iPAQ PDA újrahasznosítás - ötletek?

 ( lcseh | 2014. december 9., kedd - 16:04 )

Van otthon egy ipaq3970-es amihez még PCMCIA kabátom is van, de már évek óta seemire sem használom. Lehet ezzel valamit kezdeni? Van olyan projektről tudomásotok, ahol használható egy ilyen? Akár beépítve valamibe...

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Zenelejátszó szoftver nincs rá? Távirányítónak úgy olvasom nem az igazi. Hálózati diagnosztikai cuccnak esetleg egy külső hálókártyával már ha erre van a pcmciája.

Zene lejátszónak inkább ne, borzalmas hangjuk van, nekem van valahol itthon egy h5550.

PCMCIA-n nem tud egy SoundBlaster-t hajtani vajon?

Nagyon perverzül hangzik, de elméletben akár lehetséges is :D Van linux a cuccra, már csak egy sound blaster drivert kellene bele rakni valahogy.

Taviranyitokent hasznalok itthon PDA-kat (m505 es Tungsten T3), a WM2003SE-t futtato Fujutsi-Siemens PocketLoox 720-ra pedig par hete telepitettem vissza mindent, amit regen hasznaltam. Mostanaban estenkent jatszogatok rajta SNES/MegaDrive jatekokkal. A fizikai gomboknak hala, ilyen klasszikus jatekokra sokkal jobb ez az oreg PDA, mint barmilyen modern csak touchscreenes eszkoz.

---
Apple iMac 27"
áéíóöőúüű

Troll:
Rakj bele memóriát 4 GB, és jó lesz iPhone helyett.

Amúgy subs.

Használd fel a tápját, többet ér mint maga az eszköz!

akkor ezek szerint felejtős. Gondoltam valami egyéb szoftverrel vezérlésre lehetne hasnálni, de amint látom a hozzá való Linux is csak PDA funkciókat tud.