androidos média lejátszó

Amit a kínai oldalakon reklámoznak pl. H96 MAX RK3318 4GB RAM 64GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.0 Android 9.0 stb. ezekhez gondolom lehet HDD-t is csatlakoztatni. No de lévén hogy android bízom benne hogy ext3-as HDD-t is. Viszont a leírásában a támogatott fájlrendszerek közé nincs odaírva. Tud valaki valami biztatót mondani? Egyáltalán jó hogy androidos?

A jelenlegi Asus O!Play HDP-R1 lejátszómat kellene kicserélni, mert tönkrement a távirányítója, és nem találok alternatívát sem, meg különben is netes tartalmat nem igazán támogat. Még az orosz firmware-rel sem.

Hozzászólások

rPI4 + Kodi vagy

rPI4 + Raspbian + Kodi

olcsóbb, jobb és 4K is tud

Rpi és Kodi rajongó vagyok de szerintem nem jó kijelenteni hogy jobb. Egy rakás use case van. Streaming szolgáltatások működőképessége pl. Kodin a szinusz függvényt követi, néha fasza, néha megbuzzan, attól függ hogy az open source mezőny és a szolgáltatók küzdelme éppen hogy áll. Én k.va sok évig szerelgettem Rpis Kodikat és rá a mindenféle ilyen-olyan-amolyan addonokat, szórakoztató tud lenni tudom, de az API changek miatt bármikor törhet, aztán a netflix n chillből netflix és összeveszés lesz.

 

Ha stabilan működő, jól támogatott eszközt keresel, ajánlom a Xiaomi Mi Box S 4k -t, 20k körül van, rendes Android TV annak minden előnyével, hivatalos appok HBOGO/Netflix/társai témákban, sőt a Kodi is ott figyel a play store-ban. Nekem és nejemnek bevált. Rövid tesztem: https://hup.hu/node/165286