Budapest Reptér - IT Helpdesk

Fórumok

Hozzászólások

Szerintem jelentkezz és tedd fel a kérdéseidet az interjún, és akkor majd kiderül hogy téged keresnek-e vagy nem.

ESET és Synology hivatalos viszonteladó

Hivd fel oket es kerdezd meg hogy tanulokent elkezdheted e diak jogviszonnyal suli mellett. 

win-win

A pilotak mocsok gazdagok? :)

A pilótákat, felelősségükhöz mérten meg is fizetik. 2018-ban a Fizetések.hu által küldött adatok szerint az átlagbérük havi bruttó 985 700 forint volt.

Idk, ennyit IT-ben is meg lehet keresni, es ahhoz nem kell 40 millas befektetes:

A 23 hónapos kadét-képzés ára 119.700 Euró, azaz egy jelentős befektetésről beszélünk.

Es ez fapados cegnel, gondolom ott a fizu is fapadosabb, de ez mar csak tipp volt.

Haaat nem tudom, amikor sztrajkolnak, akkor fel szoktak hanytorgatni, hogy miert nem elegszenek meg az atlagosan tobb millios berukkel. Fene tudja hogy mi az igazsag.

A kepzest a pilota sajat zsebbol kell kifizesse (mondjuk hitelbol)? Nincs arra vmi kineveleses folyamat ceges keretek kozott?

miert nem elegszenek meg az atlagosan tobb millios berukkel

Pont fentebb irtam, hogy a tobb millio az <1. :)

A kepzest a pilota sajat zsebbol kell kifizesse (mondjuk hitelbol)? Nincs arra vmi kineveleses folyamat ceges keretek kozott?

Altalaban igen, de biztosan van valami osztondij-fele. Abban viszont biztos vagyok, hogy a legitarsasag nem jotekonysagi szervezet, biztosan nem ingyen kapod a penzt.

Azaz, foleg ha jol valaszt szakot. Egy atlag villamosmernok a szakmajaban akar 15%-al is tobbet kereshet mint egy targoncas. Minusz az a 4-5 ev fizu kieses.

Komolyra forditva, manapsag nagyon meg kell nezni hogy mire adod a fejed. Nem biztos hogy akkora bulika/business foiskolara, egyetemre menni.

echo crash > /dev/kmem

Akkor érdemes átmenni a hídon, ha odaértél: Ha középsulis vagy, akkor megváltozhat a munkahely is, a fizetés is addig, sőt meg is szűnhet az egész munkahely, mire elvégzed az iskolát.

+1 a továbbtanulásra. Ha informatikával szeretnél foglalkozni, és megteheted, akkor (szerintem) tanulj tovább. Egy főiskolán/egyetemen ne múljon semmi később. Ha később erre rájössz, akkor nem kell majd esti iskolában szívni. Később már nehezebb szerintem, és pár év is számít. (türelem a tanuláshoz, türelem az emberekhez, család, szabadidő, stb..)