trey blogja

Már?!?!

A Marvel 2008-ban indította el filmes univerzumát a Robert Downey Jr. főszereplésével készített Vasemberrel. Azóta az Örökkévalókkal bezárólag már 26 filmre duzzadt a lista, köztük olyan gyengébb alkotásokkal, mint – mondjuk – a Thor 2 és a Marvel Kapitány.

Mit nézek most #9

Egy igazán érdekes doku azoknak, akik imádják az ID Discovery-t. A sztori az IDD-n is ment, de összesen két részbe sűrítve. Itt most 2 évadban, évadonként 10 epizódban. Betekintést az USA igazságügyi rendszerének működéséről stb.

Keanu ajándéka

Ha már annyit Rolexeztek, legyen miért ... Tessék:

Hálája jeléül a forgatás végén meghívta az négytagú kaszkadőrcsoportot egy ünnepi vacsorára a párizsi Le Bistro Paul Bert-be, és mind a négy fenegyerek kapott tőle egy 10 000 dollár (több mint 3 millió forint) értékű Rolexet, egyedi, névre szóló gravírozással.

A talán leghíresebb, Submariner névre hallgató Rolex-modell 2020-as verzióját kapták, ami a világ egyik legnépszerűbb luxuskarórája. Nem véletlenül – tényleg ikonikus darab.

Crash test: Tesla Model Y VS VW ID 6 CROZZ

A múltkori folytatására:

A Model Y vezetőoldali ajtaja kézzel nem volt nyitható, mert a hátrafelé mozduló zsanéroktól összefeszült. Karambol után csengő füllel, szédülve, sokkosan, zúzódásokkal átmászni egy másik ajtóhoz nem valami jó móka. Az A-oszlop (az első szélvédőoszlop lába) megrogyott és hátra mozdult, és több helyen megroppant a tetőív héja is. A küszöb felnyílt és meggyűrődött. Ami a legrosszabbul néz ki: a padlólemez és az aksi takarólemeze is hullámosra deformálódott, azaz tekeredett akkorát a karosszéria egésze, hogy mindent elhúzott. Mindezekkel együtt is sértetlen maradt az utascella, de nagy kérdés, hogy még 10 - 20 km/h esetén mit láttunk volna.

[...]

Ezzel együtt se vegyük el a VW-től, hogy ezt a konkrét kört egyértelműen ők nyerték, és ez nagyon menő.

Link: Amikor a Tesla frontálisan ütközik a Volkswagennel az orrod előtt

Csökkentett mód ON