LineageOS

Végre rászántam magam, és áttértem. Egyelőre 2 dologgal van bajom:
- az alkalmazásokat felsoroló listában csak ikonok vannak, sehol nem látszik a nevük. Egy másik telefonon szépen látszanak a szövegek is. (Így azért kicsit nehéz ikonok alapján rájönni, hogy mi micsoda)
- a gyárilag beépített zenelejátszó minden zenére valami olyasmit mond, hogy nem lehet lejátszani (és ezen kívül valami IO-errort is felvillant). Ugyanakkor joga van a tárolóhoz hozzáférni, és egy utólag telepített másik zenelejátszó ugyanazokat a zenéket gond nélkül lejátssza. (Fent említett másik eszközön az életben nem volt még ilyen hiba)

Nem azt mondom, hogy nem tudok együtt élni a problémákkal, de jobb lenne ezek nélkül. Egyelőre nem lehem a menüben sehol a problémák megoldását.

Jav: no miután leírtam, az elsőre villámgyorsan meglett a megoldás: a kezdőképernyő egy üres pontján hosszú katt, beállítások, alkalmazásképernyő: felirat be.

Hozzászólások

Motorola G2 (vagy ahogy LAOS-ék hívják: G 2014) X1068. Lassan 4 éves lesz a kicsike, és egyelőre tudja azt, ami nekem kell. (De mint korábban írtam, van egy aktív használatban levő Samsung Galaxy S II (i9100) is a családban szintén folyamatosan frissített LineageOS-szel. Az kezd lassú lenni, de még az se vészes. Napokban azt használtuk navigátornak.)

=====
tl;dr
Egy-két mondatban leírnátok, hogy lehet ellopni egy bitcoin-t?

Tiltsd le a zenés appot és tegyél fel egy tetszőlegest.

--
debian,libreelec,openmediavault,ubuntu,windows,arch,lineageOS
zbook/elitebook/rpi3/nexus5_hammerhead

idéznék a postból :-)

"és egy utólag telepített másik zenelejátszó ugyanazokat a zenéket gond nélkül lejátssza."

Ez volt az a teszt, amivel magamnak bebizonyítottam, hogy nem a memória hibás, hanem valami a zenelejátszóval nem kerek.

=====
tl;dr
Egy-két mondatban leírnátok, hogy lehet ellopni egy bitcoin-t?