Megbizhato megoldas a megnyitott URL-ek kilistazasara X bongeszobol

Üdv!

 

Arra keresek megoldást, hogy egy adott böngészőben a megnyitott tabokhoz tartozó URL-eket kilistázzam megbízható módon.

 

Igazából chrome-hoz lenne jó, de firefox is megoldható, vagy bármi, ami egy egyszerű linuxra telepíthető.

 

Amit eddig próbáltam használni, az ez a file:

 

$HOME/.config/google-chrome/Default/Current Session

 

, ami úgy ahogy működik is. A fájl formátumával nincs gondom, a nekem szükséges célra fel tudom dolgozni, a probléma inkább abból adódik, hogy előfordul, hogy csak percekkel később frissíti a fájlt a megnyitott új tabok adataival / URL-jeivel. Ha rá lehetne venni a böngészőt, hogy egy script hatására (vagy esetleg hotkey) frissítse a fájlt, már az is nagy előrelépés lenne.

 

Minden ötletet szívesen fogadok.

 

 

 

Köszi.

Hozzászólások

Talán ki lehet indulni ebből:

netstat -a | grep ESTABLISHED

Böngésző bővítmény nem jó?

Copy tab urls pl pont ezt tudja.

<-------
You can't grep on dead trees.

Copy All Urls. Ezt sikerült telepítenem, nem tudom, hogy ugyanaz-e a kettő. Kétségtelen, hogy pontosan másolja ki az URL-eket, egyből, ezzel nincs is gond, viszont a vágólapra másolja. Normál esetben jó is lenne, de van lehetőség ennek módosítására? A legjobb lenne ha csak egy sima szűrő programot (értsd: URLek | szuro.sh) rá lehetne irányítani, és azt másolná a vágolapra.

 

Nem sok tapasztalatom van az ilyen bővítményekkel, szerintem ez volt az első, amit eleve feltelepítettem, de milyen módosításokat lehet ezen tenni? Nem kell, hogy több böngészőn működjön, elég ez az egy példány az én gépemen.

Kicsit utánaolvasva talán nem is bonyolult, meg is van a forráskód is, de a kommentek nem angolul vannak, hanem talán franciául... .

 

-----Update-----

 

Igazából találtam egy background.js nevű fájlt, amiben a megfelelő részt kell csak módosítani, és a böngésző újraindítása után egész jól fog működni.

 

Köszi a segítséget.

Én incrontab-ot használnék a fájlok vizsgálatához. Ha változik lefut a script.

Ha nem feltétlen szükséges az az infó hogy melyik tabon van nyitva a micsoda, akkor vagy egy wireshark szűrővel az input oldalon, vagy esetleg burp suite?

Meg szabad kérdezni, hogy miért van erre szükség?