Flame

Ki szereti a menstruátorokat?

Fórumok

Nők helyett inkább menstruátorokról ír a gendersemleges New York Times „Az új menstruátorok gyakran fordulnak a szülőkhöz termékekért és tanácsért, és a szülők most már többet is átadhatnak, mint egy eldobható betétet vagy tampont” – áll egy cikkben, amely azokól a fiatal lányokról szól, akik nemrégiben kezdtek el menstruálni. A cikk végig kerüli a nőnemű névmások használatát (konkrét megszólaltatott nőknél nem kerüli, de általánosságban gendersemleges névmással hivatkozik a „menstruátorokra” – a szerk.), és azt írja, hogy „egy átlagos menstruátor több ezer tampont használhat el élete során”.

A szerző egyetlen ponton sem használja a „nő” vagy „asszony” szót, a cikkben csak a „lányok” szó szerepel két olyan konkrét személlyel kapcsolatban, akiket a lap név szerint idéz. A szerző végig „emberekről” beszél, amikor menstruációt tapasztaló nőkre utal, és „fiatalokként” ír a menstruációt tapasztaló lányokról.

„A fiatal menstruátorok teljesen más tapasztalatokkal rendelkeznek, amikor életük során újrafelhasználható eszközökkel kezelik menstruációjukat” – mondta Michela Bedard, a Period Inc. ügyvezető igazgatója a New York Timesnak.

A „menstruátor” kifejezés azt az általános erőfeszítést tükrözi, miszerint újabban a nők exkluzív élményeit gendersemleges szavakkal igyekeznek leírni angol nyelverületen. Például az anya „szülő személy”, a gyerek „születő személy”, a szoptatás „mellkasi táplálás”, az állapotos asszony „terhes személy”, a nő pedig egyszerűen „hüvelytulajdonos”.

Ezeket az új kifejezéseket a baloldali aktivistákon túl prominens demokraták, köztük Alexandria Ocasio-Cortez és Cori Bush képviselők is népszerűsítették, mely erőfeszítésük a demokraták azon döntésével tetőzött, hogy véget vetettek az „apa” és az „anya” kifejezések használatának a kormányzat által kibocsátott hivatalos dokumentumokban.

A demokraták kilenc hónap után akkor kezdték el újra használni a nemek szerinti nyelvezetet, amikor egy abortusztörvény-tervezetben 14-szer használták a „nők” kifejezést az abortuszkorlátozások hatásának leírására – jegyzi meg némileg ironikusan a Daily Caller.
 

https://www.nytimes.com/2022/01/20/well/sustainable-period-products.html

https://dailycaller.com/2022/01/20/new-york-times-women-mentruators/

https://mandiner.hu/cikk/20220121_a_new_york_times_eloszor_hivatkozik_a…

https://kuruc.info/r/6/238900/

Néhány comment:

Egy magamfajta ejakulátornak ez orbitális baromság. Anno nem gondoltam volna, hogy a Brian élete ominózus Loretta jelenete nem szatíra, hanem a jövő megidézése.

vajon a filmek címeit is átírják:
Micsoda Menstruátor, Bombamenstruátor, Macskamenstruátor, A Királymenstruátor, Menstruátorok a pult mögött :))

HOL VAN MÁR AZ A K*RVA METEOR?!

"A statisztika fehér-rasszista tudomány" - a nyugati egyetemi oktatás mélyrepülése

Fórumok

Bayer Zsolt: Jordan Peterson írása az elmúlt évek egyik legfontosabb írása

Bayer szerint a professzor cikkében összefoglalja mindazt, amit az egyetemi világgal, a tudomány világával, és az egész életünkkel műveltek az elmúlt években „az úgynevezett progresszívek, a megvilágosodottak, és a világmegváltók”. A publicista úgy véli, Jordan Peterson egyebek mellett arról beszél, hogy megszüntették szinte teljes egészében az objektív teljesítménymérést mind a felvételiknél, mind pedig a vizsgáknál. Így aztán az egyetemekre olyan alapon kerülnek be hallgatók, hogy milyen a bőrszínük.

Miért nem vagyok többé professzor a Torontói Egyetemen?

Az egyetemén a pszichológia szak új hallgatói az objektív »Graduate Record Examination (GRE)« (azaz Eredményszámítási Módszer, mely a magyarországi érettségi pontrendszerhez mérhető. A szerk.) számítása nélkül lettek felvéve és nem tudnak megbirkózni az első éves statisztikai kurzussal. Az eredmény az lett, hogy dühösen arra célozgatnak, hogy a statisztika rasszista tudomány. Apropó: a társadalomtudományban (és az orvostudományban is) minden az őszinte és hozzáértő statisztikákon áll vagy bukik.

Ezen túlmenően a diplomás klinikai pszichológiai képzési programok akkreditációs testületei Kanadában most azt tervezik, hogy megtagadják az egyetemi klinikai programok akkreditálását, hacsak nem a »társadalmi igazságosság« feltételeivel rendelkeznek

Hallgat a baloldal Bangóné kamu-diploma-ügyéről

Fórumok

Hallgat a baloldal Bangóné diploma-ügyéről

Bangóné csütörtök óta néma, a baloldali pártok pedig szombat óta nem mondják meg, mit gondolnak az ügyről, rajta lehet-e Bangóné a baloldali közös listán.

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, parlamenti önéletrajzával szemben a jelek szerint nincs közgazdász diplomája az MSZP-s Bangónénak. Bár az MSZP-s képviselő egy BGF-es közgazdász végzettséget szerepeltet a parlamenti önéletrajzában, de az egyetem szerint nincs erre vonatkozó adat az archívumukban. Erről ide kattintva olvashat bővebben.

Bangóné Borbély Ildikót, valamint az ellenzéki pártokat is megkerestük az ügyben

Bangóné Borbély Ildikót, valamint az ellenzéki pártokat is megkerestük az MSZP-s képviselő állítólagos közgazdász diplomája kapcsán, azonban

a szocialista politikus csütörtök óta nem válaszol arra a kérdésre, szerzett-e diplomát a BGF-en, a baloldali pártok pedig szombat óta nem mondják meg, mit gondolnak az ügyről, rajta lehet-e Bangóné a baloldali közös listán.

Maki Zay Indiába küldené a magyarokat

Fórumok

Márki-Zay Indiába küldené szemműtétre a magyarokat

Videón beszél az amerikai mintára épülő, egészségüggyel kapcsolatos elképzeléseiről a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

A baloldal miniszterelnök-jelöltje az elmúlt hónapokban többször is kifejtette, szerinte hogyan alakíthatnák át a magyar egészségügyet. Márki-Zay korábban az Amerikai Egyesült Államokban működő rendszer előnyeit sorolta, amelyet saját példáján keresztül ismer és ami szerinte „Magyarországon is működne”. Erről bővebben itt olvashat.

Volt valaha Magyarországon is falusi hájog-kovács. Bicskájával végezte a "műtéteket". Nyilvánvalóan Indiában is kiváló orvosi ellátás vár a szemműtétre váró nyugdíjas magyar nénikre és bácsikra. Az indiai fogászati szakellátás is világhírű.

Márki-Zaynak két feltétele volt ... a főnök egyiket sem engedélyezte ...

Fórumok

Márki-Zay, amikor megnyerte a miniszterelnök-jelölti bohóckodó showt, olyan erősnek hitte magát, hogy mindjárt két követeléssel is előállt:

  • 7. frakció
  • három cigányember az összellenzéki listán
A dolgok jelenlegi állása szerint Ferenc egyiket sem hagyta jóvá számára ... PS: nyomós kérdés, hogy MZP miért listázza az embereket cigány/nem cigány stb. szempontból ...

"Márki-Zay Péter Indiába küldené a magyarokat szemműtétre"

Fórumok

Márki-Zay Péter baloldali listavezető még 2021. december 15-én egy fórumon arról beszélt, hogy szerinte Indiában az orvosok naponta csinálnak százas sávban szemműtéteket, nagy rutinjuk van, profin megcsinálják, olcsón.

„És vannak olyan speciális kezelések, amit önök nem akarják, hogy Makóra vigyék önöket. Az amerikaiak a szemműtétek bizonyos fajtájára, amit a zöldhályognak hasonlóan nagyon ritka szembetegségek, inkább az amerikai biztosító is azt mondja, hogy inkább menjen el, adok egy repülőjegyet, menjen el Indiába” – mondta a baloldal miniszterelnök-jelöltje, és még hozzátette: „az amerikaiak nem láttak ilyen betegséget évtizedek óta. Most, ha ott kezd el babrálni a szikével valakinek a szemébe azért, hogy hát most én nem emlékszem, tíz éve nem csináltam ilyet, de megpróbáljuk.

„Inkább menjen Indiába olyanhoz, ahol sokszor csinálja”

– mondta Márki-Zay Péter.

Link: https://hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2022/01/20/marki-zay-peter-i…

[KV] Megszavazták - Februártól kötelező az oltás Ausztriában

Fórumok

Megszavazta az osztrák parlament: februártól kötelező lesz az oltás. Aki nem veszi fel, azt megbüntetik. Európában Ausztria az első olyan ország, amely ezt meglépte – közölte az M1 Híradója.

[...]

Az osztrák parlament alsóháza (Nationalrat) csütörtökön elsöprő többséggel megszavazta a koronavírus elleni általános oltási kötelezettség bevezetését februártól a 18 évesnél idősebbek számára - írja az MTI.

Linkek:

EU átláthatatlan titkos szerződései a transzparencia jegyében

Fórumok

https://www.youtube.com/watch?v=AlcujF1_Y7U

Szakács Árpád újságíró, publicista volt a vendégünk, akivel annak kapcsán beszélgettünk, hogy az Európai Unió titkosította a vakcinaszerződéseket. Interjúnk során szó esett az ellentmondásos információkról, a táradalomban zajló indulatokról, a vírus tervezettségéről és a jövő kihívásairól is.

 Miért titkolja az Európai Unió az oltások szerződéseit?

 Miért van ennyi ellentmondásos információ?

 Háborús időszakban mások a szabályok?

 Mennyire van kiszolgáltatva a világ a vakcinagyártó cégeknek?

 Miért van ekkora indulat a társadalomban?

 Minden orvos gonosz lenne?

 A bizalom kérdése 

 Tudatosan küldték a vírust az emberiségre?

 Vakcinapolitika

 Bill Gates most a lépfenét vizionálja

 Hogyan alakította át a COVID a politikai életet?

 Kína szabadította rá az emberiségre a vírust?

 Globális műsort látunk?

 Mi várható a következő időszakban?

Fudan aláírásgyűjtés

Fórumok

Azt hitte volna az ember a baloldali sajtó és az itteni megmondóemberei után, hogy alig várja az ország népe, hogy tollat ragadhasson és azonnal fusson Fudan népszavazási kezdeményezést aláírni. Erre meg mit látni? Már alig győzi a ballib sajtó szajkózni, reklámozni, hogy megy az aláírásgyűjtés és még mindig nincs meg a szükséges mennyiség. Az előzetes rapli alapján azt hitte az ember, hogy január 2-án már meglesz. Erre itt van január közepe (ezt tűzte ki az ellenzék magának) ...

Hát, eddig se hittem, hogy az ország népét (kivéve a balos budapestieket) érdekli ez a Fudan-ügy, de most ez kb. megerősítést is kapott ...