötelező, vagy választható.

ha a betegseg gyorsan terjed emberrol-emberre -> kotelezo. BCG, inf, stb.
ha a betegseg csak teged ol meg -> valaszthatod. tetanusz, kullancs, stb.

minden mas eset az egyeni erdek eloterbe helyezese a kozosseggel szemben->onzoseg.

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

az egyen tudasahoz es lehetosegehez kepest megtette amit meg tudott tenni.

pl minthogy egy epitkezest is tul lehet elni balesetmentesen vedosisak nelkul, de ha bajvan akkor a sisak megvedet. persze ha raesik a 100T-es betonkocka az ellen nemjo, de sok esetben jo, es nagyban noveli a tuleles eselyet ha van fejvedo :)

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

A felsőfokú végzettségűek jobban fertőznek, ezért ők kötelező védőoltást tartanak szükségesnek?

Vagy mire vonatkozik ez az ábra?

 

Miért képzettség szerint nézegetik mondjuk bőrszín helyett? Magyar-roma megkülönböztetés ennél nagyobb különbségeket is rejtegetne...

 

Nem világos, hogy miért pont ez alapján vizsgálják a helyzetet.

Mert diplomás ember === okos ember, hiszen aki kiseggelt egy mai semmirevaló egyetemet (bölcsészkar, mikrofosképző), az csakis okos ember lehet. Egyébként a kolléga nem tud számolni, mert még a felsőfokú végzettségűek közt is 51:49 az arány, azaz a felsőfokú végzettségűek fele is azt mondja, hogy ne. No comment.

Mit is kéne itt látni?

Igen Nem
Felsőfokú 51% 49%
Középfokú 47% 53%
Alapfokú 31% 69%

Azt, hogy a felsőfokú végzettségűek között 2 százalékkal több, aki igent mondott, mint aki nemet? Hát ez aztán fantörpikus egy perdöntő érv a kötelező oltás mellett...

Én arra is kíváncsi lennék, hogy egy adott embernek beadott oltások darabszámával ez hogy változik. Az ismertségi körömben, 2 után többség három után mindenki összefoglalva ezt mondta:

-Az kurv@élet, hogy nem nyomják belém többet azt a szart.

Persze ez nem reprezentatív, csak érdekelne eljön-e az a pont ahol betelik a pohár.

never end vaccination rulez

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Gondolom attól is függ, hogy mennyire reagál rá rosszul a szervezete, mennyire lesz tőle később beteg. Akinek olyan érhálózata van, hogy kiröhögi a Pfizer/Moderna által folyamatosan odafosatott tüskefehérjét, az lehet, hogy elég sokáig le fogja szarni a kérdést. Ma a taxisom azt mondta, hogy már több ismerőse/utasa, vagy azoknak ismerőse halt bele valamelyik vakcinába. Dehát az ilyen esetek sose kerülnek napvilágra, mert megmagyarázzák, hogy nem a vakcinától halt meg és punktum. Indoklás: mert csak és kész, kuss legyen.

Ha Magyarországon bárki meghal, azt semmilyen módon nem lehet - nem szabad - összekötni az oltásokkal. Az oltások biztonságosak. És működnek. Ha meghal valaki, akkor azt csak a koviddal lehet - sőt: kell - összekötni, kivéve, ha oltott volt, akkor rá kell fogni valamire.

(Bírom egyébként ezeket a provokatív, de üres kérdéseket...nyilván sehogy nem lehet egyértelműen összekötni egy halálesetet sem az oltásokkal - hacsak nem az agyvelejébe baszták a fecskendőt - de ha egy - orvosi papírokkal igazoltan - hótt egészséges fiatal emberbe beletolják az oltást és másnap minden előzetes jel és látható ok nélkül meghal, akkor az több, mint gyanús. Ahogy az is, hogy valaki megkapja a második Pfizerét és az addig egészséges ember egy raklap extrém tünetet produkál, mint pl. bárányhimlő 60 év után, 170-es vérnyomás, extrém inszomnia és az oltás helyén hónapok óta fájó terület...)

Ki mondta, hogy nincsenek kovid halottak? Jó szalmabáb sose rossz? Én nem vagyok vírustagadó. Az, hogy idehaza túltolták a halállistát, az már bizonyított tény (ld. még: másodlagos betegsége: motorbaleset), de ez nem jelenti, hogy senki nem halt bele.

A legfontosabb eszköz a tisztességesen számolt statisztika volna. Orvosi beavatkozást igénylő esetek vs oltottsági státusz. Mivel digitális a nyilvántartás, ezért ennek elkészítése hihetetlen olcsó volna, egyedül az akaraton múlik hogy csinálnak-e ilyet. Nem csinálnak.

 

Egyébként Orbán kérte, hogy aki az oltás utáni 1 hónapban meghal, azt boncolják fel! Ebben a programban 400 körüli halottat boncoltak fel. Ha kiszámolod, hogy 1 oltás az kb 2 emberhónap, mivel a két bökés között el kell telni pár hétnek ami nagyjából egy teljes hónap. Beoltottak (állítólag) több mint 5 millió embert. Abból következik, hogy 10 millió emberhónap volt ami alatt állítólag összesen 400 haláleset történt. (Ugye ha 75 emberévente van egy spontán haláleset, akkor a 10 millió emberhónap alatt lett volna kb. 11000.) Nekem ez aránytalanul kevésnek tűnik még azzal együtt is, hogy többnyire csak egészségeseket oltanak. Tehát ebben a jelentésben is hazudtak. Mármint azt elhiszem, hogy összesen 400 embert boncoltak, de azt, hogy összesen ennyien haltak meg az oltásuk utáni 1 hónapban, azt nem nagyon hiszem el. Mikor Orbán ezt bejelentette, akkor csodálkoztam is, hogy ez rengeteg boncolás lesz. Aztán a meló nem lett elvégezve, de egy szép jelentést azért kiadtak belőle.

ugye a biologia mellett az olvasas/matek se az erosseged? segitek:

Felso "igen, ....": 51%+21% = 72%, "nem, ...": 15%+13% = 28%

Kozep "igen, ....": 47%+10% = 57%, "nem, ...": 23%+20%=43%

Alap "igen, ...": 31%+20%=51%, "nem, ...": 24%+25%=49%

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Ez olyan statisztika, minthogy a budapestiek többsége követelte a maszkhasználat ismételt bevezetését?

Otthon mindenki a maszkhasználatot követelte, de a tömegközlekedésben 90% maszk nélkül utazott...

 

Más dolog követelni és önként maszkot húzni. Aki nem érti, az meg hülye.

Például, arra vonatkozóan egy valóságot jobban közelítő statisztika - lehetett volna tudományos felmérés is, a 4 igen-nemes szavazás mellett-helyett,(!) - hogy a szép számú választó-körzeti biztosok az egy napos maszkhasználat nélküli "ücsörgésben", a lehetséges, tömeges vírusgazdákkal szemben, hogy tűrték és közülük hány százalék betegedett meg, mennyi volt esetleg súlyosabb. Szép kis, - legalább reprezentatív, - felmérést lehetett volna készíteni belőle előzetes-utólagos tesztelések mellett.

(Én maszkban szavazó embert nem láttam, de a én szavazó körzetemben ott jártamkor is többen köhögtek a teremben.)

Neked a gondolkodás nem az erősséged, te jobhopper: a kérdés az volt, hogy kötelezővé tennéd-e a kovid oltást; aki azt mondta, hogy csak bizonyos területen, az az általános kötelezővé tétel ellen szavazott, de ne zavarjon. Hogy ez mennyire így van, azt az is bizonyítja, hogy maguk a kutatások is nemnek számolták azokat, akik csak bizonyos területeken tennék kötelezővé.
https://ujegyenloseg.hu/lelekben-a-jarvanyon-tul/

Tíz megkérdezettből hatan (61%) ellenzik a kötelező oltás bevezetését.

És ebben a 61%-ba az a 17% is benne van, akik csak bizonyos területeken tennék kötelezővé.
http://www.policysolutions.hu/userfiles/Policy_Solutions_Lelekben_a_jarvanyon_tul_Covid_4_hullam.pdf

Szerkesztve: 2021. 12. 07., k – 19:24
 • Győrfi Pál olyan kutatásokra hivatkozott a Vakcinainfóban, amelyek vagy nem léteznek, vagy ő nem olvasta ezeket.

 • Semmitmondó információk helyett továbbra is hiteles és teljes körű tájékoztatást követelünk, mert az oltási hajlandóságot és a felelős döntéseket csak ez tudja megalapozni.

Lassan két éve élünk együtt a koronavírussal, de a kormány továbbra sem közli velünk azokat az alapvető járványügyi adatokat és közérdekű információkat, amelyek a mindennapi életünkben meghozandó döntésekhez szükségesek. Milyen arányban betegednek meg és kerülnek kórházba a beoltott emberek? Tényleg fontos maszkot hordani zárt térben, ha oltott vagyok? Mennyire kell féltenem a  gyerekemet a fertőzéstől, ha be van oltva és ha nincs? Ilyen, és hasonló kérdésekre hiába várnánk választ.

 

 

 

 

 

Javasolnám a topiklakóknak egy közös adatigénylés beadását vagy egy demonstrációt.

 

Azt gondolom, hogy bármi is jönne ki, hasznos lenne. Ha az jön ki, hogy az oltások használnak, akkor az jótékonyan hatna az oltakozási kedvre. Ha az jönne ki, hogy az oltások nem használnak, akkor nem kellene kötelezővé tenni őket, hogy a "Big pharma véresre keresse magát"

 

 

 

 

https://ataszjelenti.444.hu/2021/12/07/gyorfi-pal-nem-tudja-de-azert-al…

Nagy +1.

 

Nem tiszta, hogy demokráciában hogyan lehetséges kötelező oltásokat adatok nélkül bevezetni.

Mer a Ceci úgy gondolja, hogy hat, azt mindenki más higgye el neki. Szánalmas.

 

Gondolom annyira amatőr a magyar egészségügy, hogy fingjuk nincs, hogy mi történik.

Valahányszor megbetegszik, vagy meghal egy híres, vagy fiatal ember, akkor napokig harsog erről a média, de arról, hogy 100 fertőzöttből 98 meggyógyul, arról bőszen kussol, ahogy arról is, hogy a 100 fertőzöttre 3900 olyan jut, aki el sem kapta. (10 millióan vagyunk, volt majdnem egymillió fertőzöttünk, de négy hullámon vagyunk lassan túl, azaz 1000 emberből 25 fertőződik meg.) Tehát 4000 emberből 2 hal meg. Tegyünk kötelezővé egy raklap teszteletlen, csak vészhelyzeti engedéllyel bíró vakcinát, amire sem a gyártó, sem az állam nem vállal felelősséget.

Azt kihagytad, ha meg az ellenkező oldal mond példát az oltás problémájára, az ilyen agyasok szerint, akkor az a nem reprezentatív, mazsolázgatás, nevetségesen kicsi százalék, stb.

Érdekes, ez csak egy irányban működik...

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

akkor nem kellene kötelezővé tenni őket

Sehogy nem kellene kötelezővé tenni őket: sem az állam, sem a gyárak nem vállalnak felelősséget értük, így nem lehet kötelezővé tenni. Az összes kötelező vakcinánkra felelősséget vállal az állam, vagy az előállító gyár. De ez ne zavarjon.

"Big pharma véresre keresse magát"

Gyógyszergyáros vagy és fáj az igazság?

Mondjuk nekik jobban hiszek, mint az orvosoknak, mert jóval több közük van a jövő alakításához :)

Viccen kívül, az a hír egészen döbbenetes, már Monty Pyton szinten szürreális az egész, de az agymosó gépezet miatt a többségnek fel sem tűnik!

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ne is mondd. :D

Most majd az omikronra fogják a sok mellékhatást, a gyerekekét is, aztán a "szelidült" omikron lesz a főellenség, és mivel "megkerüli" a 3 régi "oltást" is, ezért a Pfizer új "vakcinája" megment mindenkit, de kötelezően! :D

 

Közben Oroszország "megtámadja" Ukrajnát, Kína meg Tajvant, ezért beindul a kibervilágháború az USA, Németország, Oroszország és Kína között IS, ami miatt szörnyű válság, és ellátási zavarok lesznek, meg kijárási tilalom! Hiszen csak "EGY ROSSZ LÉPÉS, ÉS MEGSZŰNIK AZ ÁLTALUNK ISMERT VILÁG!!!!4!

Ráadásul a V4-ek Marokkóval kooperálnak a szörnyű migráció ellen, és fegyverkeznek őrült ütemben!!!4!

És egyszerre írja ezeket az összes "tudományosan" képzett lap, a sok debil meg szopja, mint a kakasos nyalókát! :D

 

Beatrice

Civilizáció

Angyalarcú patkányok szálltak a városra,
lányok az apjukkal mentek az ágyba.
Napról-napra a dolgok egyre furcsábbak lesznek,
nem jobbak, csak egyre furcsábbak.
Kulturális értékrendben
mindenütt pusztulás.
Túlnépesedett ez a város
Ez a halálos kor.
Kábitószeres, fiatalkorú bandák terrorizálnak
Erőszak, erőszak, erőszak.
Gonosz őrültek hülye játéka,
felnőttek tehetetlen tehetetlensége.
A szülők a legjobbat akarták
Kitört, kitört a lázadás!

Ó, a civilizáció!

Ezek általában cseréket jelentenek, mert továbbklikkeltem a V4-es linkre a linkben. A lengyelek 35db F35-öse az szűken kiad 3, de igazából 2 repülőszázad, nekünk van 1 századnyi gripenünk. A 14db szlovák F16 szintén 1db repülőszázad, az alá eleve nem érdemes menni ha beszerzel ilyesmit. A másik dolog, hogy soksok éve vállalták ezek az országok, hogy a GDP kb 2%-át költik védelmi kiadásokra. Namármost jellemzően mindenkor ebből faradtak a kormányok, mert hát ezen békeidőben lehet spórolni, és egy csomó soksok éve esedékes fejlesztés most jön. Mi most cserélünk harckocsikat, T-72-esekről, amik (főleg felszereltség és üzemidő vonalon) azért már messze nem a csúcstechnika. A védelmi kiadások erős izgalmi állapotban mentek 1% fölé a GDP arányában, és mivel a GDP mindenhol vaskosat nőtt az elmúlt az elmúlt 10-15 évben, ezért akár egy 0,2%-os bővítés is tűnhet "őrült fejlesztésnek".

Itt van a világbanki adatsor: https://data.worldbank.org/indicator/MS.MIL.XPND.GD.ZS?end=2020&locatio…

A legyeleken kívül mindenki 1% körülre, sőt mi bőven alá süllyedtünk. A lengyelek meglepő módon igyekeztek a 2% körülit tartani, de ők is 1,8%-ra mentek le sok éven át. Ezek mindíg úgynevezett belső adósságot generálnak, ami az elvárt/ajánlott és a teljesített szint közötti különbség, illetve a fejlesztés költsége. Általában ennek a behozása látható, a későbbiekben írt USA álláspont miatt.

Ha megnézed a politikai térképet, akkor itt az EU keleti végében pont a V4-ek lesznek az ütközőzóna, ha esetleg mégis valami beüt. Ne üssön, de egy katona nem úgy készül, hogy kiül a dunapartra számolni a sirályokat.

Az EU középrészét nézve pedig: https://data.worldbank.org/indicator/MS.MIL.XPND.GD.ZS?end=2020&locatio…

Szűkös 1%-ról mostanában indultak el felfelé ők is, mert az USA közölte, hogy esetleg talán azt a GDP 2%-ot be kéne forgatni, mert nem kéne mindent a jóságos USA-tól várni. Trumpnak speciel ebben tökre igaza volt, hogy mindenki pöffeszkedett, miközben elég izmos amcsi jelenlét volt mindenhol (az egér, és elefánt a hídon, amikor az egér azt mondja, nakérem dübörgünk ugye?). Ausztria azt hiszem hivatalosan semleges ország, ahogy a svédek is, de szal ott középütt az nem olyan egyszerű a gyakorlatban.

Ja, már tudjuk, hogy az emlékeztető normál pfizer igen jól véd az omikron ellen, és 2 oltás után is jó esélyed van elkerülni a súlyos lefolyást, legalábbis az eddigi adatok szerint. Itt pedig egy angol doki mutatja be a helyzetet, rajzol is, minden van: https://www.youtube.com/watch?v=5E6gpPJwYIY E mellett arra is kitér, hogy egy új tanulmány szerint, ami még nem átnézett (peer reviewed), a sima megfázást okozó ősrégi koronavírusunktól kölcsönzött egy szakaszt az omikron. Tehát ez egy új tanulmány, egy hipotézisre, és még under review, de a preprint szervereken hozzáférhető.

Másrészt a kölcsönös gazdasági érdekek a mindenféle konflitusok esélyét nagyon-nagyon lecsökkenti. A ruszki gáz nélkül az egész EU erősen fagyna, mert se a norvég, se a holland mezők messze nem lennének elegek. Talán akkor, hogy ha egyrészt óriási mértékű megtakarításokat sikerülne elérni a hőveszteségben, illetve szezonon kívül 1000-rel töltenék a tározókat. Meg az ártana, ha néhány 10GW-nyi atomerőmű épülne, hogy a sok helyen elektromosra (akár egy hőszivattyús rendszer) átállított fűtést elvigye úgy rendben.

Egyébként: https://telex.hu/tudomany/2021/12/09/sulyosabb-influenzajarvany-korlato…

Nagy szerencse, hogy az inluenza azért maradt el tavaly, mert jóval kevésbé fertőző, mint az aktuális kedvencünk és a maszkozás+fertőtlenítés fokozottan jobban visszaszorítja. Tehát a járvány maradt el, ettől még néhány megbetegedés lehetett. Ezen a télen szintén jó esély van, egy állandó maszkozásra. :)

Figyu, etess ezzel a sok baromsággal hívő hülyéket, ha kérhetem, és ne engem. Köszi!

A 95%-os relatív hatásosságú bullshit, ami abszolút értékben 0,88% védelmet jelent az itt van elmagyarázva.

Természetesen mindenki oltassa be magát és a szeretteit nyugodtan, semmi gondom vele, hajrá!

Persze ha csak pörgetni szeretnéd a kommentfolyamot a sok hazug statisztikával, nosza gyerünk, ismerem a módszert. :D

Ja, már tudjuk, hogy az emlékeztető normál pfizer igen jól véd az omikron ellen

Azért kezdte el fejleszteni a Pfizer a direkt az omikronra való vakcináját?

és 2 oltás után is jó esélyed van elkerülni a súlyos lefolyást

Oltás nélkül is "jó" - értsd: közel 100% - esélyed van elkerülni a súlyos lefolyást.

Ha esetleg van hozzávaló oltás, mondjuk úgy utánállított, mert nem fejlesztenek tökújat, akkor sincs izgalom. Mi nagyon enyhén úsztuk meg, több ismerőst ezzel szemben elég keményen elkapott, sőt volt aki úgy került kórházba tavasszal, hogy teljesen fitt és egészséges. Ettől függetlenül lebecsülni nem jó ötlet, sajnos már sokan fáztak rá erre. Igen, van olyan 80+ ismerős, akiről kb. lepattant, meg aki 2 köhhintéssel megúszta, de ezt előre ők sem tudták. Ezeknél még a kanyarban sem volt az oltás.

Oltás nélkül esetleg 19-re lapot húzol, bár már elképzelhető, hogy az omikon egyben csillapodott is, a normál koronavírusból kölcsönzött szakasszal. Remélem a videjót megnézted.

Nagyon bírom ezeket a hatásvadász dumákat, hogy 19-re lapot húzol, meg hasonlók. Ott mennyi is az esélyed a ráfaragásra? 7:1-hez, azaz 87.5%, nem számolva azzal, hogy mi van még az asztalon, mert úgy még több is lehetne. A kovidba mekkora eséllyel halsz bele ha elkapod? 2%. (268,326,045 fertőzöttből 5,298,933 halt bele.) Mekkora eséllyel kapod el, pusztán a statisztikákat nézve? 0.8%. (7,912,231,645 emberből 268,326,045 kapta el, de ehhez a számhoz 4 hullám kellett.) Ergo a kovidba 0.0167% esélyed van belehalni. Oltás nélkül is. A világ nagyobbik része nincs beoltva és négy hullám után még mindig élnek.

Az anekdotikus érvelés meg nem érvelés. Az én hátsó szomszédomnak is elvitte a kovid a feleségét. Szomorú, de ez van. Anyámék szomszédja meg a vakcinába halt bele majdnem. Az is szomorú, de még szomorúbb, hogy ha az kerül szóba, akkor az összes turbovaxxer nekiáll okoskodni, hogy de nem is az oltás csinálta. De. Törődjetek bele. Olyan nincs, hogy valaki él teljesen egészségesen és véletlenül pont a második Pfizert megkapva jön ki rajta a bárányhimlő (nem az övsömör!) 60 évvel a betegség átvészelése után, meg akkor megy fel 170-re az addig atomstabil vérnyomása, meg azóta fáj a karja, meg azóta nem tud aludni.

Viszont nem rohangálok észnélkül kamionok elé, mögé és főleg nem melléjük. Ha valakit elüt egy jármű, annak igen jó eséllyel valamilyen elővigyazatatlanság az oka, és nem az M0-n bóklászva hipphopp egyszercsak elcsapták. Az én meglátásom szerint az oltás az (meg a maszk, ésatöbbi), ami az amúgy körültekintő közlekedés az utakon.

Tessék itt van Roska Botond, aki algából vesz ki gént, amivel visszaadja az alapszintű látást, nyilván erősen kísérleti történet: https://www.youtube.com/watch?v=H-_tPcedBg4

Node ez nem hatásvadász. A konkrét ismerősi körben elég random módon lettek, azaz lettünk így úgy betegek. Akinél enyhe volt még a tünetben is volt jelentős eltérés. Ebben nincs anekdóta, itt ez történet konkrétan a környezetemben, ami engem megerősített abban, amit tudomány is mondott, hogy észnél kell lenni. Olyan is volt, akit elvitt a covid, de ott a 96 évhez már nem lehet mit mondani, lehet hogy 2 héttel később puff elalszik és annyi. Az ironikus az, hogy nem volt hajlandó eljárulni (vittük volna) az oltópontra, mert majd ott elkapja. Hát elkapta mástól, de nem a családtól, az biztos.

Akit az "oltás elvisz", azaz egy oltás után hal meg, vagy csak lesz rosszul az tényleg komolyan vizsgálandó, mert a naaaagy statisztika szerint roppant keveseket érint. Ettől még ő benne lehet, de akkor ugyanabba hibába esel bele, mint amit a "turbovaxerekre" mondasz. 1-1 kósza esetből, bármilyen tragikusak, következtetsz a nagy képre.

A bárányhimlő, mivel herpeszféle megülhet az idegvégeken, ott lappanghat. Mi van akkor, hogy ha az illető simán tünetmentesen kihordott egy covidot és az indította be? Voltam bárányhimlős, még óvodában, jó rég volt mondjuk, de rajtam nem jött ki újra. Minden esetre oda kell járulni a dokihoz, dokikhoz, és kivizsgálást kérni, a karjára is. Azért írtam korábban az övsömört, mert jellemzően az jön elő a bárányhimlőn átesett idősebben, erre is tudom mondani, hogy volt ilyen a családban.

De oké, rendben ezt hagyjuk, tényleg, elfogadom az álláspontod. Ha megnézed az ájtit, akkor hányszor hallottuk már, hogy ez meg az nemmegy, azt nem lehet, "itt van a technológia fizikai vége", aután valahogy sosem úgy volt. Ott járunk, hogy 64GB-os RAM modult különösebb izgalom nélkül tudsz venni, miközben 30 éve egy 40MB-os HDD is csodaszámba ment. Ki a fene gondolta volna a 20TB-os HDD-t akár csak 20 éve, mert már ott is hallottuk a technológia vége szöveget.

Ebben nincs anekdóta

Az anekdotikus érvelés azt jelenti, hogy egyszeri eseteket ragadsz ki, mindegy honnan.

Akit az "oltás elvisz", azaz egy oltás után hal meg, vagy csak lesz rosszul az tényleg komolyan vizsgálandó

Miért, ha kettőbe, vagy háromba halt bele, akkor nem neki volt valami oltást-kizáró baja, hanem egynél több kovid-vakcina már mindenképpen káros? Jó tudni...

Ettől még ő benne lehet, de akkor ugyanabba hibába esel bele, mint amit a "turbovaxerekre" mondasz.

Nem, én a "turbovaxxert" nem az oltottakra mondom. Mindenkinek jogában áll beoltatni magát, de az is, hogy ne tegye. Ha ezt egy oltott tiszteletben tartja, akkor nem turbovaxxer, akkor is, ha megvan mind a három eddigi oltása. A "turbovaxxer" másokat akar mindenáron beoltatni.

1-1 kósza esetből, bármilyen tragikusak, következtetsz a nagy képre.

Nem, tendenciákból következtetek. Egyébként a másik topciban valaki belinkelt egy olasz felvonulást, ahol többszáz ember menetelt olyanok emlékére (arcképekkel, nevekkel), akik belehaltak az oltásba. Reakció? Biztos nem az oltásba haltak bele. Egyikük sem. Ez mind egybeesés. És mi vitte el őket ilyen egybeesően? Két dolog tehette, az egyik az oltás, a másik maga a betegség. Ez utóbbi ugyan lehet, de akkor meg mire volt jó az oltás?

Ha megnézed az ájtit, akkor hányszor hallottuk már, hogy ez meg az nemmegy, azt nem lehet, "itt van a technológia fizikai vége", aután valahogy sosem úgy volt. Ott járunk, hogy 64GB-os RAM modult különösebb izgalom nélkül tudsz venni, miközben 30 éve egy 40MB-os HDD is csodaszámba ment. Ki a fene gondolta volna a 20TB-os HDD-t akár csak 20 éve, mert már ott is hallottuk a technológia vége szöveget.

WTF... Ezt mire írtad? Én hol írtam bárhol bármire, hogy a technológia vége? Hogy kapcsolódik ez az oltásokhoz?

Szóval az ájtit arra mondtam, hogy az új oltásokkal szemben megy a hitetlenkedés, mint a technika vagy tudomány új vívmánya. Jön mindenféle hír, ezeket nem kell bemutatni. Érdekes módon például az ájtiban lévő dolgokkal nincs probléma, ott nem merül fel, hogy valamilyen gonosz háttértörténet van, éspédául egyáltalán nem kéne mondjuk akár processzort használni, vagy hogy az óriás HDD-k már a nulltérbe küldik az adatot, és veszélyes dimenziókaput kell nyitniuk, sőt a szerverekben állandóan nyitva kell ám legyen.

Komolyan gondolom, hogy tényleg minden esetet vizsgálni kéne, ahol a gyanú felmerül, hogy az oltásoknak köze van hozzá. Pont ez a probléma, hogy a jelenlegi adatok szerint papíron icipici esély van problémára, viszont többen állítják, hogy hát mégis azért jóval nagyobb. Ez lenne főképp a tudomány dolga, hogy ezeknek utána menjen, pláne hogy ha ilyen tömeges oltási kampányok vannak.

Én személy anno amikor indultak az oltások próbáltam mindenkit kérdezgetni, hogy kapott-e/kért-e, mivolt, mivan stb. Ez nyilván nem reprezentatív, de mégiscsak bő 20-25 emberrel sikerült beszélni közvetlenül, és náluk, meg nálunk, nem voltak a papírforma szerinti reakcióktól (pl. láz, fejfájás ilyesmi egyszerű, ami az immunrendszer beindulásától jön) eltérőek. Mindezt nem korlátoztam az ismerősi körre, hanem akivel valamiért találkoztam, annál rákérdeztem, hogy ne legyen az, hogy legalább a buborékomból kilássak.

Már megint csak a belemagyarázás, a szalmabábcséplés megy? Nem az a baj, hogy újak ezek az oltások, főleg, hogy csak az mRNS oltások újak. Az a baj, hogy egy 2%-os halálozási rátával bíró betegség miatt megállítják az egész világot és hirtelen kurwa fontos lett, hogy mindenkit beoltsunk olyan vakcinákkal, amiknek a hosszútávú hatásai még nem ismertek, úgy, hogy sem a gyógyszergyárak, sem a kormányok nem vállalnak felelősséget semmiért, de közben az embereket elszegényítik a lockdown-nokkal, meg azzal, hogy ha nem oltat, akkor kirúgják.

Amennyiben csak annyira vagy képes, hogy megpróbálod rámhúzni a kemtréleket húzogató, dimenzióutazó, laposföldi mágikus gyíkember hiteltelenítő bohócsipkáját, akkor kár az egészet erőltetni, mert az nem vita.

A buborékodból meg annyira nem látsz ki, hogy még a számokat sem vagy hajlandó megnézni, de azért 19-re laphúzás oltatlanul a kovid. Miközben két hullámot abszolút oltások nélkül vészelt az egész világ és a többlethalálozás 1-2% körül mozgott.

Szerinted, ha egy mondjuk soksok év alatt mondjuk 5 millió embernek beadott oltással nem lesz gond, legyen ez mondjuk 10 év. Akkor ott vajon ha a 9. évben történik valami, akkor azt ténylegesen vissza tudják vezetni egy oltáshoz? Mi van akkor, hogy ha ebben az 5 millióból teljesen véletlenszűren kimarad egy bizonyos valamilyen pácienstípus, akinél amúgy bajt okozhat? A kínai oltás elölt vírusos, ott a technika nagyon régi (sok influenza oltás hasonlóan készül), ott milyen kérdés van szerinted, mennyire kéne visszakövetni? Az adenovírusosak szintén elég bevált technikán alapulnak.

Sajnos újfent nem ment át, pedig már jólenne, hogy nem pont rólad van szó, hanem hogy mennyi marhaság kering pl. az mRNS oltásokról. Kezdve azzal, hogy ez BG eredetileg számítógépvírus ellen indította, meg hogy az 5G aktiválja a benne lévő chipet.

A helyzet, hogy a 2% úgy 2%, hogy elég sok kezelés van, ami ezt 2%-on próbálja tartani. Itt most egy sima gyulladáscsökkentőtől az oxigénes dolgokig széles a spektrum. A probléma az, hogy ha rászabadulna mindenki az amúgy nomrál állapotokhoz mért egészségügyre, akkor sokminden másban kezdenének meghalni.

Nagyon örülök neki, hogy a buborékos dologba sikerült belekapaszkodnod. Én speciel kilátok bőven belőle, köszönöm szépen. Például nagyon örültem, amikor elkezdték a D vitamint vizsgálni, meg amikor az ivermectint. Ugyanakkor kellene valami érdemi tudományosan elfogadható mérés róluk, bár a D vitaminnál alapvetően nincsen sok kérdés, valszin ha rendben van, az alapjáraton jó.

Sok év után már esélytelen visszakövetni, szóval ha a vakcinák később okoznak kárt, arra keresztet vethetünk. Azt nem hiszem amúgy, hogy az elölt, vektor, vagy alegység vakcinák kárt okoznának, legalábbis egy-egy nem fog. Nade minden évben négy? Ami az mRNS alapú kovid-vakcinák illeti, már kiderült, hogy a tüskefehérje pusztít, az mRNS alapú kovid-vakcinák meg annak a termelésére késztetik az emberi szervezetet, ez biztos baromi egészséges. A normál vakcinákban van annyi tüskefehérje, amennyi, azt simán legyűrjük, de folyamatosan termelve? Tudom, szerinted az a tüskefehérje "máshogy viselkedik", ami nem tudom, hogy hogy jött ki, mert ha máshogy viselkedik, akkor az azt jelenti, hogy más az egész, ami viszont azt jelenti, hogy a szervezet nem fogja felismerni az igazi kovidos tüskefehérjét, mert helyette egy másikkal traktáltuk. Csak akkor tudnám, hogy mitől kerül egyre több ember érrendszeri problémákkal kórházba, amióta mRNS alapú kovid-vakcinák bombázzák a népet?

Ha nem pont rólam van szó, akkor miért engem traktálsz ezekkel a baromságokkal? (Én különben is megmondtam, hogy szerintem windóz van benne.)

Érdekes, akkor Svédországban, ahol elengedték a járványt, ott miért nem lett belőle tömeghalál, sőt miért jobbak a halálozási adataik, mint nekünk?

A D-vitamin kapcsán már tudományos bizonyíték is van, hogy a megfelelő szint esetén kb. zéróra redukálja a kovidba belehalás esélyét. Az Ivermectines vitákból én kimaradtam, nem tudom mi a helyzet vele.

A 2% nekem annyit jelent, hogy minden ismerősöm meg tud említeni legalább egy Covid elhunytat az ismerettségi köréből. Annyit jelent, hogy soha nem látott módon a kórház előtt, plusz a ravatalozó mögött elhelyezett konténerekben tárolták a halottakat mert a temetéseket 2-3 hónapos határidővel vállalták. Rengeteg az a 2% ha egy nagyobb tüsszentés halálba viszi az amúgy egészséges embert. 

Az októbertől márciusig terjedő időszakot tekintettük influenza szempontjából különösen fertőzöttnek. Ha megnézzük az ekkori halálozási adatokat a 2018/19-es szezonban, akkor 71 290 ember halt meg, ez havonta 11 888 embert jelent. Ha az egész 2018-as és 2019-es évet nézzük, akkor havi átlagban 10 860 ember halt meg – eszerint

az influenzaszezonban havonta 1028 emberrel több halt meg tavaly, mint ami az egyébkénti átlag lenne.

Ez a többlet halálozás 1-2 %-ot hogy kell érteni. Mert nem tiszta mihez képest 1-2 %. Az elmúlt -mondjuk- 10 év halálozásaihoz?  És a 2% halálozási ráta mihez képest 2%. A megbetegedettek 2%-a ? Netalán a regisztrált megbetegedettek 2%-a ? És akiket nem regisztráltak?

Az a bajom, hogy nem látok számokat amik választ adhatnának a kérdéseimre.

Rossznak rosszak a számok, de annyira nem. Az elmúlt 20 év legrosszabb halálozási adatai vannak.

2020-ban +10k többlet halálozás volt, 2021-ben +20k lesz.  November 14.-ig 128019 halálozás történt idén, lesz ez még sajnos több is.

 

Az összes halálozás +10%-kal nőtt meg, de a mind meghalunktól azért még nagyon messze vagyunk.

 

1990,145660
1991,144813
1992,148781
1993,150244
1994,146889
1995,145431
1996,143130
1997,139434
1998,140870
1999,143210
2000,135601
2001,132183
2002,132833
2003,135823
2004,132492
2005,135732
2006,131603
2007,132938
2008,130027
2009,130414
2010,130456
2011,128795
2012,129440
2013,126778
2014,126308
2015,131697
2016,127053
2017,131674
2018,131045
2019,129603
2020,141002
2021,128019+ ??? 145.000-re saccolható, ha időarányosan szorzod 12-vel, osztod 10.5-tel

Kösz a számokat, de még mindig nem tudom az 1-2% többlet halálozás minek az 1-2% -a.  A 10 éves átlag ~130e a 20 -as és 21-es várható 11e illetve 15e az 8,5 és 11,5 % , 

a teljes lakossághoz meg ezrelékek. 

A2 % halálozási ráta minek a 2%-a.  10e ember 500e embernek a 2%. Ezek szerint mondjuk 20 -ban 550e, 21-ben 750ezer ember betegedett meg? (már ha a 2% a megbetegedettekhez képest számoljuk)

Van számod a (regisztrált, igazolt) megbetegedettekről?

A kérdés még mindig áll ! Mi 30 ?

Sokra nem fogsz az adatokkal menni.

https://raw.githubusercontent.com/kamutelapo/covid/master/k%C3%A9pek/Fe…

 

Minél több a fertőzött, annál kisebb a halálozási ráta. Az összes fertőzöttet veted össze a halálozásokkal, 20 nappal eltolva (durván ennyi, míg meghalsz a fertőzés után).

Most jelenleg 2%-nál jár a halálozási ráta, de ha az esetek lecsökkennek, akkor felmegy az 8%-ig is. Sok értelmet ne keress benne.

Minél nagyobb a járvány, annál kisebb a ráta. Magyar adatok. Gondolom a teszteléssel lehet összefüggésbe, minél többet tesztelnek, annál több tünetmentes fertőzöttet kapnak el.

> A ruszki gáz nélkül az egész EU erősen fagyna

A Great Reset-hez ez direkt jó. Akinek be van fagyva a segglyuka az nem pattog, hogy nem akar oltást a munkavállalói engedélyéhez.

Vagy hogy ragaszkodik a családi örökségéhez, nem akarja beadni a közösbe, azt sem fogja mondani. Mert pár zsömléért, meg egy kis CO2 kvótáért oda fogja adni, még kérni sem kell.

> Ja, már tudjuk, hogy az emlékeztető normál pfizer igen jól véd az omikron ellen

Én eddig azt hallottam, hogy az omikron tünetei enyhébbek. Akkor pontosan miért is kellene védekezni ellene egyáltalán? Komolyan nem értem.

Az egyikek azt mondják, hogy ha az omikron kiszorítja a deltát, akkor az jó lesz nekünk. A másikok meg direkt az omikronra akarnak fejleszteni vakcinát. Noooórmális? Aligha.

Szerkesztve: 2021. 12. 11., szo – 12:43

Egy rövid összegzés:

 1. Mind az oltott, mind az oltatlan fertőződhet és fertőzhet is. Ebből kifolyólag:
  • Az oltás fel- vagy fel nem vétele miatt az egyénnek nincs fellelős a közössége felé.
  • Nem lesz nyájimmunitás.
  • Értelmetlen, sőt az idő előre haladtával kifejezetten káros a kötelező vagy kikényszerített oltás, főleg a gyermekekre nézve.
  • Aki igényli, annak legyen oltás.
 2. Durva agymosás folyik az oltás mellett, elhallgatva és meghamisítva a valós számokat, elferdítve a tényeket. Ebből a kedvencem Mónika show-kat idéző a "Kérdezd meg a Meckyt!". KSH adatok alapján:
  • Megkérdeztem azt az 1 Mecky-t aki koronavírusban halt meg.
  • Aztán megkérdeztem azt a 1.3 Mecky-t is aki agyérbetegségekben halt meg.
  • Aztán megkérdeztem azt a 2.9 Mecky-t is aki szívbetegségben halt meg.
  • Aztán megkérdeztem azt a 3.5 Mecky-t is aki rákban halt meg.
  • Aztán megkérdeztem azt a 15.7 Mecky-t is aki egyéb miatt halt meg.
  • A legvégén megkérdeztem azt  a maradék 1085.6 Mecky-t, aki nagyrészt az egészről semmit nem tudna, ha média és politika nem nyomná ezerrel a pofájába.
 3. Nagy hűhó a semmiért, ezrelékekről beszélünk. Ráadásul az oltás mellékhatása egy nagyságrendbe esik a oltatlanok kockázatával. A negyedig oltás után a maximális védettség időszakában is az oltatlannak kisebb lesz az esélye a bajra, mint az oltottnak. Az oltás hatásának gyengülése után pedig nagyságrendbeli lesz a különbség. A további egyre gyakoribb oltások még tovább tetézik a bajt, viszont a negyedik után kiszállni sem fogsz tudni a mókuskerékből, mert akkor lesz a legnagyobb esélyed a bajra. Hajrá! Szép kis csapda.

Esküdjünk össze. Az oltások kezdetén belefutottam a Pfizer állatkísérleteinek leírásába (Most nem találom, azért nem tudom linkelni. Lehet nem véletlen). Abban az szerepelt, hogy a vakcina ugyan véd a Covid ellen, de a vakcinázott állatoknál, a minden más normális esetben viszonylag enyhe lefolyású betegség erős megbetegedést okozott vagy elvitte az állatott.

Ezzel egybe esik a "hirtelen kanyarós lettem az oltás után" és az egyéb irracionálisan felbukkanó enyhe vagy súlyos lefolyású betegségek a vakcina mellékhatásaként. Ez jellemzően az mrns vagy vektor vakcináknál fordul elő. Miért lehet ez?

Egy konteóm van: Ezen vakcinák túl precíz, sallangtól mentes információt juttatnak be az immunrendszernek, ezért az úgy dönt - látván a viszonylag egyszerű problémát -, hogy a védekezéshez elég lesz a haderő átcsoportosítása is. Ellentétben a gyengített vagy elölt vírust tartalmaző vakcinával, amik széles spektrumú információt juttatnak be (fölöslegeset is), ezzel az immunrendszert arra kényszerítve, hogy átcsoportosítás helyett új csapatokat állítson hadrendbe. 

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Szerkesztve: 2021. 12. 14., k – 16:24

Egyelőre csak előzetes, az adás csütörtökön kerül ki youtube-ra:

#FriderikuszPodcast
KORONAVÍRUS: RÉMHÍREK, KONTEÓK, HAZUGSÁGOK: Krekó Péter, szociálpszichológus // Előzetes

https://www.youtube.com/watch?v=i5B2SFG6O-Y

 

 

Ja igen, ez kapcsolódik:

A napokban jelent meg Barát József, újságíró és Kemenesi Gábor, virológus VÍRUSVADÁSZAT című kötete, amely a két ember 13 héten át tartott beszélgetését rögzíti egyrészt a koronavírus-járványról, másrészt a vírus terjedésének 2020. évi eseményeiről. A mai Friderikusz Podcastba a szerzők egyikét, Kemenesi Gábor kutatót azért hívtuk meg, hogy most, amikor csúcsra járni látszik a járvány negyedik hulláma is, sorra vegyük a legfontosabb kérdéseket, például, hogy a világon 5 millió halálos áldozat mellett miért tekinti a kutató szerencsésnek, hogy "csak" így alakultak a történtek, vagy hogy beszéljünk az évek óta tartó többszörös félretájékoztatásról, a tudósok elitizmusáról és bizonytalanságának folyamatos leplezéséről, továbbá a vírus-szkeptikusokról, a vírus kétes eredetéről és a még mindig nem túl biztató jövőről.

https://www.youtube.com/watch?v=JZWudjjCppk

Szerkesztve: 2021. 12. 15., sze – 18:01

COVID-kibeszélő Gődény Györggyel és Rusvai Miklóssal (ennek a teljes változata):

A koronavírus marad és előbb-utóbb mindenki átfertőződik

Na ilyenek kellenének a politikusi-, a kormány- és a média hiszti helyett. 

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Mondjuk Rusvai nem nyilvánosan eddig is ezt az álláspontot képviselte.

Szerintem ettől a fősodorban semmi nem fog változni. Már minden oldalon olyan szintű a félelemre alapozott néphülyítés, hogy ez belefér.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Józan parasztok! Illetve józan paraszti ésszel rendelkezők!

Hú de magas labdát dobtál fel: Ugye akkor Te nem nézed! :-)

Egyébként meg majd egy kicsit később megnézem, érdekel az ember véleménye.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Számomra felejthető 1 óra volt, semmi újat nem hallottam. Két, a koronavírus ügyben alulinformált ember, a számára kedves véleményt átvéve beszélgetett.

Az okokról: összevissza egymásnak ellentmondó és elhallgatott információk, a prominens emberek által a "tévedtünk" és a "nem tudom" kimondásának képtelensége.

Számomra továbbra is etalon a Gödény-Rusvai beszélgetés. Gyakorlatilag a helyzetértékelésben egyetértenek, a cselekvés módjában más a véleményük, szerintem mindkettő legitim álláspont.

Egyébként Fridnek és Krekónak nem sok babér teremne ebben a topikban.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Eddig az a csúcs, amikor a polgármöstör benyögi, hogy hit nélkül nincs élet, hinni kell a vakcinákban. Inkább nem is kommentálnám, illetve csak annyit, hogy legjobb tudomásom szerint az állam és az egyház már rég kettévált és nem emlékszem sem arra, hogy újraegyesültek volna, arra meg pláne nem, hogy az utóbbi helyét átvették volna a gyógyszergyárak. (Gyengébbek és oltásfasiszták kedvéért: ez szarkazmus volt, valójában pontosan tudom, hogy a multicégek átvették az egyházak helyét és bizony ránőttek a nemzetállamok nyakára...)

"Gulyás Gergely bejelentette a kormányinfón, hogy február 15-től kezdve a védettségi igazolványt átnevezik oltottsági igazolvánnyá, és nem lesz jogosult a védettségét igazoló kártyára az, aki természetes úton szerezte meg a védettséget."

Oltottság kell nem védettség. Vajon miért?
 

Szerinted?

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Dopeman szösszenete.

Ide a bökőt, hogy az oltottsági igazolványok száma nem fogja elérni a 4 milliót. Ebben az esetben egy kisebbség miatt lesz korlátozva a többség?

Vagy lehet pont ez a cél, hogy a kormány arcvesztés nélkül ki tudjon szállni a nemzetközi Covid buliból. Vagy csak most száll be igazán és a választások után tényleg jön a Covid diktatúra?

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Mondasz valamit. De legalább Dopeman gondolkodik, nem az a tipikus "beeee" ember. Meg egyébként is buddhista. :-)

Ellensúlyként a kormányszóvivő magyarázza a magyarázhatatlant. Porszemet érzek a gépezetben.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Lehet direkt tolják a Mi Hazánk szekerét? Csak, hogy még jobbra is legyen egy párt. Ha így van, akkor a kormánypárt belső monitoring rendszere brutális előnyt prognosztizál.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Európa forrong. A kommunisták egyre jobban félnek, nézd meg Gulyás Gergely pofáját, ahogy jelenti be az intézkedéseket.

Nem egy kiegyensúlyozott ember képét látod.

 

De Szent Cecíliát - a jóságos Nyunyókát -, is megnézheted:

https://s.24.hu/app/uploads/2021/12/73960546-9-e1639676481165-1024x575…

 

Hidd el, jobban félnek mint te. Egyik oldalról a nép szorítja őket, a másik oldalról meg az elmebeteg filantrópok.

Persze gond esetén nem Bill Gatest, hanem Müller Cecíliát fogják felakasztani, szóval jogos a rémület.

Szerkesztve: 2022. 01. 14., p – 14:14

https://www.portfolio.hu/global/20220108/hatarozott-velemeny-az-omikronnal-nem-er-veget-a-jarvany-kotelezo-oltas-kell-nemetorszagban-520134
Szóval az omikron szart se csinál és a vakcinák se jók rá, de oltsuk be ismét a lakosságot, mert ősszel majd jön az újabb variáns és akkor arra majd védettek leszünk. Aha... Igaz, hogy már az omikronra se jók, de a még újabb variánsra biztos azok lesznek. Igaz, hogy az omikron nem várt, hanem még a delta hullám közepén megérkezett, de nyárra érdekes módon megint szünet lesz.
És itt kapcsolódik: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20211228/az-oltasellenesek-gyozelme-top10-sztori-4-514860
Az omikronnál már mindenkinek is fel kéne vennie mind a három oltást, hogy legyen nyájimmunitás, miközben a vakcinák nem jók ellene és amúgy is túl gyorsan terjed, hogy mindenkit végigoltsunk, mire lemegy.

Ja: Portugália a 90%-os átoltottsággal legyőzte a vírust? (Mondja a cikk.)
Akkor náluk nem lesz következő hullám? Ja de.
Gibraltáron 100% felett volt, mégis volt brit, meg delta...

Ki az a retardált idióta, aki ezt még beveszi? Hogy ez az egész oltásfasizmus egy felturbózott influenza megállításáról szól?

Ez már szürreális...

Leállíthatja a Telegram üzenetküldőt Németország

Nancy Faeser német belügyminiszter szerint ha továbbra is megszegik a német törvényeket, akkor leállíthatják az országban a Telegramot.

Egy ideje már nem titok, hogy szélsőséges csoportok is előszeretettel használják a Telegram üzenetküldőt, annak biztonságos mivolta miatt.

Az elmúlt időszak jelentései szerint Németországban egyre jobban elharapódzik a helyzet: szélsőjobboldali csoportok és oltásellenes szélsőségesek nagy lelkesedéssel terjesztik az elképzeléseiket a szolgáltatáson. Az ügy kapcsán már Nancy Faeser német belügyminiszter is megszólalt: leállíthatják a Telegramot, ha az továbbra is megszegi a német törvényeket.

A belügyminiszter a Die Zeit hetilapnak arról beszélt, hogy valóban nem zárhatják ki a teljes leállítás lehetőségét, bár ez tény, hogy az utolsó lehetőség lenne, előtte minden más megoldási opciót megpróbálnak.

A német belügyminiszter elárulta azt is, hogy az EU-val jelenleg is egyeztetnek arról, hogyan kellene szabályozni a Telegramot.

https://itcafe.hu/hir/telegram_uzenetkuldo_betiltas_nemetorszag.html

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Rápillantottam az Ausztrál adatokra és eléggé megdöbbentem.

Az egekben van a fertőzésszám és az egekben a halálozás.

Számomra azért megdöbbentő ez, mert ott télen is sokat süt a nap és 20 fok van, most meg tombol ott a nyár, amikor a vírus elmegy szabadságra.

Mi lesz ott télen, amikor visszajön a szabadságról?

Active Cases: 1,179,328
1,178,945 (100.0%) in Mild Condition
383 (0.0%) Serious or Critical
Closed Cases: 461,058
458,425 (99.4%) Recovered / Discharged
2,633 (0.6%) Deaths

The current population of Australia is 25,953,927 as of Saturday, January 15, 2022, based on Worldometer elaboration of the latest United Nations data.

Mindmeghalunk. Lockdown. Kényszeroltás. Vagymindmeghalunk.

Mi ez? Nátha?

Ha belegondolsz, hogy ott nyár van és jelenleg a legenyhébb kimenetelű vírus variáns terjed, akkor csúnya dolgoknak nézhetnek elébe.

Nálunk nyáron, a legdurvább variánsnál is, csak pár haláleset történt naponta.

A sok alusipkás azt mondta, hogy az immunrendszerük teljesen leépül a sok lockdown és karantén miatt, így a legenyhébb vírusok is majd tarolni fognak.

Most már nem tudom eldönteni, hogy szarkasztikus vagy-e, vagy sem...
25 milliós ország, van kb. egymillió fertőzöttjük és abból összesen 380 fő van súlyos állapotban, azaz 0.032%. Félmillió gyógyult meg eddig és 2600 fő halt bele, összesen. Négy hullám alatt. Egy 25 milliós országban. Gyakorlatilag nincs is náluk járvány...

Nálunk nyáron átlag max. 1 ember hal meg egy nap. Ehhez képest télen eléri a 150-200-at is.

Most Ausztráliában nyár van és napi 50-60-an halnak meg. Csak belegondoltam, hogy mi lenne, ha télen ott is 150-200 -szorosára emelkedne a halálozás.

Persze nyilván nem fog ennyire megugrani, meg reméljük is, hogy egyáltalán nem fog, sőt!

2020 elején volt az első hullám, azóta két év és öt hullám telt el, ebből kettő télen (náluk télen) és az ausztráloknál összesen haltak meg 2500-an. Összesen. Két téli és három nyári hullámban. Úgy, hogy ők huszonötmillióan vannak. Kvázi járvány sincs náluk.

nem azert van ilyen keves halott, mert olyan hudejo a jarvany kezelesuk. egyszeruen egy szigeten elnek, lezartak mindent, senki se ki -se be. nincs olyan hogy deazert a dolgozok atmehetnek a szomszed orszagba, meg az atutazoknak nemkell karanten. de latszik hogy ezt se lehet a vegtelensegig csinalni: bejutott a virus es most terjed mint a fene. 

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Yuval Noah Harari izraeli történész és író előadása “Emberi lesz-e a jövő?” címmel. Zseniális könyvei vannak, jó pár meglátása teljesen egyezik az enyémmel.

 ... Az emberek le fognak mondani a magánszférájukról az egészségügyi ellátásért cserébe, és talán sok helyen nem is lesz más választásuk. ...

https://youtu.be/Zk7SozKbXhY

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Hát igen. Ettől már csak egy lépés, hogy az egykor embernek hívott entitást energiatermelő kapszulákba dugják, mint a Mátrix-ban. Másra úgysem lesznek sem jók, sem alkalmasak.

Én azért bízom benne, hogy lesznek Zion-ok is. Sőt, azt sem tartom kizártnak, hogy igazából az a cél, csak előtte a piszkos munkát el kell végezni.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Gőzöm nincs, ez belülről nem látszik. Érzésre nem volt túl szoros a tömeg, de a végét nem láttam. Két helyszínen volt beszéd, és a kettő között séta.

Véleményem szerint nagyon kevesen voltunk ahhoz képest, hogy mennyire rossz lesz a Covid diktatúrában élni. Ahhoz képest ami felé tartunk ami most van, az még leányálom. Persze ezt csak képzelem, nincsen bizonyíték rá, de azért érdemes megnézni a folyamatok irányát, illetve azt, hogy hány jóslata jött be eddig a mainstreamnek és hány az összeesküvőknek?

Mindenbe is beleszarik már a magyar ember. Pedig ebbe nem kéne. Kiderül majd a választáson, hogy mennyien gondolják úgy, hogy utána kötelezővé teszik az oltást. Benyújtani már tavaly benyújtották. Persze egy "független" képviselő volt... Ausztriában közben meg is hozták a törvényt.

Ezt csak hangulatcsinálónak linkelem: https://twitter.com/prof_freedom/status/1482019804177391625

"For your own safety. Childcare in Germany (Bavaria): 3x weekly mandatory covid tests for children from 1 year"

Teljesen normális kínozni a gyerekeket egy állítólagos betegség miatt, ami alig veszélyes rájuk nézve. Teljesen normális. Csak az a kár, hogy vakcinálni még nem lehet őket, de remélhetőleg már folynak a klinikai tesztek, és akkor majd be lehet oltani őket, és aztán már nem kell majd tesztelni legalább.

Dehogynem kell tesztelni, mert az oltott fertőzhet. A tesztelés is biznic, ne felejtsd el. Az ideális havi oltás, heti teszt.

Az oltás jó, érteemmm.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ironia akart lenni.

Tudom, az enyém is :)

Nekem elképzelésem sincs, mi kéne ahhoz, hogy ez az elmebaj véget érjen. Nem vagyok benne biztos, hogy létezik olyan vezető, aki ki tudná vonni az országot a háttér irányítása alól.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Jó reggelt kívánok :)

https://youtu.be/5wKLxtAkXAE?t=7140

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2022. 01. 18., k – 10:38

Összefoglalásképpen, gyuri23 Covid naplójából:

2046.03.11.

Nagy a baj, itt az új szuper-variáns amit egyszerűen csak SZV-nek hívnak. Arról lehet megismerni, hogy semmilyen tünetet nem okoz, de angol tudósok bebizonyították, hogy attól még nagyon veszélyes. Az ember azt hiszi, hogy nincs semmi baja, aztán váratlanul kiesik egy ablakon, vagy elüti egy autó, na ez mind az új szuper-variáns miatt van, mert csak azokat ér ilyen baleset akik fertőzöttek. Akik nem fertőzöttek azok biztonságban vannak, ezért még többet kell oltakozni és otthon kell maradni, akkor nem lesz baj.

-24 év

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Azon hasaltam le, hogy Szendi Gábor oldalán is megjelent egy ilyen lefordított cikk: https://www.tenyek-tevhitek.hu/kapaszkodjon_meg_az_omikron_rosszabb_min… "Umair Haque: Kapaszkodjon meg! - Az omikron rosszabb, mint gondolta!"

Volt Szendi rajongóknak érdemes belenézni, józanító hatása van. Én végigküzdöttem magam a felén.

Egy érdekes rész volt ebben a riogatásban:

A Columbia Egyetem kutatóinak nemrégiben készült tanulmánya szerint a COVID-19 omikron variánsa képes kikerülni a COVID-19 vakcinákat, ellenanyag-kezeléseket és emlékeztető oltásokat, így a vírus fertőzőképesebbé válik.

Akkor miért is kell kötelezővé tenni a vakcinákat ellene?

Voltak már hasonló cikkei még a Covid előtt is, de utána kicsit rosszabbodott a helyzet. Azért most is vannak jó gondolatai.

Kritikusan kell minden cikkhez hozzáállni és nem hívőként tekinteni senkire sem.

Pl. pajzsmirigy problémára is kb. az ellentétét javasolta, mint Szabó Gál Bence, és tapasztalat alapján is, utóbbinak volt vélhetően igaza.

A sok mérhetetlen rossz tanulmányt nagyon nehéz kiválogatni, hogy melyikben mi a hiba, sőt, ahhoz külön művészet kell, hogy még azokat is fel tudja valaki használni.

Egyébként nem is olyan rossz ez a cikk. Illetve ez csak egy külföldi cikk fordítása, nem Szendi gondolatai, bár vélhetően nagyjából egyetért vele Ő is.

Pl. ezzel a résszel teljesen egyetértek:

A Moderna igazgatója, Stephane Bancel azt állította egy a CNBC-nek adott interjúban, hogy a Dél-Afrikában tapasztalt omikron-tünetekből nem feltétlenül jósolható meg, hogy a variáns mennyire lesz virulens a világ más részein, mivel Dél-Afrika lakossága jóval fiatalabb és egészségesebb, mint sok európai országé, illetve Amerikáé. (6)

Sőt még azt is hozzátenném, hogy Dél-Afrika oltottsága jóval alacsonyabb, "mint sok európai országé, illetve Amerikáé.", így ez is torzíthatja az eredményt. Azt majd később fogjuk meglátni, ha egyáltalán, hogy milyen irányban, segít az oltás vagy ront.

Íme a végső érv az oltásellenességel szemben.

:D

https://kuruc.info/r/22/238752/

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Halállistára került Rusvai Miklós, Boldogkő Zsoltot leköpték - Így zaklatják a tudósokat Magyarországon

Az emberi agy igényli az egyszerű válaszokat, amit az oltásellenesek nem kapnak meg a tudománytól.

Szerintem találó ez a lead

Primkók mindenütt vannak, a turbovaxxerek megkapják az egyszerűséget:

Golyóálló mellény, lepattan róla vírus.
Megfertőződsz, de a társadalmat véded.
Az oltatlan veszélyes.
Oltani jó éreteeemmmm.

:)

Mellesleg aki kényszerít mást, vagy azt hirdeti az könnyen beleszaladhat fenyegetésekbe. Mondjuk Rusvait pont nem értem, ő viszonylag normális.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Schiffer nem szokott kamuzni. Ezen nincs mit csodálkozni, úgy néz ki Ausztriában egyszeri 3000EUR-ért örökös védelmet lehet szerezni oltás nélkül. Csoda egy vírus ez.

Ha akarsz még szörnyülködni olvasd el vagy hallgasd meg az infostart.hu-n a Szlávik interjút.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Egy szóval nem mondtam, hogy Schiffer kamuzott volna, csak elképedtem ezen a marhaságon. No, már csak 3000 Euró? Két napja még 6000 volt, úgy látszik gyengül a vírus, már olcsóbban meg lehet úszni. :D

Ez a cikk fail. Eddig pont az volt a duma, hogy a vakcinák minden variánsra jók, akkor mégsem? :D Ez egyébként külön vicces:

Ez egy bonyolult kérdés. Nem mondhatom azt, hogy a legnagyobb védelmet a betegségen való átesés és az oltások együttesen adják, hiszen ezzel azt sugallanám, hogy jó átesni a betegségen, aztán oltást kapni, mert akkor milyen hatalmas védettségünk van. Nem jó átesni ezen a betegségen. Ez a vírus nagyon sok szervrendszert megtámad. Ez nemcsak a tüdő és a légutak megbetegedése. Néhány napon belül ott van az agyban, a szívben, a májban, a vesékben, és elkezd pusztítani. Semmiféleképpen nem jó az, ha megfertőződünk. Mindenképpen oltásokkal kell a védettséget fölépíteni és ezt kell valahogy megtartanunk úgy, hogy ne legyünk súlyos betegek és ne kerüljünk intenzív osztályra. Az egy más kérdés, hogy a szakma bebizonyította, hogy a legnagyobb védelmet valóban az adja, ha valaki átesett a megbetegedésen és ezután kapta meg a védőoltásokat vagy közben valamikor megfertőződött, de semmiféleképpen nem akarom azt sugallni, hogy jó dolog átesni ezen a megbetegedésen.

Ez az ember vagy hülye, vagy hazudik. Attól, hogy valaki oltott, még elkaphatja és akkor ugyanúgy átesik rajta.

Szlávik:

A hátránya az, hogy a PCR-tesztek a gyógyulást követően is pozitívok maradhatnak, hiszen a vírusnak olyan apró alkatrészeit ki tudják mutatni, amelyek hetekig, néha hónapokig is az ember torkában, orrában maradhatnak, ezért a gyógyulást követő PCR-pozitivitás nem azt jelenti, hogy az illető fertőz, vagy hogy nem gyógyult volna meg.

Az nagyon durva, hogy most már a fősodratú orvosok is megmondják, hogy semmi értelme a PCR tesztnek, de közben meg arra alapoznak sok mindent. Ha pozitív vagy, akkor karanténba kell vonulnod és a közvetlen kontaktjaidnak is. A kórházban onnantól kezdve átraknak a Covid osztályra, ahol megfertőződhetsz ténylegesen, akár meg is halhatsz. Sajnos ismerünk ilyen történeteket Romániából, pl., pl.

 

Tegyük fel, hogy oktató vagy. Féláron dolgozol és Kásler keménykedik. A versenyszférában dupla bért is megkaphatsz.

Te letérdelnél Kásler előtt pitizni, hogy ugyan adjon már felmentést?

 

Nem az a gond, hogy a tanárokat fizetés nélkülire küldték. Sokan fölálltak és pályát változtattak. Már most lehetetlen helyrerakni ami történt.

Akkora a baj, hogy most már a "mindent vissza" sem segítene.

:)

Az oltás-kommunikáció stációi

Csak néhány hónapot kell visszapörgetni:

1. Az oltás a megoldás: Megvéd, nem kapod el, nem fertőzöl. 

2. Az oltás a megoldás: Megvéd, de elkaphatod, picit fertőzöl, de te tünetmentes maradsz. 

3. Az oltás a megoldás: Megvéd, de elkapod és fertőzöl is, maximum enyhe vagy középsúlyos tünetekkel átvészeled. 

4. Az oltás a megoldás: Megvéd, de ha elkapod fertőzöl, viszont enyhe vagy középsúlyos tünetekkel átvészeled, a legrosszabb esetben kórházba kerülhetsz, de megúszod az intenzívet. 

5. Az oltás a megoldás: Megvéd, de ha elkapod fertőzöl, viszont enyhe és középsúlyos tünetekkel megúszhatod, viszont akár intenzívre is kerülhetsz, de legalább elkerülöd a lélegeztetőgépet.

6. Az oltás a megoldás: Megvéd, de ha elkapod fertőzöl, és akár súlyos tünetekkel a lélegeztetőn is végezheted, de legalább nem halsz meg. 

7. Az oltás a megoldás: Megvéd, elkapod és fertőzöl, akár súlyos tünetekkel a lélegeztetőn is végezheted, viszont ha van alapbetegséged meghalhatsz.

8. Az oltás a megoldás: A mutánsokra nem hat, de ha kérsz egy harmadikat, az már megvéd.

10. Az oltás a megoldás: ................................................................................... (hamarosan!)

11. Az oltás a megoldás: ................................................................................... (kis türelmet kérünk)

12. Az oltás a megoldás: ................................................................................... (kis türelmet kérünk)

13. ......................................................................................................................

14. ......................................................................................................................

Vajon hány stádium van már előkészítés alatt?

https://mediaforras.com/az-oltas-kommunikacio-stacioi-1330

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ezekhez forrást is tudnak rendelni? Nem mondom, hogy mind a blikkben jelent meg, de bennem az elejétől fogja az van, hogy az oltás nem véd meg a fertőzéstől, hanem a kórházba illetve a lélegeztető gépre kerülés esélyét csökkenti. Lehet, hogy én mondjuk máshonnan tájékozódtam vagy bizonyos dolgokat, amely hírforrásokat komolytalannak tartottam, azokat elengedtem a fülem mellett. De szerintem elég sok múlik azon, hogy választjuk ki a hiteles híreket. Mert azért ha valaki a blikkből tájékozódik, az ne panaszkodjon :-)

 

Persze lehet, hogy tévedek

Hát a koronavirus.gov.hu pont egy nem túl hiteles forrás, sajnos. Én kb 5-ször klikkelhettem rá az elmúlt 2 évben.

 

De ha jól látom, odafigyeléssel onnan is ki lehet bogarászni, hogy a meghalástól, lélegeztetőgépre kerüléstől elég jól védenek az oltások (vagy legalább is ezt állították, mert normális adat alig van, de ez egy másik téma). Nekem ez volt a lényeg, a többi nem érdekelt (az enyhe tünetek kit érdekelnek, aki meg kicsit is figyelt már jó ideje tudja, hogy végigmegy mindenkin a vírus). Na meg azért ezeknek a sztár vagy preferált orvosoknak is nyilván szűri az ember a mondatait és próbálja a lényeget kibogarászni, főleg, hogy ha egy ilyen hatalom tolja őket előre.

 

De mondom, lehet, hogy bennem van a hiba.

Ezt pl elég hitelesnek tartom: https://www.valaszonline.hu/tag/koronavirus/

 

 

Nem csak a koronavírus szempontjából, általánosságban is egy jó újság és igen, megérdemli a támogatást is érte.

 

 

Emlékeim szerint innen hivatkoztam 2020-ban év elején(!) azt a felismerést is, hogy a koronavírusnál nem csak az a fontos, hogy hányan halnak meg, hanem az is, hogy mennyire veszi igényben ez EÜ erőforrásokat. Mert annak van egy teljesítőképessége, ha azt túllépjük, az iszonyat probléma, mert leromlik a minőség és emiatt indokolatlanul sok halott lesz illetve más, nem koronás területektől is elveszi az erőforrásokat. Ezen a portálon már akkor megírták, hogy a koronavírus járványnak ez a lényege, amikor máshol még tök sötétség volt. Ezt sokan még most sem értik (ezért persze a fő felelős a kormányunk, hogy butaságokkal tömi a fejeket)

Hát a koronavirus.gov.hu pont egy nem túl hiteles forrás, sajnos. Én kb 5-ször klikkelhettem rá az elmúlt 2 évben.

Az igen... Remélem a második mondat mint okozat szerepel, nem mint ok. Az megvan, hogy kb. ez a hivatalos kovid-infóportál? Ennél hivatalosabban hiteles forrás nem nagyon van. Mégis mi nem hiteles azon, ami ott van? Szerinted hazudnak a leírtakban és Szlávik nem mondta, amit a szájába adtak?

"Az megvan, hogy kb. ez a hivatalos kovid-infóportál? "

most sírjak vagy nevessek?

 

De most komolyan....  koronavirus.gov.hu????

 

 

 

 

"Szerinted hazudnak a leírtakban és Szlávik nem mondta, amit a szájába adtak?"

egy hírt lehet ezerféleképpen tálalni, nem biztos, hogy mindent odaírtak, amit egy ember mond, lehet, hogy máshova rakták a hangsúlyokat, lehet, hogy a kétkedéseket, feltételeket nem jelenítették meg de már az is elég sokszor, ha nem az alkalmas embereket kérdezik meg vagy egyáltalán már az, hogy milyen témákat tartanak fontosnak...  Ne vicceljünk már.. Ezeken iszonyat sok múlik. A hitelességhez hozzátartozik, hogy a megfelelő embereket kérdezik, helyes kérdésekkel és megfelelően értelmezik a válaszokat. Most ez komolyan kérdés? hogy a koronavirus.gov.hu-e a leghitelesebb forrás, amikor propaganda spamlistának használták az oltásnál megadott email címedet????

 

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

 

koronavirus.gov.hu

 

komolyan, MEGALOL Ennél már csak az lett volna a jobb, ha azt mondja valaki, hogy Kásler hiteles.... :-)

most sírjak vagy nevessek?

De most komolyan.... koronavirus.gov.hu????

Jól kifejtetted. Mi neked a hiteles? Az oltásszkeptikus médiumok nem azok, a hivatalos médiumok nem azok...mi a hiteles neked?

hogy a koronavirus.gov.hu-e a leghitelesebb forrás, amikor propaganda spamlistának használták az oltásnál megadott email címedet????

Az enyémet??? Az oltásnál??? Tudtam, hogy nem álmodtam a múltkor, hogy elraboltak az ufók és beoltottak! Csak ezek szerint nem ufók voltak, hanem ufónak álcázott kormányügynökök. Mondjuk az a narancs halálfejes alsógatya amit sapkaként viseltek az gyanús volt, de nem esett le...

komolyan, MEGALOL Ennél már csak az lett volna a jobb, ha azt mondja valaki, hogy Kásler hiteles.... :-)

Én azt mondtam, hogy hivatalosan hiteles. Én semmit sem hiszek el a turbóvaxxereknek. Mondjuk, ha felcsaptál oltásszkeptikusnak, akkor mi a bajod az ilyen jellegű portálokkal?

Kinyitottam. Az első oldalon:
- Ezért érhet kevesebbet az ellenzéki szavazat, mint a Fideszre adott – választásföldrajzi gyorstalpaló
- Park helyett hét emeletnyi üveg és beton: NER-hátszéllel jön brutális beépítés a Liget szélén
- „Orbán Viktor tökéletesen játssza a Kádár-szerepet” – avagy a NER stabilitásának titkai
- Putyin már a NATO feloszlatását követeli – Orbán Viktornak is döntenie kell, ki mellé áll
- Most dől el, van-e még szusz az Orbán-féle „populista forradalomban” [HetiVálasz 105]

Ez nem hiteles. Ez egy libtard agymosoda. Nem azért, mert szidják a kormányt, van bőven mit szidni rajta, de ettől ők még nem lesznek hitelesek, csak az átellenes oldali propagandacsatorna.

Szóval az a bajod a koronavirus.gov.hu-val, hogy Orbán. És neked csak az Orbán-fóbiás turbóvaxxer média ami hiteles. Oké. Nincs több kérdésem.

Egyrészt nézz meg más cikket is, kezdetben szűrj rá a koronavirus tag-re, úgy is arról volt itt szó. Másrészt a valaszonline egy vállaltan jobboldali értékrendű lap, ezt le is írták, nézz utána.

 

De legfőképpen neked az lehet a problémád, hogy nem tudod, hogy mit jelent a jobboldaliság (nem sértés akar lenni). Ez meg azért van mert az agyadba rakták (a koronavirus.gov.hu szintű és módszerű kommunikációval), hogy a jobboldaliság az az, ami most az országban látsz.

 

Az sajnos nem az de az tény, hogy sokan jól megélnek belőle, hogy te azt hiszed :-).

Ez meg azért van mert az agyadba rakták (a koronavirus.gov.hu szintű és módszerű kommunikációval), hogy a jobboldaliság az az, ami most az országban látsz.

WTF... Ezt nevezem. Te így látatlanban szoktál ítélkezni? Egyáltalán nem fogyasztok fideszes médiumokat, tehát nekem nem rakhattak az agyamba semmit. Kettő, nem vagyok se jobb, se baloldali, tehát nekem mindegy milyen oldali a válaszonline, mert én nem azt mondtam, hogy balos, hanem azt, hogy libtard és Orbán-fóbiás, az meg áll. Három: miből gondolod, hogy én vagyok az, aki nem tudja, mi a jobboldaliság? Szerinted mit jelent az? Mert legjobb tudomásom szerint a jobboldal jelenti az individualizmust, a baloldal meg a kollektivizmust. És egyiknek sincs köze a liberális/autoriter, vagy a konzervatív/progresszív tengelyekhez, ez két külön tengely az individualizmus/kollektivizmus meg egy harmadik.

Úgyhogy amit ideírtál annak kb. semmihez nem volt semmi köze. Sem ahhoz, amit mondtam, sem a tárgyhoz.

Igen, ehhez azért persze gondolkozni kell néha és jó ha van bennünk szkepticizmus. De azért az az érv, amit mondasz univerzálisan minden ellen felhasználható (vagyis értelmetlen)

 

És tényleg nem téged röhöglek ki. Nem mindenkinek van ideje vagy kedve tájékozódni, de azért az aktuális hatalomnak ilyenkor lenne feladata, hogy megfelelő tájékoztatást adjon az embereknek (és nem az orbán utálat beszél belőlem)

Nem tudom, hogy a gyógyszergyárak adtak-e megfelelő tájékoztatást, mert nincs róla normális információm és ezzel nem védeni akarom őket. De nem csodálkoznék, ha nem adtak volna, mert ez egy totál új helyzet volt, az elején mindenki csak tapogatózott a sötétben. A politikusok dolga, hogy az ilyen helyzetet kezelje.

 

Aztán azért lett sok infó, de mi megragadtunk annál, hogy nem mondunk el mindent az embereknek, amit lehet eltitkolunk továbbra is (legjobb példa erre nyunyóka néni-féle adatigénylés).

 

Emiatt is van annyi oltásellenes nálunk. Ahol titkolózás megy, ott az emberek nem bíznak a dolgokban. Ez ilyen egyszerű. Szépen látszik az oltási statiszikákon, hogy melyik országban a lakosság mennyire bízik a döntéshozókban (nem az adottban, hanem általánosságban), hogy azok az ő érdekeikért dolgoznak.

 

Ettől függetlenül, én úgy érzem, hogy ha megnézem a koronavírusról a valaszonline-os cikkeket, akkor ott valahogy jól fogták meg a dolgokat, hogy mik a fontos és nem fontos dolgok, amiről érdemes beszélni, De lehet, hogy csak én gondolom úgy

Íme a szép új jövő (ha hagyjuk). Az agymosás folytatódik:

Jakab Ferenc: "a mostani járvány pusztán belépő a következő évtizedek járványos időszakába"
...
A járványok korát fogjuk élni, számos betegséggel meg kell még küzdenünk majd.
...
Forrás: https://kuruc.info/r/64/238837/

Bill Gates a koronavariánsoknál "gyorsabban terjedő, halálosabb és súlyosabb megbetegedéseket hozó kórokozó" megjelenését "jövendöli"

Bill Gates a koronavírusnál sokkal súlyosabb világjárványok kialakulásának lehetőségére figyelmeztetett, és felszólította a világ kormányait, hogy több milliárd dollárral járuljanak hozzá a következő globális fertőzésre történő felkészüléshez - írta személyes blogján az üzletember.
...
Forrás: https://kuruc.info/r/4/238849/

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Elmondhatjuk, hogy 30 kegyelmi viszonylagos szabadságban töltött év után Orbán Viktor kormánya sikeresen bevégezte - a korábbi balos kormányokkal karöltve - a magyar népet átvezetését a kommunista diktatúrából a covid diktatúrába. Gratulálok neki, nálam Hitler díjassá vált, negligálva minden korábbi érdemét.

Ezzel kimondattatot az is, hogy az ember természetes állapota a betegség, a bigpharma nélkül életképtelen véglény. Igaz az elmúlt pár ezer év nem erről tett tanúbizonyságot, de az Új Múlt Kft. majd megoldja ezt is.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Én a jelenlegi rendszert is kommunistának tartom. A Great Reset programja a kommunista rendszerek minden tulajdonságát magán viseli.

- "nincs semmid, de boldog leszel" - magántulajdon elkobzása

- alapjövedelem

- állami terror az együtt nem működőkkel szemben

Az 50-es évek hasonló légkörben zajlottak. A módszerek sem mások: B lista, kolhozosítás, kirekesztés, hazugságpropaganda, személyi kultusz (Karikó vs Rákosi), a díjakat pártkatonák nyerik.

Szájbarágó:

 

A kórházba kerültek 40 százaléka oltott? Hogy lehet ez, és miért mutatja mindez mégis az oltások hatásosságát?

https://telex.hu/koronavirus/2022/01/21/oltottak-oltatlanok-korhaz-inte…

 

FIGYELEM: a fentiek értelmezéséhez általános iskolai szintű matematika tudás szükséges!!!!!!44!!444!!!

 

(na pl a kormány feladata lenne, hogy az ilyen információkat ÉRTHETŐ formában kommunikálja, ha lehet, akkor matek nélkül. Annak, hogy nem teszik két oka lehet: képtelenek rá, mert bénák. Vagy nekik az az érdekük, hogy az embereket sötétségben hagyják)

Látom ez is hitelesnek számít Nálad! ;-)

Amiben pl. ilyen van:

Minden adat azt mutatja, hogy a védettséget a harmadik oltással lehet feltornázni, nem érdemes a természetes immunitásban sem bízni.

A link hová vezet, miért nem érdemes a természetes immunitásban bízni? Azért, mert ez a szakmai ajánlás! Ez igen, gratulálok! :-D

Igen, a matekjával egyetértek.

(Reméljük, ezek az adatok megbízhatók, mert a Kásler által közölt számok más területen nagyon nincsenek rendben, és igen magas kórházi halálozásra utalnak.)

Nem tudni, hogy a kiinduló adatok mennyire fedik a valóságot.
Nem tudni kit számolnak oltottnak/oltatlannak.
Itt csak a Covid-ot vizsgálják, az egyéb betegségeket nem.
Nem tudjuk, hogy milyen arányban vannak a veszélyeztetettek az oltott/oltatlan csoportban.
Nem nézik a biomarkereket sem, amiből lehetne következtetni a közép és hosszú távú egészségi állapotra.

Szóval összességében nem értek egyet vele, mivel nagyon egyoldalú.

Mégis mit vársz? Néhány hónapja még a "két oltásról lepattan a vírus" volt az álláspont. Most a 3 oltás után örökös oltottsági igazolványod lesz. Ami persze már most ideiglenes, különben nem beszélnének a negyedik oltásról.

Lehet itt matekolni mindenféle okosságokat, de nem ez az alapkérdés, hanem az oltás kikényszerítése. Tök mindegy, hogy a Telexet vagy az Origót olvasom, egy kutya.

Most is beszéltem néhány idősebb emberrel, nem hiszik el sem az RTL-en hallottakat, sem a TV2-őn. Nem tudják mi van, csak annyit tudnak, hogy lódítanak mindenhol. Lehet, hogy nem menne nekik még az alap matek sem, de van józan paraszti eszük. Szomorú látni a beletörődött és kilátástalan tekintetüket. És nem magukért aggódnak, hanem a gyerekeikért és unokáikért. Ezért nem csak Orbán felelős, hanem a teljes politikai elit.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Meg ugye mekkora bukta volt a németeknél az "oltatlan" számítással. Mindenki az volt aki nem kapott 100 oltást, rég kapott, vagy nem tudták, hogy kapott-e. Ez cirka 70%-a volt az "oltatlanoknak" és lám mennyire működik már az oltás...

Teljesen felesleg belemenni a számháborúzásba.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

> na pl a kormány feladata lenne, hogy az ilyen információkat ÉRTHETŐ formában kommunikálja

 

Szerintem túl sokat vársz Müller Cecíliától és Kásler Miklóstól. Az is nagy eredmény lenne, ha 2 összefüggő mondatot képesek lennének egymás után elmondani hülyeség nélkül.

> na pl a kormány feladata lenne, hogy az ilyen információkat ÉRTHETŐ formában kommunikálja

Gulyás "ezek nem hivatalos adatok, de..." Gergelytől és bűntársaitól már az is eredmény volna, ha csak rendesen őszintén kiadnák a nyers adatokat. Én például semmiféle magyarázatot nem várnék a kormánytól, csak a kendőzetlen igazságot szeretném megkapni. Jöhetne töményen az arcomba, nem kellene hozzá kommentár.

Tyúkszar cikk. A hitelesség ékköve. Megmagyarázza, hogy az oltatlan sokszoros veszélyben van, csak éppen arról nem ír egy sort sem, hogy az a sokszos veszély is elenyésző.

FIGYELEM: a most következő diagram értelmezéséhez óvodás szintű matematika tudás szükséges!!!!!!44!!444!!!

https://telex.hu/assets/images/20220120/1642668120-temp-kPgkhm_cikktorzs@1x.jpg

Kórházba került: 0.11% oltott, 0.27% oltatlan.

Ebből derül ki, hogy mekkora egy népátverés az egész oltásosdi és mekkora egy agymosó, hisztériakeltő FUD, hogy az oltatlanok így-meg úgy veszélyben vannak, mert N-szer akkora esélyük van elpatkolni, hiszen a napnál is világosabban látszik, hogy legyél akár oltott vagy, akár oltatlan: fél százaléknál is kevesebb esélyed van rá, hogy kórházba kerülj és megmurdelj! Tízezer emberből 38 ember fog kórházba kerülni és ebből lesz 27 oltotatlan és 11 oltott. Uramisten, vége a világnak.

Azért ezt gondold át mégegyszer! Holnap lesznek a középiskolai felvételik magyarból és matekból, ha van ilyen gyereked, kérj nyugodtan segítséget mind a szövegértelmezés mind a számolás témakörében! :-)

 

Ha jól értem, a képletedben a 4. hullámban fertőzöttek száma egy ismeretlen, holott a hulla % kiszámításához az kellene és nem az, hogy az országnak mekkora a lakossága, hiszen nem tudhatjuk, hogy a 4. hullámban elkapta-e mindenki a vírust.

Van 3 744 430 oltatlan, ebből kórházba került 10 200, ami 0.272405%-os kórházbakerülési esélyt jelent oltatlanként. Van 5 986 342 oltott, ebből kórházba került 6800, ami 0.113592%-os kórházbakerülési esélyt jelent oltottként. Mi nem stimmel ezen? Mit kéne itt átgondolni? Inkább fejtsd ki, ahelyett, hogy fölényeskedsz. Világosíts fel. Ne kímélj.

Sz*rk: Alámszerkesztettél. Pffff...oké, szóval nem nekem kéne itt a segítség, hanem neked. Mondtam, hogy legalább óvodás szintű matektudás kell az értelmezéséhez. A képlet nem az enyém, ez a hivatalos adat. Az meg irreleváns, hogy hányan kapták el, mert a veszélyességbe az is beletartozik, hogy mennyi esélyed van elkapni. A deltára azt mondták, hogy iszonyú fertőző, minden oltottat meg fog találni és ki fog írtani. Hát, utólag kiderült, hogy ez is csak FUD volt. Egyébként ez az adat január 3.-ai, szóval ebben már a 4. hullám számai is javarészt benne vannak.

Azt hogy ebben az esetben nem az oltottak és az oltatlanok számával kell számolni (lehet, hogy még 5 milliárd oltatlan van, akkor a 0.27%-od változni fog? Mert ha igen, az szerintem hiba), hanem azzal, hogy hányan fertőződtek meg, hiszen ahhoz kell viszonyítani.

 

A telexes cikkben az oltás hatékonyság összehasonlításnál is nyilván azzal kellene összehasonlítani, ha precízek akarunk lenni de ott szerintem megengedhető az az egyszerűsítés, amit csináltak, hogy feltételezték, hogy az oltottak és oltatlanok ugyanolyan arányban fertőződtek meg.

Olvasd el megint: ahhoz, hogy kórházba kerülj, el kell, hogy kapd. Ha nem kapod el, nem kerülsz kórházba. A vírus veszélyességébe az is beletartozik, hogy mennyi esélyed van elkapni. Kb. 1.3 millió fertőzöttünk volt. 10 millióból. 5 hullám alatt. Ez azt jelenti, hogy 13% esélyed volt elkapni idáig és 2.6% esélyed van elkapni egy hullám alatt. Amúgy ha csak a fertőzöttekkel akarsz számolni, akkor felszorozhatod a számokat 7.69231-el. (10/1.3 ugyebár.) 0.11% * 7.69231 = 0.84%, 0.27% * 7.69231 = 2.07%. Ójajj, mindmeghalunk!

Ha jól látom, akkor azt elismered, hogy az imént hülyeséget írtál. (nem lenyomni akarlak, csak tisztázni, hogy akkor az már nem vitatéma).

 

Nem követtem most a számolásodat, nem azért, mert nem törődöm vele, hanem mert fogalmam sincs hányan fertőződtek meg és több mint egy éve azt gondolom, hogy az erről szóló itthoni statisztikák értéktelen humbugok. (és nem mondom, hogy ez így nem jó, mert végül is sokra nem megyünk már vele, illetve a tudomány menne de ez már egy másik kérdés)

 

De tételezzük fel, hogy ez a 2.07% hullaszázalék egy jó érték. Ha 10 milliót megszorzom 2%-kal, akkor 200 ezer jön ki. Ok, ennyi ember nem fertőződik meg egyszerre, de ha ráengedik a vírust korlátozások és oltás nélkül, akkor tegyük fel, hogy felszalad mondjuk a negyedére (ez reális lehet). Van szerinted 50 ezer betegágy, felszereléssel és a hozzá való orvossal, nővérrel az országban? Szerintem nincs. És ahogy feljebb írtam, erről szól ez az egész koronavírus sztori. Hogy van az EÜ rendszernek egy teljesítőképessége és azon lavírozunk, hogy azt ne lépjük túl, (Más országokban az is egy fontos szempont, hogy kevés hulla legyen, láthatóan nálunk ez nem annyira.)

Mi van? Mit ismertem én be? Te írtál hülyeséget, nem én. A teljes lakosságra kivetítve az adatok alapján 0.11% esélyed van kórházban landolni oltottként és 0.27% oltatlanként. Ez tény. Ha az ismert fertőzésekkel számolsz, akkor felszorzhatod kb. 7.7-tel és még akkor is 1-2% körüli értéket kapsz, de az összes fertőzés valószínűleg nem 1.3 millió, mert a fertőzöttek elsöprő többsége vagy tünetmentes, vagy gyenge tünetekkel bír. Szóval mit írtam hülyeséget?

Csakhogy ez a 2% se annyi, amennyi. Amint látod ennek végül kb. az ötöde jött ki: 40 000 fő. Úgy, hogy a delta hullámban már korlátozások sem voltak, miközben mindenhonnan ömlött a FUD, hogy a delta minden oltatlant meg fog találni és minden oltatlan bele fog halni, aztán 7000 ember halt bele, kevesebben, mint egy durva influenzába. Korlátozások nélkül. És annak a 7000 embernek csak egy része volt oltatlan.

Szerintem ne akard megmagyarázni, amit nem lehet.

Nem. Én még mindig ugyanazt mondom: 0.11% és 0.27%. Te próbálod meg úgy csűrni csavarni, hogy ez hülyeségnek látszódjon, csak nem az. Nem tudod beismerni, hogy a) baromságot beszéltél, b) az oltásfasizmus minden tekintetben megbukott és aki támogatta az vagy hazudott, vagy komplett idióta. Így inkább megpróbálod egy kis fölényeskedéssel és sok szmájlival megspékelve előadni, hogy te vagy ám itt az okos és az oltatlanok meg a hülyék. Hátha elhiszi valaki.

Az a baj, hogy a kormány a hasára ütve betol adatokat, amik a legkevésbé sem találkoznak a valósággal.

Most vitték be a 3x oltott Kunhalmi Ágnest kórházba. A személyes tapasztalat az, hogy a 3X oltottakat simán viszi a mentő, emellett egy csomó oltatlan kuncog az egészen.

Nem segíti a problémát, hogy a kormány érdemleges adatokat nem oszt meg.

 

És a természetes immunitás kérdése csak hab a tortán. A nem működő vakcinák prioritást élveznek a működő természetes immunitással szemben. Valahol el kell kezdeni elengedni a járványkezelést, mert arról szó sincs. Erőszakos oltásbeadatásról van szó, ha tetszik, ha nem. A járványkezeléshez köze nincs. Ha vége lenne a járványnak ugyanúgy tolnák a vakcina propagandát, csak más indokkal.