Az Apple elkezdte hirdetésekben közölni, hogy a Samsung nem másolta az iPad-et

Címkék

A The Next Web arról számolt be, hogy egy nappal azután, hogy a bíróság megdorgálta az Apple-t, mert az nem megfelelően közölte weboldalán, hogy a Samsung nem másolt, a cupertinoi vállalat megjelentette első újsághirdetést ugyanebben a témában. Korábban a bíróság kötelezte az Apple-t arra, hogy újságcikkekben jelentse ki, a Samsung nem másolta az iPad formatervét.

A hirdetés (kép) a mai Guardian-ban jelent meg. Közben az Apple weboldaláról eltávolította a Samsung által kifogásolt közleményt.

A részletek itt.

Hozzászólások

Mit jelent ebben az, hogy "That Judgement has effect throughout the European Union"?

Ha jól emlékszem, más országokban születtek már ezzel ellentétes döntések. Akkor ez most üti azokat? Persze lehet, hogy rosszul emlékszem, és ez egy másik aspektusa ugyanannak a sok pontos listának.

De akkor is, ez azt jelentené, hogy ebben a konkrét pontban (181607-0001) más országban sem perelhet az Apple, mert Angliában eldöntötték, hogy nem másolta a Samsung, és kész?

Nagyszerűen kitalált hirdetés ez, minden elemével arra fókuszálva, hogy az olvasó rá se nézzen, vagy ha mégis, minél kevésbé köthesse az Apple-höz.
A dupla unalmas URL pedig külön tetszik.
--
zsebHUP-ot használok!

Miért, mire számítottál?! Arra, hogy az Apple megcsinálja az év hirdetését a Samsungnak? xD

_______________________________________________________________________

Android: https://play.google.com/store/search?q=artex+studios
iOS: http://itunes.apple.com/hu/artist/artex-studios-inc./id399983944

Fura ez a fagyi...Hideg van, nem olvad és folyamatosan visszanyal.... :D
üdv: pomm

A 852-es kídlap telepötúsa sikeresen befejezádétt

Azért, ilyen magas labdát adni (hagyni) Apple-nek elég amatőr a bíróság (vagy ha a kérés Samsung részéről jött és a bírák csak rábólintottak, akkor Samsung) részéről...
Legmegfelelőbb egy sportszerű (sic!) PDF lett volna, amit a Samsung szerkeszt meg, bíróság jóváhagy és Apple-t kötelez, hogy használja a hírdetésekben és a weboldalon...