LineageOS - nyári felhasználói (igény)felmérés

 ( trey | 2017. augusztus 21., hétfő - 8:58 )

A LineageOS csapat kíváncsi a felhasználók véleményére, visszajelzéseire. A visszajelzések segítenek nekik abban, hogy még jobban a felhasználói igényeknek megfelelően fejleszthessék a projektet. Éppen ezért egy nyári felmérést tettek közzé, amelyben a kérdések a projekt alkalmazásaival, infrastruktúrájával, a felhasználókkal való kapcsolattartással stb. kapcsolatosak.

Aki szeretne segíteni, visszajelezni, megteheti itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Csak, hogy megspóroljam másoknak a kattintást.
A felmérés arra megy ki, hogy kinek mi a véleménye design és használhatóság szempontjából a Lineage appokról (pl. calendar, cLock, Phone, Recorder, stb.).
Őszintén szólva meglepett, hogy ezek "Lineage app-ok" és nem innen-onnan összevadászott cuccok, mondjuk kb. ennyit is használom őket.

Elsőre én is abban reménykedtem, hogy megadhatom a saját készüléke(i)m típusát, hogy szeretném, ha arra is elérhető lenne! :)

--
Tertilla; Tisztelem a botladozó embert és nem rokonszenvezem a tökéletessel! Hagyd már abba!; DropBox

A kérdőív végén adnak egy linket, hogy ezt a fajta megjegyzést hol teheted meg.

Mivel megfelelő készülék hiányában ki sem tudtam próbálni, így bele sem fogtam a kérdőív kitöltésébe, hiszen nincs tapasztalatom vele. Tudom ez sokakat nem zavar abban hogy véleményt mondjon vagy javaslatot tegyen a módosításokra.
--
Tertilla; Tisztelem a botladozó embert és nem rokonszenvezem a tökéletessel! Hagyd már abba!; DropBox

Kérdőív kitöltve, kíváncsi leszek mikor lépik meg a 8-as verzió frissítését, illetve fájdalommentesen lesz e megoldva, egy sima OTA frissítés keretében, vagy sem.

Egyelőre nincs dátum, de elkezdtek dolgozni a LineageOS 15-ön.

https://www.reddit.com/r/LineageOS/comments/6v5afr/android_oreo_80_announced/