Tud valaki használható, ingyenes CRM-et?

 ( ilozv | 2007. október 30., kedd - 14:12 )

Teljesen általános feladatokra kellene, (Lead, Activity, Helpdesk stb.).
SugarCRM jó lenne, de az ingyenes kiadásban nem lehet felhasználói csoportokat létrehozni, tehát gyakorlatilag használhatatlan.
TinyERP szintén jónak tűnik, viszont nincs integrált mail kliens benne (ezért pl. mail-ből lead-et vagy bármit produkálni
nehézkes).
Esetleg van valakinek tapasztalata?
Köszi előre is.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Szia!

Sikerült találni valami használhatót?

Nekem is szükségem lenne egy ilyenre de sehol nem találok használhatót, igaz kicsit extrább igényeim lennének: asterisk, email, sms, fax integráció és lehetőleg ne 8-10 kattintással lehessen berakni egy mailt egy emberhez (mint mondjuk a SugarCRM-ben).
Olyan helpdesk felület kéne, ami egy bejövő híváskor feldobja a hívó teljes történetét.
Esetleg tud valaki ilyen programról? (ami ingyenes is :-))

vtiger-t nézted már? Anno mi is sokat keresgéltünk. És ez volt a leghasználhatóbb akkor. Azóta meg nem néztem, ezt használjuk. Van pár hülye dolga, de nem vészes. Pl, nem sikerült értelmesen magyarítani, így angolul használjuk (volt olyan ismerős, ahol azért nem lett bevezetve, mert ez gondot jelentett).Iilletve a webmailnek van egy olyan hülye hibája az 5.04-esben, hogy az első ékezetes karakternél levágja a levelet, de a fórumban találtam rá megoldást. azóta az is működik.

Köszi megnézem, hátha jó lesz.

Citadel
Horde
OpenQRM
eGroupWare
PHProject
SugarCRM
Hogy csak a leg ismertebbeket soroljam
De: http://cmsaward.hu/
----
Nyicc-egy-csört?
Esetleg nézd meg itt: http://kayapo.extra.hu/

Hát egy párhoz már volt közöm (Horde, eGroupWare, SugarCRM) és nem igazán az ami most kellene, de megnézem a maradékot hátha van benne olyan, ami jó lenne.
Köszi

Végülaz OpenERP (valaha TinyERP)-nél kötöttünk ki. Tökéletes a mi céljainkra. A CRM-el együtt az összes vállalati folyamatunkat ezzel kezeljük. Nagyon süti cucc.

--
www.turamotoros.hu