Yann Arthus-Bertrand film a YouTube-on

 ( Zahy | 2009. október 10., szombat - 13:00 )

A http://www.home-2009.com/us/index.html oldalról el lehet jutni fent említett zseniális fotósnak egy másfél órás filmjéhez, a Home -hoz, amit a YouTube-on HD-ben meg lehet tekinteni a következő címen: http://www.youtube.com/homeproject . A pasinak láttam kiállítását Dániában, majd nem sokkal később a Hősök terén is, fényképes könyvét is, és persze saját weboldala http://www.yannarthusbertrand.org/ is az egyik kedvencem. Érdemes megnézni.
(Sajnos sem a youtube-dl, sem a clive/cclive páros nem szereti ezt az URL-t, így csak valami eszméletlen nyakatekert módon tudnám gépre tölteni. Valakinek valami tippje?)

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Most látom, hogy már itt is rendesen ki lett vesézve maga a film ( http://hup.hu/node/76115 ). Akkor mást már nem is mondanék, bár a letöltéssel kapcslatban, ha esetleg ...

Szerk: visszavonom, a hivatkozott szálban már pont a tölthető URL-je van ( http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU )

No csak van kérdésem. Az angol nyelvűt töltöttem le, de pl. a gyerekeimnek szívesen mutatnám magyar felirattal. Szóval tud-e adni valaki egy linket, ahol magyar feliratot találhatnék hozzá?

Google nekem anno kapásból talált, nem túl szépet, de jót. Szinkronhanggal a film tilos! És HD-ben ajánlott, ha van rá mód. :)

:: by BRI.
:: tothab [a] gmail [pötty] kom
:: black rose immortal's weblog

Mi a gond a szinkronnal? Még nem néztem meg csak bele néztem, ha jól hallom Alföldi a szinkronhang.
Ha nem jó akkor leszedem angolul és magyar felirattal nézem meg inkább.

Nem jó. Egyrészt szörnyű ehhez Alföldi hangja, másrészt elveszik a szöveg kifejezőereje, harmadrészt pedig Gaia, Alma Mater stb. nő.

:: by BRI.
:: tothab [a] gmail [pötty] kom
:: black rose immortal's weblog

Mit jelent egy feliratnál az, hogy nem túl szép? Nekem egy db srt/sub/stb kellene csak.
Szerk: felirat lett, de még mindig nem tudom, mit jelent az, hogy nem túl szép a felirat.

Azt, hogy szar a fordítás.

Nem Alföldi, hanem Novák a narrátor. Amúgy tényleg szar. Jól elbaszták az átélhetőségét a filmnek, persze ez az egyetlen baj vele mert eddig szerintem a legjobb dokfilm amit láttam eddig!

Mea maxima culpa.