- Kocka a konyhából: sütés nélküli "sajttorta"
 - Kocka a konyhából: 17 perces csilisbab
 - Kocka a konyhából: Tarjapác
 - Kocka a konyhából: Tepsis krumplis izé
 - Kocka a konyhából: Hideg, tejszínes gyümölcsleves
 - Kocka a konyhából: cupcake (muffin)
 - Kocka a konyhából: padlizsánkrém
 - Kocka a konyhából: Zellerkrém leves
 - Kocka a konyhából: insalata caprese
 - Kocka a konyhából: lazac alufóliában rozmaringos tepsis burgonyával
 - Kocka a konyhából: carbonara spagetti
 - Kocka a konyhából: spagetti tenger gyümölcseivel
 - Kocka a konyhából: újévi lencsefőzelék füstölt, főtt csülökkel
 - Forralt bor
 - Tiramisu (az egyik kollégám saját bevallása szerint évek óta e recept alapján csinálja ;)
 - Bazsalikomos pulykamell tésztával
 
- 5225 megtekintés
 
Hozzászólások
Én a gasztrónómia iránti éhségemet nem a hup-ra írtam ki magambol :D , de remélem találtok hasznos dolgokat benne, igaz még eléggé gyerekcipőben jár: http://kockasutik.grelution.com
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
 
Egy cseppet lassu a link... oke, tetulassu.
--
Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. - A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
 
Nálam egyből bejött:
Service Unavailable
HTTP Error 503. The service is unavailable.
:D
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
 
yep, kicsit szar a hosting, kell egy jobbat keressek :/ Koszi az infot!
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
 
Egy jobbat talan tudok. Keress fel.
--
Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. - A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
 
Vegre lejott. Par jotanacs:
 - Mindig ird le, hogy kb. mekkora mennyiseg lesz a recept pontos kovetese soran. Jo tudni, ha az ember nem ket szakajto sutemenyt szandekozik sutni, es nem mindenkinek van akkora tapasztalata, hogy ranezesre megmondja, hogy ebbol kb. mennyi lesz.
 - Szamomra furcsa es erthetetlen bug, hogy bizonyos é es á betuk vastagok lesznek a cimekben, masok nem. Talan a skin hibaja, talan bongeszoproblema (Google Chrome), nem tudom. De legalabb nem konzekvens.
 - Neha nezd at a hozzavalokat, hogy minden benne van-e, ami a receptben emlitesre kerul.
 - Nem rossz, ha lekozlod a fokszamhoz kotheto gazsuto fokozat erteket. Bar rengeteg tablazat van a neten, igenyesebb lesz tole a recept. Es nem mindenki sut villanyos sutovel. Neked is konnyebb lesz, ha egyszer veletlenul gazsutovel kell sutnod. Ez utolag is hozzaadhato, amikor raersz.
 - egyesevel
 - héját
 - figyelj oda a vesszohasznalatra
 - Receptnek azt add meg, ami alapjan sutottel, ne azt, amit olvastal. Linkeld be, ha egy meglevo receptet tuningoltal fel, de ne a megjegyzesekbol kelljen bogaraszni, hogy akkor most hany deka liszt meg cukor.
 - En szemely szerint rettenetesen utalom az "egy reszet" kifejezest. Melyik reszet? Ket kristalyt? A felet? Ket kristaly kivetelevel az osszeset? Nagysagrendileg azert meg lehet mondani, hogy az adott mennyiseg fele elment ebbe a fele meg abba.  
Konyhai tipp: en csomagolt vanilias cukor helyett vaniliaruddal atszurkalt cukrot hasznalok. Egy nagy kavesuveg kb. haromnegyedig van cukorral, ebben van par (2-3? nem tudom, sose szamoltam) vanilia rud, ha jol remlik, akkor kettevagva. Par het alatt nagyon finom vanilias cukor lesz belole, es sokkal olcsobb, mint a Dr 5ker.
--
Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. - A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
 
javasolnám, hogy csatoljanak képet a versenyzők.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
 
A legjobb alfórum a HUP-on :-).
Lassan én is contribute-olok.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni