Notebook, laptop, mobiltelefon ...

MSI 12" noti szerelés

Van itthon egy MSI S262 12"-es notebook, aminek a hangkimenete már nem szuperál igazán, valamint a beépített hangszórók is kontaktosak. Mivel én nem értek ehhez a kis méretű elektronikaszereléshez, ezért keresek valakit, aki Budapesten el tudná vállalni a javítását. Garancia már rég nem játszik, valamint az MSI itthoni szervizéről sok jót nem hallottam.
Feltételezésem szerint csak az anya csatlakozót kellene kicserélni, és esetleg a hangszórók vezetékét helyrerakni, ez utóbbi annyira nem fontos.
Első körben szeretnék kérni nagyjából várható költségeket egy ilyen szerelésre, azért nem adnék mindent érte, de egy kis pénzt megérne nekem. :)

Lenovo óccó laptop tapasznyalatok (g550g)

Kinéztem a fentebbi laptopot az euronicsnál. Tudom, fúj gonoszak, és neten sok olcsóbb ajánlat is van rá, de ezen nem akarok vitatkozni. Kérdésem inkább az, hogy miként szuperálnak ezek az alsókategóriás lenovok. Neten elég eltérőek a vélemények, még azt sem sikerült kiderítenem hogy ez most a 3000-res széria, vagy az új IdeaPad családhoz tartozik. Tapipadról olvastam, hogy szörnyű (g550) alps féle ráadásul.

Bocs ha kicsit kuszára sikeredett, mobilon és buszról nem megy szebben :)

Szuper-alacsony fogyasztású, mini szerver

Sziasztok!

Tudom, hogy nem teljesen illik ide a téma, de "szerver-hardver" témakört nem találtam. Keresnék egy ehhez hasonló olcsóbb (20-30eFt) és itthon is könnyedén beszerezhető alacsony-fogyasztású (max 10W) előre szerelt mini-számítógépet itthoni routernek és fájlszervernek. Nem ártana, ha a specifikációi hasonlóak lennének, mint a fit-PC1-nek (fontos: VGA kimenet, 2 LAN, minimum 2 USB). Használt cucc nemigazán érdekel, ezért sem tettem az adás/vétel topikba, újonnan beszerezhető termék érdekelne, garanciával.

Ötlet?

Köszike
hajbazer

[Megoldva] Igazságügyi szakértő kerestetik mobilkommunikáció terén

Egy barátomnak mobilinternettel kapcsolatban (Windows Mobile) szüksége lenne egy szakvéleményre peres ügyben, privátban kérném a jelentkezést.

---

Mindenkinek köszönöm, aki jelentkezett vagy ajánlott valakit, már intéződik is az ügy.

Értékesítői célokra keresek mobilis gépet

Segítségeteket kérném [netbook|tablet pc|pda|...] keresésében.

A leendő gépeket értékesítők, terítők használnák azonnali rendelésfelvételhez, értékesítéshez.

Követelmények:
- min. 7" display
- HSDPA/3G (!)
- WIFI
- touch screen
- min. 4h akku idő
- (opcionális) GPS

Az eszköz gyakorlatilag csak két alkalmazást fog futtatni (böngésző + levelező kliens).

Előre is köszönöm a tippeket, tapasztalatokat!