Hozzávalók (körülbelül 10 szelet tarjához)
- 2 dl étolaj vagy olívaolaj
 - 2 evőkanál mustár
 - 2 evőkanál vegyes méz
 - 2 gerezd fokhagyma nyomón átnyomva (lustáknak granulátum)
 - 1 kávéskanál őrölt gyömbér
 - 1 kávéskanál őrölt szerecsendió
 - frissen őrölt feketebors
 
Elkészítés
Az összetevőket - kezdve az olajjal és a mustárral, majd folytatva a mézzel -, egy kisebb tálban összekeverjük.
Alkalmazás
A tarjaszeleteket a páccal bekenjük és pihentetjük. Hogy meddig, az ízlés (és szükség) kérdése. Aki tudja, a sütés előtti este pácolja be a húst és tegye a hűtőbe egy jól záródó edénybe. Akinek gyorsan kell, az a sütés előtt legalább 1-2 órával kenje a hússzeletekre.
Jó étvágyat!
- trey blogja
 - A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
 - 1050 megtekintés