Android

A OnePlus véletlenül stable frissítést tolt ki néhány OnePlus 8 béta usernek, ami adatvesztést okozott

Címkék

A OnePlus 8 és OnePlus 8 Pro userek nemrég megkapták az OxygenOS 11.0.1.1 frissítést a stable csatornában. Nem sokkal ezután a OnePlus véletlenül kitolta ezt a stable frissítést a béta csatornában levő, OnePlus 8 sorozatú készülékekkel rendelkező tesztereknek is, de nem volt benne köszönet, ugyanis a frissítési folyamat során a frissítés teljesen letörölte az érintett eszközöket.

Frissítettem OnePlus One-on LineageOS 16.0 nightly-ról LineageOS 17.1 nightly-ra

Címkék

(A Frissítettem iPhone 5-ről OnePlus One-ra, CM 12.1 Nightly / Stagefright fix, Kalandozások CyanogenMod Nightly földjén #1, Kalandozások CyanogenMod Nightly földjén #2, Frissítettem OnePlus One-on CyanogenMod 14.1 nightly-ról LineageOS 14.1 nightly-ra, Frissítettem OnePlus One-on LineageOS 14.1 nightly-ról LineageOS 15.1 nightly-ra, Frissítettem OnePlus One-on LineageOS 15.1 nightly-ról LineageOS 16.0 nightly-ra - avagy a régi, támogatás nélküli telefon nem vén telefon - kaland folytatódik.)

Adott egy majdnem 6 éves OnePlus One telefon, ami a mai napig gyári állapotban van. Ez alatt értendő, hogy minden alkatrésze tökéletesen működik, nincs hibája, benne az eredeti gyári akkumulátor található. Napi használatban van: háztartási mindenes - receptkönyv, visszaszámláló, TV újság, live timing monitor, Google asszisztens stb. - feladatokat lát el. Nemrég úgy döntöttem, hogy megfrissítem rajta az egyébként hiba nélkül üzemelő LineageOS 16.0 nightly-t Android 10-alapú LineageOS 17.1-ra.

Android Enterprise Recommended plecsnit kapott a OnePlus 8 sorozat és a Nord

Címkék

A OnePlus Inc. bejelentette, hogy a OnePlus 8 sorozat, illetve a Nord hivatalosan megkapták az Android Enterprise Recommended minősítést, vagyis ezek az eszközök megfelelnek a Google azon szigorú előírásainak, amelyeket a vállalati környezetbe ajánlott telefonokkal szemben támaszt. Ezek közt szerepelnek menedzselhetőséggel, biztonsági frissítésekkel és szoftverkarbantartással szemben támasztott követelmények: