Covid-19 vakcinák tudományos szemmel (3.)

Fórumok

Ugy gondoltam, ez jo lesz temainditonak:

AZ IVERMECTIN VESZEDELMESEBB, MINT A LŐFEGYVEREK!

A Fb letiltott egy bejegyzést az IVERMECTIB MD TEAM oldalán. A poszt lényegében arról szólt, hogy az indiai IVM használat sikeresen gátolta a Covid terjedését egyes indiai államokban, ahol széles körűen használták.

A poszt eltávolításának indoklása alább látható. A tényellenőrzés 2021 májusi állapotra hivatkozva kijelenti, hogy a poszt állítása nem bizonyítható.

CLAIM

“Coronavirus cases are plummeting in India thanks to new rules that promote Ivermectin and hydroxychloroquine”; it is a “now-indisputable fact that [ivermectin and hydroxychloroquine] essentially kill COVID-19 within hours or days”

VERDICT: UNSUPPORTED

SOURCE: Jim Hoft, Gateway Pundit, 17 May 2021

DETAILS

Inadequate support: Epidemiological data from other countries that recommended ivermectin suggests that ivermectin didn’t slow down the rate of new infection. As of May 2021, there isn’t reliable clinical evidence indicating that ivermectin is beneficial in preventing or curing COVID-19. The article doesn’t provide new evidence supporting a causal link between the recommendation to use ivermectin and the decrease of cases.

Flawed reasoning: If ivermectin were responsible for the reduction of cases, the slow down of disease spreading should be observed after the guidelines’ release.

Ebben semmi újdonság nincs, ez a sokadik poszt, amit levettek, és aligha az utolsó. A poszt szerintük hamis, és sérti Fb a közösségi elveit.

Alább következik egy részlet a sérthetetlen közösségi elvekből:

A lőfegyver-üzletek és az online lőfegyver-kiskereskedők népszerűsíthetik eladásra kínált termékeiket szolgáltatásainkon kívül, amennyiben megfelelnek minden vonatkozó törvénynek és előírásnak. Megengedjük a beszélgetést lőfegyverek és lőfegyver-alkatrészek üzletekben vagy online kiskereskedőknél való eladásáról, és a lőfegyverekre vonatkozó előírások megváltoztatása melletti érvelést.

Összegezzük:

Ivermectinre vonatkozó tudományos érvek, statisztikák sértik a közösségi elveket, ha azt állítják, hogy a gyógyszer hatékony.

Löfegyverek kereskedelme, hirdetése engedélyezett.

Következtetés:

1.Az Ivermectin, ami életeket menthet, sérti a közösségi elveket.

2. A lőfegyver népszerüsítése, amivel életeket lehet kioltani, belefér a közösségi elvekbe.

3. Az Ivermectin veszedelmesebb, mint a lőfegyverek.

Köszönjük az érdekeink gondos védelmét!

Toth Sandor https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=413295396984444&id=10…

Hozzászólások

27-től ígérték, de nem úgy néz ki, hogy csinálnák is, legalább is nem találtam még semmi konkrétumot 2 nap alatt, sehol. Minden esetre érdemes figyelni mi lesz a digóknál.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Erre reagálhatnak:

Italy is to make it compulsory for all workers to have a Covid "green pass" - proof of vaccination, a negative test or recovery from the virus.

The measures are a first for Europe and some of the strictest in the world.

Anyone without a pass will reportedly face suspension from work and may have their pay stopped after five days.

https://www.bbc.com/news/world-europe-58590187

Bár a topik címe alapján, ide csak a tudományos alapokon nyugvó dolgokat kellene berakni, de a médiában nagy számmal találhatunk nem tudományos alapokon nyugvó megszólalásokat. A fő sodrású médiában többek között egészségügyi hivatalok vezetőitől, vagy praktizáló orvosoktól; az alusapkás médiában pedig praktizáló ápolóktól, orvosoktól és időnként temetkezési vállalkozótól.
Ez utóbbira itt egy nagyon érdekes videó: magyar felirattal, részlet, (teljes Youtube-on, felirattal, amíg le nem szedik, utána a Bitchute-on felirat nélkül)

Sok esetben számomra ez utóbbiak megszólalásai sokkal hihetőbbnek tűnnek, mint a hivatalos narratíva. Mindenesetre a kiegyensúlyozott tájékoztatáshoz ezt is érdemes ismerni. Aztán mindenki eldöntheti ezek és a megismert tudományos adatok, tanulmányok (pl. Izraeli adatok) alapján, hogy melyik állhat közelebb a valósághoz.

Szlovéniában felfüggesztik a Janssent, mert meghalt egy 20 éves lány vérrögtől.

https://index.hu/kulfold/2021/09/29/koronavirus-a-vilagban-jarvany-pand…

 

Mindenképpen érdekes, mert itthon amíg 10.000 ember nem hal meg, a "szakértők" biztosan alacsonyabb kockázatnak tartanák, mint elkapni a járványt.

Nyilatkozott orvos arról, hogy volt influenza oltás, ami 5 halálos áldozatot követelt a világon, ezért felfüggesztették.

Gulyás Gergely:

A személyes adatok védelme miatt és kegyeleti okokból is problémás lenne" annak nyilvánosságra hozatala, hogy a koronavírusban elhunytak közül ki nem volt beoltva - válaszolta egy kérdésre. Megismételte: jelentősen kisebb az esélye a betegségre és az elhalálozásra az oltottaknak, vagyis az oltás hatékony védelmet jelent.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Hát ehhez elég nehéz hozzátenni bármit. Nem mondjuk meg mennyi az annyi, de hidd el hogy sok-kevés. Szuper...

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

A brit és az izraeli adatokat érdemes figyelned.

 

Ha akarnák hetente leközölhetnék, hogy X oltott halt meg és Y oltatlan. Izrael is heti felbontásban közli. A britek is heti felbontást készítenek, nem név szerint közlik az adatokat a halottakról.

 

Lassan nektek oltottaknak is be kell látnotok, hogy a magyar oltási kampány komplett hazugság propagandára épült. Ha közzétennék az adatokat, kiderülne hogy eddig végig hazudtak.

 

Azt nem tudom neked megmondani, hogy az oltottak, vagy az oltatlanok jártak-e jól, de hogy valami nagyon büdös itt, azt észre kellene már nektek is venni.

Az állítólagos, nemzeti- vagy nemzetközi horderejű epidémia egy nonszensz!
...
Minden orvostan hallgatónak, a második évben az epidemiológia alapjait meg kell tanulnia …

Dr. Thomas Binder, kardiológus, belgyógyász, Svájc (Facebook, így vélhetően el fog tűnni)

Tenyleg mi van azzal a wordpress-eses urgevel?

Nem tarhalt eleg penzt a VPS-re, igy sose tudjuk meg, hogy mik vannak a felvetelein?

 

Mikor jelenthetjuk ki, hogy szelhamos volt? Egy ev mulva?

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Vannak szélhámosok és fizetett ellenzéke is a kormánynak és a gyógyszergyártóknak.

Konkrétan szerintem ez a csávó rájött, hogy pénzt lehet kaszálni az oltásellenességgel és kihasználta. Bűnöző.

 

A fizetett emberek azok, akik ostobaságokon alapuló oltáspropagandát terjesztenek.

Például chipezés, meg ostobábbnál-ostobább fantáziálások, amiknek az égvilágon semmi alapja nincs. Azért terjesztik, hogy az oltásellenes oldalt lejárassák.

 

A kormány egyszerre pénzeli az oltáskampányt és néhány oltásellenes szószólót, hogy hülyeségeket terjesszenek.

 

A legveszélyesebb emberek ugye azok a tudósok, akik valós alapokon bírálják az oltáspropagandát. Például úgy, hogy mindegyik korosztályban magasabb az oltás okozta halálozás, mint oltás nélkül, ezt a VAERS adatbázis alapján bizonyítja is. Sőt felajánlott 1 millió dollár körüli összeget is, ha valaki megcáfolja...

(teve Kirsch)

 

Kicsit olyan a két tábort összemosni, mintha Karikót Müller Cecília teljesítménye alapján ítélnéd meg.

Egyetértek, azzal kiegészítve, hogy a csippezés nem annyira ostoba elmélet. Szerintem sincsen csip a mostani oltásokban (bár mivel kevés független vizsgálat van, ezért kizárni sem merném 100%-ig), de a törekvés, hogy az oltás kikerülhetetlen legyen, az létezik.

Lásd pl.: https://id2020.org/ , illetve régebben olvastam egy olyan kezdeményezésről, hogy az oltással együtt egy nano-tetoválás is kerül az emberre, ami igazolja, hogy megkapta az oltást, illetve ez az azonosító össze lesz kötve az ember azonosítójával. Ezeket ráadásul a Bill Gates-hez kötődő alapítványok finanszírozzák, legalábbis így rémlik, pár éve olvastam ezekről.

A lényeg tehát nem az, hogy egy aktív számításokra képes csip kerüljön az emberbe, hanem hogy egy hamisíthatatlan azonosítója legyen mindenkinek, ráadásul úgy megvalósítva, hogy az oltás ellenőrizhető legyen a rendszer által. Amit régebben olvastam, az úgy valósította meg, hogy az oltást egy mikrotű mátrixszal adták be, ami egyben egy mintázatot is tetovált a bőrre (UV, vagy IR fényben látható csak, így nem zavaró - annyira). Ha nincs oltás, nincs tetoválás. Ha nincs tetoválás, akkor nincs érvényes oltási. Ez a törekvés egyértelműen létezik, nem konteó - szerintem. Az más kérdés, hogy ezzel a törekvéssel sok ember egyetért, és ezért nem találják problémásnak.

Valamiért ebben az esetben nem zavarja az embereket, hogy államoktól független szervezetek kezébe adunk óriási hatalmat ezekkel a technológiákkal, illetve ezeknek a kötelező bevezetésével. Ami nyilván még nem történt meg, de ha a folyamatok irányát nézzük, akkor sajnos ebbe az irányba tartunk.

Bamme, olvasd végig: nem azt mondtam, hogy ez már most benne van, hanem hogy ezek a technológiák fejlesztés alatt vannak, és használni is tervezik őket.

Jelenleg csak az történik, hogy normalizálják azt, hogy az oltottsági státusz alapján lehet diszkriminálni. A mostani vakcinák még biztonságosak.

De mit fogsz csinálni, ha kötelezővé tesznek valamit, ami tényleg veszélyes és ráadásul egy teljesen feltörhetetlen rendszer biztosítja, hogy nem tudsz kibújni alóla sehogy? Ráadásul mindezt a hatalmat nem az államok kapják meg, hanem magáncégek? Hiszen az állami ellenőrzés már most is minimális, lényegében a dokumentáció alapján engedélyezték a szereket, sőt kötelezővé is tették az egészségügyben.

Hogyan lehet elkerülni ezzel a rendszerrel, hogy a jövőben esetleg valami ártalmasat tesznek kötelezővé? Nem látom azt a pontot, ami megakadályozná, hogy ilyen megtörténjen.

nem azt mondtam, hogy ez már most benne van, hanem hogy ezek a technológiák fejlesztés alatt vannak, és használni is tervezik őket

Akkor sorry, félreértettem. ("az úgy valósította meg")

De mit fogsz csinálni, ha

Semmit, akkor beszoptuk. Mit lehetne reálisan csinálni? Tegyük fel, hogy van egy gonosz háttérhatalom, aki ezt meg tudja csinálni (értsd: képessége, joga, és lehetősége is van hozzá), szerinted itt mi lenne a megoldás?

> Semmit, akkor beszoptuk. Mit lehetne reálisan csinálni?

Pont most kellene tiltakozni, amikor egy ilyen rendszernek az alapjait rakják le. Kb 10.000 ember szokott összegyűlni az ilyen tiltakozásokon a saját becslésem szerint. Ha lettünk volna egymillióan, akkor másnaptól be lenne minden szüntetve.

Pont most kellene tiltakozni, amikor egy ilyen rendszernek az alapjait rakják le. 

Ugybiz. Meg kell huzni a hatarokat. Oltottaknak is fontos.

Ha a mostani intezkedesekkel reszben/egeszben egyet is ertesz, fel kell lepni ellene, mert olyan ajtokat nyitogatnak ki, amiket jobb lenne zarva tartani orokre.

Ha az lesz, hogy felevente tobb milliard embert kell oltani es lepten-nyomon ezt ellenorizni is fogjak, akkor kell majd egy kenyelmesebb rendszer az okostelefonos app-nal.

Peldaul csak mondok valamit minden alap nelkul, valamilyen "segedanyag" az oltasba es ellenorzokapuk a bejaratoknal amik azt erzekelik. De a chip igazabol nem is kell, hogy az oltasban legyen titokban: ha eljutunk idaig, akkor megkapod az oltas melle a felevente frissitett RSA certeddel es mehetsz amerre latsz. :)

Svedek mar 2 eve itt jarnak: https://qubit.hu/2018/10/26/svedorszagban-mar-ezrek-jarnak-mikrochippel…

Ezért lenne fontos a saját, bérelt (virtuális) szerver, amire kértem a támogatást

fogsz egy github pages-t és kiraksz amit akarsz. 0ft. szóval támogatásdiról szól.

https://hup.hu/comment/2664654#comment-2664654 kiemelés most hozzáadva

Nekem a szubjektív véleményem pár oldal olvasgatása kapcsán az, hogy az illető amúgy is le akart lépni, most ehhez próbál némi plusz pénzt gyűjteni. A hatás fokozása kedvéért még bedobja, hogy veszélyben a testi épsége, élete, egzisztenciája...

https://hup.hu/comment/2664679#comment-2664679

Megmenekültünk!

Finnországban már a nyérceket is oltják Finnországban az európai uniós tagországok közül elsőként beoltják a koronavírus ellen a nyérceket - jelentette be csütörtökön a Szőrmeállat Tenyésztők Finnországi Szövetsége (FIFUR). "A finnországi szőrmeipar lesz az első az Európai Unióban, amely beoltatja koronavírus ellen az állatokat" - mondta Marja Tiura, a FIFUR elnöke. A szervezet elmondta, hogy Finn Élelmiszerügyi Hivatal megadta az engedélyt a nyércek beoltására. A vakcinát a FIFUR a Helsinki Egyetem kutatóival közösen fejlesztett ki. A FurcoVac nevű vakcina kísérleti szer, amely megfelel a hasonló gyógyászati készítményekkel szemben a hatóságok által megszabott követelményeknek. A védőoltás kifejlesztését 2020 őszén kezdték el az egyetem laboratóriumában és az egyik finn nyestfarmon, és a szer megfelelő immunválaszt váltott ki. Dániától és Hollandiától eltérően, ahol az állatok többségét elaltatták, Finnországban eddig egyetlen, nyércektől kapott koronavírus-fertőzést sem jelentettek. (MTI)
 

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Letoha Tamas friss posztja alatti komment:

Azért én még annyit hozzátennék, ami szerintem nagyon lényeges, hogy még az életben nem volt soha olyan oltásunk, amihez aszpirinszármazékokat, vagy egyéb gyógyszereket kellett volna szedni azért, hogy növeljük az oltás után az életben maradásunk esélyeit. Mert korábban még egy ilyen oltás engedélyt sem kaphatott volna. Valamint ennél kevesebb mellékhatás, és gyanús haláleset után meg visszavonták volna a kemikáliát. Most meg ott tartunk, hogy az egyik orvos azt mondja, aki persze rábeszélt az oltásra, hogy menjél az oltás után d dimer vizsgálatra, meg szedjél aszpirint. Gondolom mert lelkiismeret furdalása van. A másik meg azt mondja, hogy á nem kell semmi, ivóvíz helyett is fogyaszthatjuk az oltást, annyira biztonságos. Meg ott tartunk, hogy a bevallott halottakról annyit mondanak, hogy de klassz, hogy CSAK ennyien haltak meg. Aha, mondják ezt az illető hozzátartozójának. Valamint említsük meg, hogy életerős, teljesen egészséges emberek, akik nem haltak bele a kovidba majdnem két év alatt is haltak meg oltás után, vagy szorultak kezelésre. Arra sem képesek,hogy legalább azt lekommunikálják, hogy ha már átestél a víruson, akkor meg van az immunitásod, nem kell az oltás. Nem kell egy plusz rizikó az életedbe, amibe lehet bele is halsz. És mindenkinek saját felelősségére kell felvenni az oltást. Csoda, hogy van aki nem akarja? Az elmúlt majdnem két év hazai "celeb tudósaink", teljes szakmaiatlanságát és össze-vissza beszédeit tekintve, nem lehet felróni az embereknek, hogy nem veszik fel az oltást, és nem akarják ráírni a beleegyezőre a nevüket. 

Az nem, de a reklámokban az volt, hogy nem halsz bele és nem leszel súlyos beteg. Most meg ott tartunk, hogy az oltasba halnak bele. Azért ez elég nagy ugrás.

Két év alatt nem kapta el a covidot majd oltást kap és belehal. Vagy a covidba vagy az oltasba ki tudja. Ez így tényleg rendben van?

>Most meg ott tartunk, hogy az oltásba halnak bele.

Na ez a rész pontosan honnan jön? Olyasmi volt az idézett szöveg, hogy két évvel az oltás után is meghalhatnak az emberek. (Mondjuk központozást használni jó lesz nem kell félnetek ha mindenki beleegyezik én nem ellenzem.)

"Napi aktuális - Dr. Zacher Gábor (2021-10-01) - HÍR TV

Ijesztő tünetektől szenvednek a volt COVID fertőzöttek. A poszt-COVID tünetek között előfordulhat szívritmuszavar vagy alvással kapcsolatos probléma. A részletekről Zacher Gábor toxikológust kérdeztük a Napi Aktuálisban."

https://www.youtube.com/watch?v=JicRhvSAU64

„Kb. egy hónapja elkezdtem írni egy Coelho-emulátort, ami kattintásra generál random Coelho-kompatibilis tartalmat.”
"Az Antikrisztus ledarálja Mészáros Lőrincet."

"Veszélyben vannak az oltatlanok. Hazánkban lassan, de emelkedik a koronavírussal fertőzöttek száma, ráadásul az influenzajárvány is közeledik, ami tovább súlyosbítja a helyzetet. A szakemberek azt ajánlják, hogy a veszélyeztettek a covid mellett az influenza elleni vakcinát is adassák be."

https://www.youtube.com/watch?v=NMF7DjIb6Tc

„Kb. egy hónapja elkezdtem írni egy Coelho-emulátort, ami kattintásra generál random Coelho-kompatibilis tartalmat.”
"Az Antikrisztus ledarálja Mészáros Lőrincet."

Egy kiegyensúlyozottabb tájékoztatás kb. így nézne ki:

Veszélyben vannak az oltatlanok közül azon veszélyeztettek, akik még nem estek át a fertőzésen és az oltottak egy (nagy) része. Hazánkban lassan emelkedik a koronavírussal fertőzöttek száma, de egyre lassuló ütemben, az influenzajárvány is közeledhet, bár tavaly elmaradt, ami tovább súlyosbíthatja a helyzetet. Némely szakember azt ajánlja, hogy a veszélyeztettek a covid mellett az influenza elleni vakcinát is adassák be, más szakemberek pedig egyik oltást sem ajánlják, sőt sokan kifejezetten ellenzik.

;-)

"... ami azért csak elenyésző, mert az ellenzőket kirúgják és meghurcolják, ezért csak a bátrabbak merik ellenzi, már ha a katonai irányítás alatt egyáltalán meg tudnak szólalni."

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Honnan tudod, hogy mekkora része ellenzi?

Az ellenzők egy igen kis hanyadarol tudsz csak te személy szerint. Lehet még van egy csomó akinek a híre simán nem jut el hozzád és még több aki ki sem nyitja a száját. 

Ennél sokkal valószínűbb, hogy egy elenyeszo, de hangos kisebbség diktálja most a "tudomány mai állását".

Nem ez lenne az első eset.

Politika, penz, erdekek, ellentetek, pofak, benyalas, taposas.

Nagyjabol ezek hatarozzak meg, hogy kinek a szava hallatszik jobban. Legyen szo kutatorol, orvosrol, politikusrol, cegvezetorol, stb.

Annyira naiv te sem lehetsz, hogy elhidd, most a kovid kedveert a nagyhatalmu emberek (politikusok, cegvezetok, stb.) udvariasan tettek egy lepest hatra es csondben hallgatjak a tudostarsadalmat, hogy partatlanul es korrektul megvitassa a helyzetet es eldontse helyettuk, hogy mi legyen a vilagban. Ne mar.

Nem. A tudományos módszer egy mozzanata az, hogy a különböző publikált eredményeket az adott SZAKterülettel, kutatási témával ugyancsak foglalkozó kollégák ellenőrzik és elismerik.

Na most ha valaki a tudományban a véleményével nagyon kisebbségben marad és ragaszkodik a tudományos "hülyeségeihez", akkor előbb-utóbb kiközösíti az adott tudományos kör, és nem lesz néma tömeg, ami egyetértene vele és ne merne szólni. :)

 

 

...előbb-utóbb kiközösíti az adott tudományos kör, és nem lesz néma tömeg, ami egyetértene vele és ne merne szólni.

Tovabbra sem vilagos elottem, hogy ebben mitol vagy ennyire biztos, szerintem naivitas a reszedrol lasd peldaul a 2009-es sertesinfluenza pandemia. Nem volt igaz. Veletlen tulreagalas vagy szandekos felrevezetes, ki tudja, de kamu volt az biztos. Mindegy, ettol fuggetlenul nem akarok ezzel kapcsolatban vitaba szallni, gondold ahogy akarod. En leszek az utolso aki barkit lebeszelne az oltasrol.

Engem egyetlen dolog zavar es ezt mar sokszor elmondtam, az eroltetes. Tolem lehet akarmekkora valos gebasz a kovid, lehetnek akarmilyen hiper-szuperek az oltasok, a valasztas szabadsagarol nem vagyok hajlando soha lemondani. En akarom eldonteni, hogy beoltatom-e magam vagy sem es nem fogadok el semmilyen hatranyos vagy elonyos megkulonboztetest egyik vagy masik esetben.

Ez szamomra csak igy mukodhet, e tekintetben semmilyen kompromisszumra nem vagyok hajlando. Ha hulye akarok lenne, hagy legyek az. Ahogyan masok is.

Ilyenkor szokott jonni a tarsadalmi erdek szoveg. Nem fogadom el ervkent. Semmilyen orvosi beavatkozas eseteben a tarsadalmi erdek nem irhatja felul az egyeni dontes szabadsagat. En igy gondolom.

Ha nem vagy képes fontos témában kompromisszumot kötni az ellenvéleményeddel, és ez a szélesebb közösséged számára káros (ezt nem te döntöd el), akkor előbb-utóbb vagy "kilök" magából vagy szenvedni fogsz valamilyen formában.

Na mindegy, ez már rég offtopic, mint sok minden más is itt - ha ragaszkodunk a téma címéhez. :)

A téma címe elég félrevezető. Igazából örököltük.

Volt egy idő, amikor a COVID hisztéria mögött még lehetett tudományt sejteni.

Azóta már a legtöbb emberben tisztázódott, hogy mi a valóság és hogy "Mónika show tudományos szemmel" nem létezik.

Mar reg atalakult ez a topik es bekerult a flame kategoriaba, szoval mindegy mirol beszelunk.

...ez a szélesebb közösséged számára káros (ezt nem te döntöd el), akkor előbb-utóbb vagy "kilök" magából vagy szenvedni fogsz valamilyen formában.

Egyreszt az allitas elso resze szerintem a kovid eseteben nem bizonyitott, csak ra akarjak huzni, de amugy igen, igy van. Ennek tudataban sem kotok kompromisszumot.

Sot, egy kicsit en inkabb ezt aldozathozatalnak ereznem, nem kompromisszumnak, hiszen az en nezetem szerint nem kapok cserebe semmit, csak engedek masvalaki akaratanak.

Ugyanis Izrael a legjelentősebb diszkriminációt alkalmazza azokkal szemben, akik elutasítják a kényszeroltást.

Bocsánat, akkor ez nem kényszeroltás, hanem kötelező oltás. A kényszeroltás az az, amikor kijönnek és beoltanak, ha tetszik neked, ha nem, azt nem tudod elutasítani.

Oldschool Computer - http://oscomp.hu

bool question = (2 * B) || !(2 * B); // true

Felesleges most már a definíciókon vitatkozni. Hivatalosan ez soha nem lesz kötelező oltás sehol. Sokkal jobb cuccot találtak ki ezzel az igazolvanyosdival.

A világ napról napra egyre szarabb hellyé válik és lám, az oltottak számára is. Lassan tényleg az az egyetlen megoldás ha senki, de szó szerint senki nem kér további oltasokat. Amíg a kritikus tömeg megvan tűpárnának, addig megy tovább szépen.

Háttérelemzés:

Hogyan kötődik Orbán Viktor és a magyarországi balliberális oldal oligarchája is a koronavírusra hivatkozva új világrendet hirdető Klaus Schwabhoz, a Világgazdasági Fórum elnökéhez? Mi köti össze őket Mark Zuckerberggel vagy éppen Bill Gates "vakcinapápával"? Mi a lényege ennek az új világrendnek, a Great Resetnek? A válaszok a videóban.

https://youtu.be/wkPOeNZbUEI

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Az az érdekes, hogy nyilvánosan elérhető adatokkal dolgozik, azokat le lehet ellenőrizni és kitalálni mást róla.

A konteo jelentése pedig mostanra annyit teszt, a hatalom által hivatalosan állított dogmák megkérdőjelezése és tényleg tuti osztani fogják  :)

Ezt láttad már? A legfurább konteós akivel eddig találkoztam :)

https://gloria.tv/post/JmKasT34L9894RSuh18hMMB6P?fbclid=IwAR1t7y-67LMfw…

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Viganó keményvonalas keresztény. A pápát következetesen Bergoglio-nak hívja, mert szerinte nem Isten ügyét szolgálja.

Többször is lemondásra szólította fel. Bizonyos tanait a pápának meg konkrétan kijavította, hogy ellent mond a Bibliának. :)

Nagyon kedvelem. Ratzinger pápa alatt Washnington apostoli nunciusa volt, komoly pozíciója volt.

 

Természetesen Ferenc pápa kirúgta, mert nem a kottájából játszott. Keresztények közül sokan tudjuk, hogy Ferenc pápával a szabadkőművesek megszerezték az egyház vetését.

A papok nem szólalnak fel, mert ugyanaz a diktatúra van egyházon belül is, mint szerete a világban.

A neten olvasok papok anonim értekezéseiből, de hivatalosan mise alatt sem mondhatják el amit itt hallasz, mert azonnal felfüggesztenék őket.

 

Ugyanaz van az egyházban, mint az egészségügyben. Rövid póráz. Vagy mindent feláldoz az igazságért, vagy beáll a sorba és hallgat, cserébe jobban tudja Isten ügyét szolgálni a templomban.

Szar dolog lehet ilyen megalkuvó hívőnek lenni. Szóval akkor akik "tudjátok" hogy "Ferenc pápát a szabadkőművesek megszerezték" hogy tudtok elszámolni Isten mindenható voltával? Vagy simán engedi, hogy egyháza vezetése rossz kezekbe kerüljön? Vagy akkor a katolikus vallási szerkezet a te személyekért való rajongásod ellenére nem működik?

Külön tetszett amikor az egészségüggyel hasonlítottad a vallást.

> hogy tudtok elszámolni Isten mindenható voltával? Vagy simán engedi, hogy egyháza vezetése rossz kezekbe kerüljön?

Ugyan nem vagyok katolikus, de én úgy tudom, hogy az armageddon felé haladva az antikrisztus átveszi minden földi szervezet felett az irányítást. Az egyházak sem ússzák meg, csak maximum annyi a különbség, hogy melyiket mikor veszi át.

Koronavírus ügyben van néhány renegát pap aki kitart - de ők nyilván hamarosan el lesznek tüntetve -, illetve az ortodox egyházak között van több, amelyik szervezetileg is megmaradt normálisnak.

 

És valóban letartóztatják a papokat, akik ellenállnak az idióta új világrendnek:

Tim Stephens:

https://www.rebelnews.com/pastor_tim_stephens_remain_prison_refusing_ba…

Artur Pawlowski:

"Pastor who stood up to police in viral video speaks out" Apr. 07, 2021

https://video.foxnews.com/v/6246942010001

"Controversial pastor Artur Pawlowski was arrested on the tarmac at the Calgary International Airport on Monday afternoon." September 27, 2021

https://globalnews.ca/news/8225866/calgary-artur-pawlowski-arrested/

Legalább állva a viharokat, tisztességben haltak meg. Ezt nem sokan mondhatják el magukról manapság. Becsülöm őket.

Egyébként meg az sem biztos, hogy a Covid ölte meg őket, és az sem, hogy elkerülhették volna, ha mondjuk bezárják a templomot. Mitől volna ez mind biztos? Talán láttad amikor berepültek a vírusok az orrukba?

Olvastad a Winetou-t gyerekkorodban? Emlékszel a "sötét szárnyak suhogása" fejezetre? (Nekem is csak rémlik, remélem pontosan idéztem a címét.)

Igen, erre gondoltam. Jó hosszú fejezet, a címét a legvégén lévő jelenet adja, mielőtt meghal Winetou, azélőtt elmondja, hogy megérezte a jövendő halálát. Emlékszem, hogy gyerekkoromban amikor olvastam nagyon megrökönyödtem ezen a részen, azért is jegyeztem meg ennyire:

"- Az én napom is leáldozott - felelte szomorúan.

- Még sohasem beszéltél így, Winnetou.

- Mert még sohasem éreztem azt, amit most. Szárnyak suhogását hallom... sötét szárnyak suhogását.

- Balsejtelmek gyötörnek? Ne hallgass rájuk! Tudom, veszélyes vállalkozásba kezdünk, de hányszor néztünk már szembe a halállal! Az utolsó napok testi és lelki erőfeszítései elfárasztottak, azért beszélsz így.

- Nem, Charlie. Nincs olyan fáradtság, mely Winnetout elcsüggesztené. Nézd azokat a gomolygó felhőket az égen! Hosszú éjszaka következik.

- Aztán újra kisüt a nap, Winnetou.

- De az én szemem nem látja meg - felelte. - Mindig azt mondtam, engem csak puskagolyó ölhet meg. Kés vagy tomahawk nem érhet hozzám - elég erős és ügyes vagyok, hogy kivédjem. De a puskagolyó...

Elhallgatott, és el akart fordulni tőlem, de megragadtam a karját.

- Megkérlek valamire, Winnetou - mondtam. - Tedd meg az én kedvemért! Maradj itt a lovak mellett, s pihend ki magad. Én majd felvezetem az embereket a barlang széléhez. Elegen vagyunk - elvégezzük a feladatot nélküled is.

Csendesen megrázta fejét.

- Charlie testvérem ezt nem gondolja komolyan.

- De igen. Elég hőstettet vittél véghez. Egyszer pihenhetsz is.

- Hogy én kivonjam magam a harcból? Hogy ne legyek ott, ahol társaim küzdenek? Hogy azt mondják: Winnetou, az apacsok törzsfőnöke fél a haláltól?

- Nincs ember, aki ezt merészelné mondani!

- Elég, ha én gondolom magamról. A gyávaság szégyen, és a szégyen rosszabb a halálnál. Ne is beszélj róla többet!"

Fogalmad sincs az egész keresztény tanításról.

 

Ha kezed megbotránkoztat, vágd le. Jobb csonkán bemenned az életre, mint két kézzel a kárhozatra jutni, az olthatatlan tűzre. Ha szemed megbotránkoztat, vájd ki. Jobb félszemmel bemenned az Isten országába, mint két szemmel a kárhozatra jutni,

A keresztény tanítás itt a Földön nem ígér neked semmiféle boldogságot. Apor Vilmos nem a boldogság fejében fogadta be a templomba a menekülteket és nem örülni akart, amikor agyonlőtték a szovjetek.

Szimplán tette a dolgát, azt, amit helyesnek hitt és meghalt miatta.

 

Az alapvető probléma az abortuszból származó vakcinákkal van (a kínai nem ez), amit sokan lelkiismereti okok miatt visszautasítanak. Tiszta lelkiismerettel visszautasítod és ha úgy esik, akár meg is halhatsz miatta.

Nem sok esélyed van. A nyugat nem véletlenül járja a végét, az olyan emberek akik készek meghalni valamiért amiben hisznek, amiért kiállnak, mára már igencsak veszélyeztettet fajta lett. Helyette az ateista liberális individualista "szabadság" ideológiája a halálfélelmet, a rettegést, az önfeladást a legkisebb probléma estén, na ezt adta. Olyan mélyen vagyunk, hogy még halálfélelem se kell, elég a "megélhetéssel" zsarolni, és a többség egyből kapitulál. Kényelmes kifogás másokra hivatkozva, a közérdek mögé bújva, leplezni a frusztrációnk és gyávaságunk, csak éppen akik nem félik a halált, van hitük, ezen azonnal átlátnak. Azt meg közel esélytelen magyarázni, hogy az igazi élet, akkor kezdődik, amikor elfogadjuk és megértjük, hogy nem kell félnünk, mert a halál csak egy kapu ahol kilépünk innen és nem a vége mindennek. Ritka kiváltság lett félelem nélkül élni.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ez tetszik, Tim Stephens:

I have been arrested because I am convinced by the word of God, reason, and science, that we must gather as a church and live our lives with freedom in Christ. You know how we have sought to continue to follow Scripture this past year: to practice hospitality, to meet together (and all the more in difficult times), to speak truth, and live according to the truth.

Azért tartóztattak le, mert meg vagyok győződve Isten szaváról, az értelemről és a tudományról, hogy gyülekezetként kell összegyűlnünk, és szabadon kell élnünk életünket Krisztusban. Tudod, hogyan törekedtünk arra, hogy az elmúlt évben továbbra is kövessük a Szentírást: gyakoroljuk a vendégszeretetet, hogy találkozzunk (és még inkább a nehéz időkben), hogy igazat mondjunk, és az igazság szerint éljünk.

július végétől a CDC hivatalos állásfoglalása az, hogy - delta variáns esetén - az oltás nem alkalmas a továbbadás megakadályozására, az időben beadott oltás célja a súlyos lefolyású betegség lehetséges elkerülése

Letoha Tamas

Brit kutatók figyelmeztetnek: az őszi lehülés beköszöntevel nyakunkon az egyre fenyegetőbb hátha járvány. A hátha exponenciális berobbanását a sötét jövőt jósoló, aggodalmaskodó virológusok egyre gyakoribb média szereplése jelzi. A hátha járványát mindezek mellett a kötelező maszkhasználatra, az elégtelen számú tesztelésre, a lélegeztetőgép intenzív használatára és észak-olaszországi helységekre (ld. Bergamo) figyelmeztető anonym szakértők szociális média hálózatokon történő felbukkanása is kíséri.

:-)

Letoha Tamas

A szennyezett maszkok tartós haszanálata a német gyerekeknél is megtette hatását: a Robert Koch Intézet most arról számol be, hogy meredeken nő a kórházi felvételek száma olyan felső légúti fertőzések miatt, amik megjelenése csak a téli hónapokban várható. A Német Gyermekorvosok Szövetsége megerősíti: "Sajnos jelenleg emelkedő trend tapasztalható. A lezárások és tartós maszkhasználat után most számos légúti fertőzés kering a gyermekek körében. Ezek a légúti fertőzések a hat éven aluliakat különösen érintik." Teljes cikk: https://bit.ly/3A3JILr

Véleményem szerint - bár nem vagyok maszk párti egyáltalán - ez is olyan fajta gondolkodás, hogy több tényező is változott, de mi kiszemelünk egyet/néhányat, és arra fogjuk a jelenségeket.

Rendes adatunk pedig nincsen, de legalább az oltások hatását vizsgálni kellene:

 * Minden orvosi eseményről kellene statisztika oltatlan vs oltott (vakcina típusonként is) viszonylatban

 * Minden orvosi esemény abban a viszonylatban, hogy van-e a családban oltott (vakcina típusonként is)! Ugyanis van a shedding elmélet, ami ugye arról szól, hogy a tüskefehérjéket (vagy valami mást) kiszórják az oltottak, és így a velük érintkezőket - főleg a családtagokat - szintén toxikálnak. Miután az oltás közvetlen hatásáról sincsen adat, erről már pláne nincsen. A legtöbben erre az elméletre csípőből azt mondják, hogy hülyeség. Pedig aminek elvileg lehetséges, azt csakis adatokkal lehet kizárni, bemondásra nem.

Letoha Tamas posztja alatti komment

Tavaly sokkal többet olvasgattam, engem ez a PCR teszt dolog izgatott nagyon mert ha ez hamis, akkor ki van rúgva a járvány alól a talaj. Ahogy írtad is. Azt furcsálltam, hogy miért van az, hogy a 2009-es álpandémián sokat bukott vezető gyógyszercégek nem kapcsolódtak be ebbe a már felfuttatott covid járványba? Akkor nem jött be nekik sőt buktak a korán legyártott készletekkel, most vissza tudnák hozni a profitot gazdagon. A Tamiflu volt az egyik vezető gyógyszer a H1N1-re és ez az a gyógyszer amiről sokat írtak pár év múlva, hogy hatástalan, vagyis az is átverés volt. Pedig annak elején nagyon jól kaszáltak ezzel kamugyógyszerrrel. A gyártó a Hoffmann-La Roche volt. Azon gondolkodtam, hogy miért nincs most jelen ebben a pandémiában, hiszen minden adottsága megvan hozzá, meg sem jelenik a színen, hogy megint valami aljassággal profitot generáljon. Aztán egy érdekes dolgot találtam. "A Hoffmann-La Roche gyógyszergyártó vállalat 1992-ben megvásárolta a PCR teszt szabadalmak jogait, és azóta is birtokolja." - wikipédia.

Vagyis a korábban botrányba került szereplő ismét ott van a járványt megalapozó tesztek mögött, és mégiscsak jelen van ebben a pandémiában is, csak éppen backoffice-ban  Erről nem olvastam még sehol csak mint érdekesség leírtam...

Linkek:

https://www.origo.hu/.../20090723-h1n1-tamiflu-szepen...

https://hu.wikipedia.org/.../Polimer%C3%A1z-l%C3..

Szerkesztve: 2021. 10. 04., h – 17:44

https://mediaforras.com/romaniai-tuntetes-a-bukaresti-ugyvedno-kerdesek…

Marina Ioana-Alexandra ügyvéd a bukaresti ügyvédi kamara tagja, az Ügyvédek a  Jogok és Szabadság Védelméért Szövetségének elnöke, hivatalos beadványban kérte fel a román kormányt és a bukaresti  Egészségügyi Minisztériumot, hogy közöljék és tegyék elérhetővé a covid vírus létezését bizonyító tudományos tanulmányokat, illetve a maszkviselés egészségügyi és járványügyi célokat igazoló hivatalos orvosi bizonyítékait, s nem utolsósorban azt, hogy a covid kísérleti oltás az egyetlen megoldás arra, hogy egy virózisos járványt visszaszorítsanak - olvasható az Informatia Libera.

Nem kapta meg Karikó a Nobel díjat:

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20211004/nem-kapta-meg-a-nobel-dijat-…

 

A fogadóirodában 1 havi fizetésem tettem volna fel rá, hogy megkapja. Nem voltak illúzióim.

 

Egyes szakértők szerint még korai lett volna a koronavírus elleni oltásért Nobel-díjat adni, hiszen egyelőre nem tudni, milyen hosszútávú hatásai lesznek a vakcinának. A bizottság ritkán jutalmaz ilyen friss kutatást a tapasztalatok szerint, úgy tűnik, hogy most is ez esett erősebben a latba.

 

Müller Cecília tudja: minden vakcina biztonságos. Ez van, ha a díjátadó bizottság nem hallgat a szakértő Müller Cecíliára.

:)

a készülék a SARS-CoV-2 RNS-e által kibocsátott spektrummal ellentétes hullámokat hoz létre. A hullámok „elhallgattatásának” ez a módszere sikeresen elfojtja a koronavírust.

Hogy mi???

Disznóólban láttam UV fertőtlenítőt, de az mindent kinyírt, még a disznókat is :)

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Röhögnék, ha az 5G hálózat képes volna ugyanezt a hullámot kibocsátani :-)

Egyébként olvastam ilyet itt-ott mostanában, hogy a DNS-nek és RNS-nek van ilyen elektromágneses rezonanciája, amivel aktiválni lehet (és ezek szerint deaktiválni is...), de ezt még én sem hittem el, azt hittem ez is ilyen kamutudomány, mint a laposföld. Na, most majd meglátjuk.

Szerkesztve: 2021. 10. 04., h – 19:04

Bazmeg, most jövök anyáméktól. A szomszédjuk beadatta magának a második Pfizert is. És kijött rajta a bárányhimlő sok évtized után. (Az orvosa valami olyat mondott, hogy a bárányhimlő megül a gerincvelőben, ha elkaptad és ott rejtőzködik forever.) Mutatott fotót is, hogy hogy nézett ki. Azonfelül azóta időnként csak úgy felszökik 170-esre a vérnyomása és nem tud aludni, alig alszik valamit. Megfogadta, hogy soha többet nem oltatja be magát. A VAERS-ben persze ez sem fog szerepelni.

Oldschool Computer - http://oscomp.hu

bool question = (2 * B) || !(2 * B); // true

> A VAERS-ben persze ez sem fog szerepelni.

Nekünk OGYÉI van vagy valami ilyesmi. Ami nem fér a fejembe, hogy miért nem verik az emberek az asztalt, hogy márpedig de, őket vegyék fel az adatbázisba!

Ameddig minden mellékhatás néhány ember titka marad, addig tovább mondhatják a TV-ben, hogy mindegyik biztonságos, és végül kötelező lesz az atyaúristenit is leoltani ezekkel a szarokkal.

Persze, de ha lenne benne egy nagy rakás bejegyzés - ahogy egy nagy rakás esetet ismerünk sokan - akkor legalább abból lehetne valami értelmes gyanút vagy statisztikát csinálni. De így nem lehet semmit. Így megmarad az, hogy mindegyik biztonságos.

Nyilván ha A után történik B, akkor B lehet független okságilag A-tól. De ennek felderítése legyen az OGYÉI dolga, de legalább kerüljenek be ezek az esetek oda.

Az orvosnak szólt, hiszen tőle tudja, hogy bárányhimlő volt. Ha így sem kerül bele a gyógyéjbe, akkor igazából nyugodtan leírhatjuk az egészet. A kovid vakcinák biztonságosak. Mind. Napi három fejenként mindenkinek. Aki kér még egy bónuszt is, az +10 THP-t kap. (Egyszer.)

Oldschool Computer - http://oscomp.hu

bool question = (2 * B) || !(2 * B); // true

Meghalt? Azt nem írtad.

El vannak tévedve az emberek. Én ha belehalok az oltásba, akkor sem bánkódok a halálos ágyamon, mert tudom, hogy az adott helyzetben az ismert körülmények között a legjobb döntést hoztam, mivel a vakcinával nagyobb a túlélés esélye, mint nélküle. Azt gondoltam, hogy az ezen a fórumon megforduló reál érdeklődésű, egyben tanultabb közönségnek az ilyet nem kell magyarázni.

Nem, nem halt meg. De a koronavírusba sem biztos, hogy belehalt volna. Ez fals dilemma, hogy vagy belehal a kovidba, vagy nyögi a mellékhatásokat. Eddig három hullámon vagyunk túl. Harmincezer ember halt bele. Az hullámonként tízezer ember. Az 0.1%-os halálozási ráta. Mindezt úgy, hogy az első két hullám alatt még oltások sem voltak.

Oldschool Computer - http://oscomp.hu

bool question = (2 * B) || !(2 * B); // true

Én ha belehalok az oltásba, akkor sem bánkódok a halálos ágyamon, mert tudom, hogy az adott helyzetben az ismert körülmények között a legjobb döntést hoztam, mivel a vakcinával nagyobb a túlélés esélye, mint nélküle.

Ha már az ember meghoz egy döntést, akkor nagyon nehezen ismeri be, ha rossz döntést hozott.
Ne adja ég, hogy veled ilyen legyen, de a halálos ágyadon már legalább fel kellene ismerni, hogy rosszul döntöttél.
Hasonlóan, mint akik tagadják a vírus veszélyességét és mégis halálos ágyra kerültek.
Mind a kettő véglet szerintem rossz.

Azt gondoltam, hogy az ezen a fórumon megforduló reál érdeklődésű, egyben tanultabb közönségnek az ilyet nem kell magyarázni.

Nem is kell, de, amint látszik, a tanultságnak itt vajmi kevés szerepe van, hiszen ezen a fórumon is rengeteg tanult ember így dönt, rengeteg meg pont ellentétesen. Inkább a tudós hozzáállásnak lenne szerepe, vagyis mindent meg kellene kérdőjelezni, mindent mérni kellene, minden álláspontot meghallgatni. No, ilyen itt kevés van. ;-)

Vannak problémák a történetben. Például, hogy a vírust eddig nem izolálták. Helyette megváltoztatták az "izolált" szó jelentését arra, hogy pozitív PCR tesztet adjon.

Jelenleg is per folyik emiatt, a CDC-től tudósok kértek koronavírust és nem kaptak. Csak olyan szöveteket adnak, amire pozitív a PCR teszt.

 

A koronavírusok a legnagyobb méretű vírusok.

Eléggé necces dolog az, hogy az összes egeret végignézték már elektronmikroszkóppal, csak az elefántot nem találják...

Ez nem elég. Koronavírusokat simán nézegetnek kutatók elektron-mikroszkóppal. A legnagyobb vírusfajta.

Miért nem tud a CDC izolált vírusmintát adni. Nem tudnak 230 millió pozitív PCR tesztből egy szaros Sars-Cov2-t előkotorni?

Megjegyzem, ha találsz egy Sars-Cov2-t elektron-mikroszkóppal, több millió dollárt fizetnek érte.

Szerintem nem arra gondolt, hogy altalaban nem leteznek koronavirusok, hanem konkretan a SARS-CoV-2. Romaniaban amugy erre akar feny is derulhet hamarosan.

Neked nem furcsa, hogy Vuhanban külön labort építettek arra, hogy koronavírusokkal kísérletezzenek, ahonnan ez a mostani is veletlenul vagy szandekosan kiszabadult es a kutya nem tartja ezt problemasnak? Hogy a media annyit foglalkozott vele, hogy business-as-usual, beszeljunk inkabb az oltasokrol?

Te szoktad a fültövedet vakargatni amikor náthás vagy, hogy gyorsabban meggyógyulj?

 

Tudod vannak emberek, akiket zavar az, hogy 5.9 millió beoltott után ugyanazokat az adatokat látjuk, mint tavaly ilyenkor.

Ennyit egy vajákos is tud, a kormány rendelhetett volna távgyógyítókat, csontkovácsokat, ingázhatott volna, esetleg reikivel keverve és hasonló eredményre jutott volna.

 

Igen, zavar a kuruzslás. Ha már egyszer kirekesztettek, akkor jó lenne adatokat is látni. Tudod megnyugtatna, ha nem azért rekesztett volna ki a kormány, mert nem tetszik a pofám, hanem számmal mérhető eredményeket is produkált volna. Számok, számok, számok! A népmesét megtarthatják maguknak.

Semmi baj ezzel, a vitaminok, étrend fontos dolgok.  Működő immunrendszer nélkül szart sem ér egy oltás.

Itt csak azzal van gond, hogy a teljes gyógyszeripar azzal van megvádolva, hogy ez egy sima pénzkereseti lehetőség nekik (és semmi nincs mögötte). Nem is lenne gond (mert egyrészt a pénzkereset része igaz is lenne) egészen addig ameddig nem tudnád, hogy dr. Wanabee34541  azért nyilatkozgat és ezzel kockáztatja a sikeres védelmet, mert érdeke fűződik hozzá. Ez a baj. Nem tudom érted e. Az ilyen feszopó támogatók mint amit itt is látsz ebben a vak világban élnek.

Egy nyilatkozat kockáztatja a védelmet?? Mármint a beadott oltás nem lesz hatásos attól, hogy Letoha nyilatkozik valamit?

Ugye tudod, hogy dr. Wannabee-nak a neve előtt azért van ott a "Dr." mert veled ellentétben elvégezte az orvosit? Ez igaz Gődényre, Letohára, Szlávikra, Merkelyre, mindegyikre.

Mondom én, hogy gondjaid vannak a tényekkel. Tényleg nem értem ezt a vitamin hisztit. Ettől egy orvos automatikusan hiteltelen lesz az új valóságban vagy mi?

Másrészt pedig én soha nem láttam, hogy Letoha vitamint reklámozott volna pedig követem a posztjait. A fenti oldalt is most látom először. Ráadásul nem is oltasellenes, sőt ő maga szorgalmazza sokszor az oltas felvételét. Az un. vedekezessel, na azzal viszont van baja.

Hiszti ez willy már megint, de tőled ez nem újdonság. 

Na látod, emiatt írtam amit írtam. A végére bemutatja neked valaki hogy a faszi anyagilag érdekelt és a saját termékeit próbálja eladni és te lekezeled azzal, hogy ja nincs itt semmi látnivaló. Persze hogy nincs, csak felkent szakértőnk aki érdekelt a kérdésben pontosan azt gyengíti ami neki rontja az üzletét, nem mellesleg csinál neki hírverést. 

Azt hogy te ebből milyen következtetést vonsz le a kutyát nem érdekli, az viszont tény hogy ő ebből él.

Megint ezek a fránya tények amikről neked továbbra sincs fingod sem.

A fogyatékos team kedvéért mégegyszer: Letoha nem az oltás ellen van, sőt többször tanácsolta az oltás felvételét. Erre tudok neked posztokat mutatni.

Mutass olyan posztot amiben ő vitamint reklámoz oltas vagy védekezés helyett. Közvetlen bizonyítékot mutass, ne bulvárlapokat idezz be és picsogjal!

Hisztizel itt jobbra balra és közben egy összetett magyar mondatra nem futja tőled, hogy X miért állít valotlant. De pocskondiazni és lenezni másokat az nagyon megy.

Akkor itt van részletesen:

Első cikk: annyit mond, hogy Letoha álszakértő. Ennyi! Semmi indoklás vagy ilyesmi. Szóval ezt felhozni indoklásnak elég szánalmas.

Második cikk: itt már vannak cáfolatok, de azok eléggé szánalmasak. Nézzük:

„Egészséges ember ne viseljen maszkot, csak akkor, hogyha olyan helyen dolgozik, ahol közvetlen közelségbe kerül fertőzött vagy potenciálisan fertőzött emberekkel.”

Cáfolat:

Emlékezetes módon ezt a mondatot később ő maga cáfolta meg, amikor azt nyilatkozta, „senki sem kérdőjelezi meg, hogy mennyire sokat jelent egy sterilen használt maszk.”

Ez nem cáfolja meg az előzőt. Egyrész megvan a helye a maszknak, pl. a műtőkben, másrészt sterilen kellene használni, amit nehéz megvalósítani a köznapi életben.

„A nyári melegben nem kell majd számítanunk tömeges megbetegedésekre.”

Cáfolat:

Azután kiderült, a második hullámot részben az okozhatta, hogy a nyaralásból hazatérők hozták magukkal a fertőzést.

Ez hipotézis, a kijelentést nem cáfolja, még ha igaz lenne is, ugyanis a nyári melegben egyik évben sem voltak tömeges megbetegedések.

„Nem értem, hogy életerős emberek miért félnek tőle.”
„Nem látni olyat, hogy ép, egészséges emberek halálát okozná tömegesen a koronavírus.”

Cáfolat:

A harmadik hullámban ehhez képest nem csak a betegek és az elhunytak száma döntöget rekordokat, de egyre több fiatal kerül súlyos állapotban kórházba.

Egyrészt életerős emberekről beszél, másrészt mindegyik hullámban az elhunytak átlagéletkora 70 év fölött volt és ebben a nem életerősek is bőven benne vannak. / Miközben állítólag, az oltástól meghaltak, már az a kevés (~30e), amit bejelentettek, átlagéletkora 33 év.  /

„A koronavírus egy létező dolog, de a veszélyességének a mértéke mondvacsinált.”

Cáfolat:

Sajnos hárommillió haláleset világszerte, az nem mondvacsinált probléma, hanem szomorú tény.

Ténynek tény, de a veszélyességének mértéke így is nagyon kicsi. Lásd, az elhunytak átlagéletkor >70 év. 50 év alattiaknál 1.000:1-hez, 30 év alattiaknál 10.000:1-hez, 20 év alattiaknál 500.000:1-hez. Ha jó egészségi állapotban vagy, akkor még ezeknél is kisebb, ha rosszban, akkor meg nagyobb.

Az a fő baj, hogy a konteósok egy része nem beszél össze-vissza.

 

Boros G László: hatástalan vakcinákból csodaszer:

https://www.youtube.com/watch?v=R7hVg5o9FAo

 

Májust írtunk, a lakosság tömeges oltását már majdnem befejezték. Erre jön Boros G és elmondja videóban, hogy semmit sem ér az egész. Néztem, azt gondoltam, hogy valami extrém antivaxxer, megint túloz, ahogy a többiek szoktak, valamit biztosan érni fog az oltás. Lehet, hogy megfékezik vele a vírust. Merkely ezidőtájt arról beszélt, hogy nem lesz 4. hullám. Beoltanak 5 millió embert, egy tudós szaktekintély meg elmondja, hogy feleslegesen. Tényleg nem tudtam, hogy kinek van igaza.

 

Most október van, Boros G László jóslata bejött. Valóban nem fejti ki a kellő hatást a vakcina. Megmenti azokat, aki egyébként sem halnának meg. Emellett azt is megjegyezte, hogy legalább 24.000 vakcinák kellene beléd tolni, hogy a vírust teljesen megfékezd. Ennyiféle kombinációt képes a vírus kialakítani.

Letoha sem beszél össze-vissza. Ha össze-vissza beszélne, mint ahogy a fenti "cikkek" állítják sem lehetne a szemére vetni a 24.hu cikke alapján.

szeged.hu-s cikkeknél se szerző, se tisztességes indoklás, se semmi. Ez mondjuk tényleg a szánalmas kategória már.

Logikailag hibas a gondolatmenet. Abban az egy esetben lenne helyes, ha a kovidot biztosan elkapna es biztosan bele is halna. Pl. haldoklik a korhazi agyon es a vakcina egy lehetseges gyogyszer ami lehet, hogy megmenti az eletet. Ha belehal, akkor rosszabb helyzetbe nem kerult mint amiben volt.

De nem tudja azt sem, hogy elkapja es azt sem, hogy ha elkapja, belehal. Ha a vakcina oli meg akkor csak annyi derul ki, hogy jol biztosan nem dontott (lehet, hogy rosszul sem) mivel a masik lehetoseggel kapcsolatos eselyei meg ekkor sem lesznek ismertek. A real tanult ember Ur.

Hogyan vészeltétek át azt a ~fél napnyi időszakot, amikor a világ legnagyobb koronavírus- és vakcina kutatóközpontja, a Facebook, elérhetetlen volt?

Now a team of scientists led by faculty at Yale School of Public Health

Google:

2003 - Pfizer and Yale join forces for research and education
"In addition to an initial start-up investment of $5 million, Pfizer has pledged $20 million over 10 years for the new center, which is slated to open this fall."

https://medicine.yale.edu/news/medicineatyale/pfizer-and-yale-join-forc…

Mindenki gondoljon amit akar.

Érdemes egy kicsit utána menni, mert a magyar hír eléggé rövid, így számtalan félreértésre adhat okot, ráadásul a tanulmány maga is felvet elég sok kérdőjelet.

A náthát okozó rokona, valamint a SARS-COV-1 és a MERS vírus fertőzésen átesettek adatai alapján modellezték, hogy mi várható a SARS-COV-2 vírus esetén. Arra jutottak, hogy rövid idő után már meg van az esélye, hogy újra megfertőződsz.
Azt írják, hogy aki a pandémia elején elkapta, az a közeli jövőben már akár újra megfertőződhet. Mi ez a 1,5 év az oltások hosszú távú védettségéhez?! ;-)

Ha mellé tesszük azt a korábbi tanulmányt, ahol a SARS-COV-1-en átesettek még 18 évvel később is hatásos védelmet mutattak, ráadásul még a SARS-COV-2 ellen is, akkor ki ki válogathat kedvére. ;-)

https://index.hu/kulfold/2021/10/05/koronavirus-a-vilagban-az-index-ked…

Beindult a Covid-tabletta, esnek a vakcinarészvények

A Moderna és a BioNTech árfolyama is nagy csökkenésnek indult az után a hír után, hogy a Merck koronavírus elleni tablettát fejlesztett ki – írja a Magyar Nemzet. A döntésnek köszönhetően a Merck részvényei viszont nagy emelkedésnek indultak.

A tabletta szájon át szedhető, és az első benyomások alapján a felére csökkentette a halálos kimenetel vagy a súlyos tünetek miatti kórházba kerülés esélyeit. A lap arról is ír, hogy amennyiben a gyógyszert engedélyezik, megnyílik a remény a további, esetleg hatékonyabb, szájon át szedhető Covid-tablettára, ami egyben azt is jelenti, hogy 

SZERENCSÉS ESETBEN A BETEGSÉGTŐL NEM KELLENE JOBBAN TARTANI, MINT AZ INFLUENZÁTÓL.

A legújabb Projekt Veritas videót láttátok? Elég ütős anyag Pfizer alkalmazottakkal: https://www.youtube.com/watch?v=On5RYFbcxWY

"Pfizer Scientists: ‘Your [COVID] Antibodies Are Better Than The [Pfizer] Vaccination.' #ExposePfizer" by Project Veritas 10:05 hosszú

Megjelenés dátuma: Oct 5, 2021

 

Szedjétek amig le nem törlik. :-)

 

Egyébként kicsit mellékszál, de hogyhogy nem találok ezekről az emberekről semmit, se egy linkedin se egy publikáció, amikor ahogy néztem mindketten senior kutató és "tudós" beosztásúak?

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Sajnos ez már összeesküvés-elmélet, ezért nem mindenki fogja elhinni, de konkrétan ilyenkor beindul a cenzúra gépezet, és eltüntetik ezeket az embereket az online térből.

Olyannyira, hogy _állítólag_ még az archívokból is törölnek akár. Ilyet eddig én magam még nem láttam, de Linkedin profilt, Facebook accountot simán eltüntetnek nyomtalanul.

Ezek miatt szokás érzékeny tartalmakról csinálni lokális másolatot.

 

Itt van erre utalás, hogy az archive.org-ról is törölték: https://www.rooshvforum.com/threads/coronavirus-vaccine-thread.37779/pa…

 

Egyébként ha olvastad az 1984-et, a könyv hőse, Winston Smith éppen ezt a munkát végzi, hogy elővesz a könyvtárból régi cikkeket, és azokat meghamisítja. Ezzel kezdődik a mű, ha jól emlékszem. Na, ezt a folyamatot nagyban megkönnyíti az Internet mechanizmusa, pláne 10 éves nagyságrendben a legtöbb oldal eltűnik, és csak az archive-ok maradnak róla, amiket viszont központilag lehet hamisítani.

Egy másik archiváló weboldalon (archive.fo) keresztül valóban sikerült a pubmeden cikkeket találni az egyiküktől... talán. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=nicholas+karl Viszont a másik két említett személy (Chris Croce, Rahul Khandke) még mindig megtalálhatatlan, ráadásul valamiért ez a Nicholas Karl is Nick Karlként szerepel a filmben. Nekem azért nehéz elhinni, hogy a tineye, baidu, google, archive.org, biorxiv, pubmed, stb. mind kérdés nélkül ilyenkor ennyire szépen eltüntetne mindent.

Az 1984 irodalom, nem igazán érzem miért lenne releváns állandóan ezekhez a beszélgetésekhez. Ennyi erővel Kafkát, Huxleyt, Umberto Ecot, Dan Brownt vagy a Person of Interest szériát is lehetne folyamatosan felhozni.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Ez az 1984-ezés egy elég alap konstrukció. A lényeg:

- valami állítok
- amiről nincs adat sehol
- amiből az következik, hogy valakik letörölték ezeket az információkat az internetről
- amiből az következik, hogy a kiinduló állítás igaz.

Mindenhol releváns :)

Valamit Kafkát meg Ecót kevesebben ismerik, de az 1984-ről mindenki hallott, legalább 2 félmondatot, amelyből az egyik még igaz is volt.

 

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Én csak szeretnék maradni a bizonyítható dolgoknál, nem mondom, hogy nincs igaza - hiszen valóban sok ilyen takarítgatásra volt már példa, de ebben az esetben nekem nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy ennyire feltakarítottak volna ez után a 3 felszólaló után. Nekem egyelőre sokkal gyanúsabb, hogy sosem léteztek vagy sosem dolgoztak a megnevezett beosztásokban. Ez persze a tartalmi mondanivalójuktól megint egy külön kezelendő téma.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Simán lehet így is, ahogy mondod, hogy valóban nem léteztek sosem ezek az emberek. Én azért gondolom, hogy léteznek, mert amiket mondanak, azok nagyjából egybe vágnak a többi információval, amit innen-onnen gyűjtöttem. Igaz, ezek a források szintén megbízhatatlanok a mércétek szerint. (Lásd: Ezeken lovagol maga? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol?)

Amit írok mind spekuláció, nem tudom bizonyítani, és nem is akarom, mindenki eldöntheti, hogy milyen színű pirulát fogyaszt - kéket, vagy pirosat.

Azért releváns az 1984, mert le van benne írva a terv, és ennek a kivitelezése folyik a jelenben. Gondolj bele, ha például kötelező lesz a TPM csip - központilag aláírt bootloaderrel - minden eszközben, akkor konkrétan meg lehet azt csinálni majd, hogy minden oprendszer minden tartalmat csak ellenőrzés után hajlandó megjeleníteni. Tehát konkrétan nem leszel képes a központtól függetlenül adatot tárolni semmilyen formában. Mondjuk úgy van megírva a szoftver, hogy adott idő után csak úgy éred el a kontentet, ha a szerverre kapcsolódsz csekkolni, hogy valid-e még az? Az Internetet pedig meg lehet csinálni úgy, hogy van egy kód, amit csak az aláírt eszköz ismer, és ennek hiányában nem éred el a hálózatot. Tehát lényegében a "régi rebellis" eszközöket is le lehet tiltani, ezek hasznavehetetlenné válnak.

(A játékok egy része már most így működik, pl a Hitman-ben nem érsz el bizonyos tartalmakat, ha nem vagy online. Persze még nem teljesen zárt a rendszer, de már most minden eleme rendelkezésre áll a technológiának, hogy ezt meg lehessen csinálni.)

Na most, ha egy ilyen rendszer bevezetésre kerül, akkor midnen kontent központilag irányíthatóvá válik. És erre meg van a törekvés, elegendő a trendeket figyelni, látszik, hogy erre mozog a világ.

A társadalmi elfogadottság oldala már most is kialakulóban van: a nagyobb platformok a nemkívánatos kontentet törlik, vagy legalább figyelmeztetésekkel látják el már most is. Lásd: megbízható információért keresse fel ezt és ezt, itt van a debunkja ennek az állításnak. Vagy: figyelmeztetjük, hogy a link elhagyja a Facebookot, veszélyes is lehet! Biztos, hogy tovább akar menni? Ezekre már most nem kattint a normik jelentős része rá. Már most be vannak kényszerítve az emberek egy karámba, ahonnan nem mernek kitörni. Egyelőre persze csak ezekkel a szoft eszközökkel vannak bekerítve.

Képzeld ez azt a jövőképet, ahol csak a Facebook által elfogadott tartalom jelenhet meg! Oké, lesz több hasonló szolgáltató, de ezek mind ugyanazon irányelvek szerint fogják szűrni a tartalmat. Aki meg nem, azt egyszerűen letiltják azt kész.

 

Az, hogy a mostani Windows 11 számára kötelező a TPM csip, az ennek a folyamatnak része.

 

Hogy ebben a konkrét esetben valóban Pfizer alkalmazottak voltak-e ezek a személyek, azt sosem fogjuk megtudni minden kétséget kizáróan. Sajnos a tények jelentős része ilyen: ellenőrizhetetlen. Lényegében egészen egyszerű dolgok is ellenőrizhetetlenek. Sokan akkor jönnek erre rá, amikor ők részesei valami ügynek, amiből végül újságcikk lesz: a leírtaknak sokszor köze sincsen a valósághoz. Emiatt a tényekre való hivatkozás is teljesen invalid érvvé válik, nincs olyan, hogy valami tény volna, amit nem a saját szemeddel látsz. De az is csak neked tény, és csak addig ameddig meg nem bomlik az elméd.

Gondolj bele, harlequin a magas lováról leszól, hogy mekkora hülyék vagyunk, hogy ilyet feltételezünk, hogy eltüntetik a múltat a netről. Mi az én érvem: meg lehet csinálni, tehát akár meg is tehetik. Mi az ő érve: nyilván nem csinálnak ilyet, hogy jut eszembe? Valójában egyik állítás sem védhető objektíven, és ezért lényegében hitvitává válik ennek a megtárgyalása. Nem is kérem senkitől, hogy higgye el, hanem inkább csak gondoljon bele, hogy mi van ha így van? (Én magam sem vagyok meggyőződve egyik oldalról sem, de elképzelhetőnek tartom mindkettőt.)

Larifari, aztan felcsapom az USB3.1 szabvanyt (usb-pd reszt), es latom, hogy az usb3.1-es kabelbe mikrokontrollert kell tenni.

A KABELBA.

Lesz itt CVE, netrol kabelfrissites, meg miegyeb.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Napi Letoha

Az ismert német virológus felszólít minden koronavírus intézkedés megszüntetésére a gyermekek körében.

A maszkoknak és teszteknek el kell tűnniük: Klaus Stöhr virológus, a WHO egykori igazgatója felszólít a kiskorúakra vonatkozó korona-intézkedések azonnali leállítására. A vakcinázott felnőtteket sem szabad többé karanténba helyezni. A gyermekorvosok szóvivője is hasonlóan látja: "Gyermekeket kínozunk."

Dr. Klaus Stöhr virológus és járványügyi szakember felszólít a járványügyi intézkedések megszüntetésére a kiskorúakkal szemben, mivel nem lesznek súlyosan betegek a vírustól. A maszkoknak az iskolákban és a kötelező teszteknek ebben a csoportban el kell tűnniük.

Stöhr egyértelmű szabályokat is kért a vakcinázott felnőttek számára. Ide tartozik a karantén is. "Többé nem szabad megakadályozni, hogy az emberek dolgozzanak"-mondta az Egészségügyi Világszervezet (WHO) egykori igazgatója.

A karantén betartása mindenkinek, aki pozitív tesztet produkált, „járványügyi szempontból már nem szükséges, hanem a valóság tagadása” - folytatta Stöhr. A felnőttek mintegy 74 százaléka oltatott, és számukra el kell kezdeni a normalitást.

"Értelmetlenül égetett pénz" a tesztekre

Véleménye szerint az egészséges oltottak tesztelését „a lehető leghamarabb le kell állítani”. Ez vonatkozik a tünetmentes gyermekek iskolai tömeges tesztjeire is. "A pénzt egyszerűen értelmetlenül égetik el, amire sokkal sürgetőbb szükség van az igazán fontos dolgokhoz" - tette hozzá.

"Gyermekeket kínozunk a maszkkal"

A berlini gyermekorvos és a gyermekorvosok szakmai szövetségének szóvivője, Jakob Maske azzal vádolta meg Melanie Brinkmann virológust, aki hülyeségnek minősítette a maszkok elhagyását az iskolákban , hogy Brinkmann csak a "vírust látja és nem az embereket".

„Maszkokkal, tesztekkel kínozzuk a gyerekeket.” - mondta Maske. "Ez az egyetlen csoport, akinek tűrnie kell, mert nem tud tiltakozni."

"Nem akarom 'lekicsinyelni' a vírust, és vannak egyéni, súlyos lefolyású megbetegedések, nem kérdéses, de jelenleg ez egy ártalmatlan fertőzés a gyermekek számára, és vissza kell térnünk a normális kerékvágásba."

Bírálta azt is, hogy a tanárok egyesületei kampányoltak a maszkokért. „Aztán vannak olyan tanári egyesületek, amelyek féltik tanáraikat, és nem sokat törődnek a gyermekek jogaival. Ez nagyon lehangoló.” Az orvos szemszögéből „nagyon megterhelő látni, hogy a gyerekek maszkkal mennek iskolába”.

A gyermekorvos emlékeztetett arra, hogy a gyermekek koronavírus fertőzését „viszonylag ártalmatlannak” kell minősíteni. Az a tény, hogy jelenleg magas esetszámokat tapasztalnak a gyermekeknél, annak köszönhető, hogy "hetente kétszer tesztelik őket".

Eredeti német nyelvű cikk ld. itt: https://bit.ly/3oG4TkL

Az oltottak tesztelésének leállításával nagyon nem értek egyet. A karantén elengedésével sem.

 

A felnőttek mintegy 74 százaléka oltatott, és számukra el kell kezdeni a normalitást.

 

Ha felveszed az oltást jogod lesz normális életet élni, függetlenül attól, hogy a vakcina ér-e valamit, vagy szart se.

A gyógyszergyártók pont erre vágynak. Tolni a népbe a vakcinákat ész nélkül, ha működik, ha nem, aki pedig nem partner ebben, azoknak elvenni a maradék jogait is.

 

Itt már rég nem járványkezelésről van szó, hanem arról, hogy a gyógyszermaffia rendelkezik a testeddel és azt nyom beléd, amit akar, még csak igazolnia sem kell, hogy az a számodra hatásos és fontos.

ssikiss-nek arrol, hogy en mit latok, hogyan mukodik a mai modern tudomany:

A Merck gyógyszergyár Molnupiravir elnevezésű kísérleti gyógyszere a kockázati csoportba tartozó 775 beteg esetében felére csökkentette a kórházi ápolás szükségességét. A Molnupiravirral kezelt csoportban egy haláleset sem történt, szemben a placebo csoport nyolc halálesetével. Miközben a tudományos körökben kitörő lelkesedéssel fogadták a klinikai vizsgálatok eredményét, a Jeff Zients, a Fehér Ház COVID-19 koordinátora pénteken kijelentette, hogy a molnupiravir "potenciális kiegészítő..., hogy megvédje az embereket a COVID legrosszabb következményeitől", és hozzátette, hogy a vakcinázás "messze a legjobb eszközünk a COVID- 19 ellen."

Forras: Letoha Tamas

Én már a csapat felével "összevesztem" a tudomány definícióján. Nagyon sikamlós terep és nincs egyértelmű meghatározás rá, túl tág fogalom. Nekem a kedvencem az "Altamira felfedezése" című filmből van, de ez közvetett és sokat kell gondolkodni rajta, hogy megértsük:

"Dogmatikus hittel hittem a tudományban, elfeledvén, hogy azt, az emberek teremtették saját képmásukra."

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Én is ezt kérdezem tőled.

A tanulmányok készítése szín tiszta tudományos élet vagy van/lehet benne politika?
A tanulmányok eredményeinek médiákban ismertetése, propagálása az melyik?
A "tudományos körök" az szín tiszta tudományos élet?

A fehér ház szóvivője, aki egészségügyi szakemberek által felvértezett ismeretet közöl, az szín tiszta politika?

aminek egyelőre nincsen hatása a mindennapjainkra.

Van rengeteg régi tudományos eredmény, aminek szintén nincs hatása a mindennapjainkra, mert a választott tudományos és politikai vezetők nem így gondolják.

ami meg (még) igen és ezt a tudósok is így gondolják

Némely tudós így gondolja, némelyik meg pont ellenkezőleg, csak utóbbiak szava, bármily jelentős legyen a tudományos munkásságuk, le van ejtve, mivel a választott tudományos és politikai vezetők nem így gondolják.

Az egész tudományos életet átszövi a politika.

Minden nap azt halljuk, hogy a homoszexuálisnak lenni normális és természetes.

A San Francisco-t meleg férfi kórusban 6 pedofil bűnöző volt. Aki énekelt már kórusban, tudja, hogy a pedofilok aránya kb. 0 körül van normális esetben.

https://www.origo.hu/nagyvilag/20210710-san-fransiscoi-meleg-ferfikorus…

 

Hiába tudod, hogy a homoszexualitás mellé gyakran járulékos deviancia is járul, sőt, nemi erőszak is gyakran a buli része, nincs az a tudományos szaklap, ami ezt az apróságot megemlítené.

:)

 

Kísértetiesen hasonlít minden a kommunizmusra. Bármit nem lehet leírni a tudománynak sem.

Szerinted Magyarországon másképpen lesz?

https://github.com/kamutelapo/covid/blob/master/k%C3%A9pek/Covid%C3%96s…

 

Agyon fog minket vágni a járvány. 2020-hoz képest egy különbség van: szarnak tesztelni.

A kórházi kezelések már ugyanott vannak, viszont kicsit kevesebb a halálozás.

 

Én inkább hallgatnék észosztás helyett, mert a fenti adatokból még bármi lehet...

Ha nem tesztelnének semmit, az új fertőzöttek száma 0% lenne. Remélem érted, hogy mire célzok. A legfelső adat irreleváns.

A halálozások valóban jobbak, átlag 15 helyett átlag 10. Reméljük nem lesz rosszabb, de olyan kicsik ezek a számok, hogy semmit nem tudsz róla mondani.

 

Bármi lehet...

A kórházi kezelések száma is irreleváns, hacsak nem az _összes_ kezelést nézzük, nem csak a Covidot. Ugyanis itt is belejátszik az, hogy akkor egy beteget minek diagnosztizálnak? Márpedig a diagnózissal is lehet tévedni.

Az összes - mindenfélével, nem csak Coviddal - kezelt ember száma, na az már eléggé objektív volna. Nem tudom létezik-e ez a szám valahol.

Bazzeg, ráhibáztál. Frissítettem a képet.

https://github.com/kamutelapo/covid/blob/master/k%C3%A9pek/Covid%C3%96s…

 

Tavaly ilyenkor 40 körül járt a lélegeztetettek száma, jelenleg 92.

Ahogy tudjuk, a lélegeztetés akár halállal is végződhet, szóval lehetnek még meglepetések.

Én nem tudom, valami itt nagyon nem stimmel. Feleannyi fertőzött, ugyanannyi kórházi ápolt, kétszer annyi lélegeztetett, de mégis fele annyi halott?

Sz*rk: Jó volna egyébként mind a négy hullámot egyszerre látni, a tavasziakat is.

Oldschool Computer - http://oscomp.hu

bool question = (2 * B) || !(2 * B); // true

Semmi mást nem csinálok, csak leközlöm Cecília adatait.

Olvasd el a mai híreket, a lélegeztetettek száma 92.

 

Annyira eltérőek az adatok, hogy évre pontosan hasonlítok össze mindent.

Az influenza sem mindig szeptember 1.-től indul, de nincs más stabil alap, amire építeni lehetne.

 

A tavaszi hullám meg nem is 0-ról indult, magasabb szintről történt, mint ahogy most vagyunk. Azt sokkal nehezebb lenne összehasonlítani.

Hidd el, rohadt nehéz ezekből a számokból értelmes adatokat kihozni.

Úgy működik a szkriptem, hogy végigmegy a https://koronavirus.gov.hu/hirek oldalon, megkeresi az aktuális adatokat, letölti őket.

Írtam Cecília parsert, amelyik képes értelmezni a

A beoltottak száma 5 902 806, közülük 5 669 473 fő már a második oltását is megkapta, 854 ezren pedig már a harmadik oltást is felvették.

mondatot. Szerencsére Cecíliának nem túl nagy a szókincse, jellemzően ritkán variál.

Itt van a Cecília parser:

https://github.com/kamutelapo/covid/blob/master/adat_kinyer%C3%A9s.py

 

Nem a programmal van a gond. A hivatalos adatoknak nincs se füle, se farka.

Izraelben CSV-ben közlik az adatokat, de az más kultúra.

A csudálatos román oltástérkép után újabb csodafegyver a románokról:

Koronavírus-ellenes csodatévő medálokkal próbálkozik egy román város

Harmincezer euróért vett egy román város olyan koronavírus-ellenes talizmánokat, amelyek azt ígérik, védőburkot vonnak a tulajdonosuk köré – derült ki a Digi24 híradásából. Voluntari önkormányzata annak ellenére költött jelentős mennyiségű közpénzt a beszerzésre, hogy a medálok hatékonyságát nyilvánvalóan semmi nem igazolja, és azok használatát az országos vagy az uniós gyógyszerügynökség sem hagyta jóvá.

[...]

A Serviciul Transport Voluntari nevű szállítmányozási cégnél 330 ember dolgozik, mégis egyenesen 930 talizmánt vettek szeptemberben, mindezt 135 ezer lejnyi értékben. A medál a hivatalos leírás szerint 1,3 méteres sugarat von a viselője köré, így védve őt a koronavírustól. De azt is ígérik, hogy a termék megtisztítja és fertőtleníti a hatókörébe tartozó tárgyakat is. A cég szerint nincs probléma azzal, hogy a termék használatát nem hagyta jóvá az Európai Unió sem, ugyanis szerintük a Medalion PURE O2 – Solid Pack nem esik az orvosi eszközök kategóriájába, ezért nem is szükséges ilyen jóváhagyást kérni rá. Az Europa FM szerint egyébként a cég menedzsmentje azt is mondta, végső kétségbeesésében szerezte be ezeket a termékeket.

Valeria Herdea háziorvos eközben örült volna, ha a polgármester inkább a helyi iskolákat vagy orvosi ügyeleteket támogatja, mert nekik például nincs semmiféle lehetőségük az ingyenes tesztelésre.

:D :D :D

trey @ gépház

"Sokkal nagyobb esélye lesz a Nobel-díjra Karikónak Katalinnak egy-két év múlva – véli a Magyar Tudományos Akadémia elnöke. Freund Tamás Széchenyi-díjas agykutató szerint már az is óriási öröm és büszkeség minden magyar számára, hogy magyar kutatónő került ilyen közel a legnagyobb tudományos elismeréshez. Freund elmondta a véleményét a magyar kormány járványkezeléséről, szerinte itt az idő a kötelező maszkviselés bevezetésére. Azt is elárulta, kiknek tenné még kötelezővé az oltást."

Át kell törni a tudatlanság falát az oltások kapcsán

„Kb. egy hónapja elkezdtem írni egy Coelho-emulátort, ami kattintásra generál random Coelho-kompatibilis tartalmat.”
"Az Antikrisztus ledarálja Mészáros Lőrincet."

Elég érdekes elképzelése van a pedagógusok kötelező oltásáról. 12000 pedagógus hiányzik, a legtöbb bagóért dolgozik.

 

Ha kötelező lenne a vakcina, ismerek olyat, aki megvárná, míg kirúgják. Kevés fizu, elmegy helyette háztartásbelinek. Ha pedig nyugdíjas, nyugdíjba megy, esetleg eltartja a férje.

 

Nem véletlenül nem lépte meg a kormány. Csak ezt a nagyokosok nem merik leírni. Rohadt nagy gond lenne, ha év közben felmondanának és mennének.

A felháborodott szülők meg ezután jönnének.

Az orvostudományok területén új gyógymódok, gyógyszerek felfedezése esetén különösen fontos a gyakorlati alkalmazás sikeréről, a lehetséges mellékhatások spektrumáról hosszú távon meggyőződni. 

Milyen jopofak ezek is komolyan mondom. Ez a Nobel-dij kiosztasanal egy fontos szempont, de az emberek oltasra kenyszeritesenel nem.

Jatszunk el egy pillanatra a gondolattal, hogy mi lesz ha 10 ev mulva kiderul egy nagyon sulyos mellekhatas, mondjuk sterilizaltuk az oltottakat. A Nobel-dij bizottsag fellelegezhet pl igy: "Huh! Ugye milyen jo, hogy nem hamarkodtuk el es adtuk oda Karikoeknak? En megmondtam!"

Ugyanakkor 50-100 ev mulva nem lesz elo ember a bolygon.

Ugyanazok tolják a vakcina bizniszt, akik népességcsökkentést szeretnének. Persze főbe azért nem lövik magukat, ekkora szerencsénk nem lesz.

 

Szóval ahelyett, hogy örülnének, hogy hurrá döglik a nép, most szupermenként mindenkit meg akarnak menteni a vakcinákkal. Ki érti ezt?

Egyebkent ez kamu?:

https://www.reddit.com/r/CoronavirusCirclejerk/comments/q3c82v/this_is_…

Van valaki Litvaniabol?

 

Mondjuk ez se gyenge, egyik komment Szingapurbol:

So we have this thing called TraceTogether(TT) which is either an App or Token (physical little keychain sized thingy) which we have to use to check in everywhere and when you leave the place, you have ti check out. TT makes use of Bluetooth technology to check how close each person is to another so if you happen to be in an area where someone was covid positive, there was a chance that you will have orders to do a swab test. Your location data is claimed to be saved up to 30 days. Before TT, we still had to check in everywhere but via scanning of a QR code which I still didn’t mind.

A lot of this is just theatre that we have everything under control and a lot of shops doesn’t really mind if I just walk in or at least I come up with ways to “game” the system. Also, it depends on how strictly the place enforce this. Restaurant, shopping centres: strict. Shops located outside shopping centres: not so strict.

Since around August, within the same Tracetogether App, Singaporeans are required to show whether they r vaccinated/ have a valid covid test when they want to eat in RESTAURANTS and are only allowed to eat in groups up to 5. Unvaccinated are only allowed do take outs or to eat at coffee shops/ hawker Centers where only up to 2 ppl are allowed to eat together. If you try to game the system in this aspect, you risk getting fined heftily or jailed. Also you have to be vaccinated to enter gyms(doesn’t affect me). From my own experience, I did a swab test for my own wedding (in the end I came to the venue too early for anyone to check me in).

So currently, ever since the discriminatory policies implemented all the while we have “opened up”, cases have been rising like crazy in Singapore. As expected due ADE. The G has pivoted their policies to be a “testing nation”. So literally testing has been ramped up like CRAZY. They even gave all of us plebs self test kits. It’s hilarious but also sad when I think about the amount of red tape uni or whatever students face.

There are more dumb policies, for eg reducing group eating sizes from 5 pax to 2 pax when cases rise; everyone complains but just do as they are told. It also depends on whether the establishment gives a fuck. Because the strictness of a place is also correlated to how many “Safe Distancing officers” there are roaming around and how they are able to find ways to go around the rule.

There are communities for vaccine mandate skeptics but they are always given bad press and they don’t even have to be given bad press for Singaporeans to try to hijack the group chats and argue with people, say how stupid anti vaxxers are. People on the news for not wearing masks - bashed like crazy. Like the mob mentality here is just, on another level. I used to be strongly against mandates but now ive learnt from my DGAF but vaccinated husband to not give af too. Also helps that we both WFH and I cook. Also, I am about to get China- vaxxed myself but it’s sorta for long term survival here (on planet earth) instead of just eating out.

Sorry, summary: shits crazy here in Singapore.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

van egy video, ez igaz. De akar rendezvenyre is engedhetnek be embereket, ahol a jegyeket ellenorzik.

Lattunk mar kiforgatva "videora veve" mindenfele hireket, amik nem akkor es azert keszultek, mint ami miatt benne voltak a hirekbe.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Szar a minoseg, nem latszik rendesen, hogy mit mutogatnak, de ezekkel osszhangban van:

https://www.govilnius.lt/media-news/important-information-regarding-the…

As of 13 September, all contact services and economic activities shall be carried out and events organized (except for the established exceptions) only for persons who meet the criteria set by the National Certificate. Only persons who can present a valid National Certificate shall be able to receive contact services.

Important note: Instead of the National Certificate, foreign tourists will be able to produce printed vaccination documents issued by other countries.  Foreigners with a negative PCR (valid for 48 hours)  coronavirus test carried out in Lithuania will also be able to get more services; yet, they will have to do the testing at their own expense. 

https://eimin.lrv.lt/en/important-information-for-business-on-coronavir…

Ugyanaz mint nalunk a vedeccsegivel.

India

Osszesen (nem csak nyaron) meghalt eddig cakk-um-pakk kovidban 450 ezer ember. Egy olyan orszagban, ahol kozel 1.4 milliard ember el.

1 millio fore vetitve ezzel India jelenleg a 124. helyen all a vilag orszagai kozott (322 halott / 1M).

Magyarorszag ugyanezen a listan az 5. (3144 halott / 1M)

Akkor most mi is a latnivalo Indiaban?

Erről jut eszembe :)

(állítólag ő mondta) Benjamin Disraeli:

Háromfajta hazugság létezik: hazugság, gyalázatos hazugság és a statisztikák.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Eddig sokkal nagyobb, mint a bejelentett covidos halottak számából várható lett volna. Keress rá, fejből nem tudom a pontos számot. De kaptál egy jó tippet :)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

És az UFÓ-k is tizedelik az oltatlan Indiaiak milliárdjait. Ráadásul a COVID bennük szörnnyé fejlődik, pont úgy mint az Alienben, a halálozási ráta pedig 99%. Tornyokat építenek a halottakból, de bizonyos falvakban már mindenki meghalt és nincs is ki eltemetné őket.

Ha nem hiszed, akkor rémhír terjesztő vagy és utánad járnak.

Csodaszernek kiáltották ki a koronavírus ellen, csalás és tévedés volt az egész
 

A huszonhatból öt kutatásban egyértelműen meghamisították az adatokat.

Tizennégy másik kutatás esetében pedig a tudósok egyáltalán nem kapták meg azokat az adatokat, amelyek alapján az egyes kutatások készültek. 

Erre kíváncsi leszek, hogy az Ivermectin MD Teamben mi lesz erre a magyarázat!

Próbálok okokat keresni, hogy a kutatók milyen okból hamisítanák meg az adatokat, mit nyernek ezekben a konkrét esetekben ezzel, de nem nagyon találok rá épeszű magyarázatot. Segítsetek!

Mint például Bill Gates? Mi is a bajod igazából? Simán lehet saját véleményed az idézetekről. Vagy jobban tetszene a cenzúra, ahol te mondod meg mit lehet mondani és mit nem?

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Csezdmeg, ez nem az én véleményem, bírósági ítéletek szólnak a faszi ellen, és nem azért mert a véleménye más, hanem azért pl. legutóbb a Sandy Hook iskolai mészárlást minősítette hoaxnak ezért az áldozatok perelték, mert sértette őket emberi méltóságukban. Vagy te úgy gondolod bármi fszság megfér az interneten, ha ártó ha nem?

Ez az ember csak és kizárólag a megélhetéséért csinálja. Ez az igazság. 

A válogatás cenzúra. Igen tőlem aztán bárki bármit mondhat, ezt hívják szabadságnak, ezek szerint te nem így gondolod. A politikusok is azt mondanak amit akarnak, akkor a többieknek is lehessen. Csupán, csak ennyit kell szem előtt tartani:

Minden, amit hallunk, vélemény, nem tény, és minden, amit látunk, nézőpont, nem a valóság.

Marcus Aurelius

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

"Ez az ember csak és kizárólag a megélhetéséért csinálja. Ez az igazság. "

Sőt, még nyilvánosan be is ismeri hogy csak szerepet játszik a nyilvános szerepléseiben. Ennyiből a Csillagok Háborújából is lehetne idézni...

“Any book worth banning is a book worth reading.”

És akkor mi van? Ki döntsön arról mit lehet mondani és mit nem? A google? Vagy valamelyik párt? Vagy te? 

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Nálam nincs határ, leszarom. Beszélhet bárki bármit, szerintem az a szabadság, minden más cenzúra és diktatúra. A becsületsértésre meg van törvény, akit zavar az anyázás, lehet feljelentgetni. Az önkéntes cenzúra meg pl. ide vezet:

 https://www.youtube.com/watch?v=vERQYkzebrU

A kérdés továbbra is az, ki dönti el, hogy mit lehet mondani?

A probléma érdekes megközelítése:

http://subvito.eu/19-evad/19x05-safe-space/

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ez a fickó nagyon jól, tömören és érthetően összefoglalja mi a kötelező oltás morális problémája.

https://www.brighteon.com/4e50e11a-3e2d-4495-ac78-4e2d6a0be2ad

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2021. 10. 11., h – 16:42

Úgy tűnik, hogy a nép komolyan megkajálta a pandémiát.

 

12 éves kölyök, suliból hazazavarják, mert valaki koronás volt. Péntek-hétfő digisuli van nekik.

- egyik szülő e-mail: jaj néztünk gyorstesztet, szerencsére negatív

- második szülő: jaj mi is megnéztük, negatív

- harmadik késve: mi csináltunk gyorstesztet, de mivel tüsszögött, ezért PCR-t is csináltattunk, mindkettő negatív

 

Olvasom a leveleket és röhögök. A gyermekekre nem veszélyes, mi szülők meg a mostani helyzetet elnézve, lehet, hogy azzal járunk jól, ha felfordulunk.

Asszonynak eszébe jut, hogy ha már úgyis itthon van a kölyök, mehetne fodrászhoz. Végülis nincs hivatalosan karanténban, csak a suliból zavarták haza.

Fodrásznál lelkesen újságolja a gyermek, hogy a suliból hazazavarták COVID-veszély miatt, idős hölgyek meg összecsinálják magukat.

 

Egyébként törvényileg nincs rögzítve, hogy a hazazavart kölykök mehetnek-e focizni, stb. Ráadásul az oltottakat is hazazavarták, hogy tovább komplikáljuk a helyzetet.

Szerkesztve: 2021. 10. 12., k – 08:51

Egy korábbi cikkben még arról írtak, hogy azok, akik dohányoznak, kisebb eséllyel kaphatják el a vírust, mint azok, akik nem dohányoznak. A közlés gyanúsnak tűnt, hiszen mindenki ismeri a cigarettázás következményeit – hamar ki is derült, hogy az állítással probléma van. Ezt követően visszavonták a tanulmányt, kiderült ugyanis, hogy a szerzők közül néhányan pénzügyi kapcsolatban álltak a dohányiparral.

Link:

Újra megvizsgálták, hogyan hat a dohányosokra a koronavírus

https://index.hu/techtud/2021/10/12/nagyobb-esellyel-kaphatjak-el-a-kor…

Emlékszem, hogy valamelyikőtök azt bizonygatta nekem, hogy a dohányzás jót tesz a koronavirusra ... 😂😂😂

trey @ gépház

A légúti vírusok nyilván komolyabb gondot okoznak annak, akinek a tüdeje egyébként is küzd a káros anyagokkal.

 

Van azért ellenpélda is. A fogágybetegség is érinti a dohányosokat, viszont a masszív dohányosok szájában lévő nikotin már a káros baktériumokat is kinyírja, ami "pozitív" hatással van a fogágybetegségre.

:)

Ki nem szarja le, hogy mi van a dohanyosokkal?

Ez a mondat itt megragadt vagy szokas szerint nem sikerul olvasni a sorok kozott?

Ezt követően visszavonták a tanulmányt, kiderült ugyanis, hogy a szerzők közül néhányan pénzügyi kapcsolatban álltak a dohányiparral.

A "Hogyan mukodik a modern tudomany" rovatba. Ja tudom, nem igy.

De pedig így. Gyakorlatilag mindenre, és annak ellenkezőjére találsz jó pénzért "tudományos szerzőt". Az utca sarki kurvákban több önérzet van. Aztán fel vannak háborodva, hogy a nép "az istenadta" már nem hisz nekik. A még becsületes tudós meg úgy jár, mint az asszimilálódni akaró cigány. Neki se hisznek. Így aztán belőlük is egyre kevesebb lesz.

Napi Letoha

Hol volt, hol nem volt, hetedhét országon túl, még az üveghegyeken is túl, ott, ahol az Ebola járványokon nevelkedett, mégis mosolygó arcú, nyugodt szavú virológus a kúl és a koronavírus valamiért sosem brutálisan berrobbanva dúl, létezik egy ország, aminek nevét ki nem ejtheted, mert ha kiejted, hát vírustagadóvá válsz, így én is csak kódolva, de Nektek leírom, mert hát én hiszek benne, hogyne hinnék, de ezek ott, vmi nagy mágusok lehetnek (képzeljétek, még a tudományos díjaikat is annak adják, akiknek ők akarják - nem is értem, nem olvassák ezek ott a Kiskegyedet?), úh csak ésszel, merthát ma Románia, holnap meg Ukrajna, mind nagyon tisztes országok, spéci egészségüggyel és becsületes magyarszerető politikusokkal, akik még sosem fogtak össze idegen hatalmakkal, istenemre soha, ellenünk, szóval innen messze van az az ország, ahol nem is értem, de megvuduzták ezt a vírust, ott abban a meseországban, amit úgy hívnak: S*v*é*d*o*r*s*z*á*g. Csak halkan. Mert a vírus nem alszik. Csak ott északon pihen meg picit. Gondolom kifárad a sok IKEÁban. Meg fönnakad azokon a híres svéd maszkokon. #vigyázzunkegymasra #biginsweden

Meglep a dolog, hogy a CDC ezt így kiadja.

Nálunk továbbra is a minden 500. beoltott betegszik meg a sláger és ezek alapján énekel Cecília.

 

Mondjuk jó lenne tudni, hogy miért hazudnak folyamatosan. Az egész kormánynak ki kellene maradni a buliból és messziről szemlélni a helyzetet.

Biztosítják a vakcinát, aki felveszi felveszi, aki nem az nem, megosztják a közérdekű adatokat, emellett nagyívben tesznek az egészre.

A lezárások addig voltak jogosak, amíg nem volt vakcina, mióta van, azóta mindenki saját felelősségére kinyiffanhat.

 

Nem érthető, hogy minek kellett az oltáspropaganda, kirekesztés, megfélemlítés, zsarolás,... Miért nem marad ki a buliból a kormány?

Mióta a támogatottságuk a béka segge alatt van, azóta rájöttek persze, hogy jobb lett volna kimaradni, de kérdés, hogy megbocsátanak-e nekik 2022-ben.

Rand Paul Attacks Dr. Fauci (Again) Over Vaccines, Covid Mandates

https://youtu.be/KE1tJVImhF0

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Nagyon komoly :)

https://youtu.be/GukIoZ8d3Ew

"Megfulladt autóbalesetben, mert egy üveg víz volt a kocsiban."

:D

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2021. 10. 15., p – 07:07

Épp felsőmarást gyakorlok a bútorkészítéshez, de a fűrészportól szétköhögtem az agyamat.

Gondoltam van egy csomó maszk itthon, felveszem az egyiket, hátha segít. Természetesen ugyanúgy köhögtem tőle, mintha ott sem lett volna.

 

A festékboltba bemegyek, mondom, hogy szelepes maszk van-e? Mondja az eladó, hogy csak az van, FFP3. Elmeséltem a neki, hogy normál maszkkal próbáltam felsőmarni, de kudarcba fulladt a dolog. Az eladó néz rám, mint a hülyére: asztalos munkához nem jó a mezei szájmaszk. Semmit sem ér, ezért nem is tartanak.

 

A maszk igazából csak a Sars-Cov2 vírust képes hatékonyan megállítani, de a fűrészpor ellen már legalább FFP3 kell.

Egyébként jó az FFP3, bár a fenyő illatát abban is érzem.

Már írtak a MOK-nak többen is, pl. ezt: https://orvosokatisztanlatasert.hu/nyilt-level-a-magyar-orvosi-kamarana…

csak éppen szarnak nagy ívben rá. Mivel a MOK politikai szerv, csak kinyilatkoztat, nem konzultál.

Lehet, hogy meglep, de a munkavédelmi eszközök szabványai egészen szigorúak.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Egy konkrét hülyeség a szövegből:

 Újabb eredmények szerint az oltás ellenére megfertőződők hasonló mennyiségű (Webref. 13), vagy jóval több vírust hordoznak felső légutaikban (Webref. 14)

A link (14) : https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3897733

Csak hogy ha ezt elolvasod, kiderül, hogy nem az végeredmény, hogy hogy az oltottak több vírust hordoznak, hanem "Delta variant infection cases were 251 times higher than those of cases infected with old strains detected between March-April 2020."

Hazug faszok ezek az orvosok a tisztánlátásért.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Nem hazudnak, csak nem közölnek minden adatot. ;-)

Amit a tanulmány megállapít az konkrétan ez:

Oltottak esetén, a Delta variánsnál 251-szer nagyobb a vírus terhelés, mint az Alpha esetén (oltottak és nem oltottakhoz képest egyaránt).

Tehát az teljesen igaz, hogy Delta variánssal fertőzött oltottaknak 251-szer nagyobb a vírus terhelésük, mint Alpha variánssal fertőzött oltatlanoknak.
Ez a szép abban, amikor igazat mondasz, de mégis nagy adag csúsztatás van benne.
Hasonlóan ilyen az, amikor ezt harsogják, hogy az oltottaknak kevesebb, mint az 1%-a kerül kórházba.
Ez teljesen igaz, csak azt felejtik el közölni, hogy az oltatlanoknak is kevesebb, mint az 1%-a kerül kórházba.

A lényeg az, hogy tudatosan hazudnak (mivel nem hiszem, hogy úgy linkeltek be valamit, hogy nem olvasták végig - de ha igen, akkor viszont szimplán ostoba állatok).

Hányingerem van az ilyen véglényektől.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Tudod a hivatalos kormányzati kommunikációval pont ez a bajunk nekünk is. Tudatosan hazudnak.

Látod az oltottak megbetegedési arányát Izraelben, sőt, Angliában volt olyan hét, hogy több oltott lett arányaiban COVID pozitív, mint oltatlan.

 

Ezek hivatalos kormányzati adatok, ha lenne csöppnyi IQ-ja Müller Cecíliának, akár le is tölthetné.

 

Magyarország: oltott embernek nem kell kontakt kutatás. Oltott pedagógusnak menni kell dolgozni, miközben otthon ápolja a COVID pozitív férjét.

Pontosan tudod, hogy hazudnak, sőt ostobábbnál-ostobább törvényeket hoznak, nehogy kiderüljön az igazság és hivatalosan be kelljen ismerni, hogy az oltott is fertőz.

Ezt nem fogják sosem megtenni, mert idáig végig hazudtak. Helyette hagyják inkább felfordulni az embereket és a vírust terjedni.

 

Tegyük hozzá, hogy a kormányon, Kásleren és Müller Cecílián kívül azért mindenki tisztában van a valós helyzettel.

"Tudod a hivatalos kormányzati kommunikációval pont ez a bajunk nekünk is. Tudatosan hazudnak."

Mondjuk a kormányzati kommunikáció / meg a megmozdulásaik ezzel kapcsolatban pont egy olyan dolog, amit itt a hupon egy elég marginális csoport tart csak jónak (ha egyáltalán valaki. Ha van ilyen, jelentkezzen már.). Nem hiszem hogy különösebben kellene érvelni ellene...

Ellenben ezekkel a tisztánlátókkal.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

"Tudatosan hazudnak."

...

Tegyük hozzá, hogy a kormányon, Kásleren és Müller Cecílián kívül azért mindenki tisztában van a valós helyzettel."

 

Most akkor hogy is van ez? :D Ha tudatosan hazudnak, akkor viszont tisztában vannak a valós helyzettel, nem?

 

Én nagyra értékelem, hogy próbálsz megvilágítani dolgokat fanatikusoknak, és hülyéknek, de picit naívan kezeled a kétkedésed, és bizonytalannak érzem a gondolatmenetedet néha, persze tudom magamról, hogy nehéz teljesen átlátni a helyzetet, pont erre megy ki a "játék". (Más kérdést, hogy szerintem se a fanatikusoknál, se a hülyéknél nincs esély a változásra. Veszett ügy.)

 

Egyrészt tényleg tudatosan hazudnak, és ezzel nem is lehet kezdeni semmit, mert nincs más választásuk nekik sem.

Másrészt a tudatos hazudozást néha tudatos igazmondások követik, lásd. Cecília asszonyt, aki többször próbálta kommunikálni, hogy a magyar "covidhalálozási adatoknak" köze sincs a valósághoz. Legutoljára amikor ezt elmondta, azonnal személyi testőrt kapott. Vajon miért? :D

Vagy amikor Orbán begőzölt(ették), mert "kevés" volt a halálozás, és napi 300 elhunyttal világszinten elsők lettünk. Közben a statisztika igazodott ahhoz, hogy sokak észrevették, hogy kevesebb a háromnegyedes évi elhalálozás, mint egy évvel korábbi.

Közben az elhunytak átlagéletkora a magyar halálozási átlagéletkornak felelt meg, és a 96%-nak olyan alapbetegsége volt, ami benne van a 10 vezető halálokban a világon.

Aztán lehet elgondolkodni rajta, hogy ezeket a statisztikákat soha senki nem tudja majd ellenőrizni. Profin ki van ez találva!!4!

Úgy tűnik Kari Geri kötelezővé tenné újra a maszkot Budapesten.

Mondjuk furcsa gondolat, mert bárki hordhat maszkot és vagyunk olyan toleránsok is, hogy nem röhögjük ki. De minek kötelezővé tenni?

Még szerencse, hogy a kormány rájött, hogy bukhatnak is (MNHH elnökének lemondása), így azóta békésebb időket élünk. Felélték a tartalékaikat és most a legtöbb közvéleménykutatónál vesztésre állnak. Az idő sem nekik dolgozik, mert tömegesen az oltottak még nem kerültek kórházba, de ez még változhat ugye...

Reméljük továbbra sem csinálnak semmit.

Én ilyet használok munkára, meg zárt lőtéren:

https://multimedia.3m.com/mws/media/439867O/3m-6000-series-half-face-ma…

Kifizethető, kényelmes, tisztítható és egészen elképesztő minőségű 10+ éves és semmi baja. Olyan szűrőt teszel rá, ami éppen az aktuális feladathoz kell.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Én úgy tudom minden eleme kapható alkatrészként, de ez enyémben még 10 év után sem adta meg magát a szelep.

https://webshop.munkaruhadiszkont.hu/category_list.php?cat=272

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Itt sincs minden. Belegzo szelep van (minimum mennyiseg 160db, 12eFt-ert), viszont kilegzoszelep (a kek) az nincs.

 

Gondolom attol fugg, hogy mennyit hasznalod. Nalam a szelep szetszakadt (a kozepe), igy mar imho csak disz.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Ugy erdemes, hogy veszel egy felalarcot (az alap maszk), azt legjobb felprobalni, de atlagos ferfinak a legnagyobb, az L-es a jo.

Legjobb ha szemuveges vagy, mert kilegzesnel nem szabad, hogy a szemuveged parasodjon, mert akkor szelel, nincs jol rajtad, vagy nem a mereted.

https://www.3mmagyarorszag.hu/3M/hu_HU/p/d/sbgbpsd7001/

 

Ahhoz veszel egy kombinalt szurot, 3M 6059, ABEK1

https://www.3m.com/3M/en_LB/p/d/v000078857/

 

Ehhez egy porszuro rogzito feltetet, 3M 501:

https://www.3m.com/3M/en_US/p/d/v000057375/

 

Majd ebbe a porszurot, 3M 5935:

https://www.3mmagyarorszag.hu/3M/hu_HU/p/d/v000081408/

 

Kulon porszurot (ami csak porszuro) nem erdemes venni:

https://www.3mmagyarorszag.hu/3M/hu_HU/p/d/v000077057/

 

Egyreszt tok hamar beporolodik, masreszt aranyaiban tok draga.

Ha meguntad a 3M P3-as porszurot venni, akkor vehetsz auto pollenszurot, es abbol meretre vagod, es azt hasznalod.

En igy csinaltam vagy 30db-ot, es azt kb. 2 naponta lehet cserelni akar.

 

Aztan megunod az egeszet, es csinalsz egy pozitiv nyomasu maszkot:)

En innen vettem az 5letet:

http://steampunkworkshop.com/respirator.shtml/

 

Es ilyen szurot hasznalok hozza:

https://www.hqelektronika.hu/hepa-szuro-eredetivel-megegyezo-utangyarto…

Egy lidlis furoakksirol megy, es a maszk az a 3M alarc, aminek az egyik szurojet atalakitottam, hogy tudjon csovet fogadni. A hatamrol megy 2 cso mindket oldalon talalhato adapterre.

Egeszen mas a pozitiv nyomasu maszk a normalishoz kepest. Eg es fold.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Nincs. De lohetek egyet, holnap nem igerem, mert egesz napos melo van, de vas,hetfo,kedd kornyeken nezz vissza, addigra kiteszem a linket:)

 

Annyi meg a tuning, hogy az eloszuro, amit sima maszkolo szalaggal ragasztok ra minden alkalom elott, az sima konyhai torlokendo (tekercses).

Egy level minden hasznalat elott. A por 90%-at megfogja, es a szurot kb. 10x ritkabban kell cserelni.

 

Akartam venni hivatalos HEPA U14-es szurot, vagy esetleg ULPA szurot, de seholse kaptam itthon, legtechnikai cegek meg szurot nem adnak, csak ha rendelek femkerettel egyutt, akkor legyartanak egyet behajtogatva.

Sajnos ennek az utangyartott porszivo szuronek sincs hivatalos HEPA besorolasa, de eleg jo. Meg a merete is baromira el van talalva, olyan 10x10cm lehet, se nem nagy, se nem kicsi. Sziloplaszttal (furdoszobai) van korben tomitve.

Egyebkent az egesz fabol van, es kezi japan furesszel csinaltam:) A legzarast a bababutorokra alkalmas festekkel csinaltam. A faanyagot lomtalanitasbol kukaztam.

 

Update:

Nicsak talaltam egy gyari megoldast az egyik youtube-osnal, 1:37-1:43:

https://www.youtube.com/watch?v=005_HNv_v4w

 

Szerintem az enyem jobb, de nem akarok itt hencegni:)

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

A konyhai papírtörlő egy titkos csodaszer. Pálinkát is kiválóan lehet bele szűrni :D

Már sajna nem emlékszem hol láttam, de vicces kedvűek laborban mérték és néhány mikronos szűrőnek felel meg. A tiszta fehér kicsit keményebb változatát ajánlották.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

foleg ugy, hogy 2 reteg, es ovatosan szet lehet huzni, ha suru lenne.

En ecetet szoktam szurni rajta:) De szurtem mar vizszigetelest is:)

 

Itt van: https://imgur.com/a/VeorUGu

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Napi Letoha

A Svédországot méltató posztok margójára: a COVID-19 járvány sikeres kezelése nem az emberek folyamatosan egymásnak feszülő neoprimitív szekértáborokba való terelését (ld. vírustagadó vs felelősen gondolkodó, vakcinatagadó vs másokért felelősen oltakozó), hanem a fertőzés diagnózisának, kezelésének és megelőzésének molekuláris szintű megértéséből adódó, a modern társadalom civilizált és hatékony működésének fenntartását célzó, interdiszciplináris megközelítést igényel. És igen, ebben volt Dr. Anders Tegnell zseniális. Aki a fenti állítás összetettségét pedig nem érti, az ne írjon ide.

Veszekededés helyett dobjatok már ide egy képet, ami relatív friss, és látszik az alakja, amiről el lehet dönteni... (a fenti nem tudom mikori, de a testépítőknek elég egy szezon, hogy elpunnyadjanak)
Asztal mögött ülve én se tűnök mindig dagadtnak... :)

(nem mintha fontos lenne, de legalább le lehetne zárni ezt a szálat)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

"A járvány gyorsulását várják októberben a szakértők, akik arra hívták fel a figyelmet, hogy az influenza vírus megjelenésére is számítani kell. Bár itthon a delta variáns okoz most rengeteg fertőzést, a magas átoltottságnak köszönhetően jobb a helyzet, mint tavaly ilyenkor. A szakemberek szerint ahhoz, hogy tényleg megfékezhető legyen a járvány, még több embernek kellene felvennie az oltást."

Erősödik a negyedik hullám - Szlávik János

„Kb. egy hónapja elkezdtem írni egy Coelho-emulátort, ami kattintásra generál random Coelho-kompatibilis tartalmat.”
"Az Antikrisztus ledarálja Mészáros Lőrincet."

"Ahogy közeledik a tél, érkezik az influenzaszezon is. Szakemberek szerint a covid elleni vakcina mellett fontos az influenza elleni oltás felvétele is. A két fertőzés egyszerre ugyanis sokkal súlyosabb következményekkel járhat. Azt is javasolják, hogy mindenki hordja a maszkot, főleg tömegközlekedési eszközökön, bevásárlásnál és azokon a helyen, ahol olyanok vannak, akik fertőzöttek lehetnek."

Tart a negyedik hullám - Kacskovics Imre

„Kb. egy hónapja elkezdtem írni egy Coelho-emulátort, ami kattintásra generál random Coelho-kompatibilis tartalmat.”
"Az Antikrisztus ledarálja Mészáros Lőrincet."

Nem tudom emlékszik-e valaki, de mintha tavaly is mondták volna ezt az influenzásat. Mintha szavazás is lett volna, hogy ki oltja magát influenza ellen? (Meg is kerestem: https://hup.hu/szavazasok/20201012/beoltatod_magad_influenza_ellen ) Aztán valahogy az egész előző szezonra eltűnt az influenza. Ahogy mondták azért mert a maszk és a távolságtartás miatt nem tudott terjedni. Idén lesz influenza? Tegyék meg tétjeiket! Azért mert idén nem lesz maszk és távolságtartás, vagy mostanra előjött az influenzának is a variánsa (természetesen az oltatlanok miatt), ami most már a maszkok ellenére is terjedni fog?

Alig várom hogy mi lesz a narratíva!

"Megnevezték a vírust, amely újabb halálos fenyegetést hozhat a Covid–19 után
Az AstraZeneca-vakcina kifejlesztője, Sarah Gilbert szerint az agypusztító Nipah-vírus lehet a következő olyan kórokozó, amely világjárványt okozhat.

A Nipah a koronavírushoz hasonlóan már régóta ismert és időről-időre felüti a fejét – főként Indiában –  a denevérek révén. A vírus mortalitása nagyon nagy,

ÉS EGYELŐRE MÉG NINCS ELLENE SEMMILYEN KEZELÉS VAGY VAKCINA. 

Sarah Gilbert arra figyelmeztetett, hogy ha a vírusból létrejön egy olyan mutáns, mint például a koronavírus delta-variánsa, akkor abból

LESZ EGY NAGYON GYORSAN TERJEDŐ VÍRUS, AMINEK 50 SZÁZALÉK KÖRÜLI LEHET A MORTALITÁSA.

A vírus Malajziában például 1999-ben 105 emberrel végzett, akkor a fertőzöttek 40 százaléka meghalt. A kórokozó állatról emberre, illetve emberről emberre is tud terjedni. A WHO emellett azt valószínűsíti, hogy a korábbi alkalmakkor amiatt kezdett el terjedni a vírus, hogy az emberek olyan gyümölcsöket fogyasztottak, amelyek azelőtt érintkezésbe kerültek a denevérek valamely testnedvével.

A WHO 40 és 75 százalék közé becsüli a vírus mortalitását. A kórokozó súlyos légzési nehézségeket, valamint olyan agyvelőgyulladást okozhat, amely könnyen végzetes kimenetelű lehet."

Milyen szomorú, hogy ez a felület nem ad neked lehetőséget a színezésre. De az is igazán sajnálatos, hogy nem sikerült a betűmérettel játszanod. 

Pedig mennyire kellett volna!

 

 

apró betűs rész: biztos elkerülte eddig figyelmedet, de a mortalitás nagyon nagy tényező egy vírus terjedésekor, mivel a halálozás megfosztja a vírust a hordozótól. 

Jaj de vicces fiú vagy!

 

Szerk.: Annyira bírom, az ilyen hozzád hasonló önjelölt okoskodókat, akik miután SZÓ SZERINT beidézek egy cikket, elkezdenek nekem makogni a virológiáról, ahelyett, hogy a cikket jegyző Sarah Gilberttet, vagy a WHO-t kérnék számon a benne foglalt elképzelt mutációs elméletről! :D

"Napi aktuális - Dr. Rusvai Miklós (2021-10-15) - HÍR TV

Már ezer fölött a napi új fertőzöttek száma Magyarországon. A koronavírus járvány miatt több kórházban is újranyithatják a covid-osztályokat. Mire számítanak a következő hetekben virológusok?"

https://www.youtube.com/watch?v=24mbQfWXRag

„Kb. egy hónapja elkezdtem írni egy Coelho-emulátort, ami kattintásra generál random Coelho-kompatibilis tartalmat.”
"Az Antikrisztus ledarálja Mészáros Lőrincet."

Ma reggel volt PCR tesztem. Rákérdeztem a mintavételezőnél. A PCR teszt "nem arra való". Nem mutatja ki, hogy melyik verzióval fertőződtél.

Tehát most már fogalmam sincs, honnan tudják, hogy éppen a Delta variáns van túlsúlyban. Esetleg még a szenyvízből. De az is PCR teszt alapokon nyugszik, tehát lehet mégsem. :(

Nahát, ez nagyon érdekes.

A plakáttal teljesen egyetértek, egyedül ami fura nekem, hogy miért egy kilyuggatott bőrű nőt tettek rá? Számomra nem a leginkább bizalomgerjesztő ez a stílus.

Egyszer már írtam, de ide is idekívánkozik: kitiltották az oltatlan orvosokat az egészségügyből és az oltatlan diákokat az oktatásból is, ezzel lényegében elérték, hogy egy óriási bizalomvesztéssel állok minden praktizáló orvossal szemben. Ráadásul a nézeteim képviselete el fog tűnni az oktatásból és a gyakorlatból évtizedekre, ha nem fordítjuk ezt a döntést hamar vissza.

Például ez a nő, aki a beszédét tartotta azt meséli el, hogy miért hagyta el az orvosi pályát. Na, ő nagyon fog hiányozni az orvosok közül, mert belőle kinézem, hogy nem csak kezelni tudna, hanem gyógyítani is. És higgyétek el, rengeteg ilyen eset lesz, aki elhagyja a pályát, vagy már eleve más pályán fog elindulni.

Nem marad senki orvos, aki meg merné kérdőjelezni a gyógyszergyárak hatalmát, az eddiginél is jobban bólogató gyógyszerügynökökké fognak válni az orvosok ezentúl. Tisztelet a kivételnek természetesen.

A lényeg valahol ennek a dokinak a szavaiban rejlik:

Hogyan lehetséges, hogy a mainstream médiában nem hallhatsz különvéleményeket? Mindenkinek ezt kell kérdeznie magától! A sajtó nem tesz fel kritikus kérdéseket, nem kutat. Az embereket rövid időn belül engedelmessé tették. Azt mondják nekik, hogy az oltás ellen felszólalók ellenségek. És működik. Ez félelmetes.

Jöhet a great reset...

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

"Kolozs megyében vannak olyan tanintézmények, amelyekben az átoltottság meghaladja a 90 százalékot a tanári karon belül, de olyanok is, amelyekben alig éri el a 10 százalékot. A listát négy magyar tannyelvű iskola vezeti, és a legátoltottabb tíz iskola közül hat magyar, kettő angol nyelvű, és csak kettő – a hatodik és a tizedik helyen álló iskola – román tannyelvű. A rangsor elején a kolozsvári Apáczai Csere János, valamint a Brassai Sámuel Gimnázium áll. Ezekben az intézményekben a tanári kar 93 százaléka vette fel az oltást. Őket követi a tordai Jósika Miklós Gimnázium és a kolozsvári János Zsigmond Unitárius Kollégium. ... Közismert, hogy a kontinensen a tudományos analfabetizmus aránya Romániában a legmagasabb. Ez a magyarázata annak is, hogy a románok a mai napig hisznek a dákoromán kontinuitásban, ahogy abban is, hogy az oltástól rövidesen meghalnak. ... Félnek, hogy az oltástól halálos betegek lesznek, vagy ami még rosszabb, melegekké válnak."

A román és a magyar nép közötti különbségekről - egy rövid szemelvény a vaskos gyűjteményből

„Kb. egy hónapja elkezdtem írni egy Coelho-emulátort, ami kattintásra generál random Coelho-kompatibilis tartalmat.”
"Az Antikrisztus ledarálja Mészáros Lőrincet."

> Közismert, hogy a kontinensen a tudományos analfabetizmus aránya Romániában a legmagasabb.

Hehehe, biztos az analfabétizmus miatt van, miközben a phD-sek között a legnagyobb ezeknek a vakcináknak az elutasítottsága, LOL.

Kicsit szégyen, hogy a kútba fejesugrásban a magyar nyelvű iskolák járnak az élen, csak remélni lehet, hogy nem lesz belőle nagyobb baj. Majd meglátjuk.

Egyébként meg van erről egy nagyon jó mém, végre megtaláltam linkelhető változatban, csak nektek: https://knowyourmeme.com/photos/2122455-iq-bell-curve-midwit

"Veszélyben vannak az oltatlanok. A szomszédos országokhoz képest hazánkban jóval lassabban terjed a vírus, ami a magas átoltottságnak köszönhető. A vakcinák biztonságosak és hatékonyak. Ezt igazolja, hogy tavaly ilyenkor, amikor még nem volt oltási lehetőség sokkal erősebb volt a járvány mint most, pedig a jelenleg támadó delta variáns jóval agresszívebb mint az egy évvel ezelőtti alfa vírus volt. Vendégünk Rusvai Miklós víruskutató, egyetemi tanár."

Itt a negyedik hullám

„Kb. egy hónapja elkezdtem írni egy Coelho-emulátort, ami kattintásra generál random Coelho-kompatibilis tartalmat.”
"Az Antikrisztus ledarálja Mészáros Lőrincet."

Én nem érvelek azzal, hogy Gödény kövér, én megjegyeztem, hogy mérhetetlenül elhízott. Ez egy tény, nem lehet rajta vitatkozni. Én nem szelektálom hülyékre vagy nem hülyékre a világot. Ha azt azért furcsállom, hogy egy nyíltan ebből élő ürge érdekből képviselt véleményét feltétel nélkül beszívod, miközben kritikus vagy más dolgokban.

Emellett, ha izomból kommentelsz akkor jó, ha tisztában vagy a tényekkel mert elég hamar eliminálod a véleményed ha az alapokkal is gondod van. 

Alapok?? Marmint a koronavirus-tan alapjai? Pl. hogy mikor, melyik varians tamadt?

Es ezeket az alapokat ki talalja ki? Vagy hol lehet utananezni es tanulni? Toled pl.? :)

Tovabba meg egy aprosag: a mondatom vegen kerdojel volt. Tudod mit jelent?

Ez egy tény, nem lehet rajta vitatkozni.

Csak annyira teny, hogy itt kb. mindenki vitatja.

Nem vagy tisztaban a "teny" fogalmaval. Kinel hianyoznak akkor az alapok?

Helyedben lenyugodnék még a végén elvisz a magas vérnyomás, segítek.

1,Te jöttél ezzel a meghatározással, a kérdés tartalmazta a meghatározásod, a kérdésed gunyoros volt. Látni lehet ezt, csak picit kell feljebb görgetni. 

2, Maga a tény: nem volt olyan állítás, hogy a Covid-19 britt variáns támad volna tavaly októberben

3, Azt, hogy te a koronavírussal kapcsolatban te mit hiszel és mit nem, azt senki le nem szarja. De nyilvánvalóan fogalmad nincs arról amit hihetetlennek tartasz, mert ha értenél belőle valamit akkor nem kérdeznél gunyorosan valótlant, és  tudnád, hogy a tavaly ilyenkor 3 héttel elkésett intézkedéseknek rengeteg áldozata volt később amit épp "el akarunk felejteni", mivel sikerpropaganda van. 

 

Még egyszer, nyugalom, levegő be, levegő ki. 

Az összes meghozott intézkedés nagy baromság volt.

Merkely akkor még arról szakértett, hogy a vírus nem mutálódik, leoltanak mindenkit és vége a járványnak. Addig meg csak kibírjuk valahogy lezárásokkal.

Kizárólag a maszk az, ami hosszútávon fenntarthatónak bizonyult, a többi csak gazdasági károkat okozott.

Eközben a felelőtlen svédeket oktatta a kormány, akik harmadannyi halottal megúszták és jelenleg is jobban állnak, mint mi.

Az a baj, hogy nincsenek számok, amivel igazolhatnák magukat. Mindenki itthon azt hisz, amit akar. Gondolom ilyen szerződést kötöttek a gyógyszergyártókkal.

 

Csökken itthon a halálesetek száma.

 

Vajon sikerült az oltás? Vagy fertőzés által immunizálódott a lakosság? Vagy gyengült a vírus? Vagy az időjárás miatt lassabban terjed a járvány és még jönnek majd a halálesetek?

 

Mindez a számokból kiderül. Minthogy ilyen számokat nem osztanak meg, így nincs miről beszélni. Szerinted a járványkezelés sikeres, szerintünk meg kudarc.

 

Nem oszt meg a kormány olyan adatokat, amivel a gyógyszermaffiát ellenőrizni lehetne. Bemondásra kellene hinni nekik és ez nem mindenkinek megy.

A covidoltas.info oltást népszerűsítő oldal. A vicc, hogy ők is pont ugyanerről írnak, amiről én: nincs adat.

https://covidoltas.info/2021/10/14/suket-fulek/

 

A járvány kitörésének első perce óta kell elfogadnunk azt, hogy a kormány kegyétől-kényétől függ, milyen adatokra tereli rá a figyelmet, a többi szempontot, a felmerülő kérdések sorát mintha meg sem hallaná. Miben érdemes bízni? Abban, hogy legalább tudják, de nem mondják meg? Mert arra gondolni is elborzasztó, hogy a felelős kormányzat is sötétben tapogatózik a lényeges adatok tekintetében. Márpedig, amit nem tudunk mérni, azt gyógyítani sem tudjuk.

> A covidoltas.info oltást népszerűsítő oldal. A vicc, hogy ők is pont ugyanerről írnak, amiről én: nincs adat.

Vicces, hogy itt is összeér a két "szélsőség". Én azt gondolom, hogy ez az "oltás" maga a fenevad bélyege. Ő azt gondolja, hogy ez meg ment minket a sátán betegségétől. Mégis mindannyian a nyers adatokat szeretnénk látni, amit nem lehetséges valami ok folytán.

Én egyébként azt gondolom, hogy az adatok hiánya egyértelműen a szkeptikusokat igazolja. Ha az EESZT-ből pár kattintással kiolvasható számok annyira igazolnák az oltások hatékonyságát és biztonságosságát, akkor azok az adatok már ki lettek volna exportálva.

Az egy alapvető kérdés, hogy az igazságot, vagy a hazugságot kell titkolni úgy általában és ebben az esetben konkrétan, kinek, milyen haszna származik belőle.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Valószínűleg ugyanaz lesz, mint 10 éve a sertésinfluenzával.

Utólag valami pert elvesztenek és kiderül, hogy jogtalan volt minden, amikor már tényleg semmi értelme.

 

Addig meg hazudnak, vagy nem, de megy előre a szekér. Ha hat a vakcina, ha nem, mert ezt lehet eladni a népnek.

Az igazság meg senkit sem érdekel.

Egy percig se aggodj az en vernyomasom miatt, nincs alapbetegsegem.

tudnád, hogy a tavaly ilyenkor 3 héttel elkésett intézkedéseknek rengeteg áldozata volt később

Latom, az arcod melle egy eleg markans ballib huzas is megvan nalad. Jol van, hidd csak el nyugodtan, en nem fogok veled vitatkozni, eselyem sincs meggyozni teged kb. arrol sem, hogy a nap keleten kel fel, hiszen mindenki tudja, hogy "teny", hogy nyugaton.

Pont 3 het amugy vagy csak ugy sacc per kabe? Ha mondjuk csak 2 hettel es 6 nappal kesett volna...? 

Összefoglalnám akkor, hogy te eddig mit tettél hozzá a topikhoz:

- Gödény elhízott,

- 3 héttel hamarabb hozott lezárásokkal meg lehetett volna menteni az embereket,

- Mindenki idióta aki nem oltatja be magát.

Mindezt alpári, primitív módon személyeskedve, indoklésként annyit hozzátéve, hogy azért mert csak. Mert te amit itt képes vagy 2 sorban kiböfögni magadból az tény.

Szerkesztve: 2021. 10. 18., h – 16:32

Sources: VAXXED Delta Pilot DIES IN-FLIGHT, Emergency Landing Required

Multiple sources have reported a Vaxxed Delta Airlines pilot died IN-FLIGHT, shortly after receiving a second dose of the "Covid vaccine".

https://rumble.com/vnlwi9-sources-vaxxed-delta-pilot-dies-in-flight-eme…

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ennek a Stew Peters-nek nagyon kemény műsorai vannak, olyannyira, hogy még a hardkór oltáskritikusoknak is gyanús már. A Hoax Watch is írt erről a műsorvezetőről egy szatirikus hangvételű cikket: https://dailystormer.su/are-you-truly-willing-to-go-all-in-are-you-will…

Idézek belőle: "The point is – none of this “evidence” these people present is confirmed. In general, it just seems to be total fake news. And yet, this stuff is much less censored than say, Hoax Watch. It seems to me that there is an agenda to bury reasonable questions about the vax under mountains of gibberish and nonsense about ALIEN NANO-TECH MIND CONTROL AGENDA CONFIRMED."

 

Szóval jó volna erről a hírről valami konkrétabb kézzelfogható, mert ez így nagyon sovány hír. Nem mintha nem tartanám hihetőnek.

Van például a https://thecovidblog.com/ ami publikus Facebook, Insta stb posztok alapján gyűjt mellékhatás-gyanús eseteket. Ez például egy korrekt megközelítés, mert így nem az van, hogy valakinek az unokaöccsének a kiskutyája mondott valamit, és akkor azt a néző/olvasó higgye el. Hanem helyette publikus posztok dátummal lelopva (persze mivel az eredeti törölve van ezt is el kell hinned végül). Nyilván mindenki azt következtet ezekből, amit akar, a vakcinával való ok-okozati kapcsolatot sem bizonyítani sem cáfolni nem tudja. Mivel tisztességes statisztikák nincsenek, ezért aztán az igazság lehet akármi is, de elgondolkodtatóak ezek a tényekkel alátámasztott rémtörténetek.

Ha rákeresel a guglin akkor az első 100 találat mindenféle ez-bizosan-a-facts.com ahol cáfolják ezt a hírt. Simán lehet, hogy nem igaz, de, hogy ennyire elindult a gépezet ellene az még furcsább, mint maga a hír.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Nem tunik igaznak:

https://www.oregonlive.com/coronavirus/2021/10/pilot-didnt-die-during-f…

Full kamu ez a csavo szerintem (Stew Peters?). Multkor a kamudokicsaj interjut neztem tole, ahol arrol beszelt a no, hogy most megnezte a "Covid-19 vakcinat" (sem ot, sem a musorvezetot nem zavarta, hogy van kb. egy tucat kulonfele) es eloskodoket talalt benne, amik az emberi szervezetben fejlodnek ki. Igen. Megnezte. Most, cirka 1 ev utan, o egyedul. Eddig senki.

Ebbe a mostaniba mar bele sem nezek. Avataron feher kopeny es fonendoszkop a nyakban. Hitelesseg pipa.

Neha komolyan nem tudom, melyik "oldal" a rosszabb. Vagy a kisebbik rossz.

Hát amit nem a saját szemével lát az ember élőben, mármint igaziból és nem a neten, abból esélye sincs eldönteni mi az igaz.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2021. 10. 19., k – 07:41

USA, a rendszer belső működése élőben: ha "túl sokat" jelentesz a VAERS oltás mellékhatás vizsgáló rendszerbe, oltásellenes vagy, ezért kirúgnak. (Tudom, elvileg azért rúgták ki, mert nem veszi fel az oltást, de a minisztériummal folytatott beszélgetés Orwell könyvébe változtatás nélkül elmenne. )

 

Deborah Conrad, egy kórházi orvos asszisztense a járvány frontvonalán felszólal, hogy a kórháza elhanyagolja és teljesen figyelmen kívül hagyja a Covid oltás által okozott károk bejelentését a VAERS-nek.

https://thehighwire.com/videos/these-patients-deserve-to-be-heard-vaers…

Magyar felirattal:

https://orvosokatisztanlatasert.hu/usa-korhazi-asszisztens-a-vakcinak-o…

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2021. 10. 19., k – 14:08

Hátrányos megkülönböztetés a védettségi igazolvány?

NEM.

trey @ gépház

Azt sem szabták feltételnek a rohadékok, hogy az oltás működjön.

Nincs feltétel, minden alkotmányos, ha a Merkely és a lefizetett "tudósok" ebben hisznek.

 

Gratulálok. Akár Hitler is meghozhatta volna, hogy a gázkamra alkotmányos, ha a tudományos világ éppen ebben hisz.

 

Alkotmányosan kell megbuktatni a Fideszt. Rajtam nem fog múlni.

Nem meglepő az AB döntése, nem is számítottam másra. Ha feltételezzük, hogy a Covid tényleg egy veszélyes járvány és az oltások biztonságosak és hatásosak, akkor a veszélyhelyzet indokolt, a jogok korlátozása indokolt és az igazolvány sem indokolatlanul diszkriminativ.

Értelmezés kérdése, de szerintem ennek alapján:

azok, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, mert az oltást felvették vagy a fertőzésen átestek, nem alkotnak homogén csoportot azokkal, akik személyében ez a feltétel nem áll fenn.

az igazolvány maga igenis diszkriminatív, de ez indokolt és megengedhető jogkorlátozás (veszélyhelyzet idején).

Csak hát ugye én a premisszával (világjárvány) nem értek egyet.

Egyébként azért nincsenek komoly tiltások, mert a rohadékok vesztésre állnak a választásokon.

Úgy tűnik az alkotmánybíróság nem kifogásolja, ha szarban lévő kormány nem buzerálja a lakosságot, csak ha komoly társadalmi többsége van.

 

De hogy ennek mi köze a járványhoz és a vészhelyzethez, hát az bizony jó kérdés...

Sajnos az alkotmánybíróság is egy gitt egylet lett, lásd itt.

De van még egy nagyon „humoros” (vagy inkább felháborító) dolog ebben a történetben, mert ha megnézitek a döntéshozót - aki nem más, mint az ereszcsatorna akrobata Szájer felesége -, még arra se vette a fáradtságot, hogy szóljon a többi jómadárnak, hanem a nevükben mindenki helyett a döntést ő maga egy személyben alá is írta!

Vajon a mozik, éttermek örülni fognak ennek?

Nem tudom, mert sem mozim, sem éttermem nincs. Így, ez a része nem is igazán érdekel.

Az utakon nem tudom, hogy miért lennének kevesebben.

Ha kevesebben mennek moziba, étterembe meg ezer más helyre, kevesebben lesznek az utakon. Ha erre még jön majd kijárási korlátozás is az oltatlanoknak, még inkább.

A kormánynál rezeg a léc, a 2022-es választást bukhatja. Nem fognak nagyon szívózni. Nincs már tartalékuk, azt felélték.

A téma szempontjából ez a kérdés irreleváns. Hacsak nem tudod megbuktatni a kormányt, '22 tavaszáig biztosan az.

trey @ gépház

Egyfelől - hacsak addig nem lépnek koalícióra a kormánnyal - a Mi Hazánk győzelme ugyanúgy a regnáló kormány bukását jelentené. Másfelől pedig az ember nem csak azért adhat le szavazatot, hogy valakit megbuktasson, hanem azért is, hogy valakit bejuttasson a parlamentbe.
A Mi Hazánk győzelmére közel zéró esély van, arra viszont messze több, hogy bejussanak és tehessenek valamit a gyógyszergyárak ámokfutása ellen. Már az is bőven több, mint a semmi, ha a Parlamentben tudnak felszólalni ellene; mert amíg ezt a tecsőn és az utcán teszik, addig az majdnemhogy pusztába kiáltott szó, viszont odabent már nem lehet csak úgy elkussoltatni/cenzúrázni őket: sokkal több emberhez fog eljutni, amit mondanak. És ha összeveted azzal, hogy az "oltakozási kedv" 55%-ról 9% környékére zuhant, alighanem igen sokan lesznek, akik figyelni fognak arra, amit mondanak, ugyanis az első két oltás hatásának elmúltával az oltatlanok 9/10-es többségbe kerültek és ők pedig mind potenciális Mi Hazánk voterek. Csak nem jut el hozzájuk amit az MHM mond.

Oldschool Computer - http://oscomp.hu

bool question = (2 * B) || !(2 * B); // true

Egyszer? Esetleg kétszer? Mindezt vendégként? Hány emberhez jutott ez el? Miközben a túloldalról naponta ömlik az áldás ezernyi csatornán. Ha bejutnak, kapnak állami támogatást, lesz pénz infrastruktúrára, nem csak az őket gőzerővel cenzúrázó woke platformokon tudnak beszélni és a kő alá sem lehet őket csak úgy beseperni. Ha bent vannak a Parlamentben, messze több lehetőségük és esélyük lesz.

Oldschool Computer - http://oscomp.hu

bool question = (2 * B) || !(2 * B); // true

Es ki jonne helyette Csab?

Max Godeny vagy a Mi Hazank valtoztatna ezen erdemben, de esely nincs arra, hogy nyerjen barmelyik is.

Amugy meg ezt az igazolvanyosdit a magyarok elsopro tobbsege elfogadta. Esszeru orvosi- vagy jarvanyugyi ertelme nincs, de nem is ez a lenyeg. Ide olyan faek egyszeru dolgok kellenek, hogy az egyik ember ilyen, a masik olyan. 0 vagy 1, igaz vagy hamis. Ennel bonyolultabb dolgokat egy atlag szavazo egyszeruen nem fog fel. Erre az oltas es a hozza jaro igazolvany tokeletes.

Jelenleg miért nincsen oltatlan nyomorgatás?

Látod, az összes idióta hogy örülne neki! A MOK is vért és nyomorgatást akar oltottnak, oltatlannak egyaránt!

 

A háttérben vannak dolgok, amik nem logikusak, de megtörténnek! Miért vonta vissza Cecília a +30k-s COVID teszteket az ingyenes fogászathoz? Miért nincs maszk, amikor a legtöbben elfogadják?

 

Amennyiben nem alakul ki stabil kormány, az oltatlanüldözésnek vége lehet! Kétmillió ember eldöntheti a választást, lehet a mérleg nyelve!

 

Az oltottak sem egységesen akarnak üldöztetést, csak az idióták! Mi lesz a közvélekedés a 4. hullám után? Nagyon sok oltottnak fogyott el a türelme. Sok ismerősöm túl van már a 100k-n az "ingyenes" oltás kikezelésével...

Van amelyik ismerős tudja, hogy mitől van a baj, van, aki betegen is tagadja, hogy az oltástól alakult volna ki a vérrög a lábában.

Kétféle ember. Egyik beismeri, a másik biztatja a többieket.

Nem beszélnek róla. Valakinek szólunk, hogy betegek voltunk pár hete és nem látogat meg, mert immungyengítőt szed. A másik panaszkodik, hogy milyen nehezen megy itthon a vérhigítás, valakinek a haja hullik rettenetesen. Van, aki orvos, végigtolta a járványt egészségesen. Fél éve felvette az oltást, most elmondja, hogyan gyógyult ki COVID-ból. Ja és némileg szelídült azóta a hozzáállása a témához.

Nem is értem.., ha 15 évig jó volt, akkor mi az, ami a következőre ne lenne jó? - (Hozzátéve, hogy a tömegeknek magasabb életszínvonalat biztosító kapitalista államberendezkedés 100-200 év egyenletes fejlődést igényelne.)

Persze, az Orbán-unszimpátiát nem szabad összekeverni egy párttal vagy egy működő gazdasági rendszerrel. Sokan dolgoznak rajta kívül azokban. (Nehogy a fürdővízzel együtt a gyereket is kiöntsük, mert utána lehet még komolyabb gondjaink lesznek.)

Csak párat mondok: befogadó migráció, amerikai színvonalú politikai "korrektség" és cenzúra, keleti, a V4-es támogatások lehetőségének elvesztése és ezzel együtt az európai "birodalomba" tagozódás. (Ahol a migráció támogatása, ösztönzése a háttérhatalmi elit által, mindenképpen az "ős-fehér-lakosság" hátán és semmibe vételével történik.) - Bár lenne még sok érv. Ellene meg leginkább a személyes információs buborékok.

Nem tudom, ha ezeket kompromisszumokkal, de ideig-óráig mégis képes fékezni a FIDESZ államapparátusa, miben másban reménykedtek? Bárki rajtuk kívül, legalább az ígéret szintjén többet kínálna? És a megvalósítással mi lesz? Ahogyan eddig, öldöklő hatalmi harcok. Kicsit sem lehetőséget biztosítva a békés fejlődésre. (Mert ugye, jelenleg is kooperálhatna békésen a "bal" a hatalmon lévőkkel, még nagyon ellenzéknek sem kéne nevezniük magukat, és a magyar társadalom ezzel csak nyerne. De nem, ők inkább a külföld segítségével is harcolnak a magyarság ellen. Szerinted ez mennyivel lesz jobb irány 22-től, ha véletlenül megvalósulna?)

Aki a Covid-kommunizmus miatt akarná leváltani a Fideszt, az természetesen nem a baloldali összefosásra gondol mint leváltókra, hanem a Mi Hazánkra vagy Gődényre. Vagy még alakulhatna addig egy "Covid vakcina és lezárás elleni párt", ami ha jól fogalmazná meg a céljait, akkor akár ismeretlenül is kaphatna 5-10%-ot.

Nyilván a baloldali összefosással csak rosszabbul járnánk, ez nem is volt sosem kérdés. Dúró Dóra felszólalása után is kifejezték, hogy a Fidesz totalitárius kommunista húzásaival egyet értenek, és Dúró Dórát elítélik az ésszerű és józan kérdései miatt.

Félek, hogy így is szétforgácsolódnak a szavazatok a két párt miatt, nemhogy egy harmadik is legyen.

Talán a legjobb az lenne, ha közösen indulnának.

Igen, sajnos a jelenlegi felállással inkább a Fidesz, mint a baloldal. Bár a választások után szerintem mindenképp rosszabb lesz, ha nem lesz komoly szava a két említett pártnak az országgyűlésen belül.

Ez nem a véletlen műve. A nagy pártok érdeke a szétforgácsolódás.

Gődényről meg az ég világon semmit sem tudunk, azt sem, hogy kivel fog koalícióra lépni.

Azt tudjuk, hogy oltásellenes, nade hogy a parlamentben kivel fog együtt szavazni, azt a legkevésbé sem.

 

Az MHM ebből a szempontból tisztább, mert tudod, hogy mi várható tőle, mondjuk más kérdés, hogy az tetszik-e, vagy sem.

Ez épp most jött szembe (Lantos Gabriella: nem mi győztük le a vírust, ahogy Orbán mondja, a vírus győzött le bennünket):

Mit kellene csinálni?

Most már nagyon komoly korlátozó intézkedéseket kellene bevezetni az oltatlanokra vonatkoztatva. Nem lehet az oltottakat – miután ők saját maguk, és a közösség felé is felelősséget mutattak – azzal büntetni, hogy ugyanazt kapják „ajándékba”, mint a bűnösök büntetésként. Ezeknek, az oltatlanok számára hozott komoly korlátozó intézkedéseknek olyanoknak kellene lenniük, hogy ők mindennapi egzisztenciális fenyegetésként éljék meg ezt a „szabadságharcot”. Mert ők valójában egy „szabadságharcot” folytatnak az európai felvilágosodás és a tudományos konszenzus ellen. És ennek kell, hogy viseljék a felelősségét. Viszont, hogy az oltatlanok többsége Fidesz-szavazó, ezt ez a kormány soha nem fogja meglépni.

Ha a wikipédián rákeresel, a csaj foglalkozása egészségügyi menedzser. Valljuk be, annak nem lenne rossz. Már ha agyon nem verik. :)

 

Az Új Világ Néppárt (rövidített nevén UVNP) egy 2020 őszén létrejött párt. Magukat a jobbközéptől balközépig nyitott, pragmatikus polgári pártként határozzák meg,[1] amelyet 2020. október 15-én mutattak be a nyilvánosságnak. Mottójuk: „Légy boldog Magyarországon!”.

 

A boldogságot így képzelik el.

Ez a Magyarországi helyzet kórképe. 

1, $random megírja mekkora seggarc a társadalom szempontjából aki nem oltatja be magát (hogy valójában seggarc e az nem kérdés, ez egy vélemény) és hogy azokra ki kellene korlátozó intézkedéseket terjeszteni. 

2, $random kommmentelő már akasztást vizionál (a véleményre adott adekvált reakciók alapján -> igen te voltál)

3, $random kommentelő belinkel egy infót

4, $random kommentelő közli egy emberről ja igen "egyébként egészségügyi menedzser, jó is lenne míg agyon nem verik"

5, $random kommentelő megoszt egy állítólagos dolgot, majd rögtön rá is címkéz "SZDSZ feeling, 1%" és ebből következtetően -> "utcai harcok lesznek"

 

Szóval kérdem én, ha tükörbe néz $random kommentelő, mit lát ott? Vélemény miatt agyonvert és felakasztott embereket? Utcai harcokat az alapján ha nem az történik amit a hangos és zajos kisebbség akar? Gondolom rendes hazafit lát.. hát szomorú. 

ie: Nem tudom ki ez a nő, nem is biztos hogy egyetértek a véleményével, leszarom hogy bekerül e a parlamentbe, nem valószínű hogy rá fogok szavazni. De szeretném, ha a társadalom kivetné azokat az embereket amelyek csak úgy vélemény miatt erőszakra vetemednének (és itt fönt nem épp sima verekedést, hanem gyilkosságot vizionálsz). 

Talaltam Lantos Gabriellarol egy remek Hont-posztot

Lantos Gabriella október 25-én az MSZP-s házilapnak.

Lantos Gabriella október 23-án az ellenzéki demonstráción.

Most vagy nem hajlandó védeni a gyerekeket, vagy szerencsétlen összeesküvés-hívő, vagy semennyi hitele nincsen, vagy pedig egy hipokrita, politikai haszonleső gazember.

Rengeteg ilyen intézkedés volt már eddig is.

Jelenleg inkább épp abba az irányba megyünk, hogy szűkülnek ezek az előnyök, pl. iskolai karantén szabályok.
Bár nem tartom kizártnak, hogy változni fog.
Illetve azt sem, hogy a max. kettő oltásosok is elvesztik az előnyeiket, ahogy Izraelben.

Nem hiszem, hogy lenne ertelme. Itt a tobbseg oltas/igazolvany/karanten parti, a tobbiek meg le vannak szarva. Minek felkavarni az allovizet egy nemkivanatos AB dontessel?

Gyakorlatilag dontes szuletett arrol, hogy aki nem oltatja be magat, az masodrendu allampolgar es nem elvezheti ugyanazokat a jogokat mint a tobbiek.

Nincs mese, ezt el kell fogadni.

Minek felkavarni az allovizet egy nemkivanatos AB dontessel?

Én is azt kérdezem, hogy a kisebbségnek miért kellett ezt csinálnia?

Az elmúlt hónapokban csaknem ezer alkotmányjogi panasz érkezett az Alkotmánybírósághoz, amiben az indítványozók a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) korm.-rendelet védettségi igazolvánnyal összefüggő egyes rendelkezéseinek megsemmisítését kérték.

BTW: illúzióid ne legyenek, ebben a kérdésben Strassbourgból is elzavarnának. 

trey @ gépház

Én is azt kérdezem, hogy a kisebbségnek miért kellett ezt csinálnia?

Hogy egy okot mondjak, azért mert joga van hozzá. Már ha úgy tekintünk még Mo-ra, mint egy alkotmányos jogállamra, márpedig neked, hogy úgy mondjam, "illik" így tekinteni rá.

BTW: illúzióid ne legyenek, ebben a kérdésben Strassbourgból is elzavarnának.

Tudom, de ez nem jelenti azt, hogy ettől még helyes az eljárás. Nem tanulunk a történelemből. Ami szomorú, de nem meglepő. Európa végérvényesen elbukott mind liberalizmus, mind jogállamiság tekintetében. Mindent szabad, amit engednek. Egyedüli kivételt még a skandináv államok képeznek ezen a kontinensen.

A fideszesek úgy gondolják, hogy Orbán a nagy kivétel, a különutas szabadságharcos, európa fekete báránya. Aztán most kiderült, hogy a lófasznak is van ám vége. Semmiféle kívülállóról nincs itt szó kérem, a köpcös csak egy dekoráció a kirakatban, de a slepp része aki némi fáziskéséssel ugyan, de teszi szépen amit felírtak neki Brüsszelben a noteszába.

Emlékeztetőül: az oltási igazolvány 2 éve még konteó volt amit cenzúrázott a Facebook. Később útlevél lett, ami csak utazáshoz kell majd. Ma már pedig Európa legtöbb országában...

Magyarországon 37% még nincs beoltva. Ennyi ember után kellene az államnak felelősséget vállalni kötelező oltás esetén.

A mellékhatások nagyon sokba kerülnének az államnak. Ahhoz, hogy kötelező legyen, ezt a számot drasztikusan csökkenteni kellene.

Ráadásul ez a 37% nem is együttműködő, mennének a perek az állam ellen ezerrel. Nem úsznák meg az egészségkárosodások kifizetését.

Az állam felelősséget vállal az oltások esetén, benne van az egészségügyi törvényben.

Azt, hogy erről szerződésben le lehet-e mondani, nem tudom. Sok olyan törvényi rendelkezés van, amit szerződések nem írhatnak felül, pl. alanyi jog, kötelezően előírt dolgok, ... Ez közéjük tartozik-e, nem tudom, talán egy jogász meg tudja mondani.