Efika vs. AIGLX vs. Compiz

Addig is, amig a projektek gyulekeznek (nyugalom, mindenki valaszt fog kapni a levelere), eljatszottam a sajat Efikammal kicsit, es megcsinaltam amit idohiany es a technika ordoge miatt sajnos nem tudtunk megmutani a SceneCON 2007-en tartott Efika bemutaton, ez pedig a 3D desktop, mukodokepes allapotban.

Most hetvegen viszont volt egy kis idom, igy osszehoztam, igaz szabvany Debian Etch csomagokkal, ami azt jelenti h. eleg lassu szegeny (foleg a Radeon driver gyengesegei miatt, mert az en gepemben egy low profile R9250 lakik, de ezt az ujabb XOrg-ban elvileg kikuszoboltek mar), meg nem tudja a fullos leguccso Compiz Fusion altal prezentalt effektorigiat, de arra jo moka volt, hogy csinaljak nehany screenshotot. Es egyebkent igy is meglepoen gyors, jobban mondva, annyira nem is lassu, mint vartam. :P

Akkor tehat forogjon a kocka! :) (Katt a kepekre a nagyobb verziohoz!)

Csuhu, dejo, ilyen is van. Hol tart mar a technika. Na megyek gyorsan kikapcsolom, amig nem lesz ertelmes Radeon driver a Debianban... :)

Hozzászólások

Amúgy nem feltétlenül hülyeség ez a kocka, mert ha van virtual desktopod, könnybebben megtalálod, hogy mit hol hagytál. :-)
Inkább az ablakrendezgetésnek van értelme, meg hát annak, hogy mindent a GPU rajzol.
It doesn't matter if you like my song as long as you can hear me sing