Apple

300 iPhone-t raboltak el egy férfitől miután megvásárolta őket a Fifth Avenue-i üzletben

Címkék

A New York-i 1010Wins Radio szerint hétfő hajnalban kiraboltak egy meg nem nevezett 27 éves férfit, nem sokkal azután, hogy elhagyta a Apple Fifth Avenue-i üzletét, ahol 300 iPhone-t vásárolt. Három táskában 300 darab iPhone 13s-t vitt magával hajnali 1:45-kor, amikor az autójához sétált, majd egy másik autó megállt mellette. Két férfi ugrott ki, akik követelték, hogy adja át a táskákat. Mivel az áldozat nem akarta a készülékeket átadni, összeverekedtek, arcon ütötték, majd a tolvajok az egyik táskával elmenekültek. A táskában 125 iPhone volt, amelyek értéke 95 000 dollár. A rendőrség nyomoz. Részletek itt.

Proton: "Az Apple az állításai ellenére egy reklámcéggé válik"

Címkék

A múltkor már pedzegettük, hogy biztonsági kutatók felfedezték, hogy az Apple felhasználói adatokat gyűjt. Most a biztonságos levelezési szolgáltatásokat kínáló Proton az említett kutatásra hivatkozva állítja, hogy az Apple bort iszik, közben pedig vizet prédikál: vagyis a privacy-ról papolva válik reklámcéggé. Részletek itt.

A brazil hatóságok megkezdték az iPhone-ok lefoglalását a kisker üzletekben a töltő hiánya miatt

Címkék

A hírek szerint az akciót "Operation Discharge"-nak kevezik. Eddig százszámra foglaltak le iPhone-okat a retail üzletekből, mert azok mellé az Apple nem csomagolt töltőt ... Részletek itt.

Különböző USB-C portokkal érkezhetnek az iPhone 15 és iPhone 15 Pro telefonok

Címkék

Ming-Chi Kuo elemzőre (akinek "jóslatai" rendszerint be szoktak jönni) hivatkozva az XDA arról ír, hogy különböző USB-C portokkal érkezhetnek majd az iPhone 15 és iPhone 15 Pro telefonok. A különbözőség - nyilván - nem fizikai paraméterekben, hanem adatátviteli sebességben jelentkezhetnek: az olcsóbb telefonokon lassabb, a drágábbakon gyorsabbak lehetnek ...

Az Apple hosszabb iPhone 14 Pro / Pro Max várakozási időre figyelmeztet a kínai COVID helyzet miatt

Címkék

Az Apple figyelmeztetést tett közzé weboldalán, amiben arról ír, hogy a kínai COVID helyzet miatt ideiglenesen megnőtt a várakozási idő az iPhone 14 Pro / Pro Max készülékekre:

A 2023-as iPhone-okhoz is a Qualcomm szállítja majd az 5G modemet

Címkék

A várakozásokkal ellentétben az Apple a Qualcomm-tól szerzi be modemeit a következő iPhone termékvonalhoz, ahelyett, hogy a saját 5G modemet használná. Az elemzők előrejelzése szerint a Qualcomm továbbra is modem beszállító marad az Apple számára – legalábbis a következő iPhone-kínálatig. A Bloomberg szerint a Qualcomm arról tájékoztatta befektetőit, hogy továbbra is modemet fog biztosítani a 2023-ban kiadott iPhone-ok "nagy többségéhez". Az Apple már jó ideje dolgozik saját modem kifejlesztésén ...