MSI laptop szervíz (sürgős)
Szevasztok
Történt egy kis baleset. Barátnő otthon, skypeolás közben leöntötte az MSI Windjét teával. A beszélgetéssel nem volt semmi gond, letörölte (ahogy mondta, jutott a billentyűzetre is) és használta tovább. Utána, kikapcs, aztán ma reggel ír sms-t, hogy nem megy a gép billentyűzete, a gép bekapcsol mondjuk (azt mondta, h furán viselkedik a win, ez nem tudom mit jelent pontosan, de el tudom képzelni).
Ez természetesen nem garanciális, de sürgősen szervízre lenne szükség, kinek milyen ötlete van? Több oldal is arra utal, hogy az Albacomp intézni az ilyen ügyeket. Kérdés: tudja valaki mennyi ideig tart náluk az ilyen, nem garanciális szervíz? (ahogy elnézem billentyűzetcsere az minimum befigyel) Érdemes az ilyet máshol megcsináltatni?
Ki milyen tanácsot tud adni, a minél gyorsabb javítás érdekében?
Előre is köszi, azért kérdem itt, mert én jelenleg írországban vagyok, így kicsit nehézkes 1, a kommunikáció
2, a személyes segítség.
[Update]: anno az edigitalban vettük, az ő szervizük pl. milyen gyors?
[Update2]: a noti még garanciás, így ez egy elég szar dilemma: 1, vagy a szakszervíz cseréli ki (lassú és drága, de a garancia marad) 2, vagy hozott alkatrészből valaki segítségével kicseréljük (olcsó és gyors, de ugrik a gari). arr, utálom az ilyen helyzeteket. este meglátjuk, hogy segített-e neki az egész napos száradás, akkor jelentkezem megint.
- Tovább (MSI laptop szervíz (sürgős))
- 4314 megtekintés