Hogy működik a regisztráció?

Kérlek, hogy figyelmesen olvasd végig ezt a FAQ bejegyzést, mert rosszul elküldött igénylés esetén nem kapsz hozzáférést!

Az oldalra kizárólag e-mailben lehet regisztrálni. A kérelmeket a trey () hup ! hu e-mail címre lehet elküldeni.

Csak a formai követelményeknek megfelelő, valódi névvel (nem nick) feladott levelek küldői kaphatnak érvényes felhasználói fiókot! Az e-mailt az alábbiak szerint kell összeállítani:

Feladó: <a feladó valódi neve>
Tárgy: új HUP account igénylése

(a levél törzsébe)

usernév: <1. választott bejelentkezési név>
usernév 2: <2. választott bejelentkezési név> (arra az esetre, ha az első foglalt lenne)
e-mail cím: <érvényes és működő e-mail cím>
"harmincöt+ötvenkettő": <az összeadás eredménye>
Elolvastam és elfogadom a HUP adatvédelmi elveit.  

Ezen kívül szükség van egy meglevő HUP tag ajánlására. Ha nem tudsz ajánlást szerezni, akkor az igénylést egy céges e-mail címről kell elküldened. A céges e-mail címet nem használjuk fel a regisztrációhoz, az nem kerül be az adatbázisba, kivéve, ha a levél törzsében is azt adod meg. Az adatbázisba az az e-mail cím kerül be, amit a fenti táblázatban megadtál.

Probléma esetén a beajánlott és a beajánló is kitiltásra kerül.

A nem megfelelően formázott e-mailek nem kerülnek feldolgozásra! Ha valaki nem valós e-mail címet ad, nem fogja megkapni az értesítést a belépési adatokról! A hozzáférési azonosítók nem azonnal kerülnek kiküldésre, hanem elbírálás után. Az elbírálási idő: ~ 7 nap. Az oldal üzemeltetője fenntartja a jogot a regisztrációs kérés visszautasítására!

Az elkészített, de fel nem használt regisztrációk bizonyos idő elteltével törlődnek!

Reklámot, reklámra mutató linkeket tartalmazó levelek automatikusan elutasításra kerülnek!

Számos olyan levél érkezik új account kérelemmel, amely ingyenes webes mail szolgáltatótól (jellemzően Freemail, Yahoo Mail, Hotmail, ...) jön és reklámot tartalmaz. Ezek a levelek automatikusan mennek a /dev/null-ba. Aki ilyen szolgáltatótól küld levelet, az ellenőrizze, hogy NE LEGYEN a kimenő levelében reklám!

Belépés problémát okozhat, ha a böngésződben le van tiltva a JavaScript, vagy AdBlocker-t használsz. Ha nem tudsz belépni, ellenőrizd ezeket, vagy ha nem vagy biztos a dolgodban, opcionálisan használj újonnan létrehozott böngészőprofilt! Ilyen jellegű problémák megoldásában nem áll módunkban segíteni. Tekintsd ezt a belépéshez való beugró feladatnak!

Felhívnám a fejvadászok és a kizárólag álláshirdetések feladása miatt regisztrálni szándékozók figyelmét arra, hogy csak 1 évnél régebbi regisztrációval lehet az oldalon évi 1 alkalommal ingyenesen állást hirdetni. Friss regisztrációval ez a lehetőség nem érhető el. További részletek itt olvashatók.

Felhívnám a kizárólag apróhirdetések feladása miatt regisztrálni szándékozók figyelmét arra, hogy ez nem hirdetési oldal! Ez egy közösségi oldal, ahol az ingyenes hirdetési lehetőség a közösség számára nyújtott szívesség. Kérem, hogy NE küldj regisztrációs kérést kizárólag a hirdetési lehetőség miatt. Csak akkor, ha a közösség aktív tagja kívánsz lenni.

(Frissítve: 2021. 03. 04. 10:01)