Orosz–ukrán háború #20

Hozzászólások

November 5-én kiderül, hogy hogyan tovább

hup.hu##article[data-comment-user-id="16401"]

hup.hu##article[data-comment-user-id="4199"]

A mi idozonankban a leghamarabb is Nov 6. De attol fugg, hany napig szamoljak a szavazatokat. Negy eve elegge szoros volt harom lenyeges korzet is, hetekig nem volt hivatalos eredmeny sem. 8 eve masnap reggelre boven egyertelmuen tudtuk, hogy nem kellett volna Mrs Clinton javara elcsalni a demokratak elovalasztasat...

Csaxólok: Oroszország tekinti magát a Szovjetunió jogutódjának. Paradox módon logika nélkül, mert Oroszország 1991 december 12-én kikáltotta függetlenségét a Szovjetuniótól, aztán Üzbegisztán maradt a SZU tagja. Pár nap múlva Oroszország mégis csak "visszapofátlankodott" a kondér közelébe, és megszavaztatta, hogy mégis csak ő legyen a SZU jogutódja. Ezért lehet ma Oroszország a ENSZ BT állandó tagja.

Mielott meg: az europai orszagok tobbsegenek lakossaganak tobbsege is USA penzbol fizetett propagandistak alapos munkaja miatt gondoljak azt, hogy jo helyen vannak az adoeuroik az ukran katonai szamlakon...

Az elbaszott Budapest Memorandum (igen, az egy szerzodes, ami vegul osszehozta, hogy minden abban erintett fel rosszul jarjon) szovege alapjan ez csak a britek es USA feladata kene legyen.

A kedvencem, amikor azzal ervelnek, hogy "majd kihagynak minket (magyarokat) a 'csunya viselkedesunk miatt' Europa ujjaepitesebol".

1. Senkit nem hagynak ki egy ilyen business-bol akinek penze van, es senki nem lesz benne, akinek nincs penze ilyesmibe fektetni - szabad piac ugye...

2. Szoval olyan allapotban lesz, hogy boven lesz rajta mit ujraepiteni es abba befektetne - konkretan ez egy terv resze.

Kényszersorozás Ukrajna:

2 papot vittek el Kárpátaljáról, Iza településről (Huszti járás).

Fekete símaszkot és katonai ruhát viseltek, valamint géppisztoly volt náluk, akik kényszer sorozták a papokat.

Az emberek - több százan voltak - felmentek Husztra és a toborzó iroda előtt tüntettek a papokért.  A toborzó iroda bejáratához 5 géppisztolyos katonát állítottak, hogy védjék a tömegtől az irodát. A katonák szintén fekete símaszkban voltak, hogy arcuk ne legyen felismerhető.

Iza településen is volt tüntetés a tüntetők lezárták a főútvonalat. Végül 2 nap után elengedték a papokat - mert pattanásig feszült a helyzet.