Segítség! Lenovo problémák!
Segítséget szeretnék kérni, hogy mit lehetne tenni azon ügy érdekében, hogy esetleg kicseréljék avagy levásároljam a termék vételárát!
A történet a következő:
2006 Novemberében vásároltam egy helyi üzletlánc áruházában egy Lenovo 3000 N100 típusú notebookot. 2007 Júniusában meghibásodott (időnként pixeles lett a képernyő). 2007 Junius 17-én leadtam a notebookot szervzelésre az imént említett áruházban. 2007 Augusztus 15-én visszérkezett a termék, de nem csináltak vele az égegyadta világon semmit. Ekkor át sem vettem az áruháztól, mivelhogy nem javították meg.Ekkor hosszas telefonálás következett a szervízzel akik mondták, hogy amint visszaérkezik a szervízbe a notebook azonnal megnézik. Augusztus 18-án érdeklődtem a notebook után, hogy kész van-e már. Ekkor fél órányi várakozás után elárulták, hogy még el sem küldték(13nap után), mert ők nem tapasztalták a problémát. Ekkor beírtam a vásárlók könyvébe amire még azóta sem kaptam választ. Szeptember 14-én visszaérkezett a notebook amiben alaplapot cseréltek. Ezután 2 hétnyi használat után ismét jelentkezett az elozo hiba. Visszavittem a gépet ismét szervízelésre de még a mai napon sem érkezett be a szervízbe. Nem tudom mit tehetnék már, beszéltem már a Lenovo magyarországgal, a fogyasztóvédelemmel, de szinte sehol sem mondtak olyan információt amivel bíztatni tudnának, hogy kicserélik vagy levásárolhatom a 275E ft-os vételárat. Mindenesetre a gépemet már 2hónapja nélkülöznöm kell.
- Tovább (Segítség! Lenovo problémák!)
- 1685 megtekintés