hiányos Compaq evo n610c
Szervusztok!
Egy ismerősöm engem kért meg, hogy valamennyire beüzemeljem a gépét, ami egy Compaq Evo n610c. A problméma ott kezdödik, hogy dobozban kapta, és én legóztam össze, azonban kevesebb alkatrészből de több csavarból áll, mint kéne.
Konkrétan ami hiányzik belőle (ezek egy része inkább esztétikai, semmint funkcionális):
- Parallel port (nagyon sok jó LPT-s nyomtató van még, ugye?)
- PS/2 egérport (2 USB-portja egyébként is van, meg touch-pad és "joystick"-mifene a bill. közepén)
- DC-IN : na ez az igazán kemény dió
Gondolom ez egy panelon lenne (tényleg egy panelon van?), mivel konkrétan ez a három dolog nincs benne. A terv az, hogy valahogy "hegeszteni" kellene rá DC-IN port-ot, csak nem tudom, hogy hogy kezdjek neki. Mert beforrasztós aljzat még lenne is, de nem is itt állt meg a tudományom.
Tehát olyanok válaszát várnám, akik rendelkeznek a fenti lapotohoz hasonló teljes(!) konfigurációs masinával, hogy avassanak be, hogy hogyan néz ki az elekronika (nekem hiányzó része) a DC-IN port-tól az alaplapig, illetve hol kellene keresni a megfelelő csatlakozási pontokat?
Még annyi, hogy a gép állítólag egy évig állt egy szekrény polcán szétszedve, szóval az aksi is full le van merülve. Azt se tudni, hogy működik-e, de azért jó lenne ha életre lehetne hívni valahogy.
/mazursky
- Tovább (hiányos Compaq evo n610c)
- 3399 megtekintés