Notebook, laptop, mobiltelefon ...

Laptop tapasztalat Acer Aspire 5739G-874G50MN

Hello

Esetleg van valakinek tapasztalata a lenti laptoppal. Természetesen Linux alatt. Wifi ilyesmi megy-e.

Acer Aspire 5739G-874G50MN
15.6" LED CB
Core2Duo P8700 (2.53GHz, 1066Mz FSB, 3M cache, 25W)
NVidia GeForce GT 240M 1024MB DDR3
2x2GB DDR3
1x500GB S-ATA
DVD-SuperMulti
Acer Nplify™802.11a/b/g/Draft-N
6 cell battery
HD CrystalEye camera
HDMI
5in1 card reader
eSATA port

Fu-Si Laptop DC tápaljzat csere - otthon/hol/mennyiért??

Van egy jópár éves Fujitsu-Siemens Amilo M1450G laptopom aminek a gépházban lévő DC tápaljzata megadta magát. Az elmúlt 1 hétben már csak mozgatások után volt érintkezés, na mára ez is megszűnt.
Szétszedtem a gépházat és megtaláltam a DC bemenetet is, egy kis lapon van rajta az ethernet és VGA csatlakozóval. Több helyen el van repedve a tápaljzat műanyag háza, ugyanakkor a lapon nem láttam forrasztás hibáját.

Képek itt: http://www.box.net/shared/c0vla0gxu5

Kérdés, hátha valaki járatos ebben a témában:

Hol lehetne beszerezni ilyen tápaljzatot és akkor kicserélem itthon?
(Elkezdtem google-n keresgélni de még nem sok a siker)

Hol vállanák a cserét alkatrésszel reális áron!
(találtam egy oldalt ahol 16000 és 24000HUF pénzért vállalják a cserét. Gondolom maga az alkatrész néhány 100 forintos.)

kösz

megrepedt iphone kijelző

Sziasztok

Történt ma az, hogy kiesett a nadrágzsebemből ebéd közben az iphone-om, és megrepedt a kijelzője.
Normális szék magasságból pottyant le, laminált parkettára.
Vigyáztam rá, ez volt az első esése.

Még van rá 3 hónap garancia, szerintetek van esély rá hogy foglalkozzanak vele valamelyik T-pontban?

AMD Athlon II Dual-Core M300 túl forró

Üdv!

Hasonló cpu-t birtokló notival rendelkezők segítségét szeretném kérni. Friss live rendszereket (linux mint 8, opensuse 11.2) próbálva vettem észre h sajnos eléggé melegszik a rendszer. Kicsit utána járva a /proc/acpi -ben lévő cpu infókat olvasva a cpu nem kapcsol c1e állásba, azaz nincs használva az energiatakarékos funkció.

Valakinek van tapasztalata / megoldása erre a problémára?

Eldobható mobil internet

A főnököm szeretne eldobható mobil-internetet.
Azaz bemegy valamelyik szolgáltatóhoz és vesz 1 db 5000 Ft-os, vagy 10000 Ft-os egyszeri internetet, ami tartalmaz n napon át x MB forgalmat. Amikor ezt elhasználta, akkor vesz másikat, esetleg a régit feltölti és újból használja.
A lényeg nem akar szerződéssel vacakolni. Megveszi, kifizeti és használja.

Létezik ilyen?
Én a 3 mobil szolgáltató honlapján csak normál, illetve prepaid előfizetéses mobil internetet találtam.

Úgy tudom anonim mobil telefon sincs Magyarországon, ezért kétlem, hogy ilyen mobil internet lenne, de hátha valaki tud ilyet?

T22 SecurityChip tartalom

Sziasztok,

ha valaki rendelkezik a tárgyban említett eprom tartalommal, akkor nagyon megköszönném,
ha tudna küldeni. Budapesten lévő működő T22 es is játszik, mivel 5 perc alatt ki lehet olvasni.
Természetesen honorálnám valami nem túl nagy dologgal. Egy ismerősöm T22 esét forrasztottam újra
és nekem csak T20 as tartalmam van, amit beleírva nem igazán indult el...

Amúgy, ha valakit érdekel kicsit komolyabban, akkor ez a helyzet: http://t-20.blog.hu/

Előre is köszi a segítséget!

Albacomp 8258i

Üdv!
A fent említett notebook-hoz keresnék user manual-t.
A probléma, hogy kilazult a csatlakozó, viszont úgy kéne szétszedni, hogy ne nagyon látszódjon.
Csavarok eltávolítva, de a legózás nem hozott eredményt, azaz fogja valami valahol ami pattintva van valahol :)

Neten nem találtam :/

pch

Hardverproblémás laptop?

A problémás eszközön nem tudok sem memóriakártyát olvasni, sem dvd-t írni:(
Kártyaolvasásnál miután a fájlkezelő (dolphin) megnyitja, pár bélyegkép megjelenése után összeomlik, és lecsatolja az eszközt, majd egy-két sec. után visszacsatolja. Újabb megnyitási kísérletnél szintén ez a szitu. Ha krusaderrel csinálom, ott is ez történik, pár fénykép másolásra kijelölése után lecsatolja a kártyát.
Dvd írásánál elrontja a lemezt, ha meg szimulációt futtatok, ismeretlen hibakód (254) leáll. Pár hete egy egész éjszakán át futott a memtest, de nem volt hiba.
Kubuntu 9.10 van a gépen.Most nem tudok lementeni semmit a merevlemezről dvd-re, és a memóriakártyák is tele lettek az ünnepek alatt. Mi lehet a hiba? Segítsetek légyszi!