DVD "vagas" encode nelkul

Fórumok

Hali!

Tud valaki olyan proggit (linux, windows, mindegy), amivel egyszeruen ki lehet cserelni egy hangsavot DVD-n, ujrakodolas nelkul ?
Valami 20-30 proggit kiprobaltam, 200 kilostol a 600 megasig, freeware-tol az Ulead formedvenyeig - de semmi. 

Egy hangsavot akarok lecserelni, kiszedni a DTS-t es visszarakni AAC-ban (ez a file mar megvan). De vagy csak kiszedni tud hangsavot (pl. dvdshrink) vagy belerakni is - de elcseszi a menut, nem hajlando azt hasznalni.
Ket hetveget tokoltem el ezzel es semmi, bar a pcgdemux/muxman (kb. 15 eves proggik, par szaz kilo meretuek) tunnek meg a leginkabb hasznalhatonak, de az sem az igazi.

Szoval nemigazan otleteket varnek (ahogy mondtam, feljebb kiprobaltam mar parat), hanem olyan proggit, ami biztos mukodik, vagy egy how-tot, hogyan lehet ezt gyorsan es egyszeruen megcsinalni.

(mielott: a dvd-t megvettem ket helyrol is hasznaltan, mert ujan evek ota nem kaphato - mindketto hibas, ddrescue sem olvassa be rendesen, ISO-ban meg az angol hang csak DTS, azt meg nem tudom asztalin lejatszani....)

Tehat: atkodolas, dvd szerkezet, menu valtoztatas nelkul egy hangsavot torolni es helyere berakni egy kulso fileban levo hangsavot.

Hozzászólások

Nézz rá ffmpeg-el, hogy mi van a fájlban, hány és milyen stream. Szvsz. simán stream copy-val jól felparaméterezve meg kellene tudnia csinálnia, de ahhoz ismerni kell a fájl tartalmát (soha nem próbáltam, és most nincs DVD a közelemben)

BlackY

"Gyakran hasznos ugyanis, ha számlálni tudjuk, hányszor futott le már egy végtelenciklus." (haroldking)