Hollik: az érettségi sikeres volt, az ellenzék megbukott

Fórumok

Hollik István (KDNP) az elmúlt héten lezajlott érettségi vizsgákat értékelve, azt mondta: az ellenzéki hangulatkeltés ellenére, a tanárok és a diákok 97 százaléka igent mondott a józan észre, és betartva a biztonsági előírásokat, fegyelmezetten, felkészülve elmentek az érettségire.

[...] 

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki az érettségi lebonyolításában közreműködött. Úgy értékelt: az érettségi kezelése megmutatta, hogy a kormányoldal felelősen politizál, az ellenzéknek viszont „semmi sem drága". Az ellenzéki pártok valótlanságokat állítottak, petíciókat indítottak, a szakszervezetek bojkottfelhívást tettek közzé, ami nem segített a diákoknak – hangsúlyozta.    

Részletek itt.

Hozzászólások

Szerkesztve: 2020. 05. 21., cs – 08:20

Mást sem hallgattam az érettségi előtt, mint a fogyaték PDSZ szakszervezet és az "ellenzék" sírás-rívását, hogy mindenki meg fog halni.

trey @ gépház

érettségi sikeres volt

 

Akkor délután már ne menjek olaszérettségire felügyelni? :)

Az nem pótvizsga, hanem rendes érettségi időszak. Nyilván nem olyan nagy mennyiségben, de viszonylag sokan szoktak érettségizni októberben, és nem csak a bukottak ;)

Arra akartam csak célozni, ezek szerint nem ment át, hogy a múlt idő használata még nem jogos (ki is vastagítottam a "volt" szót), ma délután még olasz nyelvből van érettségi - mit lehet tudni, mekkora botrány lesz :D