[fun]Megvan a chiphiány oka!

Kollégákkal való reggeli eszmefuttatás eredménye:

"A chiphiány oka, hogy a gyártók elhasználták az összes sziliciumot az oltásokban lévő 5G chipekhez, és az oltásokat azért kell félévente ismételni, mert lejár a cert a chipekben és nem tudnak szerverhez kapcsolódni!"

Asszem ellenőriznem kell, hogy mit tesznek a céges kávégépekbe szemeskávé és laktózmentes tej címén...

Hozzászólások

Szerkesztve: 2021. 11. 09., k – 22:09

Valami gáz van, mert a cégnél ugyanezt hallottam ma :)
(lejáró cert nélkül)

Valami 9gag jellegű szaron lehetett vagy ilyesmin, és sokan poénosnak vélték, nem pedig fárasztónak.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Szerkesztve: 2021. 11. 09., k – 22:32

Ezt pár hete én találtam ki :) A családi discordon írtam meg :) - sőt, valahol máshol, mert direkt szilikont írtam, arra emlékszem. Valami sutyerák a discrete-et diszkrétnek fordította a videókártyákkal kapcsolatban. Diszkrét videókártya... Ahhoz pont passzol a silicon - szilikon.

Amiért a gyorsfagyasztott Hortobágyi húsos palacsintát?

Félre a tréfával:

Az mRNS alapú vakcinák érzékenyebbek. Nem döglött vagy gyengített vírust tartalmaz, aminek a "külső" jegyei a fontosak, hanem egy "programot" kell bejuttatni a sejtekbe. Egy spéci burokba csomagolt spéci mRNS, ami érzékenyebb cucc, a fagyasztás meg egy jó tartósító eljárás, ami nem károsítja az ilyen polimereket mint az RNS.

Legalább is a régi biosz ismereteim alapján erre tippelnék. De pl mostanában ismétlik valamelyik adón az Egyszer volt... az élet című rajzfilmsorozatot. Ajánlott nem csak gyerekkorban, bár biztos fejlődött azóta a tudomány.

Cert a kisebbik gond, az akku a másik. :)

Ezt én is hallottam, de okos emberek között és viccnek szánták. Remélem soha senki nem mondja ezt úgy, mint aki kicsit is elhiszi.

Amúgy ezek a csipek wifin, bluetooth-on, vagy más, titkos információs csatornán kapcsolódnak bilgéc szerverhez? Erős adó lehet bennük.