CMS linkek rendszerezéséhez, gyüjtéséhez

 ( zslaszlo | 2018. november 27., kedd - 14:22 )

Gyakorlatilag egy hirkeresőnek megfelelő boxokkal tagolt webes felületet szeretnék, ahol tárolhatom saját linkjeimet, illetve ezeket meg is oszthatom.
Ehhez kellene egy CMS.
Köszönöm a javaslatokat!

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Mindenképp saját hosztolású kell?
Mert ha nem, akkor pl.: http://del.icio.us/about

Nem ragaszkodom a saját hosztoláshoz, de félreérthető voltam, mert saját tartalmat is szeretnék elhelyezni. Képet, esetleg beágyazott tartalmat, stb. Szövegeket is. Ilyenre ha jól látom nem alkalmas. Csak kész linkek kezelésére. Jól látom?

A WordPress-ben van "Links" (Hivatkozások) funkció alapból, bár picit cseles a helyzete. Ha a WordPress.com-on csinálsz egy hosztolt blogot, ott alapból használható. Ha saját magad hosztolnál WordPress-t, akkor meg kell egy egysoros (add_filter( 'pre_option_link_manager_enabled', '__return_true' );) mondjuk a sablonod function.php fájljába, vagy felpattinthatod ezt a bővítményt is (konkrétan ez az egy sor van benne, semmi több), az eredmény ugyanaz. WordPress 3.5 óta alapból rejtve van ez a funkció, azért kell ez a csel. Teszteltem imént a legfrissebb (momentán 4.9.8) WP-vel, látszólag remekül működik. A linkek megjelenítését egy gyári widgettel lehet megoldani.

Szuper. Köszönöm. Szerintem ezt kerestem.

Self-hosted: Craft CMS.

Egyéb: Notion, AirTable, Trello - "ezeket meg is oszthatom" pontos tartalmától függ.