Notebook, laptop, mobiltelefon ...

MSI GX600-214HU megjelenítő probléma

Hello!

Írok ide is, hátha összefutott már valaki ezzel a problémával és tud nekem segíteni. A héten jött vissza az albacomp msi szervízből a gépem, alaplap és vinyócsere volt. Tegnap raktam rá linuxot és win 7-et, tökéletesen működött. Aztán ma reggel bekapcsoltam, nincs kép.

Első próba: hdmi porton külső monitorra, szintén semmi.
Második próba: vga porton külső monitorra, megy.

Viszont bootolásnál csak a vga porton tolja ki a jelet (beépítettre ott se). Bios factory és EC reset sem oldotta meg a problémát. Valami ötlet? Valószínű, hogy visszaviszem a szervízbe (még garanciális), mert még 'valami' lötyög a házban.

Az iPhone-ok negyede két éven belül tönkremegy

http://www.hwsw.hu/hirek/44794/apple-iphone-okostelefon-megbizhatosag.h…

Valóban ennyire rossz minőségűek az Apple iPhone-ok?
Gondolkoztam iPhone 4G vásárlásán, de előbb az antennaproblémák bizonytalanítottak el, majd infós-cikkek között olvasva a régebbi típusokról sem alakult ki jó kép. Az üvegkijelző nem tűnik jó ötletnek. A mostani Nokia telefonom már emeletnyi magasságból is leesett, mégsem törött össze. Nektek milyen tapasztalatotok van?

Álmaim okostelefonja

Bitvadasz blogbejegyzése adta az ötletet, hogy össze kéne szedni, kinek milyen lenne az álmai okostelefonja, hardver és szoftver tekintetében. Mivel tét nélküli a dolog (nem feltételezem, hogy bármelyik telefon designer innen merítene ötletet), lehet ész nélkül ötletelni.

Pl. nekem valami ilyesmi tetszene:
Hardvare:
Kijelző: 5" 480x800 mert bumszlik az újjaim és pocsék a szemem
Touchscreen: túlméretes rezisztív, tehát érzékelne az aktív képernyőterületen kívül is.
Proci: PPC @ 800MHz
Video: OpenGL, MPEG4 hw támogatás, valószínüleg Radeon alapon (Lásd: OS választás)
Memória: 256 vagy 512 MB
Flash: 2GB
Audio ki-be: 3.5mm sztereo
Periféria: 8 gomb a széleken, hogy kesztyűben, koszos kézzel is kezelhető legyen.
USB: 4x2.0 micro csatlakozó
Wifi: 802.11b/802.11g
Bluetooth: pipa
Infra: Irda+bitbang opció
LAN: 10/100/1G donglevel
Giro: 3 tengelyes
GPS: ublox
Háttértár: microSD
Kamera: 5Mpx előre, toldógyűrűvel a házon, 1.3 Mpx hátra
Hálózat:850/900/1800/1900 GSM,EDGE,UMTS,HSDPA
Extra: Zseblámpa, dokkoló csatlakozó (Svideo, digitális audio kimenet, extra akku csatlakozó)
Akku: 3000mAh LiPo

Szoftver: AOS4.x touchscreen interfaccel,Java támogatással.
Modemként/Mobil routerként/AP-ként való használat támogatása, korlátozás nélkül.
Alap irodai és webes alkalmazások.

Design:
Méret: 150x70x23 (igen, ezzel már embert lehet ölni.)
Ütés, porálló gumiburkolattal megerősített alu ház.
Két hosszabbik oldalon gombok, alattuk kétoldalt egy-egy micro-usb csatlakozó, a jobb oldali felett a micro-SD slot, bal oldali felett LAN dongle csatlakozó, alatta mikrofon, fülhallgató csatlakozó.
A készülék felső, keskenyebbik végén a harmadik micro-USB, irda, zseblámpa és két süllyesztett MMCX csatlakozó külső antennákhoz.
A készülék alsó, keskenyebbik végén dokkoló csatlakozó.

Nektek milyen lenne az igazi?

Charge only funkcio lathatosaga

Udv!

Ket hete megerkezett varva-vart Dezsokem (HTC Desire). Minden nagyon szep, minden nagyon jo, kiveve, hogy szegeny eleg hamar seggere ver az akksinak (mondjuk azert taperolom is eleget..).
A lenyeg az, hogy szeretnem tolteni a munkahelyi gepemen, de sajnos a ceges IT policy szerint tilos barmit is a gepre kotnom. Kerdes: eszlelheto-e a telefonom, ha radugom a gepre, de a "charge only" funkcit valasztom?

Bugyuta kis kerdes, de talan valaki megszan! :)

Elore is kosz!

WinMo programok

1.:Miután a Skype nem hajlandó WinMo-ra klienst kiadni a továbbiakban, ezért a kérdés adott: mivel lehetne helyettesíteni, ami jobb esetben free és kezeli a Sykpe- ot, esetleg más üzenetküldőt is?

2.: Van-e valakinek tapasztalata az -SPB termékein kívül- komplex stuffokkal, amikkel helyettesíthető, avagy lecserélhető a gyári WinMo felület?

android tapasztalatok

Sziasztok!

Mobil csere előtt tájékozódom és tapasztalatokra lenne szükségem,
a jó döntés meghozása előtt!

Amit kiszemeltem: http://galaxy-spica.samsung.hu/galaxy-site.html

Androidos telo és tudásban/árban is jónak látszik.

ha valakinek már van ilyen, kérem ossza meg tapasztalatait.
1. Milyen egy symbianos teloval összevetve(pl E51)
2. mennyit bir az akksi, gps, netezés.
3. netezés(böngészés, mail, stb)
4. wifi

most nem jut több eszembe.

Köszi

szerk.
modemként linux alatt műxik-e(mennyire munkás a beizzítás)?