2.1 asztali erősítő

Fórumok

Sziasztok!

Az asztali gépemnél egy T&V Ratsel 2.1 hangfalat használok, aminek az erősítője kezdi megadni magát. Mostanában kezdte, hogy a mélynyomó felé nem küld jelet, így az néma. Néha ki-bekapcsolással magához tér, de ma először nem sikerült hangot kicsikarni belőle.

Van valakinek ötlete, mivel lehetne pótolni a gazdasági totálkár alatt? Használtan kompletten 20-30k körül beszerezhető, szóval ennél lényegesen olcsóbban kéne egy kis méretű 2.1 erősítő hozzá.

AliExpressen és Ebayen nézeggettem, de kiváncsi lennék a további véleményekre. Követelmény talán annyi lenne, hogy képes legyen meghajtani a papíron szereplő értékei alapján (WATTS DETAIL 32 + 20 x 2 @ 4Ohm), Bluetooth, távirányító és NFC nem létkérdés, valami alap EQ-nek örülnék (Treble, Bass), elég egy line-in bemenet, és legyen gyárilag háza.

Hozzászólások

Kinyitod, megnezed mennyi elko van benne, utana nekiesel egy pakaval, es kicsereled oket.
Elko darabszamtol es beszerzesi forrastol fuggoen egy uj toredekebol megvan.
Az ilyen "szep lassan nem kapcsol be" tipikusan kondikiszaradasos taphiba.

--
When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin

ez és így. ha nem 5k az órabéred akkor már egy párezer forintos cuccot is megéri megjavítani.

"all submitted complaints will be forwarded to /dev/null for further investigation"
"ez ilyen hippi kommunás felfogás, ahogy Stallman sámán módjára dobol a nagy hasán, hogy GNU, free software, free as free beer."