Covid-19 cirkusz józan paraszti ésszel

Fórumok

Miután a tudományos konteo nem akar működni, legyen ilyen topik is (illetve lehetne egy humoros is, mert már vicc az egész). Ez egész oltási cirkuszról Fekete Pákó imája jut eszembe: "Múkodj má!!!"

Kiindulásnak Dórika összefoglalója.

Kiegészítve Dopeman az "OLTÁS KOMMUNIKÁCIÓ EVOLÚCIÓ" című szösszenetével:

  1. Az oltás a megoldás: Megvéd, nem kapod el, nem fertőzöl.
  2. Az oltás a megoldás: Megvéd, de elkaphatod, picit fertőzöl, tünetmentes maradsz.
  3. Az oltás a megoldás: Megvéd, de elkapod és fertőzöl is, maximum enyhe vagy középsúlyos tünetekkel átvészeled.
  4. Az oltás a megoldás: Megvéd, de elkapod és fertőzöl, enyhe vagy középsúlyos tünetekkel átvészeled, a legrosszabb esetben kórházba kerülhetsz, de megúszod az intenzívet.
  5. Az oltás a megoldás: Megvéd, de elkapod és továbbadod, enyhe és középsúlyos tünetekkel megúszhatod, viszont akár intenzívre is kerülhetsz, de legalább elkerülöd a lélegeztetőgépet.
  • Nem én mondtam. A mutánsokra nem hat, de ha ismételjük igen. Na, ehelyett kéne a szakmának és az adminisztrációnak valami fogyaszthatóbbat és valósághoz közel állóbbat összefésülni, mert így csak a félelemkeltés üzemel. Az meg nem jól működik. Ha meg ez a valóság, hááát…

Amit most csinál a világ azt úgy hívják, hogy probléma fenntartó problémamegoldás. Alig van (szak)ember aki az immunrendszerről beszélne, pedig az a kulcsa az egésznek. Egyetlen egy oltás sem pusztított még el egy koronavírust sem. Az oltásnak csak opcióként kellene léteznie. Az oly sokat hangoztatott költséghatékony "megelőzés" most szóba sem kerül. Pedig lenne minta, 100-ból 95 emberen tünetmentesem megy át a koronavírus.

Csak egy kérdés: Miért nincs a ráknak operatív törzse? Évente több mint háromszor annyian halnak bele mint a koronavírusba. 

Nem tudom mi a célja az egésznek, de úgy látom az emberek lassan válasz út elé érkeznek: piros pirula vagy kék pirula?

Hozzászólások

Szerintem egyszerűen felelőtlenség az egészséges emberekbe is belenyomni ezt a szart, évente kétszer. A gyerekekről már ne is beszéljünk.

Ha lenne két olyan gyereked, akit súlyosan érintett a covid, ha ismernél még jópárat, lehet másképp gondolnád.

Ha nem a kormány idióta, romboló kommunikációjával foglalkoznál, nem csinálnál te is politikát belőle mint az ellenzék is, hanem az igazi szakemberekre figyelnél, megértenél mindent.

Gondolkozni és tájékozódni aztán újra gondolkozni nem szégyen, még ha manapság nem is divat :).

Nem. Ha lenne két ilyen gyerekem, akkor azt keresném, hogy hol csesztem ki az immunrendszerével. A ember természetes állapota az egészség, aztán gondoskodunk róla - főleg "szakemberek" javaslatára - , hogy ez megváltozzon. Látsz olyan kutatást immunrendszerre vonatkozóan, hogy az az 5% miért érintett a covidban és a 95% miért nem? Pedig ez lenne a megoldás, nem pedig az 5%-ért beoltjuk a 95%-ot is. Persze aki igényli opciónak ott lehet az oltás (és mellé korrekt tájékoztatás), de a kikényszerítése és az oltatlanok hibáztatása (ugye oltott, oltatlan egyaránt fertőz) emberiség elleni bűn. Arról nem is beszélve, hogy az eszetlen oltakozással csak mutálódást gyorsítjuk. Főleg az mRNS és DNS alapú vakcinákkal. 

Szakemberek nincsenek csak nagy arcos jósok. Mindenkinek az a kedves "szakember" akinek a véleménye éppen egyezik a saját nézőpontjával.

Gondolkodtam. A "szakembereknek" köszönhetjük ezt az elfajzott beteg világot.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Tele vagyunk ilyen kutatással. Megtalálták a génszekvenciát, ami súlyosbító körülmény, a cukros, szíves állapotok szintén. Van egy "csodálatos topik" a "Covid vakcinák tud...antivaxxer szemmel" sokadik kiadása egyébként. Nem biztos, hogy szükség van mégegy ilyen topikra, pláne ilyen a vakcinákkal gyorsítjuk a mutálódást, pláne az mRNS és DNS alapúakkal. DNS alapú jelenleg még forgalomban sincs. Pont azzal gátolod a szaporodását, hogy a felkészült immunrendszernél, és a magas ellenanyag szintnél hamar vége lesz a virnyáknak. Az omikronnál azt gyanítják (mert jelenleg csak ezt lehet), hogy egy immunhiányos illetőben alakulhatott ki, ahol hónapokig tobzódhatott kisebb-nagyobb formában. Ezzel egybevág az, hogy ahonnan elvileg jött, ott sok az immunhiányos.

A tudománnyal a helyzet az, hogy van valami, akkor nekiáll vizsgálni. Egyáltalán nem biztos, hogy 2 perc alatt tudja a választ, ezért születnek tanulmányok, vizsgálatok, elemzések, hogy valahova jussunk. 100 éve egy ibuprofen vagy inzulin gyógyszer elképesztő lett volna, ugyanúgy be lehetett volna vadítani a népet, hogy mondjuk zombivá alakítja őket egy ilyen. A mindennapos járványainkat egy csomó oltással, a gyerekkori kötelezőekkel, sikerült visszaszorítani, és ahol esetleg beindul az antivaxxerkedés meg is kapják a nyakukba.

Szakemberek nélkül se a kezed nem lenne begipszelve ha kellene, egy röntgen nem lenne (pedig az mekkroa ördögi technika, hogy átlát rajtad), de a busszal sem jutnál sehova, vagy autóba se ülhetnél, persze akkor, ha az elég vad gyermekhalandóságot és utána a kamaszkort megélnéd (lásd még tüdőgyuszi vs. antibiotikumok).

Javaslom elsősorban a lentieket, és a lenti csatornán lévő többi kapcsolódót.

A tudomány terén válasszuk szét a természettudományokat a bohóckodástól.

Az Ázsiba szakadt dokit régebben néztem, akkor még kritikusan és pártatlanul állt a dolgokhoz. Aztán történt valami (lé állt a házhoz?) és vaxer hívő lett. Aztán elkezdtem kérdezni tőle, a válasza a kérdések törlése lett. Szóval inkább nem érdekel a véleménye, számomra hiteltelen az ilyen ember. Elfogadtam volna azt a választ is, hogy "Hülye vagy fiam!". Na az ilyen fajtáknak kell az arcából lejjebb venni.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Az egyik videója végén elmondta, hogy az antivaxxer témák törli, meg megunta az állandó veszekedést. Az nem merült fel benned, hogy nincs pálfordulás a részéről, hanem egyszerűen a tudományos ismeretek, és mint orvos így látja jónak a dolgokat? Az nem nyerő, hogy ha valaki ellentmond (vagy olyat mond ami nem szimpatikus), akkor rögtön kizárod a véleményét, és már hiteltelen lesz.

Azt a roppant bonyolult kérdést tettem fel neki - még abban az időben, amikor azt kommunikálta mindenki hogy "két oltás, aztán happy" -, hogy nem mond ennek ellent az EU által beszerzett 6 milliárd vakcina. Ebben semmi antivaxerkedés nem volt, csak nálam megmaradt a kritikus szemlélet, Ő meg elvesztette. Ez nem szimpátia kérdése, ha valaki egy kényes kérdést csak törléssel tud megoldani az más aljasságokra is képes.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Ezt a 6 milliárd vakcinát honnan vetted? Az első kör kb. 700-800 millió adag volt szumma, és amikor már látszott, hogy a 3. oltások, és a variánsokra átállítottak kelhetnek, akkor 1,8 milliárdos, de 2 éves (900-900 millió adagos) szerződés ment a pfizernek, és egy kisebb a modernának.

"It reserves an additional 1.8 billion doses on behalf of all EU Member States, between end 2021 to 2023. It will allow for the purchase of 900 million doses of the current vaccine and of a vaccine adapted to variants, with the option to purchase an additional 900 million doses."

A kérdésedben szerintem ott bújkálhat a titkon már tudtak róla (sőt...), és már jó előre bevásároltak c. dolog, valszin erre elég hamar ugrott a doki. Valszin keményebb formában kapta az ívet hasonlóakkal, és elege lett. Amint látod, relatív gyors guglizással, mert nem magamtól vagyok ilyen okos, utána lehet nézni a számoknak, sőt maguk a szerződések olvasgathatóak.

Az hogy finoman szólva rongyosra keresi magát néhány gyógyszergyártó ezeken, az egy külön történet:

Úgy érzem, hogy a héten még nem kell gyűjtést szervezni nekik.

Ezt a 6 milliárd vakcinát honnan vetted? 

Itt indul a szál, de rosszul emlékeztem, "csak" 4.3 milliárdról volt szó, most már 4.6 milliárdnál tartunk.

De tök mindegy, ha csak két oltásra terveztek volna, akkor kevesebb mint 1 milliárd oltóanyag elég lett volna. Már akkor tudták, hogy ez egy neverending sztori lesz, csak nem ezt kommunikálták.

Idézet tőlem 4 hónappal korábbról:

"Ide a bökőt, hogy egy éven belül kötelező lesz a 3. oltás. Aztán meg a többi."

Igaz nem lett kötelező, csak kikényszerített. Épp a mai napon.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Tehát akkor újból. Amikor a legelső szettet vették, akkor eleve túlvásároltak, abból pl. egy csomót le sem szállították, és felmondták a szerződést. Ez volt 2020 késő őszén. Amikor jött a 3. hullámos brit variánsos móka, akkor látszott, hogy hát ez mégsem egy túl stabil vájrusz, meg az is, hogy a védettség azért csökkenhet. Ezért 2021 májusban kötöttek egy ÚJ 900+900 milliós (ebből a második 900 millió egy opciós mennyiség ha jól értem) további szerződést, hogy az új variánsok és ismétlő oltásokhoz időben legyen cucc. Ez a 900 millió 2021 végétől 2023 középéig lévő időszakra szól.

Szóval itt nem egy bazinagy raktáras tételről van szó, és ha jól számolom még opciósan is kb. 2,5-3mrd körüli adagról van szó, és kb. 3 év alatti szállítással.

Nézzük az idézett hírből, hogy mi valósult meg (https://infostart.hu/kulfold/2021/07/27/az-eb-elnok-oltasi-merfoldkorol…):

Az Európai Unió továbbra is mindenki számára elegendő mennyiségű oltóanyagot biztosít. Az Európai Bizottság eddig

  • a Pfizer/BioNTech (600 millió + 1,8 milliárd adag),
  • az AstraZeneca (400 millió adag),
  • a Johnson & Johnson (400 millió adag),
  • a Moderna (460 millió adag),
  • a CureVac (405 millió adag) és
  • a Sanofi-GSK (300 millió adag)

vállalatokkal írt alá szerződést vakcinabeszerzésről.

AZ oltás: https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/ip_21_4561 , azaz végülis 2022 májusig szállítanak le összesen 300 milliót.

Ha jól tudom, akkor a Sanofi és a CureVac nincs még, vagy talán nem is lesznek. Sanofi dobta a projektet: https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/frances-san…

J&J: https://euobserver.com/coronavirus/152162

In total, the EU has ordered 200 million vaccines from Johnson & Johnson - of which 55 million were to be delivered by the end of June.

So far, the company has only delivered 12 million doses to EU member states. Only half of them those been administrated so far, according to EU figures.

Itt megint a fele a valós megállapodás, mint a fentebbi szám, sőt eléggé le vannak lassulva.

Pfizerből 200+100 milliós rendelés volt az első, nem 600 millió.

Modernából 80+80 milliós rendelés volt, nem 460 millió. A második kör 150+150 milliós, de szintén két évre elosztva. (Ezek a fentebbi linkjeimen ott vannak.) Így ennél tényleg kijön a 460 millió szumma.

A legelső kör e szerin, szerződés szerint, ami konkrétan megvalósulóban van, de van aki még mindíg szállít.

  • Pfizer: 300M (150M ember oltására)
  • AZ: 300M (150M ember oltására)
  • J&J: 200M (200M ember oltására, gondolom megörültek, hogy 1 dózisos)
  • Moderna: 80+80M (80M ember oltására)

Összesen: 960M adag, ami 580M ember oltására elég. Ez azért nem sokkal több, mint az EU népessége.

Ez után a májusi booster+igazított beszerzési szerződés bő 2 mrd adag Pfizer + Moderna, úgy, hogy 2023 közepéig kell majd szállítani. Két külön szerződés. A második utánrendelés, amikor kiderült, hogy nem olyan szép a sztori, hogy majd 1 oltási sorral akkor 12-18 hónapig jók vagyunk, és ez az eredeti változatra tippelt 70-75%-os oltottsággal kialakuló nyájimmunitással pláne jó lesz, mert nem lesz hova terjednie ennek a cuccnak, és majd szépen elhal.

Én nem ezzel nem vitatkozom. A bajom azzal van ha valakinek szüksége van közel 2x 500 millió oltóanyagra, akkor nem több mint négy milliárdot köt le előre. Ebben az időben még azt kommunikálták, hogy két oltás után lepattan a vírus az emberről. Hazugság volt, tudták előre, hogy ez nem igaz.

A lekötött tételek rendelési és szállítási ütem olyan amilyen, de a több mint 4 milliárd előbb-utóbb le lesz szállítva, vagy még több.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Node kezdetben nem kötöttek le ennyit, kezdetben direkt overbookoltak, mert nem tudták, hogy ki mennyit és hogyan tud szállítani. Május óta volt sejthető, hogy hát igen, ilyen booster és társai előfordulhatnak, pláne, hogy az újabb variánsok ellen csökkent védettség nem olyan acélos már. Ez nem hazugság, hanem egyszerűen így haladtunk előre, hogy megismerjük a kis rohadékot.

Nem lesz leszállítva annyi, mert ahogy írtam több gyártó feladta, visszalépett. 2,5-3mrd szummáról lehet beszélni, ami gyakorlatilag 3 év alatt ér majd ide. Ebben olyan 6 havonkénti emlékeztető vagy utánállított oltással számolhatnak. Az EU teljes lakosság kb. 445M, az első pakkot azért erősen ráhagyták, de ez ilyen. A kb. bő 2mrd-os második csomag az elég pontosan 2 év alatt 4-4 oltásra elég, és még egy kis apró. Node ezt akkor rendelték, illetve szerződtek, mert nem raktárról jön a matéria, amikor már látszott, hogy az eredeti "óhát túlleszünk rajta" történet nem jött be, hiszen a vírnyák máshogy gondolta.

Azért itt a fejlett nyugaton nagyon-nagyon elkényelmesedett nép. A kötelező oltásokkal gyakorlatilag nullázták a régi szokásos járványokat, az influenza se vert oda, mert az idősek között azért volt oltottság. Az utolsó érdemi járvány az 50-es évekbeli gyermekbénulásos volt. Erre kaptunk a nyakunkba egy olyat, amire az alapjárati egészségügy, és amúgy semmi sincs kiépítve. Nyilván ez a korona nem egy középkori pestis szintű őrület, de erre mondta Jakab Ferenc, hogy óriási szerencsénk van, hogy "csak" egy ilyet adott a gép most.

"A ember természetes állapota az egészség"

HAHAHAHHAHAHAHAHAHA. Nincs ilyen.

Mit jelent az, hogy természetes állapot? És miért lenne az? Azért, mert te azt mondod? És főleg, kinek, minek az egészsége? Mert egy vírus "egészsége" szempontjából egész jól elvan az emberben, ha nem pusztítja el azonnal...

Akkor szerinted az emberek miért betegednek meg? Vagy szerinted az ősember, amikor még nem voltak "szakemberek" nem betegedett meg? Meg az állatok sem? Csak a modern ember betegszik meg? Régen az emberek mindg végelgyengülésben vagy erőszakkal haltak meg? Vazzee, még egy növény is meg tud betegedni, mert ellepik a kórokozók... Vagy régen kórokozók meg vírusok sem voltak??? Csak tiszta, természetes állapotú egészséges, növények, állatok meg emberek?

 

Ez az "ember természetes állapota az egészség" mondat tipikus biorezonancia iparban hívők érve, akik a panellakás 7. emeletére vízérhatás ellenes matricát ragasztanak (láttam ilyet személyesen), de semmi nem támasztjka alá, szimpla butaság.

 

Vagy azt feltételezzük, hogy az emberi test valami hibátlan és tökéletes rendszer, amelyet csak a szakértők tudnak elrontani, mert ha nem nyúl hozzá senki, akkor hibátlanul működik? Mert ez szintén butaság.

 

Hívjátok gyuri23-at, ő a biorezonancia szakértője, majd ő igazságot tesz :)

most erről beszélsz? "A ember természetes állapota az egészség, aztán gondoskodunk róla - főleg "szakemberek" javaslatára - , hogy ez megváltozzon"

 

Ha igen, definiáld, hogy ez mit jelent pontosan. Pl, ha nem éri külső hatás az ember, akkor mindig egészséges marad? Mert ez már ott megdől, hogy akkor gondolom, enni sem lehet, illetve már a fogantatásnál is lehet egy csomó esemény, ami az egészségre hatással van.

Tessék kedvesem itt megtalálod a választ, ha már hívtál  :)

Igen az ember természetes állapot az egészség. Ebből téríti ki valami.

Csak saját magamról tudok nyilatkozni, soha nem jártam kórházban betegként, 20 éve (50 vagyok) vettem be utoljára 3 szem antibiotikumot, előtte egy antibiotikum kúrám volt 14 darabbal, azóta egy szem gyógyszer sem kellet. Orvoshoz csak a jogsi miatt járok és most kapaszkodj meg, a rendszeres (5 év) agyhártya gyulladás elleni oltás miatt, mert terep-futok. Ezek az irányelvek amiket betartok:

https://hup.hu/node/171138

...

Nem csak a táplálkozás az egészség kulcsa. Hiba, ha azt hiszed, hogy egy étrend megvált, egy csoda diéta megszüntet minden rosszat. Ez nem így működik. Ez egészséged olyan mit egy szék, amin ülsz, és aminek ha valamelyik lábát kirúgod, akkor felborulsz. Ezek a lábak a következőek:

  • Első láb: A tested fizikai szükségletei, vagy ártalmai. Ez az amit megeszel, vagy ami bejut a testedbe de nem kéne, és ami nem jut be, pedig kéne. Valami olyat eszel amit nem kéne, vagy valamilyen külső hatás ér, mondjuk sugárzás ami nem oda való. A puskagolyó és kés sem való a testedbe, az is ártalmas. De ha valami kéne és nem jut be az is baj, például kevés C-vitamin, vagy napsugárzás. Ennek a lábnak a java része a táplálkozás, de csak ennek.

  • Második láb: Lélek. Az, ahogyan érzed magad alapvetően befolyásolja a tested. Az épp testben épp lélek fordítva is működik, csak épp léleknek lesz épp teste. Biztos hallottál a placebo hatásról, szerintem az sok mindent elárul a lélek-test kapcsolatról.

  • Harmadik láb: Mozgás. A tested abban hasonlít egy gépre, hogy megadott paraméterek között kell üzemelnie. Ha egy autó évekig áll, akkor tönkremegy, egyszerűen mozognia kell, mint neked is. Se túl kevés, se túl sok, mondjuk inkább sok mint kevés, de mozogni muszáj. Ha ülő munkád van és nem sportolsz, meglesz a böjtje. A tömeg túlterhelés (dagadtság) is ezeken a paramétereken kívül helyezkedik el.

  • Negyedik láb: Külső játékosok. Vírusok, baktériumok, paraziták, és még ki tudja milyen, most divatos szóval, bevándorlók akarjak megszerezni a tested. Lehetsz bármilyen csodadiétán, 10 köbcenti ebola intravénásan biztosan ártani fog. Lehet vitatkozni, hogy ez külön láb-e, mert ha az első három rendbe van, akkor nincs esélye a külsősöknek, de magyarázd ezt egy tűzkígyónak (ha nem tudod mi az keress rá, nem vicces).

  • Támla: Van egy háttámlája is a széknek, az is eltörhet és akkor hanyatt-vágódsz. Nevezzük, genetikának, sorsnak, Isten akaratának, akárminek, de vannak rajtad kívülálló erők, amikre nincs hatásod. Megteszel mindet, és mégis jöhet a baj, akkor egyszerűen ezt dobta gép, de ez nem jelenti azt, hogy fatalista legyél! Tegyél meg mindent, amit tudsz, ha baj van legalább nem fogod magad hibáztatni, de a baj esélye radikálisan csökkenni fog ha van eszed.

Az, hogy mik az arányok a széklábak között, melyik fontosabb a másiknál nem meghatározható. Kinek mi, ez egyén függő, viszont amivel baj van azzal foglalkozni kell. Ne higgy idiótáknak, hogy a vitamin mindent meggyógyít, vagy egy csodadiétát követve soha nem lehet semmi bajod. Szóval a táplálkozás fontos, nagyon is fontos, meg persze a vitamin is, ahogyan sok minden más is!

És egy igen elgondolkodtató tanulmány:

https://hup.hu/node/171219

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Nem definiálom. Ez a topik a józan paraszti észről szól, az azzal rendelkezőknek világos ez az állítás. A tudományos magyarázatot máshol kell keresned.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

"Ha lenne két ilyen gyerekem, akkor azt keresném, hogy hol csesztem ki az immunrendszerével."
Sehol nem csesztél ki vele, nem vagyunk egyformák, az immunrendszerünk sem teljesen egyforma. 

"A ember természetes állapota az egészség.."
Eressz rá a természetes egészséges állapotodra és immunrendszeredre egy ebolát, aztán térjünk vissza erre. Az hogy egészséges vagy és egészséges az immunrendszered nem jelenti, hogy meg is tud védeni mindentől. (btw az évi 4 oltást túlzónak tartom, nem mehet ez így örökké, de alapvetően az oltások jó, sok betegséget sikerült már így visszaszorítani)

Izrael 9,2 millió és 8556 COVID halálozás történt, Magyarország 9,7 millió és 41151 haláleset történt.

Az izraeli halálozás a magyar 22%-a lakosságarányosan. De a német halálozás is sokkal alacsonyabb.

 

Ha szétzabálod az agyad és cukorbeteg leszel, szarsz az egészséges életmódra, tespedsz, magas vérnyomásod lesz, bagózol, csipszet kajálsz, akkor könnyebben meghalsz.

Makk egészséges emberek közül 1000 halt meg idehaza.

 

Elsősorban a halálozás nem a beoltottság függvénye, hanem hogy a lakosság mekkora arányban van leépülve. Márpedig a kelet-európai országok lakossága nem jár élen az egészségtudatos életmódban.

Az egészséges életmód 75%-kal csökkenti a halál kockázatát kimutathatóan. A vakcinát a seggedbe is dughatod, ha már leépítetted az egészséged.

Csak ugye a gyógyszer iparnak a vakcina a biznisz, nem az egészséges emberek, ezért oltakozni, oltakozni, oltakozni kell, nem pedig mozogni, egészségesen táplálkozni, sportolni,...

Csak ugye a gyógyszer iparnak a vakcina a biznisz, nem az egészséges emberek, ezért oltakozni, oltakozni, oltakozni kell, nem pedig mozogni, egészségesen táplálkozni, sportolni,...

Ahogy a mondás tartja: úgy kell a gyógyszergyárnak az egészséges ember, mint fegyvergyárnak a béke.

igen, pl az osztrakoknal is, tavaly 80k aktiv fertozesre jutott 130 napi halott, most meg 280k esetre van 50. egy ev alatt kikupaltak magukat! nem is az oltastol, hanem a friss alpesi levegotol!!444 :D

nemeteknel is 400k mellett volt 900 halott, most meg 1M-re jut 400. ott is tavaly ota nagyon egeszsegesek lettek! egy ev alatt!! 

a szlovakoknal is van egy 2x esetszam szorzo, ok is nagyon egeszegesek lettek! hat itt csoda tortent emberek! az egesz vilagon 1 ev alatt bitang egeszseges lett mindenki!! az oltasnak ehhez semmi koze!! semmi!! :DD

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Akkor mivel magyarázod az ország kimondottan gyatra teljesítményét járványkezelés tekintetében? Az átoltottság hasonló mindegyik országban, csak nálunk volt sok halott...

 

Megsúgom, hogy a delta és az omikron, meg a wuhani nem ugyanaz a variáns. Az oltások leginkább szart sem értek.

A vírus nem akar téged megölni, sem a lábadról ledönteni. Azt szereti, ha jössz-mész, osztod a kórt és fertőzöl. A legjobb, ha tünetmentesen csinálod ugyanezt, vagy kissé taknyos vagy.

 

Rohadtul nem üzlet egy vírusnak kiütni és kinyiffantani az embert, amikor belőle él, szipolyozza, benne élősködik. Természetes, hogy idővel szelídül a laborban előállított mesterséges vírus is.

A vírusnak a sok fertőzés a célja, nem a sok halál. Ez a delta, omikron esetében tisztán megmutatkozott.

/o\ Atyaúristen... Ember... Nem tűnik fel, hogy korábban még az eredeti vuhani, meg a brit variánssal szívtak, most meg a delta, meg az omikron van műsoron?! A delta, amivel folyton riogattak, de végül nálunk pl. feleannyian haltak bele, mint a britbe, pedig az alatt lezárások is voltak, a delta alatt meg nem. Meg az omikron, amibe szinte senki nem hal bele. Persze, biztos az oltások miatt, amikor a brit variáns ott is tarolt, ahol 100%+ volt az átoltottság (Gibraltár), az omikron meg ott se öl meg szinte senkit, ahol oltás se nagyon van (Afrika)... Bazmeg...

Az ebolára akkor térjünk vissza, ha ismert lesz az eredete.

Semmi bajom az oltásokkal, de azok kikényszerítésével vagy kötelezővé tételével annál nagyobb. Önkéntesen saját döntés alapján tőlem bárki bármennyit.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

> alapvetően az oltások jó, sok betegséget sikerült már így visszaszorítani

a világ általános és folyamatos leromlásának egy megfigyelhető komponense, h minden olyan entitást amihez valamiféle közbizalom fűződik arra használ fel, hogy a közbizalmat elárulva, aprópénzre váltva ócskábbat és hitványabbat, bizalomra nem méltót  tegyen az elvárt helyébe. Így fordulhat elő pl. h az elhíresült mogyorókrémnek titokban kelet-európai változatát forgalmazzák az eredetivel azonos brand alatt, ugyan azon gyártótól. A beetetés megtörtént, megszeretik az emberek a terméket és akkor ezzel a bizalommal visszaélve a továbbikban szemetet adnak már nekik az eredeti helyett, de közben úgy mosolyognak mintha az eredetit adnák. Így váltják aprópénzre a bizalmat. 

Ugyan ez a bizalomelárulás történik a Covid vakcinák esetében, visszaélve az oltásokkal általában meglévő közbizalommal. Értsük már meg végre egyszer és mindenkorra: ezek az oltások nem ugyanolyan oltások mint amiket megszoktunk! Ezek kísérleti vakcinák, amik nem rendelkeznek olyan engedélyekkel sem mint a megszokott oltások, csak un.vészhelyzeti engedélyt kaptak. 

Fel kell venni a tempót, drágásagom! A fehérköpenyes bácsik/nénik nem jóságos doktorok többé akik a mi érdekükben tesznek bármit, hanem gonosztevők akik ebben a csalásban aktív szerepet vállalnak!  A normális (értsd: nem átlagos, hanem ideális) ember képes felismerni a gonosz arcát! Az elhalt csecsemők rákos sejtjeiből titkos főzetet készítőt, pontosan annak látja ami és nem piedesztára, hanem máglyára emeli a normális viszonyok között!  Fel kell ismerni a manipulációt, h elárulják a közbizalmat! A helyzet megváltozását annak változásával egy ütemben kell érzékelni! Sajnálatosan erre a tömeg, és mint mellékelt ábra mutatja te sem vagy képes. Pontosan ezzel élnek vissza, ezt használják ki. Mire kapcsolnál már késő lesz..

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

A ember természetes állapota az egészség, aztán gondoskodunk róla - főleg "szakemberek" javaslatára - , hogy ez megváltozzon.

Nem szeretném félreérteni, amit állítani próbálsz. Valóban tény, hogy bizonyos betegségek és nem kívánatos egészségügyi állapotok megelőzhetőek megfelelő életvitellel (egészséges táplálkozás, sportolás). Ezt tudtommal az orvosok sem vitatják, sőt.

Azonban ez a fenti állításod szerintem helytelen. (Nem vagyok se orvos, se orvostudományi kutató, sőt, még testépítő-gyógyszerész sem :) )
A saját józan paraszti eszem alapján ellenpéldának azt hoznám fel, hogy léteznek örökletes betegségek, amik ellen bármit is teszel szülőként a gyermeked első x évében, azok akkor is elő fognak jönni nála, és egészségügyileg rosszabbul lesz miatta. Tehát gyógyszerek/gyógykészítmények/műtétek/vakcinák nélkül csak rontani tudsz az állapotán, de javítani nem. Az orvosok viszont nagy valószínűséggel fogják tudni kezelni az adott betegséget az imént felsorolt módszerekkel.

de a kikényszerítése és az oltatlanok hibáztatása (ugye oltott, oltatlan egyaránt fertőz) emberiség elleni bűn

Arról nem is beszélve, hogy az eszetlen oltakozással csak mutálódást gyorsítjuk. Főleg az mRNS és DNS alapú vakcinákkal. 

A "szakembereknek" köszönhetjük ezt az elfajzott beteg világot.

Én úgy tudom, nem azért volt kvázi kötelező az oltás, mert az oltott nem fertőz, hanem mert nem lett volna kórházi kapacitás (hely, eszközök, orvos, ápoló), ha tömegével kerültek volna az emberek intenzívre.

Részemről vita tárgyát képezheti persze, hogy
  jó döntés volt-e az oltási igazolvány bevezetése és annak hiányához korlátozások rendelése,
  az idősek vásárlási sávja,
  az éjszakai kijárási tilalom,
  a zárt térben való kötelező maszkhasználat, vagy éppen
  a nyitott térben való kötelező maszkhasználat, de
azt kifejezetten veszélyesnek tartom, hogy bizonyos tudományos álláspontokat vitatunk, miszerint
  a COVID átlagban károsabb-e az emberi egészségre, mint egy nátha/influenza, 
  a COVID átlagosan jobban fertőzik-e az embereket, mint egy nátha/influenza,
  a COVID oltások (mRNS vagy egyéb) károsak-e egy átlagos ember egészségére,
  sebészi maszk viselése okoz-e oxigénhiányt a viselőjének,
  a helyes maszkhasználat csökkenti-e a COVID terjedését emberek között
anélkül, hogy itt bármelyikünk rendelkezne magas szintű orvostudományi végzettséggel, tudással, tapasztalattal.

Az orvosok és orvostudományi kutatók pedig egy értelmes ember szemében nem lesznek kevésbé orvostudományi szakemberek, mert itt bárki idézőjelekkel hivatkozik rájuk :)

Én úgy tudom, nem azért volt kvázi kötelező az oltás, mert az oltott nem fertőz, hanem mert nem lett volna kórházi kapacitás (hely, eszközök, orvos, ápoló), ha tömegével kerültek volna az emberek intenzívre.

Hetente cserélgették a magyarázatot.

azt kifejezetten veszélyesnek tartom, hogy bizonyos tudományos álláspontokat vitatunk

Én meg azt tartom kifejezetten veszélyesnek, hogy bizonyos érdekek mentén kialakított és erőltetett álláspontokat tudományosnak titulálva vitathatatlan tabuként próbálunk meg nem csak beállítani, de az elfogadásukat kikényszeríteni.

itt bármelyikünk rendelkezne magas szintű orvostudományi végzettséggel, tudással, tapasztalattal

Tévedés, többen is vannak köztünk, pl. csortu és a párja. Epic fail.

Az orvosok és orvostudományi kutatók pedig egy értelmes ember szemében nem lesznek kevésbé orvostudományi szakemberek, mert itt bárki idézőjelekkel hivatkozik rájuk :)

Kettős mérce FTW. Bezzeg, amikor az oltásfasiszta egy Nobel-díjas virológust leostobaállatoz, mert nem tetszik neki, hogy ellent mer mondani az oltásfasizmusnak, az rendben van, igaz?

Azért én maradok az idézőjeleknél. Tény, hogy a sebészet terültén tud hasznos eredményt felmutatni az "orvostudomány" és a diagnosztika is lehetne hasznos terület, ha jól alkalmaznák, de a többi területen az arcoskodás helyett a 'kérek engedélyt megszólalni' lenne a kívánatos.

Érzelemmentesen hozzáállva a dolgokhoz, kizárólag az emberi faj szempontjait nézve: Örökletes betegség nincs (kitől örökölte betegségét az első?), csak életképtelen irányú mutáció, ami - ha mesterségesen életben tartják - generációról generációra tovább adódik.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Ezzel kapcsolatban igen érdekes következtetéseket lehet levonni Pottenger macskáiból. Örökletes betegség van, de megszüntethető, mert a genetika nem ok, hanem okozat. Ez igen érdekes téma és a tudomány itt is fordítva ül lovon. Szóval az örökletes betegség nem feltétlenül probléma és az "életben tartása" egy komolyan kivesézendő terület.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Azért a kettő nem ugyanaz, én a fogantatás utáni új genom létrejöttéről beszéltem, Te pedig környezeti hatás miatti genom módosulásról. Ezt a természetes reakciót végképp nem hívnám betegségnek.

Nem tudom, hogy jó lenne ha a "tudomány" rájönne arra, hogy hogyan lehet írni úgy a DNS-t mintha pendrive-ot írnánk. Szerintem ez a degenerált civilizáció nem áll készen erre. Maradjanak csak meg a génsebészetnél, ami -  a pendrive-os hasonlatnál maradva - olyan mintha fűrésszel rendeznék azon a biteket. És erre nagyon büszkék.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Nem csak a társadalom, hanem a tudomány sem áll készen és a mostani alapokkal nem is fog. Szerencsére. Amíg nem tudják definiálni az életet addig esélyük sincs. Olyan dolgokat nem értenek, hogy fogságban a rókák 1-2 generáció alatt elvesztik a vörös színűk. Ez nem mutáció, hanem a reakció, tehát itt a DNS okozat. Akkor ez hogy is van? Szerintem speciel kivétel nélkül minden DNS "történés" okozat, reakció és nem ok, de ettől még lehet babrálni, mint ahogy az ember kezét is le lehet vágni.
Czeizel papa jóslata sem jött be, hogy megfejtük a DNS-t és minden betegséget meggyógyítunk, nemesítjük az embereket és eljön a Kánaán. Az is ciki, hogy először azt mondták az okosok, hogy a 3% hordoz információt, a többi ballaszt. Tipikus tudományos arrogancia és nagyképűség.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

:)

A tudományban a "nem tudom" ismeretlen fogalom. Hogy nézne ki egy komoly kutatás, ha tele lenne, ezt nem értjük, erről fingunk sincs, meg ezt sem értjük, de az eredmény biztos, hogy ez.

Amivel sokakat ki tudok akasztani, az, mégis hogyan ünneplünk orvosi eredményeket (pl, mrns oltás) amik az életre hatnak, úgy, hogy magát az életet nem tudjuk definiálni. Olyat piszkálunk, amiről azt sem tudjuk, hogy micsoda, de nagy mellénnyel kijelentjük a tutit.
Az egész orvostudomány tudomány ötletelésék sorozata, amik ha véletlenül bejönnek mi vagyunk a királyok, ha meg nem, hát puff neki, meghalt pár ember a "fejlődés" oltárán. Az igazi, valódi okot sosem tudjuk! Ott van a viagra például. Király egy szívgyógyszer lett :)

Amiről lentebb szó van, a kisköcsög írása, na ez egy biostatisztikus. Érted biostatisztikus! 100 emberbe belenyomunk valami kemikáliát, ha csak 3 hal meg király a szer. Hogy az oka mi? Kit érdekel, a statisztika szerint működik. És ez tudomány. Szánalmas. 

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

 > biostatisztikus

Vannak értelmesebb biostatisztikusok is: https://igorchudov.substack.com/p/hungary-most-vaccinated-counties "Hungary: Highest Vaccinated Counties Have Worst Birth Rate Drops!"

"You can see that the five least vaccinated counties experienced only a 4.66% drop in birth rates between Q1 of 2021 and Q1 of 2022. At the same time, five most vaccinated counties experienced a 15.2% drop in birth rates!"

"I ran a linear regression of the 20 county data pairs (vaccination rate on Jul 13 2021 vs birth rate drop in 2022). Here’s the result:"

"What is important is that statistical analysis shows the slope to be “statistically significantly different from zero”, in other words, the effect of vaccination on birth rate is highly likely NOT a fluke."

"For more interesting news regarding drops in birth rates this year, see my series:

Azóta megjelent egy újabb cikke is, Taiwan júniusi száma még rosszabbak lettek: https://igorchudov.substack.com/p/taiwan-birth-rate-cratered-2766-in

"I explained that in terms of statistics, the change in Taiwan is an unthinkable 26-sigma event of enormous magnitude."

Értitek, 26 szigma esemény az ilyen szintű születés csökkenés. Nem arról van szó, hogy valami minimális izét keresünk nagyítóval, hanem ez egy elefánt a porcelánboltban és alig beszélnek róla.

Aki mégis a parlamentben beszél a problémáról, az természetesen a Mi Hazánk képviselője, Dúró Dóra: https://rtl.hu/belfold/2022/06/27/duro-dora-szerint-minden-magyar-nonek… "Dúró Dóra rámutatott, hogy a születésszám visszaesése éppen 9 hónappal azután történt, hogy a covid elleni oltások tömegessé váltak Magyarországon. Szerinte állami feladat lenne kivizsgálni, hogy ez a „brutális visszaesés” összefüggésben van-e ezzel a tényezővel."

 

Szerk.: Keressétek vissza, hogy _előre megmondtuk_, hogy akár a bezárkózás okozta demoralizáció miatt, akár a vakcinák miatt (pontosan nem lehet tudni az okokat), de súlyos visszaesés lesz a születésszámban. És lám, úgy is lett. Ez az egyetlen szám ami számít, amikor arról beszélünk, hogy a magyarság - és szélesebben nézve az európai ember - megmarad-e a Földön. 1-2 éve még összeesküvés elméletes hülye voltam amikor megmondtam, hogy az egész őrületnek csak ez lehet a vége. Az volt a válasz, hogy majd a lezárásba gumi nélkül fog kufircolni unalmában boldog-boldogtalan és micsoda bébibumm lesz.

Ha összehasonlítjuk a számokat, a meg nem született babák száma összemérhető azzal, amennyi beteg vagy idős embert _állítólag_ meg lehetett menteni a Covidtól. Megérte? Akik a halál kultúrájában élnek, azok szerint nyilván igen. Ahogy szintén évekkel ezelőtt megírtam, a halál kultúrájában élünk, a nem reproduktív létformákat ünnepeljük úgy mint az élet győzelmét.

Van ott még ahonnan az előző jött: https://igorchudov.substack.com/p/pfizer-study-subject-c4591001-1162

"New Pfizer clinical trial documents came out. Here’s just one case: Subject C4591001 1162 11621327. "

Az alap sztori ha jól értem az, hogy ez az illető az első klinikai tesztek önkéntese volt, és a vakcinálása után kivették a mintából mert váratlanul meghalt. Nem motorbalesetben, hanem az otthonában magától. Nem pont azért csinálnak klinikai teszteket, hogy az ilyen eseteket megtalálják? A kérdés költői.

"He was found dead BY POLICE, because of a welfare check requested by someone. He was found on Day 4 after the shot."

"Did the examiner, who received a routine dead body to examine, have any idea that the dead subject had an experimental Pfizer shot? Obviously, not. So he ruled the death to be due to “arteriosclerosis”, not thinking that this is any type of a special case deserving a closer look."

"What did Pfizer do? Did they request a closer look? Did they ask another examiner for a second opinion? Did they re-examine the deceased? Wouldn’t they want to look closely, if they wanted future recipients of Covid vaccines to be safe?

They did not look closely. The patient was found dead on Sep 13, 2020. The Pfizer report about him was released on Nov 22, 2020. They had plenty of time to at least ask for an examiner’s report. They did not bother to get the report.

They just took the police report’s word that he died of “arteriosclerosis”, stated that Covid Vax cannot cause “arteriosclerosis”, and ruled it “unrelated”. The patient was buried and forgotten."

 

Emlékeztek még mit harsogott a TV annó? "Minden vakcina hatékony és biztonságos."

Nem mondom, hogy nincs értelmesebb biostatisztikus, csak azt, hogy amikor a tudomány statisztikával igazol valamit, akkor de facto beismeri, hogy nem érti az okokat.

Milyen király lenne ez a fizikában. A társadalmi érdek miatt elfogadható, hogy az autók 98%-a a fékre lépéskor lassulni kezd. Akinek a kocsija meg gyorsulni fog, az így járt, és a társadalom érdeke miatt leszállt egy szakadékba... Ez elfogadható veszteség. De miért nem lassult? Fuck knows.

:)

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Semmelweis konkrétan diliházban végezte, csak mert volt pofája statisztikailag bizonyítani, hogy a gyermekágyi lázat orvosok okozzák. Kézmosással a 13%-os halálozást 1%-ra vitte le.

Senkit sem érdekelt az igazság, sem akkor, sem most. A lényeg az orvosbárók személyes véleménye. Ők tudják, a paraszt meg hülye.

Az a jó, hogy a virológiában van annyi paradoxnak tűnő dolog, hogy a józan paraszti ésszel elég vicces dolgokat elő lehet majd hozni :)

(sub)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Folyamatosan fejlődik a virológia.

Eddig elég volt ha volt antitested a COVID ellen, 4 hónapra védettségit is kaptál.

Most már kirúghatnak az állásodból, ha nem veszed fel az oltást, hiába vagy védett és van antitested. Egyébként az oltás hivatalosan 6 hónapig véd, de gyakorlatilag 4 hónapig.

Szóval úgy tűnik, hogy a virológusok már rájöttek, hogy az antitest sem lényeges. A lényeg a szuri.

 

Szerintem tűszúrás sem kell, elég lenne fizetni a Pfizernek és mindenki jól járna. Ők megkapják a zsetont, minket meg békénhagynak.

Szerintem tűszúrás sem kell, elég lenne fizetni a Pfizernek és mindenki jól járna. Ők megkapják a zsetont, minket meg békénhagynak.

Már amennyiben ez csak arról szól, hogy a Big Pharma véresre keresse magát. Csakhogy egyáltalán nem kizárható, hogy a nemzetállamokat és a jogállamiságot akarják szétrombolni a nagy cégek, az emberektől pedig elvenni az emberi méltósághoz, az önrendelkezéshez és az egészséghez való jogokat; tkp. a tulajdonai leszünk a bolygó szupergazdagjainak. És ez még az optimistább forgatókönyv.

"Már amennyiben ez csak arról szól, hogy a Big Pharma véresre keresse magát."

Akkor a pékek is csak azért sütnek kenyeret, hogy véresre keressék magukat, ugye? Nekem mondjuk mindig gyanús volt, hogy a kenyér evés után pár órával megint éhes leszek, szerintem ez is azt igazolja!!!!444!!! Remélem, ezek után nem fogsz enni semmilyen kenyeret vagy bármi mást, hiszen a Big Pékek csak véresre akarják magukat keresni!!!444!!!

Fel is húztam magam rajta, hogy a péklobbi miatt kötelező kenyeret enni, vagy kirúgnak. Legalább lehet választani a zsíros kenyér és lekváros között, de enni muszáj, különben nem kapsz pékségi igazolást.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

phúúú, ez mind semmi!!!

 

A tejlobbin gondolkoztál már? Véresre akarják keresni magukat, ezért van az, hogy már kiskorban az anyatejjel rá akarnak szoktatni a tejre és aztán egész életedben mehetsz a boltba tejet venni. Szerinted ez kinek az érdeke? Hát a tejlobbié!!!!!444!!!!

Kenyeret enni nem kötelező. Nem tiltanak ki mindenhonnan, nem veszik el a munkádat, nem zárnak a házadba, vagy koncentrációs táborba, nem fosztanak meg a jogaidtól, ha nem eszel kenyeret és pláne nem tömik akaratod ellenére beléd. Gratulálok ehhez a retardált "érveléshez".

Update: Azt lehagytam, hogy egy szelet kenyér megevésébe vajmi kevés eséllyel pusztulsz bele (még akkor is, ha cöliákiás, vagy cukorbeteg vagy).

Lehet, viszont ez paradox senkit nem jogosít fel az arcoskodásra, hazudozásra és Isten játszására. Mennyivel tisztább lett volna azt mondani, hogy biztosat nem tudunk, csak sejtjük, hogy ez lesz a jó irány. Igaz akkor már becsődölt volna Pfizer.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Ha valaki a józan paraszti eszéről le akarja dobatni az ékszíjat, az menjen vissza bő 40 évet, amikor egy afrikai majomra fogták az egyik ilyen cirkuszt:

Ugyanazok. (5:40-ig a mostani "cirkusz" megy benne, aztán jön csak a régi.)

De még ez se a legeleje a cirkusztörténelemnek. :D

A kétszer oltott az új oltatlan? Mégsem golyóálló mellény az oltás? Komolyan mondom, bohózat, ami itt folyik, az embernek mégsincs kedve nevetni, hiszen ez a szürreális világ a valóságban köszöntött be, és nem egy fantáziaregényben. Orbán Viktor azt mondta, hogy ha mindenkit beoltunk, akkor nem lesz kit megfertőzzön a vírus, most meg már ott tartunk, hogy a kétszer oltottak is fenntartják a járványt. Ész megáll. A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely véget vetne a covid-diktatúrának.

Dúró Dóra  

https://fb.watch/9F6DRlcfMC/

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Megvan a legújabb retorikai csúcsteljesítménye a propagandának? Karikó figyelmetlen volt és elszólta  magát, hogy ellenanyag nélkül is van védettség, erre a "hivatalos" magyarázat:

Ez elszólás egy beszélgetésben:

Lenke, védve vagy, nyugodjál meg. 6 hónap alatt kb. 90 százalákkal csökken majd az ellenanyag szint, de még akkor is védve leszel, sőt, akkor is, ha már nem mérhető, mert ha már egyszer kimutatható volt az ellenanyag, akkor az azt termelő B sejtek memória verziója benned kering és ha jön a vírus, akkor újra termel ellenanyagot.

Erre a jött a magyarázat:

...
Karikó Katalin tehát valószínűleg nem oltásellenességre biztat posztjában, egyszerűen csak az egyén szintjén értelmezi a védettség fogalmát, nem pedig társadalmi vetületben.
...(24.hu)

Ezt már be is tanulták itt is néhányan, pl ilyen hozzászólásokkal:

"egy oltás nem az egyéneket véd hanem egy társadalmat"

Ezen már tényleg csak sírni lehet...

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ha a Fidesz marad, akkor a választás után fog igazán elszabadulni az oltásterror. Az egyetlen menekülési esély a fenyegetettségből a Mi Hazánk győzelme lenne!  
Amúgy a héten voltam iratbetekintésen a kormányhivatalban egy covid járvánnyal kapcsolatos ügyben, elképesztő fejetlenség van! Minden hivatalnok be van tojva és a saját hátsóját védi. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Müller Cecília kiadta hogy hány oltott van az új fertőzöttek között. Ránézésre fehér zajnak tűnik, amit 49% oltottra kalibráltak be.

Annyi IQ-ja nem volt Müller Cecíliának, hogy az intervallum alatt 1,2 millió harmadik oltást beadtak, tehát nem lehet fehér zaj a végeredmény. Mind az angol, mind az izraeli adatokon látszik a harmadik oltás, kivéve nálunk.

Pedig azt gondolnád, hogy lekérik az új fertőzötteket az adatbázisból és az oltottakat is, kész is van a statisztika. Nos, nem.

Hát, ha erre az ábrára ránézel, az oltottak fertőződési aránya semmitől sem függ:

- nem függ a 3. oltásoktól

- nem függ az időtől (milyen rég vették fel a második oltásokat)

- szép lineáris az egész

 

Csak annyi látszik, hogy minél több az új fertőzött, annál laposabb a görbe.

 

https://raw.githubusercontent.com/kamutelapo/covid/master/magyar/Fert%C…

 

Azóta sem tudok ezen napirendre térni. Szerintem kizárt dolog, hogy bármiféle köze legyen a valósághoz. Hitelesebben kellene hazudozni.

És ezért kell az oltatlan pedagógusokat kirugdosni? Mert ugyanúgy megfertőzhetik a diákokat, mint az oltottak?

 

Orbán Viktor szerint jogos elvárás a gyerekek egészsége érdekében, hogy a tanárok felvegyék az oltást. "A pedagógushiány nem kellemes dolog, de ha gyerekeink nagy számban betegszenek meg, az még nagyobb baj" - mondta el a miniszterelnök.

 

Úgy tűnik, Viktor még mindig a propagandát tolja a tények helyett, amivel persze rajta kívül mindenki tisztában van. Viszont B listának ideális a reakciósok eltávolítása az oktatásból.

https://www.penzcentrum.hu/egeszseg/20211203/orban-viktor-fontosak-a-pe…

Nem... Nem az oltatlanok veszik el az erőforrásokat, erről a végtelenül undorító hazug uszításról nagyon le kéne már szokni. A fertőzöttek veszik el az erőforrásokat, nem az oltatlanok. Egy oltatlan, aki el sem kapta a KV-t, az hol vette el az erőforrást?

Az, hogy valaki fertőzőtt, az nem számít semmit (ezért volt valamennyire jó döntés, hogy Orbánék nem igazán foglalkoztak a fertőzöttek számával az előző hullámokban sem). Az a kérdés, hogy a fertőzött ember tünetei indokolnak-e kórházi kezelést és milyet. A fertőzött oltatlanok jóval nagyobb része igényel kórházi kezelést, tehát több EÜ erőforrás megy rájuk és elveszik az erőforrást az egyéb betegek elől, akik emiatt többen halnak meg. Szóval az oltatlanok nem csak a saját életükkel játszanak, mert az EÜ erőforrásai limitáltak.

 

Ha az EÜ erőforrásai unlimitedek lennének (nem csak pénzben és gépben, kórházi ágyban, hanem emberi erőforrásban (pl szaknővérem számában) is), akkor csak pénzt vesztenénk az oltatlanokkal, de így embereket is, akik miattuk halnak meg.

 

Pl (hogy legyen egy demagóg példa) a bagósokra már beállt az EÜ rendszer, az ő "plusz" terhelésüket tudja kezelni, rajtuk csak pénzt veszítünk (amit a társadalom már ráadásul elfogadott, ráadásul hamarabb is halnak meg, szóval még az is lehet, hogy pluszban jön ki a TB/nyugdíjpénztár azzal, hogy bagóznak).

 

A koronavírus a hirtelen nagy erőforrásigényével eléri az EÜ rendszer teljesítőképességét, ez a probléma. Ami meg a görbében a teljesítőképesség fölött van, azokat kevésbé jó minőséggel fogják kezelni (ez lehet halasztás, de lehet bush fix is, ami miatt a szimpla lábtörésedet nem megfelelően kezelik), esetleg meg is halnak (pl mert elmaradt a műtétje, kezelése vagy csak egy észkombájn tiktokozott a kocsijában és átment a szembesávba, lecsókolta a te autódat, de sajnos már nem volt annyi intenzíves ágy, hogy te is beférj, emiatt meghalsz).

 

Az, hogy a koronavírus az EÜ erőforrásairól szól, kb 1.5-2 éve tudott, én is megírtam itt akkoriban a hupon. Azóta azért ezt illett volna már megérteni :-)

Az, hogy valaki fertőzőtt, az nem számít semmit

Aha, szóval a vírust nem a fertőzöttek terjesztik, hanem az oltatlanok...

A fertőzött oltatlanok jóval nagyobb része igényel kórházi kezelést

Ez az, amire eddig semmiféle kézzelfogható és perdöntő bizonyítékot nem kaptunk, csak higgyük el Káslernek, meg a többinek, hogy úgy van és punktum. Miközben pl. az angliai adatok épp azt mutatták, hogy a delta az oltottakat küldte kórházba.

Azóta azért ezt illett volna már megérteni :-)

Azokat kellett volna már megérteni, amit most ebben a posztban leírtam.

"Ez az, amire eddig semmiféle kézzelfogható és perdöntő bizonyítékot nem kaptunk, "

És próbáltál már rákeresni vagy csak a mannát várod? :-) Ha beírod a gugliba, hogy "covid hospitalizations vs vaccination" vagy "covid mortality by vaccination status", akkor mit ír ki? Vagy neked biorezonanciás linkeket ad ki? Nekem egész használható adatokat is. Próbáld privát módban (vagy VPN-nel), hátha az a baj, hogy gugli már betanulta a kereséseid alapján, hogy téged csak a biorezonancia érdekel :-)

És próbáltál már rákeresni vagy csak a mannát várod? :-) Ha beírod a gugliba, hogy "covid hospitalizations vs vaccination" vagy "covid mortality by vaccination status", akkor mit ír ki?

Vegyes eredményeket. Képzeld el. Az egyik azt mondja, hogy hatásos, a másik azt, hogy talán hatásos, a harmadik azt, hogy nem hatásos. Ki gondolta volna.

Vagy neked biorezonanciás linkeket ad ki? Nekem egész használható adatokat is. Próbáld privát módban (vagy VPN-nel), hátha az a baj, hogy gugli már betanulta a kereséseid alapján, hogy téged csak a biorezonancia érdekel :-)

Hol beszéltem én bárhol biorezonanciáról? Hazudsz? Mi lenne, ha nem adnád valaki más szavait az én számba?

"Vegyes eredményeket. Képzeld el. Az egyik azt mondja, hogy hatásos, a másik azt, hogy talán hatásos, a harmadik azt, hogy nem hatásos."

esetleg tudsz idézni tudományos igényességű kutatásokat?

 

"Hol beszéltem én bárhol biorezonanciáról?"

a biorezonancia nálam egy gyűjtőfogalom, nem kell szigorúan a biorezonanciát emlegetni hozzá, elegendő csak a biorezonátorokhoz hasonló érveket használni :-)

 

pl Kóbor János gondolkozása ilyesmi volt:

Koronavírus okozta betegségében a kórházban meghalt Kóbor János, a magyar könnyűzenei élet legendás alakja, az Omega együttes énekese

[...]

A zenész november elején került kórházba. Egy korábbi interjúban azt mondta, nem akarja beadatni magának az oltást, mert közel nyolcvanévesen még soha nem volt komolyan beteg, és bízott az immunrendszerében

https://444.hu/2021/12/06/elhunyt-kobor-janos

Az egyik szomszédunk meg az oltásban bízott, azt elvitte.

 

Sajnos a tüskefehérje toxikus, ha 3 oltást vett volna fel, akkor sem biztos, hogy túlélte volna. Az mRNS vakcina kicsit olyan, mintha elkapnád a vírust, pont a tüskefehérje miatt.

Tudni kellene összehasonlítani a betegség áldozatait a mellékhatások áldozatairól, de erről nincs adat.

 

Oltás pont a legveszélyesebb részéről készült a vírusnak.

A védettség kialakításához valamilyen nevezetes pontja kell a vájrusznak, bármelyiknek (az eltölt vírusos oltásban ott az egész cucc, namost akkor?). Az önmagukban keletkező tüskefehérjék tényleg kiváltják az immunválaszt (lásd hőemelkedés, fejfájás stb., amik elég sűrűn előfordulnak), viszont ezek nem szántják fel az érfalat, nem lesz belőlük grafénbomba, meg ilyen marhaságok. Ezek meg a többi cucc lebomlanak és távoznak a szervezetből.

Az roppant fontos, hogy maga a tüskefehérje nincs benne az mRNS oltásban, csak a "kódja", ami alapján létrehozza a szervezet a tüskefehérjét. Majd erre kialakul az immunválasz, hiszen ez a lényeg, hogy a jólbevált immunrendszernek egyrészt bemutatásra kerüljön a kis rohadék, másrészt az instant védekezéshez legyen ellenanyag a vérben. Az újabb koronavariánsok jóval gyorsabbak lehetnek, mire beindul a sejtes immunválasz érdemi antitest termelése, ezért nyomatják ennyire az antitest cuccot, és a booster oltást. Igen, ezekről mind van rendes tudományos igényű leírás, de már belefáradtam a kutatásba és linkelésbe, guglival egyszerűen megtalálhatóak, de az Ázsiába Szakadt doki remekül össze szokta foglalni. Őt biztosan linkeltem korábban.

(Ha a tüskefehérje ki tudná szúrni az érfalat, akkor a vörösvértestek micsinálhatnak vele... tiszta körfürész formájúak, durva lehet...)

https://scitechdaily.com/sars-cov-2-spike-protein-alone-may-cause-covid…

Csakhogy, ez a kutatás azt célozza, hogy magát a vírus lefolyást és a tüdőben okozott károkat vizsgálja. Gondolom az oltások által generált tüskefehérje máshogy viselkedik. Máshogy kell neki, mert minden oltottnál instant problémát okozna.

Gondolom az oltások által generált tüskefehérje máshogy viselkedik.

Mitől viselkedne máshogy? Csak akkor viselkedhet máshogy, ha más, mint a vírusé, de akkor meg szart se érne, hiszen nem annak a fehérjének a felismerésére okítaná ki az immunrendszert, ami ellen védekezni akarunk.

Máshogy kell neki, mert minden oltottnál instant problémát okozna.

Miért, a KV maga minden fertőzöttnél instant problémát okoz? Nem hordja el az emberek kb. 90+%-a lábon?

Az segít rajtad valamit, ha a saját sejtjeid bombáznak tüskefehérjékkel és nem a vírusé?

 

Megkaptad a kódot, az szerencsésen bekerül a véráramban, a hajszálerekben, ahol lassul a véráram bekerül az mRNS-kód a sejtekbe és az érfalaid elkezdik tolni a tüskefehérjét.

Ugye nem az oltástól van vérrög, meg trombózis, meg embólia, ezek egyébként is megtörténtek volna,... Meg napkitörés is van és az elektomágneses sugárzás is erősebb manapság. :)

 

Igazából rohadt egészséges, ha az érfalaid olyan tüskefehérjével bombáznak, amitől az egerek felfordulnak.

Hja, foggal szoktam őket kiszedni az elérhető helyekről, és azóta a sajreszelés is egyszerűbb.

Vérrögöt az AZ és Jansen okozhat néhány nagyon ritka esetben. Na ott már van tanulmány, sőt konkrét elektronmikroszkópos felvétel, hogy az adenovírus vonzza (vonzhatja) a vérsejteket.

Eközben: https://telex.hu/koronavirus/2021/12/06/csollany-szilveszter-koronaviru… (a hír szerint: Facebook-oldalán többször is Covid-szkeptikus tartalmakat osztott meg.) Nagyon remélem, hogy túléli, hiszen még csak 51 éves.

Egyébként arra még nem gondoltál, hogy az összeesküvés elméletek épp fordítva vannak kitalálva? Azaz az oltások tényleg jók (legalábbis általában, a már ismert mellékhatásokon kívül), a vírus tényleg gázos, és arra kiváncsiak esetleg, hogy ki az aki nem hajlandó a tudomány tényleges állását elfogadni? Ezeknél az összeesküvöknél sosem lehet tudni, hogy merre van az előre.

esetleg tudsz idézni tudományos igényességű kutatásokat?

Itt egy kutatás eredménye. Eszerint a vakcinák hatásfoka baromi gyorsan csökken a beadás után. Most erre is mondhatnék valami konteót, hogy direkt, hogy be kelljen adni a "boostert", de mindegy.

a biorezonancia nálam egy gyűjtőfogalom, nem kell szigorúan a biorezonanciát emlegetni hozzá, elegendő csak a biorezonátorokhoz hasonló érveket használni :-)

Akkor te meg fasiszta vagy, mert az érvrendszered a fasisztákéhoz hasonló. Miért? Mert én azt mondtam. Látod, én is tudok ilyen primitív módon vitatkozni, hogy a másikat valami szarhoz hasonlítom, mintha az lenne, indoklást meg nem teszek hozzá, arra hasonlít és kész.

pl Kóbor János gondolkozása ilyesmi volt:

Nem akarod esetleg név szerint felsorolni mindazokat, akik belehaltak a kovidba? És azokat, akik felgyógyultak belőle? Csak mert utóbbiak kb. 49x annyian vannak, mint akik belehaltak...

Szerkesztve: 2021. 12. 03., p – 05:16

Én ezen vagyok kiakadva éppen:

"A jogszabaly altai biztositott felhatalmazas alapjan - figyelemmel az elvegzett erdekmerlegelesre, a felmeres eredmenyere es egyes megbizoi elvarasokra is - XY felsovezetese meghozta azt a munkaltatoi dontest, hogy munkavegzesi feltetelkent KOTELEZI a vedooltas felvetelet azon munkavallaloit erintoen, akik a Kormanyrendelet hatalyba lepese elott, illetve ielen intezkedes kiadasaig a vedooltast meq nem vettek fel.
Azon Munkavallalok, akik a vedooltast meg nem vettek fel, KOTELESEK azt a Munkaltato jelen intezkedese alapjan
a) egydozisú oltoanyag eseten a vedooltast,
b) ketdozisu oltoanyag eseten a vedooltas elso dozisat
2022. januar 15-ig felvenni."

Reménykedtem valami kiskapuban, hogy védettségit várnak majd el vagy valami (mivel biztosan átestem már ezen az influenzán párszor), de egyértelműen "csakazoltás" narrativa jott be hozzánk is. Hosszas telefonálgatás alapján azonban elmentem és kaptam sinopharmot, mert ahogy hallom ismerősöktől, mindenhol ez a helyzet.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Kapott róla értesítőt, felvette. Mi ezzel a gond? Az ő felelőssége nulla a témában, mert kötelezték rá.

 

Mondjuk választáskor megfontolhatja, hogy támogatja-e a jelenlegi kormányt, de szerintem felesleges elmennie csövesnek, csak azért hogy megússzon egy hatástalan vakcinát.

Úgyis beléd fogják verni, vagy táborokba zárnak. Ausztria már a börtönnel fenyegetőzik.

 

Szeretett honfitársaink teljhatalmat adtak a gyógyszercégeknek a halálfélelmük miatt, a gyógyszercégek meg élnek vele. Tudnád hányan tapsolnak az antivaxerek jövőbeli bebörtönzéséhez!

Szerintem felesleges mártírnak lenni. Előbb-utóbb csak rájönnek az oltottak is, hogy mire megy ki a játék. Lehet, hogy késő lesz, de ha elmegy csövesnek, attól sem fog megváltozni semmi.

Hát nézd én körbetelefonáltam és minden ismerősöm munkáltatója él ezzel a lehetőséggel, ráadásul egyébként sem vagyok valami erős munkaerőpiaci helyzetben. Ha esetleg te biztosan tudsz nekem más munkahelyet biztositani, akkor szólj.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Szépen ki fog épülni egy beléptető rendszer az antivaxerek ellen, utána rájönnek, hogy egy ilyen rendszer érték és másra is használható.

Ha nem mosolyogsz és üvöltöd teli torokból majd, hogy "Éljen Orbán Viktor, éljen a párt", akkor eltakarítanak.

 

Kezdetben 1 vakcináért kaptál védettségit, utána már 2-ért végül 3-ért. Végig csicskáztatni fognak, a hosszútávú érdeked lehet, hogy az, hogy kikerülj a rendszerből és más állást keress.

Arra ne számíts, hogy nem fognak félévente írogatni neked felszólításokat...

Nincsenek illuzioim, hogy ez benne van a pakliban, csak ott nem értek egyet az itt hangoskodókkal, hogy mégis gyakorlatban hogy nézne ki ez a "kikerülök a rendszerből" dolog? Láthatod, hogy merre tart ez az egész, úgy sem fognak békén hagyni. Kisközösségeket fogtok alakitani a somogyvámosi krisna-völgy mintájára, vagy mi az elképzelés?

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Úgyis beléd fogják verni, vagy táborokba zárnak. Ausztria már a börtönnel fenyegetőzik.

Kérdés, hogy meg tudják-e tenni, ha több millió oltatlan lesz, mert annyit nem tudnak lesittelni, vagy koncentrációs táborba csukni.
Kérdés, hogy meg tudják-e tenni, ha csak párszáz oltatlan lesz és mégis jönnek az újabb hullámok, mert akkor csak leesik már az oltottaknak is.

Szeretett honfitársaink teljhatalmat adtak a gyógyszercégeknek a halálfélelmük miatt, a gyógyszercégek meg élnek vele.

Azért nem egészen. Nálunk 61% mond nemet a kötelező vakcinálásra.

Lehet, hogy késő lesz, de ha elmegy csövesnek, attól sem fog megváltozni semmi.

Kivéve, hogy beadatott magának valamit, amit lehet nem kellett volna. Jó, egy darab Sinopharm, vagy Szputnyik valószínűleg nem csinál vele semmit, de minden évben négy darab? És az omikront elnézve mire nálunk lesz kötelező, a Pfizer2 lesz a kötelezően választott...

Szerkesztve: 2021. 12. 03., p – 05:42

Én meg azt nem értem, minek cirkuszolni. Már rég felvettem a harmadikat, biztos-ami biztos, buszon FFP2-es maszk, és reggelente D vitamin. Már nem zúgolódok annyit a buszon a sok szakállvédős pöcssipka miatt, az adatokat se nézegetem ötpercenként, megyek dolgozni oszt csókolom.

Na, még egy vírustagadó antivakszer. :(

Még kimaradt az, hogy nincs is vírus, illetve van, de nincsenek variánsok, illetve vannak, de azokat is az Összeesküvők csinálják, de azt is azért, mert az oltásban van a chip, de ha nem a chip, akkor a deutérium, vagy ha az sem, akkor meddőséget okoz, illetve lúdtalpat, mindezt azért, mert az Összeesküvők szerint túlnépesedett a Föld, erre bizonyíték a kínai egykepolitika is. Ja és Indiában olyan fejlett az Ivermectin-gyártás, hogy a teljes népesség folyamatosan szedi, fertőzés előtt, után és helyett, így ott nincs is covid.

khmmm, állítólag ez az:

“Sarcasm is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence.”

 

plusz infó:

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Wilde idézetének van egy második fele is, amelyben elismeri, hogy bár humornak alantas a szarkazmus, az intelligenciának viszont a legnemesebb formája.

https://index.hu/tudomany/til/2017/05/25/a_szarkazmustol_okosabbak_lesz…

Szerkesztve: 2021. 12. 03., p – 10:43

Azt hiszem, ez az idézet jól kifejezi ennek a topicnak a lényegét:

 

(ez már Darwin díj gyanús)

Belehalt a koronavírus-fertőzésbe egy osztrák férfi, aki a Kleine Zeitung szerint szándékosan betegítette meg magát. A férfi azt remélte, hogy a gyógyulti státusszal majd ő is hozzájuthat azokhoz a szolgáltatásokhoz, amiket például az oltottak kapnak. Erre azonban már nem kerül sor.

https://hvg.hu/tudomany/20211119_covid_19_koronavirus_fertozes_ausztria…

A másik meg felvette az oltást, mert oltott státusszal hozzá akart jutni bizonyos szolgáltatásokhoz, azután abba halt bele, csak nincs róla cikk.

Vannak más Darwin díjasok is.

:)

 

Szóval a szomszéd városban van is balhé, mert egy anyuka meghalt a harmadik oltás után. Van ilyen is, csak nem beszélnek róla.

Amúgy azt is meg lehetne nézni, ki az aki azt állítja, hogy a koronavírus veszélyes, és ki az, aki azt, hogy nem is, és nyugodtan fertőzd meg magad, szerintem ha már valaki felelős a hülyén kívül azért, hogy meghalt, az inkább a második csoport... (jellemzően pont nem azok, akik a korlátozásokat hozzák)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

> Azért mennyire lehet hülye valaki, hogy jobban fél egy oltástól, mint magától a fertőzéstől

Így van, csak meg kell nézni a statisztikát, hogy az oltás után mindenféle halálokból mennyien halnak meg, és az oltatlanok mennyien halnak meg. Mindezt kor és meglévő betegségek szerinti osztásban, hogy ne legyen félrevezető. Szerencsére ezek az adatok mind benne vannak az EESZT-ben, úgyhogy csak le kellene kérdezni és publikálni.

Oh wait! Ezt a statisztikát eddig senki nem csinálta meg, és nem csak Magyarországon, de máshol sem. Egyedül a gyártó számai állnak rendelkezésre.

És ha ezek az adatok rendelkezésre állnának, akkor sem ismernénk a hosszú távú hatásokat. Tehát teljesen egyelőre nem összehasonlítható a kétféle döntés hatása.

Azért ha annyian meghaltak volna az oltástól, mint a vírustól, arról csak hallanánk. Vagy ez egy ilyen nemzetközi méretű összeesküvés, hogy senki nem beszélhet róla.

Én mondjuk még élek 5 hónappal a második dózis után, 70 éves anyám is, húgom is, meg még pár ismerős aki beoltatta magát.

Felelőtlenül győzködjük egymást pro és kontra. Sajnos van az ismerettségi körömben több áldozata is a járványnak, az ő immunrendszerük gyengének bizonyult. Az egyik különösen fájó volt a fiatal kora miatt és mert családot szeretett volna de úgy értesült, hogy az oltás komoly kockázatot jelent a születendő baba egészségére. Leendő anyaként inkább nem oltotta be magát. Oltott elhunytakat nem ismerek, oltatlan és oltott betegeket akik átvészelték a vírust sokat. Én nem bízok az immunrendszeremben ezért beoltottam magam de senkit nem beszélnék rá mint ahogy le sem. Három lehetőség tisztán látszik: 1. elkapod és könnyen átvészeled 2. elkapod és megszenveded 3. elkapod és meghalsz. Szabad a választás döntse el mindenki magának mi jelent nagyobb kockázatot. 

Szerkesztve: 2021. 12. 05., v – 16:53

Egy újabb probléma összefoglaló a Mi Hazánktól.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Azért érdekes volt végignézni Toroczkai és Boldogkői Zsolt vitáját.

 

Amikor a koronavírus mutálódásáról volt szó, Toroczkai feltette a kérdést Boldogkőinek, hogy ismere-e olyan koronavírus fajtát, amelyik nem mutálódik?

Igazából Merkely kijelentése, hogy a vírus nem mutálódik alapjaiban volt baromság, mert az összes koronavírus ezt csinálja, miért pont a Sars-Cov2 lenne más?

Pont annyit lehetett tanulni belőle mint bármelyik általad elfogadott 'szakember' véleményéből. Nincs már olyan 'szaki', akit ne lehetne szembesíteni korábbi állításokkal. Ami nem is lenne baj, ha lejjebb engednék az agarakat és úgy kommunikálnának és nem játszanák továbbra is az Istent.

Így semmiben sem különböznek egy sikátoros jósnőnél.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

En virusszakertok velemenyet veszem csak figyelembe, ha a virusrol szeretnek infot. El is varom, hogy ha kell valtoztassanak elozo allitasaikon, ha uj infokat szereznek. Az biztos, hogy hitelesebb egy olyan ember, aki egy eleten at tanulta a temat, mint Lagzilajcsi, Godeny, Torockai, Gyozike stb. Csak ugye ezek/utobbiak lehet pont kimondjak, amit szeretnel hallani ezert nekik hiszel inkabb.

Amit te keresel es valszeg megtalaltad mar Godenyben/Torockaiban az tenyleg Isten es a Biblia meg a vallasok. Ott ritkan valtoztatnak. Nagyon ritkan vagy sehogy veszik figyelembe a megszerzett tudast (mar) igy mindig ugyan azt tudjak kommunikalni. Ezert ok hitelesek nagyon :)

Azért jó, hogy mindig jobban tudod, hogy mit keresek és mit gondolok az egészről. :-)

Akkor egy kérdés, ha már ennyire tájékozott vagy a 'szakik' irányából: Ha mindenki beoltatja mert kötelező lesz az oltás magát akkor megáll a vírus terjedése és kihal?

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Látszik hogy bele se néztál a vitába. A  lényeg, hogy Toroczkai meg se próbált szakértőként viselkedni, csak kérdésekkel hozza teljesen zavarba BZS-t, más orvosok nyilatkozatait idézi, illetve a saját párja által létrehozott "Intézet" vezetőjétől Dr Páli Jenőtől idéz, aki orvosbiológiai agykutató, a biológiai tudományok doktora.Boldogkői erre csak annyit mond, hogy nem ismeri LOL. Akkor csak az a szakember, akit ő ismer? Közben ő csak növénytani biológus. Egyébként le fel veszi a maszkot úgy 58-szor, a maszkot, csak a testbeszédét és a zavart viselkedését kell megfigyelni.

https://www.youtube.com/watch?v=8O51WnNgufw

Egyik gyöngyszem a beszélgetésből:

melyik koronavírus az amelyik nem mutálódik?

- nincs ilyen - jó, hát akkor köszönjük szépen! LOL

Ez vágott verzió, a teljes verzióban a momentum "szakértőjét" érdemes megnézni, mint egy horrorfilmben, a szeme alatt karikák vagy ki van festve.

Kezdik visszahozni Toroczkayt és a Mi Hazánkat a közéletbe. Úgy néz ki, hogy az ellenzéki média már rájött, hogy kontra produktív volt a teljes elhallgatás. At Öt című műsorban már arról keseregtek, hogy az oltáskritikus hozzáállásával biztos befutó lett a Mi Hazánk. Na ja, kb. az emberek 50%-nak a véleményét képviselik. Ráadásul az oltás és annak kikényszerítése, már 'vérre' megy ami űbereli az ideológiát.

('harlequin'-nek nem ajánlott poszt)

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

"('harlequin'-nek nem ajánlott poszt)"

Miért, ez is valami hazugsággal indít? (leginkább a gond az, hogy kevés az időm, hiába érdekel, most épp mire van rákattanva, annyit nem ér...)

Amúgy Gödény pártját itt nem favorizálja senki, hogy csak a Mi Hazánkat toljátok? Már nem menő? (remélem sok szavazatot kap majd a köv. választáson ő is)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Hogy mi az igazság vagy hazugság az nézőpont kérdése. Feltételezem, hogy a Te nézőpontodból számtalan hazugságot találsz a Toroczkay interjúban. Nincs ezzel gond, Te így látod, más nem. Hogy az előző posztod példaként felhozzam... Van tájékoztatás a Covid mellékhatásairól? Van. Igazad van. Olyan szintű mint a Algopiriné? Nem. Igaza van Apátinak.

Én személy szerint nem favorizálom Gödény kamu pártját, de Te még ráhajthatsz. :-)

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Hát az előző videóban amit linkeltél, és rögtön azzal indít, hogy nincsenek leírva az oltásoknak a mellékhatások, megnézed, és ott van a lista a mellékhatásokról, akkor lehet azon filozofálni, hogy mi az igazság, meg csavargathatod, de sok értelme nincs.

Pont ez a hazugságok lényege :)

 

“Any book worth banning is a book worth reading.”

A fickó azon visongott, hogy az oltások mellékhatáslistája üres. (ha nem hiszed, nézd meg a videót)

Közben a valóság az, hogy nem üres. (ha nem hiszed, olvasd el)

Hazug, manipulatív fasz.

update: ez így kicsit kétértelmű lett, a hazug, manipulatív fasz a fickóra vonatkozott a videón.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Nem élsz buborékban, de az oltottak aránya nem egyezik a oltáskritikusok arányával. Ha oltottakból levonod a munkahelyvédelmi és kikényszerített oltással rendelkezőket, a csak papíron oltottakat és a most ébredező átvert kétszer beoltott új oltatlanokat, akkor kb. 50%-ra jön ki arány. És mindegy milyen ideológiát képviselsz. Ha rühelled is a Mi Hazánkat, de a kötelező oltásokat is rühelled, akkor Téged is képviselnek.   

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

"Nem élsz buborékban, de az oltottak aránya nem egyezik a oltáskritikusok arányával. "

És lehet valaki bőven szkeptikus az otlásokkal, ugyanakkor tarthatja ezt a bandát (MH) politikailag (vagy emberileg) teljesen vállalhatlannak. Egy párt nem akkor képvisel téged ha egy random dologban véletlenül megegyezik a véleményetek. (azt úgy az összesre rá lehetne fogni)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Azért az oltáshoz való hozzáállás most nem egy random dolog. Sikerült a politikának az oltatlanok hibáztatásával lövészárkot csinálni belőle.

Lehet ilyen is, olyan is, de mint korábban írtam, sokan az ideológia elé helyezték az oltáskényszer kérdését.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Valahol meg kellene érteni, hogy egy oltás kötelező, vagy választható.

 

Ha megkérdezed a kalauzt, hogy akar-e oltakozni, ő nem szakértője a témának, hogy a pitypallatba várod el, hogy értelmes választ adjon rá?

Ha meg kötelezed, bizony felelősséget kell vállalni az oltásokért.

 

És ekkor jött az országos Mónika show ötlete: oltottak és oltatlanok kiszavazhatják egymást. Elég aljas dolog, de a kormány a felelősséget nem akarja vállalni, hagyja hogy a lakosság egymással háborúzzon, vagy hogy a munkáltató kényszerítse ki helyettük. Semmi gerinc nincs bennük. Patkányok.

Valahol meg kellene érteni, hogy egy oltás kötelező, vagy választható.

ha a betegseg gyorsan terjed emberrol-emberre -> kotelezo. BCG, inf, stb.
ha a betegseg csak teged ol meg -> valaszthatod. tetanusz, kullancs, stb.

minden mas eset az egyeni erdek eloterbe helyezese a kozosseggel szemben->onzoseg.

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

az egyen tudasahoz es lehetosegehez kepest megtette amit meg tudott tenni.

pl minthogy egy epitkezest is tul lehet elni balesetmentesen vedosisak nelkul, de ha bajvan akkor a sisak megvedet. persze ha raesik a 100T-es betonkocka az ellen nemjo, de sok esetben jo, es nagyban noveli a tuleles eselyet ha van fejvedo :)

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

A felsőfokú végzettségűek jobban fertőznek, ezért ők kötelező védőoltást tartanak szükségesnek?

Vagy mire vonatkozik ez az ábra?

 

Miért képzettség szerint nézegetik mondjuk bőrszín helyett? Magyar-roma megkülönböztetés ennél nagyobb különbségeket is rejtegetne...

 

Nem világos, hogy miért pont ez alapján vizsgálják a helyzetet.

Mert diplomás ember === okos ember, hiszen aki kiseggelt egy mai semmirevaló egyetemet (bölcsészkar, mikrofosképző), az csakis okos ember lehet. Egyébként a kolléga nem tud számolni, mert még a felsőfokú végzettségűek közt is 51:49 az arány, azaz a felsőfokú végzettségűek fele is azt mondja, hogy ne. No comment.

Mit is kéne itt látni?

Igen Nem
Felsőfokú 51% 49%
Középfokú 47% 53%
Alapfokú 31% 69%

Azt, hogy a felsőfokú végzettségűek között 2 százalékkal több, aki igent mondott, mint aki nemet? Hát ez aztán fantörpikus egy perdöntő érv a kötelező oltás mellett...

Én arra is kíváncsi lennék, hogy egy adott embernek beadott oltások darabszámával ez hogy változik. Az ismertségi körömben, 2 után többség három után mindenki összefoglalva ezt mondta:

-Az kurv@élet, hogy nem nyomják belém többet azt a szart.

Persze ez nem reprezentatív, csak érdekelne eljön-e az a pont ahol betelik a pohár.

never end vaccination rulez

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Gondolom attól is függ, hogy mennyire reagál rá rosszul a szervezete, mennyire lesz tőle később beteg. Akinek olyan érhálózata van, hogy kiröhögi a Pfizer/Moderna által folyamatosan odafosatott tüskefehérjét, az lehet, hogy elég sokáig le fogja szarni a kérdést. Ma a taxisom azt mondta, hogy már több ismerőse/utasa, vagy azoknak ismerőse halt bele valamelyik vakcinába. Dehát az ilyen esetek sose kerülnek napvilágra, mert megmagyarázzák, hogy nem a vakcinától halt meg és punktum. Indoklás: mert csak és kész, kuss legyen.

Ha Magyarországon bárki meghal, azt semmilyen módon nem lehet - nem szabad - összekötni az oltásokkal. Az oltások biztonságosak. És működnek. Ha meghal valaki, akkor azt csak a koviddal lehet - sőt: kell - összekötni, kivéve, ha oltott volt, akkor rá kell fogni valamire.

(Bírom egyébként ezeket a provokatív, de üres kérdéseket...nyilván sehogy nem lehet egyértelműen összekötni egy halálesetet sem az oltásokkal - hacsak nem az agyvelejébe baszták a fecskendőt - de ha egy - orvosi papírokkal igazoltan - hótt egészséges fiatal emberbe beletolják az oltást és másnap minden előzetes jel és látható ok nélkül meghal, akkor az több, mint gyanús. Ahogy az is, hogy valaki megkapja a második Pfizerét és az addig egészséges ember egy raklap extrém tünetet produkál, mint pl. bárányhimlő 60 év után, 170-es vérnyomás, extrém inszomnia és az oltás helyén hónapok óta fájó terület...)

Ki mondta, hogy nincsenek kovid halottak? Jó szalmabáb sose rossz? Én nem vagyok vírustagadó. Az, hogy idehaza túltolták a halállistát, az már bizonyított tény (ld. még: másodlagos betegsége: motorbaleset), de ez nem jelenti, hogy senki nem halt bele.

A legfontosabb eszköz a tisztességesen számolt statisztika volna. Orvosi beavatkozást igénylő esetek vs oltottsági státusz. Mivel digitális a nyilvántartás, ezért ennek elkészítése hihetetlen olcsó volna, egyedül az akaraton múlik hogy csinálnak-e ilyet. Nem csinálnak.

 

Egyébként Orbán kérte, hogy aki az oltás utáni 1 hónapban meghal, azt boncolják fel! Ebben a programban 400 körüli halottat boncoltak fel. Ha kiszámolod, hogy 1 oltás az kb 2 emberhónap, mivel a két bökés között el kell telni pár hétnek ami nagyjából egy teljes hónap. Beoltottak (állítólag) több mint 5 millió embert. Abból következik, hogy 10 millió emberhónap volt ami alatt állítólag összesen 400 haláleset történt. (Ugye ha 75 emberévente van egy spontán haláleset, akkor a 10 millió emberhónap alatt lett volna kb. 11000.) Nekem ez aránytalanul kevésnek tűnik még azzal együtt is, hogy többnyire csak egészségeseket oltanak. Tehát ebben a jelentésben is hazudtak. Mármint azt elhiszem, hogy összesen 400 embert boncoltak, de azt, hogy összesen ennyien haltak meg az oltásuk utáni 1 hónapban, azt nem nagyon hiszem el. Mikor Orbán ezt bejelentette, akkor csodálkoztam is, hogy ez rengeteg boncolás lesz. Aztán a meló nem lett elvégezve, de egy szép jelentést azért kiadtak belőle.

ugye a biologia mellett az olvasas/matek se az erosseged? segitek:

Felso "igen, ....": 51%+21% = 72%, "nem, ...": 15%+13% = 28%

Kozep "igen, ....": 47%+10% = 57%, "nem, ...": 23%+20%=43%

Alap "igen, ...": 31%+20%=51%, "nem, ...": 24%+25%=49%

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Ez olyan statisztika, minthogy a budapestiek többsége követelte a maszkhasználat ismételt bevezetését?

Otthon mindenki a maszkhasználatot követelte, de a tömegközlekedésben 90% maszk nélkül utazott...

 

Más dolog követelni és önként maszkot húzni. Aki nem érti, az meg hülye.

Például, arra vonatkozóan egy valóságot jobban közelítő statisztika - lehetett volna tudományos felmérés is, a 4 igen-nemes szavazás mellett-helyett,(!) - hogy a szép számú választó-körzeti biztosok az egy napos maszkhasználat nélküli "ücsörgésben", a lehetséges, tömeges vírusgazdákkal szemben, hogy tűrték és közülük hány százalék betegedett meg, mennyi volt esetleg súlyosabb. Szép kis, - legalább reprezentatív, - felmérést lehetett volna készíteni belőle előzetes-utólagos tesztelések mellett.

(Én maszkban szavazó embert nem láttam, de a én szavazó körzetemben ott jártamkor is többen köhögtek a teremben.)

Neked a gondolkodás nem az erősséged, te jobhopper: a kérdés az volt, hogy kötelezővé tennéd-e a kovid oltást; aki azt mondta, hogy csak bizonyos területen, az az általános kötelezővé tétel ellen szavazott, de ne zavarjon. Hogy ez mennyire így van, azt az is bizonyítja, hogy maguk a kutatások is nemnek számolták azokat, akik csak bizonyos területeken tennék kötelezővé.
https://ujegyenloseg.hu/lelekben-a-jarvanyon-tul/

Tíz megkérdezettből hatan (61%) ellenzik a kötelező oltás bevezetését.

És ebben a 61%-ba az a 17% is benne van, akik csak bizonyos területeken tennék kötelezővé.
http://www.policysolutions.hu/userfiles/Policy_Solutions_Lelekben_a_jarvanyon_tul_Covid_4_hullam.pdf

Szerkesztve: 2021. 12. 07., k – 19:24
  • Győrfi Pál olyan kutatásokra hivatkozott a Vakcinainfóban, amelyek vagy nem léteznek, vagy ő nem olvasta ezeket.

  • Semmitmondó információk helyett továbbra is hiteles és teljes körű tájékoztatást követelünk, mert az oltási hajlandóságot és a felelős döntéseket csak ez tudja megalapozni.

Lassan két éve élünk együtt a koronavírussal, de a kormány továbbra sem közli velünk azokat az alapvető járványügyi adatokat és közérdekű információkat, amelyek a mindennapi életünkben meghozandó döntésekhez szükségesek. Milyen arányban betegednek meg és kerülnek kórházba a beoltott emberek? Tényleg fontos maszkot hordani zárt térben, ha oltott vagyok? Mennyire kell féltenem a  gyerekemet a fertőzéstől, ha be van oltva és ha nincs? Ilyen, és hasonló kérdésekre hiába várnánk választ.

 

 

 

 

 

Javasolnám a topiklakóknak egy közös adatigénylés beadását vagy egy demonstrációt.

 

Azt gondolom, hogy bármi is jönne ki, hasznos lenne. Ha az jön ki, hogy az oltások használnak, akkor az jótékonyan hatna az oltakozási kedvre. Ha az jönne ki, hogy az oltások nem használnak, akkor nem kellene kötelezővé tenni őket, hogy a "Big pharma véresre keresse magát"

 

 

 

 

https://ataszjelenti.444.hu/2021/12/07/gyorfi-pal-nem-tudja-de-azert-al…

Nagy +1.

 

Nem tiszta, hogy demokráciában hogyan lehetséges kötelező oltásokat adatok nélkül bevezetni.

Mer a Ceci úgy gondolja, hogy hat, azt mindenki más higgye el neki. Szánalmas.

 

Gondolom annyira amatőr a magyar egészségügy, hogy fingjuk nincs, hogy mi történik.

Valahányszor megbetegszik, vagy meghal egy híres, vagy fiatal ember, akkor napokig harsog erről a média, de arról, hogy 100 fertőzöttből 98 meggyógyul, arról bőszen kussol, ahogy arról is, hogy a 100 fertőzöttre 3900 olyan jut, aki el sem kapta. (10 millióan vagyunk, volt majdnem egymillió fertőzöttünk, de négy hullámon vagyunk lassan túl, azaz 1000 emberből 25 fertőződik meg.) Tehát 4000 emberből 2 hal meg. Tegyünk kötelezővé egy raklap teszteletlen, csak vészhelyzeti engedéllyel bíró vakcinát, amire sem a gyártó, sem az állam nem vállal felelősséget.

Azt kihagytad, ha meg az ellenkező oldal mond példát az oltás problémájára, az ilyen agyasok szerint, akkor az a nem reprezentatív, mazsolázgatás, nevetségesen kicsi százalék, stb.

Érdekes, ez csak egy irányban működik...

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

akkor nem kellene kötelezővé tenni őket

Sehogy nem kellene kötelezővé tenni őket: sem az állam, sem a gyárak nem vállalnak felelősséget értük, így nem lehet kötelezővé tenni. Az összes kötelező vakcinánkra felelősséget vállal az állam, vagy az előállító gyár. De ez ne zavarjon.

"Big pharma véresre keresse magát"

Gyógyszergyáros vagy és fáj az igazság?

Mondjuk nekik jobban hiszek, mint az orvosoknak, mert jóval több közük van a jövő alakításához :)

Viccen kívül, az a hír egészen döbbenetes, már Monty Pyton szinten szürreális az egész, de az agymosó gépezet miatt a többségnek fel sem tűnik!

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ne is mondd. :D

Most majd az omikronra fogják a sok mellékhatást, a gyerekekét is, aztán a "szelidült" omikron lesz a főellenség, és mivel "megkerüli" a 3 régi "oltást" is, ezért a Pfizer új "vakcinája" megment mindenkit, de kötelezően! :D

 

Közben Oroszország "megtámadja" Ukrajnát, Kína meg Tajvant, ezért beindul a kibervilágháború az USA, Németország, Oroszország és Kína között IS, ami miatt szörnyű válság, és ellátási zavarok lesznek, meg kijárási tilalom! Hiszen csak "EGY ROSSZ LÉPÉS, ÉS MEGSZŰNIK AZ ÁLTALUNK ISMERT VILÁG!!!!4!

Ráadásul a V4-ek Marokkóval kooperálnak a szörnyű migráció ellen, és fegyverkeznek őrült ütemben!!!4!

És egyszerre írja ezeket az összes "tudományosan" képzett lap, a sok debil meg szopja, mint a kakasos nyalókát! :D

 

Beatrice

Civilizáció

Angyalarcú patkányok szálltak a városra,
lányok az apjukkal mentek az ágyba.
Napról-napra a dolgok egyre furcsábbak lesznek,
nem jobbak, csak egyre furcsábbak.
Kulturális értékrendben
mindenütt pusztulás.
Túlnépesedett ez a város
Ez a halálos kor.
Kábitószeres, fiatalkorú bandák terrorizálnak
Erőszak, erőszak, erőszak.
Gonosz őrültek hülye játéka,
felnőttek tehetetlen tehetetlensége.
A szülők a legjobbat akarták
Kitört, kitört a lázadás!

Ó, a civilizáció!

Ezek általában cseréket jelentenek, mert továbbklikkeltem a V4-es linkre a linkben. A lengyelek 35db F35-öse az szűken kiad 3, de igazából 2 repülőszázad, nekünk van 1 századnyi gripenünk. A 14db szlovák F16 szintén 1db repülőszázad, az alá eleve nem érdemes menni ha beszerzel ilyesmit. A másik dolog, hogy soksok éve vállalták ezek az országok, hogy a GDP kb 2%-át költik védelmi kiadásokra. Namármost jellemzően mindenkor ebből faradtak a kormányok, mert hát ezen békeidőben lehet spórolni, és egy csomó soksok éve esedékes fejlesztés most jön. Mi most cserélünk harckocsikat, T-72-esekről, amik (főleg felszereltség és üzemidő vonalon) azért már messze nem a csúcstechnika. A védelmi kiadások erős izgalmi állapotban mentek 1% fölé a GDP arányában, és mivel a GDP mindenhol vaskosat nőtt az elmúlt az elmúlt 10-15 évben, ezért akár egy 0,2%-os bővítés is tűnhet "őrült fejlesztésnek".

Itt van a világbanki adatsor: https://data.worldbank.org/indicator/MS.MIL.XPND.GD.ZS?end=2020&locatio…

A legyeleken kívül mindenki 1% körülre, sőt mi bőven alá süllyedtünk. A lengyelek meglepő módon igyekeztek a 2% körülit tartani, de ők is 1,8%-ra mentek le sok éven át. Ezek mindíg úgynevezett belső adósságot generálnak, ami az elvárt/ajánlott és a teljesített szint közötti különbség, illetve a fejlesztés költsége. Általában ennek a behozása látható, a későbbiekben írt USA álláspont miatt.

Ha megnézed a politikai térképet, akkor itt az EU keleti végében pont a V4-ek lesznek az ütközőzóna, ha esetleg mégis valami beüt. Ne üssön, de egy katona nem úgy készül, hogy kiül a dunapartra számolni a sirályokat.

Az EU középrészét nézve pedig: https://data.worldbank.org/indicator/MS.MIL.XPND.GD.ZS?end=2020&locatio…

Szűkös 1%-ról mostanában indultak el felfelé ők is, mert az USA közölte, hogy esetleg talán azt a GDP 2%-ot be kéne forgatni, mert nem kéne mindent a jóságos USA-tól várni. Trumpnak speciel ebben tökre igaza volt, hogy mindenki pöffeszkedett, miközben elég izmos amcsi jelenlét volt mindenhol (az egér, és elefánt a hídon, amikor az egér azt mondja, nakérem dübörgünk ugye?). Ausztria azt hiszem hivatalosan semleges ország, ahogy a svédek is, de szal ott középütt az nem olyan egyszerű a gyakorlatban.

Ja, már tudjuk, hogy az emlékeztető normál pfizer igen jól véd az omikron ellen, és 2 oltás után is jó esélyed van elkerülni a súlyos lefolyást, legalábbis az eddigi adatok szerint. Itt pedig egy angol doki mutatja be a helyzetet, rajzol is, minden van: https://www.youtube.com/watch?v=5E6gpPJwYIY E mellett arra is kitér, hogy egy új tanulmány szerint, ami még nem átnézett (peer reviewed), a sima megfázást okozó ősrégi koronavírusunktól kölcsönzött egy szakaszt az omikron. Tehát ez egy új tanulmány, egy hipotézisre, és még under review, de a preprint szervereken hozzáférhető.

Másrészt a kölcsönös gazdasági érdekek a mindenféle konflitusok esélyét nagyon-nagyon lecsökkenti. A ruszki gáz nélkül az egész EU erősen fagyna, mert se a norvég, se a holland mezők messze nem lennének elegek. Talán akkor, hogy ha egyrészt óriási mértékű megtakarításokat sikerülne elérni a hőveszteségben, illetve szezonon kívül 1000-rel töltenék a tározókat. Meg az ártana, ha néhány 10GW-nyi atomerőmű épülne, hogy a sok helyen elektromosra (akár egy hőszivattyús rendszer) átállított fűtést elvigye úgy rendben.

Egyébként: https://telex.hu/tudomany/2021/12/09/sulyosabb-influenzajarvany-korlato…

Nagy szerencse, hogy az inluenza azért maradt el tavaly, mert jóval kevésbé fertőző, mint az aktuális kedvencünk és a maszkozás+fertőtlenítés fokozottan jobban visszaszorítja. Tehát a járvány maradt el, ettől még néhány megbetegedés lehetett. Ezen a télen szintén jó esély van, egy állandó maszkozásra. :)

Figyu, etess ezzel a sok baromsággal hívő hülyéket, ha kérhetem, és ne engem. Köszi!

A 95%-os relatív hatásosságú bullshit, ami abszolút értékben 0,88% védelmet jelent az itt van elmagyarázva.

Természetesen mindenki oltassa be magát és a szeretteit nyugodtan, semmi gondom vele, hajrá!

Persze ha csak pörgetni szeretnéd a kommentfolyamot a sok hazug statisztikával, nosza gyerünk, ismerem a módszert. :D

Ja, már tudjuk, hogy az emlékeztető normál pfizer igen jól véd az omikron ellen

Azért kezdte el fejleszteni a Pfizer a direkt az omikronra való vakcináját?

és 2 oltás után is jó esélyed van elkerülni a súlyos lefolyást

Oltás nélkül is "jó" - értsd: közel 100% - esélyed van elkerülni a súlyos lefolyást.

Ha esetleg van hozzávaló oltás, mondjuk úgy utánállított, mert nem fejlesztenek tökújat, akkor sincs izgalom. Mi nagyon enyhén úsztuk meg, több ismerőst ezzel szemben elég keményen elkapott, sőt volt aki úgy került kórházba tavasszal, hogy teljesen fitt és egészséges. Ettől függetlenül lebecsülni nem jó ötlet, sajnos már sokan fáztak rá erre. Igen, van olyan 80+ ismerős, akiről kb. lepattant, meg aki 2 köhhintéssel megúszta, de ezt előre ők sem tudták. Ezeknél még a kanyarban sem volt az oltás.

Oltás nélkül esetleg 19-re lapot húzol, bár már elképzelhető, hogy az omikon egyben csillapodott is, a normál koronavírusból kölcsönzött szakasszal. Remélem a videjót megnézted.

Nagyon bírom ezeket a hatásvadász dumákat, hogy 19-re lapot húzol, meg hasonlók. Ott mennyi is az esélyed a ráfaragásra? 7:1-hez, azaz 87.5%, nem számolva azzal, hogy mi van még az asztalon, mert úgy még több is lehetne. A kovidba mekkora eséllyel halsz bele ha elkapod? 2%. (268,326,045 fertőzöttből 5,298,933 halt bele.) Mekkora eséllyel kapod el, pusztán a statisztikákat nézve? 0.8%. (7,912,231,645 emberből 268,326,045 kapta el, de ehhez a számhoz 4 hullám kellett.) Ergo a kovidba 0.0167% esélyed van belehalni. Oltás nélkül is. A világ nagyobbik része nincs beoltva és négy hullám után még mindig élnek.

Az anekdotikus érvelés meg nem érvelés. Az én hátsó szomszédomnak is elvitte a kovid a feleségét. Szomorú, de ez van. Anyámék szomszédja meg a vakcinába halt bele majdnem. Az is szomorú, de még szomorúbb, hogy ha az kerül szóba, akkor az összes turbovaxxer nekiáll okoskodni, hogy de nem is az oltás csinálta. De. Törődjetek bele. Olyan nincs, hogy valaki él teljesen egészségesen és véletlenül pont a második Pfizert megkapva jön ki rajta a bárányhimlő (nem az övsömör!) 60 évvel a betegség átvészelése után, meg akkor megy fel 170-re az addig atomstabil vérnyomása, meg azóta fáj a karja, meg azóta nem tud aludni.

Viszont nem rohangálok észnélkül kamionok elé, mögé és főleg nem melléjük. Ha valakit elüt egy jármű, annak igen jó eséllyel valamilyen elővigyazatatlanság az oka, és nem az M0-n bóklászva hipphopp egyszercsak elcsapták. Az én meglátásom szerint az oltás az (meg a maszk, ésatöbbi), ami az amúgy körültekintő közlekedés az utakon.

Tessék itt van Roska Botond, aki algából vesz ki gént, amivel visszaadja az alapszintű látást, nyilván erősen kísérleti történet: https://www.youtube.com/watch?v=H-_tPcedBg4

Node ez nem hatásvadász. A konkrét ismerősi körben elég random módon lettek, azaz lettünk így úgy betegek. Akinél enyhe volt még a tünetben is volt jelentős eltérés. Ebben nincs anekdóta, itt ez történet konkrétan a környezetemben, ami engem megerősített abban, amit tudomány is mondott, hogy észnél kell lenni. Olyan is volt, akit elvitt a covid, de ott a 96 évhez már nem lehet mit mondani, lehet hogy 2 héttel később puff elalszik és annyi. Az ironikus az, hogy nem volt hajlandó eljárulni (vittük volna) az oltópontra, mert majd ott elkapja. Hát elkapta mástól, de nem a családtól, az biztos.

Akit az "oltás elvisz", azaz egy oltás után hal meg, vagy csak lesz rosszul az tényleg komolyan vizsgálandó, mert a naaaagy statisztika szerint roppant keveseket érint. Ettől még ő benne lehet, de akkor ugyanabba hibába esel bele, mint amit a "turbovaxerekre" mondasz. 1-1 kósza esetből, bármilyen tragikusak, következtetsz a nagy képre.

A bárányhimlő, mivel herpeszféle megülhet az idegvégeken, ott lappanghat. Mi van akkor, hogy ha az illető simán tünetmentesen kihordott egy covidot és az indította be? Voltam bárányhimlős, még óvodában, jó rég volt mondjuk, de rajtam nem jött ki újra. Minden esetre oda kell járulni a dokihoz, dokikhoz, és kivizsgálást kérni, a karjára is. Azért írtam korábban az övsömört, mert jellemzően az jön elő a bárányhimlőn átesett idősebben, erre is tudom mondani, hogy volt ilyen a családban.

De oké, rendben ezt hagyjuk, tényleg, elfogadom az álláspontod. Ha megnézed az ájtit, akkor hányszor hallottuk már, hogy ez meg az nemmegy, azt nem lehet, "itt van a technológia fizikai vége", aután valahogy sosem úgy volt. Ott járunk, hogy 64GB-os RAM modult különösebb izgalom nélkül tudsz venni, miközben 30 éve egy 40MB-os HDD is csodaszámba ment. Ki a fene gondolta volna a 20TB-os HDD-t akár csak 20 éve, mert már ott is hallottuk a technológia vége szöveget.

Ebben nincs anekdóta

Az anekdotikus érvelés azt jelenti, hogy egyszeri eseteket ragadsz ki, mindegy honnan.

Akit az "oltás elvisz", azaz egy oltás után hal meg, vagy csak lesz rosszul az tényleg komolyan vizsgálandó

Miért, ha kettőbe, vagy háromba halt bele, akkor nem neki volt valami oltást-kizáró baja, hanem egynél több kovid-vakcina már mindenképpen káros? Jó tudni...

Ettől még ő benne lehet, de akkor ugyanabba hibába esel bele, mint amit a "turbovaxerekre" mondasz.

Nem, én a "turbovaxxert" nem az oltottakra mondom. Mindenkinek jogában áll beoltatni magát, de az is, hogy ne tegye. Ha ezt egy oltott tiszteletben tartja, akkor nem turbovaxxer, akkor is, ha megvan mind a három eddigi oltása. A "turbovaxxer" másokat akar mindenáron beoltatni.

1-1 kósza esetből, bármilyen tragikusak, következtetsz a nagy képre.

Nem, tendenciákból következtetek. Egyébként a másik topciban valaki belinkelt egy olasz felvonulást, ahol többszáz ember menetelt olyanok emlékére (arcképekkel, nevekkel), akik belehaltak az oltásba. Reakció? Biztos nem az oltásba haltak bele. Egyikük sem. Ez mind egybeesés. És mi vitte el őket ilyen egybeesően? Két dolog tehette, az egyik az oltás, a másik maga a betegség. Ez utóbbi ugyan lehet, de akkor meg mire volt jó az oltás?

Ha megnézed az ájtit, akkor hányszor hallottuk már, hogy ez meg az nemmegy, azt nem lehet, "itt van a technológia fizikai vége", aután valahogy sosem úgy volt. Ott járunk, hogy 64GB-os RAM modult különösebb izgalom nélkül tudsz venni, miközben 30 éve egy 40MB-os HDD is csodaszámba ment. Ki a fene gondolta volna a 20TB-os HDD-t akár csak 20 éve, mert már ott is hallottuk a technológia vége szöveget.

WTF... Ezt mire írtad? Én hol írtam bárhol bármire, hogy a technológia vége? Hogy kapcsolódik ez az oltásokhoz?

Szóval az ájtit arra mondtam, hogy az új oltásokkal szemben megy a hitetlenkedés, mint a technika vagy tudomány új vívmánya. Jön mindenféle hír, ezeket nem kell bemutatni. Érdekes módon például az ájtiban lévő dolgokkal nincs probléma, ott nem merül fel, hogy valamilyen gonosz háttértörténet van, éspédául egyáltalán nem kéne mondjuk akár processzort használni, vagy hogy az óriás HDD-k már a nulltérbe küldik az adatot, és veszélyes dimenziókaput kell nyitniuk, sőt a szerverekben állandóan nyitva kell ám legyen.

Komolyan gondolom, hogy tényleg minden esetet vizsgálni kéne, ahol a gyanú felmerül, hogy az oltásoknak köze van hozzá. Pont ez a probléma, hogy a jelenlegi adatok szerint papíron icipici esély van problémára, viszont többen állítják, hogy hát mégis azért jóval nagyobb. Ez lenne főképp a tudomány dolga, hogy ezeknek utána menjen, pláne hogy ha ilyen tömeges oltási kampányok vannak.

Én személy anno amikor indultak az oltások próbáltam mindenkit kérdezgetni, hogy kapott-e/kért-e, mivolt, mivan stb. Ez nyilván nem reprezentatív, de mégiscsak bő 20-25 emberrel sikerült beszélni közvetlenül, és náluk, meg nálunk, nem voltak a papírforma szerinti reakcióktól (pl. láz, fejfájás ilyesmi egyszerű, ami az immunrendszer beindulásától jön) eltérőek. Mindezt nem korlátoztam az ismerősi körre, hanem akivel valamiért találkoztam, annál rákérdeztem, hogy ne legyen az, hogy legalább a buborékomból kilássak.

Már megint csak a belemagyarázás, a szalmabábcséplés megy? Nem az a baj, hogy újak ezek az oltások, főleg, hogy csak az mRNS oltások újak. Az a baj, hogy egy 2%-os halálozási rátával bíró betegség miatt megállítják az egész világot és hirtelen kurwa fontos lett, hogy mindenkit beoltsunk olyan vakcinákkal, amiknek a hosszútávú hatásai még nem ismertek, úgy, hogy sem a gyógyszergyárak, sem a kormányok nem vállalnak felelősséget semmiért, de közben az embereket elszegényítik a lockdown-nokkal, meg azzal, hogy ha nem oltat, akkor kirúgják.

Amennyiben csak annyira vagy képes, hogy megpróbálod rámhúzni a kemtréleket húzogató, dimenzióutazó, laposföldi mágikus gyíkember hiteltelenítő bohócsipkáját, akkor kár az egészet erőltetni, mert az nem vita.

A buborékodból meg annyira nem látsz ki, hogy még a számokat sem vagy hajlandó megnézni, de azért 19-re laphúzás oltatlanul a kovid. Miközben két hullámot abszolút oltások nélkül vészelt az egész világ és a többlethalálozás 1-2% körül mozgott.

Szerinted, ha egy mondjuk soksok év alatt mondjuk 5 millió embernek beadott oltással nem lesz gond, legyen ez mondjuk 10 év. Akkor ott vajon ha a 9. évben történik valami, akkor azt ténylegesen vissza tudják vezetni egy oltáshoz? Mi van akkor, hogy ha ebben az 5 millióból teljesen véletlenszűren kimarad egy bizonyos valamilyen pácienstípus, akinél amúgy bajt okozhat? A kínai oltás elölt vírusos, ott a technika nagyon régi (sok influenza oltás hasonlóan készül), ott milyen kérdés van szerinted, mennyire kéne visszakövetni? Az adenovírusosak szintén elég bevált technikán alapulnak.

Sajnos újfent nem ment át, pedig már jólenne, hogy nem pont rólad van szó, hanem hogy mennyi marhaság kering pl. az mRNS oltásokról. Kezdve azzal, hogy ez BG eredetileg számítógépvírus ellen indította, meg hogy az 5G aktiválja a benne lévő chipet.

A helyzet, hogy a 2% úgy 2%, hogy elég sok kezelés van, ami ezt 2%-on próbálja tartani. Itt most egy sima gyulladáscsökkentőtől az oxigénes dolgokig széles a spektrum. A probléma az, hogy ha rászabadulna mindenki az amúgy nomrál állapotokhoz mért egészségügyre, akkor sokminden másban kezdenének meghalni.

Nagyon örülök neki, hogy a buborékos dologba sikerült belekapaszkodnod. Én speciel kilátok bőven belőle, köszönöm szépen. Például nagyon örültem, amikor elkezdték a D vitamint vizsgálni, meg amikor az ivermectint. Ugyanakkor kellene valami érdemi tudományosan elfogadható mérés róluk, bár a D vitaminnál alapvetően nincsen sok kérdés, valszin ha rendben van, az alapjáraton jó.

Sok év után már esélytelen visszakövetni, szóval ha a vakcinák később okoznak kárt, arra keresztet vethetünk. Azt nem hiszem amúgy, hogy az elölt, vektor, vagy alegység vakcinák kárt okoznának, legalábbis egy-egy nem fog. Nade minden évben négy? Ami az mRNS alapú kovid-vakcinák illeti, már kiderült, hogy a tüskefehérje pusztít, az mRNS alapú kovid-vakcinák meg annak a termelésére késztetik az emberi szervezetet, ez biztos baromi egészséges. A normál vakcinákban van annyi tüskefehérje, amennyi, azt simán legyűrjük, de folyamatosan termelve? Tudom, szerinted az a tüskefehérje "máshogy viselkedik", ami nem tudom, hogy hogy jött ki, mert ha máshogy viselkedik, akkor az azt jelenti, hogy más az egész, ami viszont azt jelenti, hogy a szervezet nem fogja felismerni az igazi kovidos tüskefehérjét, mert helyette egy másikkal traktáltuk. Csak akkor tudnám, hogy mitől kerül egyre több ember érrendszeri problémákkal kórházba, amióta mRNS alapú kovid-vakcinák bombázzák a népet?

Ha nem pont rólam van szó, akkor miért engem traktálsz ezekkel a baromságokkal? (Én különben is megmondtam, hogy szerintem windóz van benne.)

Érdekes, akkor Svédországban, ahol elengedték a járványt, ott miért nem lett belőle tömeghalál, sőt miért jobbak a halálozási adataik, mint nekünk?

A D-vitamin kapcsán már tudományos bizonyíték is van, hogy a megfelelő szint esetén kb. zéróra redukálja a kovidba belehalás esélyét. Az Ivermectines vitákból én kimaradtam, nem tudom mi a helyzet vele.

A 2% nekem annyit jelent, hogy minden ismerősöm meg tud említeni legalább egy Covid elhunytat az ismerettségi köréből. Annyit jelent, hogy soha nem látott módon a kórház előtt, plusz a ravatalozó mögött elhelyezett konténerekben tárolták a halottakat mert a temetéseket 2-3 hónapos határidővel vállalták. Rengeteg az a 2% ha egy nagyobb tüsszentés halálba viszi az amúgy egészséges embert. 

Az októbertől márciusig terjedő időszakot tekintettük influenza szempontjából különösen fertőzöttnek. Ha megnézzük az ekkori halálozási adatokat a 2018/19-es szezonban, akkor 71 290 ember halt meg, ez havonta 11 888 embert jelent. Ha az egész 2018-as és 2019-es évet nézzük, akkor havi átlagban 10 860 ember halt meg – eszerint

az influenzaszezonban havonta 1028 emberrel több halt meg tavaly, mint ami az egyébkénti átlag lenne.

Ez a többlet halálozás 1-2 %-ot hogy kell érteni. Mert nem tiszta mihez képest 1-2 %. Az elmúlt -mondjuk- 10 év halálozásaihoz?  És a 2% halálozási ráta mihez képest 2%. A megbetegedettek 2%-a ? Netalán a regisztrált megbetegedettek 2%-a ? És akiket nem regisztráltak?

Az a bajom, hogy nem látok számokat amik választ adhatnának a kérdéseimre.

Rossznak rosszak a számok, de annyira nem. Az elmúlt 20 év legrosszabb halálozási adatai vannak.

2020-ban +10k többlet halálozás volt, 2021-ben +20k lesz.  November 14.-ig 128019 halálozás történt idén, lesz ez még sajnos több is.

 

Az összes halálozás +10%-kal nőtt meg, de a mind meghalunktól azért még nagyon messze vagyunk.

 

1990,145660
1991,144813
1992,148781
1993,150244
1994,146889
1995,145431
1996,143130
1997,139434
1998,140870
1999,143210
2000,135601
2001,132183
2002,132833
2003,135823
2004,132492
2005,135732
2006,131603
2007,132938
2008,130027
2009,130414
2010,130456
2011,128795
2012,129440
2013,126778
2014,126308
2015,131697
2016,127053
2017,131674
2018,131045
2019,129603
2020,141002
2021,128019+ ??? 145.000-re saccolható, ha időarányosan szorzod 12-vel, osztod 10.5-tel

Kösz a számokat, de még mindig nem tudom az 1-2% többlet halálozás minek az 1-2% -a.  A 10 éves átlag ~130e a 20 -as és 21-es várható 11e illetve 15e az 8,5 és 11,5 % , 

a teljes lakossághoz meg ezrelékek. 

A2 % halálozási ráta minek a 2%-a.  10e ember 500e embernek a 2%. Ezek szerint mondjuk 20 -ban 550e, 21-ben 750ezer ember betegedett meg? (már ha a 2% a megbetegedettekhez képest számoljuk)

Van számod a (regisztrált, igazolt) megbetegedettekről?

A kérdés még mindig áll ! Mi 30 ?

Sokra nem fogsz az adatokkal menni.

https://raw.githubusercontent.com/kamutelapo/covid/master/k%C3%A9pek/Fe…

 

Minél több a fertőzött, annál kisebb a halálozási ráta. Az összes fertőzöttet veted össze a halálozásokkal, 20 nappal eltolva (durván ennyi, míg meghalsz a fertőzés után).

Most jelenleg 2%-nál jár a halálozási ráta, de ha az esetek lecsökkennek, akkor felmegy az 8%-ig is. Sok értelmet ne keress benne.

Minél nagyobb a járvány, annál kisebb a ráta. Magyar adatok. Gondolom a teszteléssel lehet összefüggésbe, minél többet tesztelnek, annál több tünetmentes fertőzöttet kapnak el.

> A ruszki gáz nélkül az egész EU erősen fagyna

A Great Reset-hez ez direkt jó. Akinek be van fagyva a segglyuka az nem pattog, hogy nem akar oltást a munkavállalói engedélyéhez.

Vagy hogy ragaszkodik a családi örökségéhez, nem akarja beadni a közösbe, azt sem fogja mondani. Mert pár zsömléért, meg egy kis CO2 kvótáért oda fogja adni, még kérni sem kell.

> Ja, már tudjuk, hogy az emlékeztető normál pfizer igen jól véd az omikron ellen

Én eddig azt hallottam, hogy az omikron tünetei enyhébbek. Akkor pontosan miért is kellene védekezni ellene egyáltalán? Komolyan nem értem.

Az egyikek azt mondják, hogy ha az omikron kiszorítja a deltát, akkor az jó lesz nekünk. A másikok meg direkt az omikronra akarnak fejleszteni vakcinát. Noooórmális? Aligha.

Szerkesztve: 2021. 12. 11., szo – 12:43

Egy rövid összegzés:

  1. Mind az oltott, mind az oltatlan fertőződhet és fertőzhet is. Ebből kifolyólag:
    • Az oltás fel- vagy fel nem vétele miatt az egyénnek nincs fellelős a közössége felé.
    • Nem lesz nyájimmunitás.
    • Értelmetlen, sőt az idő előre haladtával kifejezetten káros a kötelező vagy kikényszerített oltás, főleg a gyermekekre nézve.
    • Aki igényli, annak legyen oltás.
  2. Durva agymosás folyik az oltás mellett, elhallgatva és meghamisítva a valós számokat, elferdítve a tényeket. Ebből a kedvencem Mónika show-kat idéző a "Kérdezd meg a Meckyt!". KSH adatok alapján:
    • Megkérdeztem azt az 1 Mecky-t aki koronavírusban halt meg.
    • Aztán megkérdeztem azt a 1.3 Mecky-t is aki agyérbetegségekben halt meg.
    • Aztán megkérdeztem azt a 2.9 Mecky-t is aki szívbetegségben halt meg.
    • Aztán megkérdeztem azt a 3.5 Mecky-t is aki rákban halt meg.
    • Aztán megkérdeztem azt a 15.7 Mecky-t is aki egyéb miatt halt meg.
    • A legvégén megkérdeztem azt  a maradék 1085.6 Mecky-t, aki nagyrészt az egészről semmit nem tudna, ha média és politika nem nyomná ezerrel a pofájába.
  3. Nagy hűhó a semmiért, ezrelékekről beszélünk. Ráadásul az oltás mellékhatása egy nagyságrendbe esik a oltatlanok kockázatával. A negyedig oltás után a maximális védettség időszakában is az oltatlannak kisebb lesz az esélye a bajra, mint az oltottnak. Az oltás hatásának gyengülése után pedig nagyságrendbeli lesz a különbség. A további egyre gyakoribb oltások még tovább tetézik a bajt, viszont a negyedik után kiszállni sem fogsz tudni a mókuskerékből, mert akkor lesz a legnagyobb esélyed a bajra. Hajrá! Szép kis csapda.

Esküdjünk össze. Az oltások kezdetén belefutottam a Pfizer állatkísérleteinek leírásába (Most nem találom, azért nem tudom linkelni. Lehet nem véletlen). Abban az szerepelt, hogy a vakcina ugyan véd a Covid ellen, de a vakcinázott állatoknál, a minden más normális esetben viszonylag enyhe lefolyású betegség erős megbetegedést okozott vagy elvitte az állatott.

Ezzel egybe esik a "hirtelen kanyarós lettem az oltás után" és az egyéb irracionálisan felbukkanó enyhe vagy súlyos lefolyású betegségek a vakcina mellékhatásaként. Ez jellemzően az mrns vagy vektor vakcináknál fordul elő. Miért lehet ez?

Egy konteóm van: Ezen vakcinák túl precíz, sallangtól mentes információt juttatnak be az immunrendszernek, ezért az úgy dönt - látván a viszonylag egyszerű problémát -, hogy a védekezéshez elég lesz a haderő átcsoportosítása is. Ellentétben a gyengített vagy elölt vírust tartalmaző vakcinával, amik széles spektrumú információt juttatnak be (fölöslegeset is), ezzel az immunrendszert arra kényszerítve, hogy átcsoportosítás helyett új csapatokat állítson hadrendbe. 

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Szerkesztve: 2021. 12. 14., k – 16:24

Egyelőre csak előzetes, az adás csütörtökön kerül ki youtube-ra:

#FriderikuszPodcast
KORONAVÍRUS: RÉMHÍREK, KONTEÓK, HAZUGSÁGOK: Krekó Péter, szociálpszichológus // Előzetes

https://www.youtube.com/watch?v=i5B2SFG6O-Y

 

 

Ja igen, ez kapcsolódik:

A napokban jelent meg Barát József, újságíró és Kemenesi Gábor, virológus VÍRUSVADÁSZAT című kötete, amely a két ember 13 héten át tartott beszélgetését rögzíti egyrészt a koronavírus-járványról, másrészt a vírus terjedésének 2020. évi eseményeiről. A mai Friderikusz Podcastba a szerzők egyikét, Kemenesi Gábor kutatót azért hívtuk meg, hogy most, amikor csúcsra járni látszik a járvány negyedik hulláma is, sorra vegyük a legfontosabb kérdéseket, például, hogy a világon 5 millió halálos áldozat mellett miért tekinti a kutató szerencsésnek, hogy "csak" így alakultak a történtek, vagy hogy beszéljünk az évek óta tartó többszörös félretájékoztatásról, a tudósok elitizmusáról és bizonytalanságának folyamatos leplezéséről, továbbá a vírus-szkeptikusokról, a vírus kétes eredetéről és a még mindig nem túl biztató jövőről.

https://www.youtube.com/watch?v=JZWudjjCppk

Szerkesztve: 2021. 12. 15., sze – 18:01

COVID-kibeszélő Gődény Györggyel és Rusvai Miklóssal (ennek a teljes változata):

A koronavírus marad és előbb-utóbb mindenki átfertőződik

Na ilyenek kellenének a politikusi-, a kormány- és a média hiszti helyett. 

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Mondjuk Rusvai nem nyilvánosan eddig is ezt az álláspontot képviselte.

Szerintem ettől a fősodorban semmi nem fog változni. Már minden oldalon olyan szintű a félelemre alapozott néphülyítés, hogy ez belefér.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Józan parasztok! Illetve józan paraszti ésszel rendelkezők!

Hú de magas labdát dobtál fel: Ugye akkor Te nem nézed! :-)

Egyébként meg majd egy kicsit később megnézem, érdekel az ember véleménye.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Számomra felejthető 1 óra volt, semmi újat nem hallottam. Két, a koronavírus ügyben alulinformált ember, a számára kedves véleményt átvéve beszélgetett.

Az okokról: összevissza egymásnak ellentmondó és elhallgatott információk, a prominens emberek által a "tévedtünk" és a "nem tudom" kimondásának képtelensége.

Számomra továbbra is etalon a Gödény-Rusvai beszélgetés. Gyakorlatilag a helyzetértékelésben egyetértenek, a cselekvés módjában más a véleményük, szerintem mindkettő legitim álláspont.

Egyébként Fridnek és Krekónak nem sok babér teremne ebben a topikban.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Eddig az a csúcs, amikor a polgármöstör benyögi, hogy hit nélkül nincs élet, hinni kell a vakcinákban. Inkább nem is kommentálnám, illetve csak annyit, hogy legjobb tudomásom szerint az állam és az egyház már rég kettévált és nem emlékszem sem arra, hogy újraegyesültek volna, arra meg pláne nem, hogy az utóbbi helyét átvették volna a gyógyszergyárak. (Gyengébbek és oltásfasiszták kedvéért: ez szarkazmus volt, valójában pontosan tudom, hogy a multicégek átvették az egyházak helyét és bizony ránőttek a nemzetállamok nyakára...)

"Gulyás Gergely bejelentette a kormányinfón, hogy február 15-től kezdve a védettségi igazolványt átnevezik oltottsági igazolvánnyá, és nem lesz jogosult a védettségét igazoló kártyára az, aki természetes úton szerezte meg a védettséget."

Oltottság kell nem védettség. Vajon miért?
 

Szerinted?

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Dopeman szösszenete.

Ide a bökőt, hogy az oltottsági igazolványok száma nem fogja elérni a 4 milliót. Ebben az esetben egy kisebbség miatt lesz korlátozva a többség?

Vagy lehet pont ez a cél, hogy a kormány arcvesztés nélkül ki tudjon szállni a nemzetközi Covid buliból. Vagy csak most száll be igazán és a választások után tényleg jön a Covid diktatúra?

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Mondasz valamit. De legalább Dopeman gondolkodik, nem az a tipikus "beeee" ember. Meg egyébként is buddhista. :-)

Ellensúlyként a kormányszóvivő magyarázza a magyarázhatatlant. Porszemet érzek a gépezetben.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Lehet direkt tolják a Mi Hazánk szekerét? Csak, hogy még jobbra is legyen egy párt. Ha így van, akkor a kormánypárt belső monitoring rendszere brutális előnyt prognosztizál.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Európa forrong. A kommunisták egyre jobban félnek, nézd meg Gulyás Gergely pofáját, ahogy jelenti be az intézkedéseket.

Nem egy kiegyensúlyozott ember képét látod.

 

De Szent Cecíliát - a jóságos Nyunyókát -, is megnézheted:

https://s.24.hu/app/uploads/2021/12/73960546-9-e1639676481165-1024x575…

 

Hidd el, jobban félnek mint te. Egyik oldalról a nép szorítja őket, a másik oldalról meg az elmebeteg filantrópok.

Persze gond esetén nem Bill Gatest, hanem Müller Cecíliát fogják felakasztani, szóval jogos a rémület.

Szerkesztve: 2022. 01. 14., p – 14:14

https://www.portfolio.hu/global/20220108/hatarozott-velemeny-az-omikronnal-nem-er-veget-a-jarvany-kotelezo-oltas-kell-nemetorszagban-520134
Szóval az omikron szart se csinál és a vakcinák se jók rá, de oltsuk be ismét a lakosságot, mert ősszel majd jön az újabb variáns és akkor arra majd védettek leszünk. Aha... Igaz, hogy már az omikronra se jók, de a még újabb variánsra biztos azok lesznek. Igaz, hogy az omikron nem várt, hanem még a delta hullám közepén megérkezett, de nyárra érdekes módon megint szünet lesz.
És itt kapcsolódik: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20211228/az-oltasellenesek-gyozelme-top10-sztori-4-514860
Az omikronnál már mindenkinek is fel kéne vennie mind a három oltást, hogy legyen nyájimmunitás, miközben a vakcinák nem jók ellene és amúgy is túl gyorsan terjed, hogy mindenkit végigoltsunk, mire lemegy.

Ja: Portugália a 90%-os átoltottsággal legyőzte a vírust? (Mondja a cikk.)
Akkor náluk nem lesz következő hullám? Ja de.
Gibraltáron 100% felett volt, mégis volt brit, meg delta...

Ki az a retardált idióta, aki ezt még beveszi? Hogy ez az egész oltásfasizmus egy felturbózott influenza megállításáról szól?

Ez már szürreális...

Leállíthatja a Telegram üzenetküldőt Németország

Nancy Faeser német belügyminiszter szerint ha továbbra is megszegik a német törvényeket, akkor leállíthatják az országban a Telegramot.

Egy ideje már nem titok, hogy szélsőséges csoportok is előszeretettel használják a Telegram üzenetküldőt, annak biztonságos mivolta miatt.

Az elmúlt időszak jelentései szerint Németországban egyre jobban elharapódzik a helyzet: szélsőjobboldali csoportok és oltásellenes szélsőségesek nagy lelkesedéssel terjesztik az elképzeléseiket a szolgáltatáson. Az ügy kapcsán már Nancy Faeser német belügyminiszter is megszólalt: leállíthatják a Telegramot, ha az továbbra is megszegi a német törvényeket.

A belügyminiszter a Die Zeit hetilapnak arról beszélt, hogy valóban nem zárhatják ki a teljes leállítás lehetőségét, bár ez tény, hogy az utolsó lehetőség lenne, előtte minden más megoldási opciót megpróbálnak.

A német belügyminiszter elárulta azt is, hogy az EU-val jelenleg is egyeztetnek arról, hogyan kellene szabályozni a Telegramot.

https://itcafe.hu/hir/telegram_uzenetkuldo_betiltas_nemetorszag.html

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Rápillantottam az Ausztrál adatokra és eléggé megdöbbentem.

Az egekben van a fertőzésszám és az egekben a halálozás.

Számomra azért megdöbbentő ez, mert ott télen is sokat süt a nap és 20 fok van, most meg tombol ott a nyár, amikor a vírus elmegy szabadságra.

Mi lesz ott télen, amikor visszajön a szabadságról?

Active Cases: 1,179,328
1,178,945 (100.0%) in Mild Condition
383 (0.0%) Serious or Critical
Closed Cases: 461,058
458,425 (99.4%) Recovered / Discharged
2,633 (0.6%) Deaths

The current population of Australia is 25,953,927 as of Saturday, January 15, 2022, based on Worldometer elaboration of the latest United Nations data.

Mindmeghalunk. Lockdown. Kényszeroltás. Vagymindmeghalunk.

Mi ez? Nátha?

Ha belegondolsz, hogy ott nyár van és jelenleg a legenyhébb kimenetelű vírus variáns terjed, akkor csúnya dolgoknak nézhetnek elébe.

Nálunk nyáron, a legdurvább variánsnál is, csak pár haláleset történt naponta.

A sok alusipkás azt mondta, hogy az immunrendszerük teljesen leépül a sok lockdown és karantén miatt, így a legenyhébb vírusok is majd tarolni fognak.

Most már nem tudom eldönteni, hogy szarkasztikus vagy-e, vagy sem...
25 milliós ország, van kb. egymillió fertőzöttjük és abból összesen 380 fő van súlyos állapotban, azaz 0.032%. Félmillió gyógyult meg eddig és 2600 fő halt bele, összesen. Négy hullám alatt. Egy 25 milliós országban. Gyakorlatilag nincs is náluk járvány...

Nálunk nyáron átlag max. 1 ember hal meg egy nap. Ehhez képest télen eléri a 150-200-at is.

Most Ausztráliában nyár van és napi 50-60-an halnak meg. Csak belegondoltam, hogy mi lenne, ha télen ott is 150-200 -szorosára emelkedne a halálozás.

Persze nyilván nem fog ennyire megugrani, meg reméljük is, hogy egyáltalán nem fog, sőt!

2020 elején volt az első hullám, azóta két év és öt hullám telt el, ebből kettő télen (náluk télen) és az ausztráloknál összesen haltak meg 2500-an. Összesen. Két téli és három nyári hullámban. Úgy, hogy ők huszonötmillióan vannak. Kvázi járvány sincs náluk.

nem azert van ilyen keves halott, mert olyan hudejo a jarvany kezelesuk. egyszeruen egy szigeten elnek, lezartak mindent, senki se ki -se be. nincs olyan hogy deazert a dolgozok atmehetnek a szomszed orszagba, meg az atutazoknak nemkell karanten. de latszik hogy ezt se lehet a vegtelensegig csinalni: bejutott a virus es most terjed mint a fene. 

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Yuval Noah Harari izraeli történész és író előadása “Emberi lesz-e a jövő?” címmel. Zseniális könyvei vannak, jó pár meglátása teljesen egyezik az enyémmel.

 ... Az emberek le fognak mondani a magánszférájukról az egészségügyi ellátásért cserébe, és talán sok helyen nem is lesz más választásuk. ...

https://youtu.be/Zk7SozKbXhY

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Hát igen. Ettől már csak egy lépés, hogy az egykor embernek hívott entitást energiatermelő kapszulákba dugják, mint a Mátrix-ban. Másra úgysem lesznek sem jók, sem alkalmasak.

Én azért bízom benne, hogy lesznek Zion-ok is. Sőt, azt sem tartom kizártnak, hogy igazából az a cél, csak előtte a piszkos munkát el kell végezni.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Gőzöm nincs, ez belülről nem látszik. Érzésre nem volt túl szoros a tömeg, de a végét nem láttam. Két helyszínen volt beszéd, és a kettő között séta.

Véleményem szerint nagyon kevesen voltunk ahhoz képest, hogy mennyire rossz lesz a Covid diktatúrában élni. Ahhoz képest ami felé tartunk ami most van, az még leányálom. Persze ezt csak képzelem, nincsen bizonyíték rá, de azért érdemes megnézni a folyamatok irányát, illetve azt, hogy hány jóslata jött be eddig a mainstreamnek és hány az összeesküvőknek?

Mindenbe is beleszarik már a magyar ember. Pedig ebbe nem kéne. Kiderül majd a választáson, hogy mennyien gondolják úgy, hogy utána kötelezővé teszik az oltást. Benyújtani már tavaly benyújtották. Persze egy "független" képviselő volt... Ausztriában közben meg is hozták a törvényt.

Ezt csak hangulatcsinálónak linkelem: https://twitter.com/prof_freedom/status/1482019804177391625

"For your own safety. Childcare in Germany (Bavaria): 3x weekly mandatory covid tests for children from 1 year"

Teljesen normális kínozni a gyerekeket egy állítólagos betegség miatt, ami alig veszélyes rájuk nézve. Teljesen normális. Csak az a kár, hogy vakcinálni még nem lehet őket, de remélhetőleg már folynak a klinikai tesztek, és akkor majd be lehet oltani őket, és aztán már nem kell majd tesztelni legalább.

Dehogynem kell tesztelni, mert az oltott fertőzhet. A tesztelés is biznic, ne felejtsd el. Az ideális havi oltás, heti teszt.

Az oltás jó, érteemmm.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ironia akart lenni.

Tudom, az enyém is :)

Nekem elképzelésem sincs, mi kéne ahhoz, hogy ez az elmebaj véget érjen. Nem vagyok benne biztos, hogy létezik olyan vezető, aki ki tudná vonni az országot a háttér irányítása alól.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Jó reggelt kívánok :)

https://youtu.be/5wKLxtAkXAE?t=7140

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2022. 01. 18., k – 10:38

Összefoglalásképpen, gyuri23 Covid naplójából:

2046.03.11.

Nagy a baj, itt az új szuper-variáns amit egyszerűen csak SZV-nek hívnak. Arról lehet megismerni, hogy semmilyen tünetet nem okoz, de angol tudósok bebizonyították, hogy attól még nagyon veszélyes. Az ember azt hiszi, hogy nincs semmi baja, aztán váratlanul kiesik egy ablakon, vagy elüti egy autó, na ez mind az új szuper-variáns miatt van, mert csak azokat ér ilyen baleset akik fertőzöttek. Akik nem fertőzöttek azok biztonságban vannak, ezért még többet kell oltakozni és otthon kell maradni, akkor nem lesz baj.

-24 év

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Azon hasaltam le, hogy Szendi Gábor oldalán is megjelent egy ilyen lefordított cikk: https://www.tenyek-tevhitek.hu/kapaszkodjon_meg_az_omikron_rosszabb_min… "Umair Haque: Kapaszkodjon meg! - Az omikron rosszabb, mint gondolta!"

Volt Szendi rajongóknak érdemes belenézni, józanító hatása van. Én végigküzdöttem magam a felén.

Egy érdekes rész volt ebben a riogatásban:

A Columbia Egyetem kutatóinak nemrégiben készült tanulmánya szerint a COVID-19 omikron variánsa képes kikerülni a COVID-19 vakcinákat, ellenanyag-kezeléseket és emlékeztető oltásokat, így a vírus fertőzőképesebbé válik.

Akkor miért is kell kötelezővé tenni a vakcinákat ellene?

Voltak már hasonló cikkei még a Covid előtt is, de utána kicsit rosszabbodott a helyzet. Azért most is vannak jó gondolatai.

Kritikusan kell minden cikkhez hozzáállni és nem hívőként tekinteni senkire sem.

Pl. pajzsmirigy problémára is kb. az ellentétét javasolta, mint Szabó Gál Bence, és tapasztalat alapján is, utóbbinak volt vélhetően igaza.

A sok mérhetetlen rossz tanulmányt nagyon nehéz kiválogatni, hogy melyikben mi a hiba, sőt, ahhoz külön művészet kell, hogy még azokat is fel tudja valaki használni.

Egyébként nem is olyan rossz ez a cikk. Illetve ez csak egy külföldi cikk fordítása, nem Szendi gondolatai, bár vélhetően nagyjából egyetért vele Ő is.

Pl. ezzel a résszel teljesen egyetértek:

A Moderna igazgatója, Stephane Bancel azt állította egy a CNBC-nek adott interjúban, hogy a Dél-Afrikában tapasztalt omikron-tünetekből nem feltétlenül jósolható meg, hogy a variáns mennyire lesz virulens a világ más részein, mivel Dél-Afrika lakossága jóval fiatalabb és egészségesebb, mint sok európai országé, illetve Amerikáé. (6)

Sőt még azt is hozzátenném, hogy Dél-Afrika oltottsága jóval alacsonyabb, "mint sok európai országé, illetve Amerikáé.", így ez is torzíthatja az eredményt. Azt majd később fogjuk meglátni, ha egyáltalán, hogy milyen irányban, segít az oltás vagy ront.

Íme a végső érv az oltásellenességel szemben.

:D

https://kuruc.info/r/22/238752/

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Halállistára került Rusvai Miklós, Boldogkő Zsoltot leköpték - Így zaklatják a tudósokat Magyarországon

Az emberi agy igényli az egyszerű válaszokat, amit az oltásellenesek nem kapnak meg a tudománytól.

Szerintem találó ez a lead

Primkók mindenütt vannak, a turbovaxxerek megkapják az egyszerűséget:

Golyóálló mellény, lepattan róla vírus.
Megfertőződsz, de a társadalmat véded.
Az oltatlan veszélyes.
Oltani jó éreteeemmmm.

:)

Mellesleg aki kényszerít mást, vagy azt hirdeti az könnyen beleszaladhat fenyegetésekbe. Mondjuk Rusvait pont nem értem, ő viszonylag normális.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Schiffer nem szokott kamuzni. Ezen nincs mit csodálkozni, úgy néz ki Ausztriában egyszeri 3000EUR-ért örökös védelmet lehet szerezni oltás nélkül. Csoda egy vírus ez.

Ha akarsz még szörnyülködni olvasd el vagy hallgasd meg az infostart.hu-n a Szlávik interjút.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Egy szóval nem mondtam, hogy Schiffer kamuzott volna, csak elképedtem ezen a marhaságon. No, már csak 3000 Euró? Két napja még 6000 volt, úgy látszik gyengül a vírus, már olcsóbban meg lehet úszni. :D

Ez a cikk fail. Eddig pont az volt a duma, hogy a vakcinák minden variánsra jók, akkor mégsem? :D Ez egyébként külön vicces:

Ez egy bonyolult kérdés. Nem mondhatom azt, hogy a legnagyobb védelmet a betegségen való átesés és az oltások együttesen adják, hiszen ezzel azt sugallanám, hogy jó átesni a betegségen, aztán oltást kapni, mert akkor milyen hatalmas védettségünk van. Nem jó átesni ezen a betegségen. Ez a vírus nagyon sok szervrendszert megtámad. Ez nemcsak a tüdő és a légutak megbetegedése. Néhány napon belül ott van az agyban, a szívben, a májban, a vesékben, és elkezd pusztítani. Semmiféleképpen nem jó az, ha megfertőződünk. Mindenképpen oltásokkal kell a védettséget fölépíteni és ezt kell valahogy megtartanunk úgy, hogy ne legyünk súlyos betegek és ne kerüljünk intenzív osztályra. Az egy más kérdés, hogy a szakma bebizonyította, hogy a legnagyobb védelmet valóban az adja, ha valaki átesett a megbetegedésen és ezután kapta meg a védőoltásokat vagy közben valamikor megfertőződött, de semmiféleképpen nem akarom azt sugallni, hogy jó dolog átesni ezen a megbetegedésen.

Ez az ember vagy hülye, vagy hazudik. Attól, hogy valaki oltott, még elkaphatja és akkor ugyanúgy átesik rajta.

Szlávik:

A hátránya az, hogy a PCR-tesztek a gyógyulást követően is pozitívok maradhatnak, hiszen a vírusnak olyan apró alkatrészeit ki tudják mutatni, amelyek hetekig, néha hónapokig is az ember torkában, orrában maradhatnak, ezért a gyógyulást követő PCR-pozitivitás nem azt jelenti, hogy az illető fertőz, vagy hogy nem gyógyult volna meg.

Az nagyon durva, hogy most már a fősodratú orvosok is megmondják, hogy semmi értelme a PCR tesztnek, de közben meg arra alapoznak sok mindent. Ha pozitív vagy, akkor karanténba kell vonulnod és a közvetlen kontaktjaidnak is. A kórházban onnantól kezdve átraknak a Covid osztályra, ahol megfertőződhetsz ténylegesen, akár meg is halhatsz. Sajnos ismerünk ilyen történeteket Romániából, pl., pl.

 

Tegyük fel, hogy oktató vagy. Féláron dolgozol és Kásler keménykedik. A versenyszférában dupla bért is megkaphatsz.

Te letérdelnél Kásler előtt pitizni, hogy ugyan adjon már felmentést?

 

Nem az a gond, hogy a tanárokat fizetés nélkülire küldték. Sokan fölálltak és pályát változtattak. Már most lehetetlen helyrerakni ami történt.

Akkora a baj, hogy most már a "mindent vissza" sem segítene.

:)

Az oltás-kommunikáció stációi

Csak néhány hónapot kell visszapörgetni:

1. Az oltás a megoldás: Megvéd, nem kapod el, nem fertőzöl. 

2. Az oltás a megoldás: Megvéd, de elkaphatod, picit fertőzöl, de te tünetmentes maradsz. 

3. Az oltás a megoldás: Megvéd, de elkapod és fertőzöl is, maximum enyhe vagy középsúlyos tünetekkel átvészeled. 

4. Az oltás a megoldás: Megvéd, de ha elkapod fertőzöl, viszont enyhe vagy középsúlyos tünetekkel átvészeled, a legrosszabb esetben kórházba kerülhetsz, de megúszod az intenzívet. 

5. Az oltás a megoldás: Megvéd, de ha elkapod fertőzöl, viszont enyhe és középsúlyos tünetekkel megúszhatod, viszont akár intenzívre is kerülhetsz, de legalább elkerülöd a lélegeztetőgépet.

6. Az oltás a megoldás: Megvéd, de ha elkapod fertőzöl, és akár súlyos tünetekkel a lélegeztetőn is végezheted, de legalább nem halsz meg. 

7. Az oltás a megoldás: Megvéd, elkapod és fertőzöl, akár súlyos tünetekkel a lélegeztetőn is végezheted, viszont ha van alapbetegséged meghalhatsz.

8. Az oltás a megoldás: A mutánsokra nem hat, de ha kérsz egy harmadikat, az már megvéd.

10. Az oltás a megoldás: ................................................................................... (hamarosan!)

11. Az oltás a megoldás: ................................................................................... (kis türelmet kérünk)

12. Az oltás a megoldás: ................................................................................... (kis türelmet kérünk)

13. ......................................................................................................................

14. ......................................................................................................................

Vajon hány stádium van már előkészítés alatt?

https://mediaforras.com/az-oltas-kommunikacio-stacioi-1330

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ezekhez forrást is tudnak rendelni? Nem mondom, hogy mind a blikkben jelent meg, de bennem az elejétől fogja az van, hogy az oltás nem véd meg a fertőzéstől, hanem a kórházba illetve a lélegeztető gépre kerülés esélyét csökkenti. Lehet, hogy én mondjuk máshonnan tájékozódtam vagy bizonyos dolgokat, amely hírforrásokat komolytalannak tartottam, azokat elengedtem a fülem mellett. De szerintem elég sok múlik azon, hogy választjuk ki a hiteles híreket. Mert azért ha valaki a blikkből tájékozódik, az ne panaszkodjon :-)

 

Persze lehet, hogy tévedek

Hát a koronavirus.gov.hu pont egy nem túl hiteles forrás, sajnos. Én kb 5-ször klikkelhettem rá az elmúlt 2 évben.

 

De ha jól látom, odafigyeléssel onnan is ki lehet bogarászni, hogy a meghalástól, lélegeztetőgépre kerüléstől elég jól védenek az oltások (vagy legalább is ezt állították, mert normális adat alig van, de ez egy másik téma). Nekem ez volt a lényeg, a többi nem érdekelt (az enyhe tünetek kit érdekelnek, aki meg kicsit is figyelt már jó ideje tudja, hogy végigmegy mindenkin a vírus). Na meg azért ezeknek a sztár vagy preferált orvosoknak is nyilván szűri az ember a mondatait és próbálja a lényeget kibogarászni, főleg, hogy ha egy ilyen hatalom tolja őket előre.

 

De mondom, lehet, hogy bennem van a hiba.

Ezt pl elég hitelesnek tartom: https://www.valaszonline.hu/tag/koronavirus/

 

 

Nem csak a koronavírus szempontjából, általánosságban is egy jó újság és igen, megérdemli a támogatást is érte.

 

 

Emlékeim szerint innen hivatkoztam 2020-ban év elején(!) azt a felismerést is, hogy a koronavírusnál nem csak az a fontos, hogy hányan halnak meg, hanem az is, hogy mennyire veszi igényben ez EÜ erőforrásokat. Mert annak van egy teljesítőképessége, ha azt túllépjük, az iszonyat probléma, mert leromlik a minőség és emiatt indokolatlanul sok halott lesz illetve más, nem koronás területektől is elveszi az erőforrásokat. Ezen a portálon már akkor megírták, hogy a koronavírus járványnak ez a lényege, amikor máshol még tök sötétség volt. Ezt sokan még most sem értik (ezért persze a fő felelős a kormányunk, hogy butaságokkal tömi a fejeket)

Hát a koronavirus.gov.hu pont egy nem túl hiteles forrás, sajnos. Én kb 5-ször klikkelhettem rá az elmúlt 2 évben.

Az igen... Remélem a második mondat mint okozat szerepel, nem mint ok. Az megvan, hogy kb. ez a hivatalos kovid-infóportál? Ennél hivatalosabban hiteles forrás nem nagyon van. Mégis mi nem hiteles azon, ami ott van? Szerinted hazudnak a leírtakban és Szlávik nem mondta, amit a szájába adtak?

"Az megvan, hogy kb. ez a hivatalos kovid-infóportál? "

most sírjak vagy nevessek?

 

De most komolyan....  koronavirus.gov.hu????

 

 

 

 

"Szerinted hazudnak a leírtakban és Szlávik nem mondta, amit a szájába adtak?"

egy hírt lehet ezerféleképpen tálalni, nem biztos, hogy mindent odaírtak, amit egy ember mond, lehet, hogy máshova rakták a hangsúlyokat, lehet, hogy a kétkedéseket, feltételeket nem jelenítették meg de már az is elég sokszor, ha nem az alkalmas embereket kérdezik meg vagy egyáltalán már az, hogy milyen témákat tartanak fontosnak...  Ne vicceljünk már.. Ezeken iszonyat sok múlik. A hitelességhez hozzátartozik, hogy a megfelelő embereket kérdezik, helyes kérdésekkel és megfelelően értelmezik a válaszokat. Most ez komolyan kérdés? hogy a koronavirus.gov.hu-e a leghitelesebb forrás, amikor propaganda spamlistának használták az oltásnál megadott email címedet????

 

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

 

koronavirus.gov.hu

 

komolyan, MEGALOL Ennél már csak az lett volna a jobb, ha azt mondja valaki, hogy Kásler hiteles.... :-)

most sírjak vagy nevessek?

De most komolyan.... koronavirus.gov.hu????

Jól kifejtetted. Mi neked a hiteles? Az oltásszkeptikus médiumok nem azok, a hivatalos médiumok nem azok...mi a hiteles neked?

hogy a koronavirus.gov.hu-e a leghitelesebb forrás, amikor propaganda spamlistának használták az oltásnál megadott email címedet????

Az enyémet??? Az oltásnál??? Tudtam, hogy nem álmodtam a múltkor, hogy elraboltak az ufók és beoltottak! Csak ezek szerint nem ufók voltak, hanem ufónak álcázott kormányügynökök. Mondjuk az a narancs halálfejes alsógatya amit sapkaként viseltek az gyanús volt, de nem esett le...

komolyan, MEGALOL Ennél már csak az lett volna a jobb, ha azt mondja valaki, hogy Kásler hiteles.... :-)

Én azt mondtam, hogy hivatalosan hiteles. Én semmit sem hiszek el a turbóvaxxereknek. Mondjuk, ha felcsaptál oltásszkeptikusnak, akkor mi a bajod az ilyen jellegű portálokkal?

Kinyitottam. Az első oldalon:
- Ezért érhet kevesebbet az ellenzéki szavazat, mint a Fideszre adott – választásföldrajzi gyorstalpaló
- Park helyett hét emeletnyi üveg és beton: NER-hátszéllel jön brutális beépítés a Liget szélén
- „Orbán Viktor tökéletesen játssza a Kádár-szerepet” – avagy a NER stabilitásának titkai
- Putyin már a NATO feloszlatását követeli – Orbán Viktornak is döntenie kell, ki mellé áll
- Most dől el, van-e még szusz az Orbán-féle „populista forradalomban” [HetiVálasz 105]

Ez nem hiteles. Ez egy libtard agymosoda. Nem azért, mert szidják a kormányt, van bőven mit szidni rajta, de ettől ők még nem lesznek hitelesek, csak az átellenes oldali propagandacsatorna.

Szóval az a bajod a koronavirus.gov.hu-val, hogy Orbán. És neked csak az Orbán-fóbiás turbóvaxxer média ami hiteles. Oké. Nincs több kérdésem.

Egyrészt nézz meg más cikket is, kezdetben szűrj rá a koronavirus tag-re, úgy is arról volt itt szó. Másrészt a valaszonline egy vállaltan jobboldali értékrendű lap, ezt le is írták, nézz utána.

 

De legfőképpen neked az lehet a problémád, hogy nem tudod, hogy mit jelent a jobboldaliság (nem sértés akar lenni). Ez meg azért van mert az agyadba rakták (a koronavirus.gov.hu szintű és módszerű kommunikációval), hogy a jobboldaliság az az, ami most az országban látsz.

 

Az sajnos nem az de az tény, hogy sokan jól megélnek belőle, hogy te azt hiszed :-).

Ez meg azért van mert az agyadba rakták (a koronavirus.gov.hu szintű és módszerű kommunikációval), hogy a jobboldaliság az az, ami most az országban látsz.

WTF... Ezt nevezem. Te így látatlanban szoktál ítélkezni? Egyáltalán nem fogyasztok fideszes médiumokat, tehát nekem nem rakhattak az agyamba semmit. Kettő, nem vagyok se jobb, se baloldali, tehát nekem mindegy milyen oldali a válaszonline, mert én nem azt mondtam, hogy balos, hanem azt, hogy libtard és Orbán-fóbiás, az meg áll. Három: miből gondolod, hogy én vagyok az, aki nem tudja, mi a jobboldaliság? Szerinted mit jelent az? Mert legjobb tudomásom szerint a jobboldal jelenti az individualizmust, a baloldal meg a kollektivizmust. És egyiknek sincs köze a liberális/autoriter, vagy a konzervatív/progresszív tengelyekhez, ez két külön tengely az individualizmus/kollektivizmus meg egy harmadik.

Úgyhogy amit ideírtál annak kb. semmihez nem volt semmi köze. Sem ahhoz, amit mondtam, sem a tárgyhoz.

Igen, ehhez azért persze gondolkozni kell néha és jó ha van bennünk szkepticizmus. De azért az az érv, amit mondasz univerzálisan minden ellen felhasználható (vagyis értelmetlen)

 

És tényleg nem téged röhöglek ki. Nem mindenkinek van ideje vagy kedve tájékozódni, de azért az aktuális hatalomnak ilyenkor lenne feladata, hogy megfelelő tájékoztatást adjon az embereknek (és nem az orbán utálat beszél belőlem)

Nem tudom, hogy a gyógyszergyárak adtak-e megfelelő tájékoztatást, mert nincs róla normális információm és ezzel nem védeni akarom őket. De nem csodálkoznék, ha nem adtak volna, mert ez egy totál új helyzet volt, az elején mindenki csak tapogatózott a sötétben. A politikusok dolga, hogy az ilyen helyzetet kezelje.

 

Aztán azért lett sok infó, de mi megragadtunk annál, hogy nem mondunk el mindent az embereknek, amit lehet eltitkolunk továbbra is (legjobb példa erre nyunyóka néni-féle adatigénylés).

 

Emiatt is van annyi oltásellenes nálunk. Ahol titkolózás megy, ott az emberek nem bíznak a dolgokban. Ez ilyen egyszerű. Szépen látszik az oltási statiszikákon, hogy melyik országban a lakosság mennyire bízik a döntéshozókban (nem az adottban, hanem általánosságban), hogy azok az ő érdekeikért dolgoznak.

 

Ettől függetlenül, én úgy érzem, hogy ha megnézem a koronavírusról a valaszonline-os cikkeket, akkor ott valahogy jól fogták meg a dolgokat, hogy mik a fontos és nem fontos dolgok, amiről érdemes beszélni, De lehet, hogy csak én gondolom úgy

Íme a szép új jövő (ha hagyjuk). Az agymosás folytatódik:

Jakab Ferenc: "a mostani járvány pusztán belépő a következő évtizedek járványos időszakába"
...
A járványok korát fogjuk élni, számos betegséggel meg kell még küzdenünk majd.
...
Forrás: https://kuruc.info/r/64/238837/

Bill Gates a koronavariánsoknál "gyorsabban terjedő, halálosabb és súlyosabb megbetegedéseket hozó kórokozó" megjelenését "jövendöli"

Bill Gates a koronavírusnál sokkal súlyosabb világjárványok kialakulásának lehetőségére figyelmeztetett, és felszólította a világ kormányait, hogy több milliárd dollárral járuljanak hozzá a következő globális fertőzésre történő felkészüléshez - írta személyes blogján az üzletember.
...
Forrás: https://kuruc.info/r/4/238849/

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Elmondhatjuk, hogy 30 kegyelmi viszonylagos szabadságban töltött év után Orbán Viktor kormánya sikeresen bevégezte - a korábbi balos kormányokkal karöltve - a magyar népet átvezetését a kommunista diktatúrából a covid diktatúrába. Gratulálok neki, nálam Hitler díjassá vált, negligálva minden korábbi érdemét.

Ezzel kimondattatot az is, hogy az ember természetes állapota a betegség, a bigpharma nélkül életképtelen véglény. Igaz az elmúlt pár ezer év nem erről tett tanúbizonyságot, de az Új Múlt Kft. majd megoldja ezt is.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Én a jelenlegi rendszert is kommunistának tartom. A Great Reset programja a kommunista rendszerek minden tulajdonságát magán viseli.

- "nincs semmid, de boldog leszel" - magántulajdon elkobzása

- alapjövedelem

- állami terror az együtt nem működőkkel szemben

Az 50-es évek hasonló légkörben zajlottak. A módszerek sem mások: B lista, kolhozosítás, kirekesztés, hazugságpropaganda, személyi kultusz (Karikó vs Rákosi), a díjakat pártkatonák nyerik.

Szájbarágó:

 

A kórházba kerültek 40 százaléka oltott? Hogy lehet ez, és miért mutatja mindez mégis az oltások hatásosságát?

https://telex.hu/koronavirus/2022/01/21/oltottak-oltatlanok-korhaz-inte…

 

FIGYELEM: a fentiek értelmezéséhez általános iskolai szintű matematika tudás szükséges!!!!!!44!!444!!!

 

(na pl a kormány feladata lenne, hogy az ilyen információkat ÉRTHETŐ formában kommunikálja, ha lehet, akkor matek nélkül. Annak, hogy nem teszik két oka lehet: képtelenek rá, mert bénák. Vagy nekik az az érdekük, hogy az embereket sötétségben hagyják)

Látom ez is hitelesnek számít Nálad! ;-)

Amiben pl. ilyen van:

Minden adat azt mutatja, hogy a védettséget a harmadik oltással lehet feltornázni, nem érdemes a természetes immunitásban sem bízni.

A link hová vezet, miért nem érdemes a természetes immunitásban bízni? Azért, mert ez a szakmai ajánlás! Ez igen, gratulálok! :-D

Igen, a matekjával egyetértek.

(Reméljük, ezek az adatok megbízhatók, mert a Kásler által közölt számok más területen nagyon nincsenek rendben, és igen magas kórházi halálozásra utalnak.)

Nem tudni, hogy a kiinduló adatok mennyire fedik a valóságot.
Nem tudni kit számolnak oltottnak/oltatlannak.
Itt csak a Covid-ot vizsgálják, az egyéb betegségeket nem.
Nem tudjuk, hogy milyen arányban vannak a veszélyeztetettek az oltott/oltatlan csoportban.
Nem nézik a biomarkereket sem, amiből lehetne következtetni a közép és hosszú távú egészségi állapotra.

Szóval összességében nem értek egyet vele, mivel nagyon egyoldalú.

Mégis mit vársz? Néhány hónapja még a "két oltásról lepattan a vírus" volt az álláspont. Most a 3 oltás után örökös oltottsági igazolványod lesz. Ami persze már most ideiglenes, különben nem beszélnének a negyedik oltásról.

Lehet itt matekolni mindenféle okosságokat, de nem ez az alapkérdés, hanem az oltás kikényszerítése. Tök mindegy, hogy a Telexet vagy az Origót olvasom, egy kutya.

Most is beszéltem néhány idősebb emberrel, nem hiszik el sem az RTL-en hallottakat, sem a TV2-őn. Nem tudják mi van, csak annyit tudnak, hogy lódítanak mindenhol. Lehet, hogy nem menne nekik még az alap matek sem, de van józan paraszti eszük. Szomorú látni a beletörődött és kilátástalan tekintetüket. És nem magukért aggódnak, hanem a gyerekeikért és unokáikért. Ezért nem csak Orbán felelős, hanem a teljes politikai elit.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Meg ugye mekkora bukta volt a németeknél az "oltatlan" számítással. Mindenki az volt aki nem kapott 100 oltást, rég kapott, vagy nem tudták, hogy kapott-e. Ez cirka 70%-a volt az "oltatlanoknak" és lám mennyire működik már az oltás...

Teljesen felesleg belemenni a számháborúzásba.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

> na pl a kormány feladata lenne, hogy az ilyen információkat ÉRTHETŐ formában kommunikálja

 

Szerintem túl sokat vársz Müller Cecíliától és Kásler Miklóstól. Az is nagy eredmény lenne, ha 2 összefüggő mondatot képesek lennének egymás után elmondani hülyeség nélkül.

> na pl a kormány feladata lenne, hogy az ilyen információkat ÉRTHETŐ formában kommunikálja

Gulyás "ezek nem hivatalos adatok, de..." Gergelytől és bűntársaitól már az is eredmény volna, ha csak rendesen őszintén kiadnák a nyers adatokat. Én például semmiféle magyarázatot nem várnék a kormánytól, csak a kendőzetlen igazságot szeretném megkapni. Jöhetne töményen az arcomba, nem kellene hozzá kommentár.

Tyúkszar cikk. A hitelesség ékköve. Megmagyarázza, hogy az oltatlan sokszoros veszélyben van, csak éppen arról nem ír egy sort sem, hogy az a sokszos veszély is elenyésző.

FIGYELEM: a most következő diagram értelmezéséhez óvodás szintű matematika tudás szükséges!!!!!!44!!444!!!

https://telex.hu/assets/images/20220120/1642668120-temp-kPgkhm_cikktorzs@1x.jpg

Kórházba került: 0.11% oltott, 0.27% oltatlan.

Ebből derül ki, hogy mekkora egy népátverés az egész oltásosdi és mekkora egy agymosó, hisztériakeltő FUD, hogy az oltatlanok így-meg úgy veszélyben vannak, mert N-szer akkora esélyük van elpatkolni, hiszen a napnál is világosabban látszik, hogy legyél akár oltott vagy, akár oltatlan: fél százaléknál is kevesebb esélyed van rá, hogy kórházba kerülj és megmurdelj! Tízezer emberből 38 ember fog kórházba kerülni és ebből lesz 27 oltotatlan és 11 oltott. Uramisten, vége a világnak.

Azért ezt gondold át mégegyszer! Holnap lesznek a középiskolai felvételik magyarból és matekból, ha van ilyen gyereked, kérj nyugodtan segítséget mind a szövegértelmezés mind a számolás témakörében! :-)

 

Ha jól értem, a képletedben a 4. hullámban fertőzöttek száma egy ismeretlen, holott a hulla % kiszámításához az kellene és nem az, hogy az országnak mekkora a lakossága, hiszen nem tudhatjuk, hogy a 4. hullámban elkapta-e mindenki a vírust.

Van 3 744 430 oltatlan, ebből kórházba került 10 200, ami 0.272405%-os kórházbakerülési esélyt jelent oltatlanként. Van 5 986 342 oltott, ebből kórházba került 6800, ami 0.113592%-os kórházbakerülési esélyt jelent oltottként. Mi nem stimmel ezen? Mit kéne itt átgondolni? Inkább fejtsd ki, ahelyett, hogy fölényeskedsz. Világosíts fel. Ne kímélj.

Sz*rk: Alámszerkesztettél. Pffff...oké, szóval nem nekem kéne itt a segítség, hanem neked. Mondtam, hogy legalább óvodás szintű matektudás kell az értelmezéséhez. A képlet nem az enyém, ez a hivatalos adat. Az meg irreleváns, hogy hányan kapták el, mert a veszélyességbe az is beletartozik, hogy mennyi esélyed van elkapni. A deltára azt mondták, hogy iszonyú fertőző, minden oltottat meg fog találni és ki fog írtani. Hát, utólag kiderült, hogy ez is csak FUD volt. Egyébként ez az adat január 3.-ai, szóval ebben már a 4. hullám számai is javarészt benne vannak.

Azt hogy ebben az esetben nem az oltottak és az oltatlanok számával kell számolni (lehet, hogy még 5 milliárd oltatlan van, akkor a 0.27%-od változni fog? Mert ha igen, az szerintem hiba), hanem azzal, hogy hányan fertőződtek meg, hiszen ahhoz kell viszonyítani.

 

A telexes cikkben az oltás hatékonyság összehasonlításnál is nyilván azzal kellene összehasonlítani, ha precízek akarunk lenni de ott szerintem megengedhető az az egyszerűsítés, amit csináltak, hogy feltételezték, hogy az oltottak és oltatlanok ugyanolyan arányban fertőződtek meg.

Olvasd el megint: ahhoz, hogy kórházba kerülj, el kell, hogy kapd. Ha nem kapod el, nem kerülsz kórházba. A vírus veszélyességébe az is beletartozik, hogy mennyi esélyed van elkapni. Kb. 1.3 millió fertőzöttünk volt. 10 millióból. 5 hullám alatt. Ez azt jelenti, hogy 13% esélyed volt elkapni idáig és 2.6% esélyed van elkapni egy hullám alatt. Amúgy ha csak a fertőzöttekkel akarsz számolni, akkor felszorozhatod a számokat 7.69231-el. (10/1.3 ugyebár.) 0.11% * 7.69231 = 0.84%, 0.27% * 7.69231 = 2.07%. Ójajj, mindmeghalunk!

Ha jól látom, akkor azt elismered, hogy az imént hülyeséget írtál. (nem lenyomni akarlak, csak tisztázni, hogy akkor az már nem vitatéma).

 

Nem követtem most a számolásodat, nem azért, mert nem törődöm vele, hanem mert fogalmam sincs hányan fertőződtek meg és több mint egy éve azt gondolom, hogy az erről szóló itthoni statisztikák értéktelen humbugok. (és nem mondom, hogy ez így nem jó, mert végül is sokra nem megyünk már vele, illetve a tudomány menne de ez már egy másik kérdés)

 

De tételezzük fel, hogy ez a 2.07% hullaszázalék egy jó érték. Ha 10 milliót megszorzom 2%-kal, akkor 200 ezer jön ki. Ok, ennyi ember nem fertőződik meg egyszerre, de ha ráengedik a vírust korlátozások és oltás nélkül, akkor tegyük fel, hogy felszalad mondjuk a negyedére (ez reális lehet). Van szerinted 50 ezer betegágy, felszereléssel és a hozzá való orvossal, nővérrel az országban? Szerintem nincs. És ahogy feljebb írtam, erről szól ez az egész koronavírus sztori. Hogy van az EÜ rendszernek egy teljesítőképessége és azon lavírozunk, hogy azt ne lépjük túl, (Más országokban az is egy fontos szempont, hogy kevés hulla legyen, láthatóan nálunk ez nem annyira.)

Mi van? Mit ismertem én be? Te írtál hülyeséget, nem én. A teljes lakosságra kivetítve az adatok alapján 0.11% esélyed van kórházban landolni oltottként és 0.27% oltatlanként. Ez tény. Ha az ismert fertőzésekkel számolsz, akkor felszorzhatod kb. 7.7-tel és még akkor is 1-2% körüli értéket kapsz, de az összes fertőzés valószínűleg nem 1.3 millió, mert a fertőzöttek elsöprő többsége vagy tünetmentes, vagy gyenge tünetekkel bír. Szóval mit írtam hülyeséget?

Csakhogy ez a 2% se annyi, amennyi. Amint látod ennek végül kb. az ötöde jött ki: 40 000 fő. Úgy, hogy a delta hullámban már korlátozások sem voltak, miközben mindenhonnan ömlött a FUD, hogy a delta minden oltatlant meg fog találni és minden oltatlan bele fog halni, aztán 7000 ember halt bele, kevesebben, mint egy durva influenzába. Korlátozások nélkül. És annak a 7000 embernek csak egy része volt oltatlan.

Szerintem ne akard megmagyarázni, amit nem lehet.

Nem. Én még mindig ugyanazt mondom: 0.11% és 0.27%. Te próbálod meg úgy csűrni csavarni, hogy ez hülyeségnek látszódjon, csak nem az. Nem tudod beismerni, hogy a) baromságot beszéltél, b) az oltásfasizmus minden tekintetben megbukott és aki támogatta az vagy hazudott, vagy komplett idióta. Így inkább megpróbálod egy kis fölényeskedéssel és sok szmájlival megspékelve előadni, hogy te vagy ám itt az okos és az oltatlanok meg a hülyék. Hátha elhiszi valaki.

Az a baj, hogy a kormány a hasára ütve betol adatokat, amik a legkevésbé sem találkoznak a valósággal.

Most vitték be a 3x oltott Kunhalmi Ágnest kórházba. A személyes tapasztalat az, hogy a 3X oltottakat simán viszi a mentő, emellett egy csomó oltatlan kuncog az egészen.

Nem segíti a problémát, hogy a kormány érdemleges adatokat nem oszt meg.

 

És a természetes immunitás kérdése csak hab a tortán. A nem működő vakcinák prioritást élveznek a működő természetes immunitással szemben. Valahol el kell kezdeni elengedni a járványkezelést, mert arról szó sincs. Erőszakos oltásbeadatásról van szó, ha tetszik, ha nem. A járványkezeléshez köze nincs. Ha vége lenne a járványnak ugyanúgy tolnák a vakcina propagandát, csak más indokkal.

Megírtam már, hogy hol láttam a legjobb koronás cikkeket. A válaszonline-on. A telexet is jónak tartom, de a telex egy hírportál, az csak közvetíti a történéseket. A valaszonline-on vannak elemzések, gondolkozások, amikor utána mennek a dolgoknak.

 

Az index nyilván propaganda oldal, ezzel ne is vicceljünk. A mércét nem igazán ismerem.

 

De ahogy mondtam: különbség van aközött, hogy valami csak szűri és simán eljuttatja hozzád a történéseket (index, telex hírrészleg) tehát tulajdonképpen csak tolmácsol vagy elemzéseket végez (pl 444 tldr része vagy válaszonline, néha portfolio és néha telex is).

Aztán egy másik dimenzió, hogy a híreket ki hogy szűri vagy ferdíti. satöbbi

"Van 3 744 430 oltatlan, ebből kórházba került 10 200, ami 0.272405%-os kórházbakerülési esélyt jelent oltatlanként."

...  megadott időszakban. Ami időszakot megadtak a cikkben.

 

Vagy akkor össze fogod adni a többi időszak százalékait is? mert akkor megint csak változni fog a %-od, amit mondtál, szóval ez megint nem jó így.

Nehéz megértened úgy látom, hogy a 0,27%-ot és a 0,11%-ot nem Ő számolta ki, hanem benne van a cikkben.

A cikk azt boncolgatja, hogy 2,4-szerese az esélye, hogy oltatlanként kórházba kerülj, az oltottakhoz képest (0,27% / 0,11% = 2,4).

Ő csak annyit állított, hogy a relatív kockázat mellett érdemes az abszolút kockázatot nézni, ami mutatja, hogy még az oltatlanoknak is nagyon kicsi az esélye, hogy kórházba kerüljenek. Ez 0,27%, ami 10.000 oltatlanból 27-et jelent.

Tehát, ha beoltatod magad, akkor a kórházba kerülés kockázatát 0,27%-ról 0,11%-ra csökkented, vagyis 0,16%-kal javítod az esélyeidet. Másként 99, 73% az esélyed oltatlanként, hogy ne kerülj kórházba, oltással ezt 99,89%-ra tudod növelni.

Ennyi, nem bonyolult, Te is megértheted.

Azon kívül, hogy ez a 0.27 és 0.11% ebben az összefüggésben ahogy használod félrevezető, azt kellene már végre megértenetek, hogy nem erről szól a sztori. Nem arról, hogy te meghalsz-e vagy kórházba kerülsz-e. Ezek kb "senkit" sem érdekelnek. A sztori arról szól, hogy sokan kórházba kerülnek-e, annyian, amennyien elérik az EÜ kapacitásait.  Ez az egész sztori lényege. (nálunk, mert más országokban jobban számít az emberélet, nálunk nem annyira)

 

 

Annyit még ehhez, hogy ennél az omikronnál nekem se tiszta mit erősködnek annyira az oltáson. Egyrészt lenne más megoldás (pl ellenanyag szint alapján védettségi igazolvány), illetve ez az omikron már nem nem tűnik túl vészesnek. De adatom persze nincs róla, szóval ez csak tipp.

A sztori arról szól, hogy sokan kórházba kerülnek-e, annyian, amennyien elérik az EÜ kapacitásait.

Ez a cikkben egy picit sem jön elő. Tehát a sztori nem erről szól a cikkben, hanem arról. hogy jó oltatni vagy nem.

Nézzük azért meg ezen adatok fényében! Ha mindenki oltatlan lenne és egyszerre az egész országban mindenki Covidos lenne, akkor lenne 27e kórházi ápolt, amit simán elbírna a Fidesz szerint a rendszer. Mivel egyszerre csak elég kis hányad Covid-os, ráadásul nagyon magas a beoltottság, így ez a veszély biztosan nem fenyeget.

Jelenleg 2700 körül van a kórházi ápoltak száma és ez stagnál, pedig meredeken emelkedik a fertőzött szám. Szóval, az Omikronos hozzászólásod, teljesen rendben van!

A sztori arról szól, hogy sokan kórházba kerülnek-e, annyian, amennyien elérik az EÜ kapacitásait.

Igen? Akkor miért ment álló nap a FUD a delta alatt, hogy az minden oltatlant megtalál és kinyúvaszt? Állandóan cserélgetitek a sztorit, hogy hol azért kell oltani, mert mind meghalunk, hol azért, mert másokat ölünk meg, hol meg azért, mert leterheljük az egészségügyet. Aztán egyik sem történt meg. Bullshit mind. Senki nem hisz már nektek. Nem. Ez vagy a lóvéról szól, vagy egy nemzetközi diktatúra kiépítéséről. Vagy mindkettőről.

Mi bajod van? Véleménybuborék? Hol? Mi? Egyrészt nem nagyon szoktam ilyenekre keresni, csak ha itt akarom linkelni, hogy mit hazudtak, ez eddig egy. Kettő, minden alkalommal törlöm a sütiket és a teljes browsercache-et kilépéskor és az IP címem is dinamikus. Ezt csak úgy feldobta nekem a kugli, előzmények nélkül. Fácsén meg fent sem vagyok, de sebaj.

Véleménybuborék... Az neked van a "hiteles" médiumaiddal. Neked csak az hiteles, aki azt mondja, hogy vesszen Orbán, oltass háromhavonta! Te élsz véleménybuborékban, nem én.

Szerkesztve: 2022. 01. 21., p – 23:43

Öt - Mi Hazánkról

43:30-tól Ceglédi Zoli kirohanása kötelező rész

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

https://merce.hu/2022/01/22/elvtarsak-ezt-beneztuk-a-baloldal-esete-az-autoriter-jarvanykezelessel/

Ha már egy ilyen retardált woke is azt mondja, hogy itt nagy bazmeg és kovid-diktatúra van, akkor itt tényleg nagy bazmeg és kovid-diktatúra van. A végén még tényleg felébred...
(A cikk hemzseg a woke fasságoktól, úgyhogy fenntartásokkal tessék olvasni.)

A reptér ma a permanens szükségállapot tere, ahol a jog részben felfüggesztésre került, és ahol a gyanú is elég hozzá, hogy berángassanak egy félreeső szobába. A 2001 utáni reptér a totális megfigyelést és fegyelmezést agresszív konzumerizmussal ötvöző disztópia

de ha valamelyik rokona rajta ulne egy elteritett gepen, habzo szajjal kovetelne, hogy "miert nem volt rendes ellenorzes?"

Személyi igazolvány és személyes adatok QR-kód általi megosztása nélkül például már alsógatyát vagy egy pohár kávét sem vásárolhat az ember

semmi szukseg nem lenne a qr kodra, ha mindenkiben lenne annyi felelossegtudat a tarsadalom irant, hogy beadatja az a k-va oltast. mint ahogy nem tartjuk nyilvan ki kapott bcg-t, mert mindenki kapott. de igy most egy kisebbseg (antivaxxerek) dontesenek kovetkezmenyeit akarja az iro a tobbiek nyakaba varrni.

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

ha mindenkiben lenne annyi felelossegtudat a tarsadalom irant, hogy beadatja az a k-va oltast

Ha egyetlen egy oltott sem adná tovább fertőzést, akkor beadatnám. Viszont az a helyzet, hogy oltott és oltatlan ugyanúgy fertőz, sőt oltott és oltatlan ugyanúgy elpatkol, legfeljebb az arányok változnak, de egy nagyságrendben vannak. Innentől kezdve nincs társadalom iránti fellelősség csak egyéni döntés.

Egyébként meg - a kirohanásodra asszociálva - lehetett volna a annyi felelősség tudata a társadalom iránt annak 5% megbetegedettnek, hogy normális életvitellel karban tartja az immunrendszerét, hogy ne a 95%-nak kelljen szopnia miattuk.

Vannak közel 100% és 100% átoltott országok, de a vírus ott is ugyanúgy teszi a dolgát. Persze kérdés hány oltást jelenti az átoltottság. 42 ok? Akkor rajta.

Fel kellene már ébredni, hogy ez nem a vírusról szól, az csak egy ürügy. Ja... felemelhetnéd a szavak a rákosok miatt is, ők 3.5-szer annyian halnak meg mint a covidosok.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

de ha valamelyik rokona rajta ulne egy elteritett gepen, habzo szajjal kovetelne, hogy "miert nem volt rendes ellenorzes?"

Szerintem ott nem arra gondolt, hogy ne világítsák át az embert felszállás előtt, hanem arra, hogy ne lehessen akárkivel megcsinálni, hogy megfognak, bevisznek, baszogatnak, terrorizálnak, megaláznak, hoppá ártatlan voltál, sebaj, mehetsz a kurwa anyádba és ezt megtehetik, mert Tenor Pista Veszély (TM) van. Tudod: 2006 ősze és a gyurcsányi rendőrterror is így működött: akárkit beleverhettek poénból a betonba, mert Náciveszély (TM) "volt".

semmi szukseg nem lenne a qr kodra, ha mindenkiben lenne annyi felelossegtudat a tarsadalom irant, hogy beadatja az a k-va oltast. mint ahogy nem tartjuk nyilvan ki kapott bcg-t, mert mindenki kapott. de igy most egy kisebbseg (antivaxxerek) dontesenek kovetkezmenyeit akarja az iro a tobbiek nyakaba varrni.

Mikor élem meg, hogy lesz az embereknek annyi esze, hogy nem mossák össze a) a kovid-vakcinákat a sok évtizede használt, kiforrott, kitesztelt és biztonságos vakcinákkal és b) az oltásellenes hülyéket a kovid-vakcina szkeptikusokkal...?

Mikor élem meg, hogy lesz az embereknek annyi esze, hogy nem mossák össze a) a kovid-vakcinákat a sok évtizede használt, kiforrott, kitesztelt és biztonságos vakcinákkal és b) az oltásellenes hülyéket a kovid-vakcina szkeptikusokkal...?

Szerintem ezt nem fogod megélni. Mind a politikusok, mid a média, mind pedig a tudomány ezt szajkózza. Na most akik még kritikamentesen hisznek a címviselőknek, azoktól mit vársz.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Mikor élem meg, hogy lesz az embereknek annyi esze, hogy a) elfogadjak, mindegyik vakcina technologia évtizede használt (mrns-t is mar jo 10+ hasznaljak), kitesztelt es biztonsagos, es b) az oltasellenesek nem bujnak ilyen mondvacsinalt indok moge?

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Amit meg akarsz élni, azok irreleváns kérdések, akár rá is bólinthatok.  Oltáselleneseket nem nagyon találsz itt, csak a kötelezőségét vagy kikényszeríthetőségét kérdőjelezzük meg. Eddig mely járvány idején oltottak tömegesen mRNS vakcinával? 

Egyetlen egy indokot mondj, ha beoltatom magam az a Te egészségedet vagy bárkiét kizárólagosan miben érinti pozitívan?

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

nem veszi fel az oltas == oltásellenes. minden mas csak kifogas.txt

Egyetlen egy indokot mondj, ha beoltatom magam az a Te egészségedet vagy bárkiét kizárólagosan miben érinti pozitívan?

kisebb esellyel kerulsz korhazba, kisebb esellyel fertozol meg olyat aki korhazba kerul, stbstb -> nem lesznek tulterhelve a korhazak/orvosok -> nem dobnak ki ha vakbelem/servem/akarmi van

de ezt a kort mar lefutottuk ezerszer... :(

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

nem veszi fel az oltas == oltásellenes. minden mas csak kifogas.txt

kamu.txt (Áruld már el: azok is oltásellenesek, akik felvették az első két oltást és csak utána mondták, hogy most már elég volt?)

kisebb esellyel kerulsz korhazba, kisebb esellyel fertozol meg olyat aki korhazba kerul, stbstb -> nem lesznek tulterhelve a korhazak/orvosok -> nem dobnak ki ha vakbelem/servem/akarmi van

https://hup.hu/node/176071#comment-2731624

Állandóan cserélgetitek a sztorit, hogy hol azért kell oltani, mert mind meghalunk, hol azért, mert másokat ölünk meg, hol meg azért, mert leterheljük az egészségügyet. Aztán egyik sem történt meg. Bullshit mind. Senki nem hisz már nektek. Nem. Ez vagy a lóvéról szól, vagy egy nemzetközi diktatúra kiépítéséről. Vagy mindkettőről.

"de ezt a kort mar lefutottuk ezerszer... :("

Úgy látszik ki kell idéznem, mert nem érted:

The COVID-19 pandemic, and sequencing of the causative virus SARS-CoV-2 at the beginning of 2020, led to the rapid development of the first approved mRNA vaccines.

Before 2020, no mRNA technology platform (drug or vaccine) had been authorized for use in humans, so there was a risk of unknown effects.

"minden mas csak kifogas.txt"

BTW, még mindig csak veszélyhelyzeti engedélyük van az EU-ban a vakcináknak.

Egy érdekes írás arról, hogy hogyan lehet legális keretek között ellenállni a Covid diktatúrának és azon belül a vakcina azonosítónak: https://www.coreysdigs.com/health-science/22-ways-to-stop-vaccine-id-pa…

Erről jutott apropó eszembe, hogy például melyik magyar bankok tették kötelezővé a vakcinát? Az OTP például azt mondta még novemberben, hogy fontolgatja, azóta van újabb hír, hogy mire döntöttek?

Szerkesztve: 2022. 01. 24., h – 12:44

Tegnap volt nagy családi balhé, ugye a rokonok mesélték, hogy Karikó Katalin újabb díjat nyert, aminek összegét a COVID árváknak adja.

 

Mondtam, hogy inkább vakcinakutatásba kellett volna a pénzt fektetnie és működőképes oltást létrehozni, hogy ne keletkezzenek újabb COVID árvák.

Na erre elgurult odahaza a gyógyszer, hogy igen is véd, 4 hónapig védettséget is ad,...

 

Szóval kissé szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy valaha is változás lesz az emberek gondolkodásmódjában. A hit nagyon erős dolog, meg a propaganda is. Erősebb a tényeknél.

:)

 

https://u-szeged.hu/sztehirek/2021-december/magyar-koztarsasag?objectPa…

"Mondtam, hogy inkább vakcinakutatásba kellett volna a pénzt fektetnie és működőképes oltást létrehozni, hogy ne keletkezzenek újabb COVID árvák."

Egyrészt, ha van baj a vakcinakutatassal, az nem az, hogy olyan kevés benne a pénz, hogy ezt hozzátéve nagyon segítene.

Másrészt Karikó amúgy is sokat tesz a vakcinakutatásért, meg a pénzét is küldje oda? Ez is fura ötlet.

A covid-árvákkal meg tényleg nem törődik senki (kicsit tulozva), egyáltalán nem baj, hogy valaki meg igen.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Szerkesztve: 2022. 01. 25., k – 10:24

Erősödnek a kötelező oltás elleni hangok idehaza

Jelenleg 59% az elutasítottság. Novemberben 44% volt.

A kötelező oltás vagy kikényszerített oltás kérdése csak retorika.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Mire lemegy a választás, addigra az omikron is rég levonul és egyre kevesebb ember fogja értelmét látni a dolognak, pláne ilyen értelmetlen módon. Szóval mire Orbán kötelezővé teszi (ha meg meri lépni), addigra valószínűleg az ország kétharmada el fogja utasítani. Mondjuk valószínű, kötelezővé teszi, mert:
https://infostart.hu/tudomany/2022/01/25/kezdodhet-a-pfizer-omikronra-optimalizalt-oltasanak-tesztelese
Mire letesztelik ezt a szart, az omikron végigsöpört a társadalmon és már nem lesz rá szükség, úgyhogy erővel fogják beleverni az emberekbe.

EU: Február 1-től negatív teszttel is szabadon utazhatunk külföldre

Az Európai Unió Tanácsa új ajánlást fogadott el a biztonságos és szabad utazás elősegítésére a koronavírus-járvány idején. Eszerint a vonatkozó nemzeti intézkedéseket nem a regionális szintű járványhelyzet, hanem az egyes utazók egészségügyi állapotának figyelembevételével kell alkalmazni. A rendelet február 1-jén lép hatályba.

Az ajánlás szerint a szabad mozgást korlátozó bármely intézkedésnek megkülönböztetéstől mentesnek és arányosnak kell lennie.

A rendelet ugyanazon a napon lép hatályba, mint a védettségi igazolványokról szóló rendelet módosítása, amely 9 hónapos (270 napos) érvényességi időt állapít meg az EU-n belüli utazásokhoz. Az igazolványok érvényességét az alapoltási sorozat utolsó adagjának beadásától kezdődően kell számítani. Változnak az oltási igazolványok kódolására vonatkozó szabályok is annak érdekében, hogy figyelembe lehessen venni az emlékeztető adagokat.

A tagállamok nem tagadhatják meg a más tagállamokból érkező, védettségi igazolvánnyal rendelkező utazók belépését a területükre. Az uniós védettségi igazolvánnyal nem rendelkezőknek a határátlépést megelőzően vagy azt követően legkésőbb 24 órán belül koronavírus elleni tesztet kell készíteniük.

A különleges felmentéssel rendelkező utazók, az ingázó munkavállalók és a 12 év alatti gyermekek mentesülnek a követelmény alól.

Az új ajánlás szerint az egyes utazók egészségügyi állapotán túl figyelembe kell venni azt is, hogy melyek a vírus elterjedése szempontjából különösen érintett, az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) szerint sötétvörös besorolású területek. Az innen érkezők számára további beutazási szabályokat írhatnak elő az országok. (MTI)
https://mediaforras.com/eu-februar-1-tol-negativ-teszttel-is-szabadon-u…

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

KANADA: Hírzárlat van, mert már legalább félmillióan fogtak össze a változásért!

Kanadában hatalmas összefogás alakult ki a szabadságukért, a normális életükért küzdők között. Nem számít, ki oltott, és ki az oltatlan!

Több mint 50 000 kamionsofőr és autós az utcákon, és közel 500 000 ezer szimpatizáló ember együtt az egészségügyi apartheid ellen országszerte.

Az út mentén mindenhol hatalmas lelkesedéssel, biztatással fogadják a Freedom Convoy 2022 demonstrálóit.

Az USA-ból is több ezer kamionos csatlakozott, az autósor csaknem 70 km, és Ottawába tartanak!

A hatalmas konvoj azért indult el az ország fővárosa felé, mert így kívánnak tiltakozni az új szigorítás ellen, miszerint a Kanadába belépő kamionosoknál a teljeskörű oltottság az elvárás január 15-től.

Az USA ugyanezt vezette be az államok területére behajtó kamionosoktól.

Az ottawai rendőrség nyilatkozta, hogy többféle forgatókönyvre készülnek, beleértve az erőszakos kitörések lehetőségét is. A rendőrség szerint 1000-2000 autós "tüntető" érkezése várható, de a helyzet óráról órára változik.

Justin Trudeau miniszterelnök így nyilatkozott az eset kapcsán:

"Van egy kisebb, Ottawába tartó csoport, aki elfogadhatatlan nézeteket vallanak. Ez számunkra teljesen elfogadhatatlan. Ők nem a kanadaiak véleményét képviselik".

https://toronto.ctvnews.ca/video?clipId=2369895

A rendőrség elismeri a békés tiltakozáshoz való jogot, de ha a helyzet erőszakossá vagy fenyegetővé válik, akkor lépni fognak – mondta Soly, az ottawai rendőrfőnök.

A konvoj néhány támogatója, köztük néhány ellenzéki konzervatív törvényhozó, a közösségi médiában figyelmeztetett mindenkit, hogy a kamionosok tüntetése  ellátási gondokat eredményezhet, amit mindenki érezni fog. Erre reagált Omar Alghabra közlekedési miniszter. Biztosította a kanadaiakat, hogy nincs okuk attól tartani, hogy élelmiszerhiány alakul ki a fuvarozók miatt.

Donald Trump Jr. kedden a közösségi médiában támogatta a kanadai teherautó-konvoj harcát a „zsarnokság” ellen, és felszólította az amerikaiakat, hogy kövessék példájukat.

A kanadai politikusok véleménye a Freedom Convoy 2022-ről:

Justin Trudeau, Kanada miniszterelnöke alaptalannak minősítette az ellátási lánc megszakításával kapcsolatos aggodalmakat, mivel a legtöbb kanadai kamionos be van oltva.
Erin O'Toole, a legnagyobb ellenzéki erő, a Konzervatív Párt vezetőjeként nem támogatta a tiltakozást, és aa kamionosok beoltása mellett érvelt.
Candice Bergen, az ellenzék helyettes vezetője írásos nyilatkozatot adott ki, amelyben támogatta a kamionosok békés demonstrációit.
Omar Alghabra, a közlekedési miniszter kijelentette, hogy a kamionosoknak elég idejük volt az oltásra, és aggodalmának adott hangot a "szélsőjobboldali, kis számú, de annál hangosabb ellenzék" veszélyes nézetei miatt.
Maxime Bernier, a québeci Beauce (választókerület) volt parlamenti képviselője és a Kanadai Néppárt vezetője határozott támogatója a konvojnak és a COVID-19-kormányzati korlátozások ellen nyilatkzik.
Andrew Scheer, a Kanadai Konzervatív Párt korábbi vezetője és a Regina-Qu'Appelle parlamenti képviselője támogatja a tiltakozást.
Garnett Genuis, Alberta konzervatív képviselője kinyilvánította, hogy támogatja az akciót, és felszólított az "értelmetlen vakcina-bosszú" azonnali befejezésére.
Martin Shields, Alberta konzervatív képviselője szeretne találkozni a tüntetőkkel Ottawába érkezésük után.

https://mediaforras.com/kanada-hirzarlat-van-mert-mar-legalabb-felmilli…

 

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Angol tüntetésen Pink Floyd, The Wall:

We don’t need no vaccination
We don’t need no thought control
...

https://youtu.be/VkZHJL9zmPQ

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2022. 01. 28., p – 20:09

Nahát, újabb konteó tűnik igaznak és már elérte a kuruc ingerküszöbét is. A kincstári és libtard sajtóét még nem, mert gondolom a sok videó, meg megosztott kép mind hazugság és különben is csak az oltás a megoldás és nincs olyan aki szerint ez nem jó.

Teherautósok tízezrei indultak Ottawába, hogy tiltakozzanak a kötelező oltás ellen.

A világ legnagyobb kamionos demonstrációja kezdődött meg Kanadában, amiről a nemzetközi és a magyarországi fősodratú média mélyen hallgat. A fuvarosok az egyre nagyobb mérteket öltő covid-terror és a kényszeroltás miatt tiltakoznak,
...
Forrás: https://kuruc.info/r/64/239154/

https://youtu.be/dxYiqTpLCRQ

https://www.facebook.com/groups/514077073297560

Justin Trudeau kanadai miniszterelnök szerdán azzal érvelt, hogy a Covid-19 oltási kötelezettség ellen tiltakozó, akár 50 ezer kamionosból álló konvoj "marginális kisebbség", amelynek "elfogadhatatlanok a nézetei".

Érdekes állatfajta ez a kamionos, elég nagy arányban lett elegük, úgy látszik a "marginális kisebbség" csak kamionosból áll.

Frissítés:

Hehe :)

Tegnap:

A 3 oltással rendelkező Justin Trudeau-t épp megvédi az oltás.

https://www.facebook.com/JustinPJTrudeau

Last night, I learned that I have been exposed to COVID-19. My rapid test result was negative. I am following Ottawa Public Health rules and isolating for five days. I feel fine and will be working from home. Stay safe, everyone – and please get vaccinated.

Első komment:

Don’t worry the truckers will still be there once your done hiding!!

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

"Nahát, újabb konteó tűnik igaznak és már elérte a kuruc ingerküszöbét is. A kincstári és libtard sajtóét még nem, mert gondolom a sok videó, meg megosztott kép mind hazugság és különben is csak az oltás a megoldás és nincs olyan aki szerint ez nem jó."

Fölösleges dramatizálni, a Telex és a 444 is írt róla, konteónak meg senki nem nevezte :) 

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Egy játék, keresd meg ezeket a tüntetéseket a fősodratú médiában:

https://www.bitchute.com/video/nnsz00b3Bdkm/

Na jó az, nem játék ahol nincs eredmény... viszont egy német csoport tüntetéskereső oldalt készített:

https://www.protestkarte.de/

Zárójelben:

Mindig is röhejesnek találtam a "szabd sajtó" kifejezést. Szabad, de mitől? Értelmetlen a kifejezés, valami motiválja az adott médiát, nem lehet szabad mindentől, ez pont olyan illúzió mint a racionális gondolkodás, meg az objektív nézőpont. Ilyenek nem léteznek.
Aki még hitt ezekben, most megnézheti mit művel a "szabad" sajtó, most elvált a szar a májától, ahogy tartja a nem túl szalonképes, de annál kifejezőbb mondás.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ha már Schiffer, fácsén megszólalt a kanadai kamionosok kapcsán is:

Lovasroham, karhatalmi oszlatás, a tüntetésszervezők őrizetbe vétele, bankszámláik befagyasztása: nyitott társadalom kanadai módra. A bíróság csütörtökön a demonstrációt békés tüntetésnek minősítette, Trudeau kormányfő szerint a tüntetők "náci szimpatizánsok", "antiszemiták", "rasszisták". Ó, hogyne.

Neki is nagyon tele van már a bakancsa a "liberálisokkal". :)

Nem a "liberálisokkal" van tele a bakancsa, hanem a tömegmédia manipulációival, és a tömegmédián át közvetített manipulációkkal, melyektől az átlagember oktalan "liberális" viselkedést vesz magára, anélkül, hogy átgondolná a tényeket, összefüggéseket. Az előző mondatban a "liberálist" ki lehet cserélni "konzervatívra" is, vagy bármi másra (igen, "helikopterre" is).

:)

A kettő nem zárja ki egymást. Viszont annak többször elég explicit módon hangot adott, hogy konkrétan a "liberálisokat" rühelli, pl. ezekben az interjúkban:
https://www.youtube.com/watch?v=7N3tdQT0mg8&t=1718s
https://www.youtube.com/watch?v=de-gPGEEoME&t=2385s
De egyébként nem egyszer ki is fejtette, hogy valójában ezeknek a "liberálisoknak" semmi közük a valódi liberálisokhoz; az amcsi tőkések által agymosott woke retardokat utálja ő is.

Ehhez mit szóltok?

Orbán Viktor szerint „2030 környékén mindenfajta nagy átrendeződések lesznek a világban”

„2030 környékén, amikor mindenfajta nagy átrendeződések lesznek a világban, amiről most már nincs időm beszélni, de Amerikától az Európai Unióig sok minden történni fog, arra a 2030 környéki időpontra, ami minden nemzetet megpróbál majd, és komoly, ennél a mostani pandémiánál sokkal nagyobb stresszteszt alá helyez majd, arra a 2030-ra a mi nemzetünknek, a mi nemzeti közösségünknek, ideértve annak a gazdaságát olyan állapotban kell lenni, hogy azokat a kihívásokat ott és akkor majd bírjuk, sőt gyarapodásra tudjuk fölhasználni. Ez van előttünk.”

Ezek szerint ez még csak a főpróba volt és most még nem akarják végig csinálni?

Great Reset.

Jó ha kihúzzuk 2030-ig, a kihívás meg a pénzügy rendszer összeomlása lesz mert az agyatlan pénznyomatás nem működik a végtelenségig. A pandémia meg csak a kezdet volt, jön még a klímavilágvége, aztán meg a kommunizmus. Ha hagyjuk.

A probléma gyökere, hogy egyre kevesebb ember kell a termékek előállításához, de kapitalizmust a fogyasztók tartják el. Ha nincs fogyasztó kell egy B terv. A Great Reset erről szól.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ezt nem napi szinten kell értelmezni, hanem makro méretekben és időben. Nem egy közgazdász szerint azért dönti a FED vödörszám a pénzt a gazdaságban, mert emberi munkával már nem lehet profitot termelni, itt a vége. Eddig a kapitalizmus működésének az emberi munkaerő volt a fundamentuma, de ez most változik éppen. Ez nem egy perc, 5-10-40 év, ki tudja, ami biztos, változás küszöbén állunk. Ha alig kell ember a profit előállításhoz, akkor ki fog fogyasztani? Vagy kevesebb ember kell, vagy kommunizmus, ahol nem a pénz az hatalom eszköze.

Nézd meg ezt a grafikont:

https://fred.stlouisfed.org/series/CURRCIR

Tedd rá a Nixon 73-as FIAT pénz találmányát, és tippeld meg mi lesz a folyamat vége.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Nahát, nahát, ebben még igaza is lehet. Pont baromi jól jött hogy eladósította az országot a hisztéria miatt. Baromi nagyot lehetett volna húzni most, ha mondjuk nyitvatartja az országot, és semmit nem kötelez: lépéselőnybe kerülhettünk volna. Ide jött volna egy rakás túrista, aki máshová nem tudott menni, le lehetett volna húzni őket másfél-kétszeresen is, úgy is megtöltötték volna a szállodákat. Ehelyett ott állt üresen minden. Most már bottal ütheti a lehetőség nyomát benne csücsülve a rengeteg adósságban.

Ha olyan politikust keresünk, aki érti mi történik a világban, akkor nézzük Toroczkai videókat! Meglepően hamar és meglepő mélységben elemezte a kávírus körüli gazdasági kérdéseket. Címszavakban: WEF, Klaus Schwab, Great Reset.

Hát, valószinűleg nincs ilyen esemény. (meg sok értelme nincs is célozgatni rá, de nem elárulni. Ha valami meg majd történik (szoktak dolgok történni években :) ) akkor meg mindig rá lehet fogni utólag, hogy ez volt az)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Ha jól értem, akkor kicsit burkoltan lehülyézted a miniszterelnököt. ;-)

Amerikától az Európai Unióig sok minden történni fog, arra a 2030 környéki időpontra, ami minden nemzetet megpróbál majd, és komoly, ennél a mostani pandémiánál sokkal nagyobb stresszteszt alá helyez majd

Ehhez a pandémiához fogható sosem volt még, de még picit hasonló is több tucat évvel ezelőtt csak. Szóval bármire ráhúzni azért nehéz lesz olyat, ami a mostaninál is nagyobb. Főleg ennyire precízen behatárolt az időpontban.

> Szóval bármire ráhúzni azért nehéz lesz olyat, ami a mostaninál is nagyobb. Főleg ennyire precízen behatárolt az időpontban.

Jó, de az emberek mekkora része fog emlékezni erre 10 év múlva? És még ha elő is veszik a felvételt, kit fog érdekelni?

Azzal együtt, hogy a Great Reset miatt én is arra számítok, hogy izgalmas hullámvasutazás lesz a következő 10 év, szerintem is ez inkább csak blöff Orbán részéről.

"Ha jól értem, akkor kicsit burkoltan lehülyézted a miniszterelnököt"

Egyáltalán nem okoz gondot nem burkoltan is lehülyézni, ha kell, de most pont nem :) 

Alapvetően nem rossz dolog az ilyen célozgatás, mert minden rajongó azt lát bele, amit akar. Ha tisztán technikailag nézzük, jól csinálja.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Nagyon jó kérdés. OV esetén eddig többször fordult a véleményem abban, hogy "beavatott"-e, tehát ismeri-e a globális terveket, és hogy együtt működik-e és ha igen, akkor színleg és titokban próbál ellenállni, vagy teljesen a globalisták (az egyszerűség kedvéért nevezzük így őket) szekerét tolja-e? Nem tudom. De most a Covid után arra hajlok, hogy sajnos ki fogja szolgálni a globalistákat mindenben, ha ebben a kérdésben ennyire készséges volt. Pedig ránézésre úgy tűnt nekem, hogy simán lehetett volna normális is, és a Covid legelején még reménykedtem, amikor csak teljesen lényegtelen látszatintézkedéseket hozott.

A "Beyond a steel sky" játék tökéletesen leírja a filantróp idióták végcélját. Érdemes a 6-7 órás walkthrough-t végignézni. A végcél egy Union City, ez megtestesít mindent, amit Bill Gates szeretne.

 

A legszebb rész:

A történet úgy kezdődik, hogy Robert Foster talál egy hullát (Graham), akiből kiveszi a U-chip-et és beülteti magába. Így közlekedik Union Cityben.

Megérkezik a halott lakásába, ahol Songbird, a feleség éppen a mentorával beszélget. Belép és a robot a U-chip alapján Grahamként azonosítja.

A csaj azonnal látja, hogy ez a pasi nem a férje, mégis a nyakába ugrik a mentor előtt. Amennyiben valaki körözött személyt rejteget ugye a szociális pontjai drámaian lecsökkennek.

Szóval a csaj megmondja Robert Fosternek, hogy alakítsa rendesen az elhunytat, mert amennyiben lebuknak, szociális pontokat veszít és nem mehet el az Aspiration Gala-ra.

Ezen az ünnepségen a legfontosabb emberek mutatkoznak, ha valaki kimarad, egy életre leírja magát.

 

Nagyon tanulságos játék, mindent elmond:

https://youtu.be/93LTpifwZTg?t=652

Szerkesztve: 2022. 02. 22., k – 07:37

Húzd meg, ereszd meg.

Az orákulum Bill Gates jóslataiból néhány gyöngyszem:

- szinte biztos egy esetleges új világjárvány, amely valószínűleg egy a koronavírus-családtól eltérő kórokozótól származhat.
- legközelebb más kórokozó lesz.
- legközelebb két év helyett inkább hat hónapot kellene célként kitűznünk.

Az utolsó különösen bájos. Nem volt elég gyors a profit...

https://www.cnbc.com/2022/02/18/bill-gates-covid-risks-have-reduced-but…

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

en is azt kivanom hogy a kovetkezo valami komolyabb szintu legyen. nem a gyorsasag, hanem az allandosag: nincs olyan hogy valakinek natha, valakinek ez-valakinek az. aki elkapja -> korhaz. nemlesz szarakodas, igy mindenki megeri, hogy aki elni akar az oltat.

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

> aki elni akar az oltat.

Valakit a tények sem zavarnak. Inkább gyönyörködj a magyarországi járványzsenik hozzáértésében.

https://github.com/kamutelapo/covid/blob/master/k%C3%A9pek/Covid%C3%96s…

 

Oltatlanul a KSH szerint 15,003 halott volt 2020-ban az őszi hullámban, 60%-os beoltottság után 2021 őszén pedig 11,902 halott.

Hú micsoda eredmény! Sikerült a halálozást 20%-kal lenyomni. A 95%-osan hatásos Pfizer megoldotta.

 

Ünnepeljük Bill Gates-et, irtsunk ki 3 millió oltatlant, akkor biztos még lejjebb fog menni a halálozás!

 

Ha ennél halálosabb vírust elengednek, a fűbe fogunk harapni. Együtt fogunk oltottak és oltatlanok megdögleni, pont mint a COVID alatt...

Hát ehhez aztán végképp gratulálok. Te most komolyan azt akarod, hogy törjön ki egy újabb világjárvány, emberek milliói pusztuljanak el és egész nemzetgazdaságok menjenek gajra, csak azért, hogy muszáj legyen a sebtiben összedobott kísérleti vakcinákkal oltatni és az "antivaxxereknek" szar legyen? És még van pofád az oltatlanokat azzal basztatni, hogy ők szarják le mások egészségét, miközben te ácsingózol itt hullahegyekre...

Nehéz beismerni, hogy rossz oldallal tartottak, bár sokan megteszik. Kétszer oltott ismerőseimnek van ki a töke a járványkezeléssel.

Van idős 3-szor oltott ismerősöm is. Tudja, hogy hülyeség az egész, de felvette, hogy az unokája hangversenyeit hallhassa.

Tudod, nem él örökké, ha el teszik láb alól az oltásokkal, hát meghal, de az unokáját előtte még szeretné látni.

 

Nem egységes az oltott csapat sem.

Egyrészt ez így ebben a formában nem hangzott el, hogy ne csináljunk semmit. Mi azt mondtuk, hogy mindenki had döntse el, hogy akar-e oltatni, vagy sem, aki meg belehalt oltatlanul, az jó eséllyel belehalt volna oltottan is.
Másrészt, az "így járt" az rohadtul nem ekvivalens azzal, hogy "milliókat elpusztító világjárványt akarok, hogy muszáj legyen oltatni és az antivaxxereknek nagyon szar legyen".
Te most konkrétan tömeggyilkosságra áhítozol, azért, hogy nekünk szar legyen. És ezzel a hárító, ránk mutogató (és egyébként hazug) posztoddal, hogy "mi is" (nem, mi nem), még be is ismerted. Neked innentől kezdve semmiféle morális/erkölcsi jogalapod nincs az észosztásra, hogy ki öl meg kit azzal, hogy nem oltat, amikor te explicit kijelentetted, hogy szeretnél egy pusztító világjárványt.

Szlávik: nincs későn vagy feleslegesen beadott oltás

"Tehát a védőoltásokat azért érdemes még most is beadatni, mert nem tudjuk, hogy ez a hullám például milyen irányba fog menni, nem tudjuk, hogy nem jön-e egy új variáns" 

Turbóvaxxerek! Nyomás a következőért! :-)

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Én viccesen azt szoktam mondani, hogy most akasszuk fel Müllert és Káslert, mert később kialakulhat egy népirtó variánsuk is.

 

Azért vedd fel a kísérleti oltást, mert van random valószínűsége, hogy segíteni fog. Kicsit unja az ember ad-hoc járványkezelést.

Vedd be a Favipiravirt, azt lehet hogy segíteni fog. 200.000 tabletta után jön a cikk, hogy az EGIS-nek ugyan segített, a többiek sajnos most kimaradtak a jótékony hatásából...

Az orosz-ukrán konfliktus miatt a koronavírus átmenetileg szünetel!

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

A járvány kezdete óta nem regisztráltak annyi koronavírusos esetet Németországban, mint most

Mit gondoltok, ilyen magas esetszám után, mi a hivatalos lépés a járvány megfékezése okán?

A növekvő esetszámok ellenére Németországban március 19-től megszűnik a legtöbb korlátozás, a maszkviselés csak a tömegközlekedési eszközökön, a szociális- és egészségügyi intézményekben lesz kötelező, a boltokban, éttermekben, iskolákban nem. Néhány tartomány, köztük Berlin, Brandenburg és Baden-Württemberg március hónap végéig meghosszabbította a jelenlegi szabályokat, de valószínűleg áprilistól a német fővárosban nemcsak a korlátozások, hanem az ingyenes tesztelési lehetőségek is megszűnnek.

Vajon mi a helyzet Franciaországban?

Franciaországban szintén nő a fertőzések aránya, Olivier Véran egészségügyi miniszter mégis kiállt Franciaország azon döntése mellett, hogy az ország hétfőtől feloldja a legtöbb korlátozást, mert a mostani fellendülés szerinte március végén már tetőzni fog. (Guardian)

Most már nem kell megfékezni, nem baj a nagymamákért, a veszélyeztetettekért. Logikus, nem?

Ha feloldják a korlátozásokat, akkor vajon még jobban fog nőni az esetszám, vagy semmi értelme nincs a korlátozásoknak és csökkenni fog? Ki mire tippel? Nálunk vajon hogyan alakult?

Ott hibázod el, hogy logikát vársz el a döntéshozóktól, pedig ez "tudomány".

Ha nem érted a 2x2=5 egyenletet, akkor ne pofázz bele, mert nem vagy "szakember" a témában.

 

Neked, - orvosi végzettség nélküli halandónak - fenntartások nélkül el kellene fogadni az elit véleményét.

 

Olvasd el Boldogkői értekezését az oltástagadó tudományellenesekről:

https://index.hu/techtud/2022/03/14/tudomanyellenesseg-oltastagadas-bol…

 

Boldogkői minden héten más faszsággal traktált minket, mégis elvárja, hogy "szakembernek" vegyük a témában és ne tegyünk fel neki kérdéseket azokról a jóslatairól, amik sosem váltak valóra.

Az már tudományellenesség. Ő a tudomány, ha pedig kétségbe vonod, tudományellenes leszel. Ha eddig nem lett volna világos.

Boldogkői a kedvenc szakértőm:

 

A hatalmas tudós itt értekezik arról, hogy kizárt, hogy az oroszok megtámadnák Ukrajnát.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=514839106665180&set=a.389875589161…

 

A koronavírus jóslatai is hasonló pontosságot mutattak, de ez egy cseppet sem zavarta sosem. Igazából tudósként fenntartja magának, hogy bármilyen témában bármikor hülyeségeket beszélhessen.

Hallottam.

Figyeltem, nagyon is.

Tényleg nem értem.

Segíts megmagyarázni, hogy:

  1. ha eddig a fertőzések száma volt az elsődleges mérőszám, amihez igazították az intézkedéseket, akkor most miért nem számít;
  2. ha eddig minden élet számított, akkor a kb. feleannyi, most már miért nem számít;
  3. ha az omikron annyira nem veszélyes, akkor miért ajánlják továbbra is az oltások felvételét;
  4. ha az omikron annyira nem veszélyes, akkor miért az alatt vezették be több helyen a kötelező oltást;
  5. ha annyira jól működnek a korlátozások (maszk és távolságtartás), akkor miért vezették ki éppen akkor, amikor dühöng a vírus;
  6. ha olyan jó a helyzet, hogy szinte minden korlátozást eltöröltek, éppen akkor miért vezették be a kórházakban a kötelező tesztelést, ami korábban nem volt?

1) politika

2) politika

3) mert 100 kórházban fekvő pont 100-al több mint a 0

4) politika (amúgy hol vezettek be az utóbbi pár hónapban kötelező oltást? épphogy kivezették, pl a tanárok esetén)

5) mi az hogy dühöng? nem éppen csökken a covid osztályok terhelése?

6) politika

Ahogy lent is irják, mostantól nyugodtan lehet akármennyi az új esetszám, senkit nem érdekel a világon, egy fontos dolog van, hány súlyos állapotú betegünk lesz, és az erősen lefelé tendál, elsősorban amiatt mert az emberek szervezete már ismeri a virust (átesés, oltás) és az omikron is olyan irányba fejlődött, hogy már nem okoz súlyos tüneteket, vagy sokkal ritkábban.

Ha mindenképpen bele akarod látni az ördögöt a témába, akkor lásd.

A helyzetet nem egyéni hanem társadalmi szempont alapján értékelik a döntéshozók, és lehet hogy te nem látod benne a logikát, pedig van, csak ne négy fal között gondolkodj, hanem 10 millió emberre tekintve.

politika

Köszi, hogy megerősíted, hogy nem logikus intézkedések, hanem csupán politikai érdekek diktálják. Mivel a 6-ból 4-re ezt írtad, így úgy látom, hogy nagyjából egy oldalon állunk.

3) mert 100 kórházban fekvő pont 100-al több mint a 0

Arról az apróságról megfeledkezel, hogy elég nagy arányban kerültek kórházba oltottak is, a mellékhatásokról meg végképp. Az igaz, hogy nálunk nincs hivatalos adat erről, csak külföldről, így értem, hogy inkább hiszel a politikusok kommunikációjának, mint a külföldi adatoknak.

4) politika (amúgy hol vezettek be az utóbbi pár hónapban kötelező oltást? épphogy kivezették, pl a tanárok esetén)

Pont a tanárok esetén, vagyis az összes állami alkalmazott esetén, és bármelyik munkáltató által kötelezővé tehető volt, amikor a 4. hullám lecsengett és indult az ártalmatlan Omikron.

5) mi az hogy dühöng? nem éppen csökken a covid osztályok terhelése?

Fertőzés szám az egekben, a Covid osztályok terhelése stagnált, halál esetek nőttek bizonyos korosztályokban. Korábban az is mondás volt, hogy azért is meg kell állítani a vírust, hogy ne alakuljanak ki mutánsok.

A helyzetet nem egyéni hanem társadalmi szempont alapján értékelik a döntéshozók, és lehet hogy te nem látod benne a logikát, pedig van, csak ne négy fal között gondolkodj, hanem 10 millió emberre tekintve.

Akkor még sem értelek. ;-( Ha van benne logika, akkor miért nem írtad le, hogy mi az, miért csak annyit írtál, hogy politika?

Nincs benne logika. Akkor számítasz beoltottnak, ha mindhárom oltást felvetted.

Miért?

Csak, mert a Müller Cecília ezt mondta. Meg a népnek nem lehet többet beadni, mert elege van belőle.

A negyedik oltásra senki sem kíváncsi, a harmadik oltásoknál lassan kezd a fél év letelni.

https://github.com/kamutelapo/covid/blob/master/k%C3%A9pek/Beoltottak%C…

 

Miközben a háromszor oltottak is lassan oltatlanok lesznek, nem rájuk fognak vadászni politikai okokból.

Egészségügyileg igazolni az intézkedéseket nem lehet, szórakozásból kicseszre megy. Ez van.

Az esetszámok számlálásának semmi értelme nincsen. Nem is értem ki az a marha aki még manapság teszteltet. Vagy kötelező nekik??? Ha véget akarnak vetni a járványnak, akkor sürgősen be kell fejezniük a tesztelést is.

Ja, hogy az ingyenes tesztelési lehetőségek is megszűnnek? Akkor tényleg vége lesz a járványnak is.

Dél-Korea: https://japantoday.com/category/world/south-korea-hits-record-400-000-p…

"South Korea reported more than 400,000 new coronavirus cases Wednesday, a new record, as the country continues to ease restrictions despite the Omicron-fueled wave of infections."

Pedig ezek magasan átoltott országok. "Biztonságos és hatékony" ugyebár.

De ez mind teljesen lényegtelen mert ha nem halnak bele az emberek, akkor tök mindegy, tényleg tesztelés járványról beszélhetünk.

Ilyet találtam még: https://abcnews.go.com/International/china-orders-51-million-lockdown-c…

"China orders 51 million into lockdown as COVID surges"

"China is facing its worst COVID crisis since early 2020, when the world first witnessed an entire population locked down to contain the coronavirus in Wuhan and its surrounding province.

Two years on, it's now sending tens of millions of people into lockdown in the entire northeastern province of Jilin, where 24 million people live, and the southern cities of Shenzhen and Dongguan, with 17.5 million and 10 million, respectively."

"Across the border from Shenzhen, neighboring Hong Kong is also still tackling its deadliest wave yet, driven by Omicron. Hong Kong recorded 26,908 cases and 286 more deaths on Monday, officials said. Hong Kong’s death rate is the highest in the developed world, in part because of sluggish vaccination rates among the elderly."

 

Úgy látszik nekik nem szóltak, hogy az Omikron kevésbé veszélyes, és el lehet engedni a korlátozásokat. Lehet, hogy ott nem lesznek éppen választások? Lehet, hogy ott nem az ukrán háborúval van tele a sajtó, így belefér egy kis Covid lezárás is?

Az a tippem, hogy mint az közismert az ember egy krízist tud egyidejűleg elviselni, ezért nem akartak kettővel terhelni minket egyszerre. A kínaiakat viszont nem érdekli ez a háború, ezért náluk folytatni kellett a Coviddal való riogatást. Az már túl nagy luxus lenne, ha semmivel sem riogatnának valahol...

> kellenének a kikötők meg a gyárak, mert a világgazdaság nem lájkolja ezt a folytonos supply chain parát.

Az is simán benne van a pakliban, hogy a "nyugat" most amúgy is bajban van, és ezzel Kína még jobban beszopatja: egy csomó exportot blokkolni tud a Covidra hivatkozva, véletlenül éppen azt ami legjobban fáj. És amikor már rendesen gatyán van az EU és USA gazdasága, akkor foglalja vissza Tajvant, hogy elvegye mindenkinek a kedvét a közbeavatkozástól.

Mindezt csak álmodtam természetesen.

Itt a háború, senki sem figyel a Covidra, most el lehet csöpögtetni, hogy még egy konspirációs teória igaz volt:

"British scientist says flawed PCR tests mistook common colds, flu for COVID-19"

https://www.wionews.com/world/british-scientist-says-flawed-pcr-tests-m…

"A British scientist has said that flawed PCR tests mistook common colds and flu for COVID-19 and should have been axed.

''Many people may not have been infectious, despite getting a positive test,'' professor Francois Balloux, director of University College London's Genetics Institute, told The Mail on Sunday."

LOL, ha nem komoly lenne röhögnék tényleg.

"flawed PCR tests"

Vagyis nem mindegyik. Nem értem, hogy ebben mi az új.

Mindenből van selejt a chipstől a cipőn át az autóig.

A cikkben nem találtam meg azt sem hogy melyik gyártó melyik tesztjéről van szó, és ez kb. hány embert érinthet. Blikkes szinvonal?

Szerkesztve: 2022. 03. 18., p – 20:39

Azt hitted? Hát nem!

Dehogyis ért véget a koronaőrület: Ausztriában már a jövő héten újra kötelező lesz az FFP2-maszk zárt térben

A jövő hét közepétől zárt térben ismét kötelező lesz az FPP2 minőségű maszk viselése Ausztriában a koronavírus-járvány alakulása miatt - jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján Johannes Rauch egészségügyi miniszter Bécsben ... (MTI)
Forrás: https://kuruc.info/r/64/241165/

Az első háborús pánik elmúlt, gyerünk vissza a covid-hoz. Rettegni márpedig kell! Ez a szabály.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Tudod van akinek linkekre van szüksége, a másik ember meg a fejével gondolkodik.

 

A gyógyszergyártók veszteségesek voltak, kevés a beteg, azok meg egyébként is öregek és nem tudnak fizetni. Nem gazdaságos a betegeket gyógyítani.

Az egészséges emberek többen vannak, ha a betegek helyett őket "gyógyítod", nagyobb profitot érhetsz el.

Bőven elég pár embert megvesztegetni a világon, vagy eltenni láb alól és a dolog működik is.

 

Nem látom, hogy ősszel miért lenne más, mint most télen volt? Változott a járványzsenik mentalitása?

A vírus nem okoz többlet halálozást, de eddig sem érdekelt kurvára senkit, hogy mit csinál a vírus. Ha halálozást okoz, azért oltunk, ha meg nem, akkor meg azért, hogy nehogy kialakuljon olyan mutációja, ami halálozást okoz.

Ez egy olyan matematikai egyenlet, amelyben a vírus, mint változó nem szerepel. Az oltási program és a vírus viselkedése teljesen független értékek egymástól. Matematikai értelemben a korrelációs együtthatójuk 0.

 

Egy szaros vírus nem fogja a gyógyszergyári profitot tönkre vágni, csak azért mert éppen nincs kedve halált okozni.

"A gyógyszergyártók veszteségesek voltak"

  • Pfizer annual gross profit for 2020 was $33.216B, a 0.9% increase from 2019.
  • Pfizer annual gross profit for 2019 was $32.921B, a 3.4% increase from 2018.

"Nem látom, hogy ősszel miért lenne más, mint most télen volt?"

Szezonalitás, illetve ha megnézted minden hullámnak eddig megvolt a maga variánsa, és minden lépésnél fokozódott a fertőzőképesség és átlagban csökkent a tünetek súlyossága.

"A vírus nem okoz többlet halálozást"

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220122/ennyi-ember-halt-meg-magyaro…

"Összességében eddig mintegy 40 ezerrel haltak meg többen a koronavírus időszaka alatt, mint ahányan egy pandémiamentes környezetben elhunytak volna. "

https://cdn.portfolio.hu/articles/images-o/c/o/v/covid-tobblethalal1-50…

Itt egy grafikon is, de gondolom ezt is meg lehet magyarázni.

 

A többi házi törpölés. Random ötleteket én is össze tudok guberálni és elméletet fabrikálni belőle.

Hálistennek van pár ilyen ismerősöm, szórakoztatnak ők eleget.

 

Azért mondtam, hogy adatokkal, fact-ekkel biró tanulmányokat mutogass, és ne a random gondolataid ird meg egy csokorba. Kifejezetten utálom a házi törpöléses módszert akkor amikor komplex globális problémákat próbálunk megfejteni. Nem elég hozzá a hétköznapi paraszti ész, egy kicsit több is kellene. Például tények.

Azok nem tények amiket leirtál, hanem tényszerű tévedések, meg egy sor felvetés. Tény meg nulla.

Bár nehéz, de:

Minden, amit hallunk, vélemény, nem tény, és minden, amit látunk, nézőpont, nem a valóság.

Marcus Aurelius

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Előbb definiáld légy szíves a:

fact-ekkel biró tanulmányokat

Ez nálad mit jelent?

Mert itt volt olyan nagy tudású fórumtárs aki szerint még a Science is titkosigazságpontkom mert éppen nem az jött ki nekik amiben ő hisz.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Tudod nagyon unalmas kezd lenni, hogy olyanokat posztoltok COVID témakörben, amik köszönő viszonyban sincsenek a valósággal.

Hiába posztolod, hogy 10 milliárd magyar fog oltások nélkül meghalni, nem fognak az emberek tőle megijedni, sőt inkább hülyének fog nézni mindenki.

 

A kedvedért egy szemléltető ábrát is készítettem a hivatalos magyar adatokból, hogy megértsd mekkora baromságot írtál.

https://raw.githubusercontent.com/kamutelapo/covid/master/egy%C3%A9b/Om…

Hozzátenném még a fact-huszároknak, milyen érdekes, hogy ez egyirányú. Azt nem kell persze bizonyítani, hogy a többlethalálozás mitől van? Bele van számolva, hogy nem volt boncolás, a bedöntött egészségügyben elmaradtak a vizsgálatok és kezelések, az oltás mellékhatások, a kiderült kórházi szándékos covod halál hazudozások mélysége, a pánikkeltés pszichológiai hatása és sorolhatnám.

Na ha lesz ezt mind figyelembe vevő fact-bizonyított-tény vizsgálat, akkor talán hinni fogunk neki.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

https://cdn.portfolio.hu/articles/images-o/c/o/v/covid-tobblethalal1-50…

Ezen az ábrán semmi más nincs mint a KSH heti halálozási száma. Nincs benne sem covid, sem motorbaleset, sem bölcsőhalál, se semmi. Csak annyi, hogy hány ember halt meg Magyarországon abban az évben és azon a héten.

Ha pedig ez igy van, akkor semmi mást nem látunk, mint a járványhullámokat és az azokhoz tartozó, kifejezetten covidos haláleseteket.

Hacsak nem véletlenül pont ugyanannyivan több motorbaleset és egyéb volt pont abban az időszakban, amikor covidos hullámok is.

- Mibe' halt meg a beteg?
- Munkaruhába'.
- COVID-os volt?
- Az overallja? Kizárt.
- De mi volt a halál oka?
- A fejére esett egy raklap kristálycukor.
- Koronás?
- Mi más?
- COVID. Másodlagos betegsége cukorbetegség. Hát a másik mibe halt bele?
- A Dunába.
- Koronavírusos volt?
- A Duna? Alig hinném.
- Pedig annak kellett lennie, hiszen a szennyvízből mondják meg, hogy mikor jön a következő hullám.
- A Dunán amúgy is látszik, hogy mikor jön a következő hullám.
- Mindegy. A Duna biztos tele van koronavírussal. A beteg lenyelte a vizet?
- Le is tüdőzte, lévén belefulladt.
- Az még jobb, lévén ez egy légzőszervi betegség. COVID halott, másodlagos betegsége AODS és tüdővizenyő.
- Mi a hatkerekű mentőkocsi az az AODS...?
- Acquired Oxygene Deficiency Syndrome, de úgyis mindenki azt fogja hinni, hogy elgépelték, mert egymás mellett van a két billentyű. Hát a harmadik?
- Alkoholmérgezés.
- Miért ivott?
- Szerelmi bánat.
- Nem azért, mert azt hitte, a pálinka megöli a koronavírust?
- Jägert ivott.
- Az sem öli meg a koronavírust, nem csoda, hogy belehalt a fertőzésbe. Másodlagos betegségnek írjon be hormon és elmezavart, az lefedi a szerelmet. Mi van a negyedikkel?
- Elütötte a villamos.
- A villamos kék volt?
- Dehogy, sárga.
- Akkor COVID. Másodlagos betegség epebántalom. Az ötödik?
- Megfagyott.
- Nyáron??? Mitől?
- A windows-tól. Informatikus volt a nyomorult.
- A windows tele van vírusokkal, biztos koronavírus volt, a redmondi variáns. Másodlagos betegsége: informatikus. A hatodikkal mi történt?
- Szitává lőtték.
- COVID-os volt?
- Nem, maffiózó.
- BMW-je volt?
- Az.
- A BMW-sek mind baromi nagy királynak hiszik magukat, a királyoknak meg van koronája; COVID. Másodlagos betegsége fémérzékenység. Hát az utolsó?
- Nem lehet tudni, 105 éves volt, bármi lehetett.
- Akkor COVID. Másodlagos betegségnek írjanak be bármit.

Érted már?

Én ezt nem értem, megmondom őszintén.

Igen, sokan gyártanak sokféle hazug grafikont, de ez nem az.

De ha fogsz egy olyan KSH adatsort hogy heti halálozás (tök8 miért halt meg) és felrajzolod több évre visszamenőleg, és látod hogy 2020/21 -ben pont kiugrások voltak a járványhullámok alatt... akkor az nem covid szerinted?

Az összes többi év meg követi a szokásos mintát korábban?

Nem értem, hogy ez hogy tud hamis lenni. Ugyanis a grafikonon pont ez van elvileg.

Maximum úgy, hogy

a) hazudik a grafikon (ellenőrizhető, letöltöm a ksh adatsort és plottolok én)

b) hazudik a KSH (súlyos vád)

Tényleg nem érted, úgyhogy leírom egyetlen egyszerű mondatban: szinte minden hullát felírtak a kovid veszteséglistára, hogy az emberek beszarjanak és oltakozzanak.
Érted már? Nem arról van szó, hogy senki ne halt volna bele a kovidba, hanem arról, hogy messze kevesebben haltak bele, mint amennyit hazudik a média, az egészseggügy, meg a kúrmány. Egy kérdés: emlékszel mikor benyögték, hogy az influenza eltűnt, mert kiszorította a kovid? Nem az történt-e, esetleg-e, talán-e, hogy volt infulenziajárvány is, csak épp az influenza által kinyúvasztott embereket is felírták a kovidnak? Közvetve hallottam olyan kórházi melósok sztorijait, akik azt mondták, az orvosok fejpénzt kapnak minden hulláért, akit sikerül kovid-halottként elkönyvelni. Erre persze bizonyíték nincs, de az ellenkezőjére se.

"Tényleg nem érted, úgyhogy leírom egyetlen egyszerű mondatban: szinte minden hullát felírtak a kovid veszteséglistára,"

Lehet hogy ezt is csinálják, de egy sima KSH heti halálozási adatot nézünk, ami nem foglalkozik a coviddal, motorbalesettel, sziv és keringéssel ... semmivel. Meghalt-meghalt, inc(1). Kész.

Leszámitva hogy látszik benne a járványhullámzás.

Ezt nem értem, hogy ez miért ne lenne valid? Mi a baj vele?

Olvasd el megint: "Egy kérdés: emlékszel mikor benyögték, hogy az influenza eltűnt, mert kiszorította a kovid? Nem az történt-e, esetleg-e, talán-e, hogy volt infulenziajárvány is, csak épp az influenza által kinyúvasztott embereket is felírták a kovidnak?" Telente más betegségek is el szoktak vinni többezer embert (néha, több mint tízezret). Most az is biztos mind a kovid volt. Még egyszer, nem azt mondom, hogy senki nem halt bele, hanem azt, hogy szinte mindenkit felírtak arra a bizonyos veszteséglistára, mindegy mibe halt bele.

Ezekkel nem kivánok vitatkozni.

Annyi, hogy a KSH heti halálozási adatsor vizsgálatából könnyen meg lehet állapitani hogy kb hány ember halt bele a covidba Magyarországon.

Aki ezzel ellentmond, (mindegy hogy felfelé vagy lefelé) az statisztikailag bizonyithatóan ferdit/hazudik.

This is getting nowhere...
Akkor légy szíves mutass nekem egy KSH abszolút halálozási grafikont, mondjuk 2010-től 2019-ig, keressük meg, hogy ez alatt a 10 év alatt az egyes hónapokban mi volt a legmagasabb halálozási érték (azaz, hogy kovid nélkül mi volt a maximum, amit a népek produkáltak), majd ezeket a maximumokat vessük össze 2020, 2021 és 2022 eddigi hónapjaival. Ha neked van igazad, akkor ha a hullámok alatti hónapokban az akkori halálozási értékek és az adott hónapoknak a korábbi csúcsai közti különbségeket összeadjuk, akkor ki kell, hogy jöjjön az a 45k hulla.

Erről van szó?
A 2015-2019, meg a heti bontás oké, de miért átlag? Hogy nagyobbnak tűnjön a kovid halálozási ráta? Ha egyszer produkált a népesség valami kiugró rátát valamelyik hónapban (pl. más betegség miatt is), olyat utána is produkálhat, bármi más miatt, nem csak a kovid miatt; nekünk itt a pesszimummal kell számolni. Ld. Csab válaszát: ki halt bele a kovidba és ki a járványkezelésbe? Nem csak az orvosi "hibákról" van szó, hanem arról is, hogy hány ember lett pl. öngyilkos, stb. De a legnagyobb baj a grafikonnal, hogy nincsenek rajta megfogható pontok, csak egybefüggő egyenes van, nehogy számolni lehessen... Olyan nincs, amin lehet látni az adott pont értékét?

De mindegy, nézzük a grafikont. Rakjunk rá mi pontokat.
Első hullám nálunk nuku, a görbékből semmi nem derül ki, sőt negatívba van a mérleg...
Második: 2750-2500+3000-2500+3250-2500+3500-2500+3750-2500+4000-2500+4000-2500+4250-2500+4250-2500+3750-2750+3750-2750+3500-3000+3250-3000=13000
Harmadik: 3250-3000+3250-2750+4000-2750+4500-2500+4500-2500+4000-2500+3500-2500+3000-2500+2750-2500+2500-2250=9500
Negyedik: 2750-2500+3000-2500+3250-2500+3500-2500+3750-2500+4000-2500+3750-2500+3500-2500+3000-2750=7750
Ez összesen 30250 fő.

Ehhez képest a januári hivatalos adatok szerint:
Első hullám: 615, de mivel a másik oldalon sem számoltunk vele, itt se tegyük.
Második: 8922
Harmadik: 20521
Negyedik: 9128
Ez összesen 38571 fő. Honnan került elő közel tízezer halott? (Azóta már 15, hiszen 45000-nél járunk, az omikronba meg alig hal bele valaki...)
Ha hihetünk a görbéknek, akkor a második hullámot éppenhogy jó 4000 fővel alulszámolták (csak nem politikai okokból?), a harmadikat több mint kétszer annyira, több mint 11000 fővel többre taksálták, a negyediket ~1400 fővel lőtték túl. A negyedik hullám esetében még akár elfogadható magyarázat lenne a mérési hiba, de mivel magyarázod a másik kettőt? Főleg a harmadikat? És ugye: ez még mindig átlaggal számolt, nem csúccsal, ami csal; veszélyesebbnek tünteti fel a kovidot annál, ami.

Most két eset lehet: vagy a lejelentett kovid halottak számának nincs köze a valósághoz, vagy ebből a grafikonból sikerült csak ilyen szarul kinyerni az adatokat.
BTW, a hullámok egyre kevesebb halottat produkálnak, pedig egyre jobban szarnak bele az emberek és egyre kevesebben oltakoznak. BTW #2, a három mért hullám átlaga a görbék alapján 10k körül van. Ennyit egy tisztességes influenzajárvány is csinálhat.

Hogy mennyi múlik a járványkezelés módján, azt pl. nagyon jól mutatják a Svéd halálozási adatok. Az utóbbi két évük nem, hogy sokkal rosszabb lett volna, hanem az egyik kiugróan jó, de a másik is elég jó. Ha jól emlékszem az utóbbi 17 évből az egyikben a 2. legkevesebb haláleset volt, a másikban meg a 9. Ez azt mutatja, hogy leginkább nem a Covid-ban haltak meg sokan, hanem a (járvány) kezelésben.

Erről készítettem egy grafikont. Összevetettem a COVID halálozásokat és a KSH adatokat.

Ha meghal valaki COVID miatt 40-45 között, akkor a KSH-ban +1 főnek meg kellene jelennie 40-45 között. Amennyiben nem jelenik meg, úgy kamu halottról van szó.

 

https://github.com/kamutelapo/covid/blob/master/egy%C3%A9b/COVIDHalotta…

 

Nagyon egyértelmű a helyzet, hogy 2021-01-01 és 2021-06-01 között ijesztgették a népet, hogy mind meghalunk, így akartak rábeszélni az oltásra.

Érdekes, hogy a harmadik hullám járványcsúcsánál visszavettek a kamuzásból. Gondolom nem akartunk világelsők lenni a halálozások között, ezért leszólhattak, hogy most ne kamuzzatok, mert ez politikailag visszaüt. Össze is adhatod a két értéket, az eredmény 9442-t ad. A számításban vannak limitációk, de 8000 kamu COVID halott reális lehet.

 

Ha megfordítod a logikát, tehát valaki nem COVID-ban hal meg, viszont megjelenik többlet halálként a KSH-ban, az a járványkezelés áldozata.

A két év alatt hasonló értéket láthatsz, a járvány kezelésbe 8000 ember halt bele.

https://github.com/kamutelapo/covid/blob/master/egy%C3%A9b/COVID%C3%A9s…

Akkor elmondom: a 45k halottat a vuhani, brit és delta variánsok okozták. Az omikron a náthával egyenértékű, ahogy a KSH adatok is mutatják.

Lehet, hogy a középkorban kiirtotta a fekete himlő a lakosság felét, de teljesen felesleges fekete himlő ellen oltani, ugyanis nem létezik az a betegség.

A vuhani/brit/delta kihalt vírusvariánsok és az omikron is lassan kihal. Ezek a variánsok nem bánatukban haltak ki, hanem a lakosság védettséget szerzett velük szemben és az R értékük 1 alá került.

Ha fognál egy rakás lefagyasztott vuhani vírust és szétszórnád Budapesten nem történne semmi. Magán a vuhani vírusvariánson kívül senki sem halna meg. Annak a variánsnak vége, meghalt, a lakosság immunis rá.

Lehet hogy nem figyeltél de elmondtam pontosan ugyanezt. (feljebb)

Az omikron miatt vissza is vonták a járvánnyal kapcsolatos összes intézkedés 99%át, maradt a maszk a kórházban kb. Talán túléljük, és a covid-diktatúrások is megnyugodhatnak.

Mit szeretnél akkor elmondani?

Nincs 'talán', mindenképpen a kormány ellen fogok szavazni, hogy a két szarzsák Müller és Kásler eltűnjenek a hatalomból.

Végighazudták a komplett járványidőszakot, nincs mentség arra, amit tettek. Tök mindegy, hogy van-e COVID, vagy nincs, mindent megteszek, hogy bukjanak. Remélem mások is így fognak gondolkozni.

Lehet, hogy a középkorban kiirtotta a fekete himlő a lakosság felét, de teljesen felesleges fekete himlő ellen oltani, ugyanis nem létezik az a betegség.

"Mivel a mai emberi népességben már egyre fogy azoknak az aránya, akik (természetes vagy mesterséges úton) immunológiai védettséget szerezhettek a himlővel szemben, ezért egy újonnan kialakuló járvány rövid távon valószínűleg minden korábbinál gyorsabb és pusztítóbb lenne. Sokan úgy vélik, hogy a természetből soha többé nem fog váratlanul újra felbukkanni a fertőzés. Mások szerint viszont fertőzőképes vírusok maradhattak a sarkvidéki fagyott talajba temetett holttestekben, vagy a közeli rokon majomhimlő vírusból is újra kialakulhat egy nagyon hasonló emberi kórokozó."

Ezek a variánsok nem bánatukban haltak ki, hanem a lakosság védettséget szerzett velük szemben

fix: a lakossag egy resze vedettseget szerzett: vagy beoltattak magukat, vagy atestek a betegsegen. a maradeknak nincs semmi vedettsege.

sot fel eve meg az volt az antivaxxer narrativa hogy az oltas/ateses 6 honapig tart.... szoval akkor mar nincsenek vedettek. vagy a narrativa volt hamis \o/

Ha fognál egy rakás lefagyasztott vuhani vírust és szétszórnád Budapesten nem történne semmi. Annak a variánsnak vége, meghalt, a lakosság immunis rá.

lasd elozo pont :D

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Tök mindegy, hogy kinek van védettsége, kinek nincs és hogyan szerezte. Ha az R érték 1 alá kerül, a vírusvariáns kihal.

Egyébként az omikront sem az oltások küldték át az örök vadászmezőkre. Oltottat oltatlant szanaszét fertőzött.

Izraelben, ahol tesztelnek is, 100k napi új fertőzés is volt átlagban. Persze tudjuk, hogy ha nem lett volna 90% beoltva, a napi 1 milliót is elérték volna. A COVID népmesék tárháza kimeríthetetlen... :)

Dehogy van értéke...egy tonnával küldtünk, de csak az jött rá, hogy titkosigasságpontkom, meg konteó. Olvasgass vissza.

De, ha mindenáron linkeket akarsz, akkor kezdj a WEF oldalán nézelődni, mondjuk elsőnként megnézheted az "agendájuk" ezen pontjait:
- Internet Governance
- Corporate Governance
- Global Governance
(De nyugodtan böködheted a körgyűrűn a többit is, van anyag bőven.)
Ezeket így elolvashatod, egymás mellé teheted és gondolkodhatsz. Ha nem merülnek fel benned kérdések akkor már régen rossz, akkor itt valaki összeszedte, hogy mi is büdös ebben a tervben és nem, nincs benne a laposföldi gyíkemberek 5G-mikrocsipes kemtrél-vakcinája, meg ilyen buziságok, viszont annál több mainstream forrás. Csak ennyit emelnék ki belőle - hogy a kovid-témánál maradjunk:

The contrast between the multi-stakeholder approach and a 'classic' multilateral one came to the surface when South Africa and India proposed the so-called TRIPS waiver at the end of last year. They requested a temporary lifting of intellectual property rules on all COVID-19 technologies in order to boost the manufacturing and distribution of vaccines and other essential medical products in mainly developing countries. WHO director general Tedros Adhanom Ghebreyesus said in a speech that he backed the proposal. “But GAVI, the Bill and Melinda Gates Foundation – even Bill Gates himself – and Big Pharma opposed this proposal very strongly,” said Nandi. “It's more important for them to protect their interests and market mechanisms than to protect universal health or protect people from COVID.” The WHO was approached for comment but has not replied.

Erre megerősítésként - kvázi hangsúly gyanánt - idetenném még ezt az Inverstors cikket, ami leírja, hogy mennyit is gazdagodott ez a nagylelkű filantróp a járvány alatt; van még kérdés, hogy miért nem akarta "kinyitni" a vakcinák "forrását"? Ilyen embereknek higgyük el, hogy ők csak jót akarnak nekünk? Ezt én egyébként már a járvány elején megmondtam bilgéc kapcsán... (Érdemes elolvasni a mainstream-felszopó lúzerek vergődését, ahogy érvek híján megpróbáltak laposföldhívőnek és hasonlóknak beállítani, aztán hoppá-hoppá, eltelt két év és nem kiderült, hogy igazam volt?)

Aztán, bónusznak itt van egy 2016-os (tehát bőven kovid előtti) cikk a Forbesen, aminek a szerzőjeként maga a WEF van feltüntetve és ami arról szól, hogy 2030-ra semmid nem lesz, de milyen boldog leszel. (És ezt higgyük el bilgécnek és a hozzá hasonló pénzevő, öltönyös dögkeselyűknek.) Olvasd el, tedd mellé az eddigieket, gondolkodj. Ha felmerülnek benned a kérdések, kezdheted keresgélni a választ rájuk, bár ha gondolkodsz, a legtöbbet magadtól is kitalálhatod.
Ha ezek után se tudsz mást mondani, mint, hogy konteó, meg titkosigasságpontkom (a Forbes, az Investors, meg a WEF saját oldala?), akkor csak a kezemet tudom széttárni és annyit mondani, hogy én megmondtam.

Érdemes még Bogár Lacibá videóit is megnézni, pl ezeket:

https://youtu.be/zsOOCH_GTDA
https://youtu.be/m9EzK8MxDio

Ez az okokról szól, hogy miért van szükség a Great Reset-re valójában. Ebben a Reset dologban az a legszebb, hogy azok csinálják, akik okozták a problémát. Sebaj, most majd jobban fogják csinálni.

Szarkazmus nélkül: a lényeg, miért kell a reset, mi a valódi ok, kik okozták a problémát, kik oldják meg, kivel beszélték ezt meg, kinek az érdekeit képviselik, miért jelenik meg mindenhol a 2030, stb.?

Érdemes a makró történéseken elmélkedni és válaszokat keresni:

Meddig lehet gazdaságilag növekedni ha végesek az erőforrások?
Az egyre hatékonyabb robotizálás és az ipar 4.0 mellet lesz elég munka, és kik lesznek a fogyasztók amire épül a nyugati rendszer?
Jó nekünk az, hogy a profit a mozgatórugója mindenek?
Vannak a demokráciának problémái, hogyan küszöböljük ki, hogy oligarchizmussá váljon?
Mi a nyugat szellemi alapja?
Miért nyílik a vagyoni olló, egyre kevesebben birtokolnak egyre többet és jól van ez így?
A társadalmunkban számít az ember?
Mi a helyes rend a világban, a homogén nagy, vagy a heterogén rendszer (egyszerűsítve: nemzetállamok vagy világkormány)?
Kié az igazi hatalom és miért rejtőzködik?

Ez csak amik egy pillanat alatt jutottak eszembe. Minden komplex és minden összefügg mindennel. Ha elkezded összerakni az elemeket előbb utóbb összeáll a kép.

u.i.

A "bizonyítékékról" egy szó, mindjárt egy Juncker idézettel:

„Én a sötét termek titkos tárgyalásai mellett vagyok” (FAZ 2011)-mondta Juncker.

Ezekre csak a múlt fog bizonyítékot adni, több ok miatt is. Először is nincs olyan ember aki egyeben látná és értené a világ történéseit, mert mindenki csak egy része az egésznek korlátozott lehetőségekkel. Másodszor, minden csak nézőpont, hogy egy eseményt, hogyan értékélünk és milyen érzelmekkel töltjük ki, az teljesen egyén függő. Aki ilynekre bizonyítékot követel az nincs tisztában magával az élet működésével.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

A Great Reset is készülődik közben: https://www.investmentwatchblog.com/private-property-no-longer-protecte…

"Private property no longer protected in Ireland. Housing Act amended “for the common good”"

Innen lehet letölteni: https://www.oireachtas.ie/en/bills/bill/2020/21/

https://data.oireachtas.ie/ie/oireachtas/bill/2020/21/eng/initiated/b21…

A linkelt doksiból másoltam:

"Thirty-ninth Amendment of the Constitution (Right to Housing) Bill 2020" "As initiated"

"PART 2
3 1° The State, in particular, recognises the common good as including the right to secure,
affordable, dignified housing, appropriate to need, for all the residents of Ireland and
shall guarantee this right through its laws, policies and the prioritisation of resources.
3 2° The State, accordingly, shall delimit the right to private property where it is necessary
to ensure the common good and to vindicate the said right to housing for all residents
of Ireland."

Tehát hirtelen a "common good" felülírja a magántulajdon jogát. Hogy is volt a kommunista időkben?

"You will own nothing and you will be happy." - Kezd derengeni?

Vannak véges erőforrások. Ha nekem 2 millió házam van, vagy 50.000 km2 földem, akkor másnak mi marad?

A legtöbb ország határt állít a maximálisan megszerezhető ingatlanok számában és a megszerezhető föld méretében.

Ez még nem a kommunizmus.

A törvény erről szól, nem az államosításról.

Itthon is van kisajátítás. Itt a pénz a házadért, holnap autópálya lesz a helyén. Perelhetsz is, ha kevésnek tartod a kapott összeget.

Pénzre cserélik a tulajdonodat akaratod ellenére. Ilyen itthon is van, nem kell ökörhugyozás utakat építeni 3 putri miatt, ami magától is összedőlne pár év alatt.

Nem mindegy, hogy adnak-e érte annyit, hogy vehess máshol másikat, vagy csak elveszik, mert greater good és punktum. És tudtommal idehaza még a kisajátítást is megvétózhatod, kérhetsz annyit érte, hogy nem adják meg; itt pár éve pár spekuláns politikus felvásárolta a leendő helyi autópálya-felhajtó területén terjeszkedő ingatlanokat bagóért, hogy majd jönnek az államtól kisajátítani. Jöttek is, de az "urak" annyit kértek az ingatlanokért, hogy végül inkább nem épült meg az autópálya-felhajtó, csak jó tíz évvel később.

Ez egészen durva. Kíváncsi leszek a reakciókra, ha tényleg foglalni kezdenek.

Ez jelenleg tabu, de régi hitünk szerint az egyén szabadsága mindenek felett ált, a többség érdeke nem írhatta felül. Ha ilyet kezdenénk pedzegetni az alkotmányos rend ellni bűn lenne. Milyen érdekes, hogy minden diktatúra a közjóra hivatkozik...

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2022. 03. 21., h – 19:21

Azt hitted vége? Hát nem!

Jöhet a negyedik koronavírus elleni oltás Angliában.

Megkezdődött a koronavírus elleni oltás negyedik dózisának beadása az időseknek és az egészségi okokból veszélyeztetett lakossági csoportoknak Angliában, közli az MTI.

https://index.hu/kulfold/2022/03/21/anglia-koronavirus-jarvany-koronavi…

Rettegni muszáj!

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Javaslom a gondolkodást, mert nem igazán jött le neked a valódi értelme az írásomnak. Kezdésnek egy kis segítség "chomsky 10 parancsolata".

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Azt hitted vége? Hát nem!

Az idióta index tudományos érkezéséből:

Kétcsúcsos omikronra, sorban álló deltakronra készülhetünk

Úgy tűnik, kétcsúcsos lesz az omikron-hullám, és legalább három oltás szükséges a vírus elleni megfelelő immunizációhoz. Közben a deltakron rekombinánsból már többet is azonosítottak, de egyelőre nem tudni, hogy ezeknek milyen képességeik lehetnek.
...
Negyedik oltás is kellene
...
Ma már teljesen kiszámíthatatlan a koronavírus csapongása,
...
Máris itt a rejtélyes deltakron

https://index.hu/belfold/2022/03/27/koronavirus-omikron-deltakron-oltas…

Rettegni muszáj!

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

https://index.hu/kulfold/2022/04/02/szellemvarossa-valt-sanghaj/
Röviden: az omikron új variánsa ugyan még fertőzőbb, de még gyengébb, mint az eddigiek (érdekes, a konteósok ezt már tavaly megjósolták, hogy egyre fertőzőbb és egyre gyengébb változatok jönnek majd), de azért zárjuk le az egész rohadt várost, rohadjanak meg az meg az emberek ott ahol épp vannak (szó szerint!), élelmiszer, víz, esetlegesen gyógyszer, meg amúgy minden nélkül.

https://index.hu/kulfold/2022/03/30/a-jarvanynak-nincs-vege/
Közben már itt a hatodik hullám a szomszédban is, de egyelőre nem fontos, mert egyelőre még lehet rettegni a háborútól is, meg itt van még a választás is, azt még meg kell nyerni, majd utána bevezetjük a közben szépen csendben előkészített kötelező oltást (külön kiemelném a "a kötelező védőoltás visszautasítása esetén fizetendő térítési díjakra" kitételt, mert ez a kovid már csak egy olyan vírus, amit pénzbefizetéssel is le lehet győzni, nem kapod el, ha fizetsz :))) ), mert természetesen csak az a megoldás egy olyan járvánnyal szemben, amibe már oltás nélkül sem halsz bele, de oltással együtt is elkaphatod és továbbadhatod. Aki nem oltatja be magát, az tömeggyilkos, tehát joggal veszik majd el minden vagyonát, ingót és ingatlant egyaránt és joggal küldik haláltáborba. Long live the Great Reset.

Túl az 50%-os feldolgozottságon már látszik, hogy a Fidesz fog nyerni, de a kétharmadnál már rezeg a léc. Jó lenne, ha csak a Mi Hazánkkal együtt lenne meg a 2/3, mert akkor legalább egy minimális esélye lesz annak, hogy nem vezetik be a kötelező oltást, mert ha összerúgják a port az MHM-mel, akkor azok nem fogják megszavazni azokat a fideszes törvényjavaslatokat, amikhez 2/3 kell. Ehhez persze az is kell, hogy az MHM bejusson, de jelen pillanatban ez úgy néz ki, hogy meg fog történni.

Igen, a baloldali összefosás simán megszavazná ezt a Fidesszel, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy ha a Fidesznek csak az MHM-mel van meg a 2/3-a, akkor nem rúghatják velük össze a port, különben nem fognak a Fidesz mellett szavazni a 2/3-os kérdésekben. Ha a Fidesznek önállóan is megvan a 2/3, akkor kötelező lesz az oltás, mert nem kell az MHM segítsége. Ha az MHM-mel sincs meg, akkor is, mert akkor meg mindegy, hogy segítenek-e vagy sem. Ha viszont csak az MHM-mel van meg, akkor kínosan ügyelniük kell arra, hogy ne haragítsák magukra őket. Az viszont azt jelenti, hogy nem vállalhatják be a kötelező oltást, mert azt ugyan megszavaznák velük a balosok is, de utána viszont az MHM-es szavazatokat elfelejthetik és velük együtt a 2/3-ot is.

Szóval, ha csak az MHM-mel együtt van meg a 2/3, akkor van még remény. Amúgy nincs. Csak az lesz a kérdés, hogy milyen szankciókat vezetnek majd be azok számára, akik nem oltatnak. Tartok tőle, hogy békafőzős módszer lesz, azaz eleinte valami nevetséges összegre kell csak számítani, aztán majd szépen lassan emelgetnek, meg tiltogatják ki az oltatlant mindenhonnan, majd elveszik a munkalehetőségét (már volt rá kísérlet, csak elsőre megbukott), aztán ahogy kopnak az oltatlanok, úgy lesznek egyre drasztikusabbak a szankciók, mert egyre kevesebb embert fognak érinteni, akik ezért egyre kisebb veszélyt fognak jelenteni.

> ahogy kopnak az oltatlanok, úgy lesznek egyre drasztikusabbak a szankciók

Annyiból érdekes ez a stratégia, hogy most megint mindenki oltatlan, mert ugye csak 2x, 3x, 4x oltottak, de az őszre mind elévül, tiszta lappal indulunk mindannyian. Legalábbis adminisztratíve, mert aki oltott az többé nem lesz valódi tisztavérű ugye. 2x meg 3x oltott ismerősöm is van aki mondta, hogy ő többet nem vesz fel az tuti.

Ezért mondom, hogy békafőzögetés lesz. Persze, ha a szankciók növelgetése, meg az oltatlanok kitiltogatása nem azt fogja eredményezni, hogy egyre többen oltatják be magukat kényszerből, hanem azt, hogy egyre többen mennek ki tüntetni, akkor nem fog működni, de én nem bízom ebben, szerintem szépen lassan behódolnak majd, amikor már ilyen havi 20-30-50-60-100 ezreket kéne előteremteni, vagy nem lehet elmenni Balatonra, meg diszkóba, meg boltba, meg orvoshoz, stb.

Hol láttál te olyan közvéleménykutatást, hogy "a magyarok többsege az ellenzékre szavaz, es kormanyváltas lesz"? Én a választás előtti hírekben stabil 10%-os (össztársadalmi, azaz a nem szavazókat is belekalkuláló) fideszes előnyt jósolgató közvéleménykutatásokat láttam. Egyébként kár előre fölényeskedni a semmire. Majd meglátjuk, mi lesz, ha bevezetik a kötelező oltást, hogy mit reagál rá a társadalom. Lehet népszavazás is lesz belőle, ha az MHM ki tudja írni.

Ha elég ember aláírja, nem tudják elkaszálni.

Lehet bízni abban is, hogy az emberek egy jelentős része nem fogja magát beoltatni, semmilyen áron sem. Többmillió, vagy akár csak többszázezer embert nem lehet csak úgy börtönbe zárni. Az már persze más kérdés, ha nem börtön fog érte járni, hanem vagyonelkobzás, kilakoltatás, meg koncentrációs tábor, de ennyi emberrel azt is bajos lenne eljátszani.

Kevesen vagyunk. Anyósom, apósom oltatlan és a kormányra szavazott.

Ők nyugdíjasok, nem őket fogják kirúgni az állásukból, ha nem veszik fel a vakcinát.

De a romákat sem nagyon tudod kirúgni, ha nem oltakoznak.

 

Akit lehetett, már jórészt belekényszerítettek az oltásba. A többiek meg nem érzik égetően súlyosnak a problémát. Lelkesen szavaznak ezután is a kormányra.

Itt nem az a kérdés, hogy ki kire szavaz, hanem, hogy mire, lehessen-e kötelezővé tenni az oltást, vagy sem. Az én családom java is a kormányra szavazott, de elutasítják a kötelező oltást és ha lenne ilyen népszavazás, elmennének ellene voksolni.
A másik kérdés, hogy ha kötelezővé teszik, akkor hányan lesznek azok, akik nem fognak belemenni.

https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/nem-lesz-maszk-es-oltasellenes-ne…

 

A negyedik kérdés arra vonatkozott, hogy senkit ne lehessen védőoltásra kötelezni, illetve annak hiánya miatt ne lehessen „büntetni vagy korlátozni sem”. Az NVB tagjai egyetértettek abban, hogy ez a kezdeményezés sem hitelesíthető, mert a kérdésben tartandó érvényes és eredményes népszavazás alapján a jogalkotónak módosítani kellene az oltási szabályokra vonatkozó népjóléti miniszteri rendeletet, vagyis a kérdés nem tartozik az országgyűlés feladat- és hatáskörébe. Emellett a kérdés népszavazási jóváhagyása akadályozná az állam élet- és egészségvédelmi kötelezettségének teljesítését is.

Ezt rohadtul meg kellett volna támadni a bíróságon, hát bullshit mind a két indoklás:

a kérdésben tartandó érvényes és eredményes népszavazás alapján a jogalkotónak módosítani kellene az oltási szabályokra vonatkozó népjóléti miniszteri rendeletet, vagyis a kérdés nem tartozik az országgyűlés feladat- és hatáskörébe

A jogalkotó az országgyűlés. Tehát ha az országgyűlésnek módosítani kéne a rendeletet, akkor a kérdés nem tartozik az országgyűlés hatáskörébe? Ha nekik kell valamit csinálni, akkor nem az ő hatáskörük?

Emellett a kérdés népszavazási jóváhagyása akadályozná az állam élet- és egészségvédelmi kötelezettségének teljesítését is.

Ez meg hipokrita bullshit: ezeknek van képe élet- és egészségvédelemi kötelezettségről papolni, amikor telibeverték a fél lakosságot kísérleti vakcinákkal és a jóég tudja, hány ember szenvedett, vagy fog maradandó károsodást szenvedni, vagy akár belehalni? Ha kötelességük lett volna az élet- és egészségvédelem, akkor ez mind nem történik meg.

BTW, ezt a népszavazást a Civil Mozgalom Egyesület kezdeményezte, nem egy aktív parlamenti párt. Az MHM talán keresztül tudja verni az NVB-n a dolgot.

Mekkora egy foshalmaz ez a drupálnyóc. Elküldtem a válaszomat, ugyan a topiklistában kijelezte, hogy 584-ről 585-re ugrott a hozzászólások száma, itt azonban sokadik frissítésre sem jelent meg a komment. Elküldtem még egyszer, erre megjelenik kétszer.

Hát az aztán reprezentatív, hogy a helyi újság mit írt, meg "máshol" mit írtak. A közvéleménykutatók még egy éve is azt hozták, hogy fej-fej mellett van a moslék, meg a kúrmány és akkor - pont a járványkezelésnek és a vakcinafasizmusnak köszönhetően - ez még igaz is lehetett, de a háború kitörésével egyértelműen eltolódott az arány a kormány javára és nem kicsit, hanem drasztikuan és ez a közvélemény-kutatásokon is látszott. Az lehet, hogy alulmérték a Fidesz konkrét eredményét, de Fidesz győzelmet prognosztizáltak. A Mi Hazánkat pozícionálták be szarul, de a kis pártokat rendre alulmérik, főleg a nemzeti érzelműeket, mert azok nem nyilatkoznak, meg vannak félemlítve, nem merik felvállalni. Ez a kötelező oltás ellenzőinek egy részére is igaz. Többen vagyunk, mint hinnéd.

Shanghai állítólag. Érdemes megnézni, kb 1 perc drónfelvételes videó arról, hogy teljesen kihaltak az utcák állítólag Covid lockdown miatt: https://twitter.com/hofrench/status/1511349492041363461

Ez a másik azt állítja, hogy az emberek a balkonjaikra mennek énekelni (már akinek van, LOL), és drónokkal rájuk szólnak, hogy ne tegyék. Mostanra úgy látszik a balkonon éneklés túl veszélyes lett: https://twitter.com/aliceysu/status/1511558828802068481

"As seen on Weibo: Shanghai residents go to their balconies to sing & protest lack of supplies. A drone appears: “Please comply w covid restrictions. Control your soul’s desire for freedom. Do not open the window or sing.”"

 

Nyilvánvalóan ezt is mind az emberek egészségének érdekében csinálják, nem volna más mód arra, hogy a nátha-szerű tüneteket okozó omikron variánst másképpen megfékezzék.

Az Index cikkje is meglepően informatív: https://index.hu/kulfold/2022/04/07/sanghaj-vesztegzar-omikron/

Kérem, hogy mindenki adja össze az 1+1-et! Nézzétek meg, hogy az Ukrajnában folyó háború előtt a Covid volt az aktuális válság, az aktuális kikezdhetetlen dogma. Most a háború az. Nézzétek meg, hogy milyen cenzúra van az orosz forrású hírek megosztására (lásd: Twitter, YT, rt.com letiltva, stb).

Az eddig csak Kínára jellemző cenzúrához hasonlítható jelenségek megjelentek tehát a nyugati blokkban is.

Aztán gondoljatok bele, hogy nálunk is előfordulhat-e esetleg, hogy ősztől a következő hullámra hasonló lesz a reakció? Én el tudom képzelni álmomban.

Ősztől? Már itt van a hatodik hullám a szomszédos Szlovéniában... Én már egy hónapot sem adok neki, szerintem április végén-május elején már itt is itt lesz. És akkor majd "hirtelen" egyre többet kezdenek el beszélni a kötelező oltásról. Miközben oltástól függetlenül szinte senki nem hal már bele, de úgyis mindenki terjeszti.

Az MHM-nek van még pár hónapja kiírattatni egy népszavazást, hogy ne lehessen kötelezővé tenni olyan vakcinákat, amiknek csak vészhelyzeti engedélyük van és amikre sem a gyártó, sem az állam nem vállal felelősséget. Ha a többség elutasítja a kötelezővé tételt, akkor talán a Fidesz nem meri bevezetni. Talán.

Ugyan már, tuti nem menne ez sem át, a többség simán vakcina-pártokra szavazott most is. MH+NÉP összesen 7% alatt van, kb ennyi emberre lehet számítani, hogy erre szavazna. Még a homoszexuális propagandát sem voltunk képesek betiltani egyszer és mindenkorra, pedig ahhoz tényleg kreténnek kell lenni hogy támogassa valaki. Gondolod, hogy majd ez meg lesz szavazva? Miközben még mindig sokan komolyan rettegnek a Covidtól?

Aki beoltatta magát, azoknak 90%-a be fogja magyarázni magának, hogy jó döntés volt, akármit is tapasztal.

Ráadásul még ez a népszavazás kiírás is gyenge, mert a korrupt orvosok simán ráadják a végleges normál engedélyt bármire, ha rendesen megfizetik őket. Idővel pedig mindenképpen meg fogja kapni a szer a végleges engedélyt, hiszen alig van hivatalos mellékhatás-jelentés, a kellő idő meg le fog járni. Az egyetlen normális megoldás az lenne, ha minden orvosi kérdést teljes körűen és elidegeníthetetlenül az egyének és gyerekek esetén a szülők kezébe adnánk. Csak így lehetne elejét venni annak, hogy a korrupt gyógyszeripar lényegében bármit kötelezővé tudjon tenni. Erről írnánk ki népszavazást egy nomrális világban. Sajnos még a MH is gyenge ehhez, meg pláne nem lenne esély megszavazni. De mivel úgyis esélytelen, ezért erre kellene lőni, talán erősebb szemnyitogató hatása volna.

 

Nem érdemes ilyenekben bízni, mert nagyot fogsz csalódni.

Azért szavaztak rájuk, mert nem is tudtak arról, hogy van olyan, hogy MHM. Öcsém már több olyan emberrel is beszélt, aki tőle tudta meg, hogy van olyan, hogy MHM. Ha viszont népszavazás lesz, az viszont el fog jutni az emberekhez, ha másképp nem, a fácsebúkon keresztül. A gócpontokat (az MHM saját accountja) tilthatják, de többmillió embert nem nagyon. Ami pedig a megszavazást illeti, fentebb belinkeltem egy erre vonatkozó felmérést. Olvastad, mert még be is +1-ezted. Rohamosan csökken a kötelező oltás támogatottsága, főleg így, hogy az omikront mindennemű korlátozások nélkül éltük túl és alig halt bele valaki. Azok se biztos, hogy az omikronba és nem valami másba.

Oké, akkor ki kell venni belőle az engedélyes részt és marad a felelősségvállalás, mert azt viszont nem fog vállalni, sem a gyár, sem a kormány.
Nos, lehet, hogy neked van igazad, akkor írd meg nekik, hogy ezt írják ki népszavazásba, hogy semmit se lehessen kötelezően beadatni. Én azt is támogatnám. Mondjuk a már bevált oltásokkal nekem nincs bajom. Csak ezzel a kovidfossal.

> Mondjuk a már bevált oltásokkal nekem nincs bajom. Csak ezzel a kovidfossal.

Egyrészt az eddig meglévő bizalom is megrendült, másrészt pedig ha maga a konstrukció megmarad, akkor előbb utóbb a kategóriába bele fog férni a Covid vagy egyéb mRNA oltás is. Nem lehet másképpen megakadályozni.

"You got the vaccination? [yeah] Are you ok? I mean. You seem... No, it works. Or. You Ya know Or or or the Mom and dad. [unintelligible whatever...]"
Joe Biden, the president of the United States of America

Forrás (bocs, ha komolytalan a link, nem találtam jobbat. Ha deep fake vagy összevágott, akkor bocs, nem lehet manapság biztosra menni): https://9gag.com/gag/aWgvKp6#comment

Azt hitted vége? Hát nem!

Olaszországban megkezdik az oltatlan ötven év felettiek bírságolását

Hatszázezer ötven év feletti személyt azonosított az olasz egészségügyi tárca, aki indoklás nélkül halasztotta el az oltás felvételét, és ezért pénzbírságra kötelezhető az érvényes járványintézkedések szerint. A bírságokat pénteken kezdik postázni.
...
(MTI)

Forrás: https://kuruc.info/r/64/242072/

Rettegni muszáj!

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Az egyszeri 100 Euró, az kb. 30e Ft, az még nem olyan sok, hogy ne lehessen kifizetni, de ha ezt kifizetik, akkor majd kiderül, hogy nem volt ez egyszeri. Főzik a békát, reszelik a biciklit, próbálgatják, hol a határ. Adózz a gyógyszergyáraknak, így vagy úgy. 600e ember kapja kézhez a 100 eurós bírságot, ez 60 millió eurós bevétel. Ha megadják, befizetik, akkor azt fogják kommunikálni, hogy igen, birkák vagyunk, lehet minket nyírni és akkor lesz majd még több "egyszeri" bírság. Ha viszont ez a 600e ember egy emberként beint, hogy lófaszt a seggetekbe és kimegy az utcára, akkor győzni fognak, mert ennyi embert nem lehet elítélni és bebörtönözni.

Én is a békafőzést érzem a dologban, a szép új világot nem egy nap alatt akarják bevezetni. Ha már itt tartunk, Torczkai a partizános interjúban azt mondta, az egyik legfontosabb feladatuk jelenleg a WHO szerződés megakadályozása. Ez legalább biztató egy kicsit.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Csupán csak annyi, hogy aki aláírja, az elfogadja a WHO döntésit pandémia esetén és lemond a szuverenitásáról. Ha a WHO azt mondja lezárás és kötelező oltás, akkor az lesz és az adott ország kormánya felteszi a kezét, hogy ezt a WHO mondta, meg kell csinálni. Hogy ezzel mi a gond órákig lehetne sorolni, a legdurvább, hogy a WHO legnagyobb támogatói gyógyszergyárak...

Ez Toroczkai videója a WHO szerződésről:

https://youtu.be/Mt3H8ubsPg4

Az Európa Tanács ezt mondja róla:

https://www.consilium.europa.eu/hu/policies/coronavirus/pandemic-treaty/

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Én is attól tartok, hogy aláírja, mert ugye azt kell figyelni mit csinál és nem azt, hogy mit mond. Intő jel, hogy néma kuss van róla a sajtóban.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ha ebből egy szó is igaz, az lámpavas kategóriába sorolja azokat akik állapotos nőket oltanak...

Súlyos mellékhatásai lehetnek a terhes nők Covid-oltásának:

https://www.bitchute.com/video/Obnw2HQyV22c/

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2022. 04. 10., v – 07:19

Azt hitted vége? Hát nem!

Már itt van és fertőz az új mutáns, XE a neve

https://index.hu/kulfold/2022/04/10/az-xe-aggodalomra-nem-ad-okot/

Indexes sötétség:

de a szakértők szerint egyelőre nincs ok a riadalomra annak ellenére sem,

két sorral lejjebb

Rekordokat dönt az elhalálozás Angliában

Mint tudjuk:  Rettegni muszáj!

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Tehát itt az egyébként nem túl veszélyes omikron különféle még fertőzőbb, de nem veszélyesebb mutánsai fogják csinálni a cirkuszt, de azért oltsunk halálra mindenkit.
Külön vicces ez a haláleset-rekord-agymosás: egy hét alatt 780 kovid-hulla náluk már rekordnak számít? De jól csinálnak valamit! Nálunk talán olyan időszak is volt, hogy naponta volt majd' ugyanennyi... (Igaz, nálunk mindenkit is felírtak a veszteséglistára, azt is, aki leesett a lépcsőn.)

Már attól sem kell tartani, hogy a rendfenntartók esetleg a lázadók oldalára állnának: https://9gag.com/gag/angxW85 (A robot dog patrols the empty streets of Shanghai in China with a loudspeaker as a reminder of sanitary measures.)

Szerkesztve: 2022. 04. 13., sze – 07:30

Ez is Kína. Kevés nyomasztóbb dolgot halottam ennél, simán mehetne egy horrorfilmbe...

https://youtu.be/RBJj_UwkSyc

Ebben is benne van:

https://www.newsweek.com/shanghai-residents-told-control-your-thirst-fr…

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Az ACE2 mellett LFA-1!  -  És erről ezen kívül még mit sem lehet tudni. De SARS2-nek a CD4-es T sejtekbe jutásával a betegség kimenetele nem azt ígéri majd, hogy: "egy két hét alatt simán meggyógyultak" - Ha ez igaz és a vírus kétféle módon is bennünk élhet,  bejuthat emberi sejtekbe, - ráadásul  az immunrendszer vezérlő sejtjeit elfoglalva, - az elég durva lesz.

https://www.youtube.com/watch?v=fqFSFoWl2mA

- Ja, és az mRNS oltások a tüskefehérje összetételére, az ACE2 bejutásra koncentrálva készültek.

Számomra ez annyit jelent, hosszabb távon valakit bármikor újra és újra megbetegíthet. (Van olyan munkatársam, aki fél év alatt már háromszor lett, - teszttel kimutatottan, - covid-os beteg. - Jó, eddig még nem halt bele, de a "visszatéréseket" tekintve folyamatosan egészségesnek sem mondanám.

(Sokan vagyunk úgy, hogy a pandémia előtthöz képest, sokkal több vitamin fogyasztása mellett is "billegő" az egészségünk. - És elég csak egy-két napra kihagyni a D-t vagy a többit, máris drasztikusan jönnek a gyengeség, nátha, torokfájás, fejfájás, stb., tünetek. -- Most a korábban nem is létező egészség-támogató és folyamatosan aktívabb életmód, felügyelt étrend "mellékesről" nem is beszélve.) 

Azt hitted vége? Hát nem!

Nincs megállás: a Pfizer már az egészséges 5-11 évesek "emlékeztető" oltását akarja!

Ki akarják terjeszteni a koronavírus elleni emlékeztető oltást az Egyesült Államokban az egészséges, általános iskoláskorú gyermekekre - közölte csütörtökön a Pfizer gyógyszervállalat.
...
MTI
Forrás: https://kuruc.info/r/64/242356/

 

Rettegni muszáj!

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

A többlet csak egy dolog abban minden benne van. Engem itt érdekelne a 2021-es adat. Egyébként a 2020-as valós Covid többlet 6.36%. A fenti matek szerint 2020-ban riogattak a több tízezer elhunyttal, de valójában csak közel 9000 tényleges (elsődleges halál ok) Covid halott volt.

Továbbra is kérdés, hogy miért nincs daganat hiszti, szív hiszti és agy hiszti. Mindháromnál magasabb a halálozási ráta, mint a Covid-nál.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Azt akarod mondani, hogy szerinted a kórházak nem követték a protokollt, és olyanokat is jelentettek halottnak, akik még éltek?

Vagy csak azt akarod mondani, hogy különböző adatszolgáltatások különböző eseményekről különböző adatokat szolgáltatnak, és szerinted ezeknek egyező eredményt kellene adniuk. (Bár ehhez kellene indoklás is.)

Hogy a kórházak mit jelentettek le, azt nem tudom, de a kovid statisztikák a többlethalálozáshoz képest 10000+ főnyi "túltermelést" mutatnak és ez pedig pontosan azt jelenti, hogy az érintett időkben több embert írtak fel kovid halottnak, mint ahányan azokban az időkben bármiben elhunytak. Mi olyan meglepő ebben? Azzal már többször lebuktak, hogy olyanokat jelentettek kovid halottként, akik nem is kovidban haltak meg. (Másodlagos betegsége: motorbaleset; örökzöld). Mi gátolta volna meg őket, hogy az egyébként anonim - lévén kumulált - statisztikába beírjanak még 10k hullát, miközben nem is haltak meg annyian?

Ami meg a különböző adatszolgáltatásoknak a különböző eseményekről történő különböző adatok beszolgáltatását illeti, ez mit is akart jelenteni? Itt egy féle eseményről beszélünk: XY elhunyt kovidban. Ha te feltételezed, hogy ezeket az eseményeket a különféle adatszolgáltatások különböző eredményekkel adták be, akkor ellentmondasz saját magadnak, miszerint "a magyar egészségügyi hatóságok elkövették azt a hibát, hogy az érvényes előírások szerint számoltak", hiszen, ha előírást követnek, akkor egyező eredményeknek kellett volna születnie, ha mégsincs így, akkor valaki nem tartotta be az előírásokat.

Mondjuk vegyünk fel olyan számokat, hogy

h19= 129,603
h20= 141,002
h21= 155,621
 

Ebből mondjuk kiszámoljuk, hogy h20-h19 = 11399, h21-h19= 26018, és akkor egy váratlan következtetéssel arra ugrunk, hogy nem lehet 46647 a Covid-osnak elkönyvelt halottak száma.

És miért nem lehet, tessék szíves megmondani?

Tessék elolvasni a linkelt kommentet talán! A hivatalos többlethalálozás a harmadik hullámban 9500 fő körül mozgott, míg a hivatalos kovid halottak száma 20521 fő volt. Honnan került oda az a tízezer hulla?

Ahhoz meg külön gratulálok, hogy belinkeled a worldometerset, mint cáfolatot, miközben arról beszélünk, hogy a hivatalos adatok hamisak...

Off: A w-o-m nem a sörszervére ütve ír ki adatokat, ottan van a lap alján, hogy source: koronavirus.gov.hu

On: Akkor most ott tartunk, hogy h21+h20-2*h19 = 37417, a kovid halottak száma 46647, tehát valami csalás kellett történjen, hiszen a kettőnek nyilvánvalóan egyenlőnek kellene lennie?

/o\ Nem mondod... Pont ezért mondtam, hogy gratulálok; nyilván, hogy a hazai hivatalos adatokból szedik és pont azon megy a vita, hogy azok hamisak.

Direkt játszod az értetlent? Vagy megint csak benéztél valamit, mint a múltkor, amikor sokadjára sem olvastad el a belinkelt cikket, hanem nekiálltál a bázispárokon lovagolva "megmagyarázni", hogy miért nem 1:3000000000000 az 1:3000000000000?
Adott évközbeni időszakra volt egy sokéves átlag halálozás, aminél a vizsgált év adott időszakában kb. 9500-zal többen haltak meg. Vélhetően ennek a nagy részét a járvány csinálta. Viszont nem 9500 kovid hullát jeleztek arra az időszakra, hanem több mint 20000-et. Ez két dolgot jelenthet: a) odahazudtak több mint tízezer kovidhullát, vagy b) a vizsgált időszakban valamiért hirtelen tízezer fővel kevesebb ember hunyt el, mint amúgy sok éve teszi az év azon időszakában és ahhoz hozzáadva húszezer kovid halottat már kijön a KSH adata. A kérdés egyszerű: melyik a valószínűbb? Az, hogy egy a kovid halottak számával való csaláson már ezerszer rajtakapott bagázs itt is csalt, vagy az, hogy egy járvány és gazdasági válság kellős közepén (ld. még: depresszió és kilátástalanság miatti öngyilkosok hulláma, a kórházban a kovidosok miatt el nem látottak hulláma, stb.) hirtelen tízezerrel esik a normál (értsd: nem kovid) halálozás, mert...?

Most írtam le hatodjára... Direkt csinálod? Direkt nem olvasod el? Vagy ennyire nem érted? Esetleg direkt nem érted?
Olvasd el a belinkelt kommentet. Benne vannak - a nem tőlem származó! - adatok is. Egész éves adatok.

Hogyan is? Hol cáfol ez ebből bármit is? Az esély arra az egy adott kombinációra továbbra is csillagászatian kicsi, márpedig a vitánk arról szólt, hogy egyedi-e, vagy sem, amit a Moderna szabadalmaztatott.

De mondok mást: https://www.news-medical.net/news/20210217/The-origin-of-SARS-CoV-2-furin-cleavage-site-remains-a-mystery.aspx

Surprisingly, the CGGCGG codons encoding the two arginines of the doublet in SARS-CoV-2 are not found in any of the furin sites in other viral proteins expressed by a wide range of viruses.

Even within the SARS-CoV-2, where arginine is encoded by six codons, only a minority of arginine residues are encoded by the CGG codon. Again, only two of the 42 arginines in the SARS-CoV-2 spike are encoded by this codon – and these are in the PRRA motif.

For recombination to occur, there must be a donor, from another furin site and probably from another virus. In the absence of a known virus containing this arginine doublet encoded by the CGGCGG codons, the researchers discount the recombination theory as the mechanism underlying the emergence of PRRA in SARS-CoV-2.

Azaz már tavaly is fennakadt a tudósok szemöldöke rajta, hogy az a szekvencia hogy került a kovid tüskefehérjéjébe, ugyanis csak másik vírustól kaphatta volna meg, de egyetlen másik vírusban nem volt rá példa.

És az inkriminált "konteó": https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fviro.2022.834808/full

A peculiar feature of the nucleotide sequence encoding the PRRA furin cleavage site in the SARS-CoV-2 S protein is its two consecutive CGG codons. This arginine codon is rare in coronaviruses: relative synonymous codon usage (RSCU) of CGG in pangolin CoV is 0, in bat CoV 0.08, in SARS-CoV 0.19, in MERS-CoV 0.25, and in SARS-CoV-2 0.299 (9).

A BLAST search for the 12-nucleotide insertion led us to a 100% reverse match in a proprietary sequence (SEQ ID11652, nt 2751-2733) found in the US patent 9,587,003 filed on Feb. 4, 2016 (10) (Figure 1). Examination of SEQ ID11652 revealed that the match extends beyond the 12-nucleotide insertion to a 19-nucleotide sequence: 5′-CTACGTGCCCGCCGAGGAG-3′ (nt 2733-2751 of SEQ ID11652), such that the resulting mRNA would have 3′- GAUGCACGGGCGGCUCCUC-5′, or equivalently 5′- CU CCU CGG CGG GCA CGU AG-3′ (nucleotides 23547-23565 in the SARS-CoV-2 genome, in which the four bold codons yield PRRA, amino acids 681–684 of its spike protein). This is very rare in the NCBI BLAST database.

The correlation between this SARS-CoV-2 sequence and the reverse complement of a proprietary mRNA sequence is of uncertain origin. Conventional biostatistical analysis indicates that the probability of this sequence randomly being present in a 30,000-nucleotide viral genome is 3.21 ×10−11 (Figure 2).

Azaz az érintett szekvencia véletlen kialakulásának esélye kb. 1:3000000000000.

És ezt a konkrét szekvenciát szabadalmaztatta a Moderna 5 évvel a vírus megjelenése előtt.

És erre te azt hozod "cáfolatnak", hogy a koronavírusokban maguktól is vannak furin-hasítóhelyek. Igazán remek, csak nem erről beszélgettünk, hanem arról a két konkrét egyedi nukleotid láncról, amik benne vannak a kovid furin-hasítóhelyében. Ez olyan, mintha azzal akarnád cáfolni, hogy egy kocsi rendszáma egyedi, hogy más kocsiknak is van rendszáma. (Yay, az első autós hasonlatom itt!)

Azt mondtuk az előző topikban, hogy meg kellene nézni, más koronavírusokban is megvan-e a "furin-kivágó kivágó gén". Ezek szerint igen, tehát nem kell emberi közbeavatkozás ahhoz, hogy ilyen funkció kialakuljon.

Nézzünk egy részletet: azt írja, hogy meg kellene lepődnünk azon, hogy CGGCGG kódolja az arginin-arginin szekvenciát. Dehát lehet, hogy az nem is olyan régen egy AGG volt, és egyetleg arginint kódolt, csak szembejött egy mutáció, és CGG-t csinált belőle, ami szintén arginint kódolt. Namost ha tudjuk, hogy az RNS-másolás nem egzakt tudomány, akkor azt is elképzelhetjük, hogy ez a derék kodon megduplázódott, és CGGCGG lett belőle.

Persze a derék programozó megkérdezheti, hogy 'ha az enzimfunkcióhoz két arginin kell, akkor mi a csodáért lett volna egy olyan fehérje, amiben csak egy arginin volt, és így nem csinált semmit.' Mondjuk ennek a megválaszolása legyen a házi feladat.

Megint kezded a terelést? Ezzel már a múltkor is csak felsültél, amikor nekiálltál a nukleotidokon lovagolni. Nem ahhoz kellett emberi közbeavatkozás, hogy "ilyen funkció kialakuljon", hanem, hogy konkrétan ez az egyedi szekvencia kialakuljon. Megint nem olvastad el, amit belinkeltem, sőt be is idéztem, ugye?
Nem tudom eldönteni, hogy ennyire homokba dugod a fejed, vagy tényleg ennyire nem érted, vagy direkt csinálod.

Ne...ez most komoly? Ennyire nem érted? Azt számold ki, hogy értelmes adat mennyi eséllyel jön ki a kockadobásaidból! Itt nem véletlenül egymás után pakolt betűkről van szó... /o\
Miért nem olvasod már el azt a rohadt tanulmányt? Miért próbálsz itt helyette saját kútfőből okosabb lenni, mint egy vagon tudós és azok minden genetikai és matematikai modelljei együtt? Iszonyatos...

WTF...
Ember, itt a következő állítások vannak:
- Az a bizonyos nukleotidszekvencia egyetlen más vírus hasítóhelyeiben sem fordul elő, azaz a kovid nem kaphatta más vírustól.
- Annak a bizonyos nukleotidszekvenciának az esélye, hogy véletlenül megjelenjen 1:3000000000000.
- Azt a bizonyos nukleotidszekvenciát a Moderna 2016-ban (!) szabadalmaztatta.
Ezeket lehet cáfolni, de valami értelmes érvvel, nem tereléssel, pláne nem azzal a tereléssel, amit már a múltkor megcáfoltak.

Tehát jelen állás szerint van egy szekvenciánk, ami más vírustól, vagy magától nem kerülhetett be a kovidba, viszont egy véletlenül pont a vírus ellen vakcinát gyártó biotech cég véletlenül már évekkel a vírus megjelenése előtt szabadalmaztatta. A helyzet világosabb, mint egy kibaszott kvazár, de te még mindig megpróbálod tereléssel, logikai bukfencekkel, meg aminosavkombinációkon való lovagolással mosdatni a szerecsent és okoskodással okosabb lenni, mint az a raklap genetikus, meg biológus, aki ezt mérte, elemezte, számolta, modellezte, majd publikálta. Ez egy mesterségesen létrehozott vírus. Pont. És elég nagy valószínűséggel szándékosan engedték el. Hogy azért, hogy a vakcinákon kaszáljanak, vagy azért, hogy a lockdown-okkal leépítsék a gazdaságot és tönkretegyék a kisembereket, vagy azért, hogy a "vészhelyzetre" való tekintettel szépen lassan elszedegethessék a jogainkat, vagy esetleg mind együtt, az részletkérdés.

Kit érdekel? Ez nem cáfolja azokat a tanulmányokat és cikkeket, amiket belinkeltem. Amit fentebb összehoztál

Dehát lehet, hogy az nem is olyan régen egy AGG volt, és egyetleg arginint kódolt, csak szembejött egy mutáció, és CGG-t csinált belőle, ami szintén arginint kódolt. Namost ha tudjuk, hogy az RNS-másolás nem egzakt tudomány, akkor azt is elképzelhetjük, hogy ez a derék kodon megduplázódott, és CGGCGG lett belőle.

az nettó spekuláció - ilyen kitételekkel tűzdelve, hogy "lehet", meg "elképzelhetjük"; bizonyíték meg zéró, ennek megfelelően ez nem cáfolat, hanem terelés és okoskodás. Hagyd abba a terelést, az okoskodást.

Jó, ha nem akarsz gondolkodni rajta, hát nem kötelező. (Sőt, mondhattad volna előbb is, nem ciki.)

Bónuszként egy másik szabadalombitorlás: ha az oktopusz szabadalmaztatta a hólyagszemet, akkor hogy lehet a gerinceseknek is olyan, és ha már van, miért van a látóideg a retina rossz oldalán?

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Cephalopod_eye

Üres fölényeskedés, meg kérdezgetés helyett már hússzor leírhattad volna, hogy mit akarsz mondani. Ja, nem írod, mert igazából nem akarsz mondani semmit, csak terelni.

Ahogy ezzel az irreleváns marhasággal is.

Azt a három állítást, ami itt van, lehet megpróbálni cáfolni. De az nem cáfolat, hogy más vírusokban is van hasítóhely, az a rendszámtáblás "érvelés". Az sem, hogy "lehet", hogy ez volt és "elképzelhető", hogy ez lett belőle, az meg spekuláció.

Ha egy 19 hosszú szekvencia-egyezést csillagászati valószínűtlenségnek tekintünk, akkor mit gondoljunk arról az állítólagos "konvergens evolúcióról", ami ennyire hasonló hólyagszemet adott a polipoknak és az emlősöknek? Intelligens Tervezés?
https://www.researchgate.net/figure/Human-and-octopus-camera-eyes-have-…
 

Intelligent Design...gratulálok. Más bohócsipka nem volt kéznél, csak ez? Csak mert ezzel rohadtul lukra futottál ám...
A témát meg nem fogom hagyni, hogy irreleváns baromságokkal eltereld. Tudod mi sántít az elméletedben? Hogy az a szem több milliárd év evolúciója alatt fejlődött ki. Csillagászatian hosszú idő alatt van esély csillagászatian kicsi valószínűségeknek is bekövetkezniük. De itt három évről beszélünk, nem hárommilliárdról. Ügyes terelés volt. (Nem.)

Loop.

Derék dolog, csak amikor megpróbálom érzékeltetni, hogy egy 19 hosszú szekvencia kialakulása nem kell valami feltétlenül misztikus csoda legyen, te nem vagy hajlandó belegondolni sem, hanem befeszülsz egy 'a tudósok kiszámolták, ezen nincs mit filozofálni' lelkiállapotba.

Off: itt vajon mit látunk:

https://www.researchgate.net/post/COVID-19_CCTCGGCGGGCACGT_PRRAR_AA_Fur…

Megint bohócsipka? Hogy jöttek a misztikus csodák a képbe? Tényleg semmit nem olvasol el, amit írok? Nagyon nem mindegy, hogy az a "19 hosszú szekvencia" három év alatt jön létre, vagy hárommilliárd. A Moderna 2016-ban szabadalmaztatta. Más vírusokban sem addig, sem utána nem találtak ilyet. Ez azt jelenti, hogy a természetnek volt 3 éve kiszarni egy "19 hosszú szekvenciát".
Nem én nem vagyok hajlandó belegondolni itt a dolgokba, hanem te. Mert ha belegondolnál, akkor összedőlne a világképed. Hogy a gyógyszergyárak bizony keményen érdekeltek a járványokban és a beteg tömegekben. Hogy a bankok kőkeményen érdekeltek a pénzügyi válságok miatti hitelfelvételekben (akár magánembernek adnak kölcsön, akár cégnek, akár egy egész országnak). Hogy a világot irányító patkánybandában szikrányit sem lehet megbízni. Hogy a holdkóros, "összeesküvés-elmélet hívő" jobbosoknak (nem, /me neither) bizony igazuk van.

Off: itt vajon mit látunk:

Újabb terelést, természetesen. Mármint a részedről. Hol a hiányzó négy betű?

BTW, ez mi volt? Ennyire leadod a nívót, hogy már mindegy, hol próbálsz belémrúgni?

> Ez azt jelenti, hogy a természetnek volt 3 éve kiszarni egy "19 hosszú szekvenciát".

Egyrészt az evolúció nem olvas szabadalmi bejelentéseket, tehát ez a 'három év' egy teljesen értelmetlen szám.

Másrészt az evolúciónak nincs "célja", nem indul neki, hogy 'na most létrehozok egy szekvenciát'. Kiderült az imént, hogy más koronavírusok is kifejlesztettek hasonló enzimrészletet, csak nem pontosan ezzel a RNS-szekvenciával (ugye emlékszünk, hogy a aminosavak kódolása redundáns, például az arginin lehet CGU, CGC, CGA, CGG, AGA, és AGG).

Ja és már a múltkori diszkussziónál írtam, hogy felőlem a derék kíniak is belemérnökölhették a kérdéses szekvenciát a vírusba, amikor a teljesen biztonságos gain-of-function kísérleteket folyatták.

Egyrészt az evolúció nem olvas szabadalmi bejelentéseket, tehát ez a 'három év' egy teljesen értelmetlen szám.

Előtte nem létezett, hárommilliárd évig. Rá három évre meg véletlenül pont egy olyan vírusban alakul ki, ami ellen a szabadalmaztató cég vakcinát fejlesztett ki. Értelmetlen szám...

Másrészt az evolúciónak nincs "célja", nem indul neki, hogy 'na most létrehozok egy szekvenciát'.

Senki nem mondta, hogy célja van. Nagyon leadod a nívót; tényleg nincs már más, mint a bohócsipka húzogatása? Legyen akkor a valószínűség, ha nem tetszik az evolúció.

Kiderült az imént, hogy más koronavírusok is kifejlesztettek hasonló enzimrészletet, csak nem pontosan ezzel a RNS-szekvenciával (ugye emlékszünk, hogy a aminosavak kódolása redundáns, például az arginin lehet CGU, CGC, CGA, CGG, AGA, és AGG).

Kiderült, csak épp minek, mert teljesen irreleváns. A különbség még mindig csillagászati.

Ja és már a múltkori diszkussziónál írtam, hogy felőlem a derék kíniak is belemérnökölhették a kérdéses szekvenciát a vírusba, amikor a teljesen biztonságos gain-of-function kísérleteket folyatták.

Ezt bizony tényleg írtad. És ebben tényleg igazad is lehet. Viszont én meg már akkor is kérdeztem, hogy hogyan került a kínaiakhoz a Moderna szabadalma, de értelmes választ már akkor sem adtál. Hint: attól, hogy a kínaiak sarasak, az amcsik még nem lesznek ártatlanok. Tudod ki a top #1 tömeggyilkos nemzet? Hát bizony az amcsik. Ezért nem érdemes őket mosdatni. Most épp biofegyverekkel kísérleteznek. Hogy ez speciel "gazdasági" biofegyver volt, az egy dolog, de attól még biofegyver.

Most magyarázzam el, hogy mit jelent a szabadalom? Annyit elárulok, hogy az nem a találmány titkosítását jelenti, hanem az ellenkezőjét: a nyilvánosságra hozását, azzal, hogy a jogkövető polgárok/cégek nem utánozhatják ugyanazt a szabadalmas engedélye nélkül. Most kellene valahogy alátámasztani, hogy a titkos kínai laborok precízen betartják az amerikai szabadalmi jogot.

A 'tömeggyilkos nemzet' fogalma talán még ebben a topikban is ciki, inkább beszéljünk szervekről vagy személyekről, akiknek a tevékenység gyanús vagy kétes. Mint például ez az úr: https://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Daszak

Daszak was involved in investigations into the initial outbreak which eventually developed into the COVID-19 pandemic and became a member of the World Health Organization team sent to investigate the origins of the COVID-19 pandemic in China. This became controversial due to Daszak's previous activities with the Wuhan Institute of Virology, perceived by some as a conflict of interest.

Tehát mégis megpróbálod rákenni a kínaiakra. Ez nem ciki? És egyébként érdekes ez a pálfordulás, hogy miután nem sikerült megmagyarázni, hogy természetes úton alakult ki az érintett szabadalom által védett szekvencia, taktikát váltottál és most már ott tartunk, hogy oké, nem alakult ki, mesterséges a vírus, de akkor sem Amerika áll mögötte. Már a múltkor kérdeztem, hogy egyáltalán miért fejlesztette ki a Moderna ezt a szekvenciát, ami a fertőzési képességeket erősíti fel drasztikusan, de akkor sem válaszoltál rá semmi értelmeset. Nem, szegény ártatlan Moderna csak kifejlesztett egy módosítást, ami szuper-fertőzővé teszi a koronavírust, de ők ezt csak poénból csinálták, a gonosz kínaiak lopták el és szabadították a világra, véletlenül pont azt, amire ők vakcinát fejlesztenek.
A kínai laborok leszarják az amerikai szabadalmi jogot, de attól, hogy a Moderna valamit publikál valamit az amcsi szabadalmi hivatalnál, attól az még nem kerül automatikusan a kínaiakhoz. Most kéne alátámasztani, hogy a kínai labornak véletlenül pont sikerült a Modernának azt a szabadalmát lenyúlnia, aminek a "megfékezésére" már évek óta készül a cég a vakcinával. Amikor szembesítették a Modernát a tényekkel, csak kínos pislogásra és terelésre futotta... Ismerős?

Mondanám, hogy jogos, mert az amcsi elit a tömeggyilkos, nem az egész nemzet, de sajnos az amcsi jónép nagyon is egyetért a mindenféle "gonosz" országok szarrábombázásával és megszállásával, az amcsi katonák meg többször demonstrálták, hogy mekkora barbár vadállatok. (Inkább nem linkelném be azt a videót, amin pár agyonlőtt civil arab hulláját hugyozzák le vidáman röhögve.)

Mindent egyszerre, olvtárs? Talán próbáljuk pontokba szedni:

* Nem vagyok semmilyen szempontból a Moderna szóvivője, ügyfele, lekötelezettje, etc.
* Nem állítom, hogy mesterséges eredetű a koronavírus
* Nem állítom, hogy nem mesterséges eredetű a koronavírus
* Sosem vettem részt semmilyen gain-of-function kutatásban, nem is támogattam és nem is finanszíroztam ilyet
* Nem vagyok hajlandó egy 19 nukleinsavból álló szekvenciától 'hasra esni'
* Bőven lehetségesnek tartok ennél nagyobb "valószínűtlenségeket" is

* Nem vagyok semmilyen szempontból a Moderna szóvivője, ügyfele, lekötelezettje, etc.

Ilyet senki nem is állított. Azt állítottam, hogy az amcsikat próbálod kimosni a szarból, amit csináltak.

* Nem állítom, hogy mesterséges eredetű a koronavírus

Azt állítottad, hogy lehet, hogy az.

* Nem állítom, hogy nem mesterséges eredetű a koronavírus

Csak ezt bizonygatod már azóta, hogy ez a cikk napvilágot látott.

* Sosem vettem részt semmilyen gain-of-function kutatásban, nem is támogattam és nem is finanszíroztam ilyet

Ilyet megint nem állított senki, de azért köszi, hogy leírtad, egy kis szalmabábcséplés így ebédtájba' mindég jól gyün.

* Nem vagyok hajlandó egy 19 nukleinsavból álló szekvenciától 'hasra esni'

Ilyet senki nem is kért, de megmagyarázni sem kéne mindenféle irreleváns szamársággal, hogy deakkorsenemsedehamégisakkorakínaijakamerikasosehibásazazígéretfőggye...

* Bőven lehetségesnek tartok ennél nagyobb "valószínűtlenségeket" is

Már a matek sem megy? 1:3000000000000 != 0. Senki nem mondta, hogy nem lehetséges. Csak azt, hogy kurwa kicsi az esélye. Főleg ennyi idő alatt. És főleg ilyen "egybeesések" mellett.

Attól, hogy te nem fogadod el (vagy nem érted), attól az még nem lesz automatikusan hamis. Elfogadni nem kell, de bullshittel megpróbálni "cáfolni" azért elég meredek...

A számítást egyébként nem muszáj érteni; több egymástól független - konteómentes, tudományosan elfogadott - forrás is egyöntetűen állítja, hogy más vírusokban ilyesmi még csak mutatóban sem szerepelt, azt meg te is beláthatod, hogy elég kevés eséllyel fog pont a Moderna szabadalma és a kovid megjelenése közötti 3 rövid évben kialakulni ilyen valószínűség mellett az a szekvencia.
Az lehet, hogy a kínaiak is benne vannak. De ki garantálja, hogy a wuhani labort nem az amcsik üzemeltették, mint azokat, amiket Ukrajnában bombáztak szarrá a ruszkik? De még ha tényleg le is nyúlták a kínaiak, a szekvenciát a Moderna hozta létre, nélkülük ez a járvány nem jött volna létre. Ezen az egyen felesleges vitatkozni.
Arra nincs egyértelmű bizonyíték, hogy szándékosan adták oda a kínai labornak, de arra, hogy ők találták ki, arra cáfolhatatlan bizonyíték a saját szabadalmuk. Ennek megfelelően akár közvetve, akár közvetlenül, de részük van a kovid világjárványban. És, ha beleszámoljuk, hogy mennyit kaszáltak a vakcinákon, amit pont az ellen fejlesztettek ki, amit a kínaiak az ő cuccukkal felturbóztak, akkor a közvetlen részvétel sokkal valószínűbbnek tűnik.

Akkor, most megválaszolhatnád ezt is.

Most hogy így mondod, nem nézed ki a konspirátorokból (ha tényleg konspirátorok voltak), hogy a szabadalmazott szekvencia helyett inkább egy szinonímát használtak volna, hogy eltereljék magukról a gyanút?
(Mint például Serge Ladko, a rablóvezér, aki minden rablásnál álarcot viselt, de ahhoz ragaszkodott, hogy az emberi többször is kimondják a nevét, hogy megmaradjon az áldozatokban, hogy ő Serge Ladko.)

Van ott egy komment:

Seth Crosby That stretch of 19 bases (CTACGTGCCCGCCGAGGAG) is not unique to SarsCoV2 and Moderna; it occurs in a number of microorganisms. Using BLAST, a simple online tool, I compared it to all known genomes (excluded SARSCoV2 to see what other organisms contain it). Dozens of perfect hits. Try it yourself! https://blast.ncbi.nlm.nih.gov/Blast.cgi

Mondjuk elmegyek ide: https://blast.ncbi.nlm.nih.gov/Blast.cgi?PAGE=Nucleotides
beírom, hogy

  Enter Query Sequence: CTACGTGCCCGCCGAGGAG
  Organism: bacteria (taxid:2)

Vajon a találatként feljövő baktériumok mind plagizáltak a Modernától?

Az állítás az volt, hogy más vírusokban nincs ilyen szekvencia. Hogy jöttek képbe a baktériumok? Hogy szerválta volna be tőlük a kovid ezt a szekvenciát? Ezt - ahogy más források leírták - csak rekombináció útján kaphatta volna meg, egy másik vírustól. (Plusz ugye a véletlen mutáció a 1:3000000000000 eséllyel.)

Egyébként akkor most a Moderna levédett egy létező szekvenciát? Kipuskázták valamelyik baktériumból és belerakták a kovidba?

Sz*rk: De nézzük máshogy. A baktériumokban ott volt ez a szekvencia, a jóég tudja mióta. A vírusokban mégsem jelent meg, valahogy nem bírták "átvenni" tőlük. Aztán jön a Moderna, szabadalmaztatja, majd rá három évre pont abban a vírusban jelenik meg, ami ellen ő vakcinát gyárt, addig valahogy egy vírusban sem bírt feltűnni. Hogy jött ez ki?

Megkaptad a linket a posztra, ahol ki volt vesézve. Érdemi cáfolat nem jött, csak rejtélyeskedő visszakérdezgetés és mutogatás az éves statisztikákra terelés gyanánt. Tudod mi a vicces amúgy? Hogy, ha az éves statisztikát nézed, akkor abból is az derül ki, hogy 2020 előtt ~130k volt az átlag éves halálozás, aztán 2020: 140k, azaz 10k fő plusz, majd 2021: 155k, azaz 25k fő plusz. 10k + 25k = 35k. Tehát max. 35k fő halhatott bele a kovidba 2020 és 2021 alatt. És mennyi a hivatalos kovid hullaszám ehhez képest? 45k. Mennyi a különbség? 10k. A havi statisztikákból én mit hoztam ki? Ugyanezt.

No comment.

Igen, én is sejtettem, hogy a h20-h19 ≠ cd20 és  h21-h19 ≠ cd21 a 'nyilvánvaló probléma az adatokban', csak azt nem tudom, hogy mi a probléma, és mitől nyilvánvaló.

Jelölje cd20 és cd21 a covid-halottként elkönyveltek száma 2020-ban és 2021-ben. Becslésem szerint cd20 kb 9429, cd21 durván 29675 (cd22 eddig mintegy 7543)

Recap:

h19= 129,603
h20= 141,002 = h19 + 11,399
h21= 155,621 = h19 + 26,018

Te ezt direkt csinálod? Mire alapozod ezeket a "becsléseidet"? Ex-has? (2022-vel nem tudunk addig számolni, amíg a KSH statok nincsenek a kezünkben, de az omikronba nem sokan halnak bele.)
45k hullát jelentettek le hivatalosan kovid halottnak. Ehhez képest 35k halt meg összesen pluszban. Ez volt a havi statisztikában is, de neked az nem jó, legyen éves. Abból is az jön ki. Mit szeretnél még? Ennek csak két magyarázata lehet: vagy odacsaltak tízezer hullát, vagy valamiért pont akkor haltak meg bármi másban tízezerrel kevesebben, mint előtte baromi sok évig. Lehet tippelni, mi a valószínűbb.

> Mire alapozod ezeket a "becsléseidet"? Ex-has?

Már mondtam: worldometer. Ők meg a koronavirus.gov.hu-t nevezik meg forrásként.

> 45k hullát jelentettek le hivatalosan kovid halottnak. Ehhez képest 35k halt meg összesen pluszban. Ez volt a havi statisztikában is, de neked az nem jó, legyen éves. Abból is az jön ki. Mit szeretnél még?

Elismerem, hogy h20-h19 ≠ cd20 és  h21-h19 ≠ cd21, csak szeretném tudni, hogy ez miért jelenti azt, hogy 'nyilvánvaló hiba van az adatokban'? Van valamilyen matematikai modell, amiből következik, hogy márpedig ezeknek egyenlőeknek kell lenniük?

/o\ De bazzeg, pont arról megy a vita, hogy az úgy hamis, ahogy van, annak az adatait cáfolják a KSH statjai... Te ezt direkt csinálod?

Nem... Nem egyenlőnek kell lennie, hanem nem haladhatja meg. Áruld már el, ha összesen halt meg X-szel több ember, mint szokott, akkor hogy halhattak bele még tízezerrel többen is? Mint mondtam, erre két magyarázat van: vagy nem létezik az a tízezer hulla, vagy hirtelen - és egy járvány, meg egy gazdasági válság közepén - tízezerrel kevesebben haltak meg bármi másban, mint szoktak.

Beszéltem nővérrel, a kórházak adatai úgy szarok, ahogy vannak. Nem csak COVID esetén. Használhatatlan.

 

COVID alapbetegség: hipertónia, magas vérnyomás, vagy: diabétesz, diabetes, cukorbetegség.

 

A doktor bácsi kézzel beírta az alapbetegséget. Nem az van, hogy szerepel a kórházba kerülésnél minden adat betegségkóddal (combo box) és a rendszer lejelenti halál után. Mutasd meg az adatszerkezetet és megmondom ki vagy.

Informatikusként a káosz a megfelelő szó.

Nem kell azonosnak lenni.

De hidd el, hogy a magyar egészségügynek fel sem tűnt volna, hogy az oltás vérrög-képződést okozhat.

A norvég egészségügy más, tudod ott nem az orvosbárók szakvéleménye a mérvadó. Adatokkal dolgoznak.

Eddig már vagy hússzor indokoltam meg. Direkt csinálod? 35k a plusz halálozás a KSH szerint. 45k hullát tulajdonítanak a kovidnak. Hogy halhatott bele 45k ember a kovidba, amikor összesen haltak meg 35k-val többen? Ez vagy azt jelenti, hogy 10k-val több hullát csaltak oda, vagy azt, hogy valami csoda folytán 10k-val kevesebben haltak bele bármi másba, mint kovidba, mint előtte sok évig. (Amire kb. zéró esély van.) Mit nem értesz? Vagy direkt értetlenkedsz? Hányszor írjam még le? Inkább most már te indokold meg, hogy mi az, ami miatt olyan érthetetlen számodra, hogy miért nem halhatott bele 45k a kovidba, ha 35k halhatott bele összesen...

Szerintem azért nem írod le azt általad használt modellt, mert nem is tudsz róla, hogy van ilyen, hanem hallgatólagosan felteszed, hogy ez az egyetlen lehetséges modell, és nyilván mindenki más is ezt használja.

Ez szerintem kb. a következő: amikor valaki meghal, és volt két héten belüli pozitív kovid-tesztje, akkor egy biztosítási matematikus kellene megtippelje, hogy egyébként túlélte volna-e a tárgyévet, és ha az a válasz, hogy 'nem', akkor őt nem kell kovid-halottként statisztikába venni, de ha a válasz 'igen', akkor ő statisztikailag kovid-halott.

Na így lehetne azt várni, hogy ha más különös esemény nem volt [amilyen például a lockdown miatti életmódváltozás], akkor a kovid-halottak száma kb. kellene legyen egyenlő a többlethalálozással. [Bár persze meghalhat valaki kovidban mindenféle teszt nélkül is a saját lakásában.]

Recap:
cd20= 9,429 h20-h19=11,399
cd21=29,675 h21-h19=26,018

WTF... Két lehetőséget is felvázoltam, csak leírtam, hogy a második rohadtul nem valószínű. Kb. esélytelen.

Ember, te mi a fárasról beszélsz? Nem arról beszélünk, hogy valaki meghalt és vitatott, hogy tényleg a kovid vitte el, vagy sem, hanem arról, hogy összesen nem haltak meg annyian, mint amennyi szerintük a kovidba belehalt. Arról beszélünk, hogy meg sem halt. Hányszor írjam még le?

És már megint nem olvastad el, amit írtam. Direkt csinálod? Hányszor írjam még le, hogy én nem arról beszélek, hogy egyenlőnek kellene lennie? Hányszor jössz még ezzel a bullshittel? Én nem ezt írtam. Én azt írtam, hogy nem haladhatja meg. Márpedig meghaladja. Sokadjára írom már le. Mire számítasz? Hogy ha elégszer adod a számba ezt a baromságot, akkor harlequinen kívül más is elhiszi majd, vagy mi?

Ezeket a számokat meg hiába böfögöd ide hatvanadszorra is, mert a cdxx a megcáfolt hivatalos adat, a hxx-ből meg ugyanúgy az jön ki, hogy tízezerrel több kovid hulla van, mint KSH-s többlethalott.

Az nem számít cáfolatnak hogy nem szerinted 'nyilvánvalóan nem jó'. Alapvetően azt kellene elmagyaráznod, miért nem jó,  vagyis miért gondolod, hogy akit kovid halottként könyveltek el, az egyébként biztosan megélte volna az év végét, vagyis nem jelent volna meg az azévi halálozásokban.

Hasonlat jöhet? Mondjuk ha az eutanázia engedélyezve lenne, vagyis a gyógyíthatlan beteg kérhetné, hogy ne hosszabbítsák meg mindenáron a haldoklását hetekkel/hónapokkal, hanem engedjék meghalni, akkor ez megjelenne a statisztikában mint többlethalálozás? Nem, mert amúgy is meghalt volna.

Történetesen a kovid-áldozatok között is többségben voltak az öregek, betegek és beteg öregek, akik bizonyos eséllyel meghaltak volna abban az évben, tehát nem minden egyes eset értelmezhető többlethalálként.

Előre megmondtam, hogy a rettegés, a bizonytalanság csökkenteni fogja a születéseket. (Még a vakcinák nélkül is, ami simán lehet, hogy rátett egy lapáttal.) Aztán most ki is jött statisztikaként a világ több országából, hogy valóban így lett. Aki nem látta ezt előre, az teljesen vak és hülye. Ne csináljunk már úgy, mintha senki nem számított volna erre és meglepődnénk.

Pont ezt mondjuk, hogy a meg nem született babákért nem a vírus felelős, hanem az intézkedések. A jövő a babák. Konkrétan a jövőnkből áldoztunk fel egy jelentős részt azért, hogy mentsük az öreg emberek életét a Covidtól. Persze arra sincsen semmi bizonyíték, hogy akár egyet is megmentettünk, és esetleg nem lett rosszabb a kimenetel.

Az immunrendszernek sem a félelem, sem a maszk hordás, sem az állandó fertőtlenítés nem tesz jót. A karanténben felszedett plusz 5 kiló is árt. Akárhova nézek intézkedések általi ártalmakat látok. És akkor a vakcinákról még nem is szóltam.

Vírus, persze...

Már hússzor elmagyaráztam. Direkt nem érted. Azért nem érte volna meg az év végét, mert az előző években is ugyanannyian haltak meg. Ez statisztika. Ha évekig 130k volt a natúr halálozás, akkor 2020-ban és 2021-ben is annyinak kellett volna lennie, ha nincs kovid. De volt kovid és keletkezett 35k plusz hulla. De mégis 45k-t írtak oda.

Leírtam, hogy az, hogy azért nem látszik az a 10k fő kovid halott a többlethalálozásban, mert benne van az alap 130k-ban, az csak akkor történhetne meg, ha egyik pillanatról a másikra 10k-val csökken azok száma, akik nem kovidban halnak meg. Azaz, ha nem lett volna kovid, akkor negatív többlethalálozás lett volna. 10k-nyi. Mindez egy járvány, lockdown és gazdasági válság alatt, amikor kirugdalták a nem kovidos embereket a kórházból, amikor csomóan lettek öngyilkosok a bezártság, meg a csődök miatt.
Direkt nem olvastad el, vagy direkt letojtad, helyette félremagyaráztad, hogy a KSH többlethalálnak szerintem meg kéne egyeznie a kovid halottak számával. Nem. Én nem ezt mondtam.

Azt kéne már megérteni, hogy a hazai éves halálozás 2020-ig oda volt cövekelve a 130k köré, már vagy 20 éve. Jön a kovid és hirtelen megugrik 35k-val. Hogy most az a 35k tényleg mind a járványnak és nem a járványkezelésnek köszönhetően halt meg, az a kérdés szempontjából mindegy is, mert a kérdés az, hogy mennyi volt a többlethalál, mennyien haltak meg pluszban, azaz mennyit vihetett el összesen a kovid. És a válasz az, hogy 35k-t. Ehhez képest 45k-t jelentettek le.

Nem nagyon haladunk előre... Próbáljunk meg két egyszerű kérdésre választ találni:

1. az megvan, hogy cd20+cd21 = 39186, ezzel szemközt h20 + 21 - 2*h19 = 37417, tehát az a hatalmas különbség azért nem annyira hatalmas?

2. ha én a sors rendelése szerint 2021. március 8-án kellett volna meghaljak szívinfarktustól, de helyette 2021. január 10-én meghalok kovidban, akkor lehet-e, hogy én benne vagyok az egyik statisztikában [covid halottak], de nem vagyok benne a másikban [többlethalottak]?

1. Csakhogy a kovid hullámokban jött. 3. hullám: 9500 többlethalál és 20000 kovid hulla. De persze te időszakokkal nem foglalkozol, mert az évekkel lehet trükközni és ide-oda tologatni azt a 10k-t, míg a hullámokkal nem.

2. Miért is kellett volna meghalnod szívinfarktusban? Azért, hogy belemagyarázhasd, hogy mindenképp meghaltál volna, tehát nem látszol a többlethalálok közt? Inkább azt magyarázd meg, hogy hova tűnik az a 10k ember, aki benne lesz a kovid halottak közt, de nem lesz benne a többletthalálok közt.

Nem engem, hanem azt igazolják, hogy kamuztak. És igazolják. 130k volt az alap halálozás, volt 35k hulla és 45k-t jelentettek kovidosnak. Ezen nincs mit magyarázni. A pontos intervallumot egyébként nem tudom; 3. hullám. Sokadjára linkelem be a kommentet, amiben a KSH grafikonjai vannak elemezve.
De nézegetheted Csab grafikonjait is, szerintem az pontosabb, mint az, ahogy én kézzel behúzogattam a vonalakat és a ~10k-nyi plusz hulla azokon is látszik.

Off: Drupálnyóc GIGASUX!!!

Találtam heti lebontást összhalálozásra: https://www.ksh.hu/stadat_files/nep/hu/nep0065.html
Itt a szélsőjobb oszlopban van az összes haláleset arra a hétre, nemtől és korosztálytól függetlenül.

A Wikipedia szerint a harmadik hullám februárban indult be és június elején fújták le. Tehát legyen februártól júniusig, az 5. héttől a 22.-ig.

Fogjuk a harmadik hullám idejét és mérjük össze egy pre-kovid időszakkal, pl. 2019-cel (most nincs kedvem 20 évig visszamenőleg kiszámolni az átlagot, jó lesz egy non-kovid év is):

Hét 2021 halottak 2019 halottak
5. 2884 3384
6. 2888 3263
7. 2926 3034
8. 3172 2888
9. 3271 2909
10. 3809 2713
11. 4301 2733
12. 4568 2469
13. 4534 2411
14. 4139 2414
15. 3532 2393
16. 3251 2327
17. 2970 2442
18. 2724 2316
19. 2552 2283
20. 2392 2208
21. 2334 2283
22. 2410 2196
Összesen: 58657 46666

A különbség - azaz a többlethalálozás - 2019-hez képest 11991 fő a harmadik hullám idején. (Én 9500-at becsültem az átlaghoz képest, számadat nélkül, csak a grafikon alapján. Nagyon nem lőttem mellé, nagyságrendileg simán stimmel.) Ehhez képest, a hivatalos adatok szerint a harmadik hullámba 20521 fő halt bele. A különbség 8530 fő. Csab grafikonja is (majdnem) hajszálpontosan ezt az eltérést (8537) hozta ki. No. Fucking. Comment.

Szóval, hogy halhatott bele ~20k fő a kovidba a 3. hullám idején, amikor a 3. hullám idején összesen haltak meg ~10k-nyian "pluszban"? Szeretnél még valamit terelni, valamilyen irreleváns adaton lovagolni, valamibe valamit belemagyarázni?

A worldometer adatai szerint 17305 covid halott volt ebben az időszakban. Akkor most kérhetném a magyarázatot, hogy miért is van itt nyilvánvaló probléma az adatokkal? Miért kellene ennek a két számnak megegyeznie?

Szerk: ha akarod, összenézheted a 2021 tavaszi adatokat a 2020 tavaszi adatokkal is (statisztikailag nézve elhanyagolható számú covid halott volt 2020 tavaszán), hátha akkor még nagyobb különbséget találsz.

Te ezt direkt csinálod. Ha nem írtam le eddig vagy hússzor, hogy nagyobb nem lehet, akkor egyszer sem, de te ezt most már konzekvensen szarod le és konzekvensen próbálod a számba adni, hogy én azt mondom, hogy egyezniük kéne. Kurwa gáz, amit csinálsz. Aljas, sunyi és iszonyat szánalmas. Fejezd abba.
A worldometer ugyan a koronavirus.gov.hu-ra hivatkozik, de ott nincs így lebontva, hogy melyik hullámban mennyien haltak meg, én legalábbis nem találtam. A 24.hu-n közölték a hivatalos statisztikát, ott pedig 20521 fő szerepel. De egyébként még ez a nem tudom honnan kapart 17305-ös adat is 5k-val több, mint amennyi összesen lehetne.

> Ha nem írtam le eddig vagy hússzor, hogy nagyobb nem lehet, akkor egyszer sem

Egyszer azt is odaírhattad volna, hogy miért nem lehet nagyobb.

A wom-en van egy halottak száma idő szerint grafikon, a HTML-source-ban pedig naponkénti bontásban a számok.

Off: Ha durván akarnék számolni, azt mondanám, hogy az első hullám statisztika hiba, a többi három egyenként 15e halottal járt.

Egyszer azt is odaírhattad volna, hogy miért nem lehet nagyobb.

Egyrészt odaírtam. Nem halhattak bele többen a kovidba, mint amennyien összesen meghaltak pluszba. Kivéve, ha ennyivel kevesebben haltak meg bármi másban. Ezt eddig vagy hússzor leírtam, de lehet, hogy többször. De te leszarod, értetlenkedsz, terelsz és szalmabábcsépelsz tovább.
De egyébként még ha nem is írtam volna oda, az téged nem jogosít fel arra, hogy nekiállj szavakat adni a számba.

A wom-en van egy halottak száma idő szerint grafikon, a HTML-source-ban pedig naponkénti bontásban a számok.

Hogy a WoM mit hova pakol az az ő dolguk. Itt januárban azt jelentették be hivatalosan, hogy 20k halt bele. (Ott a 24.hu-n a cikkben a 4 hullámnak az össz. áldozatszáma per hullám.) És 20k pedig nem halhatott bele, ha összesen 10k körül haltak bele pluszba.

Sunyi és aljas módon vitatkozol. Fizetnek érte? Vagy ennyire kétségbeesetten hinni akarsz a rendszerben? Vagy ennyire tellik?

Hurrá, végre eljutottunk a matekhoz.

Szóval ha egy héten meghal 100 nyolcvanéves COVID-ban és a KSH 100 ötvenéves többlethalálozását méri, akkor mi van?

A COVID halottak megfiatalodtak haláluk után?

Szerencsére Bölcs Cecília megosztotta az életkorát a COVID halottaknak is.

Nincs más dolgod, mint megnézni, hogy az adott hét KSH többlethalálozása és a COVID halálozás milyen viszonyban van egymással.

Amennyiben 100 nyolcvanéves COVID halottat ír Ceci és a KSH is ezt méri, akkor valós többlet halálozásról beszélünk.

Amennyiben 100 nyolcvanéves meghal COVID-ban, de KSH többletként nem jelenik meg, akkor kamu halottakról van szó.

 

Gyönyörködj a 10k kamu COVID halottban heti eloszlásban:

https://github.com/kamutelapo/covid/blob/master/egy%C3%A9b/COVIDHalotta…

 

Az ábra érdekessége, hogy az oltási kampány alatt feltűnően sok kamu halott volt, de a delta hullám alatt jóformán senki. Mérési hiba.

A 9000-rel kevesebb születés nem fog 9000-rel kevesebb halálesetet eredményezni, hogy a halálozási divergencia kiegyenlítődjön a KSH halálozási statok és a kovid jelentések közt. Szóval Kásler vagy hazudik, vagy hülye, vagy mindkettő.

Vettem a fáradságot és beleolvastam annak ellenére, hogy 444. A forrás amiből kiindul: "Regisztrált fertőzöttek halálozási aránya a járvány első két hullámában". Szó sincsen az összes halálozásról, csak erről az arányról.

Miért semmitmondó ez a szám? Mert azon is múlik az értéke, hogy mennyit tesztelnek. Vegyünk két sarkos példát:

* 10000 ember, mindenkit tesztelnek, lesz 100 regisztrált fertőzött. Ketten meghalnak, 2/100=2%

* 10000 ember, senki nem tesztel csak az az egy, aki már fulladozik is viszi a mentő. Ő meg is hal: 1/1=100%

Melyik kisváros járt jobban és miért? Melyiknek jobb a 444-es mutatója? Na, ennyi értelme van ennek. A Covid alatt annyi hülyeséget összehordtak már, hogy ezt nem kellene tovább fokozni. Ezeknek az értelmetlen statisztikáknak szerintem három oka lehetséges:

 * Valakik el akarják kendőzni a valóságot és ezért mindenféle figyelem elterelésre alkalmas szart összehordanak.

 * Nincs rendes adat, ezért abból próbálnak főzni ami van. Tejporból Mákostésztát.

 * Tényleg teljesen hülyék az újságírók.

Ha tanultál matekot, az agyad elszáll az orvosi jelentésektől.

Az oltatlanok halálozási számaiba belevették azt is, amikor még nem volt vakcina. Utána kiszámolták, hogy mennyivel több oltatlan hal meg. Egyetemet végzett emberek megkajálták ezt a baromságot. Jobban hisznek a meséknek, mint a tényeknek.

Szerintem a 3 ok valójában egy:

Valakik el akarják kendőzni a valóságot, ezért a tényleg teljesen hülye újságíróknak, mindenféle használhatatlan fals adatot adnak és a hasznos idióta újságírók agyatlanul leközlik.

:)

Mellesleg az is érdekes, hogy a használhatatlanságát többszörösen bizonyított PCR teszt az alapja ezeknek a számoknak. 

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Nekem ezeket mutatta:

"Ezt a férget nem bírom elviselni [hányos szmájli]"

"Aki megkapta a soha ki nem mutatottat, csak a ráolvasottat, a 3. oltás után, az a magát megmérgezésének köszönheti a baját!"

"Oké ők ezért kapják a pénzt, hogy tolják a propagandát, de van még valaki aki benyalja ezt?"

"Nekem, egyre többször viszket a tenyerem. Lehet, hogy nyári-omicronkovidos lettem?"

"Vajon a magyar Mengelének meg lehet már a 4. oltás?? Ha már így ajánlja..."

Nagyon sok oltottnak ki van velük a töke.

A COVID jelenleg a nátha és a meghűlés veszélyességi szintjén van. Nyugodtan leakadhatnának a témáról, de nem ezért fizetik őket.

A majomhimlővel is hülyét csináltak magukból. Senki nem hal bele, pedig 40%-ban immungyönge AIDS-esek a betegek.

http://24.hu/tudomany/2022/07/09/maszk-covid-omikron-koronavirus-oltas/

Kezdődik megint. Ennyit arról, hogy lejárt lemez lenne a kovid-terror, meg az oltásterror. Külön kiemelném ezt a két megabullshitet:

Fontos azonban, hogy a vakcinákkal kialakított T-sejtes védelem hatékonysága továbbra is magas fokú, és ezen múlik, hogy a kórokozó milyen komoly betegséget idéz elő – emiatt a vakcinák továbbra is jól védenek a súlyos megbetegedés ellen.

A virológus továbbra is tévhitnek nevezi, miszerint nem is baj, ha valaki átesik egy enyhe lefolyású Covidon, mert akkor erős, természetes védettséget szerez. Egyrészt nem tudjuk, kinél milyen súlyos betegség alakul ki, másrészt a hosszú Covid káros hatásait is ajánlott lenne kihagyni: a fertőzést mindenképpen próbáljuk elkerülni.

Figyelem #1: a fertőzésen áteséssel kialakított T-sejtes védelem nem játszik, mert abból nem profitál bilgéc, meg a Big Pharma többi öltönyös dögkeselyűje.
Figyelem #2: ha a betegséget kapod el és a vírusok termelik a káros tüskefehérjét a fertőzés pár napja alatt a légutaidban/légzőszerveidben, az nagyon súlyos betegséget és káros hosszútávú hatásokat produkál, de ha betolatod magadba a bilgéc féle mRNS féle szarokat és azok termelik a káros tüskefehérjét akár hónapokig és bárhol a szervezetedben az nem fog semmiféle súlyos betegséget és hosszútávú káros mellékhatást eredményezni, mert mi azt mondjuk.

Oltass paraszt. Évente négyszer. Ha nem a vírus, majd az oltás elvisz. Túl sok van belőled és kell a házad/telked/kocsid/minden vagyonod. Fancy a Great Reset?

Oltass paraszt. Évente négyszer. Ha nem a vírus, majd az oltás elvisz.

Kit ismersz, akit elvitt az oltás vagy bármilyen maradandó egészségügyi károsodás érte volna az oltás következtében?
Nem provokállak, komolyan kíváncsi vagyok.

Én egy ilyen embert sem. Olyat viszont igen, aki belehalt (idős volt) és olyat is, akinek maradandóan károsult a szaglása a COVID miatt (pedig fiatal, sportol, egészségesen táplálkozik). Szóbeszéd útján több ilyen esetről hallottam, COVID oltás következtében bekövetkezett halálesetről/egészségkárosodásról pedig egyről sem.

(Igaz, egyszer egy éjszakai taxisofőr meg akart győzni róla, hogy a COVID vakcina egy teljes idősek otthonát kiirtott, mert az unokaöccse hullaszállító és tőle hallotta. Majd olyasmit kezdett el vizionálni, hogy hát hova tart a világ, higgyem el, a jövőben még ilyen kis oltási füzetet is be fognak vezetni embereknél, csak úgy, mint a kutyáknál. Meglepődött, amikor felvilágosítottam, hogy oltási kiskönyv embereknek elég rég óta van, és valószínűleg ő is rendelkezik eggyel.
Valahogy nem tartottam őt megbizható forrásnak.)

A szomszédasszonyomat. De ez anekdotikus érvelés, hogy kit ismerünk és mit hallunk. És nem tudom, hogy jön az oltási könyv ahhoz, hogy ha nem veszel fel évente négy kovid vakcinát, akkor korlátozva leszel.

Jön még lezárás, hogy szegényedj el és legyél kénytelen megválni az autódtól, ingatlanodtól, jön még járvány, meg kötelező oltás, hogy beteg is legyél, vagy akár pusztulj bele. Kell az elitnek a bolygó, már nincs szükségük ránk és csak útban vagyunk.

Még mindig csak a kovid-oltásokról beszélünk. Senkinek nincs baja pl. a kanyaróoltással, vagy a tetanusszal.

Mondjuk egy érdekes rész van benne:

A vakcinák hatékonyságáról nyújtott tájékoztatás gyanánt kiadott rémálom talán szót sem érdemel, de az mennyire növeli a bizalmat az oltásban, hogy ez után pár hónappal kiadtak olyan adatokat, amik még a saját korábbi számaiknak is ellentmondtak (a korábbi táblázat szerint az első 550 ezer Pfizer-rel oltottból 175 halt meg, a későbbi szerint az első 2,5 millióból 103) – mindezt egyetlen hang kommentár, magyarázat, egyáltalán, bármilyen megszólalás nélkül, amiből úgy tűnhet, hogy itt esetleg talán valami szóra érdemes dolog történt. Amikor egy újságíró rákérdez erre, egész egyszerűen nem válaszolnak, egyetlen szót sem. Ez jót tesz az oltásba vetett bizalomnak?

Rögtön felmerül a kérdés, hogy ha ellentmondanak a saját számaiknak és nem hajlandóak beszélni, ha valaki rákérdez, akkor, ha ennyire megbízható a kommunikációjuk és mérési módszertanaik, akkor valójában mennyire megbízhatóak az eredményeik? Vajon hányan haltak bele valójában? Hányan nem, de szenvedtek maradandó károsodást?

Fejbekúrtak síléccel,
fel a fára bilgéccel!

És a fickónak mi köze a pszichológiához? Nem kell elhagattatni senkit, de  hátszelet sem kell adni ostoba állatoknak, csak azért mert egy tök más területen volt valami sikerük.  (amúgy tipikusan ez, mikor egy sportoló elindul politikusként, és azért szavaznak rá, mert jó sportoló volt)

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Érdekes: oltáspártiként az ipse fél lealázni az oltatlanokat az igazsággal, mert szerinte ez nem segít.

Nálam fordítva szokott lenni: az oltottakat simán lealázom, ha készületlenül vitatkoznak. Volt egy fórum, ahol megjegyezték, hogy az oltásellenesek nem tudnak reális érveket felhozni. Elég gyorsan lealáztam őket reális érvekkel: hazai és külföldi kormányadatokkal, azóta csend van.

Jó, hogy linkelted.

A best of Merkelyből kimaradt, hogy az oltás 360%-kal csökkenti a kórházba kerülés lehetőségét, 630%-kal az intenzívre jutás lehetőségét.

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02tU8EjRzwFZ6ChzjCPcLz…

 

Merkely faszságai mellett igencsak könnyű itthon konteósnak lenni. Közröhellyé vált az egész történet, a nép meg kuncog rajtuk.

Most értem ide: https://github.com/tamas-ferenci/GondolatokAVedooltasokkalKapcsolatosBi…

Lejjebb görgetve vannak a "pozitív" plakátok, amiket Maya Goldberg-től idéz. Annyira jó, hogy tények helyett az emberek identitásával próbálnak rezonálni és ezen keresztül érzelmi módon támadni. Lefordítva ezt próbálják átadni: "I am a fellow hippie just like you and I also give all vaccine to my children." Érdemes ezt a módszert jól megérteni és megpróbálni felismerni a hétköznapokban. Jó tudni, hogy aki ilyennel próbálkozik nem feltétlenül őszinte, és valószínűleg hátsó szándéka van. Csalók is használják ezt a trükköt: kérdezgetnek, aztán mindig kiderül, hogy egy faluból valók vagytok, vagy ugyanaz a kedvenc focicsapatotok és utána jön, hogy kellene egy kis segítség, mert ellopták a pénztárcáját. Ugyanaz pepitában. A jó édesanyáddal csinálj pszichológiai trükköket, ne velem!

Kezd kirázni a hideg ettől az embertől. Eddig azt gondoltam, hogy ő legalább nem olyan hülye mint a többi (lásd: Rusvai, Szlávik, meg a főhülye amelyiknek tikkel a szeme, elfelejtettem a nevét). De most már azt gondolom, hogy addig jó nekünk ameddig az őszinte hülyék vannak a nyeregben, nem ezek a kígyó-szerű félműveltek akik bevállalnak bármilyen pszichológiai trükköt is, hogy eladják amit a futtatóik rájuk bíztak.

Talán most már az utolsó hozzászólásom lesz a cikkhez, de ezt nem tudom értelmezni, segítsetek! A vége felé hivatkozik jó példaként egy kutatásról egy publikációt, ami arról szól, hogy epilepsziás gyerekeknél mi van a vakcinákkal. Ez a cikk: https://bmcpediatr.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12887-018-1112-0

Csak az Absztraktot futottam át jó szokásomhoz híven (különben még megártana a sok hülyeség és még a végén oltáspártivá válnék, LOL), a Results fejezetben ez a mondat áll: "Children with immunizations had more seizures than either those with no immunizations or those with no records (mean 2.5 versus 0.7 versus 0.9, p < 0.001)."

Majd ez a következtetés: "Conclusions
Children with epilepsy do not appear to be at increased risk of medically attended seizure following immunization. These findings suggest that immunization is safe in children with epilepsy, with benefits outweighing risks."

WUT? Most akkor több seisure volt vagy nem? És ha igen, akkor azt hogy lehet úgy értelmezni, hogy az nem baj?

 

A results fejezetben van ez is: "The risk of medically attended seizure was not increased 0–14 days after any vaccine (RR = 1.1, 95% confidence interval (CI): 0.5–2.8) or 0–2 days after inactivated vaccines (RR = 0.9, 95% CI: 0.1–7.1) versus 21–83 days post-immunization. No seizure events occurred 5–14 days after live vaccines."

WUT? Mit hasonlítottak mihez és miért? Miért pont ezt nézték ezekkel a számokkal, és miért nem például az összeset a vizsgált időszakban a vakcinák számához képest? Nem tudok másra gondolni, mint hogy trükkös adatcsemegézés áldozatai vagyunk ezen cikk által is.