Covid-19 vakcinák tudományos szemmel (4.)

Fórumok

Letoha Tamas

Angliában hat egészséges gyermek halt meg Covid-ban egy év alatt, de a lezárások időzített bombák a fiatalok egészségére. A Telegraph cikke.

A szakértők szerint egy új felmérés pusztító képet festett a gyermekeket ért hosszú távú károkról és a jövőre elraktározott egészségügyi problémákról. Dr. Camilla Kingdon, a Királyi Gyermekgyógyászati és Gyermekegészségügyi Tagozat elnöke elmondta, hogy felmérésük „nagyon-nagyon kis számban” mutatott ki olyan gyermekeket, akik Covid-fertőzésben haltak meg.

Eközben az egymást követő bezárások és a társadalmi távolságtartás sokkal nagyobb következményekkel járt „az oktatás elvesztése, a mentális egészség és más járulékos károk miatt”, mondta, és a hatások nagy része még nem látható.

Dr. Kingdon szerint a gyerekek „nagyon-nagyon súlyos árat” fizettek a járványért. És azt mondta, hogy a hatás az egészségük számos aspektusában volt látható. Figyelmeztetett: „Ez látható a közösségi gyermekegészségügyi szolgálatoknál, az autizmus-felméréseknél és a terápiás beutalásoknál is. „Jelentős lemaradásunk van, amit orvosolnunk kell, ahogy túllépünk a járványon. A gyermek-egészségügyi szolgáltatások egyes aspektusai sújtották a világjárvány miatt, és hosszú folyamat lesz ennek felzárkóztatása.”

Russell Viner professzor, az University College of Londoni serdülők egészségével foglalkozó professzora és a Covid-esetekkel foglalkozó tanulmány szerzője azt mondta: „Ha együtt nézzük ezeket az adatokat, az azt mutatja, hogy a világjárványnak a gyermekekre gyakorolt közvetett hatásai valószínűleg lényegesen nagyobb, mint a közvetlen hatások.”

„Az aggodalomra ad okot, hogy amit csinálunk, problémákat halmozunk fel a jövő számára” – mondta Viner professzor.

Az Oxfordi Egyetem gyermekkori daganatos megbetegedések vizsgálata a 25 év alatti gyermekek és fiatalok diagnosztizálását vizsgálta, összehasonlítva a 2020 februárja és 2020 augusztusa közötti időszakot a korábbi évek azonos időszakával.

A tanulmány azt is sugallja, hogy az eseteket agydaganatos, leukémiás, limfómás, szarkómás és vese daganatos eseteket pedig jóval később észlelték, mint általában, a járvány idején diagnosztizált eseteket kétszer nagyobb valószínűséggel fedezik fel az intenzív osztályba kerülés után.

Csütörtökön az NHS adatai szerint 5,8 millió ember vár kezelésre várólistán, és ez az eddigi legrosszabb baleseti és sürgősségi teljesítmény.

https://www.telegraph.co.uk/news/2021/11/11/six-healthy-children-died-c…

Hozzászólások

A fentihez kapcsolódik. A koronamonitor oldalon "A koronavírus áldozatainak száma korcsoportok szerint heti összesítésben" 2/2-es grafikonját ha megnézitek, akkor láthatjátok, hogy kicsit furcsa a 35 év alattiak halálozása.

Az első két hullámban szinte senki, a harmadik hullám lecsengő ágáig szinte senki, majd a lecsengő ág vége felé elkezdett növekedni, majd nyáron semmi, majd a 4. hullám kezdetén megint megugrott.

Vajon mi történhetett?

Az első három részt nem olvastam, nem láttam, nem figyeltem.

Valaki össze tudná foglalni néhány mondatban?

 

De hogy ontopik legyek, szeptember 12.-én kaptam a harmadik Pfizert (ezt kértem, akartam) erre két hétre bedagadtak a hónom alján azok amik be akartak dagadni, a dió nagyságú gombócok lelohadtak néhány nap alatt. Később egy enyhe formában visszajöttek. Később a mellbimbóudvarom dagadt be.

Fekvőtámaszokat tudtam csinálni a dagadási idő alatt. És dolgozni is tudtam.

Még azon gondolkodtam hogy pestises vagyok mert a munkahelyemen összeszedtem párszász bolhacsípést. Reménykedtem hogy meghalok, de semmi.

 

Viszont felmondtam. A bolhacsípések voltak az utolsó cseppek a pohárban. 

Úgyhogy most hivatásos munkanélküli vagyok és nem veszek részt a kovid elleni küzdelemben.

Aki tud állást a 4400-as irányitószám közelében, ne tartsa magában.

Ja, nem vagyok informatikus.

Ja, ma törtkrumplit csináltam ebédre, citromos gomba volt hozzá tegnapról.

Covid-19 vakcinák tudományos szemmel

Covid-19 vakcinák tudományos szemmel (2.)

Covid-19 vakcinák tudományos szemmel (3.)

Összefoglalva (egyik oldal - másik oldal):

 1. Két hét alatt meg lehet fogni a járványt - nem lehet
 2. Hatékony és biztonságos a maszk - nem az
 3. Hatékony és biztonságos a karantén - nem az
 4. Nincsenek hatékony és biztonságos megelőzési módok - vannak, pl. ezek
 5. Nincsenek hatékony és biztonságos kezelés módok - vannak, pl. ezek
 6. Nagyon veszélyes a vírus - nem annyira, főleg minél fiatalabb valaki, 20 év alatt szinte nulla a kockázat
 7. Az oltás hatékony és biztonságos - nem az, minden korosztályban
 8. Oltással el lehet érni a nyájimmunitást - nem lehet
 9. ...

Mindenre példa, ellenpélda, konteók minden oldalról.

Az orvosok szarnak rád a mellékhatások után. Nem vagy egyedül, valakinek a lábában egy ér trombózisos lett, arra is szartak ugyanígy. Még vissza is zavarták dolgozni.

 

A konteósok a NAC-ot ajánlják. N-acetil-cisztein, immunerősítő. A Pfizer mellékhatások csoportban gyakran hivatkoznak rá.

Kicsit felturbózza az immunrendszeredet.

A konteós magyarázat szerint grafén van az oltóanyagban, ami gyulladást okoz, ezt az NAC bontja.

Való igaz, hogy ha grafén mérgezésed lenne, arra a NAC kiváló lenne. Erre tanulmányok vannak. A kérdés, hogy van-e grafén az oltóanyagban?

A másik cucc, amit említeni szoktak, az a Quercetin, ami eltömíti az ACE2 receptorokat, így gátolja a tüskefehérje aktivitását.

 

Erről szintén vannak publikációk, csak oltás után jópár nappal már nem kellene, hogy tüskefehérje legyen benned.

Hivatalosan mindkét cucc baromság, mert nincs már ilyenkor benned sem grafén, sem tüskefehérje. De minthogy az orvosok leszarnak a mellékhatásokkal, így gyorsan megjelennek a házi detox kúrák.

 

Egy spanyol csávó oltás utáni detox kúrája:

https://www.bitchute.com/video/0K1mTfAor21r/?fbclid=IwAR3y4BCV19blDIICr…

 

Ha a táplálék-kiegészítőkön jelölt adagolást tartod, bajod nem lesz tőle, csak pár tizessel rövidebb leszel.

Itt úgy látni, hogy kanadában egy adott altípust hívtak vissza... Egy sima textil maszkon nincs ott a szén allotróp modsulata, de egy normál FFP2-n sem. Szóval miért lenne egy oltásban grafén? Ugye az ACC/NAC videjót megvizslattad?

Az egy érdekes probléma, hogy az amúgy jól működő FFP2 vagy spéci szövésű textil maszkokra még mi a túrónak tesznek például grafén réteget?

Grafén.... tudjátok egyáltalán, hogy az mi?

Igen. Vakcinákban is szokták használni.
Bár lehet, hogy a mostaniakba nem raktak.

Pl.
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1742706120303305

https://www.pnas.org/content/118/19/e2024998118

https://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2016/nr/c5nr09208f

De itt egy magyar is nem olyan régről:

https://www.origo.hu/tudomany/20210526-egyszeru-orrspray-lehet-a-jovo-u…

"Tanulmányunkban elsőként bizonyítjuk, hogy a kétdimenziós grafénoxid nanoanyagok erőteljes adjuváns hatásuk révén felerősítik az intranazálisan beadott hemagglutinin-alapú vakcinára adott immunválaszt – hangsúlyozta Dr. Chunhong Dong, a Wang-labor posztdoktor munkatársa és a cikk vezető szerzője. – A kutatásnak köszönhetően új ismeretekkel gazdagodtunk a kétdimenziós, lapszerű nanorészecskéket alkalmazó nagyteljesítményű intranazális vakcinák fejlesztése terén. A grafénoxid nanorészecskék rendkívül kedvező tulajdonságokkal bírnak a gyógyszer-célbajuttatás és a vakcinafejlesztés szempontjából, mint például az ultranagy fajlagos felszín, amelyet nagy sűrűségben fel tudunk tölteni az antigénnel, és az immunstimuláns sajátosság, amelyet mind laboratóriumi kísérletekben, mind az élő szervezetben bizonyítottunk."

De még nagy jövő állhat előtte, pl. agy-számítógép kapcsolatokban is:
https://www.naturalnews.com/2021-07-19-graphene-based-neuromodulation-t…

https://icn2.cat/en/news/4036-how-graphene-can-transform-brain-computer…

De sok ilyet lehet találni. Pl. az EU is támogatott kutatást még 2013-ban a grafénnal kapcsolatban (Horizont 2000). Bár nem derült ki számomra pontosan mit végeztek ebben a projektben: https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/TA-8-2019-0396_HU.pdf

Az ACC/NAC segít, ha van benne.

 

2013-ból egy cikk, hogy hogyan szedi szét a gluthatione a grafén oxidot.

https://chemistry-europe.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/chem.20130…

 

A glutathione szint meg NAC segítségével növelhető hatékonyan. Fiataloknál magas a gluthatione szint alapjáraton, öregeknél kevésbé.

Innen van az a konteós sejtelem, hogy COVID helyett grafén mérgezésről beszélünk. :)

 

A grafén-mérgezés jellegzetes tünete a vérrögképződés. Van is egy cikk 2018-ból ezzel kapcsolatban:

https://link.springer.com/article/10.1557/jmr.2017.388

Nem tudom, hogy van-e benne grafén.

Azt viszont olvastam, hogy covid megelőzésére is javasolta egy orvos még 2020-ban egy orvos:

https://www.csaladinet.hu/m/hirek/eletmod/egeszseg/29643/az_n-acetil-ci…

Az a gyanúm, hogy a tüskefehérje ellen lehet valami hatása és így az oltások káros hatásai ellen is. Ez tűnik valószínűbbnek. 

Haho. SzokTAK.... Node ezek mind olyan tanulmányok, amik jó esetben 2016-osak vagy 2020 tavasziak, és vizsgálják a jövőbeli felhasználási lehetőséget. Az elsőben nem is sima grafént, hanem grafén oxidot. Egyik covid vakcinában sincs a leírásuk szerint grafén. Ráadásul az origo egy orrspray-t mond, ami nagyon nem intramuscularis, mint általában az oltások, nemcsak a covid, hanem a többi is.

Ne keverd pls össze a felhasználási kutatást, talán lehet alapkutatásnak hívni, azzal, hogy konkrétan nagyüzemben használnak valamit. Oltásról beszélünk, ha van is más felhasználási köre, az ahogy látom elég specifikus.

Már várom, hogy minden új cucc, amibe ez bekerül a tudományos kutatások miatt, az mind nevez a nagy konteokalapba.

Itt szerintem nem az az alapvető probléma, hogy belekerült vagy sem, hanem az, hogy a fenti cikkek ellenére egyértelműen tagadták a fősodratban, hogy ilyesmi belekerülhet vakcinákba. Valamint konteonak is minősítették. Ezt pedig Te is szépen ismételted. Egyből konteonak minősítve.

Csak arra kérlek, ha legközelebb mond valamit a fősodratú, akkor gondolkozz és nézz utána, hogy valóban annyira elképzelhetetlen egy egyből hiteltelennek ítélt dolog?

Node nem kerül bele, egyelőre néhány kutatás foglalkozik velük, és orrspray esetén. Oltásról beszélünk. Gyakorlatilag az összes covid vakcina még az original SARS és MERS körül indult, csak ugye nem volt zseton igazán benne akkor. Az mRNS szintén nem 2019 novemberében pattant ki a buksikból, bár ez is ez egy állandó antivaxer kérdés, hogy EGYÉVALATT és egy KÍSÉRLETI vakcinát erőszakolnak a népre.

A "fősodornak" van épp elég problémája, például az, hogy eleve vaskos támogatást szippantottak fel a gyógyszergyárak erre-arra és ettől-attól, majd utána magán az oltáson is rommá keresik magukat.

Szerkesztve: 2021. 11. 15., h – 16:12

Gulyás elismerte: a két oltás is csak fél évig ad védettséget.
Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) azt kérdezte ma a parlamentben, hol a kormány fegyvere a pandémia ellen. Emlékeztetett, Magyarországon tavaly december 27-én adták be az első koronavírus elleni oltást, azóta mintegy hatmillióan kaptak vakcinát. Szerinte a szakma mindennap "kiabál" és további intézkedéseket sürget, a miniszterelnök mégis azt nyilatkozza, hogy a kormány nem tud több embert meggyőzni az oltásról. Hány embernek kell még meghalnia, hogy meghallják, amit a szakma kér? - tette fel az MSZP-sen hülye kérdést. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter azt felelte: a fegyver "mindazok vállában van, akik beadatták az oltást", hiszen ők élvezik a lehető legnagyobb védettséget. Közös felelősségnek ítélte minél több ember meggyőzését a vakcina szükségességéről. Átlépte a hatmilliót az első oltásban részesülők száma, de a két oltás is mintegy fél évig ad védettséget - mondta, erre hivatkozva a harmadik vakcina felvételére kérve az embereket. Kijelentette: a kormány és az egészségügy mindent megtesz az emberek életének védelméért, ugyanakkor etikátlan az emberek halálát politikai eszközként felhasználni. Mindenkinek a saját felelőssége az oltás felvétele - hangsúlyozta Gulyás Gergely. (Kár, hogy azt már nem magyarázta el, hogy ha saját felelősség, akkor miért teszik kötelezővé rengeteg embernek - a szerk.) (MTI nyomán)

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Az olasz rendőrség szerint "agressziókra készültek" egyes oltásellenesek, a kormányfő is célkeresztben lehetett.

Országos rendőrségi műveletet hajtottak végre Olaszországban az utcákat hónapok óta elfoglaló "szélsőséges oltásellenes csoportok" tagjaival szemben, akik egyebek között fegyveres akciókat terveztek a kormányfő, Mario Draghi ellen - közölte a rendőrség hétfőn.
A hatósági ellenőrzés tizenhat olasz várost érintett, ahol tizenhét lakást vizsgáltak át.
Radikálisként ismert oltásellenes mozgalmak és csoportok tagjainál zajlott házkutatás, akikkel szemben hatósági személlyel szembeni ellenállás, felbujtás, törvénytelen szervezkedés, köztér- és vasútállomás-foglalás, erőszakos cselekmények, valamint internetes gyűlöletkeltés címén indult vizsgálat. Az érintettek közül többen büntetett előéletűek.
A hatóságok hónapok óta ellenőrzés alatt tartották a közösségi térben szervezkedő oltásellenes csoportokat, melyek tagjai a nemrég betiltott, Elég a Diktatúrából nevű üzenetfelületen találkoztak egymással.
Rendőrségi közlés szerint az október óta majdnem mindennapossá vált utcai megmozdulások mellett az oltásellenesek további akciókat szerveztek: fegyverek használatát, támadást a legmagasabb állami méltóságokkal, köztük a miniszterelnökkel, Mario Draghival szemben is, akit a közösségi bejegyzéseik szerint fel is akartak akasztani. Üzeneteikben azt írták, erőszakkal akarnak fellépni az oltást szorgalmazó orvosok ellen, és a hatóságok tagjaival szemben is agressziókra készültek.
A hatósági akció hírére az oltásellenes csoportok úgy reagáltak, hogy "vadászatot" indítottak ellenük, és "a kormány fél az igazságtól".
Az utcai demonstrációk a munkavégzéshez kötelezően előírt védettségi igazolás októberi bevezetése óta váltak gyakorivá. Október 9-én Róma belvárosában tízezres oltásellenes demonstráció zajlott, melyen radikális jobboldali politikai csoportok tagjai betörtek a CGIL szakszervezet székházába. A belügyi szervek csütörtöktől korlátozták a tömeges demonstrációkat, megtiltva, hogy a városközpontokban rendezzék őket, valamint felvonulás helyett egy helyben tartott tüntetéseket engedélyeznek a biztonsági távolság betartásával és szájmaszkviselettel.
A korlátozások ellenére Milánóban szombaton mintegy négyezres demonstráció zajlott, amely elérte a központi dómteret is: a rendőrség 91 személyt azonosított, hármat őrizetbe vettek. A tüntetésen Robert Fitzgerald Kennedy Junior szólalt fel, aki a nemzetközi oltásellenes mozgalom egyik képviselőjeként ismert. (MTI)
 

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ez érdekes, amit írsz, mert a Pfizer-mellékhatások oldalon azt írják, hogy ha túl akarod élni a vírust, ne vedd be.

Kísérleti gyógyszer, ugyanúgy, mint az oltás, mellékhatásként fulladást okoz és rámehetsz.

Hihetetlen, hogy mekkora alternatív világ alakult ki. Úgy tűnik, a nép a legkevésbé sem bízik az orvosokban mostanában.

Nem én írom, hivatalos info. Amúgy én a Pfizernek azt sem hiszem el, amit kérdeznek. Nekik pont az az érdekük, hogy a szarjukat az egész világ torkán leerőltessék, abban pedig csak gátolja őket, ha van hatásos kezelés a kovidra. Természetesen, ez nem jelenti, hogy ez az izé tényleg ilyen jó, de kizárni sem lehet. Az Ivermectinre (jól írtam?) is kígyót-békát kiabáltak, hogy lónyugtató, meg lerohad tőle a fejed, stb... Sajnos semmiben sem lehetünk biztosak, mert az orvosok pénzéhes gyógyszerügynökökké degradálódtak az elmúlt évtizedekben. Sz*rk: Hopsz, beszerkesztettél egy mondatot a végére. Egyetértek vele, azt írtam én is.

Oldschool Computer - http://oscomp.hu

bool question = (2 * B) || !(2 * B); // true

2023-ban érnek véget a vizsgálatok, utána kaphatnak rendes engedélyt.

Azonban azt se felejtsük el, hogy a vészhelyzet miatt egy sor ellenőrzési lépés és vizsgálat elmaradt, pl. állatkísérletek, illetve az egymás után következő fázisokat egymásra csúsztathatták és egymás mellett folynak. Szóval még a végleges engedély után sem lesz annyira tesztelt és ellenőrzött, mint bármely más korábbi oltás.

Mivel nem kötelező, nem kell, csak vannak lehetőségek, hogy ha valamiért az egyik oltásfajta nem jó. Aki egyáltalán nem akarja, az nem akarja. Szóval azt próbáltam jelezni, hogy itthon legalább 3 féle külön technikával készülő oltás van, ezek között olyan, ami végleg a szuperbevált ősi technikás (és sajnos ennek megfelelően a hatásossága sem olyan jó). Tehát önmagában az, hogy X oltástól retteg valaki, akkor is még két másik különböző technológiával készült elérhető.

Ja, akkor jo.

sajnos ennek megfelelően a hatásossága sem olyan jó

Ezt a kijelentest pontosan mire alapozod?

https://atlatszo.hu/kozpenz/2021/02/25/dr-letoha-tamas-a-kinai-vakcina-…

széleskörű védelmet ad, és hatásában emlékeztet a fertőzésen tünetmentesen átesetteknek is

Ez egy viszonylag regi cikk, szoval nem tudom, mik a legujabb eredmenyek a Sinopharmrol. Egyelore ott tartok, hogy ballib oldal igyekszik ketsegbe vonni a hatasossagat sarozva ezzel a Fideszt, hogy elbaszta a lakossag oltasat. Azota annyi tortent meg, hogy USA-ba utazasnal mar ezt a vakcinat is elfogadjak. Szoval mi van?

Nem alapozom, hanem a hatássosági vizsgálatok szerint 70-80% közötti jött ki rá, a WHO-nál 79%-ot írnak. Az AZ, Sputnyik, Pfizer és Moderna pedig 85-95% közötti. A Jansen vakcina 60-70% közötti. (Azoknak akik szerint a tudjuk... igen tudjuk, mert 1 éve keringenek ezek a számok és infók mindenféle felületen és a hírekben, ezek nem valami rejtett információs kiásás eredményei.)

https://www.who.int/news-room/feature-stories/detail/the-sinopharm-covi…

60 év felett például nem ajánlják, de az itthon felmérés szerint nem véletlenül. (Publikus link: https://ogyei.gov.hu/dynamic/sinopharm_vakcina_taj_szakembereknek.pdf)

https://fortune.com/2021/08/31/china-covid-vaccine-sinovac-sinopharm-de…

"In China, researchers recently found that the Sinovac and Sinopharm vaccines had a combined efficacy of 70% in preventing COVID-19 infections during a Delta-driven outbreak in the southern city of Guangzhou."

Rossznak semmiképpen sem rossz.

A konkrét mérésről, ami a Videotonos, ami már a 3. oltásos: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20211011/melyik-a-legjobb-koronavirus…

Az eredeti videotonos: https://hvg.hu/tudomany/20210630_kinai_vakcina_sinopharm_t_sejtek_immun…

derült ki a Videoton munkavállalói körében végzett vizsgálat eredményéből

Ennel van esetleg valami komolyabb kutatas is erre vonatkozoan?

Tovabba a fenti szazalekok az eredeti wuhani varians ellen valosak, mi a helyzet a deltaval?

Az ellenanyag-szint nem all egyenes aranyban a vedettseggel.

Sinkó Ottó, a cég társ-vezérigazgatója

A virologus szakerto! :)

Figyu, ezeket a teljesen nevetseges Videoton-vizsgalatokat gyanitom, hogy a baloldalrol rendelte valaki es kiplakatolta vele a szennylapjait mint a Portfolio vagy a HVG. Szerintem volt is errol itt szo egy korabbi topikban.

Randizz oltatlan nővel, gazdaságos! Se mozi, se színház, se étterem, se pláza. Max. naplemente nézés.

:)

Legalább a tudományos szót vedd ki légyszi..

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Akármit írhatsz tőlem, de attól valami nem lesz igaz, mert te annak hiszed. A legtöbb hozzászólás pedig hiten alapul, és még a gyógyszeripar hovatartozását sem igazán jól méred fel, mivelhogy a hagyományos gyógyszeriparnak ez a fajta átrendeződés nem jön igazán jól. 

Amit listáztál egy technológia előkészítő fázisában lévő művek, illetve hivatkozás rájuk. Alkalmazás rohadt messze van, a topic a Covid-19.

 

"https://www.naturalnews.com/2021-07-19-graphene-based-neuromodulation-t…"

Ez pl rohadt messze van bármilyen tudománytól. Ez egy szándékos félreértelmezés és a dolgok összekeverése zéró tudással. (az ilyen szarokkal van főleg baj)

https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/TA-8-2019-0396_HU.pdf

Ez pedig egy direktíva, legkevésbé sem tudományos mű. Nem tudom mit akarsz vele mondani...

Lehet csak én olvasom rosszul de a csevejben ritkán jelenik meg a tudomány, sokszor félreértelmezve, ami abban végződik, amikor már nincs tovább, hogy aki megfogalmazza azt hülyének titulálod és kész. 

Nincs ezzel baj, csak ne írjuk oda hogy tudomány....

Szerkesztve: 2021. 11. 16., k – 08:49

Állítólag az FDA betiltja a Pfizer oltást, mint harmadik booster, a VAERS adatok miatt. Erre kíváncsi lennék más forrásból is.

Az egyik legnépszerűbb osztrák esti beszélgetős műsorban szembesíti az osztrák politológus és korábbi politikus beszélgető partnerét és a szerkesztőt az amerikai valóságról, miszerint az amereikai vezető szakértők elmondása szerint az oltások MÁR MOST több embert öltek meg, mint a covid maga! Ezért leállították a Pfziert, mint booster-oltást!

https://orvosokatisztanlatasert.hu/fellner-live-az-oltasok-mar-most-tob…

Ezeket találtam eddig:

https://www.cnet.com/health/pfizer-covid-booster-which-states-are-expan…

https://edition.cnn.com/2021/11/12/health/fda-vaccine-advisers-pfizer-b…

https://news.yahoo.com/fda-likely-vaccine-booster-decision-232309100.ht…

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Pfizer asked the FDA for approval last week of its booster shot for anyone 18 years of age and older. But three states -- California, Colorado and New Mexico -- worried about a surge in COVID infections this winter, went ahead and authorized all adults to receive the extra vaccine.

The FDA has said anyone who is eligible for a COVID-19 booster shot can mix and match by getting a booster of Pfizer, Moderna or Johnson & Johnson, regardless of which vaccine they originally received.

Multiple studies show that the effectiveness of vaccines may start to decline after six to eight months. Recent studies say a booster dose of Pfizer shows 95.6% efficacy against COVID-19.

Biztos csak megkopott az angolom, de ebben hol van a betiltás?

Na megtaláltam ki ez a Sztivi akire hivatkoznak, aki nem Wonder: https://www.technologyreview.com/2021/10/05/1036408/silicon-valley-mill…

Abszolút ellenérdekelt a vakcinákban, mert neki kezelős biznisze lett volna, csak nem jött be... Nem róla fogják a hitelesség szobrát mintázni.

https://www.politifact.com/factchecks/2021/sep/22/steve-kirsch/no-evide…

Virológusaink szerint december elején tetőzik a járvány, vagy karácsonykor.

 

Nov 10 - 8434

Nov 11 - 8394

Nov 12 - 8370

Nov 13 - 7020

Nov 14 - 7020

Nov 15 - 7020

Nov 16 - 5323

 

Vajon most tetőzött? :)

A 7 napos átlag mióta csökkent? Ott vannak az atlo.team-en a grafikonok, láthatod, hogy nő a 7 napos átlag. Tehát minden nap megnézed az elmúlt 7 nap esetszámait és osztod 7-tel. Mivel a tendencia a fontos, azt 1-2 napnyi hirtelen csökkenésből nem fogod látni. Legalább 1 hét kell, hogy esetleg látszódjon a tendencia fordulása, de valszin inkább 2.

Akkor, a HÉT NAPOS csúszóátlag számai. A mait most számoltam ki hirtelenjében, roppant nehéz volt (a 21000 az a péntek-szombat-vasárnap, az 5323 pedig a tegnapi adat, és hétfőn mindíg eleve a teszt is kevés).

11-16: 7360 (kiszámoltam mégis kézzel, (21000+8370+8394+8434+5323)/7)

11-15: 7264 (a hétvégi 13-14 kimaradt, hiszen akkor nincs új adat, azok egyben hétfőn jönnek)

11-12: 6803

11-11: 6579

....

Ebben pontosan hol látod a csökkenést? Szeretném, ha a matek tudásom javulna ezen a téren.

> Ebben pontosan hol látod a csökkenést?

Ha nem látod, sajnállak, nem tudlak korrepetálni. Az elmúlt héten minden áldott nap csökkentek az adatok. Ha te ebből növekedést látsz, mert valamelyik majom ilyen elfuserált modellel dolgozik, hát ez van.

Íme az adatok: [8434, 8394, 8370, 7020, 7020, 7020, 5323]

 

Az atlo.team lehet, hogy másképpen számolja a hétnapos átlagot, én a [-3, -2, -1, 0, 1, 2, 3] ablakot veszem, mert szerintem ez van a legközelebb a valósághoz. A jövőt ugye nem látjuk, ezért a legszélső adatok esetén az utolsó 4 szám átlagát veszem [-3, -2, -1, 0]. Ez erősen elhajlítja a görbét, de mégsem fog növekedést mérni akkor, amikor éppen csökkenés van.

Na így 1 nap háttérben futtatás után leesett, hogy szerintem ez így ebben a formában miért rossz koncepció a 7 napos átlagra. Pont azért rossz ez így, mert nem látjuk a jövőt. Ha beindul a csökkenés, azt az elmúlt 7 nap adatainak átlaga ki kell mutassa. Ugyanígy működik a hétre (naptári) eső összes esetszámok vizsgálata. Mivel a mérés hektikus, azaz a hétvégére eleve kevesebb teszt esik rendszeresen, ezért félrevisz a fenti számolás.

Még egy érdekes dolog van. Van egy "Az új koronavírus-tesztek számának napi alakulása Magyarországon az elmúlt 90 napban" atloteam-éknél. Ebből az látszik, hogy nemcsak az eset, de a teszt száma is csökkent, amikor a napi esetszámok épphogy csökkentek.

Mai adati szerint 33k körüli teszt volt és 10k pozitív. Ez 30%-os arány.  Egy hete 29k tesztből volt bő 8k pozitív, ez valahol 25-30% között van. A teszteltek közül annyi a pozitív, hogy az új eseteknek csak a töredékét találják meg.

Mint azt tudjuk, a mai helyzet: 10 767 az új fertőzött, elhunyt 131 beteg

Nekem nem úgy tűnik, hogy használható az előző napok átlaga a jövő megismerésére.

(Tudjuk, mert ez publikus információ és az informatika korában, egy informatikával foglalkozó, aki az információs társadalomban lébecol, csak megtalálja az információt: https://koronavirus.gov.hu/cikkek/6-millio-13-ezer-beoltott-10-767-az-u…)

Frissítettem, megnézheted.

https://raw.githubusercontent.com/kamutelapo/covid/master/k%C3%A9pek/Co…

 

Magunk mögött hagytuk a második hullámot. Lehet, hogy a harmadikkal is össze kellene hasonlítani. Ezek a számok már a harmadikra jellemzőek.

Mondjuk Izraelben is ugyanez volt a helyzet, szóval nem lenne váratlan, ha a harmadikat is lehagynánk.

 

Ha lesz időm, frissíteni fogom, hogy össze lehessen vetni  harmadik hullámmal is.

A mai 6518-as adat is a járványcsúcs közelségét mutatja. A kórházba kerülők napi száma is egyre csökken (nem az ápoltaké, hanem az új eseteké).

Érezhető, hogy a vírusból kezd kifogyni a szuffla.

 

Hogy is mondja Hont András?

A mai volt sorban a harmadik olyan hétfő, amikor lassuló növekedést mutattak a fertőzöttszámok az egy héttel korábbihoz képest. Ezt természetesen onnan is le lehet mérni, hogy nagyobb hangerőre kapcsolt a nyavalybrigád.

A hétfői adatok (ezt tudjuk meg kedden reggel) továbbra sem mérvadóak, mert már levezettem, hogy mi a logika benne. A múlt hétfői adatok után már volt csúcslátás, de aztán jött a 3x10e-s adat és mégsem vagyunk csúcsközelben. A sanyarú igazság az, hogy csak a már ismert adatokból lehet következtetni. Ha esetleg a héten megint 10e körüli számok lesznek szerda-csüt-pénteken (kedd-szerda-csüt adatok), akkor talán (nagyon talán) tetőzés lehet, pláne ha jövő héten is ez látszik. Aztám majd meglátjuk mit hoz a valóság, de én pesszimista vagyok, még a héten valszin növekményt fogunk látni.

A hétőfi esetszámok, amit keddenként tudunk meg:

11.23: 6518 (~+1200)

11.16: 5323 (~+800)

11.09: 4588

Ebben merre van lassulás? A hétfőn megtudott 3 napos (péntek-szombat-vasárnapi) számok szintén nem teljesen mérvadóak, bár annak a 3 napnak az átlaga rendre épphogy a kedvenc hétközepi hármashoz van közel.

(5323 + 10245 ) / 2 = 7784

Ez még nem fogja ismét felfelé indítani a görbét, leginkább stagnálásra, vagy enyhe csökkenésre elég.

Igazából minden lehetséges: vagy elindul felfelé, vagy stagnál, vagy csökkenni fog.

Annyit látni, hogy a lendület kissé megtorpant. Napi adatokból túl sokat nem lehet levonni.

Íme az ábra:
https://raw.githubusercontent.com/kamutelapo/covid/master/k%C3%A9pek/Co…

Az R érték 1 környékén mozog:
https://raw.githubusercontent.com/kamutelapo/covid/master/k%C3%A9pek/V%…

 

Ennyi még kevés, hogy a heti csökkenést ledolgozza. Persze holnap és holnap után ha hasonló adat jön, akkor megindulhat minden felfelé.

Mivel a fertozes gyakorlatilag ehhalal nelkul elkerulhetetlen es ezen az oltas sem segit semmit, ezert inkabb a korhazban apoltak es a sulyos esetek szamanak alakulasa erdekes, nem?

Amugyis arrol megy a majre, hogy jajj az egeszsegugy terhelese novekszik. Pozitiv tesztekkel semmilyen terheles nem novekszik, csak ha tenylegesen valakit korhazba kell szallitani.

Sot, a fertozesek emelkedese direkt jo nekunk, hiszen segit atfertozni a lakossagot, fenntartani, frissiteni a korabban szerzett immunitast. Mondjuk pont emiatt segghulyek az osztrakok (meg az ausztralok, meg a kanadaiak, meg a...)

A kórház sem jelent semmit. Fogalmunk sincs, hogy kiket ápolnak kórházban.

Több kórház is leégett a 2.-3. hullámban, mert a betegek bagóztak.

 

Igen, ezen röhögött az összes konteós, hogy a COVID-os lélegeztetőgépes betegek pöfékelnek a kórházban, az meg leég.

Szerintem a  2.-3. hullám alatt betoltak egy csomó embert a kórházakba, hogy látványos legyen a betegszám.

És ne felejtsük el, hogy a kórházakat hermetikusan lezárták a katonasággal(!), és az ég világon senki nem tudta (bele sem gondoltak), hogy mire fel ez a szigorúság, hogy _senki_ nem mehet be tesztelten és védőruhában sem, mikor az dolgozók (nem csak eü.), ki-be jártak naponta, és teljes titoktartást írattak velük alá.

Közbe meg külföldön videók készültek a kihalt létesítményekről.

Eh, végül is lényegtelen... Bármit megmagyaráznak, pedig ezer megdöbbentő dolgot leírtak/leírtunk már. Minden konteó!!!4!!

Több kórház is leégett a 2.-3. hullámban, mert a betegek bagóztak.

:))))

Ez komoly? Nem hallottam.

Lazan kapcsolodik:

https://nepszava.hu/3137963_fertozott-autoktol-vedik-a-kaposvari-korhaz…

A portások szerint azért nem lehet a kórház területén leparkolni behajtási engedéllyel sem, hogy csökkentsék a koronavírus-fertőzés veszélyét, s az autó az egyik ilyen veszélyforrás.

Pontosan melyik hazai kórházak égtek le itthon? Egy kórháztűz volt itthon, egy zugdohányos miatt emlékeim szerint, az is pár szobát érintett.

Aki gépen van, az nagyon nem pöfékel, mert ha invazívan kapja a delejt, akkor altatják. Akinek már annyira nem megy a cucc, hogy még maszkkal lélegeztetik, az nem biztos, hogy épp cigizni akarna. Fulladva állítólag elég nehéz.

Azt is tudjuk, hogy a szerda-csüt-pénteki adatok szoktak a magasabbak lenni.

Miért, talán a fiatalok már szerdán kezdik a hétvégi bulit? Vagy tudnál mondani csak egy indokot hogy miért?

A hozzászólásaid kb. ezen a színvonalon mozognak:

Valamint azt is tudjuk, hogy a Szent tudomány tévedhetetlen, aki ebben kételkedik, az az internetes  Inkvizició bírósága elé kerül, mint konteos.  Legjobb példa a  Contergan.

 

 

Nézd meg a számokat jóember. Az elmúlt 1,5-2 év mintái még nem mentek át neked? Ott az atloteam-es grafikonsor, azon látszik. Általában a hozzászólásaimban ott vannak a hivatkozások, források, nézegetni kell őket. E mellett pedig ami nyilvánvaló, az igen, az olyan, hogy tudjuk.

Szerk: még az abban a hozzászólásban ott a forrás, amire aszondod, hogy miazhogytudjuk... ne viccelj már. Tessék megnézni az adatokat, és látni is, ne csak nézni.

Egyébként az ok roppant prózai, és sajnálom, hogy magyarázni kell. Egész egyszerűen a hétvégékre kevés teszt jut (pénteken már nemnagyon mennek dokihoz), a hétfő-kedd pedig azzal megy, hogy kiírják a dokik a tesztet, és a többség eredménye csüt-pénteken van meg, ennyi. Semmi különleges nincs benne. Amiket kapunk adatok, azok 1 nappal el vannak csúszva, azaz hétfőn látjuk a péntek,szombat,vasárnapot, kedden látjuk a hétfőt, stb. (Mint ezt tudjuk...., hiszen ez kb. bő másfél éve így megy.)

Például: https://atlo.team/koronamonitor/ (Az új fertőzöttek számának napi alakulása Magyarországon az elmúlt 90 napban)

A fenti grafikonon igen látványos a minta, szépen kockázódik. Sajnos a hétfői, azaz hétvégi adatokat egyben vannak ábrázolva, ezért vannak kiugrások, de a diagram szépen kockázódik. Ha pedig az oszlop fölé mész látod a napi esetszámot.

Íme a mai adat: 10 265 az új fertőzött, elhunyt 178 beteg (https://koronavirus.gov.hu/cikkek/6-millio-8-ezer-beoltott-10-265-az-uj…)

Kicsit könnyebb téma a Gemist.hu-rol:

Helló, magyar ellenzék: hadd mutassuk be nektek az ún. nyugatot és az ún. liberalizmust!

Miközben a magyar ellenzék magát valamelyest liberálisnak, nyugatosnak mondó része (Momentum, DK) kötelező oltást, védettségi igazolást és további paternalista eszközöket sürget a járvány elleni küzdelemben, Ausztria pedig lockdownt kísérel meg bevezetni oltatlan és egészséges adófizetői és polgárai számára, a leendő német koalíció egyik pártjának, a liberális-jobboldali FDP-nek az alelnöke, a jogász Wolfgang Kubicki egy kitűnő interjúban mutatta meg, milyen az, amikor valaki komolyan gondolja azokat az értékeket, amelyek jegyében politizál:

 • „Egy jogállamban mindennek megalapozottnak és arányosnak kell lennie. Márpedig ha az oltottak is fertőzőképesek, úgy nem szabad rosszabbnak beállítani az oltatlanokat. Itt ugyanis egy veszély elleni védekezésről van szó, nem pedig állítólagosan jobb emberré nevelésről.”

 • „A veszélyt nem az oltottak vagy az oltatlanok jelentik, hanem a fertőzöttek. Mondom, oltottak is lehetnek fertőzöttek. Ezért jogilag is problémás azt mondani, hogy az oltottak teszt nélkül is bemehetnek mindenhova, az oltatlanok viszont csak teszttel tehetik ugyanezt meg - már ha egyáltalán bemehetnek valahova. Mindkét csoportot ugyanúgy kell kezelnünk!”

 • „Az egészségügyi minisztérium tudományos tanácsának közléséből tudjuk, hogy a pandémia alatt tényleges túlterhelés az egészségügyi rendszerünket egy alkalommal sem érte, se nem fenyegette. Most sincs szó ilyesmiről.”

 • „A gond inkább az, hogy a pandémia kezdete óta teljes Németországban 9000-rel csökkent a használatba vehető intenzívágyak száma. Korábban voltak ugyanis olyan ágyak, amik tartalékként rendelkezésre állhatnak, az ezekre való költést azonban leállították, mondván drága. Egy regiszter szerint 10 ezer vésztartalék-intenzívágy áll a raktárban. Ezeket elő kellene venni. Ha nem most, mégis mikor? Olyat nem lehet, hogy az állam csökkeni a kapacitásokat, majd közli, hogy a lakosság a kórházak kapacitásgondjai miatt sajnos otthon kell maradjon, a vállalkozókkal pedig erre hivatkozva záratjuk be a boltjaikat.”

 • [Nemcsak az oltásra való buzdításban, hanem] „atéren is van felelősségünk, hogy védjük a kisebbségek jogait, és olyan megoldásokat keressünk, amelyek nem közösítenek ki embereket. Ha az állam hangsúlyosan megadja a választás szabadságát az embereknek, nem részesítheti őket abban a méltatlan morális ítéletben, hogy a vélhetően »rossz« oldal mellett döntöttek.”

Eddig tehát az idézetek. Az interjú nem a Spiegel újságírói miatt jó: azok ütnivalóan idegesítően hozták fel a 444-szintű járványrettegtetést nem is kérdések, hanem kijelentőmódban történt közbevetések, már-már kinyilatkoztatások formájában.

Az interjú azért jó, ahogyan Kubicki hülyét csinált belőlük a bugárbélai értelemben vett józan paraszti ésszel. Amikor például a politikus arról beszél, hogy nem kéne kirekeszteni az oltatlanokat, a Spiegel közbeveti, hogy dehát konteósok is ezt mondják, akkor Kubicki visszakérdez, bevetve a varázsszót, amit a migránsok védelme okán annyira elutasít a német ballib média: utasítsuk akkor ki őket Németországból?

Amikor a Spiegel a bajor CSU főnökére hivatkozva állítja, hogy koronakáosz lesz év végén, Kubicki újra a CSU-t rendre kellemetlenkedő provinciális kispártként beállító balliberális média érvkészletét használva vág vissza, mondván az illető „egy leendő ellenzéki frakció kis tartományi csoportjának vezetője, so what?” Amikor a Spiegel értetlenkedve felhozza, hogy Kubicki miért kampányolt azzal, hogy a járvány alatt „még szép, hogy” járt elméletileg zárva tartó kocsmákban, azzal vág vissza, hogy nem tudja elképzelni, hogy van olyan ember, aki minden hülye intézkedést betartott, azt, miszerint egy pár séta közben a parkban nem szólhat egymáshoz, szerinte pl. senki.

Amikor a hetilap be akarja rakni a felelőtlen sarokba amiatt, hogy ellenzi a gyerekek iskolai maszkviselését, azt azzal semmisíti azt meg, hogy megmagyarázhatatlan, hogy a rendszeresen tesztelt gyerekeknek miért kelljen maszkot hordania, amikor a német parlamentben eközben meg levehetik a képviselők a maszkjukat a székjükhöz érve.

Igaz, az FDP-nek egyelőre nem sikerült átvernie covidügyi policyjeit az új koalíción: a hírek szerint oltás, átesettség vagy negatív teszt kell a magukat nem beoltatóknak még a tömegközlekedésre is, de egyezség tegnap este még nem volt etéren.

A magyar ellenzéknek, mind a Kubickit legalább nyelvileg értő osztrák kormány számára példaértékű lehetne ez a liberális politikus. Wolfgang Kubicki ugyanis nem moralizálásban, az emberek rettegtetésében, megosztásában és kiközösítésében utazik. Hanem racionalitásban és megoldáskeresésben.

És nemcsak akkor hisz a jogállamban és a demokráciában, amikor másokon kell szörnyülködni, hanem akkor is, amikor ezek ténylegesen, otthon veszélyben vannak.

(Bukovics Martin)

Az intenzív ágyak elővétele nagyon-nagyon jól hangzik. Azt már nem tudom, hogy hova fogják őket tenni, mert ha figyelmesen nézted a sajtóban megjelent a képeket, akkor 10k intenzív ágyhoz kell fizikailag hely egy kórházban, és ami mégfontosabb, hogy kell hozzájuk 24/7-es személyzet.

Az külön érdekes kérdés, hogy az antivaxer vonulatot lehet-e egyáltalán kisebbségnek nevezni.

Azoknak a jogával mi lesz, akiknek az egészségügy leállása valahogy érinti az egészségét? Egy késett szűrővizsgálat, egy halasztott beavatkozás, vagy bármi? Az természetes, hogy valakiknek szuperjogaiknak vannak és követelnek, de mások az eü ellátás jogától ezért essenek el? Itthon már az elektív műtétek halasztásával megint elindult ez.

Perszeeeee. Akkor az elektív műtétek halasztása mi? Az hogy a Kiskunhalasi mobil járványkórházat nem tudják megnyitni az hogy van? Lehet, hogy most még éppen pont bírják az eüben dolgozók, de egyelőre folyamatosan nő az intenzíven kezeltek száma, és a kórházba kerülőké.

https://hang.hu/belfold/embertelen-korulmenyek-kozott-szallasoljak-el-a…

Azért rendeltek fel dolgozókat, mert itt simán bírják a terhelést. Ahonnan elhozták őket, ott tuti érezhető lesz a hiányuk.

https://hang.hu/belfold/banyai-gabor-a-jarvanykorhaz-megnyitasanak-elso…

Ez sem pont arról szól, hogy olyan hudejól bírják.

Igazából az a gond, hogy nem látom, hogy afelé mennének a dolgok így járvány idején, hogy ne legyenek túlterheltek az egészségügyi dolgozók. Tavasszal is sokan hagyták el az egészségügyet az intézkedések miatt. Most ősszel is több ismerős az oltás miatt. :(

Ráadásul az egyik orvos ismerősöm arra panaszkodott, hogy a többszörös jogviszonyt is betiltották Náluk. Ő több cégnél volt üzemorvos + orvos a szakellátásban. Most csak 1-et láthatna el. Nyugdíj mellett csinálta mindegyiket és több társához hasonlóan úgy döntött már nem éri meg. Tehát 1 orvos távozásával nem csak 1 luk keletkezett az ellátásban, kapásból 3.

Orvoshiány, nővérhiány és hozzák egyre az olyan intézkedéseket, amik csak fokozzák a hiányt egy ilyen szoros helyzetben. :(

Tavaly működött. Igazából nem rossz ötlet, hogy oda került, mert végülis egyfajta háttérkórház lenne. és több jelentősebb városból elérhető távolságra van. Az már más kérdés, hogy a csodálatos hazai viszonyok között mennyire sikerül jól működtetni.

Bakò Bea

Hála Istennek nem értük utol Ausztriát!

Mármint hülyeségben. A sógorok ugyanis tegnaptól olyan szintre emelték az egészségügyi diktatúrát, hogy mostantól bárkire, aki az utcán grasszál, rászólhat a rendőr, hogy mutassa a covidos oltási (vagy felgyógyulási) igazolását.

Egész pontosan az oltatlanok számára országos lockdownt rendelt el a kormány, ami azt jelenti, hogy a lakásukat csak fontos okból, munkába járás, egészségügyi séta vagy bevásárlás céljából hagyhatják el. Vásárolgatni is mondjuk csak módjával mehetnek, mert a nem létfontosságú üzleteket is csak az oltottak és az elmúlt 180 napban felgyógyultak látogathatják.

Az indok: „még sosem volt olyan magas az új fertőzöttek száma, mint most” – ahogy a kancellár, Alexander Schallenberg fogalmazott. Ez egyébként igaz is: most hétnapos átlagban tízezer körüli az új fertőzöttek száma, míg a tavaly novemberi csúcson ez a szám csak hétezer volt. Úgy, hogy akkor az osztrákok nulla százaléka volt beoltva, most meg 64 százalékuk már két dózist megkapott.

Micsoda? Ezért kell az oltatni nem akaró kisebbséget lockdownnal szívatni, miközben ennyire nem jó semmire az oltás? Nagyjából ezzel a konklúzióval kéne szemberöhögni az osztrák kancellárt, ha az általa közölt számokból indulunk ki.

Csakhogy a kancellár pont irreleváns adatra hivatkozott, ugyanis mielőtt az ország harmadának elveszik megint a szabadságát, talán nem ártott volna inkább azt az adatot hangsúlyozni, ami egyébként az oltás hatásosságát látszik igazolni: hogy a halálozások száma az új fertőzöttekhez képest minimális, hiába fertőződtek meg tavaly ilyenkor kevesebben, akkor a halottak száma a többszöröse volt a mostaninak.

Ide is teszem a két grafikont, mert így látványos igazán.

 

Csak hát a teljes kép, miszerint a helyzet súlyossága a közelében sincs a tavalyinak, ugye felveti a nyilvánvaló kérdést, hogy akkor mégis hogy a bánatba’ lenne szükséges és arányos (tehát jogszerű) bezárni többmillió embert, amiért nem akartak beadatni egy nem kötelező oltást. Akkora cinizmuskirály egyébként a Kurz-utód Schallenberg, hogy még azt is megjegyezte: ő egyébként elutasítja az általános oltási kötelezettséget, és az oltatlanoknak elrendelt lockdownnal sem vezettek be oltási kényszert, csupán „erős ösztönzést”, az oltás pedig „önkéntes maradt”. Aha.

Az önkéntességről egyébként külön elbeszélgethetne azokkal a 12-18 év közötti osztrák gyerekekkel, akiket szintén lockdownnal sújtott az intézkedés, amennyiben nincsenek beoltva – úgy, hogy ők az oltásukról a szüleik nélkül egyedül nem is dönthetnek. A szülőkre nézve pedig a dolog igazán semmi több, csak egy kedves ösztönzés, hogy beoltassák a fejlődésben lévő gyermeküket egy egészen új vakcinával; miközben a másik opció az, hogy a szocializáció és önállósodás szempontjából legfontosabb életkorban a gyerek csak a lakás és az iskola között mozoghat.

Az oltatlanokat számkivető országos lockdown különös élességgel mutat rá, hogy micsoda abszurditás a német nyelvterületen 2G-nek nevezett szabály, ami csak az oltottságot és a felgyógyulást fogadja el a korlátozások alóli mentesüléshez, a friss negatív tesztet nem (ezt egyébként Orbán vezette be először Magyarországon, hiszen a tavasz óta kipostázott „védettségi igazolványok” sem járnak a tesztek után).

Ezt pedzegeti Wolfgang Kubicki is a fentebb már idézett interjúban. Az FDP egyébként ügyvéd alelnöke azt mondja: mivel most már nagyjából tudományos konszenzus van arról, hogy az oltottak is fertőzhetnek, semmi értelme sincs, hogy az oltottak teszt nélkül bemehetnek valahova, az oltatlanok meg teszttel se, hiszen a negatív teszt sokkal nagyobb valószínűséggel igazolja valakinek a fertőzésmentességét, mint az, hogy be van oltva. Ez jogilag is igazolhatatlan diszkrimináció, ha egyszer a korlátozások célja a fertőzésszám csökkentése – mondja Kubicki, én pedig majdnem teljesen egyet is értek vele.

Azért csak majdnem, mert abban nem vagyok biztos, hogy a fertőzésszám csökkentése kell, hogy legyen a korlátozások célja (ez azért releváns, mert a diszkrimináció és a jogkorlátozások jogi megítéléséhez nagyon nem mindegy, hogy mi volt azokkal a jogalkotó célja). Ezt csak óvatosan merem leírni orvosi szakértelem nélkül, de mióta a járványsajtó által is elismert Rusvai Miklós lenyilatkozta, hogy úgyis a társadalom átfertőződése lesz végül a megoldás, kicsit bátrabb vagyok:

szóval a cél a súlyos megbetegedések és halálesetek számának csökkentése kellene, hogy legyen, nem pedig a vitatott PCR-tesztelésen alapuló, gyakran egészséges embereket is covidossá nyilvánító fertőzésszámé.

Hiszen ennyi erővel egy eléggé fertőző, de összességében enyhe influenzajárványra hivatkozva is be lehetne zárni fél országokat és oltásra kötelezni (pardon, „ösztönözni”) az embereket.

Ha tehát az oltás nem a fertőzések, hanem a súlyos megbetegedések számának csökkentésében hatékony, de papíron a cél a fertőzésszámok csökkentése, akkor mégis mi a bánat értelme van, hogy a potenciálisan fertőző oltottakat engedjük szabadon mászkálni, a potenciálisan fertőző (és pláne, a feltehetően nem fertőző, mert negatív teszttel rendelkező) oltatlanokat nem?

Nyilván az, hogy a cél tulajdonképpen nem a fertőzésszámok csökkentése, hanem az oltatlanok rábírása arra, hogy mégis beadják az oltást. Csakhogy a jogállamok és demokráciák úgy szoktak működni, hogy hiába van meggyőződve arról az állam (adott esetben akár helyesen), hogy valami jó és hatékony, akármilyen radikális eszközzel nem kényszerítheti ezt ki, a szükségesség-arányosság követelményét tiszteletben kell tartania.

Például biztos marhára hatékony lenne a közbiztonság és a bűnözés elleni küzdelem szempontjából, ha mindenkit, akire bármilyen enyhe bűncselekmény (akár csak rágalmazás vagy rongálás) kósza gyanúja is rávetül, mérlegelés és bírói jóváhagyás nélkül automatikusan előzetesbe raknának az ítéletig (azaz adott esetben évekre), mégsem csináljuk ezt, és ez nemhogy normális demokráciákban, de még a hibrid rezsimnek kikiáltott orbáni Magyarországon sem vetődik fel.

Pedig mekkora biztonság lenne akkor, nem?

Ehhez képest a covidjárvány óta nem létezik az ártatlanság, az egészségesség vélelme. Az oltatlanokat nem meggyőzni akarják, hanem kényszeríteni, a megmaradt meggyőzés se észérveken, hanem moralizáláson és csordaszellemen alapul: rossz és felelőtlen ember vagy, ha nem adatod be az oltást, különben is egy sor híres és/vagy okos ember is azt mondja, hogy az oltás életet ment meg működik. Ha kételkedsz ebben vagy csak simán tartasz a lehetséges hosszútávú mellékhatásoktól, nem akarnak veled érdemben vitatkozni, hiszen te csak egy hülye alufóliasisakos konteós vagy, akit válaszra se kell méltatni, maradj otthon és nézd onnan, hogy ők moziba, étterembe meg vásárolgatni járnak, és ne sajnáltasd magad, mert magadnak köszönheted.

Üdv a felvilágosult és jogállami egészségügyi diktatúrában.

Szóval őszintén remélem, hogy Orbán már nem tekinti labornak Ausztriát, ahonnan megoldásokat érdemes másolni, de azért a végére érdemes megnézni, hogy milyenek nálunk a számok hozzájuk képest, és ha Ausztriában kitört a dili, akkor mit szóljunk mi.

A két ország mérete hasonló és fertőzésszámok tekintetében mi egy kicsit jobban állunk: nálunk hétezer alatt van az egyhetes átlag, ami jobb, mint az osztrákoké. (Az új esetek száma amúgy egy kicsivel már nálunk is meghaladja a tavaly novemberit, de nálunk volt márciusban még egy nagy csúcs, aminek még a közelében sem vagyunk.)

A lényeg azonban nem ez, hanem a halottak száma, abban pedig mi állunk rosszabbul: a halottak egyhetes átlaga nálunk majdnem száz, Ausztriában csak harminc. Az egyik logikusnak tűnő ok lehet a különbségre, hogy nálunk az átoltottság valamivel alacsonyabb, 59 százalékos az ő 64 százalékukhoz képest, de valószínűleg bőven benne van az általánosan lerohadt egészségügy és a magyarok alapból rossz egészségi állapota is. (És persze a fél ellenzék biztos mutogatna még itt egy kört az „elmaradott” keleti vakcinákra is, én nem teszem.)

Miután a magyar Alkotmánybíróság a célszerűség és arányosság szempontjainak cizellálására szót nem vesztegetve egy huszárvágással kimondta, hogy az oltottak és oltatlanok különböző csoportot alkotnak diszkrimináció-szempontból, így tehát az oltatlanokat simán lehet másodrangúként kezelni, nálunk is a csillagos ég lett a határ az oltatlanok indokolatlan és értelmetlen szívatása terén.

Azt nyilván könnyebb, mint rendbe tenni az egészségügyet, én meg valami megmagyarázhatatlan optimizmustól vezérelve azért még reménykedem abban, hogy az oltatlanlockdown ügyében soha nem fogjuk utolérni Ausztriát.

(Bakó Bea)

Pár "érdekes" gondolat a "fura" gondolkodásról, lehet nyugodtan konteónak nevezni:

Találkozhattunk olyan véleményekkel még az oltás előtt-elején, hogy az oltottak fogják megfertőzni az oltatlanokat, én pl. ezt eléggé szkeptikusan fogadtam. Vagy félig viccesen előkerült nemrég az amerikai állam, ahol az oltottakat diszkriminálták (volna?) pont ezzel az indokkal.

Most már viszont sok dolog gyanúsan erre utal. Most már (az oltások óta) tényleg gyorsan terjed a COV-2valami amit delta variánsnak neveztek el, és ugyan szkeptikusan fogadtuk sokan, hogy az oltatlanok hulláma jön, viszont ez tényleg úgy tűnik, mivel az oltottakat szinte alig tesztelik, hiszen "oltottak", minek teszteljék? És ezt viszont már én is személyesen tapasztalom, hogy gyanúsan nagy mértékben olyan helyeken is terjed a vírus az oltatlanok közt, ahol korábban nem, szóval tekinthető gyanúsnak a dolog. (Vagy a denevér South Parkos szexuális zaklatásos #metoo bosszúja a mutálódott szörnydelta ránkszabadításával!)

(Nyilván erre lehet mondani, hogy az oltóanyag összetétele "ismert". Mert leírt valamit a "megbízható" gyártó, ezért csak az lehet! Néhány kutató meg, aki megvizsgálta (meg az oltottak vérét), az döbbenten ált előtte, hogy olyan dolgokat látnak, amiket még soha... (Biztos direkt érdekből hülyültek meg, mondanák rá a Merkely-Boldogkői féle "tudományt" hangoztató akárkik, vagy az érdekek miatt a gyanús támogatású, tulajdonú egyetemek, kórházak, intézmények "kutatásait" vakon elhivő ugyanezek.)

Másik dolog a vakcina mellékhatások. Vannak helyek, ahol a vakcina mellékhatásait beszélik meg sokan, az oltás óta megjelenő legkülönfélébb betegségeik megoldására kérnek megerősítő tapasztalatokról infót, gyógyítási tanácsokat. (A mellékhatások gyakorlatilag minden szervet érintenek, a vérrög/trombózisoktól az izületi, bármilyen szervi tünetektől kezdve a fejfájás, bénulás/izomrángások, bőrbetegségen át a szembetegségig, hajhullásig. Minden létező betegség. Nos, elvileg az oltóanyag tüskefehérjét (vagy valamit/valamiket) is tartalmaz, jó nagy mennyiségben. Akik ezt megkapják, azok szervezetében okozhat covid sérülést az immunrendszer állapotától függően is, hiszen nem azonnal takarítja el az immunrendszer, közben dolgozhat a szervezetben a káros tüsianyag. Persze vannak akik szintén az immunrendszer jó állapota miatt "jól viselik" egyelőre a terhelést, és azz esetleges kisebb tüneteket csak szokványos, nem kapcsolatba hozható apróságként élik meg, meg persze remek placebóhatású is az örök élet ígérete is.

Másrészt egy éven belül van aki a harmadik vakcinát kapja, meg lesz még néhány, azaz az immunrendszer folyamatos ("hivatalosan" pár napos) harcot vív a mesterségesen beadott "covid" (részek) ellen. Esélyes, hogy közben az ehhez képest nem jelentős problémákra az immunrendszer kevesebb, vagy semmi segítséget nem nyújt, ezért azok felerősödnek, és "mellékhatásként" jelentkeznek. (Nyilván lehet erre azt mondani, hogy a mellékhatások "normálisak" és nem ezért vannak, hanem _"másért"_. Csakhogy, az, hogy mi ez a "más", az titok, egyszerűen csak ilyen ez az "oltás", "mindig is így volt az oltásokkal", az "emberek hibája", hogy betegek, és semmi köze a mellékhatásoknak az "oltáshoz" magyarázat jön. stb. Persze a régi covid halottaknál ezt pont fordítva gondolták.) Ezt a szemléletet persze az is segíti, hogy a zemberek is úgy gondolják, hogy semmi köze az oltásnak a hirtelen utána, vagy pár nappal, héttel később jelentkező furcsa betegségeiknek, szóval titokban maradnak, illetve a gyógyulás fontosabb, és mivel esetleg el is múlik a kezelések hatására (a tünet), ezért nem is hozzák összefüggésbe az oltással. Ráadásul az orvosa is lebassza, hogy ne képzelegjen!

Hogy a halálozást és a súlyos mellékhatások eseteit, és sok más adatot teljesen eltüntetnek mindenki elől, vagy mondanak valami kamut ahogy korábban, azt már megszokjuk lassan, el se hittük már a pandémia elején se, mert a régebbi "tudományt" is megcáfolták naponta ezekkel.

Aztán itt a kovidhoz kapcsolódó GreatReset konteó. Nyilván hihetetlen, hogy egy Klaus Schwab nevű fickó, arról beszél, hogy 10 év alatt a világnak meg kell változnia, 4. ipari forradalom történik meg, a földön kánaán lesz, az emberek soha nem látott boldogságot kapnak, és megszűnik az összes rossz dolog.

Pláne, hogy a fickót erre senki nem kérte meg, soha nem választották meg, magától lett nagyon fontos ember a Világgazdasági Fórum nevű saját gittegyletében, minek viszont hatalmas befolyása van. De már pl. Orbán Viktor is mondott olyat, hogy 10 év múlva a magyar gazdaságra sem fog ráismerni senki a mostanihoz képest. (Nyilván csoda történik akkor az előző 32 évhez képest, meg a mostani összes problémához.) Viszont egyikük sem mond semmit arról, hogy hogyan történnek a csodák pl. az eddigi évtizedek során a világ ismert sok-sok eredménytelenségei ellenére. Ezért sokan találgatnak. Klaus Schwab érdekes módon pont a kovid-19 megjelenését tekinti szerencsés változásnak ehhez, közben pl. "3 fekete hattyúról is beszél", amit senki nem tud értelmezni. A fekete hattyú elvileg szerencsétlenséget jelent. Lehet, hogy a kovid az első? A második-harmadik meg a Bill Gates jóslatai alapján megjelenő következő világjárvány, amit ő pl. bioterroristák által terjesztett himlőként fogalmazott meg? Vagy a "vakcina"fejlesztő Sarah Gilbert, aki a Nipah-vírus 50%-os halálozású, gyors delta szerű variánsáról "vizionál".

Nyilván nagyon jó lenne a folyamatos oltogatás miatt megbolondult immunrendszereknek, és mellékhatások miatt sokféle betegséggel küszködő szervezeteknek majd egy ilyen "hattyú". Szóval lehet, hogy nem is a covid miatt kell csak aggódni annyira, viszont remekül lefoglal mindenkit IS!

Vagy esetleg a csoda és az egyik hattyú a világgazdaság szétesése lenne?

Mert az a sok változás ami eddig történt a kovid óta, az csoda, csak éppen nem úgy, hogy egy boldogsággal teli, tökéletes új világot várhatnánk tőle. Szuper dolog pl. a lockdown, és a "valakik megegyzésén alapuló ellentmondást nem tűrő "új tudomány" napi önellentmondása, és a WHO ellentmondást nem tűrő egyeduralma, zagyválása, vagy a vállalkozások, vállalkozók lassú szisztematikusnak tűnő tönkremenetele, az emberek elszegényedése, és a sehogy (a szokásos ostobasággal) sem magyarázott válságok, infláció, a cenzúra, a hathavi kötelező oltások képe, az éhezések a "fejlődő"(?) világban, a mezőgazdaságokat érintő gép, alkatrészhiány, műtrágyahiány, stb-stb., csak épp tényleg olyan az egész, hogy mint Schwab úr elmondta, sosem lesz olyan a világ, mint a kovid előtt volt. Na de ennyire?! Vagy várjunk a varázspálcára, amitől ezek a csodák megjavulnak, vagy valóban a konteók szörnyűségei lesznek igazak, és minden a kivéreztetésről, és a Schwab féle világkormány zsarnoki uralmáról szól? Jelen pillanatban, és folyamatában inkább az utóbbi tűnik hihetőbbnek, mint az ismeretlenül eljövő szuperjó kánaán, hisz azért annak csak lennének látható pozitív jelei! "Szerencsére" semmi nem gátol meg senkit, hogy nézhesse a végeredmény kialakulását, de semmi beleszólása semmibe senkinek, a vezetők, irányítók közmegegyezéses káosza egységesen, ellentmondást nem tűrően megy az elképzelésük szerinti úton valahová. Szerencsére a világ vagyonának nagy részét birtokló ~1% is meg van elégedve az egésszel!

Sajnos senkinek nincsenek konkrét ismeretei a mindenféle összefüggést mutató anomáliákról, a beígért "kánaán" részleteiről, szóval ezért lehetnek változatos találgatások a "konteó"(?) világában, szóval lehet bennük még túlgondolt dolgok is, amik másképp alakulnak majd. :)

 

(Ez csak gondolatébresztő konteó volt, nem kell ellene a John-Hopkins, az Oxford-AstraZeneca, meg a Pfizer, Moderna, Merkely-Szlávik-BillGates-Fauci-WHO közmegegyezéses tudományos izéivel érvelni, mert az igazi konteósok elutasítják az egyoldalú megfizetett/támogatott/felvásárolt "tudományt" is, mint a kísérletezést, és a terrorizálást! Köszi! :D )

 

Persze a "vakcina" beadásáról mindenki maga dönt (vagy ilyesmi), és azt csinál mindenki amit akar (vagy ilyesmi), mert hivatalosan minden fasza vele, bár pár dolog amit ígértek már nem úgy van vele ahogy ígérték, de biztonságos (vagy ilyesmi), hatásos (azok tényleg nem halnak bele a kovidba, akik nélküle sem haltak volna bele), és nincsenek hosszú távú mellékhatásai (állítólag, az eddigi rövid távú tapasztalatok alapján!). :D  Szóval oltakozzatok, mert szépen kérik(?)! NA!

 

(Az egész itt leírt dolog csak a fantázia szüleménye, és semmilyen korosztálynak nem ajánlott a komolyanvétele!!!!)

Sajnos hosszú lett! :(

Az angol adatokon látni, hogy az oltottak jobban terjesztik a vírust, mint az oltatlanok.

Leszarom, nem süllyedek le a kormány szintjére azzal, hogy diszkrimináljam oltott ismerőseimet.

Ha elkapom a COVID-ot az oltott ismerőseimtől, azt felfordulok, hát így jártam. Élünk és meghalunk.

 

Ember és ember között nem fogok különbséget tenni. Azt csinálja a kormány és a szekértolói...

Mi most estünk át valamin, (a párom "teszteltette" magát, és kovidot állapított meg 'a izé). (Errefelé sokan amúgy.)

Bő két hét, engem nem viselt meg különösebben, de valóban más kicsit, minta korábbi sok hasonló. Szerintem a rémisztgetés a legfőbb súlyosbító hatás, lásd. a Dr. House epizódot, amikor a repülőn a bal kéz remegését is mondta (kamu) tünetnek, és a fele utasnak azonnal remegni kezdett a bal keze. :D ) Persze, hogy egy ilyen Wuhani labor mellett kialakult "denevérvírus" miként hat hosszú távon, azt senki nem tudja. (Esetleg a megrendelő-, és fejlesztődenevér! :D )

(Mondjuk én különbséget szoktam tenni a zemberek között a gondolkodásuk alapján, de amúgy nem. :D) 

Ebben a videóban (vagy a videó alatti cenzúrázatlan videó linkeken elérhetőeken) van szó róla, és elvileg a vidó alatt, vagy a csávó weboldalán van link rá, de a videóban is elmondja. Elvileg hivatalos adat, de én nem néztem meg. Nyilván ma már a hit, meggyőződés, (stb.) alapján minden forrás egyéni megítélésű, és különböző "tudományos" alapú, szóval ha gondolod, akkor nézz rá.

 

Szerk.: Lemaradt a LINK.

 

Szerk.: Upsz, én felületes voltam, és biztos, hogy nem arról volt szó a videóban, hogy az oltottak jobban terjesztik a vírust, hanem másról. Erre nyilván nem nagyon lehet komoly adat, bocs.

Szerinted hogy a tökömbe kell azt a részt értelmezni, hogy a 30 évnél idősebb korosztályban a 100.000 emberre eső fertőzések száma 2-szer oltottaknál nagyobb, mint az oltatlanoknál?

Vegyük a 40-49-es korosztályt, hogy jól lássad:

100.000 kétszer oltott emberre vetítve 1455.8 kétszer oltott fertőződött meg COVID-dal a 37.-41. hét (13. oldal)

100.000 oltatlan emberre vetítve 696.2 oltatlan fertőződött meg COVID-dal a 37.-41. hét (13. oldal)

 

Nálatok oltáspártiaknál már a matek is konteós? Kellene a Szlávik, vagy a Merkely ilyenkor, aki elmagyarázza, hogy igazából faszok vagyunk, mert ez a szám is a vakcina hatékonyságát igazolja?

Egyetemen azt hittem, hogy a matek tiszta tudomány, ami kisebb az kisebb, ami nagyobb az meg nagyobb. Rohadtul kezd idegesíteni az alteros COVID matek, amelyik a polkorrektség jegyében másként értelmezi, hogy a 1455.8, vagy a 696.2 szám a nagyobb-e.

Az megvan, hogy az angoloknál 80%-os az oltottság? Nehezen fogsz már oltatlan fertőzöttet találni. A nagy kérdés ebben az esetben is az, hogy kórházba mennyire kerülnek az oltottak, és mennyire intenzívre. Arra is emlékeztetnék, hogy bő 2-3 héttel előbb indult az brit oltási program, mint itt a kontinensen.

Hogy ugyanarról beszélünk-e, kérlek fordítsd le a következő mondatokat angolról magyarra:

 

Rates among persons vaccinated with 2 doses (per 100,000)

Rates among persons not vaccinated (per 100,000)

 

Nekem ezekből a számokból az jön le, hogy kurva mindegy, mekkora az átoltottság, ezek a számok mindig ugyanazt fogják mutatni.

Ezeket a számokat csak úgy lehetne megtámadni, hogy

- az oltatlanok szarnak az egészre és nem teszteltelnek semmit, ezért 2x annyi a fertőzött (itthon az oltottak is szarnak az egészre, ráadásul ha oltatlan tesztel és COVID-os, védettségit nyer 6 hónapra, emellett csomó helyen az oltatlanoktól tesztet követelnek meg)

- az oltatlanokat már végigfertőzte a vírus, a vakcinák hatása elmúlt, jelenleg az oltottak felé lejt a pálya

 

Az mindenképpen rossz, hogy a szám negatívba átment. Azt várná az ember, hogy a vakcinák hatása elmúlik és ugyanoda kerülnek ezek az emberek, mint az oltatlanok. Sajnos rosszabb helyzetbe jutnak. A számok mögött pedig mindeddig nincs magyarázat.

> Szerinted hogy a tökömbe kell azt a részt értelmezni, hogy a 30 évnél idősebb korosztályban a 100.000 emberre eső fertőzések száma 2-szer oltottaknál nagyobb, mint az oltatlanoknál?

Hát úgy például nem, hogy "az oltottak jobban terjesztik a vírust, mint az oltatlanok".

Azert az ne maradjon le, hogy

Úgy tudjuk, a család egyik tagja sem oltatta be magát

Úgy tudjuk, a rendőrség vizsgálja a családtagok birtokában lévő védettségi igazolványokat.

Tehat, ha a Blikk megsem tudja jol es a csalad tagjai kaptak oltast, akkor ez rogton mas megvilagitasba helyezi a Darwin-dijat.

Mindenesetre tanulsagos, hogy az Origo mar tenykent kozli a Blikk(!) feltetelezeseit. Szinvonal.

En ilyet nem mondtam, de egyrészt maga a cikk sem állít szinte semmit, másrészt meg mivel minden részletet nélkülöz és utána sem lehet nézni rendesen, az is lehet hogy full kamu az egész. Lehet, hogy része a kormány közelgő gyerek-oltas kampányának, vegulis egy nyíltan kormány-propaganda oldalon jelent meg. De te hidd el nyugodtan. 

Alapvetoen azert gyanus a hir (azon tul, hogy Blikk es Origo), mert ket nagyon valoszinutlen esemenyt kapcsol ossze:

1. Kisiskolas gyerek lelegeztetogepen (hany esetrol tudunk Mo-on osszesen a jarvany alatt? szerintem ket szamjegy sincs, de az is lehet, hogy nincs ilyen adat)

2. Hamis vedettsegivel rendelkezo szulok.

En nem eszem meg, hogy ez a ket dolog egyszerre fordul elo a 2 millios Budapesten egy olyan orszagban, ami pont most keszul oltani a gyereket.

Óvatosan azzal az ostobázással, a utcabelim 3 oltás után költözött a lélegeztető gépről az örök vadászmezőkre. Másik utcabelim a feleségével az Pfizer miatt majdnem elpatkolt. És ezek már nem a "hallottam valakitől" kategória. Szóval nézőpont kérdése, hogy ki az ostoba.

Anyámék szomszédja is beadatta magának a második Pfizert is. És kijött rajta a bárányhimlő sok évtized után. (Az orvosa valami olyat mondott, hogy a bárányhimlő megül a gerincvelőben, ha elkaptad és ott rejtőzködik forever.) Mutatott fotót is, hogy hogy nézett ki. Azonfelül azóta időnként csak úgy felszökik 170-esre a vérnyomása és nem tud aludni, alig alszik valamit. Megfogadta, hogy soha többet nem oltatja be magát. A VAERS-ben persze ez sem fog szerepelni.

Oldschool Computer - http://oscomp.hu

bool question = (2 * B) || !(2 * B); // true

Node vajon van valós összefüggés? A bárányhimlő idült változata az övsömör (https://www.webbeteg.hu/cikkek/borbetegsegek/1319/ovsomor). Az amcsi VEARS-be bejelentés egy dolog, de azt ki kell vizsgálni utána.

Nálunk fordult elő a családban, és ott 65-70 felett jött ki az illetőn, nem örült neki. Viszont ez még bőven a covid sztori előtt volt.

A vérnyomásos dolog érdekes. Én 2020 elején, amikor még hivatalosan nem volt covid itthon, olyan bő 1 hónapot voltam bazira beteg. Azt hittük a házidokival együtt, hogy a szokásos 1-2 évente előforduló antibio kúra majd helyreteszi, mert az itt előfordul. Az 1 hetes antibio kúra kb. semmi érdemit nem használt. Azóta meg mindenféle problémáim vannak, bár már javult elég sokat. Ez most vajon valami post covid, vagy simán sikerült szorongásos dologba belecsúsznom, vagymiez...

Na, ezért nem hiszem el a vakcinák biztonságosságáról szóló dumákat. Mert tök mindegy, hogy milyen kárt csinálnak, majd jól megmagyarázzuk, hogy semmi köze az oltásnak ahhoz, hogy hirtelen 60 év után kijön rajta a bárányhimlő, meg nem tud aludni, meg felmegy a vérnyomása, holott előtte úgy aludt, mint a bunda, a vérnyomása meg normális volt. Oltás előtt nem, közvetlenül utána de, de ehhez az oltásnak semmi köze. Véletlen. Háromszoros véletlen. (Akvafress, a háromszoros védelem. Na, az is kb. ilyen komolyságú volt.)
Azt amúgy a háziorvosa mondta, hogy a bárányhimlőt az oltás hozta ki.

A szorongás okozta tünetek és a "long covid" tünetei nagyon hasonlóak. Ha félsz a vírustól, simán lehet az előbbi.

Oldschool Computer - http://oscomp.hu

bool question = (2 * B) || !(2 * B); // true

Nem övsömöre volt, hanem bárányhimlője. Az orvosa is azt mondta, de a sógoromnak pont övsömöre van és baromira nem úgy néz ki, mint ami fotókat a szomszédasszony mutatott. Az pont úgy nézett ki, mint én 10 évesen, amikor engem kapott el a bárányhimlő.

Oldschool Computer - http://oscomp.hu

bool question = (2 * B) || !(2 * B); // true

Az OGYÉI-nek van egy adatbázisa. Az orvosok írhatnak bele, de többnyire nem írnak. Van egy doki, aki bevállalta, hogy akárkinek az esetét felviszi, illetve van egy csoport, aki megkeresett oltáskárosult embereket hogy segítsenek nekik bejutni az adatbázisba. Konkrétan egyetlen egy esetet sem sikerült felvinni az adatbázisba annak ellenére, hogy az érintettek mind oltás mellékhatásnak gondolják a problémájukat - hiszen így találta meg őket a segítő csoport - de mégsem vállalta senki hogy bekerüljön az adatbázisba.

Az USA becslés is az, hogy kb 1/100-ad része kerül be az eseteknek.

Az egész rendszer egy vicc, az oltás mellékhatásokat vagy rendes placebo kontrollos vizsgálattal, vagy epidemiológiailag kellene utánkövetni, tehát úgy, hogy a kontroll csoport és az oltott csoport egészséggel kapcsolatos eseményeit statisztikailag össze kellene hasonlítani. Ilyet tudtommal sehol nem csinálnak, egyedül a gyártó csinálta meg nagyon rövid időre, de persze azzal kapcsolatban pedig felmerülhetnek kételyek, hiszen saját magát mérte.

Mindenesetre tanulsagos, hogy az Origo mar tenykent kozli a Blikk(!) feltetelezeseit. Szinvonal.

 

Az első ajánlott hír a cikk alatt:

"Földönkívüliekre bukkantak az archív felvételek között"

 

Én már nem tudom, hogy mit gondoljak.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

"Szerencsére" az adatvédelem miatt sosem tudható meg, hogy ez tényleg megtörtént-e. Sok ilyen "hír" van, a legtöbb persze külföldi, és ellenőrizhetetlen. Dehát végül is _bármi_ elképzelhető, és a kétféle hivatalos sajtó ebben a témában teljesen egyet szokott érteni.

Én találkoztam már olyannal a neten, akinek a szomszédja halt meg nyegyvenvalahány évesen, makkegészséges sportolóként. Mivel a csávó a második hullám elején írta, baromi gyorsan meg lehetett nézni, hogy olyan korú, alapbetegség nélküli ember NEM volt a halottak közt. Rákérdeztem, hogy mikor halt meg, természetesen nem kaptam választ. (Szerk.: amúgy ilyen baromi sok volt, a hvg kommentelői több halottak mondtak be összesen, mint amennyi volt. :D )

Vagy találkoztam olyan önmagukat "mikrobiológusnak", vagy "orvosnak" hazudó hazudó kommentelőkkel, akikről pár perc alatt kiderült, hogy hazudnak a foglalkozásukról, a "mikrobiológus" pl. a virológia alapjait se értette, mikor beraktam neki az egyetemi jegyzetet bizonyítéknak, akkor már csak kurvaanyázott. :D

Vagy a durva wuhani (és sok hasonló) képpel, ahol az ideiglenes járványkórház súlyos állapotú betegeket bemutató képen fiatal nők mobilozgattak az ágyban, és sétálgattak.

De persze ez csak az én tapasztalatom.

Semmi turbo. Simán csak van aki nem szeretné elkapni, nem szeretne kiesni a melóból miatta, és főleg nem szeretne kórházba kerülni. Ha pedig olyan kerül kórházba, pláne gépre, aki gyanús védettségivel szaladgál (eleve TAJ alapján látják ám az EESZT-ben, hogy kaptál oltást, le is tudod magadnak tölteni az ambuláns lapot róla) az elég irónikus, hogy finoman fogalmazzak. Egyben sajnálom is őket, pláne a gyerekeket, mert ez egy tragédia ebben a formában.

 

Hát a hivatalos terminológia szerint (mostmár) az oltottak ugyanúgy fertőznek, mint az oltatlanok, nem? Sőt, az oltatlanok lehetnek csak szarul.

Tehát ha 100% oltottság lenne, akkor is védekezni kellene ellene, és kórházba lehetne kerülni, és meghalni (és persze oltatni újra), mert a koronavírus nem tűnne el soha. (Csak akkor már nem kovid halott lenne senki, kivéve, ha a vadi új mutáns öli meg, ami miatt kell a hathavi oltás.)

Vagy nem így van a mostani terminológia??

Ha oltva vagy, akkor az enyhe és közepes tünetre van jó esélyed, de akár tünetmentes is lehetsz. A kórházat pedig pláne jó eséllyel kerüled el oltottként, de persze vannak az idősek és az egyéb veszélyeztettek. A konkrét vírus szervezetbe jutásának esélyét a kölcsönös maszk hordással lehet csökkenteni, vagy akár minimalizálni az esélyét.

Aki oltott, és nincs vagy enyhe tünetes, az kevesebb vírust puffant el. Logikus, hogy aki közepes tünettel beteg és oltott, az hasonló mennyiségű vírust ad ki magából, mint egyébként. Mivel oltva elvileg rövidebb a lezajlás, ezért szintén kisebb a fertőzési lehetőség.

A bónusz, hogy már találtak olyan génszakaszt, amivel ha rendelkezik az illető, az különösen fogékonnyá teheti a vírusra (folyamatban lévő kutatás, de nem véletlenül publikálták). Ezzel igen jó esélye van a súlyos lefolyásra. A cikk: https://www.webbeteg.hu/cikkek/genetikai_betegseg/27629/covid-19-a-gene…

"Aki oltott, és nincs vagy enyhe tünetes, az kevesebb vírust puffant el."

 

Dehát 100%-os átoltottság esetén ugyanígy kéne 6 havonta oltás. Akkor itt valami nem tiszta. Bár én nem tudok róla, hogy a lappangási (szaporodási) idő alatt kevesebb lenne a vírus az oltottakban, vagy a sokféle állapotú immunrendszer egyforma gyorsan reagálna, pláne a 3.-6. hónapokban, amikor az ellenanyagszint totál más a különböző emberekben. Sőt, ha védekezünk a vírus ellen, akkor annál durvábban mutálódik, mert életben akar maradni, nem?

 

De még Bill Gates is azt mondta, hogy ez az oltás nem érte el a célt, és nem tűnik el a vírus, ezért jobbat kell csinálni. (De addig ez használandó.)

 

Szerk.: Ja, a genetika lemaradt. Ezt valahogy már a legelején sikerült tisztázni, hogy ha genetikai okai lennének a súlyos/halálos kimenetnek, akkor a kiskölkök se lennének 0 halálozással. Legalábbis valami hasonló.

Szerk2: Ja és tudtommal semmilyen bizonyíték nincs rá, hogy ki mennyi vírust puffogtat ki,  mert az oltatlanok esetében is túlnyomó részt gyakori a tünetmentesség, vagy az enyhe tünet, tehát baromi nehéz lenne általánosságban összahasonlítani, de még a kipuffogot vírust is megszámolni.

Most a delta variansnak már csökkent az átlagos lappangási ideje, ami szintén igazából a vírus ellen dolgozik, mert aki beteg lesz, az remélhetőleg már nem mászkál ideoda.

Ha 100%-os az oltottság, akkor elvileg olyan szinten le tud csengeni a vírus, hogy már nincs hova fertőznie. Papíron akár el is tűnhetne abban az esetben. E mellett mindenképp kialakult egy valamilyen szintű immunitás az emberekben, és ezért ha visszatérne, akkor nem lenne könnyű dolga, illetve ha annyi idővel később tér vissza, akkor az emlékeztető oltásokkal jóval hamarabb visszaállítható a populáció immunitása.

Nem vagyok róla meggyőződve. :) A sars-cov-2 vírust egy 100%-os oltottsággal van esély úgy kinyírni, hogy ne nagyon tudjon visszajönni. Ehhez viszont egyszerre mind a 8 milliárd földlakót be kéne oltani, és a védettséget adott ideig fenntartani. Egyedül ez eddig, papíron, a fekete himlóvel sikerült.

Egyébként a 100%-os oltottságot te hoztad fel, ami legfeljebb teoretikus lehet.

Ha minden klappol, és mondjuk a bizonyított 100%-os oltottság (és védettség) után még 10 napig mindenki maszkozik, akkor talán lenne esély arra, hogy lecsengjen. Egyrészt a maszkkal lecsökken a potenciális továbbadás, másrészt mivel mindenki oltott az esetek többségében elhalhatna a vírusfertőzés, hiába volt technikailag továbbadva. A lecsengéshez nem tudom mennyi idő kell, az első 10 napban valszin fontos lenne, hogy az átadási lehetőséget is minimalizáljuk.

Ha 100%-os az oltottság, akkor elvileg olyan szinten le tud csengeni a vírus, hogy már nincs hova fertőznie. Papíron akár el is tűnhetne abban az esetben.

vs

GIBRALTÁR: A teljes lakosság be van oltva, mégis drasztikusan nő az esetszám

Az Ibériai-félsziget déli részén található 33 ezer lakosú brit városállamban a beoltottak aránya 119%, azaz a felnőtt lakosság 100%-a be van oltva, és egy jelentős része már megkapta a harmadik oltást is. Ennek ellenére október óta a Covid esetek száma folyamatosan növekszik. Bár a kórházi nyomás nem jelentős, de már elhunytak is vannak.

Ebben a helyzetben a kormány úgy döntött, hogy új korlátozásokat vezet be. Ezek az intézkedések egyelőre a tömegrendezvények felfüggesztésére, a beltéri maszk viselésére és a csoportos összejövetelek tiltására vonatkoznak. Később ezeknél komolyabb korlátozásokra is lehet számítani, ha az új esetek száma nem csökken.

Emlékeim szerint, a delta variáns esetén, a két oltás a súlyos tünetek kialakulásától kb. 40%-ban véd meg. A három oltás hozza vissza a 80% körüli hatékonyságot. Gibraltár esetében tehát ne 119%-os átoltottságról beszéljünk, hanem arról, hogy a három oltást hányan kapták meg. A 119%-ból itélve, valószínűleg nem túl sokan.

Addig maradjunk annyiban, hogy minden egyes beadott vakcina dózis statisztikailag valamennyit javít a helyzeten.

Azt sem győzzük leírni, hogy a vakcina nem pajzs. Akárhány oltást kapsz, a vírus bejuthat a szervezetedbe. A kérdés az, hogy miután bejutott, mit képes a szervezeteddel kezdeni. Lesznek-e egyáltalán tüneteid, esetleg enyhébb tüneteid lesznek, vagy esetleg súlyosabb tüneteid lesznek, de például nem patkolsz el. Ez teljesen egyénileg változik. Az immáron milliós mintavételezésű statisztikákat kell nézni, nem az egyéni eseteket.

Azt sem győzzük leírni, hogy a vakcina nem pajzs. 

"Mi" ezt azota mondjuk amiota ezeket a vakcinakat legyartottak, ellentetben a politikusokkal es a vakcinak gyartoival akik valamifele vilagmegmento csodaszerkent reklamoztak. Emlekezzunk melyen tisztelt vezerunk halhatatlan szavaira: "Beadjuk az oltast es leszurjuk a virust!" (remelem, nem tul pontatlanul ideztem)

Szoval akkor visszakerdeznek: igy lassan 2 ev utan hogyan latjuk a helyzetet? Mikor es hogyan lesz ennek vege? 

Tehat a lockdown (sem 2 het, sem hosszabb) nem tunteti el a virust, a maszk, a tavolsagtartas nem tunteti el a virust. Az oltas jelent valamifele vedelmet, kinel tobbet-kevesebbet, de nem tunteti el a virust. Akkor hogyan fogjuk tudni azt mondani, hogy a Covid most mar tortenelem es vege van?

Reménykedni lehet, de mást mutat a valóság.

Egy kis furcsaság vidékről:

Kb. 10 rokon vidéken bekapta a covidot. Nagyon összejárós, összetartó családról beszélünk, nem csodálom, hogy megfertőzték egymást. 2-3 hétig nem is tudták, hogy covid. Az öregek kapták el először. Felhívták a háziorvost. Ugye maguknak megvan mindkét oltásuk? Akkor biztos nem covid. Írt fel gyógyszereket.

Kb. 3 hete küzdenek benne.

A másik házaspár: mindkettő oltott, mert utazni szerettek volna. Ugyanazok a tünetek voltak Náluk. Azaz 2 napig ki sem tudtak kelni az ágyból. Olyan fáradtak voltak. köhögés stb. Őket tesztelték először covidra. Az egyik pozitív lett a másik negatív. Az orvos annyit mondott covidra nem ad orvosságot, ha rosszabbodik a helyzet hívjanak mentőt.

Másik család. Pesten dolgoznak Ők is nagyszülőkkel kerültek együtt a betegségbe. 2x oltottak. Az egyik óvónő, a másik tanít. Mivel az oltás olyan tuti -> biztos nem covid. Dolgoztak végig. Bár erősen köhögtek. Gyerekek köhögtek.

Harmadik család: itt a fiú 20 éves körüli szakápoló. Augusztusban kapta meg a 2. oltását. Őt is tesztelték. Pozitív lett a tesztje. Az Ő orvosa furcsamód kb. ugyanazokat a gyógyszereket írta fel, mint egy influenzás megbetegedés esetén (nyákoldó, gyulladáscsökkentő stb.). Anyja oltatlan, mert autoimmun betegség miatt nem vette fel. Férje oltott, Neki nincs tünete (egyelőre?).
Még vannak fiatalabbak a családban akik átmentek most rajta. Nekik az oltási státuszát nem tudom. De talán ennyi is elég, hogy tisztábban lássam a képet. Itt vagy a 3. oltás segít, vagy az sem. Majd lesz fél évente oltás, de pl. a 20 évesnek ezek szerint 2 hónapra kellett volna adni a 3.-at?

Valahogy egyre zavarosabb ez a történet nekem. Az egyik orvos felír gyógyszert, a másik nem. Az egyiknek pozitív a PCR tesztje, a másiknak nem (pedig ugyanbban vannak benne). Tiszta káosz. Ha már egy fertőzött van a családban nem nézzük végig a többit ha már tüneteket mutatnak. Stb.

Vírusfertőzésre nem írnak fel konkrét antivirális szert. Azokból 1-2 specifikus van, általában kórházi kezelésre. Perpill ami a covid korai fázisban adható az a favipiravir nevű cucc, ami a vírus szaporodást próbálja gátolni.

Mi 2020 őszén enyhe tünetekkel megúsztuk azt a hullámot. A feleségemnek, lányomnak és nekem elment a szaglásunk, kísérte némi hőemelkedés, és a feleségemnél izületi fájdalmak. A fiam 2 napot volt lázas és kész. Ezen felül a lányomnak a szeme könnyezett kötőhártya gyulladás szerűen. Most tavasszal, még az oltásos kör előtt, volt egy gyanús 1-2 hét, de igazából nem volt olyan érdemi tünet, akár be is képzelhettük.

Mivel bazira fertőz a covid, szerintem logikus, hogy nem nézik végig a többieket, mert valszin ha betegek, akkor az lesz a bajuk.

Igen, de egy másik betegnek meg felír egy másik orvos gyógyszert pozitív tesztre?

Mi tavaly nyár végén mentünk át rajta. Szaglás elment. Első 2 nap alig tudtam vonszolni magam, olyan fáradt voltam. Nekem csak hőemelkedésem volt 1 hétig. Viszont kb. 1.5 hónapig köhögtem. A jobb vállam a testvonalamba nem ment a vállam főlé kb. 1 évig (bár ennek nem tudom, hogy van-e köze a covidhoz).

Nejem kb. 1 hétig 38-39 fokos láz, erős köhögés, neki szakadt ellentétben velem. Erős izzadás. De átment rajta. Én többször ki akartam hívni a sürgősségit Hozzá. De azt mondta kórházba nem akar kerülni. Nehéz volt megtartani a kérését. A 3 gyerek meg sem éreztre. Egy kicsit köhögtek. Nem tudtam rájuk annyira koncentrálni.

Igen, nem nézték végik Őket, és logikus, ahogy írod, hogy már nincs követés.

Nem a járvány megállítása a cél, hanem a gyógyszergyárak zsebeinek kitömése (jó esetben), azért vetetik meg a kormányokkal és lövetik el mindenáron, hogy kelljen még gyártani, viszont magát a járványt nem szabad megállítani, hiszen akkor vakcina sem fog kelleni.

Oldschool Computer - http://oscomp.hu

bool question = (2 * B) || !(2 * B); // true

Amúgy az egész pandémia az elejétől fogva egy zavarosság volt, legalábbis akik követni próbálták. :D

A tünetek enyhítésére ugyanazt a Neocitránt használtam most is, összesen 3 adagot a két hét alatt, és pont ugyanúgy remekül lettem tőle, mint a többi megfázáskor. :) De ezek szerint direkt szivatják az orvosok a kovidosokat. :(

Amúgy az elméletem, hogy a zemberek 90+% idióta, az vonatkozik bármire, pl. az orvosokra is. Kb. összesen 10 orvosról volt (főleg közvetett, gyerekek, párok) tapasztalatom, abból 9 szerintem idióta volt. :D (Jó, kettő-három azért szakmailag elment valamennyire, például tudott fogat húzni érzéstelenítővel.) Én csak jogosítványért jártam orvoshoz, főleg üzemorvoshoz, volt, hogy azt sem tudtam vagy 15 évig, hogy ki a körzeti orvosom, mert a volt nejem intézte. :D

Genetika: Látod, írják, hogy ezaz ADAM9 túlvezérelt. Nem immunrendszeri, hanem genetikai ok. A gyerekek immunrendszere elég akítv és eleve sokféle egyéb koronavírussal találkozik. Valszin felnőtteknél fennálló történet, vagy náluk számít.

Pufogtatás: de, vizsgálták tanulmányokkal, hogy mennyire fertőzhetnek azok az oltottak, akik elkapták a vírust, mert azért ez nem egy elhanyagolható történet. A deltánál sokszoros a vírusterhelés, mert sokkal virulensebb darab.

"'Most vaccinated' place on earth cancels Christmas"

"Amid a surge in Covid-19 cases, Gibraltar has canceled official Christmas events and “strongly” discouraged people from hosting private gatherings for four weeks. Gibraltar’s entire eligible population is vaccinated."

"Gibraltar’s entire adult population has been fully vaccinated since March, and masks are still required in shops and on public transport."

https://www.rt.com/news/540442-gibraltar-cancels-christmas-covid/

 

Ennyikeh.

Szerkesztve: 2021. 11. 16., k – 19:35

A BBD Health private facebook oldalra jelentkezzetek fel, ha még nem jelentkeztetek.

Holnap elvileg lesz videó Boros G Lászlótól este 7-től a vakcina mellékhatásokról. Róla tudni kell, hogy a Nature-ben szokott publikálni.

Pusztán tudományos szemmel elemzi, ahogy szokta, lektorált tanulmányokkal.

Én valszeg playbackről fogom nézni, de nagyon érdekel.

Nálunk a gyermek zenetanára úgy tűnik, hogy befejezi az oktatást.

Megkapta az ukázt a kötelező vakcinára, megmondta, hogy nem fogja felvenni.

Nem tudom, hogy a zeneiskola találni fog-e másik tanárt.

"Azt nem tudom, hogy hány embernek van ilyen 100-ból."

Hát ez az. Mert így a  "alacsony fehérvérsejtszámmal bíró" tényleg bármit jelenthet, azt is, hogy az emberek 10%-ára veszélyes, meg azt is, hogy 10 emberre Magyarországon.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Orosz rulett a koronavírus elleni védőoltás kötelezővé tétele?

Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd cikkében a kötelező oltás szabályozásáról:

Amire azonban én szerettem volna felhívni a figyelmet az az, hogy vannak olyan Kormány feladatok, melyeket nem lehet egyszerűen „továbbpasszolni” sem a munkáltatókra, sem a munkavállalókra.

Sajnos ismét aktuális a korábbi mondásom: a jogalkotás nem szerencsejáték kell, hogy legyen, ami vagy bejön vagy nem

Bővebben: https://erthetojog.hu/egyeb-jogi-ismeretek/egyeb-jogszabaly-ertelmezes/…
--
Légy derűs, tégy mindent örömmel!

Oltásterror és elbocsájtási hullám az Országos Mentőszolgálatnál

Tovább dübörög az oltáspropaganda, de egyre terebélyesedik az ez mentén kibontakozó elbocsájtási hullám is, egyre többen keresnek meg minket, hogy elmeséljék történetüket. Ezúttal az Országos Mentőszolgálat kerül fókuszba, és érintettjeinkkel megegyeztünk, hogy egyelőre név és konkrét helyek nélkül írunk, mivel perben állnak a munkáltatóval, és félnek, azonban azt nyomatékkal kérték és kérik, az eseteket juttassuk el minél többekhez.

Még csak az sem kell, hogy valaki nemet mondjon az oltásra, elég a feltételezés, ha eddig nem tette, biztos ezután sem fogja. Az sem baj, ha személyesen sincs ott, mikor kirúgják.
– Többen is keresőképtelenek voltunk (táppénz), amikor elbocsájtottak minket. Ketten akut fertőzés miatt nem voltunk olthatók. Esetemben a háziorvos nem is vállalta volna az oltást, de az OMSZ üzemorvosai a telefonos egyeztetés ellenére is leírták a HR-osztálynak, hogy oltandó vagyok. Haladékot kértem, legalább a lábadozás idejére (ez egybeesett a későbbiekben lejáró határidőmmel), de a megbeszéltek ellenére nem adták meg. Ezenkívül más egészségügyi problémák, illetve gyermekvállalással kapcsolatos kérdések és a meglévő természetes védettségem miatt is próbáltam haladékot kérni levélben, a kolléganőm szintén. Érdemi válaszra nem méltattak minket. Végül a táppénz ideje alatt kézbesítették a felmondást – fogalmaz érintettünk.
Tudomásuk szerint ez jogellenes volt, ugyanis még 30 napjuk lett volna orvosi igazolást vinni vagy oltatni a keresőképtelenség megszűntét követően. Egy házon belüli utasítás miatt azonban hibás gyakorlat szerint jártak el, miután önkényesen értelmezték a rendeletet.
Feletteseik szerint azért döntött így a főigazgató, mert azt feltételezte, hogy akik szeptember 15-e után lesznek betegek, azok nem is akarnak oltatni, csak szándékosan időt húznak. Szerintük ez egyszerűen elfogadhatatlan, mert az embert baleset is érheti, vagy megfertőződhet, ahogy ők is, illetve lehet tervezett műtét is, amit nem tud halasztani.
– A táppénz alatt meg miért is rohanna oltatni az ember, ha még van ideje a rendelet szerint és nem is kérhető számon az idő alatt a dolgozón az oltás? – teszi fel a kérdést.
– Az egyik vezetőmnek amúgy volt egy olyan megnyilvánulása, hogy 10 hónapunk lett volna oltatni január óta, úgyhogy kaptunk elég haladékot, és ők úgy vélik, aki eddig nem oltatott, az nem is fog. Ez megint abszurd, hiszen szó sem volt kötelező oltásról egészen augusztus közepéig, ezért nem helytálló arra hivatkozni, hogy mennyi időnk lett volna oltatni – fűzte hozzá.
További érdekesség az üzemorvosaik kritikán aluli és szakmaiatlan hozzáállása. Több dolgozó orvosi igazolását nem fogadták el, a FESZ főorvos bevallása szerint szinte senkiét nem vették figyelembe. Gyakorlatilag alig lett volna olyan egészségügyi állapot, aminek esetén eltekintettek volna az oltástól.
– Megjegyezném azt is, hogy jelenleg szinte nincs élő orvos az országban, aki ki merné állítani az igazolást, én öt szakorvossal konzultáltam a problémámról, és a négy fal között mind ugyanazt mondta, hogy várjak az oltással, de le már nem írták, mindegyik másra akarta hárítani a felelősséget – osztja meg velünk tapasztalatait.
S hogy hová vezet mindez? Úgy értesültünk, hogy a több mint 150 fős veszteség fennakadásokat okoz a mentésben, főleg a növekvő esetszám miatt. Budapest kritikus, vidéki autók segítik ki őket, volt feletteseik szerint szinte már naponta kell egységet felküldeni. Erről belső használatú csoportokból kapott képernyőfotók is tanúskodnak. Az ember ilyenkor már csak azt a kérdést teheti fel: vajon mi a végső cél mindezekkel?
Forrás: https://kuruc.info/r/2/236189/

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2021. 11. 17., sze – 10:10

Kásler kijelentette, hogy az antitestek száma és a védettség között nincs egyértelmű összefüggés.

https://index.hu/belfold/2021/11/17/kasler-miklos-koronavirus-jarvany-o…

 

Arról értekezik, hogy az mRNS vakcinák az antitest számot növelik, a többi vakcina meg a sejtes immunitást.

Tehát tessenek kedvesek befejezni azt az érvelést, hogy ha nincsen ellenanyagom, nem vagyok védett, ha alacsony az ellenanyagom, nem vagyok védett… Ez tételesen nem igaz. 

A minisztérium kezdhetné mondjuk azzal, hogy elfogadja a T sejtes immunitást védettségként.

 

Vajon mi lehet az oka ennek a hirtelen megvilágosodásnak?

Bocs, de minden orvos és gyógyszerész tudta ezt idáig is.

Az Alkotmánybíróság el fogja fogadtatni, hogy a T-sejtes immunitás védelmet nyújt? Majd kiderül...

Az Alkotmánybíróság el fogja fogadtatni, hogy a T-sejtes immunitás védelmet nyújt? Majd kiderül...

Bent van egy panasz az AB-nal pont erre vonatkozoan, felesegem(ek) adtak be par hete. Kizarolag arrol szol, hogy a T/B sejtes immunitast fogadjak el vedettsegnek es adjanak ra kartyat. Egy esetleges pozitiv elbiralas rendesen felboritana itt mindent, szoval en drukkolok.

Ez igaz, ki tudjak bekkelni.

Akkor mehet a kovetkezo panasz, mert ez viszont orvosilag egyaltalan nem indokolhato. Az antitestes meg csak-csak, de a memoriasejtes immunitas amelyet az oltasok is azert igyekeznek kialakitani, hogy hosszu tavon vedett legyen a paciens.

Amugy 4 havonta azert sokan vallalnak ezt a tesztet szerintem. Persze a teszten kivul meg okmanyirodai ugyintezes is kell.

Viszont politikailag is erdeke lehet a Fidesznek ennek a bevezetese: azt mar ok is latjak, hogy a vakcinak nem hozzak el a kanaant, a szigoritasokkal szavazatokat veszitenek es ha nyerni akarnak tavasszal akkor addigra ettol a Covidnak nevezett bohozattol szabadulni kene ugy, hogy ne rikacsoljon egyetlen intenzives orvos sem, hogy mennyire le van terhelve. Erre egy tokeletes megoldas lenne szerintem kiszorni a kartyakat +2-3M embernek aki hajlando igy letesztelni magat, de oltast nem ker.

> ettol a Covidnak nevezett bohozattol szabadulni kene ugy, hogy ne rikacsoljon egyetlen intenzives orvos sem, hogy mennyire le van terhelve.

Erre már most meg van a jogszábályi környezet, mert az orvos titoktartásra van kötelezve. Egyszerűen be kell lengetni, hogy aki rikácsol az be lesz kasztnizva, és a probléma meg van oldva. LOL

Az a baj ezzel a megközelítéssel, hogy az alap helyzetet hallgatólagosan elfogadja, hogy egyáltalán léteznek ezek a kártyák és jogokat ezek alapján kapnak meg az emberek. Tök fölösleges bármiféle immunitással jönni, az egészet el kell törölni, csakis ez lehet a cél.

Jó, ha valaki ezzel nyer pár hónapot, ameddig legálisan dolgozhat, akkor nem vagyok teljesen ellene, de valójában marhaság. Meg ilyen alkudozás az ördöggel az egész.

Ezzel a csatával a győzelemtől csak messzebb kerülünk szerintem, mert tovább forgácsolja az ellenállók táborát azzal, hogy akinek mérnek ilyen csodaimmunitást, azok nem fognak onnantól tiltakozni, felmondani, nem fogják kirúgni őket.

Pont ez a lényege a technikájuknak, hogy leszalámizzák apránként az ellenállókat, és így sosincsen rendes összefogás. Ha ezzel meg lehet úszni, akkor azzal annyit "nyerünk", hogy akinek ilyenje van (és kiméreti), az lesz az utolsó aki le lesz szalámizva. Semmi értelme stratégiailag. Nyilván ha eltelt egy kis idő, és kellően vékony a szalámi, akkor egy tollvonással megszüntetik ezt a kibúvót is.

Eleve milyen "harc" az alkotmánybírósághoz fordulni, meg ilyen mindenféle intézményekhez alkudozni. Majd ezek gondolod, hogy számodra hasznos döntést fognak hozni? Ha véletlenül úgy tűnik hogy igen, akkor az csapda, például a szalámizás csapdája.

Ha Suharit Bhakdinak igaza van, akkor ilyen immunitasa a lakossag kb. 80%-nak mar most van.

Nezd, en ertekelem az idealizmusodat, de szerintem ennek az idealis vegjateknak a lehetoseget mar meghaladtuk.

Ha egyszer ennek a szarnak vege lesz (es a fent emlitett megoldas adhat erre lehetoseget), akkor 10-20-100 ev mulva is az emberek nagyobbik resze azt fogja mondani, hogy a Covid huuu mekkora jarvany volt, de a vakcinakkal legyoztuk vegul. Es pont. Hogy tenyleg igy tortent-e? Mennyire volt jarvany valojaban, mennyire a vakcinak, mennyire a termeszetes immunitas gyozte le egy maroknyi emberen kivul a kutyat nem fogja erdekelni. Szepen felirjak a wikipediara es beleirjak a tortenelemkonyvekbe, hogy nagy jarvany volt es vakcinakkal gyoztunk. Aztan a kovetkezo jarvanynal lehet majd erre mutogatni.

Mi pedig, akik ateltuk, tudjuk amit tudunk (vagy tudni velunk).

> en ertekelem az idealizmusodat

Najó, én is értékelem a tiédet, amennyiben tényleg azt hiszed, hogy az AB esetleg a ti javatokra fog dönteni :-) Ha tényleg így dönt, akkor majd nyilvánosan meg fogok lepődni, ígérem!

Elismerem, hogy lehet, hogy igazad van, nem vagyok teljesen biztos a fentebb leírt álláspontomban, inkább a vita kedvéért írtam be.

A problémás kérdések esetén az a szokásos eljárás, hogy a kormány megváltoztatja a törvényt, az alkotmánybíróság meg érdemi vizsgálat nélkül visszadobja, mondván, hogy a rendelet már nincs hatályban.

Ezért gyanítottam, hogy Kásler kijelentése mögött egy alkotmánybírósági ítélet elkerülése van. Nemsokára elfogadják védelemnek a T,B sejtes immunitást és az AB visszadobja a kérelmet, minthogy az okafogyottá vált.

Érdemes ilyenkor jó sakkozó módjára a lehetséges lépéseket is átgondolni az ellenfél szempontjából is. :)

Mondjuk hoznak másik rendeletet bizonyos tanulmányok alapján. Ez a te verziód pl.

Egy "tanulmány" alapján az EU, vagy HU véglegesíti a vakcinákat 1 év után, tekintve, hogy döntően kedvezőbb az alkalmazásuk, mert kevesebb a súlyos eset és a halálozás. (A statisztika igazolja!!!4!) Lehet kötelező.

Megvárják a két évet a végleges engedélyig, közben oltanak tovább, az oltatlanok életét ellehetetlenítő lockdownokkal, felőrölve az ellenállás nagy részét. (És feldühítve az oltottakat az oltatlanok ellen.)

Bedobják a következő durva mutációt.

Egyéb is lehet. (Gondolom, tervben volt, hogy jogilag nem tiszta lesz a kísérleti vakcina kötelezése.)

Volt rendesebb összefogás (pl. francia, olasz, holland), csak azt a kezdetén brutálisan szétverték, hogy megmutassák, hogy kussolj otthon. Vagy az angol brutális fellépések ahol a 80 éves nénit vagy a 40 kilós nőket is ütötték, gumibotozták. Elképesztő volt nézni, hogy kik ezek a állatias droidok, és hogyan lettek azok.

Némá, csak nem parázik az mrns-től? :)

Rosszabb eset, hogy tud valamit, amit mi csak sejtünk...

Tisztázó közleményt adott ki a Semmelweis Egyetem, miután Merkely Béla rektor egy reggeli tévéműsorban részletezte, hogy milyen típusú vakcinát kapott harmadik oltásnak. Ezek szerint Merkely Béla a nemzetközi gyakorlat és ajánlás szerint vette fel a harmadik oltást.

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20211117/megjott-az-egyetem-hivatalos…

Csak éppen a magyar hivatalos ajánlás nem ez...

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Úgy tűnik, hogy az osztrák hatalom túltolta a dolgot egy kicsit. Erőszakszervek nélkül elég nehéz lesz érvényesíteni bármit is:

A katonaság és rendőrség a polgárokkal közösen megy tüntetni szombaton az FPÖ-vel együtt Bécsbe, az osztrák covid-fasiszta intézkedések ellen.

A katonaság szakszervezetének vezetője hivatalos levélben szólított fel minden tagot a demonstrációban való részvételre, külön a rendőrséget is.

Biztosít minden állampolgárt arról, hogy semmilyen rendőri intézkedés a demonstrációban résztvevőkkel szemben nem fog történni. Külön kiemelte, hogy a jelenleg Lock Down-ban tartózkodók is következmény nélkül részt vehetnek a tüntetésen.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy Ausztriában a fegyveres testületek a fasiszta intézkedéseket hozó Kormánnyal szembe fordultak. Dőlni látszik a dominó! Ha egy helyen eldől, akkor dőlni fog mindenütt. Nem kell már sokáig kitartani!! Egyre több a pozitív jel!

Bécs 11.20, 15:45 Mariahilferstraße

Forrás: https://www.wochenblick.at/aufstand-gegen-corona-diktatur-beim-bundesheer-fuer-freiheit-und-menschenwuerde/

Forrás: https://www.bundesheergewerkschaft.at/

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Egészségügyben kötelezővé teszi Gulyás Gergely a harmadik oltást.

Akinek egy csöpp esze van, nem veszi fel, kirúgják és nézhet új szakma után.

 

A kormány járvány közepén nem engedte meg az egészségügyiseknek, hogy lelépjenek, most le fognak.

Node ha a lakosság jelentős része beteg, sokan kerülnek kórházba, esetleg intenzívre, akkor hogy lesz menedzselhető a kórházi terhelés? A svédek azért elég fegyelmezett csapat, sokat maszkoztak, és az idősek eléggé otthon maradtak amíg probléma volt.

E szerint nem pont a svéd modell önmagában a megoldás: https://www.napi.hu/nemzetkozi-gazdasag/jarvanykezeles-koronavirus-covi…

Igen, a D vitaminról már volt korábban is jó kutatás, és jó hírek. Sőt, a fősodor is buzdított a D vitaminra mindenkét, még tavaly.  Természetesen pro és contra is megjelent minden. :)

https://www.thelancet.com/journals/landia/article/PIIS2213-8587(21)0000…

"However, the rapid review concluded that sufficient evidence to support vitamin D supplementation with the aim of preventing or treating COVID-19 was still lacking and that the topic should be further investigated."

Azért valahogy csak nem akar kiderülni, hogy valamilyen relatív egyszerű módon legalább a lefolyás súlyossága csökkenthető. Bár itt inkább a folyamatában rendes D vitamin szint és immunrendszer lehet a fontos, mert ha már vkinél beütött, akkor a jóég tudja mennyire segít.

Ázsiába szakadt doki, természetesen ez nem orvosi tanácsadás: https://www.youtube.com/watch?v=dCjoBxLNhCc

Én olaj formában veszem be, szó szerint evés közben, zsíros, húsos falattal a K1-et és a D3-at lehetőleg reggel vagy délben. Ha kimarad egy-két nap, akkor legközelebb annyival többet. Mivel zsírban oldódó, így elég a heti adagra figyelni nagyjából. Nagy ügyet nem csinálok belőle, pl. fogalmam sincs, hogy pontosan mennyit veszek be, mert nem számolgatom a csöppöket. K1 -ből 8-12000 µg, D3-ból most olyan 4-10000 NE.
K1-ből azért ilyen sokat, mert van egy kis érelmeszesedésem és remélem rendbe rakja. Illetve rák ellen is nagyon jó! ;-)

Azt vettem észre, hogy este már nem alszom olyan jót, ha akkor veszem be ezeket.

A magnézium és A vitamin nagy részét természetes táplálékkal viszem be, de néha azt is szoktam eszegetni, az A-t multivitaminnal.

Vervetelt szoktal csinaltatni, hogy meglegyen a visszacsatolas? En most gondolkodom, hogy fel evente el kene battyogni vert vetetni, es nezetni D, K, stb vitaminszinteket.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

A svéd modellen azt látjuk, hogy színvonalas egészségüggyel, pontos és atlathato tajekoztatassal, megfelelő szakértelemmel, a lakosság partnerként és nem birkacsordakent való kezelésevel viszonylag hamar leküzdhető a járvány anélkül, hogy a gazdaságot hazavagnank, iskolákat és ovodakat zárnank be vagy a gyerekekre maszkot kényszerítenenk. 

Az utólagos mosakodasa a szenny sajtónak (napi.hu) nem érdekel. Agyba főbe szidtak a svédeket, hogy mekkora barmok és ki fognak pusztulni annyi halott lesz. Nem így lett. A sajtó ahelyett, hogy beismerne, mekkorát tévedett, megprobal osszeszedni annyi baromságot amennyit tud, hogy magyarázza a bizonyitvanyat. 

Első kézből próbálj meg tájékozódni, neked ezt tudom ajánlani, mert ezek a lapok hazudnak.

Nincsenek olyan nagy kulturális különbségek, mint amilyennek beállítani igyekeznek. Svédországban élő magyaroktól tudjuk. 

Hallottam olyan érvet is, hogy nem járnak annyit bulizni. wtf??

A maszkhordasra sem lehet mondani, hogy extrém módon fegyelmezettek lettek volna. Kb mint most nálunk.

Hosszú, de érdemes végignézni, Dr. Reiner Fuellmich már elkezdte a munkát, ahogy ő hívja Mr. Global ellen. Szeretne egy Nünberg 2 pert összehozni és ahhoz gyűjti a bizonyítékokat. Egészen komoly mennyiségű adatot gyűjtött a kollégáival és konkrét jogi terve van, pl el akarja perelni a gyógyszergyárak pénzét, csoportos keresettel, vissza az embereknek.

Dr. Reiner Fuellmich: Tervezett korona járvány és a nemzetközi jog megközelítése

https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-reiner-fuellmich-tervezett-korona…

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2021. 11. 19., p – 08:49

Bírósági utasításra az USA fel kellett függessze a kötelező munkahelyi COVID-oltásokat

Az USA Emberi Erőforrások Minisztériuma (Department of Labor) Munkahelyi Biztonsági és Egészségügyi Igazgatósága (Occupational Safety and Health Administration; OSHA) bírósági utasításra kedden fel kellett függessze a kötelező COVID-védőoltásra és munkahelyi tesztelésre vonatkozó ideiglenes vészhelyzeti szabvány (ETS) végrehajtását és betartatását. A Biden-kormányzat kötelező oltási rendelkezése súlyos alkotmány és emberi jogokat sért, közegészség és járványtani szempontból kérdéses, így a felfüggesztés azonnali hatályú!

Ennek megfelelően a Munkavédelmi és Munkaügyi Hivatal még kedden közzétette honlapján (lásd alább) az 5. körzeti szövetségi fellebbviteli bíróság november 12-i határozatát, amelyben az elrendelt bírói felülvizsgálat befejezéséig a bíróság megtiltotta, hogy az OHSA ügynökség végrehajtsa és/vagy ellenőriztesse a kötelező oltásokra vonatkozó kormányzati rendelkezéseket. A tiltó döntést meghozó szövetségi bírói testület kedden egy cincinnati (OH) fellebbviteli bíróság elé utalta további jogi vizsgálatra az ügyet.

https://www.osha.gov/coronavirus/ets2

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ja, de itt a gyarmatokon a szervilis politikusok, akár mit is hazudnak magukról, széles nyelvcsapásokkal nyalják Mr. Global seggét. Ha az a a mondás, hogy el kell adni az oltást, akkor nosza legyen kötelező és pont. Hullámok lesznek a végtelenségig, mert mindig is voltak, csak éppen náthának hívtuk, azt meg majd meglátjuk hol a birkák tűréshatára, egyenlőre a fél évenkénti oltásnál, de fog ez még lejjebb menni. Olyan mind a fogkrém, a napi három fogmosás nem ment le az emberek torkán, akkor megnövelték a tubus száját, hogy több fogyjon ugyan akkora adagnál. Cecil már 4 hónapot is emlegetett, egyenlőre célozzuk meg a negyedévet. Ha nagy a hőbörgés, akkor legyen 5 hónap, de nagyobb adagok.

A Pfizer meg nagylelkűen megmenti az emberiséget év 35 milliárd dollárért. Tisztára, mint a Fuggerek bűnbocsátó cédulái, csak most bűnbánó oltás a nagy találmány, a profit istenének legújabb szava.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2021. 11. 19., p – 09:03

Szakács Árpád: Mi köze Bill Gatesnek és Anthony Faucinak a koronavírushoz?

Ultrahang

Szakács Árpád újságíró, publicista volt a vendégünk, akivel annak kapcsán beszélgettünk, hogy az Európai Unió titkosította a vakcinaszerződéseket. Interjúnk során szó esett az ellentmondásos információkról, a táradalomban zajló indulatokról, a vírus tervezettségéről és a jövő kihívásairól is.

https://youtu.be/AlcujF1_Y7U

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Na, ezen már tényleg sírok, innen idézek, de nem javaslom teljes elolvasásra: https://index.hu/kulfold/2021/11/19/ausztria-koronavirus-jarvany-teljes…

Ez a mondat: "A kancellár a korlátozások szükségességét azzal indokolta, hogy csökkenteni kell az esetek, a kontaktok számát azért, hogy a családok együtt ünnepelhessék a karácsonyt."

Pontokban, hogy miért vicces:

 * Nyilvánvaló, hogy a karácsonyt most is keresztbe akarják húzni, ha megfigyeltétek az ősi ünnepeink, a húsvétok, karácsonyok és szilveszterek mindig agyon vannak csapva. Valaki elhiszi még, hogy idén esetleg nem ezt terveznék? Hol maradna a great reset, ha az emberek együtt ünnepelnének?

 * Valaki elhiszi még, hogy átmenetiek lesznek ezek a korlátozások?

 * Mi a faszom köze van az államnak ahhoz, hogy valaki kivel tölti a karácsonyt? Eleve abszurd az alaptétel, hogy ebbe beleszólhat az állam. Mára már ez teljesen normává vált, de ettől még viccesebb, hogy ezt már implicit igazságnak tálalják ezek az ellenséges entitások. Képzeljük csak el mondjuk két évvel ezelőtt, hogy azt mondja az állam, hogy nem énekelhetsz együtt a nagyival, mert mi van ha tünetmentesen ráköhögöd az infulenzát, aztán belehal.

 

Haláli, hogy így nagyjából két év után még ilyen kijelentéseket megengednek maguknak ezek az alakok. :-)

Egyik suliban most nagy a balhé, mert az anyuka a harmadik oltás után még aznap meghalt. Egészséges  volt.

 

Boros G László tartott előadást az oltási szövődményekről. Tudományosan lektorált irodalom.

Végig veszi a halál okát több esetben is.

https://fb.watch/9nr53pxyJN/

Orbán:

"Az oltáselleneseket sem ekézem, mert megértem, hogy mindenkinek jogában áll a saját szabadsága jegyében dönteni a saját életéről, de most nem tudok mást mondani, mint hogy a baj oka, hogy nincs mindenki beoltva. Akkor nem lesz ötödik hullám, ha mindenki beoltatja magát"

Az a gyanúm, hogy ebből kötelező oltás lesz itthon hamarosan.

De csak a választás után. Előtte tavasszal lezajlik az ötödik hullám és utána majd mehet a duma, hogy hát mi megmondtuk. Aztán persze hiába lesz kötelező, ugyanúgy lesz hatodik, hetedik, nyolcadik, sokadik és ugyanúgy kelleni fog a huszadik oltás is.

Oldschool Computer - http://oscomp.hu

bool question = (2 * B) || !(2 * B); // true

Ha az EU legtöbb országában kötelező lesz, ezekben az országokban hogyan lesz a határátlépés, az utazás?

Külön szabályok lesznek? Nem lesz hosszú életű ez így ... vagy mennek az EU-ból vagy összhangban lesznek a többséggel.

Nem látok esélyt a különutas megoldásokra.

trey @ gépház

A magyar fegyveres erők fele oltatlan. Igazából 1956-ban az volt a gond, hogy a fegyveres erők végignézték, ahogy a nép eltakarítja az ÁVÓ-t.

A kormányoknak érdemes jóban lenni a fegyveres erőkkel, nehogy az történjen, hogy végignézik, ahogy felakasztgatják őket egyesével.

 

A bécsi tünetés intő példa, hogy a fegyveres erők együtt menetelnek a tüntetőkkel.

A fent említett pár ország közül az USA, Svédország és UK nem EU tag.

Az EU tőlük azt csinál amit akar, olyan oltást kér amilyet akar. Itt a kérdés az volt, hogy belföldön hol lesz kötelező.

Sok helyen még kötelező gyermekkori oltások sincsenek és valahogyan csak megélnek / utazgatnak.

Szerkesztve: 2021. 11. 19., p – 16:24

http://nepszava.hu/3138442_orban-vegul-mindenkinek-be-kell-majd-oltatnia-magat-mert-aki-nem-teszi-meg-az-meghal

Az oltásellenesek vagy beoltatják magukat, vagy meghalnak.

Mibe halnak meg? Egy 1-2%-os mortalitású járványba? A lakosság usque 50%-a? 50% meghal egy 1-2%-os halálozási rátával bíró betegségbe? Bár végülis, egy szóval sem mondta, hogy a betegségbe halnak meg...

Oldschool Computer - http://oscomp.hu

bool question = (2 * B) || !(2 * B); // true
Szerkesztve: 2021. 11. 19., p – 17:26

Hülye kérdés, de szoktatok járványcsúcs alatt PCR tesztet csinálni?

Most 1:4-hez az esély, hogy védettségit nyersz vele.

Amennyiben a konteónak van igaza és 90%-ban hamis pozitív a teszt, akkor menni kell tesztelni. Azt fél évig leszállnak rólad.

:)

Ha nem nyúlnának az agyamig a mittudoménmivel, akkor még mennék is. Mondjuk ha csak rá kellene köpni. De ha benyomnak ide meg oda dolgokat, annak ki tudja mi a hatása.

Meg úgyis csak az oltás marad a végére, lehet erre számítani, teljesen felesleges ilyenekkel trükközni. Minek nekem a kártya? Menjek színházba? Még a gondolat is nevetséges.

Átszámolva egy oltatlan 70%-kal könnyebben fertőződhet meg, mint egy oltott. Vagy másképpen számolva az oltás 41%-kal csökkenti a fertőzés esélyét.

62% oltott csinálta ugye az esetek 49%-át.

Az angol adatokhoz képest ez szokatlanul magas, bár nem tudni, hogy oltottat, vagy oltatlant tesztelnek többször.

Az ábrára feltettem az oltottak aránygörbéjét is.

A booster oltások hatása az új fertőzésekre pontosan nulla. Ettől reméli a kormány, hogy leáll a negyedik hullám.

Szeptember óta tolják a booster oltásokat, azt folyamatosan 49% körül mozog a görbe.

A videó legvége különösen érdekes.

Tisztelt Honfitársam!

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a kormány immáron uszít az oltatlanok ellen (szombaton 15 órakor tüntetünk is ez ellen), miközben kiderült, hogy a korábbi hazugsággal ellentétben, az oltásokkal nem tudták megállítani a járványt. Sőt, azokban az országokban terjed leggyorsabban a koronavírus, ahol a legmagasabb az átoltottság. Többek között erről beszélgettem dr. Páli Jenő orvos-biológussal, agykutatóval, a biológiai tudományok doktorával. Íme, a beszélgetés, amely számos, eddig nem ismert információt is tartalmaz a koronavírussal kapcsolatban:

https://youtu.be/wYO_cXUtRC0

Köszönöm, ha feliratkozik a YouTube-csatornámra, hogy elsőként értesüljön a legújabb videóimról.

Üdvözlettel:
Toroczkai László

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Egyre szaporodnak a hírek a sportolók körében bekövetkezett hirtelen, váratlan, megmagyarázhatatlan elhalálozásokról.

“VILÁGSZERTE MEGUGROTT A VÁRATLAN EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁKKAL KÜZDŐ ÉS HIRTELEN ELHUNYT SPORTOLÓK SZÁMA.” – írja a notonthebeeb honlap.

Írásunk száraz szűkszavú felsorolást tartalmaz, a részletek általában ott vannak a linkeken elérhető honlapokon. Azonban minden egyes esett mögött tragédiák vagy majdnem tragédiák állnak.

Amelyik hírhez nem fűzünk külön linket, az a cikk végén lévő linkek egyikén található meg.

A triumvirátus – politika, egészségügy, média – pedig hallgat. Mert abban a pillanatban, ha csak néhány szóval is tájékoztatást adna, összeomlana az oltás-erőltetés. Mert ami árthat a sportolónak, az árthat a közembernek is, még ha csak 20 percet mozog is naponta. De hát nem újdonság a hallgatás. Akik vásárra viszik jövőnk zálogát, a gyerekeket, azoktól a társadalom többi része felé sem várunk el gondoskodást. Mindezt a szent profit érdekében, esetleg zsarolás hatására. Csak remélni tudjuk: A sokkoló hírek előbb-utóbb eljutnak mindenkihez, és ha nem is jószántából, de a közvélemény nyomására a politika is fog valamit lépni az oltások erőltetése ellen.

Mivel a hírzárlat (még ma is) jól működik a volt szocialista országokban, illetve Vörös Kínában, a hírek elsősorban azokból az országokból jönnek, ahol még vannak némi hagyományai a szabad tájékoztatásnak. Ezekben az országokban azonban gyakorlatilag csak mRNS oltóanyagokkal oltanak. A dátumok kivétel nélkül jelen (2021-es) évünkre vonatkoznak.

Kyle Warner, egy 29 éves profi mountain bike versenyzőnél, szívburok-gyulladás, POTS (poszt-tachykardia-szindróma) és reaktív ízületi gyulladás alakult ki a második Pfizer oltás után.
Körülbelül két héttel az oltás után Warner rendkívül magas pulzusszámokat észlelt. Egy sürgősségi orvos nem volt hajlandó elhinni, hogy ez az oltás mellékhatása, ehelyett pszichés tényezőket gyanított.
Warnernél egy kardiológus szívburok-gyulladást diagnosztizált.

Luther Singh, a dán FC Kobenhavn dél-afrikai labdarúgója kórházba került. Sem a kórház, sem a klub, sem a hírügynökségek nem tartották fontosnak közölni a betegséget vagy tüneteket, illetve, hogy ezek kapcsolatba lehettek-e oltásával.

USA – október 30.
New York állam hivatalosan vizsgálja az egyetemista sportolók körében fellépett hirtelen szívműködés leállásokat.

Nyugat-India – július
Két női krikett-játékos hirtelen összeesik a pályán játék közben. Chinelle Henry und Batswoman Chedean Nation 

USA – október 21
14 éves labdarúgó lány szívinfarktust kap edzés közben – Magához tért a kómából, de még sokáig tart lábadozása.

USA – július 26.
Joshua Ivory,15 éves labdarúgó, edzés közben szívinfarktust kap. A kórház ezt először hőgutának próbálta beállítani, boncolás bizonyította be a szívproblémát.

Nagy-Britannia – Július 21.

Dembele (29), az Atletico Madrid támadója összeesett az edzésen, orvosi ellátást igényel

Spanyolország, március 1.
Nelson Solano (21) labdarúgó váratlanul meghal.

India – október 16.
Saurashtra Batter Avi Barot (29) krikettjátékos szívroham következtében meghal.

 

USA – október 18. Lexi Riggles senior kosárlabdázó (29) váratlanul meghal.

 

Pozsony –  Boris Sádecký profi jégkorongozónak játék közben megáll a szíve – nem sikerül újraéleszteni.

 

Argentína – október 31. Ronald Biglione (32) labdarúgó a második oltás után trombózist kap és meghal.

Nagy-Britannia – november 8.  Tom Greenway (38), lovaglás, meghal.

Nagy-Britannia – november 3. Jordan Tucker (29) labdarúgás, meghal

 Alex Apolinario (24) brazil futballista meghalt, miután meccs közben összeesett a pályán.

A 19 éves brit Jack Draper összeesett a Miami Openen:

https://www.youtube.com/watch?v=VDuOP0V1nUw%C2%A0)

A 36 éves Mirko Kido, az olimpiai aranyérmes játék közben szívrohamban halt meg. 

A ghánai játékvezető összeesett az AFCON meccsen
illetve https://www.youtube.com/watch?v=cvPQO44NzN4%C2%A0

Bert Smith játékvezető összeesett a pályán vérrög miatt a Gonzaga-USC férfi Elite Eight meccsen

Josh Downie (24) szívroham után meghalt az edzésen:

Giuseppe Perrino (29) az ex-Parma labdarúgója egy emlékmérkőzésen halt meg, miután összeomlott

Raymond van Barneveld összeesik és mentős ellátást kap a PDC bajnokság alatt:

Devaraj Anchan (33) meccs közben összeesett és meghalt a röplabda játékos:

A 20 éves Garissone Innocent eszméletlen állapotban esett el a szívében a játék közben fellépő rendellenes elektromos impulzus miatt:

Ethan Jovani Trejo 16 éves labdarúgó edzés közben esett össze a pályán:

Samuel Kalu, 24 éves, bordeaux-i sztár percek alatt összeesett a futballmeccsen: 

A 23 éves Roy Butler, a Watford FC ír labdarúgója Jansen után meghalt:

Dylan Rich, 19, FA Youth Cup – a játékos hirtelen szívleállást szenvedett a pályán, elhunyt:

Vinny Curry (33) vérrögök miatt kiesett a szezonból:

A 29 éves Cameron Dale, a rekorder ausztrál sportvitorlás katasztrofális agyvérzésben meghalt.

Ausztrália – szeptember 1

IDÉZET: “..Az ausztrál Cameron Dale, aki a legfiatalabb egyéni vitorlázó lett, aki megkerülte a Földet – a kórházban halt meg, hetekkel azután, hogy „katasztrofális” agyvérzést kapott.

A 29 éves sportoló hétfőn halt meg a Gold Coast Egyetemi Kórházban – erősítette meg Watson az Instagramon.

„2021. augusztus 30-án, hétfőn elveszítettük Cam-ünket – hosszú távú partneremet az élet minden területén és a tervezett jövőt illetően” – írta.

Bővebben itt…

https://7news.com.au/sport/sailing/australian-sailor-jessica-watson-reveals-sudden-death-of-partner-cameron-dale-c-3845979

Meghalt két fiatal Columbia High School labdarúgó.

A Bollywood 40 éves sztárja szívroham következtében meghalt.

Tom Felton (34) összeesett golfjáték közben:

Francis Perron, 25, az ottawai labdarúgó a meccs után meghalt. 

Meghalt Parys Haralson (37), a Saints egykori hátvédje. 

Jimmy Hayes (31), a Bruins korábbi játékosa váratlanul meghalt. 

2021 júniusában elhunyt Sage Canaday maratoni futó, 35 évesen

<Sage Canaday, egy szuper futó, több éve követem őt. „Egészséges” életmódot folytat, szinte vegán, csaknem vegetáriánusként nevelkedett. A problémája a múlt hónapban kezdődött, amikor repülővel tért vissza egy repülőútról. Megcsinálta a Pfizer emlékeztetőt, ami után nehezen lélegzett. Egy hónapig azt hitte, tüdőgyulladása van, és megpróbált így futni, könnyű futással, szponzorainak szükségük volt a Strava futó posztjaira. Végül a diagnózissal érkezett a kórházba: kétoldalú tüdőembólia és vérrögök.

A szegény ember még csak nem is veszi figyelembe annak lehetőségét, hogy ez a vakcina miatt van. Azt mondja, hogy bízik a tudományban, és ezek csak spekulációk.

“Ez egy rejtély, ami a vérrögöket okozta…”. Csakugyan?>
https://www.youtube.com/watch?v=DFlwPofQeA0

https://www.youtube.com/watch?v=XwuSSHEX3-Y

FORRÁS: https://raypeatforum.com/community/threads/sage-canaday-runner-pulmonary-embolism-after-pfizer-booster.40792/#post-650985

Nuis, 31, holland profi korcsolyázót szívinfarktussal szállítottak kórházba oltás után
https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/news/artikel/5243606/kjeld-nuis-vaccinatie-ziek-update

John Stokes, 21 éves, a Tennessee Uni sportolója szívgyulladással került kórházba
https://www.yahoo.com/lifestyle/student-athlete-john-stokes-myocarditis-covid-vaccine-002451374.html?guccounter=1

Jake Ehlinger, 20 éves, holtan találták – a halál oka ismeretlen.
https://usdaynews.com/celebrities/celebrity-death/sam-ehlinger-brother-death-cause/

Jeremy Chardy, 34 éves, tenisz profi nem tud edzeni vagy játszani a vakcina után
https://www.tennisworldusa.org/tennis/news/Tennis_Interviews/102836/jeremy-chardy-i-regret-getting-vaccinated-i-have-series-of-problems-now/

Francesca Marcon, 38, röplabda profi nem tud játszani, oltás után perikarditisz.
https://www.lapressa.it/notiziario/sport/la-campionessa-di-volley-ho-una-pericardite-post-vaccino

Yusuke Kinoshita, 27 éves, baseball profi meghal 7 héttel a vakcina után.
https://thecovidworld.com/yusuke-kinoshita-27-year-old-japanese-professional-baseball-player-dies-7-weeks-after-covid-19-vaccine/

Alex Stalock, 34, NHL Oilers kapusa szívbetegség miatt a szezonban már nem játszik.
https://ca.sports.yahoo.com/news/nhl-oilers-goalie-alex-stalock-miss-entire-season-with-heart-condition-covid-19-related-191817673.html

Ceylin Alvarado, 23, holland Európa-bajnok profi kerékpáros, a szezonban már nem tud edzeni problémás vérkép miatt.
https://www.nu.nl/sport-overig/6160296/veldrijdster-alvarado-voorlopig-niet-in-actie-door-verstoord-bloedbeeld.html

Greg van Aevermat, 36 éves, profi kerékpáros, a vakcina óta elvesztette a formáját.
https://www.indeleiderstrui.nl/wielrennen/van-avermaet-wijst-naar-vaccin-als-oorzaak-vormdip-op-deze-manier-heeft-wk-geen-zin/amp?__twitter_impression=true

Három fiatal belga kerékpáros szívproblémákkal küzd a verseny után.
https://rtv.be/artikels/jonge-kempense-wielrenners-krijgen-hartklachten-na-vaccinatie-a102612

Kamila Label-Farrel, (19), egyetemi kosárlabda csillag váratlanul meghalt.
https://www.baytoday.ca/obituaries/lebel-farrell-kamila-3884874

Jacob Downey, (19), Queens Uni jéghoki játékos sürgősségi orvosi beavatkozás után elhunyt.
https://www.kawartha411.ca/2021/10/01/local-teen-queens-university-student-passed-away-suddenly-after-medical-emergency/

Nem értünk a jelentések végére, de nem folytatjuk.

Ennyi is elég, hogy az illetékesek AZONNAL felhagyjanak a génmódosító oltások beadásával, reklámozásával, erőltetésével, kötelező tételével úgy a sportolók, mint a gyerekek, mint a hétköznapi emberek számára. Aki pedig ragaszkodik saját mérgezéséhez mRNS oltoanyagokkal, azt részletes, valós tájékoztatásba kell részesíteni a kockázatokról.
A sportoló halálával foglalkozó fontosabb honlapok:

Anyone See A Pattern With Vaxxed Athletes Suffering Heart Attacks Yet? – gloria.tv

Mel Sabek a Twitteren: “Are Vaccined Athletes Suffering Heart Attacks? November 4, 2021 pattern.jpgYoung athletes collapsing in 2021 with heart issues. If this is happening to this many well known people, imagine how many are actually out there! Source: https://t.co/NVNzkrWxdQ” / Twitter

Cyclocross-Fahrer Alvarado wegen “gestörten Blutbildes” vorerst nicht im Einsatz | JETZT – Die neuesten Nachrichten zuerst auf NU.nl

WELTWEITER ANSTIEG VON SPORTLERN, DIE UNTER PLÖTZLICHEN GESUNDHEITSPROBLEMEN UND TOD LEIDEN (notonthebeeb.co.uk)

Professioneller Mountainbike-Rennfahrer beschreibt lebensverändernde Impfverletzungen nach zweitem Pfizer COVID-Schuss • Kindergesundheitsschutz (childrenshealthdefense.org)

Búcsúzóul: ez év október 15-ig 17.128 halálesetet jelentettek az USA VAERS rendszerében, a nemkívánatos mellékhatások száma 818.044. Mivel itt egy önkéntes bejelentésről van szó, feltehető, hogy a mellékhatások száma a több milliós nagyságrendben van.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Legalább 1-et találtam, ahol a cikkben kimondottan "contracted by coronavirus" van, azaz fertőzés utáni állapotnak írják (Alex Stalock, 34, NHL Oilers kapusa szívbetegség miatt a szezonban már nem játszik.
https://ca.sports.yahoo.com/news/nhl-oilers-goalie-alex-stalock-miss-entire-season-with-heart-condition-covid-19-related-191817673.html ).

A koronavírusos covidnak kimondott mellékhatása a vérrögképződés egyébként, még annál is, akin enyhe tünettel ment át. A Hírek jelentős részénél igazán jó lenne tudni, hogy voltak-e fertőzöttek, vagy voltak-e oltva. Például a márciusi hírben van Dembele, de ott még igen kevés az esély rá, hogy oltott lenne...

Ha visszanézed az időben, akkor sok hazai sportolóról, főleg focistáról van hirtelen szívhalálos történet, és akkor még a kanyarban sem volt covid. Volt olimpiai bajnok kajakosunk is, aki sajnos így és nagyon korán meghalt.

Búcsúzúul azt mindenképp hozzá kell tenni, hogy a VEARS-ben a _bejelentések_! azok azt jelentik, hogy boldog, boldogtalan mindent is bejelent, pláne úgy, hogy mindenki fel van spannolva.

Búcsúzúul azt mindenképp hozzá kell tenni, hogy a VEARS-ben a _bejelentések_! azok azt jelentik, hogy boldog, boldogtalan mindent is bejelent, pláne úgy, hogy mindenki fel van spannolva.

Ezert szoktuk azt mondani, hogy a VAERS-t önmagához képest kell nézni, nem abszolút értelemben. Csak az eddig beadott Pfizer oltasokkal több mellekhatast jelentettek, mint az elmúlt 30 évben összesen minden oltast egybeveve. 

Ez még a "felspannolassal" együtt is több mint szignifikáns. 

Node látod milyen az oltások körüli őrület a népnél. Pont ezért jelentenek be baromi sokat. Gyanítom hogy ha a bejelentőket megkérdeznénk, akkor a 80-90% az elmúlt 1-2 évben hallottak életükben elsőre a VAERS-ről. Másrészt általában valamilyen jólbevált gyógyszert kapsz, és ez nem jelenti azt, hogy az egy csoda (nézd csak meg mondjuk a paracetamol és májkárosodás részt, pedig nyakló nélkül szedik sokan, meg vénynélküli és reklámozzák), csak egyszerűen hozzászoktunk. Ezekkel kapcsolatosan vagy fel sem tűnik a mellékhatás, vagy szól előre a doki (lásd erősebb antibio kúra és hasmenés), és akkor jóhát az olyan. A gyógyszerek második csoportja valamilyen speciális cucc, amire szintén nemnagyon jelentesz be semmit. Ugyanez vonatkozik a kötelező oltásokra, hogy elmondják, hogy persze ez meg az lehet a gyereknél, dehát mindenki megkapta és kész.

A fenti ráadásul az mRNS alapúakra van kihegyezve, ezért újra jelezném, hogy akinek a szuperhájtek mRNS cuccal van a baja, annak ott az adenovírusos, vagy a szuperklasszikus elölt vírusos megoldás. Szóval egyféle oltóanyagtól hiába van pánikroham, ott van még két másik féle történet, ezért önmagában a nembeoltásra nem indok, hogy jajjhátezekolyan újak. Egy elölt vírusos oltást valszin a mai technikai fejlettség mellett elég hamar össze lehet rakni, szóval ott pláne nem állja meg a helyét a "szupergyorsan jött" kifogás.

Node látod milyen az oltások körüli őrület a népnél. Pont ezért jelentenek be baromi sokat. 

Gyanítom

En viszont nem ezt gyanitom. Szerintem aki itt bejelentest tesz, annak jo oka van ra.

Raadasul itt nem olyan mellekhatasokrol beszelunk, hogy hasmenes vagy fejfajas, hanem maradando karosodas vagy halal.

Szerkesztve: 2021. 11. 20., szo – 09:31

Nemide.

"A Covid-osztályon azt tapasztalják, hogy a beoltatlan betegek a kórházból való kikerülés után szinte minden esetben meggondolják magukat, és úgy döntenek, hogy mégis felveszik a védőoltást. ...

A csatorna beszámolójában elhangzott, hogy a lélegeztetésre szoruló fertőzöttek többsége nem kérte az oltást, sokuk állapota pedig olyan gyorsan romlik, hogy már nem tudják őket megmenteni. ...

Péter Ádám, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ szakorvosa azt mondta: az oltások hatása határozottan látszik. A szakember szerint ezt az is alátámasztja, hogy egyrészt oltással ritka, aki az intenzív osztályra kerül. Előfordul, de arányában sokkal ritkábban, mint oltatlanul. Azt is kiemelte, hogy aki oltás után kerül az intenzív osztályra, az sokkal jobb eséllyel kerül ki az osztályról élve."

Aki kijön a kórházból Covid után, meggondolja magát és felveszi az oltást

„Kb. egy hónapja elkezdtem írni egy Coelho-emulátort, ami kattintásra generál random Coelho-kompatibilis tartalmat.”
"Az Antikrisztus ledarálja Mészáros Lőrincet."

"Mennyire védenek meg a vakcinák a koronavírus-járvány idején a megfertőződéstől vagy a súlyos, halálos szövődményektől? – erről a kérdésről is beszélt az Egerben tartott 27. Országos Antibiotikum Továbbképző Tanfolyamon tartott előadásában Oroszi Beatrix, a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központjának megbízott igazgatója. Oroszi tagja a Járványmatematikai Modellező és Epidemiológiai projektcsapatnak, ami tanácsokat ad az Innovációs és Technológiai Minisztériumnak és így a kormánynak is."

„Van egy táblázat, ami szerint a regisztrált esetek fele oltott, a fele nem oltott. Aki nem ért hozzá, azt mondja, nem is véd a védőoltás. Holott tudjuk azt, hogy az oltatlanok fele annyian vannak, mint az oltottak” – méltatlankodott Oroszi, majd így folytatta a magyarázatot: „Ha ugyanannyi eset jön egy feleakkora csoportból (az oltatlanokéból), akkor az alaphangon kétszeres kockázatot jelent. Kérem, magyarázzák el mindenkinek, hogy a fifty-fifty azt jelenti: az oltatlanoknál kétszeres a kockázat arra, hogy covidosok legyenek."

"A két oltás jelentősen, 70-80 százalékkal csökkenti a védettséggel rendelkező halálozási kockázatát a nem oltottakhoz képest."

Covid: új hazai adatok jelentek meg arról, milyen sokat számít, ha valaki be van oltva

„Kb. egy hónapja elkezdtem írni egy Coelho-emulátort, ami kattintásra generál random Coelho-kompatibilis tartalmat.”
"Az Antikrisztus ledarálja Mészáros Lőrincet."

"Valaki megkérdezi, most nem lehetne-e beoltani, hátha még utólag segítene valamit? Valakitől mikor csak simán megkérdezem, kapott-e oltást, erre válasz helyett, férfi létére elsírja magát. Bizonygatja, hogy ha meggyógyul, bizisten elmegy, és felveszi. ...

Sikerült az SBO-n fognom egy 18 éves, alapbetegség nélküli covidos srácot. Súlyos szív és májkárosodása lett. Oltatlan. Szintén oltatlan édesanyja a folyosó közepén elsírja magát, mikor közlöm vele, hogy itt kell maradnia a kórházban."

https://miapanasz.reblog.hu/nem-sajnalatra-tapsra-vagy-kituntetesre-vagyunk

„Kb. egy hónapja elkezdtem írni egy Coelho-emulátort, ami kattintásra generál random Coelho-kompatibilis tartalmat.”
"Az Antikrisztus ledarálja Mészáros Lőrincet."

"Bejegyzésében kitér a csütörtökön bejelentette korlátozásokra, melyek főleg a beoltatlanokat érinti. A kórházban kezelt koronavírusos betegek 80 százaléka közülük kerül ki – emelte ki a szlovák miniszterelnök. ... A kormányfő hozzátette: a beoltottak mindent jól csináltak, beoltatták magukat, hogy védjék a saját, családjuk, kollégáik és ismerőseik egészségét, a gazdaságot és könnyítsenek az egészségügyi rendszeren. A beoltatlanok azonban megtöltik a kórházakat, holott – mint fogalmazott – a kórházak mindenkiért vannak, a beoltottakért is. Ezért kell lelassítani a járvány terjedését."

Szlovák miniszterelnök: Nincs már szabad lélegeztetőgép

„Kb. egy hónapja elkezdtem írni egy Coelho-emulátort, ami kattintásra generál random Coelho-kompatibilis tartalmat.”
"Az Antikrisztus ledarálja Mészáros Lőrincet."

"A napokban jelent meg Barát József, újságíró és Kemenesi Gábor, virológus VÍRUSVADÁSZAT című kötete, amely a két ember 13 héten át tartott beszélgetését rögzíti egyrészt a koronavírus-járványról, másrészt a vírus terjedésének 2020. évi eseményeiről.

A mai Friderikusz Podcastba a szerzők egyikét, Kemenesi Gábor kutatót azért hívtuk meg, hogy most, amikor csúcsra járni látszik a járvány negyedik hulláma is, sorra vegyük a legfontosabb kérdéseket, például, hogy a világon 5 millió halálos áldozat mellett miért tekinti a kutató szerencsésnek, hogy "csak" így alakultak a történtek, vagy hogy beszéljünk az évek óta tartó többszörös félretájékoztatásról, a tudósok elitizmusáról és bizonytalanságának folyamatos leplezéséről, továbbá a vírus-szkeptikusokról, a vírus kétes eredetéről és a még mindig nem túl biztató jövőről."

Támad az újabb járványhullám: Kemenesi Gábor, virológus

„Kb. egy hónapja elkezdtem írni egy Coelho-emulátort, ami kattintásra generál random Coelho-kompatibilis tartalmat.”
"Az Antikrisztus ledarálja Mészáros Lőrincet."

vírus terjedés eseményinek valódi részletei:

https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-reiner-fuellmich-tervezett-korona…

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Úgy gondolom elvtárs, hogy nem vagy tisztában a szakrális szó jelentésével. A következő bolsevik internacionálén elmagyarázzuk neked.

Egyébként csodálatosak a grafikonok, a tudományosan többszörösen validált kormányzati bemondásokon alapulnak mint a mi, 300 haltak ma meg, ja mégse csak 30-an, és a csak oltatlan van a kórházban, ja nem inkább 45% 

Mondjuk a román kormány nem olyan mint a miénk, hanem messze-földön híres az igazmondásáról.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Köszönöm a grafikonokat, eddig nem néztem meg alaposabban ezeket. Így ehhez néhány gondolat.
 

Pl. angolok vs. angolok. Az látszik, hogy sokkal hosszabban elnyúlt lett a járvány oltás után és sokkal több a fertőzött is azonos időszakra vetítve (2020 november vs 2021 november). Viszont a halálozási arány kisebb, de jóval elnyújtottabb.

angolok vs. románok: itt mintha az látszódna, hogy a románok mintha már túl lennének a csúcson (gyors felfutás, gyors lefutás - szeptember-december, január kb. a vége). Ugyanezt nem lehet elmondani az angol grafikonról (elnyújtott június-tól, a végét még nem látni - mintha folyamatossá vált volna Náluk a járvány). :(

Románia kb. 20 millió lakossal rendelkezik, vs. UK kb. 67 millióval, azaz 3.5x szorzó.

UK kb. június óta napi 40 ezer fertőzéssel küzd. A románoknál kb. kijön a fenti arány, csak sokkal rövidebb távon.

Ha csak önmagában a covid halálozási arányt nézzük, akkor az érv az oltás mellett. Bár a fenti szempontok alapján azért elgondolkodtató miért van látszólag véget nem érő járvány az angoloknál.

Amit viszont hozzá kellene számolni: sajnos úgy látom, hogy senki sem követi és így nem is közöl adatokat az oltások mellékhatásairól.
Így nehéz objektív döntést hozni, amíg bele nem esel a választásba, hogy pl. munkahely (szórakozás, focimeccs, nyaralás stb.) vagy oltás. Ezek a szempontok elég sok ismerősnél döntő érvek voltak. Oltás után már keresik a logikát, hogy miért is volt jó felvenni az oltást más szempontból is és könnyebb ítélkezni az oltatlanok felett, hogy milyen felelőtlenek.

Nem tudom, mire ellenpélda micsoda; ha mondjuk Svédországot nézed, ott az első görbén látsz egy púpot 2020. december 21. körül és egyet 2021. április 13. körül. A második görbén megnézheted, hogy arányos nagyságú púpok vannak-e ezekben akkoriban. Én úgy vélem látni, hogy a második púp (a tavaszi) szignifikánsan alacsonyabb, mint az első (a téli).

Ahol a szakrális tudatállapot dominál, ott a két görbe (fertőzések, halálesetek) párhuzamos futású az idei két hullámnál (több fertőzés -- több haláleset); ahol viszont a hagyományos észjárás az elterjedtebb, ott valamiért a haláleset/fertőzés arány láthatóan különbözik a két hullámban.

Rettegés helyett tudományos adatok

Mielőtt a tárgyra térnék… Goebbels módra szeretném ismét előrebocsátani, hogy én nem akarok meggyőzni senkit, én nem szeretném senkire ráerőltetni a véleményemet, csupán annyit szeretnék, hogy feltárjuk a jelenlegi drákói rendelkezések valódi okait és talán közös nevezőre is juthatunk azok feloldását illetően. Ehhez ajánlok fel tudományos folyóiratokat, szakértői véleményeket, statisztikákat, akademikus anyagokat, történelmi ismereteket. Nem vagyok tudós, sem szakértője ezeknek a témaköröknek, csak egy lelkes érdeklődő és a társadalmi élet civil résztvevője. Nem is állítottam soha, hogy szakértő lennék, viszont tudok olvasni, érvelni és alkalmazni kritikus gondolkodást. Többedmagammal egyetemben látom a fényt az alagút végén, de nem tudom, hogy egy vonat érkezik-e, vagy kiút a sötétségből. Elsősorban azért vagyok jelen, mert erre keresem a választ.

Amikor egy olyan személy, mint Dr. Peter Doshi, a Marylandi Egyetem Gyógyszerészeti Karának gyógyszerészeti egészségügyi szolgáltatások kutatásának docense és nem utolsósorban a British Medical Journal (BMJ) szerkesztője is azt állítja, hogy

„itt az ideje, hogy némi kritikus gondolkodást fecskendezzünk ebbe a beszélgetésbe”,

utalva az őrült rendelkezésekre, melyeknek nincs tudományos alapja, hogy állítása szerint

„olyan folyamatot követünk, amelyben az adatokat titokként kezelik és véleményem szerint ebben van valami nagyon tudománytalan”,

utalva gyógyszercégek veszélyes működési irányelveire, különös tekintettel Pfizerre és rajta kívül hasonlóan neves tudósok százával teszik ugyanezt, akkor talán nem a mi álláspontunkkal van probléma, hanem azokéval, akik elutasítanak mindent, ami nem a propaganda része.

Sajnos a széleskörű tájékozódás és érvelés nem erőssége jelen társadalmunk leghangosabb tagjainak, akik fejünket akarják venni azért, mert más véleményünk van. Elképesztő számomra a felismerés, hogy milyen gyorsan a feje tetejére állt a világ és emberek milyen gyorsan bezárkóztak a félelem birodalmába, vagy épp mennyire passzívak, amikor szükség lenne kritikus hangjukra. Míg nekem tucatnyi tudományos bizonyítékot kell felhoznom álláspontom igazolására, addig a televíziós tudományt ismételgetők, a rettegő „többség” szabadon terjeszthetik hazug dogmáikat, hiszen ez a „hivatalos álláspont”. Ez az álláspont hétről hétre, napról napra változik, de akárcsak Orwell regényben, már senki sem emlékszik, hogy mi volt tavaly, vagy akár a múlt héten. Emberek rohannak a háziorvoshoz COVID-dal, miközben tüneteik semmivel sem súlyosabbak, mint korábbi években a mezei inluenza tünetei voltak. Emberek állításuk szerint elveszítik szaglásukat és ezért képesek kísérleti anyagok befecskendezésére kényszeríteni egészséges embertársaikat. Én nem tagadom, hogy a 2020. óta folyamatosan traumatizált és gazdaságilag, egészségügyileg szorongatott lakosságnak legyengült az immunrendszere (a terv részeként?) és súlyosabb lefolyású az, ami azelőtt is jelen volt életükben, sőt, azt sem tagadom, hogy valami más van jelen, amitől esetleg súlyosabban betegek az emberek, bár szeroprevalencia tanulmányok mind azt igazolják, hogy kevesebb, mint 0.02% az, akire végzetes lehet ez a betegség, amitől milliárdok rettegnek. Megértem, hogy idős emberek tartanak a betegségtől, támogatom, hogy legyenek óvatosak, de épp annyira, mint bármi mással kapcsolatban, hiszen idősek. Ez továbbra sem indokolja egészséges emberek életének tönkretételét. Az önzés vádja őket illeti és nem engem.

Nem tudom, hogy pontosan mi történik, ahogy legtöbben nem tudjuk és ezért kell leállítani a diszkriminatív rendelkezéseket. De azért vannak dolgok, amiket tudok, amiket tudhatunk, amikről beszámoltam eddigi videóimban és írásaimban. Ezeket összegezve kijelenthetjük, hogy annyi dolgoban hazudtak már nekünk, olyan sok félrevezetés és gyűlölet árad politikusainktól és vírus celebjeinktől, hogy a saját kezünkbe kell vennünk a saját életünk alakulását és abba kell hagynunk, hogy hiszünk, hogy bízunk másokban. Tudásra van szükségünk és józan paraszt eszünkre, önálló, kritikus gonlkodásunkra. De szerencsére egyre többen csatlakoznak a felszólalók közé és íme egy újabb felvétel, ami bizonyíték arra vonatkozólag, hogy mennyire nincs tudományos konszenzus a témában. A holnapi podcast témájának is tárgyát képező Ron Johnson amerikai szenátor által összehozott panelbeszélgetésről van szó, amit olyan orvosokkal és orvoskutatókkal hozott össze,

„akik a COVID-19 vakcina okozta sérüléseket kezelték, és a COVID-19 vakcinák biztonságosságát és hatékonyságát kutatják”,

valamint olyan betegek is felszólaltak,

„akiknél COVID-19 vakcina okozta mellékhatásokat tapasztaltak”,

és az oltási kötelezettségekkel kapcsolatban is voltak beszédek. Az elmúlt éjszaka folyamán a több, mint 3 órás felvétel lekerült a szenátor Youtube csatornájáról – ma reggel ellenőriztem, hogy itt mellékeljem hivatkozásként -, aki saját állítása szerint lejárató kampány áldozata lett és úton-útfélen cenzúrázzák azért, mert republikánus politikusként nem ért egyet a Biden-kormány könyörtelen, társadalmilag és gazdaságilag destruktív döntéseivel.

A közhiedelem úgy tartja, hogy most a többség akarata érvényesül, majd amikor hamarosan az állítólagos többség szembesül azzal, hogy mekkora hibát követett el, ahogy sajnos egyre több oltáspárti egyénnek nyílik fel a szeme akarata ellenére, amire bizonyíték ez a három órás videó is, úgy már ez a kijelentés szépen lassan átfordul a félreérthetetlen diktatúrába és a tömeg érdeklődése ismét a feledés homályába veszik majd. Ezért fontos, hogy ne adjuk fel a hasznos információk terjesztését, hogy mindig elérhetőek legyenek az adatok és mindig emlékezzünk múltban elkövetett hibáinkra.

https://szkeptikuskerekasztal.com/retteges-helyett-tudomanyos-adatok/

 

 

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Össze lehetne kötni a "budapesti liberális értelmiség" topikkal - bár nem mind budapestiek ugye. De ez ilyen tipikus nesze semmi fogd meg jól célozgatás ahelyett, hogy a nevén nevezné a dolgokat. Egy erőteljes "mindenkinek egyenként a kurvaanyja" helyett párbeszédet szeretne a legsötétebb diktatátorokkal. Nevetséges. De aki ebbe állt be az még mindig egy kicsivel jobb, mint aki oltásra buzdít, hogy majd ha engedünk a zsarolásnak, akkor utána biztosan minden jobb lesz...

"A harmadik, megerősítő oltás nem csupán helyreállítja az új típusú koronavírus okozta Covid-19 elleni védelmet, hanem jelentősen meg is erősíti az immunválaszt, a szervezet védekező rendszerét – mondta BioNTech a német vállalat egyik alapítója egy vasárnapi interjúban. ...

Kiemelte: valóban elbizonytalanítják az embereket az olyan kijelentések, hogy a Covid-19 miatt kórházba kerülő hatvan éven felüliek 45 százaléka oltott. Azonban figyelembe kell venni, hogy ebben a korcsoportban eleve nagyon magas az átoltottság és a Robert Koch országos közegészségügyi intézet (RKI) adatai szerint a teljes oltás 85 százalékos hatékonysággal védi a hatvanon felülieket a kórházi kezelést igénylően súlyos megbetegedéstől és 90 százalékos hatékonysággal védi meg őket attól, hogy intenzív osztályra kerüljenek a Covid-19 miatt – fejtette ki Ugur Sahin."

BioNTech alapító: A harmadik oltás valóban felturbózza az immunválaszt

„Kb. egy hónapja elkezdtem írni egy Coelho-emulátort, ami kattintásra generál random Coelho-kompatibilis tartalmat.”
"Az Antikrisztus ledarálja Mészáros Lőrincet."

Elküldenéd az ábráról leolvasva azt a dátumot, amikor a harmadik oltás elkezdi az oltottak immunrendszerét erősíteni?

https://raw.githubusercontent.com/kamutelapo/covid/master/magyar/Magyar…

 

Szeptember 1-ről adják a harmadik oltásokat. Azt a pillanatot kellene elküldened, amikor a harmadik oltás miatt az oltottak fertőződése elkezd csökkenni.

Vagy az is lehetséges, hogy eredetileg volt értelme, csak túl sok közvetítőn ment át. Például ha kiderülne, hogy három hónappal ezelőtt valamilyen változás történt a környzetben, amitől egy korábban meglévő előnyös tulajdonság hátrányossá változott, akkor lenne értelme, csak hát nem világos, hogy mi lenne ilyen változás.

Mindenestere úgy látszik, ott sem a spirituális mentalitás dominál:  ez a nyári hullám esetszámban messze a legnagyobb volt, de mortalitásban kisebb, mint az előző kettő.

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/japan/

Azért ez a csodás hazai "előregisztráció" az picit érdekes minimum. Simán megértem, hogy volt akit az zavart baromira, és most hogy épp nem kell, most gyorsan kérik az oltást. A másik dolog, hogy jó lenne tudni, hogy ebből a sokaságból mennyien kérik a 3.-at azzal a felhanggal, hogy "jajj csak beugrom érte".

Nagyon helyes, menjenek csak szépen oltakozni sokan, főleg az idősek.

Több dolog is van most egyszerre: regisztráció eltörlése, kötelező maszkhordás újra, M1 híradó Honvéd korház majré-riport, osztrák keményítés, kötelező oltás, stb. Csak arra kell vigyázni, hogy jó híreket ne kapjon senki.

Számomra a sáskajárás sztori sokkal érthetőbb lenne.

A sáska raj egyre szaporodik, zabálnak, felesznek mindent, amikor meg a zöld terület elfogy, megdöglik mind.

 

A részleteket nem ismerem, de egy nagy reprodukciós rátával rendelkező vírusnál a sáska effektus simán érthető lenne.

Szerkesztve: 2021. 11. 22., h – 00:31

Sok-sok hosszú lista arról, hogy a Bill & Melinda Gates Alapítvány milyen médiákat, szervezeteket, egyetemeket támogatott/támogat a "szakértésre".

(Pl.: CNN, BBC, Al-Jazeera, The Guardian, Der Spiegel, Le Monde, John Hopkins, Harvard, Indiai Népesedési Alapítvány, WHO, Európai Újságíró Központ (20 milla $) stb-stb-stb.)

 

(Kár, hogy Soros Gyuri bá' támogatottjairól nincs ilyen lista...)

Szerkesztve: 2021. 11. 22., h – 07:23

Gulyás Gergely nem véletlenül kapta el a vírust a harmadik oltás után.

Kielemeztem a görbét. Azt várjuk, hogy az oltottak aránya a teljes népességen belül lecsökken az oltás után.

Hiába oltottak 1.2 millió embert, a fertőződési görbére nem volt hatása.

A korrelációs együttható -0,12, ami semmiféle összefüggést nem mutat.

 

https://raw.githubusercontent.com/kamutelapo/covid/master/magyar/Fert%C…

"a fertőződési görbére nem volt hatása."

"semmiféle összefüggést nem mutat."

 

Hallod, az egyik kedvencem volt egy valamelyik magyar TV-s részlet, amiben a 2. hullámban beszélgettek valamiről, és a riportercsaj mutogatta a görbét, hogy aszongya na itt lett bevezetve a kötelező maszk, és nem történt semmi, meg utána itt a kijárási tilalom, és akkor sem történt semmi a görbével. :D

(Persze azóta már a "Boldogkői féle bólogató tudomány" valahogy összegründolt egy hivatalos kamut arra, hogy mennyire hasznosak az ilyenek! :D )

olvasom, azt írja a Tudomány, hogy a delta variáns ezerszer fertőzőbb, mint az eredeti fauci-vírus

a delta+ már csak hatvanszor

nyerünk?

Nem tudom, hány ilyen meghatározó "variánst" gyártottak le a laborban, de ha O.V. szerint az oltatlanok meghalnak, akkor lehet pár erősebb anyag még a tarsolyban, amik a 3.-4.-5. oltás környékén megjelenhetnek/megjelennek (pl.: delta+) valahogy! :D (Az 1. és 2. oltás körül jött a delta!) ;)

USA:

"Steve Bannon, a Fehér Ház volt főstratégája súlyos figyelmeztetést adott ki, hogy minden jel arra utal, hogy szörnyű tél lesz az amerikai nép számára.

....

Készüljön fel a valaha volt legsivárabb, legsötétebb karácsonyra… Ez messze túlmutat a stagfláción” – mondta Bannon.

...

Bannon figyelmeztetett, hogy a The Economist új számot adott ki hírleveléből, amelynek címe: „A hiánygazdaság”.

És azt mondja, ideje felkészülni."

Mert ezt érdemlitek... de tanulni nem tanultok belőle úgy látom.

A résztvevők legtöbbje orrot és szájat eltakaró maszk nélkül vonult.

Hogy merészelik?? Az a nyilt utcán nagyon sokat számított volna ám!

Figyelmeztető lövéseket adtunk le, és voltak célzott lövések is, mert életveszélyes helyzet alakult ki az utcákon

Sikerült megoldani az életveszélyes helyzetet célzott lövésekkel?

A hűvös és párásabb idő kedvez a terjedésnek, pláne, hogy ha tömegben vannak. Nem a natúr víruskát lélegzed be (mármint úgy általában, akár az influenzánál), hanem valamilyen kisebb cseppen "utazik", lebeg, mielőtt lehullik a földre.

Codálatosz videjót készítettek erről (mint ezt tudjuk), és nem tegnap, és nema CDC vagy az FDA: https://www.youtube.com/watch?v=DNeYfUTA11s

Hont András

Ez volt a hétvége. Tételezzük föl, hogy ezek az emberek szerte Európában nem akarnak meghalni, se lélegeztetőgépre kerülni, se a nagymamájukat holtan látni, mégis más következtetésre jutnak, mint a szigorításra épülő járványkezelés propagátorai. Meddig lehet kovidpánikban élni? Mik lesznek a politikai következményei az elmúlt másfél évnek? Háromtól a tüntetések helyszínén élőkkel beszélgetek, illetve Kende Anna pszichológussal a járványkezelés társadalom-lélektani hatásairól váltok néhány szót.

"Háromtól a tüntetések helyszínén élőkkel beszélgetek, illetve Kende Anna pszichológussal a járványkezelés társadalom-lélektani hatásairól váltok néhány szót."

Van olyan tippem, hogy nem sok virológussal vagy epidemiológussal beszélt ott...

De ez csak tipp....

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Ez azért van mert a járványnak nem csak egy oldala van. Nem csak a home officeból facebook-ozó, közben teljes fizetését megkapó és oltásokról okoskodó résztvevői léteznek a pandémiának, hanem vannak olyanok is, akiket ezek a korlátozások tönkretesznek. Vagy már tönkretettek vagy hamarosan tönkre fognak tenni és már nem bírnak el többet, miközben a hatásosságuk erősen kérdőjeles, sőt lassan egyenes kijelenthető, hogy a korlátozások és az oltások járványra illetve járványgörbe-laposításra gyakorolt hatása gyakorlatilag elhanyagolható. Miközben emberéletek mennek tönkre, gyerekek veszítenek el éveket a gyerekkorukból. Volt erről is poszt, majd beidézem.

A laposgörbe-hívők hajlamosak megfeledkezni arról, hogy nincs ingyenebéd. Felveszik a trendi maszkjukat, lemennek a pisaszagú nadrágjukban a Sparba reggel 10 körül és az árcimkék nézegetése nélkül megveszik a császárzsömlét parizerrel és estére a söröcskét. Ők valóban értetlenkednek azon, hogy emberek miért tüntetnek a lezárások ellen.

Ez a Hont András kemény legény:

 

- Azt, hogy Svédországban nem írták elő a kötelező maszkviselést, és azért ezer alatti az esetszám, és halott is csak tíz van, az minek köszönhető, az minek az eredménye?

- Hát, ezt nem tudom megmondani.

Prof. Dr. Sir Szt. Duda Ernő ma a Klubrádióban.

Jó, majd ha meg tudod mondani, akkor jelentkezz, addig meg kíméld meg ellentmondást nem tűrő tanácsaidtól a közvéleményt.

Letoha Tamás

Mi a kiút a járványból? A COVID komplex pathomechanizmusát molekuláris szinten célzó, kombinációs terápiák (ti. vérrögképződés gátlás, antivirális szerek és a bakteriális/gombás felülfertőződést gátló antibiotikumok) promótálása a racionális COVID-19 ellátás bevezetése érdekében. Amerikában erre már kezdenek rájönni, jórészt azon gyógyszeripari óriásoknak köszönhetően, akik elsősorban a terápiás fejlesztésekbe (új antivirális szerek ill. monoklonális antitest terápiák) fektették erőforrásaikat. És ez így van jól. Célzott terápiák nélkül semmilyen légúti fertőző betegséget nem lehet hatékonyan kezelni. Főleg nem társadalmi szinten. És azt is ki kell emelni, hogy ezen terápiák csak a COVID-19-re hatnak, a PCR pozitivitás után bármely okból bekövetkező halálozást, ami a hazai COVID halálozási protokoll alapja, nem fogják és nem is tudják érdemben befolyásolni (ti. PCR pozitív daganatos beteget a legkiválóbb COVID terápiákkal sem lehet meggyógyítani. Csak onkológiai terápiákkal).

 

Szerkesztve: 2021. 11. 22., h – 17:58

Az a baj, hogy valami nem kerek.

A konteók az oltásig egyértelműek, minenkit be akarnak oltani mindenáron.

Most majd korlátozások jönnek, hogy a tiltakozók ellen felléphessenek erőszakkal is. Ez O.K. De elvileg 5 oltás minimum lenne az erősebb hatásig, az rendben, hogy lassan kötelező lesz valahogy. Plusz még hátravannak a 0-12 évesek. A jövedelmek megszűnésével, a korlátozásokkal ez valamennyire még beindul, de még mindig marad néhány ellenző. Orbán szerint meghalnak, de akkor nem csak ők. Azt mondják sokan, hogy vegyifegyver. Mi van azokkal, akik 2x-3x átesnek oltás nélkül? Nyilván hasonló a hatás. És hat az oltottakra is, ezt még lehet magyarázni a mutációkkal, vagy jön a mégkeményebb bioterrorista cucc? Az áremelés az egekbe tart, nem lesz energia, internet, kommunikáció, üzemanyag, élelmiszer, de ezeknél egyszerre már gyanút fognának sokan. Persze a rettegés fokozódna, az igaz. Előkerülnek a vadállati rendcsinálók, mert valami nem stimmel a tüntetőkre lövő, és brutálisan agresszív renfentartókkal, az tuti.

Vagy felgyorsul minden, de az még korainak tűnik, bár ki tudja?

Most elkezdték ekézni Putyint, Kínát meg az Ausztrálok, Iránt meg Izrael.

Durvul minden? Innentől már ismeretlenebb a terep.

Most, hogy az oltatlanok hullanak, mint a legyek. Nem kene befejezni a lazadast, es vegre beoltatni magatokat?

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Viktorunkhoz csatlakozott a német eü miniszter: https://telex.hu/koronavirus/2021/11/22/nemetorszag-hollandia-ausztria-…

Valószínűleg ennek a télnek a végére Németországban mindenki – hogy kicsit cinikusan fogalmazzak – oltott, gyógyult vagy halott lesz. De tényleg ez a helyzet, mert a nagyon fertőző delta variánssal ez nagyon-nagyon valószínű

Azért azon a vidéken nem szoktak összevissza beszélni, meg kapkodni.

oltott, gyógyult vagy halott

Hát ez tényleg érdemes a "bullshit of the decade" címre. Egyfelől mert már több országon átment a delta, de nem kapta el mindenki és akik elkapták sem haltak bele nagyobb arányban, mint a korábbi variánsokba, másfelől meg úgy adja elő, mintha az oltott az egy harmadik lehetőség lenne, azaz, akit nem érint: de érint, az oltás nem véd meg a fertőzéstől, tehát ennyi erővel az oltottak is gyógyultak, vagy halottak lesznek, max. kisebb eséllyel az utóbbiak, mint az oltatlanok.

Oldschool Computer - http://oscomp.hu

bool question = (2 * B) || !(2 * B); // true

Ez a fertőzés továbbra sem érinti súlyosan az emberek 98%-át és a maradék 2% is elsöprő többségben idős és beteg emberek. Persze, hogy megfertőz mindenkit, legalábbis azokat akik nem egy barlangban élnek. A legtöbb ember tünetmentesen esik át a fertőzésen. Mit segít a kórházakon az, ha ők beoltatják megukat ezt árulja már el valaki?

Azok beoltására kéne fókuszálni, akik potenciálisan kórházba kerülhetnek amikor majd elkapják.

Hogy mi? Ha több a fertőzött és ennek ellenére kevesebb a halott, akkor ez azt jelenti, hogy a delta kevésbé veszélyesebb, mint a korábbiak, vagy valamit rosszul értek? Aztán, ha H3 < H4 és H3 == H3o-, míg H4 == H4o- + H4o+, akkor az azt jelenti, hogy H4o- + H4o+ < H3o-, azaz H4o- pláne < H3o-. Mit kéne itt fordítottan látni? Én beismerem, hogy szar vagyok matekból, de ez nekem valahogy akkor sem stimmel.

Oldschool Computer - http://oscomp.hu

bool question = (2 * B) || !(2 * B); // true

Van egy pupulációd, ahol kb. 35-65%-os arányban van oltatlan és oltott. A fertőzés mindenkinél kimutatható lesz, hiszen az oltás (egyik sem) nem erőtér, hogy lepattanjon, de az előfordulhat, hogy az immunrendszer nagyon hamar visszaveri, és csak minimális ideig volt az illető pozítív, vagy akár a légutakból eltakarította a helyi immunválasz. (Lásd az angliai tanulmány az eü személyzet 15% körüli immunitásáról, negativitásáról.)

Ha az oltások nem lennének hatásosak, akkor kb. az oltatlan-oltott arányban kellene lennie a kórházba, és főleg az intenzívre kerülőknek, illetve azoknak akik sajnos belehalnak. (Tényleg nagyon sajnálom őket, mert jó eséllyel megelőzhető lett volna, és nekem is vitt el rokont a covid.) Ezzel szemben az intenzív osztályokra arányaiban nagyon kevés oltott jut, és bele pedig szintén kevesen halnak. A dokik elmondása (interjúkból lehet tudni, semmi titkos) szerint aki az oltás ellenére belehal, ők idősek vagy eleve komoly alapbetegségre kapták el.

Nézzük számokkal, egyszerűen. Van 1000db pozitív esetünk, abból mondjuk 650 oltott, és 350 oltatlan. Ha a statisztikád, elmondás alapú adatok levetítjük, akkor 100-an a teljes 1000-ből korházba kerülnek. Ebből a 100 emberkéből ugyanakkor megfordulva látod az arányt, azaz 65 oltatlan és 35 oltott lesz, de ez még csak sima kórházi kezelés. Ha továbbmegyünk az intenzívre, és vesszük a statisztikát és az elmondások alapján feltételezhető adatot, akkor az oltatlanok még rosszabbul jártak, mert 10 intenzíves ágyon van 2 oltatlan és 8 oltott. Szerintem az oltások haszontalansága esetén az arányoknak nem kéne megfordulnia.

Magyarán, ahogy eddig: csak a veszélyeztetettek halnak bele, ők viszont oltással is, maximum több esélyük van, mint nélküle. Ugyanakkor az össz számok alacsonyabbak, mint eddig, de ennek ellenére most már explicit fenyegetés megy, hogy aki nem oltatja be magát, az meghal és nem teszik hozzá, hogy a betegségben, de még ha úgy is értik: 1-2%-os halálozási ráta, ~40-50% oltatlan; igen, biztos mind meghalunk.

Oldschool Computer - http://oscomp.hu

bool question = (2 * B) || !(2 * B); // true

Van erről grafikon, pont a tavalyi értéket hozzuk.

A halálozási rátát úgy számítom, hogy elosztom a halálozások számát a 20 nappal ezelőtti fertőzöttek számával.

https://raw.githubusercontent.com/kamutelapo/covid/master/k%C3%A9pek/Fe…

 

Az ábra azt mutatja, mint tavaly, amikor nincs járvány, magas a halálozási ráta, amikor meg van, akkor alacsony.

Gondolom a tesztelések számától függ. Mindenesetre releváns különbséget tavalyhoz képest nem mutatnak az adatok.

Hát, ha a járványon kívül majd mindenki belehal, az nyilván azért van, mert csak azokról derült ki, hogy kovidosok, akik már úgy kerültek oda, hogy nem sok esélyük van, míg a járvány alatt mindenkire is ráhúzzák, hogy kovidos, meg abba halt bele.

Oldschool Computer - http://oscomp.hu

bool question = (2 * B) || !(2 * B); // true

Az amúgy tényleg elképesztő, hogy az elejétől fogva nyilvános volt a halálozási lista, ami végig láthatóan kamu volt (csak a korábbi évek halálozásai és a világ vezető halálokai miatt is), de még el is mondta Cecília, hogy miért mese habbal (és még az olaszok is), és ezt szinte senki nem érti a mai napig. :D

 

És pedig ezt a listát még a WHO megtrükközte, a szív-, és érrendszert átnevezték szimpla szívbetegségre.

A nagymamám mindig mesélt régen egy történetet a lóról, amelyik a cél előtt megállt pisilni.

Ilyen a lázadás is, mint a lóverseny. Ezt sem hagyjuk csak úgy abba dolgunk végezetlenül. Ha már eddig lázadtunk, akkor legalább egy szezont megvárunk, hogy mi sül ki ebből. Nevetséges volna a nyár és a kora ősz tapasztalatai alapján következtetéseket levonni amikor január-február az igazi szezon. Ami eddig volt az smafu, most jön az igazi hullámvasút. Őveket bekapcsolni!

"Minden a koronavírus elleni oltás mellett szól, az oltás hatékonyságával semmi nem vetekszik.

Az első két oltás után az idő előrehaladtával jelentősen csökken a védettség mind az ellenanyag-szintet, mind a sejtes immunitást tekintve, ezt lehet a harmadik oltással ismét 90 százalékra emelni. Vizsgálatok szerint a megfertőződés, a kórházba kerülés az oltatlanok esetében 4-6-szoros eséllyel következik be.

Az oltási akcióhétről, a vakcinák hatásvizsgálatáról és a műtéti várólistákról is szó volt a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában."

Kásler Miklós: Jó reggelt, Magyarország! rádióinterjú

„Kb. egy hónapja elkezdtem írni egy Coelho-emulátort, ami kattintásra generál random Coelho-kompatibilis tartalmat.”
"Az Antikrisztus ledarálja Mészáros Lőrincet."

ezt lehet a harmadik oltással ismét 90 százalékra emelni.

Az index is par napja mar azt irta, hogy 60-70%-os, miközben külföldről 39%-os hírek jönnek:

https://www.cnbc.com/2021/07/23/delta-variant-pfizer-covid-vaccine-39pe…

 

Szóval a 90% már eléggé lejárt lemez...

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Kérnémszépen, el kéne kérnémszépen olvasni a cikket, pláne annak fényében, hogy tünetmentességet az originál/klasszikkal szemben se ígért senki.

The two-dose vaccine still works very well in preventing people from getting seriously sick, demonstrating 88% effectiveness against hospitalization and 91% effectiveness against severe illness, according to the Israeli data.

Nagyon nem mind1, hogy legfeljebb 1-2 hétig otthon vagy, esetleg közepes influenzaszerű! (azért ez, mert ezt ismerjük, és a tünetet hasonlítjuk), és átvészeled, vagy nem győzöd tuningolni a pulzoximétert, és még pár négyzetméter tüdőt a sublótból előszedni.

Továbbra sem erőtér egyetlen oltás sem, hanem a meglévő ellenanyaggal, és az immunrendszer készenlétbe helyezésével nekiáll eltakarítani a sars-cov-2 nevű cuccot.

A helyzet nem fenntartható oltásokkal. Hiába okoskodnak félévenkénti oltásokról, kisebbségbe fognak az oltottak kerülni.

Épp most beszélgettem egy pedagógussal, ő mondta, hogy erőszakkal sem fogják beléverni a harmadik oltást. Mióta az első kettőt megkapta, minden betegséget elkap a gyerekektől.

Folyamatos a lemorzsolódás az első, főleg második, harmadik oltások után.

 

Észre kellene venni, hogy már nemcsak az oltatlanok balhéznak. Dúró Dóra kétszer oltott, úgy beszél a kötelező oltás ellen. Schiffer András szintén kétszer oltott. Azok az értelmiségiek, akik normális járványkezelést akarnak, tele vannak oltottakkal. A félévenkénti oltásokra az ország 25%-a vevő maximum.

 

Már csak terrorral fenntartható a jelenlegi helyzet. Az egész tákolmány dől szét atomjaira, Európa balhézik, a járvány úgy tűnik el fogja söpörni a "virológus zseniket".

> Épp most beszélgettem egy pedagógussal, ő mondta, hogy erőszakkal sem fogják beléverni a harmadik oltást.

Na, erre kiváncsi leszek. A normik arról híresek, hogy ezeket a fogadalmaikat betartják. Emlékszem tavaly nyáron mondtam a barátaimnak, hogy majd mindenkire rá akarják erőltetni az oltást. (Persze nem nagyon hitték el, hiszen én egy hülye konteohívő vagyok.) Mondták, hogy ők aztán biztos nem fogják beoltatni magukat. Találd ki hányan tartottak ki közülük? 1-2 hónap agymosás és teljesen elvesztették a józan eszüket.

Ezen kívül nyilván anyagilag is meg lesz szorongatva a tökük. A legtöbb tanárnak nem hiszem, hogy sok tartaléka volna, megfenyegetik, hogy nincs oltás nincs lóvé, akkor megtörik mint a szalmaszál.

Na nem mintha örülnék, hogy ez van, de legyünk reálisak az erőink felmérésében. A legtöbb hadvezér ott rontja el, hogy a sajátjait sebezhetetlennek hiszi.

Szerkesztve: 2021. 11. 23., k – 07:25

Az emberi egyszerűség:

Kiírták, hogy AKCIÓS VAKCINA, özönlik a paraszt. Ha reklámszatyorban szart osztogatnának, arra is sorok kígyóznának, ha AKCIÓ-snak hirdetnék.

Ma reggel is kigyók kigyóznak.

trey @ gépház

Örülj neki, hogy mennek végre oltani. Eddig azon ment a nyüszítés, hogy nem elég a 60%, most végre egy kicsit meglódul.

Lehet amúgy ilyen mellékes dolgok is motiválják az emberket, hogy a munkáltatójuk előírja vagy az újabb majrésajtó-hullám, szigorítások.

Gondolom már tisztában vagy vele, hogy az oltások a fertőződést elhanyagolható mértékben akadályozzák meg.

Az összes ország adatai ezt mutatják. Nem azért oltanak, hogy ne fertőzd el a többi embert.

 

Igazából a haláltól valamelyest védenek a vakcinák, de eget rengetően nem. Feltéve, hogy eltekintesz a mellékhatásoktól.

 

Rendes, a mai tudományos eredményeket tisztelő ember persze szívesebben hal meg az oltás mellékhatásától, mint a COVID-tól. COVID-ban csak a paraszt konteósok szeretnek meghalni mostanság.

Decembertől a szülők csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be az iskolákba

Csak kivancsisagkeppen: tudja valaki, hogy ilyen intezkedesre milyen torveny hatalmazza fel az igazgatokat?

A napokban a gyerek ovijaban rendelt el karantent 10-15 gyereknek az ovodaigazgato, mert valaki tesztelte a gyereket es pozitiv lett. Nem hatosagi karanten, mert se papir, se piros matrica, de akkor ez megis mi?

https://telex.hu/koronavirus/2021/11/23/koronavirus-jarvany-iskola-szul…

Kasler adott ki egy miniszteri hatarozatot.

Nem tudom amugy, hogy mi szabalyozza az iskolaba valo belepest. Lehet, hogy az igazgato. De ha odajar a gyereked es eppen az epuletben tartozkodik, akkor nekem santit, hogy egy igazgato kizarhat onnan. Na mind1.

Keversz két dolgot. Az egyik, hogy egy intézmény területére ki, hogyan és miért léphet be. Erről egy miniszteri levél (ez mondjuk érdekes koncepció, mert erről rendelet kéne talán, mint jogszabály) szól, ami kéri az iskolaigazgatókat. Magát a belépést akár saját hatáskörben az intézmény vezetője megadhatja, sőt meg is kell adnia, mert alapjáraton se szeretnéd, ha összevissza mindenki kavarogna ide-oda egy suliban, pláne egy oviban.

Karantént hatóság, vagy a háziorvos rendelhet el, ez nem különösebben kérdés. Biztos vagy benne, hogy nem kaptak az NNK-tól végzést?

Najó, de magára az intézményben lévő csoportra elrendelhette az NNK. Erről végzést az adott igazgató kap, nálunk is ez volt a suliban, bár más osztállyal. A mi osztályunkban pár hete volt pozitív, és a suli eleve hazaküldte az oltatlanokat és az oltottak mehettek, de végül oda nem jött végzés. Az igazgató annyit tett, hogy ezeket a hiányzásokat alapból igazolta, és ha valaki oltott gyereket otthon tartott, azt is igazolta volna gond nélkül. A szabály (az eljárásrend szótól lábrázásom van) az, hogy aki oltott mehet, aki nemoltott annak karantén 10 napra. Itt ezt próbálta alkalmazni az igazgató már előre. Az esetünkben egyéb eset nem volt, valszin elég korán hazakerült az illető, illetve nov 2-től maszkozás volt már eleve.

Nem kosza hirek vannak, csak a mainstream nem koti az orrodra:

1/3 adagot kapnak az idosebbekhez kepest (10 µg vs. 30 µg)

https://www.fda.gov/media/153409/download

Overall Risk-Benefit Conclusions

...

The number of participants in the current clinical development program is too small to detect any potential risks of myocarditis associated with vaccination. Long-term safety of COVID-19 vaccine in participants 5 to <12 years of age will be studied in 5 post-authorization safety studies, including a 5-year follow-up study to evaluate long term sequelae of post-vaccination myocarditis/pericarditis.

De azt ugye tudod, hogy semmilyen engedely nem ved meg a mellekhatasoktol?

Na akkor egyharmad.

A szives dolgok ismertek, millióból csak néhányan esélyesek rá. 5-12 éves közöttit én akkor oltatnék, hogy ha lenne valami spéci esete, pl. cukorbetegség. Mi múlt ősszel az eredetit egész könnyen megúsztuk, de most a gyerek osztálytársa 40 fokos lázakkal kűzdött.

Kedves andrej_, ha eddig nem tűnt volna fel, nem lesz választásod.

Mindenkit oltatni fognak. Nem lesz keleti vakcina sem, Szíjártó már nem rendel keletről.

Mindenki Pfizert kap. Van 10 millió ember, beleverik a Pfizert 10x-20x alkalommal, azt ha nem jönne esetleg be, hát mind meghalunk.

 

Azért csodálkozom rajtad, mert önálló véleményt alkottál, hogy az 5-12 éves korosztályt nem oltatnád.

 

Nincs önálló vélemény. A jelenlegi magyar politika erről szól. Nincs ellentmondás, azt csinálod, amit rád osztanak. Ha ők úgy gondolják, hogy neked 2 havonta Pfizerre van szükséged, akkor beléd fogják verni némi noszogatás után. Akkor is, ha te ebbe történetesen beledöglesz. Nincs ellentmondás.

Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy látod, hogy mit művelnek és még abban reménykedsz, hogy önálló véleményed lehet. Nem lehet.

Talán már hallottál róla, hogy hamarosan oltóanyaggyár nyílik Debrecenben (már talán az alapkőletétel is megtörtént), kifejezetten kínai és orosz licensz alapján akarnak vakcinát gyártani. (Nem, azt nem mondták, hogy kinek, talán baráti türk államoknak.)

https://www.origo.hu/itthon/20210905-palkovics-jovo-ev-vegen-mar-vakcin…

Kínai és orosz vakcinát is, exportra. Belföldre a magyar fejlesztésű vakcinát gyártják majd. Alapvetően az a cél, hogy minden típusú vakcinát elő lehessen állítani.

„Kb. egy hónapja elkezdtem írni egy Coelho-emulátort, ami kattintásra generál random Coelho-kompatibilis tartalmat.”
"Az Antikrisztus ledarálja Mészáros Lőrincet."

Kis hazánkban az EU-ban páratlanul széles választék érhető el oltásbul. A jóféle sputnyik ugye már elfogyott, de az elölt vírusos sinopharmbul 2-3 millió adag van még raktáron (és nem lepődünk majd meg ugye, hogy ha ebből lesz majd extra beszerzés), Jansenból és AZ-ből szintén van elég, akiknek az mRNS nem jön be.

Azért mondom el mindíg, mert állandóan antipfizerezés megy igazából, hogy KÍSÉRLETI!!!!, viszont vannak még más cuccok azon kívül.

A PCR teszt hasznos része a differenciáldiagnózisnak, de nem perdöntő. A bakteriális fertőzés kizárható baktérium tenyésztéssel vagy antibiotikum adásával, ti egyiket sem csináltátok. A covidnak nincsenek specifikus tüneteti, ami alapján biztos lehetnél a diagnózisban.

Összegezve simán elképzelhető, hogy a gyereken átment egy magas lázzal járó bakteriális fertőzés, amit egyrészt nem kezeltetek, másrészt ráfogtátok, hogy covid.

Ilyen esetekre alapozzuk gyerekek kísérleti beoltását, karanténba zárását és kötelező maszkhordását.

A bakteriális fertőzés kb. milliószor gyakoribb, szóval igen, én elsősorban arra gyanakodnék és amint felmegy a láza, rögtön antibiotikummal kezdenék. Ha nem reagál rá, akkor tévedtem és szóba jöhet a covid, de lehet sima flu is.

Tesztelgetheted covidra, de a PCR teszt azt mutatja csak ki, hogy a nyálkahártyáján jelen van a vírus örökítőanyaga. Ez alkalmas a továbbadásra (kiköhögi), emiatt különítjük el őket, de nem igazolja a fertőzést.

Gondolom, de nem tudok az illetőről ilyen részleteket.

Én a remek allergiám miatt többször szedtem össze vmi bacis torokgyuszit és ott az antibio jól működött (igen, végigszedtem, nem dobtam el 2 nap után, amikor már látszólag jó volt). Tavaly kora tavasszal viszont jött a szokásos sztori, legalábbis úgy tűnt, de nemsokat segített az antibio. Legalább 2-3 hétig elég szarul voltam, bár akkor még hivatalosan nem volt itthon covid, de nem lepődnék, hogy ha valami korai eset lettem volna.

Ez offtopic hír, de véletlenül ide írom be: https://www.heraldscotland.com/news/19726487.investigation-launched-abn…

"AN investigation has been launched into a spike in deaths among newborn babies in Scotland.

Official figures reveal that 21 infants died during September within 28 days of birth, causing the neonatal mortality rate to breach an upper warning threshold known as the 'control limit' for the first time in at least four years."

"stillbirth or other infant deaths are occurring at unexpectedly high or low levels which may not be due to chance."

"Concerns have previously been raised about the potential impact of Covid on maternity services and maternal wellbeing, but it is the first time since the pandemic began that neonatal deaths have been so abnormally above average. "

A cikk dátuma: 2021. 19th November

A levont következtetés: mégtöbbet kell oltani, még gyorsabban, főleg a csecsemőket. Minthogyha nem tudnánk 2020 óta, hogy erre tartunk.

Nekünk konteósoknak az örök fájdalmunk az, hogy mindig igazunk lesz. Sokkal könnyebb lenne birkaként hülyének lenni és menni a csorda után, aztán csodálkozni azon, ami történik.

:)

Nyugodtan mondd ki, mire gondolsz, nem kell itt rébuszokban beszélni. (Persze ha csak "gondolni szabad", mint az "Egészséges erotika" című filmben, akkor nekem meg úgy tűnik, hogy "néhány olvtársnak"  szükségtelen a kísérlet, anélkül is megvan a minimum szintjük alapból.)

Szerkesztve: 2021. 11. 23., k – 16:18

JÓ HÍR A TINIKNEK: SZÁZSZÁZALÉKOSAN HATÁSOS A PFIZER

" E szerint az oltás 12 és 15 éves kor között 100 százalékban előzte meg a koronavírus-fertőzéseket.

Ez azért különösen jelentős, mert az iskoláskorú gyerekek a vírus kiemelt terjesztői közé tartoznak."

No comment...

Ez már bullshit of the century szint...

Hány tinédzser áldozata volt a járványnak, amikor még oltás sem volt? Az egész világon pár darab? Jól megvédték őket attól, amitől nem is kellett volna. Félelmetes.

Oldschool Computer - http://oscomp.hu

bool question = (2 * B) || !(2 * B); // true