McLaren-Reanult

 ( trey | 2017. szeptember 15., péntek - 15:05 )

Immár hivatalos!

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

A hír kapcsán megszólalt a Forma-1-et az év elejéig irányító Bernie Ecclestone is, aki kétli, hogy a partnerváltás után sokkal jobb helyzetbe kerül a wokingi csapat.

“A Renault-üzlet megköttett. Alonso maradása nagyszerű hír. De azt nem tudom, mitől lesz jobb a McLarennek a Renault-val, mint a Hondával volt. Nem a Honda hibája volt, hogy nem mentek a dolgok, hanem a McLarené. A közös munka helyett minden áldott nap veszekedtek velük valamin, ami elég ostobaság volt” – mondta a 86 éves üzletember.

Ecclestone egy 86 éves üzletember, aki szokott hülyeségeket beszélni. Egy biztos, a McLaren nem tudott a japánokkal eredményt felmutatni, mindegy, hogy kinek a hibájából. Ilyenkor - még ha Ecclestone-nak igaza is lenne, hogy nem a japánok hibája (szerintem nincs) - jobb elválni és megpróbálni újrakezdeni mással.

--
trey @ gépház

Az lesz a csúnya, ha a McLaren nagyon kikap az összes Renault motoros csapattól. Jövőre meglátjuk mennyire jó még az aerodinamikai részlegük. Sejtésem szerint a gyári Renault és a Red Bull mellett labdába se rúghatnak majd.

Akkor megérett a pusztulásra.

--
trey @ gépház

A mai edzést elnézve nem olyan rossz a MCL kasznija.