What It Do Weekly...

http://www.youtube.com/watch?v=ABFKapuW9QY

Majdnem van olyan hülye, mint én. :DDD

Hozzászólások

"s miért írsz olyan helyre, ahol szabadon lehet kommentelni?" - Pont azért.. :D Epic ways to fail.. na ez van.

Én a vége felé viccesnek találom a dobos részt, ahol olyan pofákat vág a csávó, meg ahogy alá van vágva a "Do barrel roll" hang, teljesen jó. Az, hogy neked nem tetszik (vagy esetleg rajtad kívül még néhánynak) az egy dolog, attól még másoknak tetszhet. Engem felvidított, és jót mosolyogtam rajta. Különbözőek vagyunk, ez van, más a humorérzékünk is.
Sok olyan bejegyzés van, ami humor jelzőkkel van ellátva, vagy legalábbis úgy van megfogalmazva, és ennek ellenére nem találtam benne poénos részt, mégse kezdtem kommentben, kérdés formájában kinyilvánítani a nemtetszésemet. Egyszerűen figyelmen kívül hagyom és kész.. Nem rontom el mások jókedvét. Ha viszont más témájú a bejegyzés, például egy szoftveres újításról van szó, akkor oda alap, hogy kifejtem a véleményemet, akár negatív akár pozitív, és azzal legalább senki jókedvét nem szegem. Sajnálom, hogy nem a te ízlésednek megfelelő videót raktam be, ez van. Szerintem jó néha megnézni egy-két ilyen "bohóc-videót", én csak azt szerettem volna, hogy néhányan legalább mosolyogjanak egy kicsit, hogy jól induljon a hétvége.

Mindkettőnknek lenne még mit változni. Persze senki sem tökéletes. Hagyjuk ezt az örökös ellenségeskedést, úgysem vezet sehova. Csak úgy általánosságban: Az építő jellegű kritika mindenkinek jól esik, a leszólással szemben.

Azt a pofont meg úgy ahogy van, mind a ketten megérdemelnénk. :-)

Na peace..
További szép estét, kellemes hétvégét.

Te figyelj már, ne akard nekem megszabni, hogy mit komentelek.
Beírtam, hgoy ebben van-e valami vicces, erre jössz itt kioktatni?
Ej, hülyegyerek, nőljj már fel...
Ha annyit írtál volna, hogy "igen, én jót röhögtem rajta", azzal bőven kifejezted volna, hogy neked ez vicces, nem kell itt litániát írni.

"Azt a pofont meg úgy ahogy van, mind a ketten megérdemelnénk."
Majd egyszer jól pofánbasz téged valaki ha így folytatod.

Szerintem ez a srac videoblogjanak cime, szoval nem igazan lehet atirni. Masreszt, ha nem is nyelvkonyvi angolban, de letezik a kifejezes:

The phrase "What it do" is colloquial speech for the English expressions "How are you doing today" or "Hello, what is going on?" It is also used as a rhetorical question, often clarifying, or re-emphasizing what was just acknowledged. This practice of language is often used by African Americans, or Hispanics.
"Yo dawg, what it do?"
[source]

Nem azt mondtam, hogy a YT linken irja at a $TITLE-t, hanem itt, a HUP-on.

A helyes meg talan akkor a Weekly What It Do lenne... de mindegy is. Ha en szaladok bele ilyesmibe, akkor rakok bele ket csigatamdast (") a cimbe, es egyertelmu.
--


Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant.

Heee, biztos vagyok benne, hogy ezt a videoban levo tagra ertette es nem rad. Erre a kerdesre eleg lett volna valaszkent egy link a fontebbi hozzaszolasodra, ahol elmagyarazod, hogy ez neked miert vicces. Kar mindenfele tragarsagot linkelni, ha kulturaltan is elintezheto.
mellesleg ezt is tudhatnad :)

A sok embernek, aki nem erti: gyakorlatilag erre a belso poenra epit: http://knowyourmeme.com/memes/do-a-barrel-roll
valamint erre a szamra: http://www.youtube.com/watch?v=Xz7_3n7xyDg
(ami lehet, hogy ebben a verzioban ismerosebb: http://www.newgrounds.com/portal/view/321327)
hogy mennyire vicces, ahhoz nem tudok hozzaszolni, de ezen pl. nagyobbat mosolyogtam: http://swfchan.com/1/849/?cm.swf vigyazat, ez is tele van belso poenokkal...