gyuri23 blogja

I(di)OT ötletek, amiből milliárdosok leszünk

Mivel még nagyon új az IOT, rengeteg lehetőség van az innovációra, ezért én sem akarok kimaradni belőle. Már ki is találtam valamit amivel betörhetünk a piacra, ehhez keresek olyat, aki megcsinálja, mivel gondoltam, én csak az észt osztom. Szóval a „termék”, amihez programozót és gyártót keresek:

Pottenger macskái

Dr. Francis Marion Pottenger 1932 és 1942 között végzett közel 10 évig tartó majdnem 1.000 macskán végzett kísérlete, a mai napig méltatlanul kis figyelmet kapott, pedig jelentősége messze túlmutatott a korán, több megállapításával a mai napig nem tudott, illetve nem akar mit kezdeni a tudomány, és a vizsgált téma emberi kutatása jelenleg is tabunak számít. Már az epiginetika létrejötte előtt felismert olyan jelenségeket, amire csak jóval később figyelt fel a genetika.

Annak bizonyítása, hogy az ember növényevő, avagy mi is a tökéletes étrend.

Ha most itt vagy bedőltél a kattintásvadász címnek. Valójában semmit sem akarok bizonyítani és fogalmam sincs milyen a tökéletes étrend, sőt szerintem olyan nincs is, legalábbis minden emberre egyszerre egyszerre érvényes biztosan nincs. Viszont, számtalan diétát, táplálkozási „rendszert” kipróbáltam saját magamon, nagyjából 20 év alatt, és el tudom mondani, hogy mit ne csinálj, mi az ami működött nekem a gyakorlatban és mi nem.

A kapitalizmus állatorvosi lova: Boeing 737 MAX

Mivel magam is repülök, ezért a repülés történéseit kiemelt figyelemmel kísérem. A repülőgépgyártás az ipar csúcsteljesítménye, az ott zajló technológiai, gazdasági, és a most górcső alá kerülő politikai folyamatokból sok mindenre lehet következtetni, többek között a társadalmi rendszerük állapotára is.