LibreOffice 6.3.2

 ( trey | 2019. október 1., kedd - 6:41 )

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

És boldog születésnapot!

--
trey @ gépház

Happy..! - Remélem a 3.0 -ásnál ismét jelentkező hibát, - ami abban áll hogy az Adobe CC Indesign által használt, memória területeket "érinti", és emiatt az random gyakran lefagy, (de lehet ez cache, v. merevlemez, SSD tárterület is v. bármi más, - mert én ebben csak tippelni tudok,), - Pl. legutóbb visszatéve a 2.7-est ez megszünt. Amióta használjuk, azaz a 4-es verziók óta ez visszatérő hibajelenség. (Feltelepítem az újabb verziót, és onnantól minden grafikus panaszkodik InDesign-fagyásokra, és vannak verziók amelyek nem érintettek. Sajnos, más összefüggést nem tudok évek óta megállapítani.., bár lehet tévedek, de ha nincs Libre-csere, akkor nincs ilyen gond sem.) - Ez a jelenség MS Office használatánál sem jelentkezik, - mert azért olyan is előfordul egy két gépen, - ott nincs ilyen panasz. Tehát a fejlesztőknek lehet, érdemes lenne vizsgálni az összefüggés valódiságát. (Vagy a telepítő ír át runtime verziót, amelyet a CC is használ?)

Ha pl portable változatként használjàtok, akkor is összeakad? Ha csak nem csap felül valami dll-t vagy beállítást, nem kellene összeveszniük.

Soha nem használtam installmentes szoftver-változatokat. Minden szoftverünk amivel dolgozunk, - nyilván a Windows-t beleértve, megvásárolt, v. free, - és ez kb. 20 év óta így megy, jogtisztán. (Napi 10 órai munkát visznek a gépek, nem játszanék vele...)

Ez egy technikai kérdés és csak free szoftver érhető el portable verzióban ami tesztelésre azért jó mert nem települ a rendszerre.

he?

freeoli: pontosan