spamtelenül

 ( msandor | 2008. július 7., hétfő - 9:54 )

Megvettem és elolvastam Sütő János (sj) HUP társunk spamtelenül c. könyvét.
Azt kell mondjam, hogy nagyon király!
Hiába foglalkozom magam is 1-2 éve komolyabban a témával, egy csomó olyan dolgot olvashattam, amiről fogalmam se volt eddig...
Egyetlen negatívumaként a szerintem magas árat emelném ki, de gondolom ezt a kiadó határozta meg.

Gratulálok a szerzőnek, remélem még sokáig fog a témával foglalkozni, ami oly sokunk mindennapját keseríti meg.

Kis kitérő: nem igazán tetszik a gmail spamszűrője, azt vettem észre, hogy ha egy feladótól jön spam is meg nem spam is, össze szokta keverni, illetve van egy bizonyos levelem (logwatch), amit minden nap betesz a spamek közé, hiába beszélem le róla :-(

ui: ez nem reklám, nem állok semmiféle kapcsolatban a szerzővel, és ez a saját blogom a hupon, kéretik figyelembe venni.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Az hogy jon ossze hogy jon spam is meg nem is? o.O? Nalam csak par marha szokott "MSN felkeres"-t kuldeni, egybol megy a reply hogy feketelistara kerult es az osszes tovabbi uzenet blockolva lesz tole. Aki nem ekkora marha, az ugysem kuldozget ilyesmit.. :)

bocsi, megtévesztő voltam, tehát van egy pár szerverem, ami küldözget mindenfélét nekem, pl: jelentést arról, hogy xy z-nek tiltott csatolmányú levelet küldött, na ezt én spamnek minősítem, mert nem izgat a dolog, de ugyanez a szerver küld fontos jelentéseket is, amiket meg meg akarok kapni, na ilyenkor időmként téved a gmail spamszűrője...

ettől eltekintve király!

--
by Mikul@s

Olyan régóta tervbe van véve nálam is, hogy elolvasom sj könyvét, de sajnos idő hiányában eddig csak a polcomon foglalja a helyet! Ha lemegy a nagy nyár eleji hajtás akkor nekiállok végre.

Fain vagy, ez biztos jól fog neki esni...

LOL

--

"No trees were destroyed in the sending of this message. However, a large number of electrons were terribly inconvenienced."

Orulok, hogy tetszik, annak meg foleg, hogy tudtam benne ujat mondani. Az arat pedig valoban a kiado hatarozta meg.

ASK Me No Questions, I'll Tell You No Lies

Gyorsan rendeltem egyet, egyrészt érdekel a téma, másrészt gondolom eladott példányszám szerint (is) fizet a kiadó, remélem egy ilyen jó könyvből (látatlanban megelőlegezem :) ) származó bevételek után azért jut rendesen a szerzőnek is!

Csak az eladott peldanyszamok alapjan fizet a kiado. Hogy "rendesen jut"-e? Tobb kiado ajanlatat is megneztem, es mindent osszevetve korrektnek tartom a ram eso reszt.

ASK Me No Questions, I'll Tell You No Lies