Download in Opera

 ( lcsaszar | 2019. január 11., péntek - 18:30 )

Ez ugyan nem Unix/Linux, hanem Windows 10. A probléma az, hogy némelyik letöltés nem indul meg Opera alól. Más böngésző alól működik. Többnyire PDF-ek akadnak el, az Opera valahogy blokkolja azokat, de nem mindegyiket. Biztosan valami biztonsági beállítás, de nem tudtam rájönni, hogy mi lehet. Tudtok tippeket adni? Esetleg Adblock+-nak lehet hozzá köze?

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Nem lehet, hogy valami bena pdf megjelenito plugin rakoncatlankodik? A tobbi bongeszoben szokott lenni ilyen.

--
When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin

Nem jelenítem meg, hanem egyszerűen letöltöm (illetve letölteném), és utána nyitnám meg Acrobattal. De nem csak PDF-fel csinálja.

Adj meg egy pelda lapot, ahol nem megy valamilyen letoltes!

Az illeto tartalom valamiert dinamikusan generalt, igy nincs Content-Length header, nem tudja mikor lesz a vege. Ettol fuggetlenul persze mennie kellene, hacsak nincs valami viruskergeto tuzfal elotte, ami var a vegere hogy ellenorozni tudja a fajlt. Bar ilyen esetben is azert csorgatni szoktak az adatot es ritka olyan beallitas, hogy egyaltalan el sem indul a letoltes a bongeszoben.

Adj meg meg par linket, ami megy es ami nem!

Nekem mindkettő egy kattintásra letöltődik Opera alatt.

Opera verzió: 57, rendszer Windows 10 (x64)

Ezek szerint csak nálad akad valami.

Ezen sem megy: Verzió:58.0.3135.47

Újabb példa:

http://www.asio4all.org/downloads_11/ASIO4ALL_2_14_English.exe

Eddig csak http-t mutattál, ami nem megy és https-t, ami megy.
Van olyan https-es letöltés is, ami nem megy?

Opera verzió a legutolsó? - Mint ano "Presto"-opera-s felhasználó egy ideig kísérleteztem az Opera újabb verzióival is. Azután átálltam a Vivaldi-ra. Azok a fejlesztések nagyon eltalálták a valamikori opera-s igényeimet. És még rendesen pluginezhető is. (Már igazából csak az szól még a FF mellett, hogy BSD-re nincs portolva. Különben már csak Vivaldi-t használnék, szerintem annyira jó. Nyomtatás is sokkal korrektebb belőle. Letöltés kezelés, bookmark, előzmények, - egyszóval érdemes kipróbálni.) Ja igen, céges körülmények között is telepítem, - választható másodlagosként, - sokan a munkatársaim közül kb. egy éve már le is túrták a FF ikont az asztalról...

Köszönöm a tippet. Vivaldiban megy a letöltés.

Én is a Opera 12.17 után kerestem (vártam) egy hasonló tulajdonságú böngészőt. A legjobb közelítés valóban a Vivaldi, de nem teljesen fedi le: nincs beépített mail kezelő (én még mindig szeretnék ilyen módon levelezni... (M3)); és a jelszavak kezelése sem megoldott. (Editálni nem lehet, csak törölni) Időnként egy-egy ígéret elhangzik ezek megoldásáról. Addig viszont nem tudom teljes értékűként beüzemelni. A többi része viszont szimpatikus, hasznos.