Notebook, laptop, mobiltelefon ...

[Keres:] (Müködésképtelen?) Nokia 3510 telefon

Szia,
felesegemmel mindkettonknek ilyen "nem-mai-darab" telefonja van es sajna az ovenek a napokban szetment a billentyuzete. Budapesten keresek tehat olyan (akar mukodeskeptelen) Nokia 3510-es telefont, amely aug. 7 es 21 kozott pl. csokiert atveheto lenne. Persze alternativ megoldas lehetne, hogy olyan boltot keresek, ahol lehetoleg fillerekert tartanak meg ilyesmit...
Elore is koszonom,
Pelibali

[melyik] low-end notebook-ot?

Helló!

Rokonom kért meg, hogy nézzek neki _olcsó_ notebook-ot. 110ezer Ft körül kéne lennie.
Eddig ezeket néztem ki:

- Acer Aspire 5532-312G16MN
- LENOVO IdeaPad G550
- TOSHIBA Satellite L450-16U
- Lenovo ideaPad U350
updated:
- HP Compaq 615 (VC289EA FD)

Van valakinek tapasztalata valamelyikről? Melyiket lenne érdemes (/elkerülni)?

Processzor/videovezérlő szerintem mindegy milyen van benn, amire kéne, az megy mindegyiken. Inkább olyan tényezők döntenének, mint beépített webkamera/kártyaolvasó/bluetooth/több garancia, stb.

Esetleg ha valaki tud jobb alternatívát, az is jöhetne.

(Olyan válasz nem érdekel, hogy egyiket sem, gyűjtsön még hozzá x csilliót, stb...)

Köszönöm.

Android készülékkel rendelkező tesztereket keresek!

Üdv mindenkinek!

Tesztelőket keresek egy kis programhoz, ami újra szkennelteti a rendszerrel a média fájlokat (ez sokszor szükséges ha a készüléken fájlkezelővel, vagy ftp programmal módosított fájlok nem jelennek meg a galériában vagy a zenelejátszóban)

Nem találtam olyan hasonló célú programot ami nem igényel plusz "kattintásokat" az indítóikon megnyomása után, tehát itt a végeredmény: http://iwstudio.hu/~u-foka/ReScan/ReScan-1_1.apk

Ami érdekelne hogy a megjelenő ablak minden esetben eltűnik e magától a szkennelés végén, illetve hogy a galériából hiányzó fájlok megjelennek e utána...

Ha lehet írjátok meg a gépek típusát és android verzióját!

Előre is köszönöm :)

[KÉRDÉS] Netbookot keresek

Üdv

nézegettem ebayen, meg hivatalos notebook elosztó helyeken netbookot magamnak, de nem találtam megfelelőt

minimum igények:
10-13"(1366x768) kijelző
1.6 Atom CPU (HT)
2GB RAM
250 GB HDD
Beépitett 3G modem esetleg GPS
Normális billentyűzet pl: dell 1110
6 cellás aksi min. 6-8 órás készenlét

Ez a minimális elvárás, ha többet tud, annál jobb.

Van ma a piacon olyan netbook amely kielégíti a fent felsorolt követelményeket?

Fujitsu-Siemens Amilo K7610W tápot keresek

Hello!
Keresek működőképes FuSi Amilo K7610W-hez tápot, vagy valami azzal kompatibilis dolgot. Nem tudom, mi ára van egy ilyennek, de pápai számtechboltokban nem találtam ilyesmit. Link is megteszi, ha valaki tudja, hol érdemes az ilyet keresni, a (nem túl hosszú) keresgélésem során én nem jártam sikerrel.
Előre is köszi.

Kép a jelenlegi, nem működő tápról: http://kepfeltoltes.hu/100713/2010-07-12_18.47.18_www.kepfeltoltes.hu_…
csatlakozóról nincs kép

[Megoldva] Albacomp elemcsere

Rokoni körből kaptam egy megbízást Albacomp notebook (Activa Eco Mobil Infinity V2) elemcserére. Első körben megnézve a készüléket, arra a következtetésre jutottam, hogy az elem a billentyűzet alatt lehet. Sajnos nem találtam sehol szerviz kézikönyvet, így lövésem sincs, hogyan lehetne levenni a billentyűzetet. A tulaj bevallása szerint garanciális korában már volt egy elemcsere, amit a szakszerviz 2 hét alatt oldott meg. Ezért gondolt maszek megoldásra.
Valami tipp, ötlet? Egy link is nagyot lendítene az ügyön.Kiegészítés:
dasync ötlete alapján (Clevo M660) sikerült a billentyűzet levétele. Nincs ott az elem, tehát rosszul tippeltem. Hol lehet? Esetleg a processzor hűtőrendszere alatt?

Megoldás (mások okulására):
A Jason által linkelt helyen megtalálható az elem. Nem sokat tévedtem: a billentyűzet alatt van. Csak nem a föld felé, hanem a touchpad mellett. A hozzáféréshez atomjaira kell szedni a gépet. A rajz alapján rosszat sejtettem, és a sejtésem beigazolódott. Nem foglalat van, hanem egy zsugorcsőben lévő elem vezetékkel és csatlakozóval szerelve. Viszont ha már szétszedtem a gépet, akkor tettem egy kis pasztát a hűtő alá, így 6--8 fokkal csökkent a proci hőmérséklete.

Lg Layla-t (gm750) vennék. Winmo 6.5 magyarítás létezik?

Véleményeket várok, hogy megéri-e venni ezt a smartphone-t?
Mivel van wifi,gps benne szimpinek tűnik. Zenére van külön masinám , az nem fontos.
Nincs hatalmas ára. Ez pozitivum nálam, hisz nincs kedvem kiadni 45enál többet
mobilért, amit akár egyik naprol másikra elveszhet. (Ráadásul ami eddigi mobilom volt 3500c (nokia) a szerviz egy nagy rakás kaki volt, maradjunk annyiba.)
Viszont egy dolog zavar. Az OS angol.
Nem mintha nem menne angol, de mobilon megszoktam a magyar nyelvet.
Létezik valamilyen módja hogy magyarosítani tudjam?
Szivesen megpróbálkoznék vele ha lehetséges :)
Ha nincs hát akkor megszokom :D