Notebook, laptop, mobiltelefon ...

USB to SVGA

Sziasztok.

Egy notebook-ot (X61) szeretnék két 22-es monitorral használni (1680x1050),
ezert érdekelne, hogy van-e valakinek tapasztalata, használ-e valaki USB-SVGA
átalakítót (Linux alatt természetesen).

Esc

Thinkpad T40 és BCM4318 wifi csatoló

Üdv mindenkinek!
Adott egy T40-es thinkpad, és egy mini pci-os bcm4318-as wifi kártya.
Szétkaptam a gép házát, betettem a kártyát, elindítottam a gépet, és hibaüzenetet kaptam, mely felszólított arra hogy kapcsoljam ki a gépet, vegyem ki az eszközt a gépből, és indítsam újra. "UNKNOWN DEVICE"
Ezután hibátlanul bootolt, wifi kártya nélkül. Kitisztítottam a foglalatot, a kártya érintkezőit hátha az a baj - denem segített.
A kártya biztosan jó, mert bmásik gépben hibátlanul müxik.
Remélem már valaki találkozott ezzel a problémával, és megoldotta már... Google-ben nem találtam semmit erről.
BIOS frissítés nem volt még.Lehet hogy az kellene neki?

lenovo dokkolo geforce kartyaval..

udv!

neztem az advanced dokkolot, amiben elvileg van 2 pci-e hely. kerdes: bele tudok rakni ujabb (9800gt?) kartyat,
jo lesz? :)
kene nekem a plusz kakao :)

kulfoldi forumon volt, ahol irtak, hogy megy barmilyen kartya, volt, ahol meg nem... valakinek tapasztalat?

60 a dokkolo, 20 a kartya, poenbol nem adnek ki ennyit erte.

MSI Wind U120

Sziasztok!

Szert tett már valaki a topicban jelzett gépre?

Úgy látom, hogy néhány nagykerben már lehet rendelni belőle magyar billentyűzettel is, viszont mindenhol csak az eredeti billentyűzetes marketing képeket mutatják róla, így nem tudom megnézni, hogy minden billentyű ott van-e, ahol én szeretném... :)

[megoldva] Notebook kerestetik

Elsősorban munkára szeretnék venni egy notebookot, ill. laptopot - ki minek nevezi -, de csak olyan érdekel, melyek teljesítik a következő feltételeket:

- Processzor frekvenciája: min. 1600MHz
- Memória: min. 1024MB
- HDD: min. 120GB
- Kijelző: min. 15,4"
- Optikai meghajtó: CD/DVD olvasás, opcionálisan írás is
- Modem: van
- LAN: van
- USB: min. 2portos és 2.0-ás USB csatlakozók
- Wireless LAN: Wireless LAN A/B/G
- Bluetooth: opcionális, de örülnék neki
- Videokártya: min. 128MB-os
- Operációs rendszer: opcionális, jobban örülnék neki ha nincs, esetleg Linux szóba jöhet (pénzköltségek miatt)
- Billentyűzet: egyértelmű, magyar
- Egyéb portok: VGA
- Touch Pad: van
- Kártyaolvasó: opcionális, örülnék neki
- Akkumulátor: bírjon ki min. 4órás folyamatos használatot

Ár: max. 265 eFt.

Gyártó: ASUS, DELL, HP. Se több, se kevesebb.
Kíváncsi vagyok arra is, hogy ki hogyan van megelégedve a különböző gyártók notebookjaival és hogy ki mire esküszik és miért?

Nézegettem a HP laptopokat, hát mit mondjak... kinézetre bejönnek, de csak az Asusban merek megbízni. Vajon a HP-ban is megbízhatok?

mobilinternetezni telefonon

Sziasztok!

Van egy internetezésre alkalmas telefonom és egy számlás előfizetésem. Tegnap bementem a pannonhoz érdeklődni, hogy az előfizetéses sim kártyámra (amivel telefonálni szoktam) lehet-e mobil internet csomagot is rendelni.

Némi kavarodás után kiderült, hogy lehet rendelni, de ha internetezni akarok, akkor nem tudnak majd felhívni, mert egyszerre csak az egyik megy.

Két kérdésem volna ezzel kapcsolatban
1.Ez minden szolgáltatónál így van?
2.Ezek szerint ha mondjuk egész nap msn-en lennék mobilinternettel, akkor nem lennék telefonon egyáltalán elérhető?

Köszi.

[MEGOLDVA] Laptop taska lopas ellen

Baratnom korhazba kerult par honapra. Fel nem kelhet, konyveket nem hordhatok be Neki agyba-fobe, szoval bevinnem a laptopjat, de nagyon veszelyes a kornyek (egyik ejjel a nenike arra riadt, hogy egy ferfi all az agya mellett, aznap ejjel egy mobil eltunt, stb)

Szoval valami "lopasbiztos" laptop-tasakot keresek. Valami olyasmi taskat, amit mondjuk szamzarral le lehet zarni es odalancolni egy lakattal az egy labahoz :) (Nem, nem a tobbmillio Ft-os kivitelbol, nem az a lenyeg, hogy felbonthatatlan legyen, csak mondjuk egy pengevel ne lehessen kivagni...)

Valami otlet?

Dell töltő probléma

Van egy Dell Latitude C840 laptop, állítólag az eredeti töltővel. A töltő burkolata törött, de látszólag semmi módosítás nincs az elektronikában. A töltő adatlapján 20v,4.5A szerepel, és a gép indul is vele, de az alábbi üzenetet adja "egy ideje":
WARNING: 70 Watt (20V,3.5A) AC adapter detected. System will not be capable of running in full performance mode without a 90 Watt (20v,4.5A) AC adapter.

Kipróbáltam egy Clevo 20V,6A táppal, és az üzenet azzal is előjön. Vajon a gépben levő elektronika szállt el, vagy a töltő rossz? Egyáltalán miből állapítja meg, milyen teljesítményű töltőt használok?