Notebook, laptop, mobiltelefon ...

mp3 lejátszó

Sziasztok,

MP3 lejátszót akarok venni, méghozzá olyat, ami megjegyzi az utoljára lejátszott számot, tehát ha leállítom/kikapcsolom, majd később újra bekapcsolom, akkor nem a legelejéről kezdi el előröl játszani a számokat, hanem az utoljára játszott (félbehagyott) számtól. Ugye ma már a könyvtárkezelés, könyvtár kezdetére pozicionálás alap, (tudtommal), ezeken az alapfunkciókon kívül csak a fent említett az, amit elvárnék. Tudtok-e ilyet? Nem akarom mindenképp a legdrágábbat megvenni, olyan 1-2 GB kapacitásra gondoltam, az usb stick kinézetű, usb A csatlakozós modelleket preferálnám. A válaszokat előre is köszönöm.

mp3 player - Perception Digital 205 nem tudom leválasztani

Sziasztok tud valaki ilyen kütyüt Linux (Ubuntu) alatt használni?

Elvileg egy USB drive, felismeri, tudok róla adatokat olvasni, csak akkor van baj ha másolok rá valamit. Akkor meghal, nem tudom utána leválasztani, vagyis egészen pontosan azt mondja hogy várjak amíg befejezi az adatok másolását és itt meg is áll, ezt a műveletet nem fejezi be. Aztán meg formázhatom meg a memóriakártyát -más operációs rendszeren- mert semmi sem ismeri fel. De ami rajta van azt le tudom játszani, még így is.

acer travelmate 4272+xorg

Hali!

van egy Acer travelmate 4272-m ( http://www.usanotebook.hu/ntb.php?id=714 , ilyen tipus egesz pontosan)
Ha valakinek van ilyenje es hasznal rajta Xet, arulja mar el legyen szives nekem a HorizSync, es a VertRefresh ertekeket, mert sajna sehol nem lelem oket (googlen semmi, nyomtatott manualban semmi a felbontason kivul...) Esetleg ha valakinek van valami kreativ otlete, hogy hogy lehetne kideriteni, azt is szivesen fogadnam

koszi

ASUS Ubuntuval feldobva

Sziasztok!

Van nekem egy Asus notebookom. Telepítettem rá egy Ubuntut, amivel nagyon eklgedett vagyok. Pár apróbb problémán kellene átsiklanom, és még jobban tetszene a dolog.

Egyik: A tapipadomon nem megy a görgető. Lehet valamit kezdeni vele?

Maásik: van a képernyőm tetején egy webcamera. Azt sem tudom, ki a gyártója, mert az Asus honlapján egyazon típusú noti(m)hoz van vagy 4 féle gyártótól. Win$ alatt sem tudom kideríteni. Mit adjak, lsusbt-t, vagy lspci-t? Segítsetek lépésekben megoldani! Már googliztam eleget, ez megvolt, többre nem jutottam. Lehet hogy elvethetem az ötletet? :-(

Amilo 3505 + linux probléma

helló

előszöris egy barátom accountjával írok, mert nekem nincs.
Vettem egy Amilo 3505-ös notit. Tök jó, de linux alá SuSe 10.1 nem tudom belőni a wifi kártyát.

Intel/PRO Wireless 3945 Wireless Connection-t ír ki a network devices-nál, de képtelen vagyok belőni. Letöltöttem a kwlan-t is, de nem találja a routert... Valami ötlet? előre is köszi