MSI Sulinetben?
Sziasztok! Olvasgattam itt a fórumtémákat, és az a meglátásom, hogy sokféle típus bejöhet, de elég nagy a tapasztalatok terén a megosztottság. Közben az idő is elrohant a notik felett, és egyre újabb- és újabb szívásokra is okot adó gépezeteket dobnak ki a gyártók.
Itt van példáu az MSI. /Asztali konfigot 2-féle MSI alaplappal is állítottam már össze(az egyik MSI K8N Neo Platinum, AMD 64 procis, NForce3 chipsettel), és nagyon meg vagyok vele elégedve./ Notebook esetében persze nem tudom mi a helyzet, eleddig sosem használtam ilyen jellegű hordozható informatikai eszközt.
Sulinetben szeretnék találni egy olyan 64 bites "mindenttudó" masinát, ami jobb esetben a jövőre nézve is időtálló teljesítményű, ár/érték arányban elfogadható lenne. A vásárlás lehetséges helyének a notebook.hu vagy az usanotebook.hu-t szemeltem ki, viszont azt nem tudom, hogy ilyen helyeken érdemes-e valamit is venni, de úgy tűnik, hogy általában a különféle számtech boltokban drágábbak a cuccok (Média Markt?).
Szerintetek érdemes MSI-t venni? Fő szempont lenne a 64 bites proci (nem tudom, hogy a Turion jobban melegszik-e), a kicsit izmosabb VGA (Ati Mobility?). Érdemesebb Intel Core2 Dou-ban gondolkodni? Azon is gondolkodtam, hogy 12 colos kijelzővel érdemes-e gépeket venni, mert hurcolásra viszont jobb lenne a mobilitás. Látszólag annyiféle a kínálat, viszont nem szeretnék "begagyizni" sem. A mai kínálat alapján, időtállóság szempontjából, a Sulinetben, Ti milyen notit vennétek meg?? Van friss tapasztalata valakinek? Köszi előre is!
- Tovább (MSI Sulinetben?)
- 1790 megtekintés