HUP: van ilyen feature?

Hosszú (több oldalas) threadek esetén ha hozzászólsz a végéhez (azaz nem válasz, hanem hozzászólás), visszarak az első oldalra, és nem dob oda a postodhoz, mint rendesen.

Csak engem zavar?

Hozzászólások

+1
Nem kene ilyen hosszura engedni szalakat, persze a flame-nak nehez utjat allni...
--


()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.

Engem az zavar, hogy ha több oldalas a thread és az új hozzászólásokat akarom látni (Hupper extensiont használok), akkor mivel általában a későbbi hozzászólások vannak a végén a beállításaim szerint (régiek elöl, újak lentebb, threadek szerint), az utolsó oldalra kattintáskor új oldaltöltés következik és a hozzászólásokat ezért már nem jelöli újként. Csak egy apróság és ki lehet kerülni előzetesen a link címének böngészősorba másolásával és pl. "?page=5" hozzáírásával (feltételezve, hogy nem több, mint 5 oldalnyi hozzászólás van), de zavaró.

egy ideje átállítottam, hogy a frissek legyenek az elején, így többoldalasnál nem tűnik el a [new] mire odalapozok – meg mobilos böngészéshez is kényelmesebb.

—-—-—
int getRandomNumber() {
	return 4;//szabályos kockadobással választva.
}		//garantáltan véletlenszerű. xkcd

1 soros Greasemonkey szkript megoldja.

ez asszem drupal core retardaltsag, ha jol remlik fixalva van 6-osban, de 7-esben mindenkepp.

Valamikor. Amint az indokolt lesz. Az itt felvetett probléma ezt nem nagyon indokolja, hiszen egy évben max. 3-4 olyan cikk van amihez 300-nál több hozzászólás érkezik. Ennél fontosabb dolog következik majd hamarosan, hiszen néhány héten belül kicserélődik a vas a HUP alatt. Most sokkal fontosabb, hogy ez a projekt zökkenőmentesen záruljon majd le.

--
trey @ gépház