Covid-19 vakcinák tudományos szemmel (6.)

Fórumok

Letoha Tamas

Nagy öregek szerint "a kecsesen ingó fecske" nem összetévesztendő a "recsegve fingó kecske"-vel. A vírusoknál ugyanez a helyzet a fertőzőképességgel és a megbetegítő képességgel! Az Omicron lopakodó (ilyen egy elb@szott szenzációhajhász nevet) fertőzőbb, de nem okoz súlyos megbetegedést!

https://www.jpost.com/health-and-wellness/coronavirus/article-695040

Sokszor volt mar, de nem lehet elegszer ismetelni:

Omicron sub-variant more transmissible, not more severe

Hozzászólások

Szerkesztve: 2022. 02. 01., k – 18:23

Volt az előző fórumokon hozzászólás arról, hogy a CDC kivonja az RT-PCR tesztet, amire sokan megjegyezték, hogy ez nem úgy van, mert a PCR teszt még marad.

Szükségünk volt PCR tesztre, természetesen mindig a legolcsóbbat választjuk, ami 15kHUF. Az eredmény fejlécén szerepelt, hogy RT-PCR.

Mondjuk számunkra irreleváns, hogy milyen tesztet csinálnak, ha negatív, akkor a kamu teszt eredmény is oké, ugyanakkor meglepett, hogy RT-PCR-t még csinálnak itthon.

 

Nem ez az a teszt, amit a CDC kivont?

Újabb ébredő ország.

Norvégiában is eltörlik a korlátozások túlnyomó részét.
Norvégiában azonnali hatállyal eltörlik a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások túlnyomó részét - jelentette be keddi sajtótájékoztatóján Jonas Gahr Store, a skandináv ország kormányfője. Az intézkedést azzal indokolta, hogy bár magas a koronavírus omikron változata miatti fertőzöttek száma, nem valószínű, hogy ez túlterhelné az egészségügyi ellátórendszert.
...
(MTI)

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

:)

Hát jelenleg az olaszok viszik a prímet. Érdekes, hogy a volt fasiszta és náci országok a legelmebetegebbek...

Olaszországban szinte már levegőt sem lehet venni oltási igazolás nélkül.

Olaszországban keddtől megkezdődött az oltási igazolások általános használata, a dokumentum felmutatását kérik a legtöbb üzletben, a vendéglátóhelyeken és a közlekedési eszközökön. Eltörölték továbbá a külföldről érkezők tesztkötelezettségét, és meghosszabbították a szabadtéri maszkhasználat kötelezettségét
....
Oltási igazolás kell az üzletekbe való belépéshez,
...
A kormány először úgy tervezte, hogy a postahivatalokban a nyugdíjak felvételéhez nem lesz szükséges az oltási igazolás, később viszont korrigált, hiszen mivel ötven év felettiekről van szó, számukra kötelező az oltottság.
...
Oltási igazolás szükséges a sportlétesítményekben, kulturális intézményekben, mozikban, színházakban, koncerttermekben, zárt és szabadtéri vendéglátóhelyeken, hotelekben, a városi tömegközlekedésben és a távolsági járatokon.
...
Az oltási igazolásnak legalább egy adag vakcina felvételét kell igazolnia. A mobiltelefonokra letöltött vagy papírra kinyomtatott igazolást az üzletek, hivatalok, intézmények bejáratánál ellenőrzik vagy a bárokban például a kasszánál fizetéskor. Ahol nem lehetséges az egyenkénti ellenőrzés, szúrópróbaszerűen zajlik a kontroll.
...
Február elsejétől az 50 év felettiek számára kötelezőnek számít az oltottság. Nem elegendő többé az egy adag vakcina: aki csak egy oltást vett fel, ismét be kell oltatnia magát, és az emlékeztető oltást is pótolni kell
...

Február közepétől az 50 év felettiek munkát sem vállalhatnak oltás nélkül.
(MTI)
Forrás: https://kuruc.info/r/64/239297/

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

A románoknál is változás látszik: Kihátrál a román kormány a COVID19 háborúból?

a kormánypárt, a nemzeti-liberális PNL alelnöke, Adrian Cozma, lássuk be az  ő szájából több mint bizarrnak számító javaslattal  állt elő kedd délután, az történetesen azzal, hogy szüntessék be a vakcina igazolvány kötelezettségét és ezzel együtt az összes covid-féle korlátozást, megszorítást. Cozma a WHO azon közleményeire hivatkozva tette ezt a javaslatot, miszerint bebizonyosodott, hogy az oltott és az oltatlan személyek pont úgy fertőződhetnek meg

A románok megtették amit kellett, mi sajnos nem.

Amennyiben nem állsz ellen, nem tüntetsz, nem raksz keresztbe, nem bojkottálod a végrehajtást, nem lehetetleníted el a törvényeket, úgy nem jutsz előre.

 

Amikor a szállodákban bevezették a védettségit és az oltottak sem mentek, akkor visszavonták az egészet. Egyedül így működik a dolog. Ha nem vered őket fejbe, hanem tapsolsz nekik, akkor sosem fogják abbahagyni.

Ugye megvan, hogy ott 90%+ oltottság van, és hogy az omikron eleve enyhébb történet? Ugyanez deltával tökmáshogy jött volna ki. A hazai számokon is látszik, hogy negyedannyivan vannak gépen, és ők nem 1-2 hete betegek általában, miközben 2x annyi fertőzöttnél járunk, mint a deltánál volt.

Szerintem az omikronnal le lesz zárva a pandémia.

Hogy a macska rugja meg, akkor nem is a vakcinakkal??

Ennyi okos tudos, szakerto, tudomanyhivo fujja 1 eve, hogy csak az oltas, csak az oltas es a vegen nem lesz igazuk. Kiderul vegul, hogy a Szent Tudomany arra jo, hogy legyen FB, Insta, Twitter szemethegyek meg bitcoin a bunozoknek, de a valodi problemakat nem tudja megoldani.

Azt a kutya meg a maja, most mi lesz velunk? :)

Mentségükre legyen mondva, hogy már 2020-ban mondtak, hogy a vírus szelídülni fog.

Karikó Katalin annyit fűzött az omikronhoz, hogy nem gondolta, hogy ilyen gyorsan - valószínűleg éppen a BioNtech árfolyamát nézte közben. :D

Jó kutya :)

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy van olyan ország, ahol nem kell semmilyen irat az élethez és nincs azonosítás sem.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Küldöm mindenkinek, aki szereti: "Jó reggelt kívánok! Ébredni kéne már!" - Republik https://www.youtube.com/watch?v=LgJqmK1DPCc

Ez a különösen szép ebben a véleménycikkben, hogy tulajdonképpen egyetért azzal, hogy el kell némítani embereket, csak hogy most éppen őt akarják elnémítani, annyira nem tetszik neki:

"Megbeszélés tárgya lehet, hogy egy demokratikus társadalomban mi az a pont, aminél hatósági úton – és nem a tudományos vita eszközeivel – kell fellépni például egy olyan állítással szemben, ami egy adott gyógyszer hatásosságát megkérdőjelezi. Magam is azt gondolom, hogy van ilyen pont, különösen egy éppen zajló járvány esetében."

Hát sajnos ha úgy gondolod hogy létezik az a pont hogy hatósági úton kell fellépni, akkor te is a rendszer része vagy, csak éppen most rossz oldalra kerültél. Leülhetsz, elégtelen.

Mindenesetre még így is előremutató ez a cikk, hogy a mainstream médiában felvetik, hogy a tudomány talaján kellene inkább állni, mint akár egyik vagy másik oldalon csak vélemények, hallomások alapján ajánljunk vagy utasítsunk el dolgokat.

"Megbeszélés tárgya lehet, hogy egy demokratikus társadalomban mi az a pont, aminél hatósági úton – és nem a tudományos vita eszközeivel – kell fellépni például egy olyan állítással szemben, ami egy adott gyógyszer hatásosságát megkérdőjelezi. Magam is azt gondolom, hogy van ilyen pont, különösen egy éppen zajló járvány esetében."

Ha szőr szálat akarunk hasogatni, akkor itt csak olyan esetben engedné meg a hatósági úton való fellépést, ahol nem tudományosan megalapozott kijelentések vannak. Viszont ekkor fel kellene lépnie a szakértő celebek számtalan kijelentése ellen is.

>  akkor itt csak olyan esetben engedné meg a hatósági úton való fellépést, ahol nem tudományosan megalapozott kijelentések vannak.

Sajnos ennek az eldöntésére nem létezik orákulum, ezért el kell fogadnunk a tényt, hogy nem lehet biztosra menni.

Mi az, hogy "nem tudományosan megalapozott"? Ki dönti el? A párt? A tudósok? A bíró? A gyógyszergyár? Teljesen hülyeség arra építeni, hogy létezhet egy ilyen orákulum, és annak alapján le kell csapkodni a tévedésben élőket.

El kell fogadni, hogy poszt-tudományos világban élünk, a tudományos módszertan sajnos valós emberekkel valós körülmények között nem működik. Nem lehet és nem szabad a tudományt bálványként állítani minden fölé. Terjedjen csak mindenféle információ, aztán aki túléli a borzalmas újfajta vírusokat, az túléli, aki meg nem, az nem éli túl. Végül a működő megoldások fognak elterjedni úgyis, nem kell aggódni.

Terjedjen csak mindenféle információ

Egyetértek, de már az is nagy eredmény lenne, ha a tudományos cikkek, amiben benne van a tudományos szaktekintélyek véleménye is (Level 5-ös tudományos bizonyíték), terjedhetnének feljelentés és meghurcolás nélkül. Lásd pl. Gődény, Tamasi, Pócs, Lenkei meghurcolását.

Ha szőr szálat akarunk hasogatni, akkor itt csak olyan esetben engedné meg a hatósági úton való fellépést,

Pont ez a lényege a szólásszabáságnak, ha valamilyen norma szerint szabályozni akarod, akkor az ezt meghatározók szabályozhatják az egészet, jönnek a gumiszabályok, a vizsgálóbizottságok, a korrupció. A szólásszabadság bináris, vagy van, vagy nincs, nem léteznek fokozatok benne.

Jelenleg ott tartunk, hogy a tálibok oktatják ki a nyugati újságírókat, akkora itt nálunk a szólásszabadság :)

Az említett esetben annyira sötét ez a Ferenci Tamás, hogy fel sem tűnik neki a rendszer alapvető problémája, csak azon nyüszög, hogy a farok rossz oldalára kerül. Menjen a haverjához panaszkodni, a végtelenül unszimpatikus, sötétség Boldogkőihez, akik most lubickol a megmondóember szerepében, mert ő döntheti el mi a tudomány.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ez a kérdés komoly? Nem tudom éltél-e az átkosban, de ami most megy több szempontból rosszabb, mint ott, a cenzúra simán eléri az akkor szintet. Nálam a szólás szabadság bináris, vagy van vagy nincs, pont mint a szabadság általában, majdnem szabadság nem létezik. És tovább is megyek, egy olyan rendszer ami többség érdekét az egyén fölé rendeli az sosem lesz szabad és arról nem tanítanak a suliban, hogy már létezett a földön olyan rendszer ami nem így működött. A demokráciában sosem lesz igazi szabadság, csak olyan szintű az agymosás, hogy a többség el is hiszi, hogy nincs jobb, mint a jelenlegi módi.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Joe Rogan podcastban Malone ezt a honlapot említette:

https://unityprojectonline.com/resources/

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Akit tényleg érdekel a téma nagy újdonságot nem fog találni benne, de nagyon jól összeszedi az írás a Sars-Cov-2 és a Covid-19 tudományos megalapozatlanságát. Kínos kérdéseket feszeget és nem lehet nem észrevenni, hogy a tudomány szemen köpte saját magát. A fordító így fogalmazza meg:

Úgy tűnik, a “Korona Tanúi” elérték azt, amit a tudományban – legalábbis állítólagos önképük szerint – sokáig szigorúan rossz szemmel néztek: a bizonyítási teher megfordítását a tudományos elméletek értékelésekor. A tudományos elméletekkel való foglalkozás eddig az empirizmus kegyetlen diktátumának volt kitéve: ha akár egyetlen megfigyelés nem egyezik az elmélettel, azt cáfoltnak tekintik, még akkor is, ha tízezer megfigyelés látszik azt alátámasztani. Így halad a tudomány napról napra.

Magát a cikket Matthias Müller írta, foglakozik a Sars-Cov-2 izolálásának a problémájával, a Koch-féle posztulátumok teljes mértékben figyelmen kívül hagyásával, és PCR teszt problémáival. Hosszabb, de nagyon jó írás.

Amin jót derültem benne :)

Néhány túlbuzgó orvos és egészségügyi szakember azonban jelentős médiafigyelmet keltett azzal, hogy azt állították, hogy találkoztak e jelenség különösen titokzatos eseteivel. Az illetők saját állításuk szerint látták a járványügyi Yeti-t egy gonosz “Covid-19” formájában, szörnyű szervi károsodásokról, valamint elpusztult tüdőszövet- és érkárosodásról számoltak be. Ezek az anekdoták valójában részletesebb tudományos értékelést igényelnének, de furcsa módon ezekben az orvosi szempontból rendkívül érdekes esetekben nagyrészt hiányoznak a tudományos vizsgálatok, boncolások és kutatások.

Pár idézet:

A kilenc minta közül hétből egy “teljes” genomot lehetett rekonstruálni (!). Hogy pontosak legyünk, a Sars-Cov-2-t nem „fedezték fel”, hanem rekonstruálták – a talált RNS (ribonukleinsav) töredékeiből állították össze, és a hiányosságokat számítógépes modellekkel pótolták. A mai napig nem fedezték fel, nem izolálták és elemezték világszerte a teljes, ép és replikációra képes Sars-Cov-2-t. A teljes korona-“felfedezés” esetében tehát helyesen nem a “kimutatás”, hanem a rekonstrukció a helyes kifejezés.

...

A jobb megértés érdekében egy analógia: Tegyük fel, hogy az Ebay-en veszünk egy zsákot tele Lego kockákkal a gyerekünknek, használtan, válogatás nélkül. A gyereknek sikerül egy szép piros tűzoltóautót építenie ebből az anyagból. Bizonyítja ez, hogy a megvásárolt Lego kollekcióban valaha is létezett ez a tűzoltóaztó? Vagy csak a kreativitás és a megfelelő alkatrészek mennyisége tette lehetővé ennek a tűzoltóautónak a megépítését? Nem tudhatjuk.

https://www.rubikon.news/artikel/auf-hauchdunnem-eis  

Auf hauchdünnem Eis – Peds Ansichten (peds-ansichten.de)  

https://www.virusinfok.hu/2022/02/01/vekony-jegen/

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Andrew Kaufman ebben a videójában vesézi ki az eddigi tanulmányokat, amik a vírus meghatározását (izolálását és tisztítását) írják le és azokat, amik azt bizonyítják, hogy az a vírus okozza a fertőzést.

Még soha nem izolálták sehol sem a SARS-COV-2 vírust (és még egy rakat másikat sem).

March 3, 2021: CDC again fails to provide/cite any records describing “SARS-COV-2” isolation/purification by anyone anywhere ever… BUT will no longer simply say so (as they did back on November 2nd); instead they give song and dance and cite their own fraudulent study (by Harcourt et al.): see this.

[Note that someone kindly forwarded another FOI response from the CDC dated December 30, 2020 re the alleged 2003 “SARS-COV-1” and all “common cold coronaviruses” – the CDC has no record of any having been isolated. Here is a temporary pdf of the redacted letter…. a better pdf one will follow.

And… March 15, 2021 CDC FOIA response: no records of any “Ebolavirus” isolation/purification by anyone, anywhere, ever: see this.

And… March 19, 2021, U.S. CDC (Centers for Disease Control and Prevention) and the Agency for Toxic Substances and Disease Registry (ATSDR) admit they have no record of any “Zika virus” isolated/purified from a patient sample, by anyone, anywhere on the planet, ever: see this.

And… March 23, 2021 CDC admitted in a FOIA response that they have no record of any “HIV” purified/isolated from a patient sample, by anyone, anywhere, ever.

[Please note: you might notice a strange reference to “influenza” in my FOIA request, however this detail did not effect the request in any way because the reference was in the context of me giving any example of the sort of record I was looking for. The reference was the result of sloppy editing on my part … I had recycled my earlier FOI request to the CDC re purification of any “influenza virus”, and neglected to edit that part when adapting the text for my HIV request.] See this.

CDC has no record of “XMRV” purification/isolation.

CDC has no record of “HTLV-1” purification/isolation.

CDC has no record of “HTLV-III/LAV” purification/isolation.

April 12, 2021: CDC admits they have no record of any “influenza virus” isolated/purified from a patient sample, by anyone, anywhere on the planet, ever: see this.

June 7, 2021: CDC provided responses to 4 separate requests, admitting they have no record of “virus” purification from a patient sample via maceration, filtration and use of an ultracentrifuge, by anyone, anywhere, EVER, for the following “viruses”:

“SARS-COV-2”

“HPV”

“Measles virus”

Any “virus” targeted by the CDC’s childhood or adult “vaccine” schedules: [Note: there was a reference to “influenza” in this request, but it doesn’t affect the request in any way because it was in the context of an example of the sort of record I was looking for… sloppy editing on my part when recycling my earlier “influenza virus” FOIA request.] See this.

June 10, 2021: CDC admits they have no record of any “MERS virus” purified from any patient sample via maceration, filtration and use of an ultracentrifuge, by anyone, anywhere, ever: see this.

June 10, 2021: CDC admits they have no record of any “polio virus” purified from any patient sample via maceration, filtration and use of an ultracentrifuge, by anyone, anywhere, ever: see this.

De miert olyan lenyeges, hogy izolalva van-e a virus, vagy sem?

 

Mostmar mindenkinek kell lennie legalabb egy olyan ismerosenek, aki covidban halt meg.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

en 5-ot ismertem, aki ebbe halt bele. Plusz 2-ot, aki az oltasba.

Temetesen is voltam, es utana az egyik gyaszolo szinten kovidban halt meg. Azt hiszem ra 3 hetre. Igy nem biztos, hogy a temetesen kapta el.

 

Azt hittem, hogy egy ismerose mindenkinek akad mar.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Ha nincs izolálva, akkor nem tudod, hogy az okozza-e fertőzést, nem tudsz rá tesztet csinálni, nem tudsz rá oltást csinálni.

Ha nincs izolálva, az nem jelenti azt, hogy nem létezik, csak azt, hogy nem tudjuk (pontosan) mi az.

Rossz autós példa:

A vírus helyett vegyük egy adott Mercedes típus egy adott csavarját.

Ha nem tudod izolálni, kiszerelni, akkor

 • ha lerobban egy Merci és találsz egy hibás csavart, akkor nem tudod, hogy az tényleg a Merci azon csavarja-e; (fertőzés)
 • nem tudsz hozzá tesztet csinálni, ami megmondja egy csavarról, hogy az tényleg a Merci azon csavarja-e; (teszt)
 • nem tudsz hozzá védőkupakot gyártani (oltás)

Letoha Tamás:

Ha több, mint 110 ezer gyermek "long covidjára" vonatkozó vizsgálatban az egészséges kontrollcsoportba tartozó gyerekeknél (78034 fő) szignifikánsan több, a LONG COVID-nak tulajdonított, egyébként 1-5 hónapon belül elmúló tünetet, így koncentrációs nehézséget, fejfájást, izom- és ízületi fájdalmat, köhögést, hányingert, hasmenést és lázat tapasztaltak, mint a SARS-CoV-2 fertőzötteknél (37522 fő), akkor az egykori rapper, Pain szavait idézve: a gyerekek longkovidja "vajonmiiiii???!!!" (a többit ld alább)
https://link.springer.com/article/10.1007/s00431-021-04345-z

"Martin Kulldorff, a Harvard Orvostudományi Egyetem professzora szerint a legújabb izraeli eredmények, miszerint a természetes immunitás legalább akkora vagy nagyobb védelmet nyújt az újrafertőződés ellen, mint a vakcinák, lerombolták az oltási útlevelek tudományos alapjait. Jelenleg 15 tudományos tanulmány igazolja, hogy a természetes fertőzés okozta immunitás legalább olyan hatékony immunvédelmet nyújt a COVID-19 ellen, mint a vakcinák. A legfrissebb adatok pedig azt mutatják, hogy azok az emberek, akik valaha SARS-CoV-2 fertőzésen már átestek, kisebb eséllyel kapják el a tünetes Delta fertőzést, mint az oltottak. Ezenkívül a CDC jelentések azt mutatják, hogy a vakcinázott személyek továbbra is megfertőződnek a COVID-19-vel, és ugyanannyi vírust hordoznak a torkukban és az orrjáratokban, mint a nem oltott egyének. "A magas vírusterhelés a fertőzések megnövekedett kockázatára utal, és aggodalomra ad okot, hogy más variánsokkal ellentétben a Deltaval fertőzött vakcinázott személyek is átvihetik a vírust" - jegyezte meg Rochelle Walensky, a CDC igazgatója. Az Izraelből származó új eredmények és a CDC új jelentései alapján a vakcina útlevelek így Kulldorff szerint értelmetlennek tűnnek."
https://fee.org/articles/harvard-epidemiologist-says-the-case-for-covid…

Az az utolsó nagyon jó! :-D

Gyerekek, mondjátok hogy Pákó nem jött még le a Spotifyról?! Ha most Pákó Dzsámbó nélkül maradok, akkor ajjajé lesz a Joe Rogánnak!!!

Ismetleskeppen:

Friss kutatás: az mRNS-oltás növeli a szívizomgyulladás kialakulásának esélyét, de a vírusos eredetű veszélyesebb lehet

https://24.hu/tudomany/2022/02/01/koronavirus-covid-19-szivizomgyullada…

Atvette a vilag legidiotabb hirportalja, a Penzcentrum is:

https://www.penzcentrum.hu/egeszseg/20220202/rossz-hir-a-pfizerrel-olto…

Rossz hír a Pfizerrel oltottaknak: kiderült az igazság az oltás és a szívizomgyulladás kapcsolatáról

Tehat akkor rossz hir az osszes beoltott gyereknek is.

dehogy hisz megirtak hogy a pfizeresek szivizomgyulladast kapnak! ha nem most akkor 2 ev mulva, vagy 5 vagy 20 ev mulva. :D

es majd ha raesik a fejere egy tegla par ev mulva es pfizeres volt, akkor majd beirjak a halal okanak az oltast!

pedig valaszthattak volna az oltasmentesseget meg a kovidot!!!44 mint a peldakepek! Mecky vagy Csollany... :)

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Olvastad a legújabb konteót?

Ha elkapod a omikront és nem vagy oltva, akkor lehet hogy csak 2, vagy 5, vagy 20 év múlva fogsz csak megbetegedni!

Az újságban olvastam, valamelyik járványzseni nyilatkozta. Ismerős?

 

https://www.napi.hu/nemzetkozi-gazdasag/omikron-koronavirus-varians-bet…

Várj, itt már semmiben sem lehet biztos az ember; ez most tényleg komoly, vagy humorizáltál? :D

Ha az utóbbi, akkor ütött. Ha az előbbi, akkor fészpalm...

Sz*rk: Hopsz, alámszerkesztettél. Egek. Tényleg komoly... Bezzeg az oltások ellen nem érv, hogy "hosszú távú hatásai nem ismertek"...

Ilyen hosszú nevetséges suketelest is rég olvastam már. Hogy a faszba kerulje el valaki a fertozest? Rohadjon meg otthon és rettegjen a 4 fal között akár oltottan is? Ez a kurva jó tanácsa a kutató uraknak?

Csak az omikron ilyen problematikus vagy mondjuk az autobalesetek is? Én például nem tudom, meddig fognak még halkulni az elektromos autók és hogyan romlik a hallasom ahogy öregszem. Szóval lehet ideje elgondolkodni azon, hogy tényleg ne menjek sehova.

De a végére azért odairjak, hogy amugy így 2 év után sem tudunk lofaszt sem a virusrol szóval akármi is lehet.

https://azonnali.hu/cikk/20220201_miert-nincs-igazuk-a-kanadai-kamionos…

A cikk egy rakas szar, de vannak jo kommentek:

Kanadai kamionos

Vicces....beleértve a szerzőt(K.Balázs) és a kommentelők...ki él vagy élt Canadában? Én itt élek és pont kamionos vagyok...nagyon érdekes, hogy senki nem aggódott a kaminosokért a járvány kitöréseor. Hősöknrk hivták őket, sőt Trudeau megkért mindenkit, hogy köszönjük meg nekik az önfeláldozó munkát stb...mi csak tettük a dolgunkat mintha nem is lenne járvány...aztán hirtelen a kormánynak olyan fontossá vált az a 10 %...szegények oltás nélkül, még valami bajuk lesz! Inkább dögöljenek éhen...az csak szebb halál mint COVIDban meghalni...csak ugye a b.arcú liberális vezetés a húgy agyú lakossággal együtt lábon lőtte magát. Mostmár megzaválják amit kifőztek, de úgy tűnik kezd a torkukon akadni! Most kezdődnek az alkotmánut sértő rendelkezések elleni perek. Több politikusnak már nő a nyelve és kezdi nyalni a retkes söfőrök valagát...na itt tartunk.

Ertelmes egeszsegugyis

Hónapok óta nem írtam covidról, most pár szót.

Kiterjedt családi és ismerősi orvosi háttérrel (közte a covid csapatban dolgozó virológussal), másfél évig érveltem az óvatosság, a lezárások, a fegyelem és a vakcina mellett. Vírus, oltás és minden szkeptikus rokonokat, ismerősöket és Bakó Beákat győzködtem mindezekről.

Csakhogy, nyár eleje óta történt két kritikus fejlemény. Az első, hogy az oltás mindenkinek elérhető, aki akarja több mint fél éve azonnal hozzájuthat gyakorlatilag bármelyikhez. Vakcina-svédasztal. Aki nem akarja, az viszont felnőtt emberként (a gyerekekre továbbra is elhanyagolható a kockázat, de ugye, amelyik szülő szeretné, a gyerekének is beadhatja), azt gondolom joga van eldönteni a saját sorsát. Ha kockáztat, - és a deltával egyébként kurva sokan haltak bele fiatalon is ebbe a kockázatba - az az ő felelőssége. Láttam 36 éves családapát kínok között meghalni, magával rántva a túlvilágra az életerős apját is, két kisgyereket és a feleségét magára hagyva, de felnőtt emberként nekem nincs jogom megóvni az ostobaságtól, és hát az evolúció se állt meg, a tanulásnak pedig ára van. Egyetlen valós érv maradt, az, hogy a be nem oltottak miatt csurig telt kórházakból kiszorulnak a más súlyos betegségekkel szenvedők, a be nem oltottak, áttételesen mások életét veszélyeztetik, de erre is volna normális válasz, a vakcina elutasításával vállalják annak a rizikóját, hogy a korlátozott covid kapacitásokba esetleg nem fog beleférni, neki már nem jut lélegeztetőgép, amikor szüksége lenne rá. Felnőtt ember: bevállalta, beszopta, csókolom!

A másik, frissebb fejlemény, az Omikron, ami a lezárások és már magát a vakcina értelmét is erősen kérdéséssé teszi. Az omikron halálozási aránya még a fertőzésen át nem esetteknél is alacsonyabb az eredeti verziónál, a fertőzésen átesettek és a beoltottak körében viszont gyakorlatilag influenza kaliberű kockázatot hordoz, úgy hogy az előző variánsok és vakcinák által adott védettség a fertőzéstől csupán 25-30% eséllyel véd meg. Egy enyhe lefutású vírusról beszélünk, amellyel szemben a természetes és mesterséges védettségünk is csak a tüneteket enyhíti, míg a vakcina/vírus szkeptikusok valamivel súlyosabb, de a deltához nem mérhető kockázatot vállalnak SAJÁT MAGUKNAK.

Nem!! Covid ide, vakcina oda, ez már nem ugyanaz a helyzet, mint tavaly tavasszal, ez egy gyökeresen más helyzet, és azt átgondolva a lezárásoknak, korlátozásoknak, a kötelező vakcináknak egyszerűen nincs értelme. Egy nagyon halvány orvostudományi érv szól csak ezek mellett, egy teljes védettség esetén a vírus mutációjának is kevesebb az esélye, de mivel a világ túlnyomó részén nevetségesen alacsony az átoltottság és az átfertőzöttség is, egy megint durva variáns kialakulásának az esélyét nagyon kicsit csökkenti az, hogy a fejlett világban ez kisebb eséllyel történik meg. Ez az előny, mondhatni, elméletinek is jelentéktelen.

Igen. A lezárásoknak, karanténnak, a kötelező vakcinának ma már lényegében nincs értelme, itt a kamionosoknak van igaza, és a kanadai kormány (nincs vele egyedül) a fasz, ami tekintettel arra, hogy egy nyálkás ripacs vezeti egyáltalán nem meglepő.

Telex színvonalú cikk, a gazdik szóltak, mégis csak ciki, hogy nem írnak róla, de legyen lekicsinylő, és hazugozzon, meg fikázzon. A lényeg a fától az erdőt ne lássa senki.

Konteósok, nácik, meg bolondok vannak ott, alig páran, talán kamion sincs, Trudi meg nem is menekült el a 3 ember láttán.

Köszönjük telex, az elvtárs jól végezte az agitprop munkát.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Nekem nem ugy tunik.

A lényeg a fától az erdőt ne lássa senki.

A cikk tenyleg mintha kiemelne egy total lenyegtelen dolgot es elkezdene boncolgatni, hogy hat valoszinuleg az nem teljesen ugy van, tehat nincs itt semmi latnivalo. Ahelyett, hogy mondjuk arrol irna, milyen az elet mar kb. 1.5 eve Kanadaban es hogyan eszkalalodott a helyzet idaig. Ez szerintem sokkal lenyegesebb lenne, mint az hogy tenylegesen hany kamion van kint. 

Az utolso bekezdes priceless egyebkent: a Guiness-rekord allitas nem allja meg a helyet, mert hitelessitetni kene a Guiness szervezettel. Amugy valoszinuleg tenyleg rekord, mert mar 500 kamion is eleg hozza, annyi meg boven van kint.

Szekunder szegyen.

Általában, ahol egy hazugság van, találsz többet is.

De minimum, hogy felkelt valami gyanút, hogy valami nincs rendben.

Azt hiszem ebben egyetérthetünk, mert az eddig Covid topikok pont erről szóltak :)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Ezzel a logikával akkor ha azt írják, hogy 3 kamion közül kettőben piros pólóban ülnek és a Telexes fasz talál három olyat ahol ez nem igaz, akkor kamu az egész.

Mármint mi kamu?

Kanadában elege lett egy csomó embernek és szervezetlenul kiment tüntetni te meg úgy beszélsz róla mintha valami ennél sokkal összetettebb dologról lenne szó. 

Par kommenttel feljebb kint elő kamionos csávó kommentje pár nagysagrenddel hitelesebb mint ez a Telexes szemét. 

Ne foglalkozz vele, harlequin annyival tud többet a faék willy-nél, aki csak az tudja kinyögni, kamu, hogy kiválóra fejlesztette a szalmabáb érvelési hibát. Kiragad egy lényegtelen részletet és azon rugózik. Ennyit tud és nem többet. Ne ülj fel a provokációinak.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Tudod minket oltatlanokat rohadtul nem érdekel, hogy ti oltottak 3-10-300 oltást szeretnétek felvenni COVID ellen.

Irreleváns. A probléma az, hogy ti nem magatokat akarjátok oltani, hanem minket. Ugyanazt a toleranciát szeretnénk mi is kapni, amit veletek szemben tanusítunk.

Szlogen: kisebbségben vagytok, vegyétek fel ti is a 300 oltást, azt csináljátok, amit a többség diktál. Ha használ a vakcina, ha nem. Ha felfordultok benne, ha nem.

 

A történet több sebből vérzik, egyrészt nem vagyunk kisebbségben. 3.5 millió háromszor oltott van, emellé még 2.5 millió oltott szarik a fejetekre.

Ha 2x oltottból 2.5 millió van és oltatlanból 3 millió, az barátok között is 5.5 millió ember. Többség. Ezek közül sokan kényszer oltottak.

Ráadásul a 3x oltottak közül sem mindenki szövetséges, sokaknak a töke kivan az egésszel.

 

Mondjuk úgy, hogy van 3 millió vakcinamániás és 6,7 millió, aki jóbüdös fenébe szeretne elküldeni titeket.

 

Anyám is a száját húzza, hogy nem akar 4. oltást, de a Müller Cecília az egy szent ember, ő fogja megmenteni az országot a COVID-tól.

Most, hogy 3x oltás után COVID-os lett és taknya nyála összefolyik, a rokonai meg a 4. oltást javasolgatják, már kezd fogyni a türelem.

Gyengül a bizalom a szakértőkkel szemben.

 

Türelmesen kell várni és az oltottak is lassan megértik a történet lényegét.

Szerkesztve: 2022. 02. 02., sze – 17:41

Na erre kíváncsi leszek.

Megvakult egy gyerek a Pfizer oltása után Franciaországban, a cég semmilyen felelősséget nem vállal.

Pert indított a Pfizer ellen egy francia ügyvéd. Eric Lanzarone azt állítja, hogy egy 13 éves fiú látásának 90 százalékát elvesztette a Pfizer-vakcina első adagja után.

A marseille-i Eric Lanzarone ügyvéd a francia médiában számolt be egyik ügyfele esetéről: a 13 éves fiú súlyos mellékhatást szenvedett a Pfizer Covid-vakcinájának beadása után. A France 3 csatorna január 29-i kérdésére Lanzarone azt mondta, hogy "egy párizsi kollégájával együtt felhívta őt egy család, ahol a gyermek az első adag beadása után öt nappal elveszítette látásának 90 százalékát".
...

https://france3-regions.francetvinfo.fr/provence-alpes-cote-d-azur/bouc…

https://de.rt.com/europa/130776-weil-teenager-nach-impfung-fast-erblind…

https://kuruc.info/r/64/239348/

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Egyre többen törlik el az idióta intézkedéseket. Sajnos a mi szabadságharcos kormányunk bealudt egy kicsit.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2022. 02. 03., cs – 07:47

Osztrák film a kötelező oltások előtt:

https://www.servustv.com/aktuelles/v/aa2fcz9y1l5c4uuygsjz

A koronajárványnak vannak olyan áldozatai, akikről soha nem beszélnek, így olyan, mintha nem is léteznének. Ők a Sars-Cov2 oltások áldozatai - olvasható az osztrák Servus tv videójának előszavában. Most éppen ezeknek az oltásoknak kellene jogilag kötelezővé válniuk. A Servus riporterei olyan beoltott embereket mutatnak be, akiknek a vakcina idézte elő a problémát.
...
Andrea Steindl ügyvédnő oltáskárosodott emberek jogi képviseletét látja el. Rengetek ügyfele van. A hatóságok kezdetektől magukra hagyták az oltáskárosodott embereket, ezért is alapítottak egy portált, ahol maguk gyűjtik az eseteket és megpróbálnak orvosi és jogi segítséget nyújtani. A portál 2021. március óta létezik, azóta kb. 600 bejelentés érkezett. A Szövetségi Egészségügyi Biztonsági Hivatalnál több mint 43.000 mellékhatás került bejelentésre eddig. Nagyon sok a trombózisos eset (agyi trombózis, tüdőembólia, lábak trombózisa), de vannak epilepsziás rohamokkal járó mellékhatások, szívproblémák is (infarktus, gyulladás, ritmuszavar). A legújabban megfigyelt oltás utáni tünetek a long-kovid szimptómáinak felelnek meg.
...
Sok orvos szembesült már a rengeteg mellékhatással, de félnek a retorziótól, ezért hallgatnak. Dr. M. sem vállalta a nevét és az arcát, mikor megszólalt a műsorban.

Azt mondja, rendelőjében több beteg jelentkezik oltási mellékhatások miatt, mint kovid miatt.  Folyamatos nyomás érkezik a politika irányából és sajnos az orvosi kamara összejátszik a politikával.
...
Ki lehet jelenteni, hogy az orvosi kamara szakmailag és emberileg is csődöt mondott. A kovid egy nagyon jól kezelhető betegség, de ellehetetlenítették, hogy a betegek megfelelő terápiát kapjanak.

A riport forgatási ideje alatt számtalan további oltáskárosodott és orvos vette fel a kapcsolatot a ServusTV szerkesztőségével. Az oltáskárosodási történetek tára sajnos úgy látszik, szinte kifogyhatatlan.
 

https://mediaforras.com/aldozatok-akik-nem-is-leteznek-a-hivatalos-narr…

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Nincs elég szavazó és a globalogazdi megengedte, hogy bevegyék a kampányba, hátha szereznek néhány új szavazatot. Az persze nem számít, hogy 5 perccel ezelőtt az ellenkezőjét mondták. A több szavazat jelenleg fontosabb mint az oltsunk be mindenkit kampány, az ráadásul folytatódhat a választás után, mert simán megmagyarázzák, hogy a megatron variáns űberveszélyes, azért mégis be kell oltani mindenkit.
Asszem az ilyesmire mondják, hogy takonygerinc.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

A halálba menők köszöntenek!

Vannak "ütős" tételek a vakcinából, és vannak placebo tételek. Nem csak a szerencsén múlik ki mivel felvértezve léphet be az arénába

Na jo, ez mar nagyon elrugaszkodott.

Azt meg elhinnem, hogy nem tudnak eleget gyartani vakcinabol, ezert sima sosvizet bekevernek (placebo), hogy az igenyt(darabszamot) ki tudjak elegiteni, mivel szerzodesben vallaltak.

De hogy a 3 vakcinagyarto osszebeszel, hogy ki mikor gyart halalos adagot, es felvaltva dobjak piacra, es ezt a voros amerikai allamokba teritik, ez mar azert tenyleg mesedelutan.

 

Sokkal egyszerubb magyarazat, hogy csinaltak sebtiben egy alig mukodo vakcinat, amibe elenyeszo embertomeg hal bele, igy dol a le. Es most halalra keresik magukat.

Ha tippelnem kellene (mindenfele orvosi hatter nelkul, csak ugy gyakorlatiasan), akkor azt mondanam, hogy vakcina mellekhatasba meghaltak szama a covid halalesetek százada.

 

Hogy Orbant idezzem: "Ez a video belso fogyasztasra lett keszitve"

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Először is azt kell eldönteni, hogy amiket tényeknek állítanak a kutatók, azok igazak-e.

Ezt lehet ellenőrizni a VAERS adatbázisa alapján. Egy részét én magam is ellenőriztem.
Lehet keresni az oltások sorozatszáma alapján (Lot), ki lehet gyűjteni, hogy mennyi bejegyzés, menyi súlyos eset és mennyi haláleset történt.

Ha azok igazak, akkor a Te magyarázatod nem igazán állja meg a helyét. ;-)

Szerk.:
Persze lehet keresni más magyarázatot arra, hogy egyik sorozatban miért van több százszor annyi eset, mint másokban, ezen sorozatok miért periodikusan következnek a 3 gyártó által felváltva, miért került több ilyen sorozat a republikánus államokba, ...

Itt nem is a magyarázat a lényeges, hanem maguk az adatok, amik elvileg tények, ellenőrizhetők.

Szerk2.:
Pár példa a VAERS alapján:

Lot number: EM9810
Súlyos eset: 395
Halál: 100

Lot number: FK5127
Súlyos eset: 50
Halál: 1

Lot number: EW1076
Súlyos eset: 0
Halál: 0

Még sosem volt a történelemben példa a kartellre :)

Ha a narratívát a videóban lejjebb csavarod, amit állít érdekes kérdést vet fel. Egy normálisan tesztelt gyógyszernél van placebós kontrollcsoport, van dózis mennyiség teszt, és ez dokumentálva van.

Most a big pharma vagy arcul köpte a tudományt és agyatlanul oltanak kontroll csoport nélkül, vagy valamilyen titkolt módszerrel különböző dolgokat szúrnak az emberekbe. Amit most csinálnak nem védhető sem etikusan sem tudományosan. Kényszerítve titkolt anyagokkal kísérletezni az embereken az tényleg Nürnberg 2 szint.

A politikai alapon megkülönböztetett tesztelés az szerintem is meredek, de az a baj, hogy a politikát ismerve, simán benne van a pakliban.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ha tippelnem kellene (mindenfele orvosi hatter nelkul, csak ugy gyakorlatiasan), akkor azt mondanam, hogy vakcina mellekhatasba meghaltak szama a covid halalesetek százada.

Ha meg fogod a Pfizer jelentését és megnézed, akkor látod, hogy 22e oltottból 1 halt meg Covid-ban és 22e oltatlanból meg 2 halt meg Covid-ban. Tehát 22e oltással meg tudunk menteni 1 embert. Ezért kapta meg a vészhelyzeti engedélyt, mert 100%-kal csökkenti a Covid halát és 95%-kal a fertőzést (pozitív PCR teszt).

Azt már nem hangsúlyozzák, hogy ugyanezen tanulmányban a 22e oltottból 14 halt meg egyéb okból, és a 22e oltatlanból meg csak 12. Upsz!

Azt meg különösen nem hangsúlyozzák, hogy ugyanezen tanulmányban a 22e oltottból 5 halt meg szív és érrendszeri problémákban, és a 22e oltatlanból meg csak 1. Upsz a négyzeten!

Tehát 22e oltással megmentünk 1 embert a Covid-tól és megölünk 4-et szív és érrendszeri problémákkal.

( Persze ez a tanulmány a 18-65 év közötti, főként egészséges emberekkel készült! Miért is ne a veszélyeztetettekkel /korosztály, betegségek/ csinálták volna? )

Gulyás Gergely: Május 1-jéig az oltási igazolványok két oltással érvényesek lesznek

Jajj de komoly járvány van itt gyerekek! Embereletekrol van szó meg társadalmi érdekről. :)

Jaj, két oltásom van és akkor Május 1.-ig tudom használni! Megyek és a Fideszre fogok szavazni!

Szerinted ennek mi értelme van?

 

Max annyi, hogy a demens nénike csak április után fog majd szembesülni azzal, hogy érvénytelen lesz a védettségije.

Majd felfeszi a vaxot és érvényes lesz.

Akinek az IQ-ja magasabb a majoménál, még nem fog emiatt rájuk szavazni.

:)

> jah oltott. par nappal elotte :D

 

3 het

 

> :D

Legszebb orom a karorom, nincs benne semmi onzes. Csak visszataszit.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

ugye ez az info nem abbol a beszelgetesbol van ahol sajat maga irja hogy beteg, mikozben mar reg korhazban kezelik? :)

ilyen beszelgetest en is csinalok barmikor, esetleg valami hiteles eeszt link nincs? \o/

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

 jah oltott. par nappal elotte :D

es ez az info honnan van?

De tegyuk fel, hogy igaz. Kapsz egy szurit, majd par nap mulva korhazba kerulsz. Nem merul fel benned meg veletlenul sem, hogy esetleg pont amiatt? Mennyire kell ehhez agymosottnak lenni?

barmi lehet :D csakhogy az oltas mellekhatasait ismerjuk (itt is leirtatok, verrog, szivizomgyulladas, stb), a virus tuneteit is ismerjuk (laz, torokfajas, tudogyulladas, stb). noss, ha az utobbi tunekeket produkalta (talan meg pcr pozitiv tesztje is volt, elvegre korhazba kerules elott tesztelnek), akkor minden bizonnyal az oltas miatt volt a baja!!! :D 

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Egészséges volt, beoltatja magát, kevesebb mint 28 napon belül kórházba került, sosem lett jobban, végül belehalt. Ezek a tények ha jól informált vagyok. Te tényleg képes vagy ebből az oltás melletti érvet faragni? Hogyan, milyen módon lesz ez oltás melletti érv? Fel nem foghatom.

Amennyiben nincs immunrendszered, úgy a nátha is halálos lehet.

Rusvai finoman elmondta, hogy az immunrendszered oltás után pár napig csak az oltással foglalkozik, semmi mással.

A koronavírus valóban veszélyes betegség volt, aminél ha lenullázod oltással az immunrendszered, kegyetlen dolgokat tud művelni.

18 éves kölyköt majdnem elvitt a vírus, amire ráoltott. Elmondják az emberek, csak a virológusok hazudnak. Olvass facebookot, hogy kinek milyen személyes tapasztalata volt.

Nem egyezik ugye ez meg a hazugságpropagandával.

 

Értsd úgy, hogy a "szakértők" főleg járványcsúcson oltottak, ami ugye vitte az embereket rendesen.

igen lehet hogy veszelyes az oltas+virus egyszerre. eddig biztos csak Csollany jart igy, mas nem. ha megis akkor azt a gyikemberek eltitkoltak. :)

de van megoldas: azt a par napot (elott x napot + utana y napot) ki lehet seggelni otthon. jah, csak ahhoz idoben el kene menni oltani, nem az utolso pillatban....

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Úgy érted Csollánynak 28 napot otthon kellett volna seggelnie?

Oltás után 3 héttel kapta el a COVID-ot.

 

Nem nagyon értem, hogy a sok barom azt mondja, hogy pár nap alatt kimegy az oltóanyag a szervezetből, de 28 nap kell a védettség kialakulásához.

Ha kimegy, akkor miért alakulna ki védettség 28 nap múlva? Elkapom természetes úton a vírust, azt majd 28 nap múlva lesz ellenanyag? Akkor már mindegy...

Ha meg nem megy ki, akkor meg miért mondják, hogy csak néhány napot van ott az oltóanyag?

 

A korona tanúitól ilyen kérdést mondjuk nem lehet megkérdezni, mert kiátkoznának, aztán lehet Canossát járni.

igen, ezt szajkoztatok majusban a nyitaskor, hogy hetek kellenek a vedettseg kialakulashoz. most mar nemkell? erdekes....

de amugy is, ha megis igaz a 28 nap, tenyleg azt mondjatok hogy a vakcinatol lett 28 nap mulva tudogyulladasa? ti tisztaban vagytok a oltas mukodesevel? "Mennyire kell ehhez tudatlannak lenni?" :D

egyre gazabb dolgokat hoztok ossze... \o/

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Ezt senki nem mondta, az idézett komment sem.

A vakcina vagy hatastalan volt vagy sulyosbitott a helyzetén. Te viszont próbálod egy elhunyt ember esetét a vakcinak melletti érvként beallitani. Szánalmas. 

Egyre jobban lejáratod magad az ertetlenkedeseddel. Biztos hatasosabbnak gondolod a kommentet ha smiley van a végén, igaz?

Ráadásul a korona egyház hivatalos dogmái szerint is a védelem fokozatosan alakul ki, nem úgy, hogy 0-27-ig nulla, 28-tól meg 1.

Három hétre kapta el a COVID-ot, 21 / 28 = 75%, lineáris közelítéssel. Inkább volt oltott Csollány, mint nem.

Tegyünk úgy, hogy tudjuk mikor kapott vakcinát. Azt vajon honnan tudja mikor fertőződött meg és melyik típussal? A lappangási idő 1-14 nap közt változik illetve eltér típusonként is, nem tudom milyen vakcinát kapott de valamiféle védettség kialakulásához is kell 1-2 hét minimum. Na és akkor az első jelek bizonytalansága is kérdés. 

De ha már elfogadod szóról szóra az adott FB üzenetet akkor miért nem fogadod el a benne lévő saját nyilatkozatot "túl későn"

Attól, pontosabban bilgéc "chipjeitől". :D

A recently proposed technology for the potential integration of brain neural networks and computing systems at the microscale is referred to as “neural lace.” This would introduce minimally invasive three-dimensional mesh nanoelectronics, via syringe-injection, into living brain tissue to allow for continuous monitoring and stimulation of individual neurons and neuronal networks.

Az állapot 2022. február elején, a korona-időszámítás harmadik évének kezdetén:

 • Dél-Afrika enyhíti a korona-intézkedéseket.
 • Finnország megszünteti az összes korona-intézkedést.
 • Dánia megszünteti az összes korona-intézkedést.
 • Hollandia lazít a szigorú korona-intézkedéseken.
 • Norvégia csaknem az összes korona-intézkedést megszünteti.
 • Franciaország lazít a korona-intézkedéseken.
 • Spanyolország enyhítéseket vezet be.
 • Svájc könnyítéseket helyez kilátásba.
 • Írország törli csaknem az össze korona-intézkedést.
 • Olaszország: Jönnek az enyhítések. (Bár Olaszországban az egyik legszigorúbb a helyzet kezelése.)
 • Nagy-Britannia töröl csaknem minden korona-intézkedést.
 • Románia enyhíti a korona-előírásokat. Adrian Cozma, a nemzeti-liberális PNL alelnöke olyan javaslattal állt elő 2022.02.01-én, hogy szüntessék be a vakcina igazolvány kötelezettségét és ezzel együtt az összes covid-féle korlátozást, megszorítást. Cozma a WHO azon közleményeire hivatkozva tette ezt a javaslatot, miszerint bebizonyosodott, hogy az oltott és az oltatlan személyek pont úgy fertőződhetnek meg, ami egyértelműen igazolja, hogy a csoda vakcinaként reklámozott génterápiás valami nem védőoltás, hanem egy ismeretlen összetételű és hatású biológiai kísérleti szérum.
 • Az USA államai még 2021 során messzemenően megszüntették a legtöbb korlátozást.
 • Litvániában eltörlik a védettségi igazolványt, mert annak – úgymond – semmi értelme.
 • Ausztriában az Alkotmánybíróság megbuktathatja a kormány terveit az oltási kötelezettséget illetően.
 • Japán: Nincs kötelező maszkhordás, de a maszk a japán kultúra része.
 • Korea: Hasonló a helyzet, mint Japánban.

Maradnak a korona-hardcore államok, mint pl. Ausztrália, Új-Zéland, Németország és Magyarország.

https://www.virusinfok.hu/2022/02/02/meddig-meg/

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2022. 02. 03., cs – 16:29

Ne ez sem lesz sokáig ott, úgyhogy idemásolom. Alátámasztja egy teniszező barátom is, aki jelentős teljesítmény esést tapasztalt magán az oltások után. Az az igazán brutális ebben, hogy Bakhidi professzor előre megmondta ezt, és ezek nem visszafordítható változások! A tüdőben elvesztett sejtek a mikroembóliák miatt maradandó károsodást jelentenek a tüdőkapacitásban. Gyakorlatilag ezzel ki lehet nyírni egy élsportoló pályafutását!

https://www.facebook.com/gedeon.zsolt.9/posts/5200726546646481

Gedeon Zsolt edző, és edzőként sok dolgot megtapasztalt a járvánnyal és az arra adott oltással kapcsolatban. Ő nem virológus, nem politikus, nem újságíró. A véleményét csak szűk körben tudja terjeszteni - de ez nem akadálya annak, hogy őszinte legyen. Azért, mert aggódik a sportolóiért.Olvasd el a pár napja írt bejegyzését:

Edzőként mondom az oltás nagyon nincs jó hatással a futókra. Hazánk egyik legjobb futója oltás után négy nappal kórházban van szívritmus zavarokkal és magas pulzussal. Sok edzővel azt beszéltük, hogy az oltatlan futóink sokkal stabilabbak és jobban lehet őket terhelni, az oltottak többet betegszenek meg ezért nagyon hektikusan lehet velük dolgozni, mint anno nagy átlagot tekintve. Nekem 68 futóm van, jelenleg 9 covidos, mindegyik be van oltva. Az oltatlan futóinkon is átment a covid, de sokkal lazábban és könnyedén. Jelenleg a 9 oltott covidos futóm közül három 39-40 fokos lázzal küzd, egy nagyon erős hát- és ízületi fájdalmakkal, egyik pedig az oltás után három nappal kórházba került magas 120s nyugalmi pulzussal, ami nála oltás előtt 47-54 volt. Kettő lány futónknak a második oltás óta nem jön meg a menszesze, hozzá teszem alacsony edzés terhelést kapnak, nem az edzések miatt van jelen a probléma. Négy ismert atléta futó edző hasonló tapasztalatokról számolt be és jelenleg ott tartunk hogy a gyermek versenyzőket is diszkriminalizálják a versenyekről a magyar atlétikában. Vagy oltatod a gyereket vagy PCR teszt ami versenyenként 20.000ft amit a szülők és a legtöbb egyesület nem engedhet meg magának.

Erről ennyit, az oltások bevezetésével, és hogy a szövetségi és egyéb versenyeket is oltási kártyához kötik, szerintem megölik a magyar sportot, az utánpótlást és a futó sportot lásd BSI versenyeire is már kell az oltási igazolás. Ezzel annyit fognak elérni a verseny szervező irodák és a magyar atlétikai szövetség hogy kevesebben fognak versenyekre nevezni (ez már látszik a hétvegi up bajnoki nevezések számában) és a hazai utánpótlást ami jelenleg sem acélos, végképp kinyírják. Az oltás sem egészségügyileg sem pszichésen nem hat jól rövid- hosszú távon a futó társadalomra.

Jómagam a Centrál Atlétika edzője, képviselője elítélem a szövetség és a kormány oltással kapcsolatos rendelkezéseit és diszkriminatívnak tartom azokat!

Ezen írásom nem az oltottak ellen szólt, inkább értük osztottam meg. A Centrál Atlétika továbbra is elhatárolódik mindennemű kormányzati és szövetségi rendelettől, azokat jelenleg is semmisnek tekinti. Számomra nincs oltott vagy oltatlan sportoló, számomra, számunkra ember van és sportoló!

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

A skót adatok szerint nem romlott tovább a 2x oltottak helyzete. Azaz kb. 1.4x több esélyük volt a covidban meghalni mint oltatlan társaiknak.
100 000 főre / életkor korrigálással (50. oldal):

https://publichealthscotland.scot/media/11318/22-01-26-covid19-winter_p…

A 3. oltásosok helyzete ugyan romlott az előző hetekhez képest, de még midig jobb az oltatlanokhoz képest.

Az előző táblázatokat is érdemes nézni. Pl. 44. oldal kórházba kerülés esélye. Ott egy oltatlan / 2x oltott esélyei egyenlőek.

A 38. oldalon az látszik, hogy az oltottak nagyobb eséllyel kapják el a covidot mint az oltatlanok.

Ha esetleg valamit rosszul értelmezek, kérlek jelezzétek.

Mivel a táblázat nem tartalmazza az oltások időpontját ezért értelmesen csak a nem oltott és a 3 adaggal oltott személyek számát lehet figyelembe venni. (nem tudni mikor kapta meg az egyetlen vagy második adagját, ezért nyugodtan számítható vakcina nélkülinek)

"A 3. oltásosok helyzete ugyan romlott az előző hetekhez képest, de még midig jobb az oltatlanokhoz képest."

 

Azaz majdnem tízszeres esélye van nem elhalálozni, ha azt tekintjük, hogy az egész lakosság hasonló mértékben reagál a vírusra (ami nem igaz, mivel a felkészítés ellenére (vakcina) a szervezet reakciója lehet elégtelen, ezért is nehéz eligazodni ilyen összesítéssel de látható, hogy a 3 vakcina adag jelentősen növeli a túlélés esélyét)

Ok, bontsuk pontokra:
1. Bár Te ezt az eltérést könnyedén átléped. Én azért nagyon kíváncsi lennék rá, hogy miért teljesítenek mindhárom téren rosszabbul a 2x oltottak az oltatlanoknál.

Szerintem a 2x oltottaknál egyébként nagy valószínűséggel túl vagyunk a 6 hónapon. A többség az elején oltatta magát, utána folyamatosan lassult az ütem.

2. Arra is kíváncsi lennék, hogy miért fertőződnek meg többször az akárhányszor oltottak, mint az oltatlanok. Ez pont az oltáskerülő mutációk, virus-terjesztés szempontjaiból fontos kérdés.

3. Arra is kíváncsi lennék, de erre még várni kell, hogy vajon nem-e lesz még rosszabb a 3x oltottak helyzete a 2x oltottaknál mondjuk 6 hónappal a 3. oltás után az oltatlanokhoz képest?

> 2. Arra is kíváncsi lennék, hogy miért fertőződnek meg többször az akárhányszor oltottak, mint az oltatlanok. Ez pont az oltáskerülő mutációk, virus-terjesztés szempontjaiból fontos kérdés.

 

Csak Magyarországról tudok beszélni.

Szülői levelezés, beszélgetés:

- egyik szülő: ha a gyermek COVID-os lett, akkor ossza meg a szülő facebook-on, hogy a többi szülő megnézhesse, hogy nem kapta-e el a gyermeke, mert mi veszélyeztetettek vagyunk.

- másik szülő: mi minimális érdeklődést mutatunk a náthával szemben

- harmadik szülő: én nem akarok senkit megfertőzni, nehogy más haljon meg miattam, mi mindig tesztelünk

- negyedik szülő: a kislányom COVID-os lett, válasz: megvizsgáltam Bencét, ő nem az, következő válasz: én meg Annát, ő sem az. Mi meg olvassuk a levlistát és röhögünk.

 

Szeretjük annyira a szülőtársakat, hogyha a gyermek COVID-os, akkor megosztjuk velük a facebookon, de csak úgy kíváncsiságból tesztelni sosem fogunk.

Hiába COVID-os a gyermek, az nem fog kiderülni.

A számháború margójára.

A kanadai Alberta véletlenül közzétett és persze gyorsan törölt egészségügyi adatokat, amelyekből kiderül, hogy a beoltott halálesetek több mint felét oltatlanként számolták el. Nem elég, hogy a PCR teszt nem ér semmit, a megadott számokat még így is hamisítják. Ott tatunk, hogy senkinek sem lehet elhinni semmit. Üdv a szép új világban.

https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/alberta-canada-inadvertently-p…

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ez ma jött szembe, súlyos úgyhogy megosztom. Nyilván lehet hogy kamu, a videó minősége például csapnivaló.

https://t.me/CovidRedPills/12615

A linkelt oldalról:

"This guy rolled his car. He woke up. He was trying to get out. EMT knocked him out with drugs. They loaded him onto a chopper. 8 hours later he woke up on a vent and and managed to remove the catheter, the IV, and the intubation. He was FINE, there was no reason for it. Hospital told him he had COVID. He was not a sleeper, he knew what they did and GOT THE HELL OUT OF THERE with them attempting to refuse him to leave."

"Az eddigi tapasztalatokat és irányelveket erősíti meg az a közelmúltban nyilvánosságra hozott nemzetközi kutatás, amely szerint semmilyen érzékelhető negatív változást nem okoz a termékenységben a COVID-19 vakcina felvétele – hangsúlyozták a Semmelweis Egyetem vezető szülész-nőgyógyász professzorai. A vizsgálat alátámasztotta ugyanakkor azt a gyakorlatban már megfigyelt hatást, hogy a koronavírus-fertőzés átmenetileg csökkentheti a férfiak nemzőképességét. Kifejezetten javasolt a várandósságot, így akár lombikprogramot tervezők oltása, csakúgy, mint a várandós és szoptató édesanyák vakcinációja – hívta fel a tanulmány kapcsán ismét a figyelmet az egyetemi Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika vezetése."

https://semmelweis.hu/hirek/2022/01/28/covid-19-ujabb-kutatas-es-ajanlas-erositi-meg-a-gyermekvallalas-elott-allok-oltasanak-fontossagat/

„Kb. egy hónapja elkezdtem írni egy Coelho-emulátort, ami kattintásra generál random Coelho-kompatibilis tartalmat.”
"Az Antikrisztus ledarálja Mészáros Lőrincet."

Egy nő termékeny, ha leáll a menzesz?

Azért érdekel, mert nem egy ritka Pfizer mellékhatásról beszélünk. A facebook oldal tele van ezzel.

Nekem furcsa, hogy egy csaj termékeny, ha az utolsó Pfizer óta nem volt menzesze.

Ha 1%-ot érint persze az nem kimutatható, de ha pont a te feleséged az az 1%, akkor nagyon ideges leszel miatta.

"Az úgynevezett booster, vagyis emlékeztető oltások esetén az ugyanolyan oltóanyaggal történő homológ vakcináció hatásossága megegyezik a heterológ vakcinációéval, sőt egyes esetekben a korábbiaktól eltérő vakcina használata még fokozhatja is a kiváltott immunválasz mértékét – állapította meg az a tíz amerikai centrumban végzett kutatás, amelynek eredményeit a közelmúltban publikálták a New England Journal of Medicine-ben."

https://semmelweis.hu/hirek/2022/02/04/emlekezteto-oltas-uj-kutatas-erositi-meg-a-covid-19-vakcinak-keverhetoseget/

„Kb. egy hónapja elkezdtem írni egy Coelho-emulátort, ami kattintásra generál random Coelho-kompatibilis tartalmat.”
"Az Antikrisztus ledarálja Mészáros Lőrincet."

Szerkesztve: 2022. 02. 05., szo – 19:19

"Schiffer András ügyvéd, volt országgyűlési képviselő és Szakács Árpád újságíró voltak a vendégeink. Nemrég mindketten felszólaltak az oltatlan pedagógusok tüntetésén. A korlátozásokról, a globális cégek nyerészkedéséről, rendkívüli jogrendről és a tudósok jelenkori megítéléséről is kérdeztük őket."

„A szakértelem egy olcsó, bolsevista trükk. Ez egy nagy igazság.”

A Big Pharma globális vámszedői

„Kb. egy hónapja elkezdtem írni egy Coelho-emulátort, ami kattintásra generál random Coelho-kompatibilis tartalmat.”
"Az Antikrisztus ledarálja Mészáros Lőrincet."

Sikerült kiragadnod egyetlen mondatot az egész beszélgetésből, amire - így kontextus híján - épeszű ember elég nagyot néz. Én iderakom:

Hogy én elvegyem az Árpád kenyerét: tudja, a kilencvenes évek derekán, amikor ez a szakértelemfétis csúcson járt, egy drámaíró azt bátorkodta mondani (Csurka Istvánról van szó. - TCH), hogy a szakértelem egy ócska bolsevista trükk. És ez egy nagy igazság. Tehát erről a bicikliről le kéne szállni, ez a nyolcvanas években a düledező pártállam zugaiban ez nagyon népszerű volt, hogy ne a hat elemis, nagyfejű párttitkár mondja meg, hogy mit kell csinálni - bízzuk szakértőkre... Egy demokráciában elfogadhatatlan ez az érvelés: a szakértő arra van, hogy különböző döntési alternatívákat kínáljon föl; a politikus számára! De a végén politikai döntéseket kell hozni és ezeket a politikai döntéseket fel kell vállalnia; ez különösen igaz egy miniszterelnökre: egy miniszterelnök sem bújhat úgynevezett szakértők, szakemberek mögé, neki fel kell vállalnia, hogy ilyen-és-ilyen opciók voltak; ezeket nyilván szakmailag valahogyan kidolgozták - mondom: most nem akarok visszakanyarodni oda, hogy a magába a tudományba vetett bizalom miért és hogyan rendült meg, nem magyarországon, hanem az egész világon, az elmúlt évtizedekben - de, politikai felelősséget vállalni kell! Tehát ezt egyértelművé kell tenni az emberek számára, hogy a politikai döntéseket politikusok szokták meghozni. Ha kijön egy kormányrendelet, az egy politikai akaratot tükröz. Mindig. És ilyen, hogy szakértői kormány, ilyen nincs, és nem volt sehol, illetve jajj annak az országnak, ahol mégis ez van, lásd Románia időnként, vagy Olaszország...ugye az elmúlt tíz évben azt láttuk, hogy amikor szakértői kormány jött mondjuk az olaszoknál, meg a románoknál, akkor az jelent meg a sajtóban, hogy a pénzpiacok most hogyan örülnek...én nem szeretném, hogy ha a pénzpiacok örülnének.

Szóval nice try, majd legközelebb.

A politikusok a szakértők által nyújtott lehetőségek közül választanak. Ha nem, akkor nagy a gond.

"Egy demokráciában elfogadhatatlan ez az érvelés: a szakértő arra van, hogy különböző döntési alternatívákat kínáljon föl; a politikus számára! De a végén politikai döntéseket kell hozni és ezeket a politikai döntéseket fel kell vállalnia"

Az eredeti idézetről, a világ valódi működéséről van itt szó és nem Schiffer véleményéről.

Schiffer véleményéről: Tény, hogy a szakértői kormányok kitettek a neoliberális irányzatnak, ettől még nem jelenti azt, hogy csak így lehet csinálni. (és a mostani populista-neoliberális kormányhoz képest bármelyik jobb választás)

A valódi jelentés, és a világ működése: Az, hogy hallgatsz a szakértőidre, az nem szakértői kormányzás, hanem alapvető igény, mert politikusként lofxszt se tudsz.

Picit visszatérve Csurkára, ugye helyesen idézve:

"A szakértelem, a szakmaiság olcsó, bolsevista trükk!"

Csurka ezt a médiaharc kellős közepén mondta, mivel látta, hogy olyan ember akit seggnyaláson kívül lehetne bármire használni azzal nem rendelkezik.

Tudni kell mit és miért hivatkozik be valaki. 

De, itt Schiffer véleményéről volt szó, mert bassza a turbóvaxxerek szemét, hogy 3x-os oltottság mellett is a kötelező oltás alaptörvény-ellenességéről beszél, hogy kísérleti engedéllyel bíró vakcinákat nem lehet kötelezővé tenni, de oltásellenesnek mégsem lehet titulálni 3x-i oltás után, így marad a bohócsipka, hogy Schiffer azt mondta, hogy a szakértelem - így, kontextus nélkül, önmagában - bolsevista trükk. Nem, nem ezt mondta.

Szerinted Schiffer nem tudja, hogy mit miért idéz be? (Egyébként én tudok a mostani populista-neoliberális kormánynál rosszabbat is: ld. 2006 ősze.)

Szerintem nem tudta Schiffer, csak használta mint mindenki más. 

Nézd azt gondolom te nem sorolsz engem az oltásellenesek közé, de ettől függetlenül a Covid-19 összefoglaló néven történő pandémiás helyzet megoldására nem a kötelező oltás a megoldás. Mindenki szépen lássa be saját maga okán, ha tartozni akar egy társadalomhoz, akkor annak nem csak az előnyeit használhatja. 

Ettől függetlenül, maga a kötelező oltás bevezetése nem lenne alkotmány ellenes cselekedet, de ettől még elítélendő tett lenne. 

De, pontosan tudja, hiszen kifejtette, csak megértened nem sikerült.

A társadalom nem várhatja el a tagjaitól, hogy mindennemű nyomós indok nélkül kockáztassák az életüket. Az ember azért szerveződött társadalomba, hogy túlélni legyen több esélye, nem pedig megdögleni. Ezzel biztos nem fogsz egyetérteni, de mostanra teljesen világossá vált, hogy a járvány veszélyességét extrém mértékben túlozták el, míg a vakcinákét épp ellenkezőleg. A "konteósok" megmondták jóelőre, hogy talán nem a legbölcsebb dolog a szervezetet folyamatosan egy az ereket roncsoló fehérje termelésére kényszeríteni, de akkor az még konteó volt, most meg már a mainstream sajtó is elismeri. A konteósok azt is megjósolták, hogy a vírus ugyanazt az utat fogja befutni, mint más hasonló vírusok, hogy megszelídül, de akkor még ez is konteó volt, most meg itt az omikron és már tagadni sincs értelme, hogy nem sok esély van belehalni.
A narratíva pedig folyton változott: hol azért kellett beoltatni magunkat, mert meg fogunk halni, hol azért, mert másokat fogunk megölni, aztán azért, mert túlterheljük a kórházakat...egyik sem történt meg. Közben viszont olyan korlátozásokat vezettek be, aminek semmi köze nem volt semmiféle járványkezeléshez, annál több a demokrácia és a jogállam leépítéséhez, Európa szétveréséhez. (Hint: vajon kinek lehet globálpolitikai érdeke, hogy Európa ne lehessen önálló nagyhatalmi erő?) Ez sosem a járvány megfékezéséről szólt.
Ennek megfelelően az oltás szükségességét "társadalmi felelősségvállalással" megpróbálni megindokolni nettó közröhej, az oltást a "társadalomhoz való tartozás" feltételének beállítani pedig nettó uszítás.

A kötelező oltás pedig alaptörvény-ellenes lenne, egy jogász csak tudja, hogy mi alaptörvény-ellenes, vagy sem.

A társadalom nem rendelkezik tudattal, nem vár el semmit, a kötelezettség az emberben keletkezik a formált társadalom követelményeinek megfelelően. Szóval a társadalomnak követelményei vannak. 

De nem lepődtem ezen meg, hogy te azt várod, hogy a társadalom igazodjon hozzád. 

Követelményei vannak, igen, de azt nem követelheti meg a tagjaitól, hogy egy felturbózott influenza miatt kísérleti - nem ritkán halálos - szerekkel oltassák magukat halomra, mert a gyógyszergyáraknak az a jó. Ahogy az is alaptörvény-ellenes, hogy az állam kivégezzen valakit, az is az, hogy kényszeroltson. Az állam nem rendelkezik a lakosság felett korlátlan hatalommal.

Én nem várom, hogy a társadalom igazodjon hozzám, nem ezt mondtam, nem erről beszéltem. Kezdődik a hazudozás és a személyeskedés. Sokáig bírtad, monthatom.

Nem, csak épp megpróbáltál rámhúzni valamit, ami nem igaz. Ha "csak és kizárólag arról írtál, amit én itt legépeltem", akkor citáld már be, hogy én hol vártam el, hogy a társadalom hozzám igazodjon. Egyszerűbb belemagyarázni valamit abba, amit mondtam, mint arra válaszolni, amit ténylegesen írtam, ugye?

 

Ennek megfelelően az oltás szükségességét "társadalmi felelősségvállalással" megpróbálni megindokolni nettó közröhej, az oltást a "társadalomhoz való tartozás" feltételének beállítani pedig nettó uszítás.

 

Az egészet be kellett volna idéznem úgy lenne tökéletes, a legjellemzőbb részt ideszúrtam. 

Ebben sehol nem szerepel, hogy én elvárnám, hogy a társadalom hozzám igazodjon. Mondtam, hogy csak belemagyarázol. Az is a te téveszméd, hogy a társadalom egyáltalán elvárja, hogy beoltasd magad. Kapj a fejedhez, a harmadik oltást már csak kétmillió ember vette fel. Kisebbségben vagytok.

Két dologban tévedsz itt szerintem: egyrészt a társadalomhoz tartozás nem egy olyan végtelenül fantasztikus nagy áldás amit a gonosz oltasellenesek ki akarnak használni. Igazából nem is jár túl sok előnnyel, nagyrészt megalkuvás és kompromisszumokhalmaza.

Másrészt ez nem választás kérdése. Nincs olyan, hogy társadalmon kívüli élet. Nem egy felajanlott jólét aminek ha a szabályait elfogadod akkor Hawaii van. Ez egy kényszer. Sok ember limitált helyen való egyuttelesenek az egyetlen lehetősége. Olyan pedig nincs, hogy erre való hivatkozassal bármit rá lehet kényszeríteni a résztvevőkre. Van egy határ ami után a Freedom Convoy jön és a bujkalas. Ha az adott vezető nem jól merte fel.

Gondolom nem vagyok egyedül, hogy "az oltott gyermekek halálozása" részt kerestem egyből, mert ez az ami a leginkább húsba vágó kérdés a jövőnk miatt. Nagyon idegesítő, hogy egy ilyen hosszú videó timestampek nélkül lett kiadva.

Kikerestem, hogy akinek kevés ideje van rá tudjon ugorni: 1:14:16 -nál kezdődik.

Ez a videóban hivatkozott cikk, ahonnan az adatokat veszi: https://dailyexpose.uk/2022/01/29/ons-data-covid-vaccinated-children-52…

Illetve egy újabb, hasonló témájú cikk ugyanarról az oldalról: https://dailyexpose.uk/2022/02/07/covid-vaccinated-children-5100-percen…

Véleményem szerint a 10-14 éves korosztályban azért lehet drámaibb a különbség, mivel ebben a korosztályban még nagyon ritka a gyerekek halálozása, a 14-18 éves korosztályban sokkal gyakoribbak a "tipikus" tinédzser halálesetek. De még nem ástam bele magam a számokba.

"Az Egyesült Államok 10 milliárd dollárral támogatta a Covid-19 elleni oltások fejlesztését, az USA állami szervei ezért is fontosnak tartják az átoltottság növelését. Tavaly novemberi adatok szerint az amerikai lakosság 40%-a nem akarta beoltatni magát, és az oltást nem akarók mindössze 46%-a mondta, hogy esetleg megfontolja a vakcinációt, ha majd több információ áll rendelkezésre. Ezek az adatok is alátámasztják, hogy az oltásfelvételt promotáló kommunikációs szakmai csoportoknak hatalmas munkát kell elvégezniük: ahhoz, hogy az élet visszatérhessen a normális kerékvágásba, az átoltottságnak el kell érnie a 80%-ot.

A sikeres oltáspromóció komplex megközelítést igényel; a fogyasztói magatartás kutatói és a viselkedéses közgazdaságtan szakemberei 12 stratégiát javasolnak, ezekből a különböző egészségügyi szereplők saját lehetőségeik szerint választhatnak."

https://elitmed.hu/ilam/klinikum/atoltottsagot-novelo-strategiak

„Kb. egy hónapja elkezdtem írni egy Coelho-emulátort, ami kattintásra generál random Coelho-kompatibilis tartalmat.”
"Az Antikrisztus ledarálja Mészáros Lőrincet."

> Az Egyesült Államok 10 milliárd dollárral támogatta a Covid-19 elleni oltások fejlesztését, az USA állami szervei ezért is fontosnak tartják az átoltottság növelését.

Tipikus "sunk cost fallacy". Csak azért mert valami sokba került még nem lesz az a dolog értékes.

Mi a probléma azzal, hogy a vakcinát, mint minden mást is el kell tudni adni az embereknek?

Nem azért kell beadatni, mert sokba kerül, hanem tragikus lenne, ha a védekezés azért bukna meg, mert az emberek visszautasítják az állam által támogatott vakcinákat (ez a tanulmány szövegének helyes fordítása).

mint minden mást is el kell tudni adni az embereknek?

Ugye az megvan, hogy ezt azt jelenti, hogy ráveszel valakit olyan dologra amit nem akart, amire nincs szüksége?

Az miért került a szövegbe, hogy államilag támogatott? Elvileg világvége vészhelyzet van, nem mindegy kinek a pénze. Ez költői kérdés volt. A jelenleg Istenünk a profit, ez mindenben jelentkezik, mindennek a mozgató rugója, minden döntés alapja. Annyira kondicionálva vannak az emberek, hogy észere sem veszik, hogy az oltásról ilyeneket írnak:

el kell tudni adni

Mindent áthat a pénz, a hatalom legfontosabb fegyverévé vált. A bajom meg az, hogy a szabadsággal köszönő viszonyban sincs a kényszer, se a direkt, se az indirekt. Úgy vélem ezzel kissességben vagyok, de szerintem az egyén szabadsága a többség érdekei felett kell, hogy álljon. Jelenleg ennek az ellenkezőjét verik az emberek fejébe, eretnekség ilyeneket állítani, pedig létezett a földön már olyan működő társadalom, ami így szerveződött és az igazi szabadság volt az alapja. Persze ezt nem hangsúlyozzák a suliban a töri órákon.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Mindenki tudja az igazságot.

 

Az állam rohadt drágán megvett egy csomó vakcinát. A felhalmozott vakcinák 55%-át tudta beadni, a maradék 45% még megvan.

A világ nagyon sok országában ingyen sem kell a vakcina, tehát osztogatni sem nagyon tudod.

Amint lejár a szavatossága, fizetned kell azért, hogy a több millió dózist megsemmisítsed, ami mind anyagilag, mint politikailag komplett kudarc.

 

Ehelyett kötelező oltást akarnak, némi népmesével kiegészítve. Az meg senkit sem érdekel, hogy omikron ellen a vakcinák szart sem érnek.

 

Véleményem szerint az állam fizessen a megsemmisítésért, ez a pénz már úgyis elveszett. Le kell írni a veszteséget és levonni a következményeket.

Minél inkább kened a szart annál nehezebb lesz rendet rakni. Megfogod és kirakod kozmetikázás helyett.

Az omikront mennyire megbizhatoan mutatja ki a mostani PCR tesztek?

 

Csak mert mar 1 hete elegge beteg a csalad, a szomszed, es meg rengetegen elkaptak a kornyeken. Nehez kohoges, 39C+ -os laz volt tobb napig (nekem 3 ejszaka), es annyi taknya van az embernek, hogy ihaj. (szerintem egy 2dl-es uveget estere teli tudnek fujni...).

 

Mindegyik PCR teszt negativ, a szomszed is tesztelte magat es csaladjat, ok is negativak lettek, egy masik csalad is elkapta, onaluk se mutatta ki a PCR.

 

Lehet, hogy csak sima influenza, de ilyen komoly influenzam nekem meg sose volt.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Az omikron 2-t már vélhetően kevésbé, ugye ez az uralkodó most már.

Az omikron 1-nél, ami egy-két hete volt uralkodó, ott nem volt ritka a 75% fölötti pozitív teszt arány, most meg 29%-nál járunk. Tesztelni kb. ugyanannyit tesztelünk, kórházi ápoltból meg egyre több van (így nyilván fertőzöttből is).

Csak, hogy a ketelyt eloszlassam, voltam vervetelen "SARS-CoV-2IgG", es 0.10BAU/ml lett az eredmeny. 7.1BAU/ml alatt negativ.

Szoval ez akkor nem koronavirus volt, hanem sima influenza, vagy durva megfazas. De vegigment vagy 40 emberen a kornyezetunkben.

Meg mindig zold a taknyom:) Ennyire hosszan en meg sose voltam beteg.

Azt nem mondom, hogy eletem legjobb 11eFt-os koltese volt, de legalabb erre szorom a penzem, ha mar moziba nem jarhatok.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Szerkesztve: 2022. 02. 07., h – 16:02

Erről se sok helyen olvastam eddig.

Az MTI – a magyar médiához hasonló módon – nem számol be arról, hogy az osztrák Alkotmánybíróság egy öt oldalas kérdéskatalógust intézett a kormányhoz, melynek törvény szabta megválaszolási ideje 2022.02.18.

Az osztrák Alkotmánybíróság kérdései a kormány felé

Az alábbiakban kivonatosan ismertetjük a kérdéseket a reitschuster.de tájékoztatása alapján. Ezen a honlapon elérhető az AB kompplett kérdéskatalógusa.

Válogatás:

Az Alkotmánybíróság részletesen szeretné tudni, hogy a kórházi kezelések és a halálozások számai tartalmazzák-e az összes fertőzöttet. Fölteszik a régi kérdést: Az elhunytak Covidban hunytak el, vagy kimutatható volt náluk a Covid?  Ha minden tesztpozitívot betegnek tekint az egészségügy, az Alkotmánybíróság szeretné tudni ennek okát.

Ezenkívül az Alkotmánybíróság szeretné látni a Covid-halálesetek és a kórházi kezelési esetek részletes adatait. Mely esetekben volt a korona a halál oka? Mely esetekben volt a halál oka valami egészen más, és a koronavírus csak kimutatható volt a betegből? Még a kórházba kerültek és elhunytak korát is megkérdezik!

Az egészségügyi miniszternek bizonyítékot is kell szolgáltatnia arra vonatkozóan, hogy az FFP2 maszk követelményének van-e értelme.

De most jön a lényeg (a gyógyszermaffia számára). Az Alkotmánybíróság 0,15%-ra teszi a Covid miatti halálozás kockázatát. Azt kérdezi, hogyan kell értelmezni az oltás abszolút és relatív kockázatának csökkentését. Az Alkotmánybíróság azt szeretné tudni, hogy egy, két vagy három oltás után mekkora az abszolút kockázat csökkenése. A 95%-os hatékonysági hazugságnak itt a vége.

Ráadásul megkérdőjelezik az „oltatlanok járványát”. Az egészségügyi miniszternek kell válaszolnia arra, hogy a “védőoltás” mennyiben csökkenti a fertőzések, betegségek és átvitel kockázatát. Mivel „a tudomány jelenlegi állása szerint – úgy tűnik, hogy – a Covid-oltásban részesülők is megfertőződhetnek Sars-Cov-2-vel, elkaphatják a Covid-ot és továbbítják a Sars-Cov-2-t”.

Az Alkotmánybíróság még az „oltatlanok közéletből történő kizárását (lockdown)” is megkérdőjelezi. Azt kérdezi, hogy mennyivel lenne magasabb az ágyak kihasználtsága e lezárás nélkül.

És végül a halálos döfés: Az Alkotmánybíróság tájékoztatást kér arról, hogy helytálló-e, hogy 2021-ben kevesebb lett a koronavírus-halálozás, de továbbra is három számjegyű a heti többlethalálozás (mortality excess). Azt akarja tudni, mivel magyarázható ez a többlethalandóság.[1]

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Vannak még csodák...

Szlávik János szerint rossz ötlet a kötelező oltás.

Több ország is szigorítja a járványügyi korlátozásokat, és kötelező oltásokat vezetnek be. Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa szerint ez nem jó döntés, és inkább enyhíteni kellene a szigorításokon.

...

https://index.hu/belfold/2022/02/07/koronavirus-szlavik-janos-covid-19-…

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

A legutóbbi ajánlásokból nekem nem úgy tűnik, hogy hosszan tartó védelmet adnának az oltások:

Azoknál pedig, akiket a Johnson & Johnson oltóanyagával immunizáltak, azt javasolták, hogy az első oltás után 28 nappal vegyenek fel egy második oltást (mRNS-vakcinát), majd azt követően két hónap elteltével adassák be a harmadikat is. 

Ha tényleg 28 nap kell a védettség kialakulásához, akkor az első beadott oltástól a 3. utáni 1 hónapig eltelt 4 hónapban pontosan 1 hónapot leszek védett és 3-at meg nem. No de utána meg élvezhetem az 1-2 hónap teljes körű védettséget! ;-)

https://index.hu/belfold/2022/02/08/duro-dora-z-oltaskritikus-part-elno…

Dúró Dóra, az oltáskritikus párt elnökhelyettese beoltatta magát, de harmadjára nem teszi meg

Elég nagyot mennek mostanában a Mi Hazánkosok a médiában.

Ön be van oltva, az elnökük, Toroczkai László viszont köztudottan nincs, sőt, vállaltan oltásellenes. Nem okoz ez feszültséget kettejük között?

Inkább oltáskritikusnak nevezném. De a fél elnökség és a fél párt oltott – bár többségünk csak kétszer, így hamarosan oltatlannak minősít minket a kormány –, köztünk semmi sem okoz feszültséget, higgye el. A Mi Hazánk olyan párt, amelyben mindenki szabadon dönt ezekben a kérdésekben. Pont azt szeretnénk társadalmi szinten is, hogy ne állítsák szembe az oltottakat és az oltatlanokat.

A homoszexuálisokkal kapcsolatos ellenérzéseikkel nem igazán tudok azonosulni, de hát nincs tökéletes párt pláne itthon.

Az a baj a homoszexuálisokkal, hogy nincsenek képben saját magukkal.

Volt egy csípőficamos ismerősöm, ő tudta hogy beteg. Nem állt ki kanáriként, hogy egészséges vagyok. Nézzétek, így is lehet normálisan járni.

A homoszexuálisok 80%-a nárcisztikus személyiségzavarral is küzd, ezért kell folyamatosan magukat mutogatni. Ráadásul ez a személyiségzavar képtelenné teszi őket arra, hogy elfogadják a valóságot. A többieket vádolják kirekesztéssel, miközben saját magukat nem tudják elfogadni. Sok embert irritál ez a sóműsor.

Amúgy senkit sem érdekel, hogy milyen szexuális irányultságuk van. Magánügy.

Kormányzati kutatások vannak linkelve.

Az LMBT-személyek több jelentős diszkriminációt tapasztaltak és rosszabb mentális állapotot jelentettek a heteroszexuálisoknál, de a diszkrimináció nem adott magyarázatot erre a különbségre.” A nemi önképzavarral rendelkezőkre például kiemelkedően jellemző a narcisztikusság és borderline személyiségzavar – ez fontos annak megértéséhez, miért láthatjuk folyton őket agresszívan követelni a többet és többet, ahogy azért is fontos, mert a „társadalmi kirekesztés” okozhat ugyan szorongást és depressziót, de a személyiségzavarok, mint a borderline, avagy a nárcisztikusság, nem jellemzően olyan dolgok, amiket diszkrimináció okozna: Meybodi et al. (2014) adatai szerint „A személyiségzavarok előfordulási aránya 81,4% volt [nemi diszfóriával rendelkezők között]. A leggyakoribb személyiségzavar a nárcisztikus személyiségzavar volt (57,1%), és a legkevésbé valószínű a borderline személyiségzavar.” Gidi Rubinstein (2010) kutatása is hasonló eredményre jutott.

Forrás: https://kuruc.info/r/9/219243/

Attól függetlenül hogy 0 hitelességet tulajdonítok ilyen kutatásnak (nem tudom mi az összehasonlítás alapja) alapvetően olyan dologról beszélünk amelyet a társadalom nagy része elutasít, sőt különböző módon ezt jelzi is. Van aki nem vesz róla tudomást, van aki viszont tevőlegesen aberráltnak tekint minden homokost (kérdés nélkül). Ha lenne egy valós kutatás, egy ilyen súlyosan diszkriminált réteg hogy reagáljon? Hülyeség az egész. Ez pont olyan mint a metoo, túl van tolva minden oldalról, ha csak egyszerűen egyenlőként fognád fel, nem feltűnősködne egy se, mivel nem lenne semmilyen oka rá. Erre nem hagysz esélyt te magad, ha már eleve besorolod őket csak a nemi irányultság miatt egy "mentális beteg" skatulyába... (IMHO)

Nem azért feltűnősködnek, mert ki vannak rekesztve.

 

Müller Cecília engem is kirekesztett, mégsem öltözök kanárinak és vonulok félmeztelenül végig a városon.

Többek között erről szólt a cikk is. Pusztán a kirekesztés nem igazolja a személyiségzavar meglétét.

Ennek a gyökerét csecsemőkorban kell keresni.

Egy csaj előadta, hogy ő őzikének gondolja magát, rossz testbe született, mert mindig is őzike szeretett volna lenni.

A fórumon az egyik válaszoló toleráns volt: nem baj, csak legelés közben ne ugorj ki a kocsim elé...

 

Diszkrimináció-e az, hogy szétröhögöm az agyamat azon a csajon, aki őzikének képzeli magát?

Semmi diszkrimináció nincs szerintem benne.

 

Az, hogy valaki teljesen elveszti a kapcsolatát a valósággal és szétröhögöd rajta az agyadat, az nem diszkrimináció.

Ha valaki csajnak/pasinak/elefántnak/istennek/szentnek/... képzeli magát az is hasonlóan mulatságos. Nem transzfóbiáról van szó, nem utálom ezeket az embereket, szimplán hülyének tartom őket, de ehhez jogom van. Alapvető állampolgári jog, hogy hülyének tarthasd a másikat szabadon. A gyűlölet nem ilyen jog.

Az a durva, hogy az XXY-os interszexuális emberek 99% tudja magáról, hogy milyen nemű, miközben ez náluk tényleg bonyolult kérdés.

Az az őzike nehogy találkozzon egy farkassal:

https://index.hu/mindekozben/poszt/2022/02/09/vonyit-es-az-erdoben-szal…

:D

Ja és ha ez nem tetszik 80%-os buzi vagy.

:D

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Engem nem irritálnak kicsit sem. A Pride sem.

Az sem zavar ha örökbe fogadnak. Legalább nem arvahazban nő fel a gyerek.

DD konyvdaralasaval viszont egyetértek, óvodás gyereknek ne reklámozzák a mindenki mindenszexualis baromságot, elég neki annyit megerteni, hogy anya apa gyerekek pont.

Szerkesztve: 2022. 02. 09., sze – 09:55

Fantasztikus hol tart már a tudomány.

Amerikai elemzés: egészségügyi hatásuk nem volt a lezárásoknak, de a gazdaságnak jó nagy gyomrost vittek be A koronavírus-világjárvány első hulláma idején, 2020 tavaszán elrendelt lezárások mindössze 0,2 százalékkal csökkentették az Egyesült Államokban és Európában a Covid okozta halálesetek számát – derül ki a Johns Hopkins Egyetem által közzétett, több tanulmányra kiterjedő metaanalízisből, írja a felvidéki Új Szó. (A New York Post itt ismerteti az elemzést.)

„Szinte semmi bizonyítékot nem találtunk arra, hogy Európában és az Egyesült Államokban elrendelt zárlatok jelentős hatást gyakoroltak volna a Covid-19 okozta halálozásra” – írták.

https://ujszo.com/kulfold/egy-kutatas-szerint-nem-volt-sok-ertelme-a-lo…

https://nypost.com/2022/02/02/covid-lockdowns-had-very-little-effect-on…

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Van egy háziorvos ismerősöm, vele vitatkoztam. Ő mesélte el, hogy mostani újdonság, hogy a PCR teszt elavult, néha beakad és akkor is betegséget mutat, amikor a vírus már elhagyta a szervezetet.

Mondtam, hogy ezzel az "újdonsággal" 2020 óta mindenki tisztában van. Elmondták tudósok, akiket konteósnak bélyegeztek, most meg 2 év múlva nagy felfedezésként előadják.

Aki valaha is utána járt, tisztában volt a PCR teszt eme viselkedésével és a legkevésbé sem érte meglepetésként.

 

Voltak ugye parázs viták, főleg amikor a magyar szakemberek hozzáértését pedzegettem 40.000 halott után. Észosztás helyett számokat kellett volna felmutatni, ami nem sikerült nekik.

Teljesítmény nulla és ezek után elvárják, hogy hallgassak a tanácsaikra.

Ez csak anekdotikus kisszínes, de egy megnézést megér, 42 másodperces videó: https://twitter.com/VikeKang_/status/1491187311840993281

Stand-upos nő azzal viccel, hogy az összes Covid oltást felvette, meg még egyebeket is, és utazott is mégsem lett Covidos. Az utolsó szava az, hogy Jézus szereti őt. Ezután összeesik, és a híradások szerint mentő vitte el őt.

 

Tiffany Dover-hez képest annyiban más az esete, hogy egyértelműen saját maga általi Internetes megjelenése van továbbra is.

 

https://metro.co.uk/2022/02/06/heather-mcdonald-speaks-out-from-hospita…

"Comedian Heather McDonald speaks out after collapsing on-stage and being rushed to hospital: ‘I feel so terrible’"

Ebben a cikkben megjelenik a kórházból bejelentkező fényképe.

Ez elég durva!

She then reassured: ‘I don’t have Covid. I’m okay.’ Milyen megnyugvás lehet ez neki, hogy legalább nem Covid-os.

Jézus tényleg szereti őt.

Szerintem mindenkit szeret, még azt is el tudom képzelni, hogy általa akar üzenni mindenkinek valamit.

Szomorú hírek a Telexnek a kanadai pár darab kamionos valami csoda folytán egyre több minden képes csinálni és már eredménye is van a tüntetésüknek.

Érik a kanadai ellenállás gyümölcse: két tartományban eltörlik a korlátozásokat, Trudeau-nak is ellentmondanak.

Két kanadai tartomány, Saskatchewan és Alberta eltörölte az oltási kártyák használatát, illetve számos egyéb járványügyi korlátozást is megszüntetnek, például a maszkviselést – írja az RT nyomán az Erdély Ma.
...

https://www.rt.com/news/548727-canada-covid-mandates-saskatchewan/

https://www.erdely.ma/az-elso-kanadai-tartomanyok-megszuntettek-a-covid…

A kanadai tüntetők eltorlaszolták a legfontosabb határátkelőt az Egyesült Államok irányába.
Kanadában a Covid-diktatúra ellen tüntetők kedden eltorlaszolták az ország Egyesült Államokkal közös, legfontosabb határátkelőjét. Helyszíni beszámolók szerint az úton, amely az Ontarióban található Windsort köti össze a michigani Detroittal, kamionok és kisteherautók álltak keresztbe. Ez az út a két ország közötti legforgalmasabb határátkelő.
...

(MTI nyomán)

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ahogy azt te képzeled...

A valódi elit le se szarja mit csinálsz, nem okoz neki veszteséget. Kivár, alkalmazkodik, kihasznál. Főleg az olyanokat akik hajlamosak rá. 

Taxis blokád. Mennyi eredménye volt, hogy több 30 éve is példa? 

Majd figyeld csak meg mikor az egyetemes szolgáltatás áram/gáz árát kell az államnak gyorsan emelnie, mert már a végletekig feszítik a különbséget a piaci árhoz viszonyítva. 

Az, hogy a kamionosokról Kanadában mit álmodoztok, az meg a ti dolgotok. Meg kellene majd vizsgálni esetleg hogy ha ráérsz mennyi volt az az 50e kamion, mennyi kamionos van Kanadában és ezt összehasonlítani mondjuk az általad említett taxis blokád számaival (mennyi taxis, mennyi vett részt). 

A legbájosabb pedig a "covid diktatúra" kifejezés. Ez is csak annyit mutat, hogy a demokrácia nektek addig ér valamit ameddig az intézkedések a kedvetekre valók. Márpedig a demokrácia az eredetileg a többség diktatúrája lenne. 

> A legbájosabb pedig a "covid diktatúra" kifejezés. Ez is csak annyit mutat, hogy a demokrácia nektek addig ér valamit ameddig az intézkedések a kedvetekre valók. Márpedig a demokrácia az eredetileg a többség diktatúrája lenne. 

Én régóta nem vagyok demokrácia párti, addig sem ért semmit, ameddig az intézkedések nagyjából a kedvemre valók voltak. Így meg pláne borzalmas, hogy megkattant a többség a félelempropaganda hatására.

Az az eredménye volt a taxisblokádnak, hogy azzal, amit csináltak, elérték, amit akartak. A kormány meghátrált és csökkentette a benzinárakat. A valódi elit lehet, hogy ezt leszarja, de a valódi elit nincs ránk közvetlen hatással, mert nem fedheti fel magát. A helyi elitet pedig móresre tudja tanítani a plebs az ilyen szintű összefogással. Ez egy ilyen játék. Az igazi elitet nem tudjuk tökönrúgni, de közvetlenül ők sem tudnak minket. Ezt a helyi eliten keresztül intézik, őket pedig tökön tudjuk rúgni.

Ami pedig ezt illeti:

A legbájosabb pedig a "covid diktatúra" kifejezés. Ez is csak annyit mutat, hogy a demokrácia nektek addig ér valamit ameddig az intézkedések a kedvetekre valók. Márpedig a demokrácia az eredetileg a többség diktatúrája lenne.

Te rohadtul el vagy tévedve. A demokrácia működését és a helyzetet tekintve is. Többszörösen is.

Először is: a "demokrácia" - így en-bloc - nem a többség diktatúrája, ugyanis demokráciából sokféle van. Az amiről te beszélsz, az a "többségi demokrácia". Nálunk azonban "parlamentáris demokrácia" van. Már itt alapjaiban bukik meg a fasza kis "érvelésed", de ez még csak egy volt.

Kettő: ez nem úgy működik, hogy a demokrácia nevében azt csinálsz meg adott emberekkel, amit akarsz, nem hozhatsz olyan rendeletet, hogy lőjék agyon a sántákat, darabolják fel a szőkéket, üssék agyon a tótokat, csak mert a többség ezt akarja. Ha ez így lenne, akkor a mindenkori kormánynak már rég kezdenie kellett volna valamit a romakérdéssel, mert a többség azt akarja, hogy a kormány kezdjen valamit a romakérdéssel. (És a "liberálisokat" sem lehet büntetlenül felrugdalni az utcán, pedig hidd el, a többség ezt akarja. És ennek semmi köze nincs a fideszhez: a fidesz ennek okozata és nem oka. Nem azért utálja már mindenki a "liberálisokat", mert Orbán győzött (hint: a Fideszre 2-2.5 millió ember voksol a 8-ból, a többi nem fideszes), hanem azért győz folyton Orbán, mert a "liberálisokat" már mindenki utálja.)

És végül: ti vagytok kisebbségben, minden tekintetben. Mind úgy, mint "liberálisok", mind úgy, mint kötelező-oltáspártiak (még az oltottak fele is ellenzi ezt az agyrémet), mind úgy, mint oltottak, lévén a kétszeresen oltott sem lesz sokáig oltott már, csak épp még a választásokat megvárják vele. (Olyan kurwa érdekes egy vírus ez, hogy megvárja a választásokat, amíg lecsap a kétszeresen oltottakra...ez nálad egy picit sem okoz szemöldökrángást?)
Azaz: itt pont nem többségi diktatúráról beszélünk, hiszen a kötelező oltást a kisebbség akarja: a gyógyszergyárak, az általuk megvett politikusok és az általuk beparáztatott/agymosott oltásfasiszta hőzöngők.

Szóval egyelőre te képzelegsz itt, pl. azt, hogy ti vagytok a többség, meg azt, hogy akármit megtehettek velünk, mert demokrácia van és az benneteket - mint "többséget" - bármilyen embertelenségre feljogosít velünk szemben. Ennyit rólad, meg a baromságaidról.

Az az eredménye volt a taxisblokádnak, hogy azzal, amit csináltak, elérték, amit akartak. 

Hát nem, azt amit eredménynek tekintesz, az 1 év után semmit nem ért. De ezt te is tudod. Ezt hívják csontnak amit lehet rágni. Látszat.

A valódi elit lehet, hogy ezt leszarja, de a valódi elit nincs ránk közvetlen hatással, mert nem fedheti fel magát. 

Innentől teljesen szórakoztató. 

Kettő: ez nem úgy működik, hogy a demokrácia nevében azt csinálsz meg adott emberekkel, amit akarsz, nem hozhatsz olyan rendeletet, hogy lőjék agyon a sántákat, darabolják fel a szőkéket, üssék agyon a tótokat, csak mert a többség ezt akarja. 

Sehol nem volt ilyen drasztikus dolog kívánva, az a kérés, oltasd be magad, nem kötelezően, hanem mert a társadalmi együttlét ezt diktálja, vagy költözz olyan helyre ahol nincs kontaktusod (ismét csak saját elhatározásból) 

És végül: ti vagytok kisebbségben, minden tekintetben. Mind úgy, mint "liberálisok", mind úgy, mint kötelező-oltáspártiak (még az oltottak fele is ellenzi ezt az agyrémet),

Én például, már többször leírtam, a liberalizmus az a beavatkozás az ember életébe a minimális módon a hatalom által. Jogos beavatkozás, ha a társadalmat próbálja megvédeni egy valós és közvetlen veszélytől. A kötelező oltást a jelenlegi helyzetben nem tekintem jó útnak. Viszont mint a társadalom résztvevője, természetesnek tartom, hogy ha részt akarok vállalni akkor beoltatom magam, mindig lesznek potyautasok. Csak ne döngessék a mellüket...

"Szóval egyelőre te képzelegsz itt, pl. azt, hogy ti vagytok a többség"

Magyarországon a oltható népesség 70% oltott. Kell tovább magyaráznom?

"meg azt, hogy akármit megtehettek velünk, mert demokrácia van és az benneteket "

Senki nem tesz "akármit" csak feltételekhez köti azt, hogy köztünk ugyanúgy ténykedj. A számok mutatják, hogy ennek semmi társadalmi szintű veszélye nincs. Ugyanannyira veszélyes mint bármely másik oltóanyag, de ha nem szeretnéd oltatni magad, hát ne menj emberek közé. Rendben.

A nyakig szaros embert sem engedik fel a buszra. 

Hát nem, azt amit eredménynek tekintesz, az 1 év után semmit nem ért. De ezt te is tudod. Ezt hívják csontnak amit lehet rágni. Látszat.

Nem az a lényeg, hogy utána úgyis mentek fel a benzinárak. Az a lényeg, hogy a kormány meghátrált.

Sehol nem volt ilyen drasztikus dolog kívánva, az a kérés, oltasd be magad, nem kötelezően, hanem mert a társadalmi együttlét ezt diktálja, vagy költözz olyan helyre ahol nincs kontaktusod (ismét csak saját elhatározásból)

Na, EZ a szórakoztató. Ezt nem a társadalmi együttlét diktálja, hanem a Big Pharma által tolt propaganda, meg az azt visszhangzó politikusok, média és az agymosottak tömege. A lakosság többsége nem kívánja ezt. Sem magára, sem másra. Pech.
BTW, az első pontra nem válaszoltál, arra nem tudtál, mi? Csak mert az önmagában is borítja az "érveidet".

Én például, már többször leírtam, a liberalizmus az a beavatkozás az ember életébe a minimális módon a hatalom által. Jogos beavatkozás, ha a társadalmat próbálja megvédeni egy valós és közvetlen veszélytől. A kötelező oltást a jelenlegi helyzetben nem tekintem jó útnak. Viszont mint a társadalom résztvevője, természetesnek tartom, hogy ha részt akarok vállalni akkor beoltatom magam, mindig lesznek potyautasok. Csak ne döngessék a mellüket...

Ez nem válasz arra, amit becitáltál, ez terelés. Ami a lényege volt annak, amit becitáltál, hogy ti vagytok kisebbségben.

Magyarországon a oltható népesség 70% oltott. Kell tovább magyaráznom?

Nem, mert amit magyarázol annak zéró valóságtartalma lenne. Ez a "70% oltott", mint ultima ratio, ez ilyen fideszes "a lakosság kétharmada ránk szavazott" tempó és szint. Egyrészt annak a 70%-nak a javarésze 2x oltott, akik májustól nem lesznek többé oltottak (és addig is csak azért, mert jön a választás és a kormány kitolta a határidőt, amúgy a jövő héttől sem lennének már azok; BTW, nem válaszoltál arra a kérdésre sem, hogy nem érdekes-e, hogy a vírus jószívűen megvárja a választásokat és csak utána csap le a kétszer oltottakra.), de ez is mellékes. Ami fontosabb, hogy az oltottak jelentős része is elutasítja a kötelező oltást. Novemberben még 39% volt azon emberek tábora, akik kötelezővé tették volna, de decemberre már csak 19% volt; ez pedig egy hónap alatt 20%-os zuhanás. (A második cikk szándékosan csúsztat, mert összemossa azt a 19%-ot, aki ténylegesen szeretné, hogy legyen kötelező az oltás mindenkinek és azt a 24%-ot, aki nem szeretné, csak el tudná fogadni, ha kötelezővé tennék. Arról nem is beszélve, hogy még ha össze is adja az ember, az még mindig csak 43%.)

Ennyit a "többségedről".

Senki nem tesz "akármit" csak feltételekhez köti azt, hogy köztünk ugyanúgy ténykedj.

Csakhogy nem kötheti akármilyen feltételekhez. Ahhoz sem kötheti, hogy vágjam le a lábam és ahhoz sem, hogy veressek magamba évente négyszer egy olyan kísérleti vakcinát, amire senki sem vállal felelősséget és mindezt egy egyre kevésbé veszélyes vírus ellen.

A számok mutatják, hogy ennek semmi társadalmi szintű veszélye nincs.

Kinek a számai? Úgy könnyű azt büfögni, hogy ezt mutatják a számok, ha minden olyan statisztikát konteónak minősítenek, ami nem ezt mutatja. Aztán ahogy múlik az idő, úgy derül ki egyre több mindenről, hogy a lófaszt volt az konteó. Már a mainstream média is kénytelen volt beismerni, hogy a Pfizer szívizomgyulladást csinálhat, különösen a fiatal férfiak körében. Miről beszélünk?

Ugyanannyira veszélyes mint bármely másik oltóanyag, de ha nem szeretnéd oltatni magad, hát ne menj emberek közé.

Te és az agymosott haverjaid nem dönthetik el, hogy ki mehet emberek közé és ki nem, ahogy semmi mást sem dönthettek el a saját szakállatokra. Nem parancsoltok nekünk.

A nyakig szaros embert sem engedik fel a buszra.

A faszt nem, a BKV járatain nem ritkán fetrengenek a csövesek, de ez mindegy, mert még az analógia is fos, ugyanis te szándékosan összemosod a fertőzött embert az oltatlannal. Attól, hogy oltatlan valaki, még nem fertőző automatikusan és attól, hogy oltott valaki még ugyanúgy fertőzhet és fertőződhet. Nettó bullshit, amit beszélsz.

Nem, mert amit magyarázol annak zéró valóságtartalma lenne. Ez a "70% oltott", mint ultima ratio, ez ilyen fideszes "a lakosság kétharmada ránk szavazott" tempó és szint.

Nem, mert a 70% tényszerű adat, míg a Fidesz 2 harmadát a szavazni jogosult személyek kicsivel több mint 1/3-a adta ki. 

A többire nem érdemes reagálni.

(Ez a szar drupálnyóc, ezt a posztot nem jelezte ki...)

Oltott != kötelező oltáspárti; ezt jó lenne, ha megértenéd végre. Attól, hogy valaki oltva van, még nem támogatja rögtön a kötelező oltásokat; annak a 70%-nak, akinek van legalább egy oltása, abból egy elég jelentős rész nem azért vette fel, mert akarta, hanem mert a melóhelye kötelezővé tette (pl. egészségügy), vagy mert ment volna nyaralni és máshogy nem lehetett és még sorolhatnám. Ezért beszélsz baromságot, mert szándékosan összemosod az oltottat a kötelező oltáspártiakkal. Mi lesz amúgy május után, amikor az egyszer és kétszer oltottak elvesztik a státuszukat?

Nem érdemes reagálni? És ezt te döntöd el? Ki vagy te? Fölényeskedő triplanulla. Csak lesöpörni tudsz mindent az asztalról. Nem és kész, mert te azt mondod. Szánalom.

Márpedig a demokrácia az eredetileg a többség diktatúrája lenne. 

Szerintem ez teljesen hibás elképzelés. 

Van mondjuk tíz ember a teamünkben, és szavazunk az ebédről. A tízből hat kolléga legyen vega, és mivel ők vannak többen, ezért mindig vega helyre megyünk kajálni. Tegyük fel, hogy ezzel alapvetően nincs bajom, de néha-néha azért betolnék egy sajtburgert. Megpróbálom megszavaztatni a hamburgerest, mondván, hogy nekem is lenne sajtburger, meg a vegák is ehetnének grillsajtos burgert, de leszavaznak, mert ők minden nap a salátabárba akarnak menni.

Ez nem demokrácia, hanem kibaszás. :)

Fogtál egy mondatot, nem sikerült megérteni, arra reagáltál amit te gondoltál róla. 

Egyrészt az ebéd nem közösségi, hanem egyéni kérdés amennyiben a döntés nem érint szűkös erőforrást, vagy nincs hatással a közösségre. Példát is mondok, demokratikus döntés lehet egy team-ben hogy ebédre nem eszel fokhagymás olajos halat bent a közös konyhában. Mert ez max azt nem zavarja aki épp eszi. Az nem kérdés mit egyen Béla, mert az nem kérdés a team szempontjából.

Az oltás a közösséget határozottan érintő kérdés, mivel az oltás és az egyéni védekezés nélkül az egészségügyi ellátás működésképtelen státuszba kerülhet (ahogy erre láttunk példát tavaly Olaszországban). Lehet ellenvélemény és magyarázni a bizonyítványt miért nem, csak a tényeket ez nem zaklatja. Ezért Béla és Joli jogosan várja el hogy Pista ha bejár a munkahelyére be legyen oltva. 

Az említett olasz tulterheltsegnek egyéb okai is voltak, több dolog jött össze egyszerre. Ennek ellenére erős túlzással írható a covid számlájára csak az a helyzet, hogy kb ez az egyetlen ilyen látványos eset amikor a túlterhelés ténylegesen bekovetkezett. Minden más esetben azóta is csak riogatnak vele, de sehol nem volt rá példa. Németországban konkrétan a 4. és 5. hullámban 20%-kal esett vissza az EU leterheltsege.

Most pedig már így a tavasz felé haladva jobbára picsogas szintjén van a téma.

Nem beszéltem oltásról. Egy szót sem. Bennem is van három.

Arról beszéltem, hogy általánosságban borzasztó az az elképzelés, hogy az akár 50%+1fős diktatúrát (a te szavaid!) alakítson a többiek felett. Ez bullshit, a demokrácia alapeszméinek a megcsúfolása. Szerintem akinek ilyen elhangzik a szaájából, az egyáltalán nem képvisel demokratikus eszméket.

Ennél egyszerűbben nem tudom leírni, de ha ez alapján antivaxxernek tartasz a három shottal, az már a te bajod. :)

Ezért mondtam, hogy félreértetted amit írtam. Mert folyamatosan az egyén preferenciáinak kérdésével jöttél (még a példádat is tovább vittem) itt a közösség érdekeiről van szó. Senki nem beszélt arról, hogy az egyéni kérdésekben (vegán/nem vegán) a közösségnek kell dönteni. 

Senki nem beszélt arról, hogy az egyéni kérdésekben (vegán/nem vegán) a közösségnek kell dönteni. 

Ez egy példa.

Itt egy másik: ha Eurázsiában arról szavaznak, hogy hadat üzenjenek-e Óceániának, és (x+1) igen, x nem lesz az eredmény, akkor technikailag demokratikus lenne háborúba lépni (és x embert belekényszeríteni egy helyzetbe, amit nem akarnak), a gyakorlatban viszont nem biztos, hogy ez a helyes lépés. 

Ennél absztraktabb példát nem tudok hozni, próbáld meg ez alapján megérteni, mire gondoltam. :)

Pedig a végeredmény az lesz hogy a szavazásra elmenő választók 25%-a szokott dönteni a politikai vezetésről, ami simán besodorhatja egy háborúba az országot. Szóval az a bizonyos 50%+1 sem kell, tehát tökéletese antidemokratikus. Sok mindenről lehetne itt beszélni, hogy de ha tényleg így lenne és mindenki szavazna akkor ezzel együtt tudnánk e érteni. Ezt a hipotézis miatt nem lehet megtárgyalni, mert háborút senki se akar(a fegyveriparban érdekeltek kivételével), maximum győzelmet akarhat az az 50%+1 fő, az pedig már megint egy kérdés hol húzzuk meg a határt, mihez mennyi támogatás kell.

Ideális esetben erre lenne az alkotmány, ami a nemzeti minimumot összehozza, de vannak akik szerint a minimum mást jelent, mint hogy amivel az emberek 98% egyetért. 

A példa, hasonlat, párhuzam arra jó, hogy az álláspontunkat érthetőbbé tegyük. Annak, aki meg akarja érteni, könnyebb dolga legyen.

Ha valaki nem akarja megérteni, sőt inkább cáfolni akar valamit, akkor a példában keres eltérő dolgokat és az alapján (is) próbál cáfolni. Lásd itt sem a demokratikus/diktatúra problémára reagált, amire hoztad a példát, hanem arra, hogy ez egyéni vagy közösségi kérdés.

Az egyébként egy teljesen más kérdés, hogy mi az, ami csak egyéni és mi az, ami már fokozottan közösségi is. Az alapproblémánál, a kajánál és a háborúnál is kétség kívül mind az egyént érintő kérdés. Az, hogy ez a közösségnek mennyire jó, mennyire nem, az más kérdés. Pl. a háborúnál, hiába szavaz a többség a háborúra, vélhetően majd mindenkinek rossz lesz, kivéve egy-két embert, akik meggazdagodnak rajta.

Pl. a kajánál, ha minden egyes alkalommal a többség szavazata számít, akkor a közösség többségének mindig jó (3 embernek), a kisebbségének meg mindig rossz (2 ember). Ha felváltva egyszer vegán, egyszer meg nem vegán van, akkor mindenkinek ugyanannyiszor jó, rossz. Ez a része egyéni kérdés. Akkor lesz pl. közösségi kérdés is, ha csak akkor ehetnek, ha mind ugyanazt eszik. Egy demokratikus társadalomban inkább a második megoldást kellene preferálni, a 4 évente diktatúrában meg az elsőt fogják.

Ne keverd a demokráciát és a liberalizmust, bár ezek szeretnek kéz a kézben szoktak járni, de másra vonatkoznak. Ha demokrácia van, akkor a lefektetett keretek között ha a többség (akár egyszerű vagy minősített) megszavaz valamit, akkor az úgy lesz, akkor is ha  kisebbségnek nem tetszik. Jellemzően kicsiben ilyen a közösköltség akár 500Ft-os havi megemelése, hiszen már ígyis mennyi pénzÜK!!! van ám a házkezelőknek. A liberalizmus a szabadelvűség, ami elvileg minnél több szabadságot ad az egyénnek, csak a szükséges mértékben korlátozza (lásd KRESZ, nem lehet csak úgy öldökölni egymást, meg ilyesmik). Ez szintén nem zárja ki, hogy a társadalom többsége, akár a parlamenti jellegű képviselet alapján, ne mondja azt, hogy hoppá itt most mondjuk legyen kötelező az oltás, vagy egy vélt előny (pl. ha oltottan kapod el a dizsiben a cuccot, akkor nem rokkansz bele és nem kerülsz korházba) okán korlátokat foganatosít. Rögtön hozzáteszem, hogy nem rajongok a kötelező covid oltásért, pláne nem úgy, hogy a tudományos bizonyítékok ehhez kevesek, pláne a minden bokorból érkező variánsok kapcsán.

Elméletben egy diktatúra szerű rendszer is lehet liberális, csak ott fixálva van a vezető személye vagy csoportjuk, és egy demokrácia is lehet masszívan korlátozó.

Még egy harmadik dolog a jogállam, és jogbiztonság, amit szeretnek ehhez hozzákeverni. Egyik sem azt jelenti, hogy mindenkinek mindenhez joga van, hanem például vannak kötelezettségek, meg alkotmány jellegű dolgok. Érdekes módon pl. amcsiban fejből kell vágniuk az alkotmányukat, és baromira becsben tartják.

Márpedig a demokrácia az eredetileg a többség diktatúrája lenne.

Igen, sajnos nagyon sokan így gondolják, ezért is megyünk egyre beljebb a diktatúrába, fasizmusba.

Az alábbiak kellenek a demokráciához, megdöntöttem azokat, amik többé kevésbé sérültek.

Valós eszközei

A döntéshozók kötelesek figyelembe venni a döntéshozatalok során a választópolgárok tevékeny többségének a véleményét és az alkotmányt.

 1. Az alapszabályok és azt érintő változtatások népszavazás által való jóváhagyása az egyes hatalmi szinteken. Az alapszabály más megnevezésen: alkotmány, alaptörvény, statútum, charta stb.
 2. Titkos és rendszeres választásokon a hatalom kizárólag a választók szabad és egyenlően kinyilvánított akaratából származhat.
 3. A közjogi méltóságok passzív választójogának választási ciklusainak számszerű korlátozása. A közösségi tisztségek halmozásának a tiltása.
 4. A közösség döntéshozói csak az alkotmányból levezethető döntéseket hozhatnak.
 5. Érdekcsoportok vétójoga a politikai döntéshozók között.[31]
 6. A mindig érvényes és ügydöntő népszavazás, észszerű és gyakori alkalmazhatóságának a lehetősége,[20] a politikai döntés felülbírálhatóságára, új politikai döntés kezdeményezésére és a képviselő visszahívására. Népszavazás kezdeményezésnek előzetes és a döntések utólagos felülvizsgálatának a lehetősége:
  1. az államalakulat alapszabályának módosítása esetében társadalmi igazságosság szempontjából,
  2. az egyéb politikai döntések és kezdeményezések esetében a magasabb szintű jogszabályok alapján.
 7. Az egyes hatalmi ágak, mint a közigazgatás, jogszabályalkotás, igazságszolgáltatás, nyilvánosság, társadalmi szervezetek, stb. szétválasztása.
 8. A hatalom megosztása helyi, térségi és országos szintekre, valamint a kétkamarás (többlépcsős) jogszabályalkotás bevezetése.

Alaki eszközei

A döntéshozók nem kötelesek figyelembe venni a döntéshozatalok során a választópolgárok véleményét.

 1. Egyéni vagy népi kezdeményezéssel készülő beadvány.
  1. Országgyűlési biztos panasz alapján vizsgálatot indít, a jogsértőnek talált gyakorlatról a szerv értesítése és a panaszos jogainak képviselete. Az ombudsman nem hozhat kötelező intézkedéseket, nem alkalmazhat jogi szankciókat.
 2. A választójoggal rendelkező polgár kifejtheti álláspontját az adott kérdésekben a döntéshozók által készíttetett kérdőíveken, vagy közvélemény-kutatásban.
 3. A választott képviselők, és az önkormányzati intézmények számára lehetővé teszi a lakosság elvárásainak, kívánságainak jobb megismerését például lakossági fórumokon.
 4. A közösség tagjainak a kérésére ajánlásokkal záruló sajátos vitafolyamatot hoznak létre, ilyen az állampolgári tanács.
 5. A nyilvánosság vagy közszféra egy adott társadalom választópolgárok összessége, illetve az az intézményesített társadalmi tér, amelyben ezek a polgárok a gyülekezés, egyesülés és szabad szólás jogát és a politikai intézmények feletti ellenőrzést gyakorolják (közélet).[32]
 6. A véleménynyilvánító népszavazás, mely nem köti jogilag a közhatalmat, de mindenképpen befolyásolja döntése tartalmát a választópolgárok azonosuló vagy elutasító véleménye.
 7. Közvetlen akciót végrehajtani annyit jelent, hogy az ember(-ek) saját maga tesz valamit a környezetében felmerülő problémák elhárítására, ahelyett, hogy politikusokra vagy bürokratákra várna hogy „segítsenek”.

További jellemzői

 1. Az emberi jogok biztosítása. melyek olyan jogok és szabadságjogok, amelyek minden embert születésüktől fogva egyenlően megilletnek.
 2. A jogállam, ahol a közhatalmat a nyilvános és írott jogszabályok tartalmának megfelelően, és a jogszabályokban meghatározott eljárások keretében, arra feljogosított szervezetek és személyek gyakorolják.
 3. Az esélyegyenlőség általános alapelvének a betartása.
 4. Az ellenzék jogosítványainak tiszteletben tartása.
 5. Minden csoport politikai pártot alapíthat, amelyik betartja az alkotmányos elveket.

A demokrácia valóban nem a többség diktatúrája. Ráadásul ugyanezek az emberek vannak a legjobban felháborodva, hogy Lengyelországban LMBT-mentes zónákat csináltak.

Az is a többség akarata volt. Vagy Romániában / Szlovákiában a többség betiltaná a magyar nyelvet.

 

Alapvető emberi jog az orvosi kezelés visszautasítása, kísérleti vakcinák esetén is. Nürnberg. Nem filozofálni kellene, hanem betartani a törvényeket.

Itt egy teljes liberális jogállamos, demokrata dolgot sorolsz fel. A natúr demokrácia az, hogy a többség szava, a szent démosz dönt. Még ha a fentiek meg is valósulnak, attól még a vezetésre választott csoport sokmindent létrehozhat, ami másokat korlátoz. Az emberi jogok sem kötelező alkatrészei, a görögöknél nem is volt pl. ilyen, mert simán voltak rabszolgáik. A 3. és 4. pont a végén csak gáláns gesztus, szintén nem kötelező.

A lényeg, hogy így a XX. sz. végére maga a demokrácia messze többet foglal magában, mint ezt valaha a görögök gondolni merték. Azért, mert ezek a haladó és jogállami dolgok jellemzően demokrácián keresztül valósultak meg, de ettől még nem kötelező elemük.

Ha visszanézed, akkor legalább 100-120 éves demokráciák vannak itt europában, akár legyenek alkotmányos monarchiák, de pl. az emberi jogok és pl. a teljes választójog csak relatív új dolog. Ha megnézed az őshaza amcsikat, akkor ott az 50-es évek déli államaiban nem volt esélyegyenlőség, meg jogállam is erős döccenésekkel. Korábbról pedig az őslakosokat kéne kérdezni, hogy pontosan hogy is voltak a dolgok, hja elrontották, mert nem volt bevándorlási törvényük.

Szerkesztve: 2022. 02. 10., cs – 11:38

Csollány esete részletesen:

 

A hagyományos oltások esetén benyomod a kórokozót, észreveszi a tested az idegen anyagot, ellenanyagot termel. Az immunizáció vagy sikerül, vagy nem.

Az mRNS, DNS vakcinák esetén saját sejteket fertőzünk meg a nagyobb hatásfok kedvéért, amit az immunrendszer elpusztít. Ugyanaz történik, mint vírus esetén, autoimmun folyamat. A fertőzött tüskefehérjét gyártó sejteket az immunrendszer kiüti. Ez a normális vírustámadáshoz hasonlóan falósejtekkel történik. A falósejtek száma nem végtelen, mert limitáltan vannak jelen az emberi szervezetben. A modern oltások hatására a falósejtek száma csökken.

Csollány Szilveszter ugye megkapja a modern oltást, a falósejtek nekiugranak a vakcina által termelt tüskefehérjéknek, 3 hét múlva elkapja a vadcovid-ot, regenerálódásra jóformán ideje sem jut és a vírus áttöri az immunrendszert. Elfogynak a falósejtek és meghal.

 

Ez a magyarázat arra, hogy miért haltak meg sokan COVID-ban az immunizáció kialakulása előtt. A hagyományos kínait ez nem érinti.

a leiras majdnem jo. de kihagytad hogy a fertozott sejtek termelnek sok-sok tuskeferherjet, amit az immunrendszer szinten idegen anyagkent azonosit (ez az azonositas is eleg bonyolut folyamat), es elpusztit. viszont ekozben meg igy jegyzi hogy ez egy idegen anyag, igy ha lekozelebb jon az idegen anyag (a virussal egyutt), akkor mar egybol tud riadot fujni. az oltatlannak meg kell jopar nap mire idegennek kezeli a virust, de addig az mar jobban elszaporodott -> komolyabb tunetek.

azert szerencsere a falosejtek ujra tudnak termelodni, kulonben meghalnal egy vagott sebben is :)

a kinai annyiban mas, hogy ott nem csak a tuskefeherjet azonositja az immunrendszer idegen anyagkent, hanem a virus tobbi reszet is. ez valoban lehet gond a mutacioknal, de szerencsere a tuskefeherje bonyolut szerkezet, eles okat kell mutalodnia ahhoz hogy lenyegesen mas legyen mint az eredeti, igy az immunrendszer nem ismeri mar fel oket.

ahogy a virusra is mashogy reagal sok-sok ember (valakinek natha lesz, valakinek meg halal), ugy az oltasra is mashogy reagal. ez kivulrol nem latszik, de megfelelo vizsgalatokkal kimutathato ki mennyire keszult fel a virusra. 

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

jah, es a Csollany tortenet szep mese, de a halalat egyvalaminek koszonheti: nem oltatta be magat idoben. nem az utolso pillanatban kell elmenni az oltasert (foleg nem a csucsidoben), hanem mar amikor lehet (pl nyaron amikor ugyis alacsony volt a fertozesi veszely).

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

" nem az utolso pillanatban kell elmenni az oltasert (foleg nem a csucsidoben)"

Ne legyél már retardált oltástagadó!

Most van a csúcs közelében az ötödik hullám, ezerrel pörögnek az akciós oltási napok ( meg a csírkefarhát ), akkor azt mondod nem kell mégse most elmenni?

<befőttesüveg>
meggy
</befőttesüveg>

Ja, annak marha sok értelme lett volna: aki 8 hónappal ezelőtt oltakozott, annak most a kánon szerint lecsökkent a védettsége annyira, hogy boosterre van szüksége.

A "szép" a történetben az, hogy Csollány ha igazak a pletykák ugye nem akart volna oltakozni, hanem lényegében a munkájával zsarolva kényszerítették bele. Akik belekényszerítették pedig úgy kényszerítették bele, hogy pont rosszkor oltották. Ebben a felelőssége sajnos annak van - véleményem szerint -, aki a kényszerítést csinálta.

Egyébként volt olyan pletyka is, hogy ez már booster volt Csollánynak, mert előtte kapott valami mást is. Az a pletyka most hogy áll, meg lett cáfolva vagy erősítve?

Ez most komoly, de tényleg?

 

Szerinted mi a frászhalált csinál az immunrendszered azokkal a sejtekkel, amik tüskefehérjét termelnek?

Megveregeti a vállukat, hogy látom, te most Karikó-féle mRNS-t készítesz, ezért jó csávó vagy?

 

Olvass és értsd meg:

A subunit-vakcinákkal való oltás során nem sérülnek a szervezetünk sejtjei, az oltással bevitt vírusfehérjével csak és kizárólag az immunsejteket aktiváljuk, míg az mRNS- vagy DNS alapú-vakcinák miután beindítják a testi sejtekben a tüskefehérje termelését, az immunrendszer ezen tüskefehérje-termelő sejtek ellen is felveszi a harcot, azokat az immunsejtek a koronavírus-fertőzött sejtekhez hasonlóan megsemmisítik.

https://azonnali.hu/cikk/20210609_a-koronavirus-elleni-vakcina-ami-mar-…

Milyen fasza és természetes is, hogy az oltás után a saját immunrendszered megtámadja a saját izomsejtjeidet, ami természetes fertőzés esetén maximum az intenzív és a tepsi között termelne légúti vírusokat vagy még akkor sem. Aztán ha csak a felkar izmait támadja meg az immunrendszered, akkor még jól is jártál, mert ha a keringésbe jut az mRNS onnan aztán gyakorlatilag bárhová eljuthat és bármilyen sejted termelheti a légúti vírus részecskéket. 

<befőttesüveg>
meggy
</befőttesüveg>

A legdurvább pedig az, amikor a saját sejtekről valamiért nem tudja, hogy saját sejtek, így nem csak tüskefehérjét termelőket támadja meg, hanem onnantól az összes olyan típusút. Ez az autoimmun betegség.

Autoimmun betegeknél, akiknél ez a hajlam megvan, nem is értem hogyan adhatnak mRNS és vektor vakcinákat.

olvasmanyelmenyeim alapjan eleg sokfele autoimmun betegseg van. pl az hogy valaki 1-es diabeteszes, nem jelenti azt hogy a vakcinara is erzekeny lenne. persze van amelyiknel igen, de ezt mar az orvosnak kell(ene) tudnia. az orvos meg onnan tudja hogy a gyarto ezt kitesztelte.

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Azért túlozni ne túlozzunk. A feleségemnek amikor tüdőgyulladása volt, mozdulni is alig tudott. Az összes ízülete sajgott.

Minden baktérium és vírus képes az izomsejteket megtámadni, nem muszáj ehhez mRNS vakcinának lennie.

 

Az mRNS hibája szerintem az, hogy agresszív, legalább annyira mint a vírus. Nem biztos, hogy jól jársz vele. Lehet, hogy a COVID-ot az orrnyálkahártyában az immunrendszered kiütné, de a vakcina bejuttatja a tüskefehérjét a vérkeringésbe.

Ritka egyébként, hogy influenza vírustól a térded fájjon, de előfordult egyszer már velem életemben.

rossz hirem van. a nathanal is elpusztulnak a megfertozott sejtek. benne van a biologia konyvben, ajanlott olvasmany! ;)

a szakemberek kiszamoltak mekkora adag kell az oltashoz hogy az ne okozzon gondot. es szerencsere az mrns nem megy sehova, az helyben "felszivodik" a sejtekben

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Meséld el konkrétan, hogy a nátha mikor pusztít szívizom sejteket!

 

A probléma az, hogy az mRNS nem marad az izomban, hanem továbbmegy. Ha ott maradna, nem lenne ugye szívizomgyulladás, mint ritka mellékhatás.

Évente a szívizomsejtek 0,5%-1%-a képes megújulni. 100-200 év alatt újulnának meg a szívizom sejtek teljesen. Ha a kísérleti vakcinád elkezdi kinyírni a szívizomsejteket, hát gondban leszel. Eltart egy darabig, míg regenerálódnak.

 

Teljesen más útvonalon közlekedik a vírus és a vakcina. A vakcina az érfalakban aktív, a vírus a légutakon. Ezért nem volt képes a vakcina megállítani az oltottak fertőzését. A védelem nem ott volt, ahol kellett volna lennie.

Olvasunk a működéséről. 25% marad az izomban, a többi továbbmegy. Az mrns darabok ott csapódnak ki, ahol a vér lelassul, tehát a hajszálérhálózaton.

A tüskefehérje termelés 75%-a az érfalakban zajlik zömmel, de mindenhová eljut.

 

Még 10 év, és Müller Cecília is rá fog jönni erre. Látod, már belátta, hogy a PCR teszt pozitív eredménye nem jelent minden esetben fertőzést. Ha már legyőzted a vírust, akkor is lehet pozitív. Két év kellett neki hozzá. Kissé kezd az öreglány unalmassá válni, mert mindig régi hanglemezekről énekel, amiről már száz tudós bizonyította, hogy nem igaz.

Sajnálom, nem értetted meg, még azt sem amit beidéztél. Olvasd újra, olvasd el amit írtam, talán sokadjára menni fog. Ezért baj, ha olyanok írnak véleményt, akik nemhogy minimális szinten nem ismerték meg amiről véleményt írnak, de még ragaszkodnak is a hülyeséghez.

Nem adom fel, megpróbálom máshogy, képi úton és állapotokkal:

Állapotok:

covid mrna vakcina (lipidbe ágyazott mrna plusz semleges fluid) -> lipid lebomlik (programozott módon, ebben áll a mostani vakcinák zsenialitása) -> mrna talál egy ribosomat és felprogramozza olyan protein gyártására ami szakasztott olyan mintha a vírus tüskefehérje lenne -> szervezet ellenreakcióba kezd.

Elsőnek talált minimális hibákkal rendelkező képi anyag:

https://www.youtube.com/watch?v=Kd-E95tXfsY  

Ergo nem fertőzünk meg semmit. 

Mondtam már, hogy nehéz úgy vitatkozni, ha nincsenek érvek. Az nem érv valami ellen, hogy évente mennyiszer kell alkalmazni. Védelmet ad ez számokkal bizonyított tény, nem fertőz, hanem imitálja  a fertőzést a szervezet számára, és az kivételes technikai munka ahogy az egész folyamat irányítva van. 

Hogyne lenne érv, hogy hányszor "kell" alkalmazni? Ez nem vitamininjekció. Védelmet adhatott a korábbi variánsok ellen, de az omikron ellen már újakat kell kidolgozni; a Pfizer is ezen ügyködik - mire kijön vele, az omikron rég lecsengett...akkor kinek fogják eladni? BTW, ha imitálja a fertőzést (no shit, vakcina), akkor miért is nem jár a valódi fertőzésen átesett embereknek a védettségi igazolvány?

Már megint valami másra akarod terelni a témát, a technológia zsenialitásáról beszéltem. Ennek, eleve hogy 2 adagosra lett tervezve maximum 6-9 hónap védettséggel, ez az emberi szervezet és a covid-19-re adott válaszreakció kölcsönhatása. 
Most se akarod beadatni, hogy 2 héttel az  oltás után minden nyoma eltűnik a szervezetedből, mi lenne ha (csavarjunk kicsit az alusisakon) a szervezetbe ültetett fokozatos vakcinázásra cuccot ültetnének a szervezetedbe? Már eleve látom a forgó szemeket :)

Nem akartam elterelni a témát; nem tűnt fel, hogy egyesével reagáltam az állításaidra? Persze viszontválasz nincs, már megint nem tudsz válaszolni, csak úgy tenni, mintha én ezt-vagy-azt mondanám, vagy hinném. Hiteles vagy, mint egy self-signed cert. (Apropó, én legalább tudnám forgatni a szemem, te viszont szemtelen vagy, hehe.)
Szóval, ha imitálja a fertőzést a vakcina, akkor miért is nem jár a valódi fertőzésen átesett embereknek a védettségi igazolvány?
És miért ér rá a 2x oltottak védettségijének visszavonása májusig? Addig vár a vírus és nem támadja őket?
Csak próbálom felhívni a figyelmedet a vakcinafasizmus ostoba narratívájában a brutális logikai bukfencekre. Szélmalomharcot vívok, mert te nem akarod megérteni?

Miért, amit te írtál, az nem személyeskedés volt? Rinyálni meg te szoktál, meg a többi libfasz, ha nem tetszik valami.

Elérték a céljukat? Miért, mi volt a céljuk? A jogállam leépítése? Akkor valóban.

Ha imitálja a fertőzést a vakcina, akkor miért is nem jár a valódi fertőzésen átesett embereknek a védettségi igazolvány?
És miért ér rá a 2x oltottak védettségijének visszavonása májusig? Addig vár a vírus és nem támadja őket?

Ezekre válaszolj, mert ezekre nagyon nem akarsz.

Elérték a céljukat? Miért, mi volt a céljuk?

meg menteni az allampolgarokat a korhaztol vagy a halaltol. Es akkor nem jarnak ugy mint a hires emberek. meg nem jarnak ugy mint a sajat embereik...

az hogy ti mit lattok bele, az a sajat kis buborek burkotok. \o/

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

meg menteni az allampolgarokat a korhaztol vagy a halaltol.

Neked is szól a kérdés, te mindentudó! Ha ez volt a cél, akkor magyarázd már meg, hogy:
Ha imitálja a fertőzést a vakcina, akkor miért is nem jár a valódi fertőzésen átesett embereknek a védettségi igazolvány?
És miért ér rá a 2x oltottak védettségijének visszavonása májusig? Addig vár a vírus és nem támadja őket?

Egyelőre ti vagytok buborékban, ahol csak az oltás a megoldás és mindenki, aki akár csak kérdezni is mer, az "oltástagadó" és koncentrációs táborba kell csukni.

Es akkor nem jarnak ugy mint a hires emberek. meg nem jarnak ugy mint a sajat embereik...

Nekem ezeket hiába dobálod ide, én nem vagyok libtard, felőlem az egész O1G koalíció megdögölhet, ott ahol van, a szemkilövetővel az élen. Ettől még a kormány eladta az országot és a lakóit a gyógyszergyáraknak. Dehát magyarázhatom ezt egy narancs buborékban élőnek... Erre tudsz valamit írni? Állampolgárokat megmenteni a kórháztól, meg a haláltól; röhög a vakbelem.

Ha imitálja a fertőzést a vakcina, akkor miért is nem jár a valódi fertőzésen átesett embereknek a védettségi igazolvány?

mert a hozzaerto szakemberek igy hataroztak. nem csak nalunk van igy hanem sok kulfoldi orszagban is.

És miért ér rá a 2x oltottak védettségijének visszavonása májusig? Addig vár a vírus és nem támadja őket?

oltopontok kapacitasa veges, kiszamoltak hogy eddig az idopontig be tudjak oltani az embereket.

Egyelőre ti vagytok buborékban, ahol csak az oltás a megoldás és mindenki

tobb megoldas is van, azonban az oltassal a legkisebb a kockazat (ez teny, hiaba is szeretnetek az ellenkezojet). meg be lehet zarkozni, de az se teljes siker (ujzelandnak 1 evig sikerult). persze meg mindig ott a virus maga, de az erosen orosz rulett. van aki megprobalta, de nemjottbe... :/

Nekem ezeket hiába dobálod ide

nem is neked irom, hanem masoknak akik bizonytalanok, nehogy bekajaljak a hulyesegeiteket

Erre tudsz valamit írni?

aki beteg, ne maszkaljon sehova. tokre felesleges a hivatalos teszt, annak kell aki nem tud kifizetni egy 2k-s tesztet. en is csak otthonit csinaltam, kimutatta hogy pozitiv. utana mar csak azert hogy mikor vagyok vegre tul. nem volt konnyu a gyogyulas, de az oltasnak hala nemkellet a korhaz

röhög a vakbelem.

jah hat igen. nem mindenki el olyan enkozpontu gondolkodassal mint ti \o/

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

mert a hozzaerto szakemberek igy hataroztak.

http://a.te.ervelesi.hibad.hu/tekintelyre-hivatkozas
Az értelmét magyarázd meg ennek a "határozatnak". Nehéz lesz, lévén semmi értelme nincs. Ha vakcina a fertőzést szimulálja, akkor a valódi fertőzésnek is számítania kéne. Akkor? Kinek is jó ez? Mármint a gyógyszergyárakat leszámítva.

nem csak nalunk van igy hanem sok kulfoldi orszagban is.

http://a.te.ervelesi.hibad.hu/kozvelekedesre-hivatkozas
És ha mások is hülyeséget csinálnak, akkor okos cselekedetté válik?

oltopontok kapacitasa veges, kiszamoltak hogy eddig az idopontig be tudjak oltani az embereket.

Aha, véletlenül sincs semmi köze a közelgő választásokhoz és ahhoz, hogy akiktől addig a kormány elveszi a védett státuszt, annak a szavazatától jó eséllyel elbúcsúzhat, ugye?

tobb megoldas is van, azonban az oltassal a legkisebb a kockazat (ez teny, hiaba is szeretnetek az ellenkezojet).

http://a.te.ervelesi.hibad.hu/szalmabab
Mi nem "szeretnénk" az ellenkezőjét. Miért is szeretnénk? Csak éppen ez nem tény. A tény az, hogy van valamekkora kockázata a vírusnak és valamekkora az oltásnak, csak épp a vírus kockázatát ezerszeresre nagyítja a média és a kormányok, az oltásokét meg ott hallgatják el, ahol tudják. Meddig is ment a duma, hogy az oltások biztonságosak? A biztonságos nem azt jelenti, hogy "talán nem halsz bele", meg azt, hogy "még mindig kevesebb eséllyel halsz bele, mint a vírusba".

persze meg mindig ott a virus maga, de az erosen orosz rulett. van aki megprobalta, de nemjottbe... :/

Igen, ez tény. A fertőzötteknek kb. 1.42%-ának, meg a teljes lakosság 0.073%-ának nem jött be. Ezek olyan iszonyatosan sokkoló számok, hogy mindjárt halálbüntetést is kérjünk az oltatlanokra, nem?

nem is neked irom, hanem masoknak akik bizonytalanok, nehogy bekajaljak a hulyesegeiteket

http://a.te.ervelesi.hibad.hu/naci-kommunista-liberalis-kartya
Inkább kajálják a te hülyeségedet? Hol érv az oltás mellett az, hogy a szemkilövető csicskásai elkapták a kovidot és belehaltak? Mire érv ez? Kinek érv ez?

en is csak otthonit csinaltam, kimutatta hogy pozitiv.

A PCR tesztek szart se érnek, egy csomó fals pozitívat eredményeznek.

nem volt konnyu a gyogyulas, de az oltasnak hala nemkellet a korhaz

http://a.te.ervelesi.hibad.hu/hamis-okozat
Honnan tudod, hogy az oltásnak köszönheted, hogy nem kellett a kórház? A járványügyi statisztikákat elnézve jó eséllyel amúgy sem kellett volna. BTW, az megvan, hogy mivel csak PCR-t csináltattál, lehet, hogy nem is kovidos voltál, hanem influenzás, vagy valami más?

jah hat igen. nem mindenki el olyan enkozpontu gondolkodassal mint ti \o/

http://a.te.ervelesi.hibad.hu/szemelyeskedes
Most elsüthetném a viccet, hogy jobb-e a te pártközpontú gondolodásod, de inkább maradjunk komolyak: mi nem vagyunk énközpontúak; miért lenne az énközpontú, hogy ne legyen a magyar nép a gyógyszergyárak pénzforrása és kísérleti patkánygyűjteménye?

Update: Nahát, konteó a mainstreamben!

hat ha mar igy rakerdeztel, "tekintelyre-hivatkozas", nem tekintely, hanem tudasra hivatkozas. tudod, aki elolvasta a biologiat, meg is ertette, meg nehany evig tanult az ember test rejtelmeirol :)

helyes mondtad: "A tény az, hogy van valamekkora kockázata a vírusnak és valamekkora az oltásnak, csak épp szeretnetek az oltasok kockázatát ezerszeresre nagyítani", de a tenyek magacs dolgok. de biztos van ra ervelesi hiba, keress egyet :D

az a par % is rengeteg ember, foleg ha egy ismeros vagy rokon, de persze ez neked nemszamit... :/

onnan tudom hogy lehetett volna rosszabb is, hogy ismerem sajat betegsegemet, ami erosen osszefugg a tudovel. jah biztos nem korona volt: ami ugy nez ki mit a kacsa, meg ugy hapog mint a kacsa, az egy.... tyuk!!! :D

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Ez csak játék a szavakkal; tök mindegy, hogy a tekintélyt minek kölcsönzöd, a rangnak, vagy a feltételezett tudásnak. A lényeg, hogy egy értelmetlen intézkedést védesz. Ne terelj, ne kerüld ki a választ. Mi az értelme ennek az intézkedésnek? Ha az oltás a fertőzést szimulálja, akkor a valódi fertőzésen való átesés miért nem jelent védelmet, mint az oltás? Mennyire kell elolvasni és megérteni a biológiát és hány évig kell tanulni az emberi test rejtelmeiről, hogy valaki azt mondja, hogy a fertőzésen való átesés nem véd, amikor de? Na, erre tudsz valami választ adni és nem a "szakértők" háta mögé bújni? Vagy neked nem sikerült elolvasni és megérteni a biológiát? Nem sikerül felfogni, hogy nem az emberek érdekét szolgálja ez a döntés, hanem a gyógyszergyárakét?

Ez is csak játék a szavakkal, továbbá ismét szalmabábozás; mi nem szeretnénk felnagyítani semmit, azt szeretnénk, ha a valós veszélyeit kommunikálnák az oltásoknak, de ez nem megy, csak a hóttprimitív "azótásbittonságos" duma. Amúgy ennyire fájt, hogy rávilágítottam, hogy az "érvelésed" hemzseg az érvelési hibáktól, hogy itt szurkálódsz vele, sok szmájlival, hátha beveszik, hogy milyen laza gyerek vagy és te csak szórakozol itt?

Mi van öreg, tényleg elfogytál, mint szabad memória a windóz alatt? Ennyi tellik? Engem beállítani valaminek? Tudsz valami mást is esetleg? Minden élet számít, csak éppen az intézkedésekkel több embert nyírtak ki, mint ahányat megmentettek:
http://nypost.com/2021/03/22/the-data-shows-lockdowns-end-more-lives-than-they-save/
http://unglobalcompact.org/take-action/20th-anniversary-campaign/covid-related%20hunger-could-kill-more-people-than-the-virus
http://www.newsnationnow.com/on-balance-with-leland-vittert/study-lockdowns-reduced-covid-death-rate-0-2/
Nesze szakemberek.

Újabb szalmabáb. Nem azt mondtam, hogy biztos nem korona volt. Azt mondtam, hogy a megbízhatatlan teszt miatt nem biztos, hogy az volt. Meg azt, hogy nem biztos, hogy belehaltál volna.

Na, van még valami a tarsolyodban? Vagy tényleg nem tudsz mást, mint szavakat a számba adni, meg beállítani mindenfélének?

nem tekintely, hanem tudasra hivatkozas. tudod, aki elolvasta a biologiat, meg is ertette, meg nehany evig tanult az ember test rejtelmeirol :)

Pl. Dr. Godeny Gyorgy?

Gyógyszerészdiplomáját 1989-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetem (SOTE) gyógyszerésztudományi karán szerezte. A következő évben az Állatorvostudományi Egyetem gyógyszerészek számára indított állatorvosi gyógyszertani ismeretek fakultációját is elvégezte. 1995-ben gyógyszerellátási szakgyógyszerész címet szerzett.[9]

Vagy gyogyszerek es/vagy allati test rejtelmei nem jatszik?

Esetleg Dr. Pocs Alfred?

Általános orvosi diplomáját 1981. szeptember 12-én szerezte meg a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Szakirányú végzettséggel rendelkezik traumatológiából (1996), ortopédiából (1989) és sebészetből (1985).[5]

2010. július 8-án az akkori Nemzeti Erőforrás Minisztérium Semmelweis-díjjal ismerte el.[6]

eleve hogy 2 adagosra lett tervezve maximum 6-9 hónap védettséggel

Én nem úgy emlékszem, hogy eleve max 6-9 hónapra lett tervezve. Bebizonyítani persze nem tudom valaminek a nem-létezését, de valahogy a kezdeti oltáskampányokból nem ez rémlik. Ha tévedek, javítsatok ki.

Csak az a gond, hogy ahol ekkora biznisz van, ott nem igazán hiszem el a számokat. Az emberi természet nem Teréz Anyu módjára működik sajnos.

Az imitálja a fertőzést amúgy tudtommal az elmélet volt: azért csak a tuskefeherjet gyartatjuk, mert az nem okozhat komoly gondot. Aztán jött a gyakorlat, a furcsa és ritka mellekhatasokkal és a felszisszenes, hogy ajjaj, a tüske mégiscsak tud gonosz lenni.

Ritkák persze, de ilyen nagyszámú beadott dozisnal azért van szabad szemmel látható halaleset is.

Az általa nyújtott védelem pedig egyszamjegyu százalék. 

Bármit jogod van nem elhinni. 

Nektek vannak a vakcinától történő halálról kérdőjeles számaitok, ne gondold, hogy az bármikor jobban hihető mint amit te nem akarsz elhinni. 

De erre természetesen mindig az a válasz, hogy a világ összes kormányzó hatalmát rövid pórázon rángató láthatatlan háttérhatalom elintézte, hogy mindenhol van oltás, illetve minden ország védekezett más módon is, ami miatt tartunk ott, hogy lassan azt lehet mondani kezelhető mederbe terelődött a probléma. 

Engem nem a meggyozodes a vakcinak veszelyessegeben tart tavol az oltastol, hanem a bizonytalansag abban, hogy akar biztonsagosak, akar hatasosak lennenek. Ugyanolyan kerdojeles szamok vannak mindket oldalon. Tovabba nem tartom annyira veszelyesnek a covid-ot sem, hogy a vedelem erdekeben egy ketes minosegu szert beadjak magamnak. Az elejetol fogva ugy voltam vele, hogy nem en leszek a sorban az elso. Majd 3-4 ev mulva, ha ugy latom, hogy az oltas oke, a covid pedig veszelyes, akkor szo lehet rola. De mivel a covidnak lassan vege, a kerdes okafogyotta valik.

Nem hiszek a hatterhatalomban. Egyszeruen igy alakult, igy reagal az emberiseg egy ilyen helyzetre, emogott nem feltetlen kell egy kozponti iranyitast sejteni. Vannak most olyan uzleti korok, akiknek nagyon jol jon ez a pandemia es erdekeltek a fenntartasaban, tovabba van is lathato meretu hatalmuk, hogy nem kicsit rasegitsenek a fenntartasara. Nem hiszem, hogy tul nagy fantazia kell ahhoz, hogyan reagal egy kormany ha lehetosege van kiterjeszteni a hatalmat kulonosebb politikai ar nelkul vagy egy gyogyszergyarto, ha az elkovetkezendo par evben lehetosege van megtizszerezni a profitjat.

Vannak olyanok is, akik csak szimplan jot akarnak es elhiszik, hogy mekkora gaz van, ezert viselkednek ilyen buzgomocsing modon, mint pl. sok ujsagiro szerintem.

Tovabba nem hiszem el azt sem, hogy a helyes jarvanykezeles miatt sikerult ezt kezelheto mederbe terelni. Egy budos nagy lofaszt. Az emberiseg kibaszott nagy malaca, hogy ez a virus magatol legyengult es tovabbra is ezen az uton halad. Mindennek ekes bizonyiteka a kvazi nem vedekezo Svedorszag, ahol a vilagon eloszor jelentettek be a pandemia veget. Ahol meg tovabbra is un. vedekezes zajlik, ott szopnak mint a torkos borz. Ez a vedekezes tobbet art mint hasznal, legalabbis az emberek egeszsegenek, de ez szerintem a legkevesbe sem erdekel senkit sem az egyszeri #maradjotthon kommentelon kivul.

Ezen az alapon, hogy ismered a mechanizmust, rengeteg pozitív tény támasztja alá, hogy a vakcina működik, és nem veszélyesebb mint bármely más hasonló készítmény. Valamint az is bizonyított, hogy a vakcinával és az egyéb intézkedésekkel az egyes országoknak sikerült kezelhető mederbe terelni (mint ahogy az látható volt, a védekezés nélküli nem vakcinázott helyeken az első hullámban hatalmas erőfeszítést okozott a probléma (Spanyolország, Olaszország), illetve a következő hullámokban ahol az emberek kevésbé voltak beoltva (Románia)). Azaz kijelenthető, hogy a Covid-19-nek valós társadalmi veszélyt jelentett, amit a fent említett megoldásokkal fékeztek. 

Ennek ellenére azt mondod bizonytalan vagy, az a szíved joga, csak épp alapja nincs. 

rengeteg pozitív tény támasztja alá, hogy a vakcina működik, és nem veszélyesebb mint bármely más hasonló készítmény.

Nem igaz, nem bizonyitott. A gyanus esetek nem megfelelo nyomon kovetese, elegtelen kivizsgalas, illetve egesz egyszeruen, hogy erre szinte mindenhol a vilagon minimalis hangsulyt fektetnek. A mellekhatasok bagatelizalas es velt, nem szamokon alapulo alacsony elofordulasa miatt van az a sejtes, hogy valoszinuleg biztonsagosak. Ez igy tavolrol sem tudomanyos, meg kevesbe tekintheto perdonto bizonyiteknak.

az is bizonyított, hogy a vakcinával és az egyéb intézkedésekkel az egyes országoknak sikerült kezelhető mederbe terelni

Nem bizonyitott. A legnagyobb joindulattal is tudomanyos vitak folynak meg errol boven. Van olyan velemeny is (es most itt ne farassz gyikemberekkel), ami egyenesen kontraproduktivnak tartja az intezkedeseket es csak elnyujtani sikerult vele a jarvanyt.

Az emlitett orszagok egy-egy kiragadott pelda, ahol a covidot adjak, mint lehetseges magyarazatot a tortentekre, de ezek ebben a formaban is csak hirek, amikbol a kontextus miatt egybol a jarvanyra asszocialsz. A tudomanyos bizonyitek az, ami szamba veszi az osszes korulmenyt, ami a kimenetelt befolyasolhatta: altalanos egeszsegi allapot, egeszsegugy, korhazak allapota, orvosi ellatas szinvonala, stb, stb. Romania bazmeg? Tudod, hogy hogy nez ki ott egy korhaz es milyen szinvonalu ellatast kapsz ott? Es azt tudod, hogy a hir, hogy Mo-ra kell hozni covidosokat mert nem tudjak ellatni oket kamu volt?

Az un. "hatalmas erofeszitesre" nincs kozvetlen bizonyitek. Jobbara csak a fertozottsegi adatokat kozlik, amik oltasok ide vagy oda (leven nem akadalyozza a fertozest) tovabb emelkednek az egekig es ebbol derivaljak, hogy biztos sokan vannak korhazban is es ha az legalabb 4 szamjegyu, akkor "leterhelt". A korhazban apoltakrol a statisztika finoman szolva is elnagyolt: covid listan vannak a gyakorlatilag egeszseges emberek is, akik covid osztalyon fekszenek a pozitiv tesztjukkel mikozben zero ellatast igenyelnek.

Angliaban joval tobb oltott kerult korhazba, mint oltatlan. Az omikron dominalasaval pedig egyre tobben kerultek ki onnan gyogyultan. Itthon meg csak nem is jelent meg errol hivatalos statisztika, csak nehany oltasbizniszben erdekel "doki" nyilatkozata. Van koze egymashoz? Fasz tudja. De semmikepp nem tekintheto bizonyiteknak. 

Izraelben megszuntettek a covid igazolvanyokat es a booster oltasok erolteteset, mert nem befolyasolta erdemben a korhazban apoltak szamat.

Mindezek mellett az, hogy barmi is bizonyitott lenne covid ugyben barokkos tulzasnak tartom.

"emulálja  a vírust" <-> "megfertőz"

Erről ment a vita. 

A legyengített vagy fertőző képtelenné tett vírus a vírust magát juttatja be ebben a formájában, eléggé el kell találni mennyi adagot hogyan adj be. Ahogy a kép/statisztika mutatja ezt ennyi idő alatt nem sikerült.

hat pedig ahogy a meresek mutatjak (kinai antitest vs tobbi antitest), jobban reagal az immunrendszer az rmns-es oltasra. nem is csoda: mig az elolt technologival bejuttatnak X db virusmaradvanyt, addig itt "megkerik" a gazdatestet hogy gyartson valamit, amire majd az immunrendszer raizgul, es ez joval tobb mint az X.

de ha jol olvastam ezt a fajta technologiat, itt nem az az elony hogy csak tuskefeherjeket gyartattunk, hanem olyan feherjeket is le tudunk majd gyartatni, aminek az eloallitasara mi meg labor kornyezetben nem vagyunk kepesek, de a termeszet mar igen: mi megmondjuk a sejtnek hogy 'ezt gyarts!', a sejt meg 'tudni fogja' a hogyant.

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Azt kéne már felfogni, hogy nincs olyan, hogy tény. Vélemények vannak és nézőpontok. Ami te állítasz ugyan úgy "hit" mint amit más állít.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Mindenki abban hisz amiben csak akar :)

Elkeseredni itt esetleg te fogsz, ha egyszer valaha megérted ezt, de nem hinném, hogy lesz ilyen.

Pl, "covid halálozás", elárulod, hogy mitől tény, hogy valaki covid-ban halt meg? Nincs boncolás, nincs vizsgálat, egy használhatatlan PCR teszt van. Ez mitől tény? Az hogy meghalt valaki, na az a ritka kivétel a tényre, már ha pontosan definiáljuk a halált, mert a lélekről a tudomány nem tud semmit. Nem, nem dolgozunk tényekkel, pláne nem a biológiában. Megfigyelünk és alkotunk rá egy nézőpontot.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

noss valoban, ha valakire raesik a tegla, akkor nem azt irjak a halalozas okanak hogy "agyonvagta egy tegla", hanem "koponya tores miatti agyserules" (vagy valami hasonlo). viszont mindenki tudja hogy ok-okozati osszefugges van a tegla es a halal kozott.

kovidnal hasonlo: a halal oka sokminden lehet, de aki nemtokhulye, tudja hogy a halalaban kozbejatszott a kovid betegseg. (kiveve ha fejere esik a tegla mikozben megy a korhazba :D )

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

https://a.te.ervelesi.hibad.hu/hamis-kompozicio-vagy-felosztas

és gyönyörűen mutatja milyen szilárd alapokon áll a pandémia tudományos oldala.

de aki nemtokhulye, tudja

Kiváló érv, gratulálok.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

A VAERS adatbázis adatai nem tények hanem adatok. Azokat értelmezni sokféleképpen lehet. A Covid-19 vakcinák nem halálosak. 

https://www.reuters.com/article/factcheck-coronavirus-usa-idUSL1N2R00KP

Of more than 390 million doses of COVID-19 shots administered in the U.S. up to Sept. 27, VAERS received 8,164 reports of death (0.0021%) among people who were vaccinated. Healthcare providers are required to report any death after vaccination to VAERS even if there is no indication it was caused by the vaccine, and reported incidents are not evidence of a causal link, according to CDC guidance.

Nem akarlak elkeseríteni, de a VAERS adatok azok tények. Értelmezni sokféleképpen lehet, de egy bejegyzésnél tény (általánosan igaznak elfogadott) az, hogy

 1. ki kapta meg a vakcninát
 2. melyik vakcinát kapta
 3. mikor kapta
 4. milyen mellékhatást jelentettek
 5. ...

Az persze nem tény, hogy van-e ok-okozati összefüggés a vakcina és a mellékhatások között, de az adatok, az adatok mennyisége, ... az mind tény.

Elvileg kísérleti szernél az összes ilyen bejelentést ki kellene vizsgálni, hogy ok-okozat volt-e, ami nagyon úgy fest, hogy többnyire nem történik meg.

Még egyszer, erre reagáltam, amiben a hozzászóló konkrétan a VAERS adatokra hivatkozva azt állította, hogy a betegek halnak meg tőle, amire teljesen cáfolat az hogy VAERS adatbázis NEM mutatja, hogy betegek haltak volna meg a vakcina miatt:

"Az mRNS hasonló eset, ezt már a VAERS adatbázis is megmutatja."

 

Tudom esetenként nehéz a logikát alkalmazni, de jelezném, hogy annak hogy a gyalog svéd mit gondol a saját pandémiás procedurájukról semmilyen viszonyban nincs azzal, mi a magyar helyzet. A kijelentés (eredeti) az volt, hogy a svédek kezelték ezt legjobban. Én pedig megjegyeztem, lehet hogy erről egy svédnek más véleménye van. Te erre idehoztál egy olyan kijelentés aminek semmi köze semelyikhez 

Nyilvan nem egyseges az teljes sved nepesseg megitelese a jarvanykezelesukrol. Ha nagyon keresel, tudsz talalni maroknyi embert akarmilyen velemenyt is akarsz alatamasztani.

Viszont en eleg sokat olvastam svedorszagi magyar csoportokat FB-on es a hands-on experience az az, hogy jobbara teljesen elegedettek vele. Tegnell-t istenitik, amiket kertek, igyekeztek betartani, oltast elfogadtak, a halottak szama (es korosszetetele!) is elfogadhato, stb. stb.

Nincs sved Lockdown Convoy, ha ezt szeretned belelatni. ;)

Így van, ebben kiemeltem számodra a lényeget. 

Ja és ezt különösen neked írták oda:

"However… As we have experienced before, things can turn quickly in times of Corona and we recommend that you book refundable flights, hotels etc. if possible."

Nekem nem kell kiemelned semmit sem, pláne nem azt, ami szerinted a lényeg, mert leszarom a véleményedet.

Ne fölényeskedj. Nincs mire. Buta vagy és arrogáns. Echte vallásos liberálfasiszta.

Inkább ezekre válaszolj:

Ha imitálja a fertőzést a vakcina, akkor miért is nem jár a valódi fertőzésen átesett embereknek a védettségi igazolvány?
És miért ér rá a 2x oltottak védettségijének visszavonása májusig? Addig vár a vírus és nem támadja őket?

Mert ez az igazi lényeg, te pojáca.

Miért, a te kommentjeidben volt tartalom? Nem, csak fölényeskedés. Miféle tartalmat akartál a fölényeskedésedre? A kérdésre válaszolj inkább:

Ha imitálja a fertőzést a vakcina, akkor miért is nem jár a valódi fertőzésen átesett embereknek a védettségi igazolvány?
És miért ér rá a 2x oltottak védettségijének visszavonása májusig? Addig vár a vírus és nem támadja őket?

Nagyon nem akarsz ezekre válaszolni.

Igen, minden hozzászólásom, a fenti kivételével tartalommal rendelkezett. Szerintem rosszul ítéled meg amit írtam, ha te nem tudsz valamit, és azt éppen elmondják a másik nem fölényeskedik. 

A védettségi igazolvány kérdésben a Magyar Kormány az illetékes -> legyél olyan kedves velük lejátszani. 

Nekem nem kell. 

Egyik hozzászólásod sem rendelkezett tartalommal; én becitáltam egy hírt, te meg kimartál belőle két szót és azóta görcsösen mutogatsz rá, hogy ez a lényeg és én ezt nem tudom bibibí...ez nettó fölényeskedés és ráadásul baromság is; a lényeg, hogy lehet a svédeknél demópartit rendezni.

De az ő indoklásukat tudom: eladták az országot a gyógyszergyáraknak. De te mivel támasztanád alá ezeket az intézkedéseket, ha neked kéne - pláne, ha már annyira véded? Csak pusztán elméletileg megközelítve. Hol és honnan lehet védeni ezeket az intézkedéseket? Mert szerintem leginkább sehol és sehonnan sem. So?

Szerkesztve: 2022. 02. 11., p – 11:46

https://azonnali.hu/cikk/20220210_a-beoltatlanok-vedelmeben

A tesztelés rendje engem elborzasztott.

Előzetesen is furcsának találtam, hogy covidosan el kell mennem három kerülettel arrébb, de ezt megoldottam kerékpárral, ami persze nem biztos, hogy jót tett a betegségemnek. De ott igazából egy ugyanolyan gyorstesztet csináltak, mint amit én magamnak otthon. Ezért kellett átmennem a városon?

A teszteredményről szóló igazolás hivatalos papírra semmilyen oldalról nem emlékeztet. A tesztelésnél egy térben várakozott mindenki, akit teszteltek: megfogtuk a kilincset, közös tollakkal kellett aláírni, a tesztelés nyitott ajtónál zajlott. Én például hatalmasat tüsszentettem, miután felnyúltak az orromba.

És ki tartózkodik a legtovább a váróteremben? Az, aki nem covidos, hiszen neki végig kell várnia a gyorstesztet, és aztán pcr-t is csinálnak.

Erre kérdezném, hogy a járvány érdekel valakit?

Na szép, az EU parlament is konteós lett...

Ursula von der Leyen és a titkos puccs a gyógyszeriparral:

https://www.bitchute.com/video/BYyt5ruCioCE/

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Durva, de teljesen egyetértek vele.

Letoha Tamás : Ti vagytok a rendszer fenntartói

Amikor gyerekek voltunk és néztük a háborús filmeket, mert hát erről a nagyszülők mindig annyit beszéltek, a nővérem állandóan azon volt kiakadva, hogy az a sok ember közül, akiket embertelen módon feltuszkoltak előbb a marhavagonokra, majd a különböző táborokba szállították őket, miért tűrte mindezt.

“Én biztos nekik mennék, nem érdekel, de legalább megpróbáltam. És akkor lehet, hogy megmozdulnak a többiek is” – mindig ezt mondta a nővérem.

Amikor ez az egész Keletről irányított esztelen őrület elkezdődött, a 2 hét alatt feltérképezett vírus ellen hirtelen mesterséges kómába helyezett nyugati orvoslással, a hol HIV, hol emberi szekvenciákat tartalmazó vírus eredetére vonatkozó kérdések brutális elnyomásával és a gombamód szaporodó magánlaborokkal, ahol Manyika és Kalányosbéci hirtelen jobban tudták, hogy kell egy fertőző betegséget diagnosztizálni, mint anno az ÁNTSZ-ben évtizedeken át ezt művelő szakemberek, akkor mindig a nővérem jutott az eszembe. És így teltek a hónapok, a rendszer pedig világszinten egyre ijesztőbbé vált.

És egyszer csak megjelentek ezek az oltatlanok által kiposztolt sárga csillagok.

És a sok-sok üzenet a mártíroktól, akik nem oltattak, de bezzeg a CocóLabban kimérették, 2 hetente, napi 2x, de lehet, hogy többször is, hogy ők lehet, hogy oltatlanok, de mégis nekik a kisujjukban is SARS-CoV-2 specifikus T-sejtek tobzódnak. “Dehát Doktorúr, mondja meg, micsoda megkülönböztetés már ez?!” – kapom mai napig a hasonló üzeneteket tucatjával.

Én meg csodálkozok, hogy ezek a magukat mártírságukban szarrá teszteltető emberek, akik úgy lobogtatják a Tescós laborok senki által komolyan nem vett antitest mérését, mint anno a nácikkal kollaborálók a hamis anyakönyvi kivonatot, mikor veszik már észre magukat.

Mert a jelen embertelen kovidizmusát fenntartó tesztlaborokba rendszeresen járók – akár hobbiból, akár szabadságlevélért teszteltetitek Magatokat – Ti nem áldozatok vagytok.

Hanem Ti vagytok a rendszer fenntartói. És finanszírozói.

És ezt jó lenne már végre megértenétek.

Forrás: Letoha Tamás / Facebook 

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Én leginkább ezzel a hozzászólással értek egyet:

szerény véleményem szerint a kollaborálók tábora ennél jóval szélesebb, és a helyzet is bonyolultabb. az említett tesztelősök legrosszabb esetben is csak másod vonalas kollaborátorok - ezek talán azok, akik csak meg akarják valahogy úszni, de nem igazán ellenállók. az első vonalban az oltásért sorban állók, a lezárást követelők, a mások társadalomból, emberiségből történő kirekesztéséért felszólalók vannak. akik könyörögnek a hatóságoknak, hogy bánjanak már el azokkal a renitensekkel, akik nem hajlandók beállni a sorba, és betartani a szabályokat. ők a rendszer éltetői, rájuk, az ő tömegbázisukra lehet építeni mindazt, ami történik és történni fog, miközben egy kisebbség, az egyet nem értők minden szempontból diverz induviduumai, ritkán kisebb csoportjai valójában elkeseredve és egyesek morálisan felháborodva keresik a lehetőségeket és a kiutat ebből a helyzetből.

Sajnos ez is igaz. Félelmetes, hogy mennyi embertársunk akarja más farkával verni a csalánt. Ez szerintem a durva félelemkampánynak köszönhető, mert az emberek nagy többsége egyszerűen gyáva. Egy Dűne idézet rendszeresen eszembe jut:

A félelem az elme gyilkosa.
A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet.

Hát most megsemmisült a többség agya...

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Tudom, hogy a logikával hadilábon állsz, de azért ez elég gáz. Nézd már meg mi történik a két oldalon. Az egyik rá akarja kényszeríteni az akaratát a másikra. Na ki a hibás?

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerintem is túloz, de alapvetően igaz, hogy az önkéntes teszteltetés is kollaboráció a rendszerrel. Még az otthoni is, mert annak is ára van, és azzal is a fenevadat finanszírozzuk. Én ezért elvből teszt ellenes is vagyok, de bevallom a nyaralás miatt egy szájba turkálósat bevállaltam. Nem vagyok büszke rá, de így volt.

Figyu már, miket hoz le a Portfolio:

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220210/sulyos-vad-az-omikron-felfed…

Elmondása szerint nyomás alatt tartották és azt kérték tőle, hogy ne állítsa az omikronról, hogy enyhe lefolyású - írja a The Daily Telegraph cikkére hivatkozva a DailyMail.

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220210/magyar-tudosok-vilagraszolo-…

Az új felfedezés nem jelenti azt, hogy teljesen biztos, hogy kínai laborból szabadult el a koronavírus, ám ezt az elméletet erősítheti, és gyengíti azt a másik elméletet, hogy a koronavírus egy állatról terjedt át az emberre.

Na erre varrjatok gombot.

https://index.hu/belfold/2022/02/11/schobert-norbi-koronavirus-sztrok-i…

Covid-sztrókja volt Schobert Norbertnek, a földön pörgött.
...

Hozzátette, úgy tudja, hogy „Covid-sztrókja” lehetett, mivel semmilyen szív- és érrendszeri előjele nem volt a bajnak. Azelőtt három héttel kapta meg viszont a koronavírus elleni oltást, valamint – ettől függetlenül – koronavírusos tüneteket is észlelt magán a sztrókot megelőző napokban.
...
A fitneszguru a fentiek mellett is azt mondta, hogy szerinte fontos az oltás beadása.
...

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Egyrészt a Schobert Norbertnek azt sem lehet elhinni amit kérdez (legalábbis az utolsó évek tapasztalatai szerint). Teljesen mindegy mit mond 3 forintért bármit megtesz. Harmadrészt, nem csodálkoznék rajta, ha csak úgy spontán pörögne a földön.  

Meglepő fordulat, hogy úgy látszik hogy ő maga is összekötötte a vakcinával az esetet, és azt mondta, hogy nem fogja felvenni a negyediket: https://twitter.com/srah_jan111/status/1492409820468686852

Lehet tippelgetni, hogy mi lesz a karrierjével ezek után!

 

Magáról az összeeséséről is van videó, kering az Interneten, péládul itt is: https://twitter.com/LeoKearse/status/1491396624635273220 (41 másodperc, tanulságos megnézni. Szerintem már máshol is volt linkelve a hup-on, de nem emlékszem hol, elfér itt is.) A közönség komolyan azt hitte, hogy az összeesés a show része, mert őszintén nevettek. Érdekes egybeesés, hogy az összeesése előtt utoljára azt mondta, hogy "Jesus loves me the most."

Szerkesztve: 2022. 02. 12., szo – 18:25

Sajtóhiba, vagy csak a szokásos hazudozás megy?

 

az oltottak esetében a súlyos esetek aránya 30,4/100.00 fő, míg az oltatlanoknál 361,1/100.000 fő.

https://www.napi.hu/nemzetkozi-gazdasag/koronavirus-covid19-jarvany-laz…

 

Ha nem értenéd: a két szám közel ugyanakkora, csak oltatlanok esetén a számláló és a nevező is 10-zel meg van szorozva.

:)

Milyen halottak? Nem, te jobhopper, nem a halottakról volt szó, hanem a súlyos esetekről. Azonfelül ez csak a 60 felettiekről szólt, a fiataloknál nincs ekkora olló.
És nem az az átverés, hogy valamelyik variáns ellen esetleg még használtak valamit a vakcinák. Az az átverés, hogy a) letagadják a vakcinák mellékhatásait/veszélyeit és b) felfújják a vírusét: olvasd már el, összesen 0.36% esélyed van, hogy súlyos következményekkel fog járni, ha 60 felett oltatlanul elkapod a fertőzést. (Ha csak a halált nézed, vagy a teljes népességet, akkor értelemszerűen még kevesebb.)

A hozzád hasonlóak meg jönnek fölényeskedni, hogy 10x akkora eséllyel halsz bele oltatlanul. (Miközben nem is a halottak arányáról volt szó.) Ami még mindig fél százaléknál is kevesebb esélyt jelent. Iszonyatosan veszélyes. Mind meghalunk.

ok fixed: 

"ah, szoval annyira hatastalan a vakcina hogy egy 10x szorzo van a sulyos esetek (~ korhazi apoltak) kozott! :D micsoda atveres!

jah, es keress hozza egy ervelesihibat! :D

btw, jophopper hater vagyok... (tevedtel ebben is :D)

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Ez az abszolút  és relatív kockázat számolás amivel trükközzek a vakcinagyártók is, ez a számháború része.

Szerinted, ha oltatlanként 0,3 az esély hogy beteg legyél, oltva meg 0,03 akkor 10x kisebb az esélye a fertőzésnek? Érdekes matek...

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Látom, nagyon fájt, hogy bebizonyítottam, hogy nem tudsz érvelni és ezzel próbálod meg hárítani, hogy úgy teszel, mintha alaptalan lett volna, leszarván, hogy nem csak egy linket kaptál, hanem levezetést is mellé.

Látom a memóriád is annyit ér, mint az érvelésed. Már megbeszéltük, hogy a jobhopper titulust nem azért kapod, mert jobhopper vagy, hanem azért, mert osztogatod ész és cédula nélkül. Meg is kaptad érte a magadét, én ekkora +1-hegyet még hupos poszt alatt nem láttam, pláne nem ennyiféle világnézetű embertől. Ebből is látszik, hogy mekkora baromságot mondtál, ill., hogy mennyire szűklátókörű vagy.

Hagyd a fenébe, nem érdemes. Egy pillanatig nincs esélye, hogy bármilyen érv átérjen. Ahogy fent látható, felületes vagy nem létező tudással vannak összeollózva ide az anyagok. Természetesen amiknek már a forrása sem volt rendben, többször evidenciák közzé sorolva "Nézd van zöld a paradicsom. Ezért ugat a kutya" szintű logikai összekapcsolásokkal. Egymást húzzák itt az a megszokott 4-5 ember. Had éljék ki magukat. A tényeken ez semmit nem változtat. 

Norvégia is feloldja szinte az összes korlátozást, már a fertőzötteknek is csak ajánlott lesz a karantén.
Gyakorlatilag az összes járványügyi korlátozást feloldják Norvégiában, mert a hivatalos indoklás szerint a magas fertőzöttségi adatok ellenére nem gyakorol rendkívüli nyomást az omikron variáns az egészségügyre, írja a Reuters nyomán a 24.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Itthon sajnos az orvosok fenntartói a rendszernek.

Komplett kudarc volt a védekezés a 42.000 halottal, ennek ellenére ellentmondást nem tűrően osztják az észt. Önkritika nulla.

Ráadásul a kormány Gyurcsányista figurákat futtat, pl. Boldogkői Zsoltot, aki csak akkor nem hazudik, amikor éppen csöndben van.

Az átlag embert kezdi rohadtul nem érdekelni a járvány, de az orvosok folyamatosan nyomják a kormányt a kötelező oltás felé. Elmebaj.

Kíváncsi leszek, hogy a szabadságharcos kormányuk mikor fog lépni, mert kezd már gáz lenni a többiek miatt. Ha meg a náci példát követjük, (német-osztrák) akkor a szabadság szó soha többet ne hagyja el a vezetőink száját.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Kicsit kezd 1956-ra hasonlítani a sztori. Akkor is addig feszítették a húrt, amíg az Andrássy út fáira fel nem akasztották a tisztelt politikusokat a haverokkal együtt.

Kádárnak elég volt a hatalom, nem akarta rövid pórázon tartani a népet. Tanult Rákosi hibáiból, értelemszerűen a kommunisták is miután látták a cimboráikat agyonlőve, kicsit visszább vettek a tempóból.

Minden kommunista családban volt legalább egy hulla, akit a forradalom alatt tettek el láb alól.

 

Amit nem értek, hogy valahol már mindenkinek látni kellene, hogy a járványkezelés megbukott. A támogatottság hétről hétre csökken. Konkrétan nem tudom, hogy mivel zsarolják a kormányokat, Jakab Peti már ráérzett a jövő zenéjére, érdekes, hogy pont Orbán nem kapcsolt. Pedig idáig a legpopulistább miniszterelnökök közé tartozott. Úgy tűnik van, ami fontosabb a populizmusnál.

Hát aki még most sem látja, hogy a valódi hatalom nem a politikusok kezében van, az örökre marad a mátrixban. Éppen a húzd meg-ereszd meg, megeresztés fázisában vagyunk, mert a háttér a csicskái nélkül nem tud működni és ha a politikusokat agyonüti őket a tömeg, akkor nagy bajban lesznek. A zsarolás eszköze simán a pénz, Simon Perez már ki is mondta. A mostani rendszerből már nincs kiút átalakulás útján, csak összeomlással és utána újjászületéssel. Mondjuk nem tudom van-e példa történelemben arra, hogy egy rendszer átalakult és nem összedőlt?
 

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Telexesborzoló hírek Kanadából:

https://youtu.be/I6UDE3PE4LU

Itthon valamiért erről néma kuss van...

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Az omikron borzalmairól osztanék meg egy képet.

2022-01-01-re a KSH halálozási többlet nullán van. Úgy számolom a többletet, hogy 2020-01-01 előtt az összes év adott hetére (1-53) átlagot veszek.

 

Miközben a napi esetszámok 10k fölött vannak, a COVID halottak 100 körül, aközben a KSH szerint már nincs járvány.

A KSH-ba lassan csorognak be az adatok, tehát simán elképzelhető, hogy ugyanerre a hétre végül pozitívba megyünk, ugyanakkor nagyon komoly eltérés már nem lesz.

Durván a nulla közelében fogunk maradni. A képen a rózsaszín rész jelzi, hogy az 1 hónappal ezelőtti adatok bizonytalanok.

 

https://github.com/kamutelapo/covid/blob/master/k%C3%A9pek/Covid%C3%96s…

A grafikonod alapján 6-8 ezer között lesz a 2021-es covid halott.

Egyrészt a grafikon alapján is jóval többnek látszik, hiszen a baloldali grafikon fele a 2021 január, elég magas halálozással, másrészt a jobb oldali grafikonon nincs rajta az év eleje, de egyiken sincs rajta a 2021.02-08 közötti időszak, szintén elég jelentős halálozással.

Egyébként meg, ha 27-30e közötti lesz a Covid halálozás a 2021 évre, az meg a 2020 végén indult oltásra nem vetít túl jó fényt!

Oltás nélkül egy év alatt meghalt kevesebb, mint 9e, oltással meg több, mint háromszor annyian.

Nézz már rá Csab által megosztott halálozási adatokra és a vakcinácíós adatokra.

Február közepén lódult meg az első oltás, március közepén a második, egészen május közepéig, július elejéig tartott. Itt volt a harmadik hullám rekord sok halottal.

A harmadik oltás augusztusban indult és tartott egészen mostanáig. Itt volt a negyedik és ötödik hullám, újabb rekord halálozással.

Összefüggés bizonyosan van, de könnyen lehet, hogy nincs ok-okozat, sőt, még az is lehet, hogy Nektek van igazatok és oltás nélkül sokkal több áldozat lett volna. Az a furcsa, hogy az első két hullámban, oltás nélkül sokkal kevesebb áldozat volt.

azaz max májustól számolhatnál az oltható emberek 50%-ával

Nem májustól, hanem amint elindult a nagyüzemi oltás, onnantól számolhatunk vele, mivel 2-4 hétre gallyra teszi az immunrendszert. Erről az apróságról hajlamosak sokan elfelejtkezni és úgy tekinteni rá, mintha ez nem az oltástól lenne, sőt, még akár oltatlannak elkönyvelni! Amint megkapod az oltást, onnantól megnöveled a rizikót 2-4 hétre. Ezt mindenképp bele kell számolni. Nem lehet elmismásolni. Nem lehet csak 1 hónap után vizsgálni, amikor már kialakul a védelem és helyreáll az immunrendszer. Nem is beszélve az ismétlő oltásról, amit 1 hónap múlva kapsz, így még jobban kitolva a veszélyes időszakot.

Mint sokminden mas, ez sem binaris, hanem egy folytonos atmenet.

Izraeli kutatasi erdemenyrol tudok (lusta vagyok visszakeresni, honapokkal ezelott volt).

Az jott ki, hogy ~14-15 napig _semmi_ vedettseget nem ad az elso oltas. Sot, egy kicsit rosszabb is volt megbetegedesek szama az elso 10 napban, amit kenyelmesen rairtak annak szamlajara, hogy biztos az emberek felelotlenebbul viselkedtek, mert azt hittek, hogy vedettek. (Nyilvan lehet benne valami, de ugyanennyire lehet, hogy az oltoponton fertoztek ossze egymast...)

15. naptol indulva kb 3-4 heten at folyamatosan emelkedett a vedettseg. Vagyis a maximum valahol az 5.-6. het kornyeken erheto el, ha sok ember atlagat nezzuk.

Ez igaz volt _Pfizerre_, _elso oltasi adagra_, az _eredeti virusvariansra_. Extrapolalni masra csak korlatozottan lehet. Az elso 15 napnak fiziologiai oka van, az ujonnan letrejott B sejteknek ennyi ido kell, hogy erettek legyenek es elkezdjenek antitesteket termelni. Ez valoszinuleg minden oltas elso adagjanal igaz lehet.

Régóta vágyok én, az androidok mezonkincsére már!

Legalább 2 hét a második oltástól a 2 dózisos vakcinánál. Számolhatsz tőlem 28 nappal is, de ha Március 19-én 1.5millió ember kapta meg az oltását abból 4 hét múlva leghamarabb (2 hét múlva második, 2 hét múlva valami védettség) lessz 1.5 millió ember valamennyire védett és ott maradt 4.5 millió oltás által biztosított előny nélkül. Ez az időpont a másfél millióra Április 18. Akkor most már érted hol hibáztál?

Sajnos nem akarod megérteni, hogy a március 19 és az április 18 között jóval nagyobb eséllyel fertőződnek meg és lesznek betegek az oltások miatt. Ez az oltás miatt van, ezt az időszakot nem lehet oltatlannak venni, mert nem oltatlan. Ha akkor oltatlan lenne, nagyobb eséllyel venné fel a küzdelmet. Oltott, de védtelen.

Akkor most már érted hol hibáztál?

A mechanizmus kutatását meghagynám másnak, számomra lényegtelen mellék körülmény.

Az a lényeges kérdés, hogy létezik-e ez a jelenség?

Van olyan adat, ami alátámasztja ezt az elméletet, gyuri23 hozta az előző topikba: https://hup.hu/comment/2731990#comment-2731990 Ugye a frissen oltottakat oltatlanként vezették be a statisztikákba kábé mindenütt, és így a közvetlenül az oltás után történő dolgok mérése lehetetlenné vált. A videóban beszélő statisztikus véleménye szerint akár az "oltatlanok" magas halálozását akár az oltás is okozhatta: https://www.bitchute.com/video/bdpoJaUACqlG/

 

Ha volna tisztességesen vezetett statisztika a vakcinálásokról és egészségügyi eseményekről, akkor lehetne cáfolni vagy bizonyítani ezt a jelenséget. Persze nem nagyon vannak ilyen adatok, mert... miért is? Az EESZT-ben benne kell lenni minden információnak, egy kevésbé hülye programozó pár óra alatt le tudná kérdezni ami kell.

Elolvastam. Nekem nagyon ugy tunik, hogy pont ugyanazt fedeztek fel, amit mar az izraeliek is dokumentaltak korabban.

Az oltas beadas utan, de meg a vedettseg megjelenese elott van egy enyhe, emelkedes a fertozottsegi adatokban.

Erre a kovetkezo okok lehetsegesek:

- az emberek azt hiszik, hogy azonnal vedettek, emiatt kevesbe ovatosak lesznek - ez a "hivatalos" magyarazat. Az teny, hogy az oltasi kampany elejen nem volt tulzottan koztudomasu, hogy mennyi ido kell a vedettseg kialakulasahoz.

- az oltoponton nagy tomegben sorban allo, egy legterben varakozo emberek osszefertozik egymast - ezt ugye mar nem szokas emlegetni, mint lehetoseg, mert felveti az allamok felelosseget

- van valami titokzatos immunrendszer-ronto hatasa az oltasnak

En azert azt mondanam, az elso kettot kene elobb kizarni es csak utana ugrani a harmadik lehetosegre.

Régóta vágyok én, az androidok mezonkincsére már!

> enyhe, emelkedes a fertozottsegi adatokban

A statisztikus a fent linkelt videóban ( https://www.bitchute.com/video/bdpoJaUACqlG/ ) videóban napi 700 plusz halálozást mondott a saját elemzése szerint. (És ezt a 700-at oltatlannak számolták a statisztikákban, amivel utána riogattak minket, hogy azonnal vegyük fel az oltást, mert mi is úgy járhatunk... Pont ahogy Csollány Szilveszter esetében.) Gondolom azért lehet, mert felelőtlenül elmentek egy koncertre vagy kocsmába, ami életveszélyes manapság.

Tényleg durva, hogy a prekoncepcióink miatt mennyire mást tudunk belelátni ugyanabba a filmbe, amit nézünk.

Felmerül a kérdés, hogy volna-e olyan megfigyelés, ami által el lehetne különíteni a vakcina-mellékhatásokat attól, hogy felelőtlenül elmentek az emberek koncertekre meg kocsmákba és belehaltak?

Sajnos nincs a két dolog között ok okozati összefüggés.

Hirtelen elkezdtek egyre fiatalabban meghalni március és április között, amikor a vakcinázás tömegesen indult, de ez a delta végéig kitartott.

A 3. hullám alapján kijelentheted, hogy az oltás hatalmas halálozást okozott.

 

Nade a 4. hullám alatt ugyanezt a szar vakcinát lövöldözték (na jó, inkább Pfizert Szputnyik és Sinopharm helyett) és mindezt nem látni a görbéken.

Sokan halnak meg, de nem akkor, amikor épp oltanak. A márciusi halálozást nem lehet a keleti vakcinákkal sem összekötni.

 

Bárhogy nézed az adatokat, az jön le, hogy az egyes vírusvariánsok másféle halálozást okoznak. Ez nem jelenti azt, hogy a vakcinák jók és működnek, de a hatásuk szabad szemmel kimutathatatlan a halálozási adatokon.

Sokkal inkább a vírusvariánsra jellemző halálozást produkált a járvány, ami múlt év tavasszal pont egy időben zajlott a vakcinaprogrammal.

 

Íme az ábra:

https://github.com/kamutelapo/covid/blob/master/k%C3%A9pek/Elhunytak%C3…

 

Itt látod, hogy ahogy oltanak, a halálozások életkora drámaian megy lefelé. De a deltáról már nem lehet ugyanezt elmondani, pedig ugyanazt lökték. Nem akkor megy le az életkor, amikor oltanak és nem akkor megy fel, amikor abbamarad. Nincs ok, okozat.

Mindenki pofára esett ebben a járványban:

- jaj, majd meghaltok az oltás miatt félelem nem vált valóra

- jaj, ősszel az oltatlanok hullani fognak, mint a legyek jóslat szintén nem vált valóra

Komolyan kimutatható halálozást az oltások nem okoztak. Az, hogy egy csomó nyavalyád lett tőlük oké, de azért zömmel túlélték az emberek.

Mérhetően sok embernek a töke kivan az oltástól, ez látható statisztikailag, de meghalni nem haltak meg.

Ami érdekes: a KSH-ban 2022-01-10 az utolsó adat:

- 2845 ember halt meg a második héten 2022-ben

- 2918 ember halt meg a második héten az előző 5 év átlaga alapján

Összesen 73 emberrel kevesebb halt meg a második héten, mint amennyi ugyanilyen időszakban meg szokott itthon halni.

Ekkor az omikron felfutóban volt, a hétnapos átlag 6000 esettel.

A hétnapos átlagban a halálozások 70-120 között mozogtak a megelőző 3 héten.

 

Ez az érték a delta és az omikron közötti mélypontot jelentheti, ugyanakkor mindenképpen meglepő, hogy negatívba átment a KSH.

 

Jelenleg a COVID halálozások 60-90 között mozognak naponta, tehát nem növekedhetnek érdemben a következő hetek adatai sem.

Hiába van napi 10k új fertőzés, a halálozásokban egyelőre jelentős kiugrás nincs.

 

Simán elképzelhető, hogy a halálozási görbe ráálljon az elmúlt 5 év adataira.

Egy újabb ábra, ami azt igazolja, hogy vége a járványnak.

Aki most meghal omikronban, az egyébként is meghalt volna, csak nem lenne omikronos. Ezért stagnál a COVID halottak száma a 10k fertőzés ellenére is, ezért bukik a KSH többlethalálozás negatívba.

 

A járvány kezdetén a COVID elhunytak átlag életkora 77 év volt, ez egészen 71 évig lecsökkent a deltával és most visszatért újra 76 évre.

https://raw.githubusercontent.com/kamutelapo/covid/master/k%C3%A9pek/El…

 

Az öregek meghalnak, de a COVID-ot is elkapják. Ha menni kell, hát menni kell, ha emellé az omikront is elkapjuk, hát nagyon sok vizet már nem fog zavarni.

 

A várható élettartam Magyarországon:

79,33 év (nők), 72,86 év (férfiak)

 

A kettő átlagát véve: 76,095 év, pont amit az ábra mutat. Jelenleg COVID-osan halnak meg, de ha nem lenne COVID, akkor máshogy halnának meg.

Kiegészítettem az ábrát a várható élettartammal.

 

Ami érdekes: a COVID halottak átlag életkora a vuhani és az omikron hullám alatt megegyezik a várható élettartammal.

A brit és a delta alatt, amikor az oltásokat osztották, lecsökkent.

 

https://raw.githubusercontent.com/kamutelapo/covid/master/k%C3%A9pek/El…

Az omikron borzalmaihoz egy kis adalék:

Kitálalt a Dél-afrikai Orvosszövetség elnöke: a Nyugat nyomást gyakorolt rá, hogy hazudja súlyosnak az omikront.

A dél-afrikai orvos szerint nyugati kormányok nyomás alá helyezték, hogy ne nevezze enyhe lefolyásúnak az omikront – annak ellenére, hogy tapasztalatai ezt mutatták. Angelique Coetzee utalt arra is, hogy a válságkezelést egyéni érdekek és üzleti lobbik is befolyásolják.

Angelique Coetzee volt az első orvos a világon, aki omikronnal diagnosztizált betegeket kezelt. A dél-afrikai Pretóriában élő egészségügyi szakember, egyben a Dél-afrikai Orvosszövetség elnöke a közelmúltban a Die Weltnek adott interjút, amelyben elhallgattatási kísérlettel és a válság túlreagálásával vádolt meg egyes nyugati országokat a koronavírus-variánssal kapcsolatban.

Azt mondták nekem, nyilvánosan ne jelentsem ki, hogy ez egy enyhe betegség. Azt kérték, hogy tartsak távolságot az ilyen megnyilatkozásoktól, és mondjam azt, hogy ez egy komoly betegség. Ezt elutasítottam.

...

https://www.welt.de/politik/ausland/plus236780035/Omikron-Entdeckerin-C…

https://kuruc.info/r/64/239794/

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2022. 02. 15., k – 01:56

Csináltam egy másik grafikont is, ami megmondja a járványkezelés árát.

https://github.com/kamutelapo/covid/blob/master/egy%C3%A9b/COVID%C3%A9s…

 

Közelítés:

- Ha a KSH-ban 100 halott van ugyanazon a héten és ugyanabban a korcsoportban, a COVID halottak meg csak 75-en vannak, akkor 25-öt a járványkezelés vitt el

- Ha 100 COVID halott van, a KSH halálozások között viszont csak 50 a többlet, akkor 50 tényleges COVID halottról van szó, a másik 50 egyébként is meghalt volna

 

Magyarul: a KSH többlet halálozási adatokban megnézem, hogy kiket tudok COVID halottként is elkönyvelni és kiket nem.

Akiket nem tudok COVID halottként elkönyvelni, azok a járványkezelés áldozatai.

 

2020-ban 8129 főt a COVID vitt el, 4660-at meg a járványkezelés.

2021-ben 21028 főt vitt el a COVID, 4200-et meg a járványkezelés.

 

Úgy tűnik, hogy a 37.000-es többlet halálozásból 8860-at csináltak a járványkezelők. Durván minden 4. ember a járványkezelés áldozata lett.

Szerkesztve: 2022. 02. 15., k – 10:49

Látlelet az átlagember szellemi állapotáról. EthanFromLondon nick nevű youtuber beszél a feltételezett Covid vakcina mellékhatásairól amiket tapasztalt. 6:42 hosszú, de a három kimelt időpontot elegendő meghallgatni, hogy átmenjen amit be akarok mutatni:

A teljes videó időmilliomosoknak: https://www.youtube.com/watch?v=bPDm-RV0Xks

A kiemeléseim leirattal:

https://www.youtube.com/watch?v=bPDm-RV0Xks&t=96s

"Somehow my skin was damaged and burning all the time. I was having trouble sleeping..."

https://www.youtube.com/watch?v=bPDm-RV0Xks&t=124s

"I've read online somewhere that the vaccine damages the myelin sheet. ..." (Magyarul mielinhüvelynek hívják ami az idegeknek a burkoló zsír borítása, amik "szigetelik" az idegeket. Ezeknek a sérülése összefüggésbe hozható egy rakás idegrendszeri problémával, ismereteim szerint például a Multiplex Sclerosis esetén is ez sérül.)

https://www.youtube.com/watch?v=bPDm-RV0Xks&t=341s

"And when I went for my third booster..."