UniCredit vs. flash player

Sewastok!

Ma este be akartam lépni a SpectraNet felületre, de azzal fogadott, hogy 7-esnél újabb adoba flash kell neki. A vicc az egészben az, hogy 9-es flash-em van és eddig hibátlanul ment a bankozás. Írtam az ügyfélszolgálatnak, leírtam rendesen a problémát, erre visszaküldenek egy m$ doc-ot, amiben leírták hogyan ellenőrizzem, hogy fel van-e telepítve a flash.
Imádom, amikor elolvassák a teljes e-mailt....
Na mindegy. Senki nem tapasztalt hasonló flash problémát a unicreditnél?

Hozzászólások

Én azt nem értem, ehhez minek flash? Még sose használtam hasonlót, de általában a Flash nem kifejezetten banki ügyintézéshez való...

Mondjuk szerintem szegény (aki bent dolgozik) azt se tudja hogy mi micsoda, csak felvették mint supportost, hogy általános hibákat hárítson el... (indítsa el az Internet Explorert, stb...)

De hogy miért Flash még mindíg nem értem... Banki dolgokra Javat szoktak hasznalni, nem? Valahogy helyénvalóbbnak tűnik.

Eddig is bögyömben volt ez a bank, mert olyanok amilyenek, deezt....
Leizzadtam, mert minden ügyemet neten intéztem náluk (is).

Firefox-ban nekem sem megy, de Operával igen. El akar fogadtatni egy certificate-et, s utána bejön a login képernyő...

Nekem sem megy, se 7-essel, se 9-essel.

Megírtam nekik e-mailben, hogy fent van a flash player, erre visszaírtak, hogy sajnálják, és hogy telepítsem fel a flash playert.

Remek. Látszik, hogy alaposan elolvassák a levelet.

Azt írták hajnali 1-kor, hogy egy rendszergazda megkapja a levelemet és reggel visszaír. Azóta is ír. Szerintetek mit lehetne tenni? És nem, nem fogok ezért M$-t telepíteni. :)

Sziasztok,

Ugyanez a probléma, ugyanúgy megirtam nekik, hogy nálam is 9.0.48-as a Flash verziószáma, mégsem tudok belépni. Egyelöre nem irtak még vissza, valószinüleg Windows alatt müködik. De ez igy elég bosszantó.

Szerintem sem a Flash, sem a Java nem szükséges technikai értelemben netbankozáshoz. Meg lehet oldani sima html-lel és a megfelelö programozási technikákkal. Manapság ugyanolyan biztonságos az is. A Java csak lassit a dolgokon.

Úgy tűnik, hogy estére kijavították, most be tudtam végre lépni.
Értelmes választ persze nem kaptam, biztos elsunyítják a dolgot.