- denton blogja
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
- 1430 megtekintés
Hozzászólások
levezetesnek hagyma/paprika/paradicsom frissen, hazi kenyer es valami hazi husosszalonna. ha van hazi palinkad elotte egy 2-3 centes adag es a beke is meglesz. bar a fott kaja altalaban rulz jaja :)
--
Vortex Rikers NC114-85EKLS
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Házi kenyér, házi retek müxik, paradicsom, paprika még zöld, de pár hét és talán lesz belőle valami :D
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Édesre sós, sósra édes, édesre sós...
--
trey @ gépház
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Kolléganőm asszem ölni tudna ezért :)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Oh, nekem kettő ilyen is van, plusz még egy korábbi verzió, a WMF előtti időkből ;)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
This item does not ship to Hungary. :(
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Na asszem annyi a dietamnak...
Kis tejjel tokeletes!
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Örülök, hogy segíthettem :D
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Kenyérre kenni???
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Előfordul, hogy a kanalazós módszert választom, de igazából belegondoltam, hogy a fele cukor, a másik fele pálmaolaj. Lényegében egyféle margarin a cucc :D Igaz szalámit még nem pakoltam rá, valahogy arra nem visz a lélek :D
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
én ismertem olyat, aki sajtos zsömléből készített lekváros-parizeres szendvicset evett 5 éven át, majd minden hétköznap reggel. valami családi hagyomány lehetett náluk, mert tök természetesen csinálták neki otthon, ő meg ugyanilyen természetesen tömte magába. nem értette mit nem értünk. O.O
--
Vortex Rikers NC114-85EKLS
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
A sajtos zsömi még nem is hangzik rosszul, én olyan kenyeret csináltam a nutellához amiben van némi tökmag :) A pirított hagymát kihagytam belőle, az nem illett mellé.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Én kakaós fonott kalácsra szoktam sonkát meg tormakrémet pakolni. Az is finom.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Dulva....
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Még az egyetemi büféstől tanultam. A tormakrém sajnos nem az igazi, mert ott az eladó bácsi állítása szerint valami házilag almából és tormából fűzött krémet használt, de a receptet nem volt hajlandó elárulni.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
+1, a tormás sonkához a kakaós-kalács jobb valamivel, mint a sima kenyér vagy kifli. (Mondjuk nem túl sokkal.)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Volt olyan osztálytársam, aki vajas-mézes kenyeret evett kolbásszal.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
A lekváros párizsis zsömle finom.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Ha már Nutella: a szerbeknél van a Cipiripi. Az bármikor übereli a Nutellát. :-)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Nekem a szabadkai piacról szoktak hozni mogyorókrémet, azon nincs mókus mondjuk, de lehet ugyanaz a tartalom :) Sütibe jó szokott lenni vagy palacsintába :)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Ha nincs mókus, akkor az az Eurocrem lehet még.
A Cipiripi-ből kétféle van. Az egyikben csak sötét krém van. A másikban fele-fele arányban van világos és sötét.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Az lesz az, valami gold krem
megvan, a krem helyett elsőnek Kreml-t olvastam...
https://www.google.hu/search?q=gold+krem&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=…:
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Szerintem te vagy a rajzon:
https://www.patreon.com/posts/jeges-szaron-15834518
szerk. ejj most látom patreonost linkeltem, de mostmár itt hagyom...
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Sajna nem vagyok patron , így nem láthatom :)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
És ez? :D
http://kereso.napirajz.hu/cc/226.jpg
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni