OnePlus x JBL E1+ Earphone

 ( trey | 2014. október 13., hétfő - 9:37 )

A Oneplus One mögött álló OnePlus startup ma bejelentette, hogy együttműködve az audioipar úttörőjével, a JBL-lel megalkották a OnePlus x JBL E1+ Earphone-t. A termék októbertől lesz kapható.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Odabasz a motor.

--
trey @ gépház

A kickboxos csaj engem eltörne mint a ropit.

Tetszetős reklám.

Ezt nem értem. Miért világít 0:25-nél a srác telefonja, amikor a fülénél van?

Mert ez egy reklám és a rendezőnek az tetszett, hogy a telefon (ami az egyik főszereplője a reklámnak) legyen kiemelve azáltal, hogy világít.

--
trey @ gépház

Vagy a tegnapi nightly óta bugos a proximity kódja....

jAzz

Valószínűleg nem árulok el nagy titkot (vagy lehet, hogy mégis?) azzal, hogy a filmeken, promókban, reklámokban, amikor azt látod, hogy egy színész, statiszta beszél, valójában nem indítanak hívást, nincs hívás és a másik oldalon sincs felhívott személy. Ha pedig nincs indítva hívás, a proximity szenzornak nem kell lekapcsolnia a kijelzőt.

--
trey @ gépház

Hihi, igen. Én sem komolynak szántam a hozzászólást. Egyébként meg ha nem világítana, az ilyen típusú kérdések olyasmik lennének kb, hogy: "höhö, be sincs kapcsolva..."

mindegy.

jAzz

Jaja. Számos filmben látni ezt a "bugot", nem figyelnek arra, hogy rendesen eljátsszák. A múltkor láttam egy filmet, amiben valóban indítottak hívást és a fejénél volt a fószernek az iPhone. Ott a proximity nem kapcsolt ki, mert - tippelem - a kihangosítás be volt nyomva. Ott valóban látszott, hogy pörög a hívásszámláló. De ez ritka kivétel. Ha ott rendes hívás lett volna, a proximity lekapcsolta volna a kijelzőt. Szóval vagy látványos a hívás a filmben (és akkor legtöbbször kamu), vagy valóban van hívás, de akkor meg nem látványos :D

--
trey @ gépház

és méghogy a marketing nem tudomány! :D

jAzz

Valószínűleg az a maga nemében. A fenti videó pedig egy eléggé hozzáértő csapat munkája. Élvezet nézni.

--
trey @ gépház