Notebook, laptop, mobiltelefon ...

acer travelmate 4272+xorg

Hali!

van egy Acer travelmate 4272-m ( http://www.usanotebook.hu/ntb.php?id=714 , ilyen tipus egesz pontosan)
Ha valakinek van ilyenje es hasznal rajta Xet, arulja mar el legyen szives nekem a HorizSync, es a VertRefresh ertekeket, mert sajna sehol nem lelem oket (googlen semmi, nyomtatott manualban semmi a felbontason kivul...) Esetleg ha valakinek van valami kreativ otlete, hogy hogy lehetne kideriteni, azt is szivesen fogadnam

koszi

ASUS Ubuntuval feldobva

Sziasztok!

Van nekem egy Asus notebookom. Telepítettem rá egy Ubuntut, amivel nagyon eklgedett vagyok. Pár apróbb problémán kellene átsiklanom, és még jobban tetszene a dolog.

Egyik: A tapipadomon nem megy a görgető. Lehet valamit kezdeni vele?

Maásik: van a képernyőm tetején egy webcamera. Azt sem tudom, ki a gyártója, mert az Asus honlapján egyazon típusú noti(m)hoz van vagy 4 féle gyártótól. Win$ alatt sem tudom kideríteni. Mit adjak, lsusbt-t, vagy lspci-t? Segítsetek lépésekben megoldani! Már googliztam eleget, ez megvolt, többre nem jutottam. Lehet hogy elvethetem az ötletet? :-(

Amilo 3505 + linux probléma

helló

előszöris egy barátom accountjával írok, mert nekem nincs.
Vettem egy Amilo 3505-ös notit. Tök jó, de linux alá SuSe 10.1 nem tudom belőni a wifi kártyát.

Intel/PRO Wireless 3945 Wireless Connection-t ír ki a network devices-nál, de képtelen vagyok belőni. Letöltöttem a kwlan-t is, de nem találja a routert... Valami ötlet? előre is köszi

HP nx7400 vs. winXP

Hoztak hozzám egy HP nx7400 notebookot, hogy tegyem fel a zikszpét rája. Windows XP (sp2-es verzió, full licenszes) előkap, telepítés elindít... hoppsz, a SATA vezérlő ismeretlen a számára, nem talál merevlemezt. A gép még itt van nálam, de ringyózt nem tudok rá varázsolni.
Mivel az új eszközvezérlőt csak A: driveról hajlandó beolvasni - márpedig az már nincs ezen a masinán, akár a legtöbb új gépen sem - így a telepítés észrevételem szerint nem lehetséges.

Találkozott már valaki hasonló probléműával? És esetleg sikerült valahogy megoldani?
Ha van valami javaslata, örömmel olvasnám :)

dell inspiron 1300 memória bővítés

Keresgéltem az Interneten, de nem igazán találtam a megoldást. Szeretném bővíteni a notebookom memóriáját. Hallottam, hogy a Dell notebookok nem minden memóriát fogadnak el. Samsung memóriát tudnék olcsóbban, ezt vajon elfogadja? Illetve a cserét én is elvégezhetem, vagy csak szakszervíz?
Köszi!

AcerAspire 1362LMi szetszerelesre otlet/tanacs

hi yozz !!

van nekem egy a fent emlitett gepezet.
tortent nemreg, hogy a kavescseszemet sajna tulsagosan kozel helyeztem el a laptophz, es mikozben az ongyujtomat probaltam elerni, raboritottam ~1dl kavet a lapitopi klaviaturajara, minek kovetkezteben az "Fn" illetve az "y" billentyu hatasat vesztette :(

nos! a kerdes Hozzatok:
szetkapnam a laptopot, de erdekelne, hogy Ti mire figyelnetek oda.
a cel a billentyuzet mukodesre birasa lenne.
ha valamelyikotok talalkozott mar hasonlo esettel, kerem ne folytsa magaba.
koszonom!

ui.:egyebkent NESCAFE Brasero volt a "bunos kave" :-))))))