Elővettem a már jól bevált padlizsánkrém receptemet és eldöntöttem, hogy csinálok egy vájlinggal. Az elképzelést tett követte, így két nagyobb padlizsánból elkészült a stuff. A korábbi recepthez képest került bele egy kis fokhagyma, ami valahogy a javára vált. Az előbb egy ültő helyemben bevertem az egészet kétszersülttel. Sajnos, ha az ember elkezdi, nem lehet abbahagyni.
Estére viszont össze kellene dobni még valami zöld salátát egy kis fetával vagy mozzarellával. Azt hiszen, hogy le is kotródok gyorsan sarki szupermarketbe a hozzávalókért...
--
A hozzávalókat beszereztem, készítek egy kis Insalata Caprese-t.
- trey blogja
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
- 1512 megtekintés
Hozzászólások
Legjobb akkor, ha a padlizsan kulsejet fa/szen alapu tuzon piritod kormosra :)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni