- trey blogja
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
- 2734 megtekintés
Hozzászólások
hehe, alias gumibogyószörp. Ugrálsz majd tőle. :)
>>: sys-admin.hu :<<
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Az más. Az olyan "gyümölcs"szörp, ami semmiféle gyümölcsöt nem látott :-)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
én az energiaitalokra mondom, hogy gumibogyószörp. Főleg a sárga Monster
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Amikor mi elkezdtük használni ezt az elnevezést, akkor csak a vörösbika volt a piacon az enyergijaitalok területén...
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
ln -s Unicum Golyókóla
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
A Jägermeister meg agancsos kóla :)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Vagy kávé 5 cukorral. Mármint a jéger :)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Jol latom, hogy ezt is be szoktak huteni? (melyhuto?)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Igen. Egy ideje tartok otthon egy nagyobb üveggel a hűtőben. Kizárólag orvosi célokra :))) Az unicumos poharakat pedig állandóan a mélyhűtőben tartom, mert célszerű jéghideg pohárban szervírozni. Sörrel szoktam lehúzatni.
--
trey @ gépház
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
+1. Jäger, Unicum és társai így jók.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
+1
és mindenféle gyümölcspárlat, illetve konyak élvezeti értékén is sokat dob. :)
én minden ilyen jellegű italt évek óta fagyasztóban tartok.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Szerintem az illata nem jön ki rendesen, ha túl van hűtve, de ahogy mondani szokás de gustibus non est disputandum...
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Egy jó minőségű pálinka, vagy konyak ízét hűtve nem érzed. Persze, ha nem túl jó íze van, akkor esetleg hűtve még iható. A 2000 Ft-os, konyak néven forgalomba hozott förmedvény pedig hűtve is sz@r. Az is igaz, hogy ittam 1000 Ft-os nagyon finom konyakot, de ez még 1984-85 körül volt, és akkor kicsit másak voltak az árak.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
péntek esténként, mikor a művész megpihen?:D
________________________________________________
http://kronosz.sinuslink.hu
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Óh, nem vagyok én álszent. Amikor megkívánom. Rendszeresen nem fogyasztok alkoholt, de ha megkívánom, akkor simán, bármikor. Ilyen nyári melegben heti 3-5 sör lecsúszik. Néha egy Unicum is mellé.
--
trey @ gépház
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
A sört meg az unicumot egymásnak teremtették: valahogy kimaszkolják egymás utóízének kellemetlenebb, pállott és megkeseredett szegmensét...
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Van élet az arany ászokon túl.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
+1. Meg a Borsodi homályoson túl...
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Pállott és megkeseredett utóíze van ám a jó édes... :-)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Szobahőmérsékleten is élvezhető.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Barbároknak esetleg.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Vagy annak, aki kifejezetten az aperitif tulajdonságait akarja élvezni. Szobahőmérsékleten vasárnapi ebéd előtt legördített Unicumnál nem is tudok jobb gyomornedv termelőt.
"Az ital hőmérséklete tetszés szerint választható meg: aki vacsora után fogyasztja, lehetőleg igya hűtve, aki légutait szeretné karbantartani vele, igya természetes hőmérsékleten, aki energiát akar nyerni belőle, igya forrón, aperitifként legjobb szobahőmérsékleten. Az első kortyot jártassuk meg szánkban, hogy a zamatok szétterjedjenek. Utóíze még sokáig emlékeztet az elfogyasztott italra. Érdekes kipróbálni milyen Unicumba áztatott szilvával. A leginkább javasolt sorrend: szilva-Unicum-szilva."
Ne feledjük, még mindig gyógynövényes gyógyitalról italról van szó!
----------------------------------------------------------
"One should strive to achieve; not sit in bitter regret."
www.xonotic.org
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Szobahőmérsékleten vasárnapi ebéd előtt legördített Unicumnál nem is tudok jobb gyomornedv termelőt
Underberg. A fenti célra az Underberghez képest az Unicum kispályás.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Sajnos 1-2 éve már nem tökéletes gömb az üveg :(
Nálunk amúgy "Gömbösszörp".
----------------------------------------------------------
"One should strive to achieve; not sit in bitter regret."
www.xonotic.org
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Én varázsgömbnek ismerem :-)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Burkoló ismerős meleg alapozónak hívta.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
A pattintós zsemle megvan?
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Gondolom a dobozos sör? :)
--
trey @ gépház
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Jaja.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Ez a hűtsük le fagypont alá akkor nem csípi a nyelvem féle megoldás annyira szánalmas számomra, hogy arra nem találok szavakat.
Ráadásul a sok csokker pont a keserű piákkal csinálja ezt amiknél teljesen értelmét veszti a dolog. Ennyi erővel akkor ihatnának ablakmosó folyadékot is.
No rainbow, no sugar
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni